انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 14 از 19:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  19  پسین »

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس


مرد

 
‎پاسارگاد‎
پل پاسارگاد بقاياي اين پل در جريان حفاري هاي باستان شناسي، در محدوده كاخ ها و باغ هاي پاسارگاد كشف و شناسايي شد. پل پاسارگاد 16 متر طول دارد كه تقريباً برابر با پهناي بستر رودخانه( 65/15 متر) است. عرض پل نيز حدود همين مقدار بود و سطح چوبي آن روي سه رديف پايه سنگي پنج تايي قرار مي گرفت.
هله
     
  
مرد

 
‎خان مرودشت‎
پل خان مرودشت اين پل نزديك مرودشت و در مسير شيراز- اصفهان روي رودخانه كُر بنا شده و از آثار دورصفويه است كه بين سال 1021 تا 1043 هـ. ق توسط " امامقلي خان" حكمران فارس ساخته شده است. انتخاب محل احداث پل با دانش زياد صورت گرفته و پايه هاي پل روي بستر صخره اي رودخانه قرار دارد. همين امر موجب استحكام و ماندگاري پل در طول چند قرن شده است. اهميت اين انتخاب زماني مشخص ميشود كه بدانيم در دوره اخير براي احداث پل جديدي در اين محل، به علت نامناسب بودن خاك و لجن زار بودن اطراف رودخانه ، نهادن پايه ها رويشالوده طبيعي ممكن نشد و از اين رو، پلي آهني تهيه كرده اند و آن را بر روي چند شمعك قرار داده اند.
پل داراي پنج دهانه است و پايه هاي آن استحكام زيادي دارد. قسمتي از پل كه در دوره هاي بعد مرمت شده كاملاً متمايز است.
هله
     
  
مرد

 
‎دارابگرد‎
پل دارابگرد بقاياي پل در12 كيلومتري داراب و كنار دروازه شهر قديمي دارابگرد واقع شده و از آثار دوره ساساني است.اين پل ، ارتباط شهر دارابگرد را با نقاط ديگر از روي خندق دور شهر فراهم مي ساخت. پل 100 متر طول و 10/6 متر ارتفاع داشت و از قطعه سنگ هايي به ابعاد مختلف ساخته شده و احتمالاً داراي طاق هايي مدور نيز بود.
هله
     
  
مرد

 
‎پل رودخانه شوز‎
پل رودخانه خشك شيراز اين پل در داخل شهر شيراز و نزديك دروازه اصفهان واقع شده و ظاهراً از ساخته هاي كريم خان زند است كه بعدها تعمير و بازسازي شده است. اين پل به نام پل "علي ابن حمزه" نيز مشهور است.
هله
     
  
مرد

 
‎پل شهر استخر‎
پل شهر قديمي استخر بقاياي اين پل در شمال شرق و خارج از حصار و دروازه شهر قديمي استخر-واقع در جلگه مرودشت – و بر بستر رودپلوار واقع شده و ظاهراً از آثار دوره ساساني است.
اين پل در مسيري كه به طرف سيوند، پاسارگاد و نقش رستم مي رفت و بر سر راه قديم شاهي شوش به پاسارگاد، قرار داشت. پل حدود56 متر طول و پنج پايه داشت. پايه جانب حصار شهر20/8 متر طول و شش متر پهنا دارد. پايه هاي ديگر به فاصله 40/8 متر از يكديگر قرار گرفته، 20/8 متر طول و 60/4 متر پهنا دارند. در اين محل بقاياي دو سد شناسايي شده كه احتمالاً براي تأمين آب مصرفي شهر استخر كاربرد داشت.
هله
     
  
مرد

 
‎پل کوار‎
پل كوار اين پل در يك كيلومتري كوار و در مسير قديمي شيراز- فيروزآباد كه به كناره خليج فارس منتهي مي شد، روي رودخانه " قره آقاج " بنا شده و ظاهراً بناي اوليه آن به دوره ساساني تعلق دارد كه در دوره هاي بعد به ويژه دوره صفويه و قاجاريه بازسازي شده است. پل كوار 125 متر طول، 30/10 مترارتفاع و 80/3 متر عرض – با احتساب جان پناه ها – و شش دهانه به ابعاد مختلف داشت كه امروزه دو دهانه مياني آن فرو ريخته است. پايه ها در جهت بالا دست و پايين دست داراي موج شكن هاي نوك تيز است كه شكل هاي آنها با توجه به شالوده صخره اي و بازسازي هاي صورت گرفته ، متفاوت است. مصالح مورد استفاده ، قطعات سنگ هاي طبيعي به اشكال و ابعاد مختلف و ملات ساروج است.
پايه هاي پل هر كدام جداگانه بر روي صخره هاي طبيعي بستر رودخانه قرار گرفته و به همين جهت، نقشه پل متناسب با موقعيت اين صخره ها در بستررودخانه شكل گرفته است. چنين ساختار و شالوده اي، سبب استحكام و ماندگاري زياد پل كوار شده است. در قسمت انتهاي جنوبي پل و ميانه ي پايه ، متكي به صخره كناره رودخانه و نيز روي اولين پايه انتهاي شمالي پل اتاقي قرار دارد كه دسترسي به آنها در مواقع كم آبي از روي صخره بستر رودخانه و توسط چند پله صورت مي گيرد. اين اتاق ها جهت اطراق و استراحت مسافران يا اقامت محافظان پل مورد استفاده بود.
هله
     
  
مرد

 
‎قاضیان(خرم بید)‏‎
پل قاضيان ( خرم بيد) بقاياي اين پل در مسير كاروان رو شيراز- آباده، بعد از ديدگان و قادرآباد و مجاور روستاي قاضيان ، بربستر رودخانه پلوار واقع شده و از آثار اواخر دوره قاجاريه است كه امروزه تنها بقاياي دو انتها و يكي از پايه هاي مياني آن بر جاي مانده است. پل قاضيان به روزگار آباداني ، با احتساب دو انتهاي آن ، حدود70 متر طول، 30/9 متر عرض و5 دهانه آب گذرداشت. از چهارپايه مياني پل، تنها بقاياي يكي به پهناي 20/4 متر بر جاي مانده است. با توجه به نمونه باقي مانده، پايه ها در جهت مخالف جريان آب داراي موج شكن هاي مثلثي و كف رودخانه در محل برپايي پل، سنگ فرش بود. ارتفاع پل از سطح سنگفرش به شش متر مي رسيد. مصالح مورد استفاده در پل، قطعات سنگ و آجر است. مجاور و پايين دست اين پل، بقاياي پل قديمي تري نيز شناسايي شده است.
هله
     
  
مرد

 
‎پل مشیر‎
پل مشير اين پل در شهرستان كازرون و سر راه شيراز- بوشهر واقع شده و در دوره قاجاريه توسط " ميرزا محمدعلي وزير" ملقب به مشير الملك ساخته شده است. پل مشير درخط مستقيم و با دهانه هاي متعدد، روي رودخانه ساخته شده و مصالح مورد استفاده در آن ، سنگ با ملات گچ و ساروج است. نوع قوس طاق ها جناغي است و در ساخت آنها از سنگ هاي تراشيده منظم استفاده شده. همچنين در نماي پل نيز از سنگ هاي تراشيده استفاده شده است. پايه هاي پل در جهت ديگر موج شكن مدوراست . با ساخت پل جديد جاده شيراز- بوشهر،"پل مشير" ، ديگر مورد استفاده قرار نمي گيرد.
هله
     
  
مرد

 
‎پل مهر نرسه‎
پل مهر نرسه در 15 كيلومتري فيروزآباد، در تنگه اي در مسير فيروزآباد – شيراز، در كوه جنوبي و كنار نقش برجسته اردشير ساساني، آثار يك كتيبه پهلوي در هفت سطر وجود دارد كه ترجمه ي آن بر اساس مطالعات پروفسور" هنينگ " استاد زبان پهلوي دانشگاه لندن ، چنين است:"اين پل به دستور مهرنارسه ورزگ فرمازاد براي شادي روح او به هزينه خودش ساخته شد. هركس از اين راه عبوركند، براي مهرنارسه و پسرانش به خاطر ساختن اين پل درود فرستد. با كمك و لطف خداوند، نادرستي و فريب در آنجا نخواهد بود". مهرنرسه يا مهرنارسه، از بزرگ ترين فرمانداران و وزيران ساساني بود كه وزارت سه پادشاه قرن پنجم ميلادي را برعهده داشت و كارهاي عمراني بسيار انجام داد. بقاياي اندكي از پل در اين محل مشهود است.
هله
     
  
مرد

 
‎پل نو‎
پل نو اين پل كه امروزه تنها بقاياي پايه هاي آن برجاي مانده، در دشت مرودشت و راه كاروان رو شيراز – اصفهان، روي رودخانه كر قرار دارد و احتمالاً از آثار دوره صفوي است كه در دوره هاي بعد تعمير و مرمت شده است. نزديك اين پل، آثار شناخته شده كوه قلعه – از جمله كاروانسرا وآثار هخامنشي كوه ايوب قرار گرفته است.از آنجا كه اين بنا به پل نو شهرت داشت، مي بايست در اين محل پل قديمي تري بوده باشد. امروزه آثار اندكي از پل قديمي قابل شناسايي است. در سال هاي اخير، براي گذر از رودخانه، لوله هاي بتوني بزرگي در كنار هم و در بستر رودخانه قرار داده اند كه آسيب هاي زيادي به اين پل وارد آورده است.
هله
     
  
صفحه  صفحه 14 از 19:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  19  پسین » 
ایران

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA