انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 17 از 19:  « پیشین  1  ...  16  17  18  19  پسین »

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس


مرد

 
‎آتشکده ها‎
آتشكده ها
در دوران هخامنشی و پس از آن ساسانی ، برج ها و دیده بان های متعدد، در همه كوه ها وجود داشت كه از آن برای دیده بانی و خبررسانی استفاده می شد. وجود این برج ها در بالای كوه ها این امكان را فراهم می ساخت كه با دادن علایمی به كمك آینه یا با برافروختن آتش در شب و روش های دیگر، اطلاعات از برجی به برج دیگر منتقل شود. در زیر به معرفی این مناطق می پردازیم.
هله
     
  
مرد

 
‎آتشکده جره‎
آتشكده جره
چهار طاقیِ بزرگِ "گره" یا "جره" در بیرون روستای بالا ده شهرستان كازرون واقع است. این بنا از سنگ و ملات گچ ساخته شده و ارتفاع آن 14 متر است. این آتشكده یكی از پنج آتشكده ای است كه مهر نرسی وزیر بهرام پنجم در بین كازرون تا فراشبند بنا نمود. به نظرمی رسد كه در قدیم اطراف این چهار طاقی شهری وجود داشت.
هله
     
  
مرد

 
‎قمپ آتشکده‎
قمپ آتشكده در 20 كیلومتری شمال فسا ، ازدوران ساسانی به جای مانده است. طبق نظریه مورخان بنای آن به پارس پسر تهمورث می رسد. احتمالاً آتشكده و بناهایی در این مكان وجود داشته كه اكنون تنها بقایای آنها دركنار آبگیری به جای مانده است.
از دیگر آتشكده های فارس كه بیشتر به صورت چهار طاقی هستند. می توان از آتشدان سنگی در سیدان مرودشت ازدوره هخامنشی، آثار ویرانه آتشكده كاریان از دوره ساسانی، آثار بازمانده آتشكده آذرجو در 15 كیلومتری غرب شهر داراب، ویرانه های آتشكده ساسانی در قمپ آتشكده در راه سروستان – استهبان، ویرانه های آتشكده در روستای گلیان از شهرستان فسا در 30 كیلومتری راه داراب، قصر اردشیر یا آتشكده و ویرانه های اطراف آن در فیروزآباد، آتشكده های ساسانی در 30 كیلومتری جنوب فیروزآباد، ویرانه های چهار طاق ملك، تل جنگی، چهارطاقی نقاره خانه، چهار طاق زاغ ، قلعه قلی و خرمایك فراشبند، چهار طاق كوه میمند در فیروزآباد ، ظهر شیر بین راه فسا و جهرم، آتشكده كازرون در 10 كیلومتری كازرون، آتشكده تون سبزدر شهرستان كازرون و مسجد سنگی درپنج كیلومتری شرق شهر داراب كه به آتشكده آذرخش معروف است نام برد. همه این آتشكده ها از دوره ساسانیبه جای مانده اند.
هله
     
  
مرد

 
‎برج نورآباد‎
برج نور آباد
تنها اثر بازمانده از دوره اشكانيان در فارس، برجي است كه در هفت كيلومتري نورآباد در دره اي فاقد آبادي در كنار كوه تنگ كله واقع است و به نام هاي ديمه ميل، ميل اژدها، ميل آزاد ناميده مي شود.
برج نور آباد از لحاظ شكل و ظاهر مانند كعبه زردشت و برج زندان شهر پاسارگاد، چهارگوش است. بلنداي برج بيش از هفت متر و پهناي هر ضلع آن در پايين چهار متر و در بالا 40/3 متر است و از سنگ رگه سفيد به طول هاي مختلف ( برخي 44 و برخي 19 سانت) بسيار دقيق، منظم و با مهارت ساخته شده است.
در داخل قسمت بالايي برج ، پلكاني بهبلنداي 10/1 و پهناي 59 سانتي متر وجود دارد. اين قسمت در سمت جنوب و در ارتفاع سه متري واقع شده و چنين به نظر مي رسد كه با نردبان به اين قسمت مي رسيدند و سپس از پلكان بالا مي رفتند. در اين برج آتش مقدس نگهداري مي شد و از آنجا آتش را به ساير نقاط مي بردند. آتشداني نيز بر فراز برج وجود داشت." واندنبرگ" باستان شناس، برآن است كه برج نورآباد فقط به روي روحانيان باز بود و نيايش كنندگان ، تنها مي توانستند آتش را ببينند. بنابراين آتشدان ها و آتشكده ها سرباز بودند. در دوره پهلوي دوم، ميله فلزي از وسط قطعات سنگ هاي برج نور آباد گذراندند تا از فروپاشي آن جلوگيري شود.
هله
     
  
مرد

 
‎برج گهواره ی دید‎
گهواره ديد كه "گهواره ديو" نيز ناميده مي شود، بر فراز كوه و در كنار تنگ قرآن قرار دارد. گهواره ديد يك چهار طاقي به وسعت 4×4 متر است كه سقفي گنبدي دارد. اين چهار طاقي كه به دوره عضدالدوله ديلمي نسبت داده مي شود، به احتمال زياد برج ديده باني و خبر رساني باقي ماندهاز دوران باستان است.
هله
     
  
مرد

 

*****-----*****-----*****


مطالب این تاپیک تکمیل شده!‏‎
من این تاپیک رو میبندم تا اسپم درش داده نشه‎
دوستان اگر مطلب مفیدی داشتن به من خصوصی بدن تا تاپیک باز بشه‎
هله
     
  
مرد

 
شیراز قدیم
محله‌های قدیمی شیراز
محله قصردشت
میدان شاه
بازار
دروازه اصفهان
دروازه قصاب‌خانه
دروازه سعدی
دروازه شاه‌داعی‌الله
دروازه خاتون
شاهزاده قاسم
کل شیخ ابوذرعه
گود عربان
سعدیه
حافظیه
لب آب
بازار مرغ
سر باغ
دروازه کازرون
بالا کفت (بالا کفد)
بیات‌ها
اسحاق بیگ
سر دزک
سنگ سیاه
محله کلیمی‌ها
محله درب شیخ
درب شاهزاده
شیادان
موردستان
باغ نو
درب مسجد
دشتک
محله ارمنی‌ها
طاق منصوریه
آستانه (شیراز)
آسیاب سه تایی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
محله قصردشت


خیابان قصر دشت غربی

قصر دشت یا قصرالدشت یکی از قدیمی‌ترین محله‌های شیراز است که در شمال غربی این شهر قرار دارد و در قدیم به «مسجد بردی» هم شهرت داشته‌است، که دلیل آن وجود یک مسجد سنگی مربوط به قرن ششم هجری در این محله‌است که کتیبه‌های سنگی آن هنوز در مسجد رئیس احمدی قصر دشت موجود است. اهالی قدیم شیراز این محله را «شربت خانه شیراز» می‌نامیده‌اند که علت اطلاق این صفت باغهای میوه فراوان این محله‌است که در وسعتی بیش از دهها هکتار در گستره شهر شیراز قرار دارد. آب و هوای خوب و باغهای مصفا باعث گردیده که شهرت این محله شیراز نه تنها در دیگر شهرهای ایران بلکه در کشورهای حوزه خلیج فارس نیز طنین انداز شود و سرمایه گذاران بسیاری از این کشورها در منطقه قصر دشت اقدام به خرید باغ و ویلا نموده‌اند.

این محله تا سی سال قبل در بیرون از شهر قرار داشت و یکی از ییلاق خوش آب و هوا برای سرمایه داران شیراز بوده‌است ولی با افزایش جمعیت و مهاجرت روزافزون این محله در قلب شهر شیراز جای گرفته و زندگی شهرنشینی و ماشینی روز به روز بیشتر به نابودی طبیعت این محله کمک می‌کند.

علت نام این محله هنوز مشخص نیست زیرا در این محله نه قصری وجود دارد و نه دشتی که بتوان این نام را به آن تعمیم داد. ولی در این محله حَرَم امامزاده ای به نام شاهزاده محمد قرار دارد که به روایتی فرزند امام موسی کاظم است.

خیابانی است طولانی باامتداد جنوب شرقی به شمال غربی. از چهارراه ۱۵ خرداد (پارامونت سابق)در جنوب شرقی آغاز می‌شود و به میدان قصردشت در شمال غربی ختم می‌گردد. این خیابان در طول مسیر خود از محله‌های بسیاری می‌گذرد و خیابان‌های فرعی زیادی از آن منشعب می‌شوند.

محلات و خیابان‌های فرعی منشعب از قصردشت:


سینما سعدی
خیابان برق
خیابان باغشاه (فلسطین)
ملاصدرا
رحمت‌آباد
خیابان عفیف‌آباد
آسیاب قوامی
خیابان ولی‌عصر
زرگری (بلوار مطهری)
قصردشت
ابیوردی


در سال‌های اخیر طبق مصوبه شورای شهر شیراز امتداد این خیابان بعد از میدان قصردشت به سمت شمال غرب نیز به عنوان قصرالدشت (قصردشت) غربی نامگذاری گردید.

در اکثر طول مسیر خیابان به خصوص در نواحی شمالی‌تر در دو سوی خیابان درختان بلند قرار دارند.


خیابان قصرالدشت غربی نیز از دو سو توسط باغ‌های فراوان احاطه شده‌است.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
محله میدان شاه


نقشه شیراز قدیم

محله میدان شاه، نام یکی از محله‌های شیراز قدیم می‌باشد که در شمال این شهر واقع بوده است و از دوره صفویه تا قاجاریه، مجموعه‌های حکومتی در آن ساخته شده است.

کریم خان زند در زمان فرمان‌روایی خود بر شیراز، ساختمان های وسیعی را در قسمت شمال خارج از شیراز احداث کرد که از جمله می توان به میدان بزرگی موسوم به میدان کریم خانی اشاره نمود که به مرور، این میدان تخریب شد و به جای آن ساختمان های امروزی بانک ملی، شهربانی، دبیرستان ابوذر (شاهپور سابق) و بانک سپه احداث گردید. قبل از ساختن این میدان بزرگ، میدانی در مجاورت آن نزدیک به محله‌ی باغ شاه ساخته شده بود که از بناهای معروف دوره ی تیموری بود و محل استقرار سپاه و زدن خیمه‌ی پادشاه و امرا و سپاهیان آن زمان بود و به این میدان، میدان شاه می گفتند.


این محله از شمال به محله درب شاهزاده، از غرب به محله کل مشیر و محله دروازه باغشاه، از جنوب به محله سنگ سیاه و از شرق به محله بازار مرغ محدود می‌شده است.


از بناهای شاخص محله می‌توان به مسجد سپهسالار، کنیسه یهودیان و مسجد آقااحمد اشاره کرد.


در کل محلات شیراز به دو دسته بزرگ حیدری و نعمتی تقسیم شده بودند. حیدری به محلاتی گفته می شد که افراد آن محلات، خود را پیرو سلطان حیدر که از مشایخ عرفان بود، می‌دانستند.

نعمتی به محلاتی اطلاقی می‌شد که ساکنان آن خود را پیرو شاه نعمت الله ولی که او نیز از بزرگ‌ترین و شاخص‌ترین عرفای عصر بودمی‌دانستند. درگیری‌ها و مخاصماتی که بین این دو دسته در سال های متمادی صورت گرفته هنوز هم مورد بحث است و حتی به صورت ضرب المثل جنگ حیدری، نعمتی در زبان‌هاست.

پنج محله‌ محله اسحاق بیگ، محله درب شاهزاده، محله بالا کفت، محله میدان شاه و محله بازار مرغ را حیدری خانه و پنج محله محله سرباغ، محله سنگ سیاه، محله درب مسجد، محله لب آب و محله سر دزک را نعمتی خانه می گفتند. البته محله ارمنی‌ها و محله کلیمی‌ها جزء محلات بی‌طرف بودند و کاری به درگیری‌ها و مخاصمات نداشتند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
دروازه اصفهان (شیراز)


نقشه شیراز قدیم

دروازه اصفهانبا نام قدیمی تر دروازه استخر یکی از محله‌های شهر شیراز است. محله دروازه اصفهان خود مجموعه‌ای از محله‌های درب شاهزاده، چپرخانه، محله ده‌بزرگی‌ها، بازارچه فیل و... است. روزگاری در این محله اعیان و اشراف شیرازی زندگی می‌کردند که شغل بیشتر آنها چوب‌فروشی بود. در حال حاضر جز خرابه‌های دکان‌های قدیمی چیزی باقی نمانده‌است. این محله از ضلع غرب به محله موردستان و از ضلع شرق به خیابان شهناز و منتهی الیه دروازه سعدی متصل است. دروازه اصفهان اطرف جنوب به بازار وکیل شمالی (بازار نو)و از ضلع شمالی به پل علی ابن حمزه و راه ورودی به دروازه قرآن و جاده اصفهان ختم می‌شود که به همین علت از ایام دور به دروازه اصفهان معروف شده‌است. علی ابن حمزه از نوادگان پیغمبر اسلام و فرزندان موسی کاظم، امام هفتم شیعیان است. از خانواده‌های معروف این محله می‌توان به خاندان مجرب و ده‌بزرگی و آذرشاه و.... اشاره کرد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
صفحه  صفحه 17 از 19:  « پیشین  1  ...  16  17  18  19  پسین » 
ایران

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA