انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 10 از 19:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  18  19  پسین »

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس


مرد

 
‎ادامه‎
در جنوب کاخ یک ردیف اتاق قرار دارد و در چهار گوشه آپادانا جهار برج با نمای بیرونی قوس دار منقوش به آجرهای لعاب دار وجود داشت و از هر برج پلکانی به پشت بام راه داشت. در هر یک از سه ایوان 12 ستون سنگی در دو ردیف سقف را نگه می داشته . وزن تقریبی هر ستون85 تن و ارتفاع آنها در حدود 20 متربوده است. در ایوان شرقی هر سر ستون صورت دو شیر افسانه ای به هم پیوسته دارد و سر ستونهای ایوان غربی شکل ساده سر گاو می باشند. بر روی سر ستونها تیرکهای عظیم چوبی از چوب سدر قرار داشت و روی آنها نیز چوبهای دیگری عمود بر آنها قرار می گرفت تا سقف را پوشش دهند. سرستونهای تالار اصلی به شکل سر گاوبوده و ستونها 48 شیار داشتند. ستونهابا رنگهای تند رنگ آمیزی شده بودند. چشم زبان و بینی گاوها قرمز بود . در سنگ نگاره ها سم حیوانات از طلا و ریش و موی سر از سنگ لاجورد بوده است.
کف ایوان شرقی دارای پوشش سبز مایل به خاکستری بوده بطوريكه در بخش غربی ایوان سالم مانده است. درهای ورودی چوبی دو لنگه بو دند و با روکشی از فلزات گران قیمت تزیین شده بودند. دیوارها با آجر رنگی تزیین شده بودند . هر ضلع کاخ آپادانا 60/50 متر است.داخل سالن اصلی قطعاتی از مبل پیدا شده و احتمالا سراسر سالن مبله بوده ولی همگی در آتش شاه مقدونی سوخته اند
یک نکته جالب آثار تخت جمشید به ویژه آپادانا و خزانه امضای گروههای مختلف هنري است که ساخت قسمتی از بناها را بر عهده داشته اند. وجود این امضاها نشان از علاقه هخامنشیان به هنر و هنر مند دارد. در ضمن بر طبق لوحهای خوانده شده از آن زمان مشخص است که آنها حقوق دریافت می کردند و این امضاها شاید حکم لیست حقوق آنها را داشته.
پلکانهای آپادانا شاهکار هنری ،تاریخی تخت جمشید هستند. به علت مرتفع بودن تالار اصلی دو پلکان عظیم شرقی و شمالی از کف صفه وارد ایوانهای آپادانا می شدند. بر روی حجاری های این پلکانها خلقهای کشورهای تحت حمایت هخامنشیان در حال آوردن هدیه برای شاه صف کشیده اند. 811 سنگ نگاره انسان و بی شمار سنگ نگاره های دیگر بر روی آنها حک شده اند. پلکان شرقی چون در زیر خاک قرار داشته نسبت به پلکان شمالی بسیار سالم تر است. سنگ نگاره های نمایندگان 23 ساتراپی یکی از شاهکاهای هنری ایران است.
هر پلکان دارای چهار ردیف 31 پله ای است. درپلکان شرقی طول سه قسمت جنوبی مرکزی و شمالی پلکان به ترتیب 27/24 -27/155- 27/31 متر ، طول پلکان شمالی قسمتهای غربی مرکزی و شرقی به ترتیب 27/22-27/20-27/25 متر است . آنها با همه عظمت و نقوشی که دارند در زمانی که واحدها و ابزار دقیق اندازه گیری وجود نداشت فقط چند سانتيمتر با هم اختلاف دارند.
هله
     
  
مرد

 
‎کاخ تچر‎
تچر به معنی کاخ زمستانی یکی از اولین کاخهایی است که بر صفه تخت جمشید به دستور داریوش اول ساخته شد.سنگهای این بنا کاملا صیقل داده شده بود و تصویر در آنها انعکاس می یافت . این کاخ با ابعاد 40*30 متر درجهت شمالی جنوبی ساخته شده است . در مركز اين كاخ تالاري12 ستونی که در طرفین به اتاقهایی متصل می شود قرار دارد و در سمت جنوب یک ایوان 8 ستونی دارد که یک پلکان دو طرفه به آن میرسد ودر طرفین پلکان نقش خدمتگزاران در حالی که خوراکی و ظروف غذا در دست دارند حک شده است
ستونهای کاخ از چوب بوده و هیچ اثری از آنها باقي نمانده است. کف اتاقهابه رنگ قرمز بوده است. این رنگ ویژه دوره کاخ سازی داریوش میباشد. بر درگاههای تالار مرکزی نقش داریوش با خدمه اش دیده می شود. علاوه بر کتیبه های فراوان از زمان هخامنشیان چندین کتیبه ساسانی و اسلامی مختلف نیز در کاخ تچر دیده می شود. ظاهرا در اين كاخ کورس نوشتن یادگاری از طرف بزرگان دوره های مختلف بر پا بوده است. نوشته های این کاخ همان نوشته های معروفی هستند که گروتفند آلمانی توسط آنها توانست برای نخستین بار چند کلمه ای از خط فارسی باستان را بخواند.
در کاخ تچر از دالانهای پر پیچ و خم خبری نيست و همه چیز به اندازه ساخته شده است. این کاخ محل زندگی داریوش بوده و پس از او نیز شاهان دیگر از آن استفاده کرده اند. دیوارهای کاخ از خشت خام بودند . از درگاههای فراوان کاخ تنها چهار درگاه در داشتند. بدلیل اینکه درگاهها و قابهای پنجره ها از سنگ بودند فرسایش زمانه تاثیر زیادی بر آنها نگذاشته است، و این کاخ از نظر اسکلت بندی یکی از سالم ترین کاخهای صفه تخت جمشيد است
قسمت شمالی تالار اصلی به 5 اتاق می رسد و به 3 اتاق آن می توان مستقیم وارد شد. در دیوارهای شرقی و غربی اتاق بزرگ سمت راست دو در کاملا روبه رو ساخته شده است و در سمت شمال پستوی کوچکی پشت این درها قرار دارد. درگاه های شرقی و غربی هماهنگ نیستند ولی سنگ نگاره های آنها یکی است
قسمتی از راه پله غربی کاخ توسط اردشیر سوم ساخته شده است. اردشير سوم شاه پنجم پس از داريوش اول بود و كارهاي ساختماني او در كاخ تچر نشان دهنده اين امر است كه اين كاخ همچنان مورد استفاده قرار داشته است.
هله
     
  
مرد

 
‎کاخ هدیش‎
کاخ هدیش کاخ خصوصی خشایارشا بوده‌ است و در مرتفع‌ترین قسمت صفهٔ تخت جمشید قرار دارد. این کاخ از طریق دو مجموعه پلکان به کاخ ملکه ارتباط دارد.
احتمال میرود آتش سوزی تخت جمشید ازاین مکان شروع شده باشد به خاطر نفرتی که آتنی‌ها از خشایارشا، به دلیلبه آتش کشیده شدن آتن به دست وی، داشتند. رنگ زرد سنگ‌ها نشان دهنده تمام شدن آب درون سنگ‌ها به خاطر حرارت است.
هله
     
  
مرد

 
‎کاخ سه دروازه‎
کاخ سه دروازه
در جنوب محوطة جنوبی آپادانا، شرق کاخ داریوش، شمال حیاط شمالی «کاخ خشیارشا» و غرب «کاخ سه‌دری» یا «تالار شورا»، اثر بنای بلندی قرار گرفته که بر روی سنگ خارای کوه برآورده شده و محاط به دیوار ستبری از خشت خام بوده است از این بنا امروز اثر بسیار کمی باقی مانده است. هرتسفلد پنداشته است که این جا باید «پرستشگاه» بوده باشد چون بلندتر از سایر جای‌های تخت‌جمشید است، و ساختمانی چون تخت‌جمشید قاعدتاً می‌بایست «نیایشگاهی» هم داشته باشد، و بنا به گواهی باستانیان ایرانیان آیین نیایش را بر جای‌های بلند برگزار می‌کرده‌اند. تحقیقات بعدی نشان داد که دیوار جنوبی این اثر، دارای پلکانی منقوش به تصاویر سربازان، و خدمة حامل ظروف و خوراکی بوده است که بعدها آن را کنده و به جنوب حیاط کاخ داریوش برده اند. پس روزی در این محل یک کاخ اختصاصی وجود داشته، و احتمال «معبد» بودنش از میان می‌رود. همچنین پار‌ه‌ای خواسته‌اند در این جا، محل «باغ» و یا «فردوس» شاهی را باز یابند، ولی دلایل آن‌ها اعتباری نداردو نیازی به رد کردنشان نیست .
از پیدایش سکه‌ای مربوط به اردشیر پاپکان در این محوطه حدس زده‌اند. که بناهای خشتی روی آن تا زمان ساسانیان هم تا اندازه‌ای آباد بوده است. در زیر این محوطه، مجراهای ژرف آبرسانی یا آب در رو وجود دارد که به آبروهای زیرزمینی «هدیش» و دیگر بناها می‌پیوندد. در جنوب شرقی این اثر پلکان دو طرفه‌ای وجود داشته که به حیاط شرقی «هدیش» راه می‌یافته. یک راهرو باریک، میان این بنا و«تالار شورا» جدایی می‌افکنده که دیوار قسمتی از آن هنوزباقی است.
هله
     
  
مرد

 
‎حرمسرا یا اندرونی‎
این بنا كه توسط پروفسور « هرتسفلد» وبراساس طرح اصلی ، تجدید ساختمان شد،در جنوب كاخ خشایارشاه واقع شده و در اصل به فرمان او ساخته شده بود.در این كاخ امروزه موزه تخت جمشیدراه اندازی شده است.
این كاخ شامل یك تالار اصلی و تعداد زیادی اتاق و راهرو است. چهار درگاه تالار اصلی با نقش خشایارشاه كه در حال حمله به شیر است و خدمه اش، تزیین شده و سقف آن بر 12 ستون چوبی استوار است. كف تالار با ساروج (مخلوطی است از آهك و خاكستر یا ریگ كه در آب به مرور جذب انیدرید كربنیك كنند و آهكش به صورت سنگ آهك كه محكم و پایدار استدر می آید و از آن در جهت ساختن بنااستفاده می كنند) قرمز مفروش شده است.
در گوشه جنوب غربی قسمت شرقی حرمسرا، كتیبه ای به خط و زبان فارسی باستان و اَكدی از خشایارشاه وجود دارد.
هله
     
  
مرد

 
‎کاخ صد ستون‎
کاخ صدستون
دومين كاخ تخت‌جمشيد از حيث وسعت بناي شكوهمندي است در مشرق حياط آپادانا كه تالار مركزي آن، به وسعت در حدود ۴۶۰۰۰ مترمربع، صدستون سنگي(ده رديف در ده رديف) داشته است و از اين روي آن را «صدستون» خوانده‌اند.
تالار «صدستون» يا «تالار تخت» را خشيارشا آغاز كرد و اردشير يكم به پايان رسانيد.
هله
     
  
مرد

 
‎دروازه نا تمام‎
این دروازه که کار ساختمانی آن شروع شد اما به پایان نرسید مارا با چگونگی کار در تخت جمشید آشنا می کند. ابتدا تخته سنگها به دو شکل استوانه ای و مکعب به داخل محوطه حمل می شده اند که نمونه هایی از آن در اطراف کاخ نا تمام مشاهده می شود .
سپس سنگها به کمک داربستهای چوبی عظیم و به کمک قرقره و طناب به بالا کشیده می شده و در جای خود نصب می گردیده و کار تراش اصلی از قسمت بالا شروع و به پایین ختم می شده است.
چهره و سم گاو بر جرز دروازه ناتمام بطرف ایوان کاخ 100 ستون که به صورت نیمه کاره رها شده است نشان می دهد که هنگام حمله اسکندر به تخت جمشید در این قسمت هنوز کارگران مشغول به کار بوده اند.
در شمال دروازه ناتمام و بخشی که به دیوان سرا شهرت داشته است تعداد 30.000 لوح گلی کوچک به خط عیلامی مشتمل بر پرداخت های دولتی به کارگران و خدمتگزاران و ماموران دیگر بدست آمده است که در نوع خود بی نظیر است.
در این الواح مدت کار ، مبلغ دستمزد ، چگونگی پرداخت و در چند مورد حتی پرداختهای مساعده ای کارگران قید شده است.
هله
     
  
مرد

 
‎جایگاه سپاهیان‎
در شرق تخت جمشید، حدفاصل بین کوه و بناهای اصلی، در شرق کاخ صد ستون، ساختمان هایی مشتمل بر تعدادی تالار و ایوان با جرزهای خشتی مکعبی وجود دارد که با توجه به اشیایی که در آن کشف شده، به احتمال زیاد قراول خانه و محل استقرار پاسداران و نگهبانان مخصوص کاخ ها بود. به نظر می رسد که قراول خانه جایگاه نگه داری و توقف ارابه ها و اسب های سلطنتی و نُجبا بود و خیابانی که به عرض متوسط 9 متر در تمام طول شرقی تخت جمشید ودامنه کوه کشید شده، محل عبور این گردونه ها بود .
هله
     
  
مرد

 
‎چاه سنگی‎
این چاه سنگی، یکی از تدبیرهای طراح تخت جمشید است برای هدایت سیلاب.
دهانه‌ی چاه تقریبا مربعی است به ضلع۵ متر و عمقش هم حداقل ۲۵ متری می‌شود. در کنار چاه، جویبارهایی یافته‌اند که سیلاب را به داخل آن هدایت می‌کرده‌است. حدس می‌زنند شاید چاه نقش آب انبار هم داشته و برای ذخیره‌ی آب آشامیدنی هم از آن استفاده می‌کرده‌اند.
عکس‌های پرسپکتیوی من هیچوقت خوب از آب در نمی‌آید. اگر پای چاه بروید، ابهتش برای چند دقیقه میخکوبتان می‌کند.‏‎
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎محوطه تاریخی نقش رستم‎
هله
     
  
صفحه  صفحه 10 از 19:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  18  19  پسین » 
ایران

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA