انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 4 از 19:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  16  17  18  19  پسین »

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس


مرد

 
‎ادامه‎
در کتابهای دیگر قدمت اقلید را بر دورهء ساسانیان نسبت داده، این مورد با توجه به سنگ نوشته‌های تنگ براق و حوضچه دختر گبر عنوان شده و در کتابهای دیگر از اکلیل و اکلیات نام برده شده است و با احتمال زیاد همان کلمه اکلیل و اکلیل است که به مرور زمان به اقلید تغیر نام یافته است و در کتابهای زیادی از اقلید نام برده شده است. وجود آثار مانده از تل نقاره خانه در شمال اقلید قدمت آن را به دوره هخامنشیان و آثار و بقایای موجود در منطقه قدمت شهرستان را قبل از دوران تاریخی می‌رساند. جمعیت شهرستان در آخرین سرشماری حدود یکصد هزار نفر بوده که در زمان ییلاق حدود هفتاد هزار نفر عشایر به آن افزوده می‌شود. زبان مردم اقلید فارسی است اما به خاطر وضعیت منطقه، لهجه‌های متفاوتی دارند. آداب و رسوم مردم اقلید با توجه به ویژگی‌های مخصوص خود بیشتر به آداب و رسوم مردم فارس می‌ماند. از نظر زندگی و برخورد با مردم منحصر به فرد است، منجمله خون گرم بودن، زود آشنا شدن، با نیتی پاک و باطنی با صفا با میهمان بر خورد کردن و در مورد بعضی از مراسم مانند عروسی، عزاداری، عید نوروز، عید غدیر و سایر برنامه‌ها با ظرافتی خاص برنامه ریزی کرده که مورد توجه و منحصر بخود است. اقلید را در زمان قــدیم حصاری بوده است که در اصطلاح عوام به آن ماربست گفته می‌شود قسمتی از آثار و بقایای آن هنوز بر جای است و این بیانگر این قضیه است که اطراف شهر دیواری بوده، مردم برای حفاظت از شهر در پشت دیوار سنگر می‌گرفته ونگهبانی می‌داده‌اند و هیچ احدی بدون اجازه حق ورود به شهر را نداشته اند، در بعضی از محلها دروازه‌هایی به فراخور وجود داشته، ورود و خروج از آن محل صورت می‌گرفته است. از ابتدای ورود به اقلید تا محل فعلی میدان شهدا (یا قلعه میدان اسبق) کانالی بوده که این کانال در زیر زمین حفر و به صورت بسته بوده که مردم به آن آدربسته (یا هادربسته) می‌گویند (هادر در لفظاقلیدی به نام نگهبان است)، این کانال شعباتی به تعدادی از محل‌ها داشته است و در هر چند صد متر یک روزنه برای عبور هوا در آن تعبیه شده است. استفاده از این کانال در زمان حمله دشمن به خاطر محفوظ ماندن آذوقه و نیز حمله ناگهانی از پشت به دشمنی که وارد منطقه شده است حفر گردیده، هنوز آثار آن وجود دارد. در محل تقر اقلید آثار و بقایای یک استخر عظیم وجود دارد که آن در عوام سخل گزین یا سخر آدربسته گویند و بیانگر این است که در این مکان کاخی بزرگ وجود داشته و این استخر مربوط به کاخ بوده که احتمالاً در آن استخر، آبهای روان منطقه جمع آوری و از آن برای زراعت و غیره استفاده می‌نموده‌اند و نیز به سخل گزین هم معروف است. آثار و بقایای مربوط به عمارات بهرام گورنیز موجود می‌باشد که از قصرهای بهرام در منطقه اقلید بوده است، تونل یا کانال موجود که هنوز آثارش باقی است از مرکز شهر اقلید به این محل امتداد داشته است، با توجه به موقعیت منطقه در آن زمان احتیاج بوده که مکانهایی یا شهرهایی در بعضی نقاط احداث گردد، که کاخ موجود در محل تقر یکی از آن مکانها بوده است که نظامی در اشعار خود هفت گنبد را که موءید وجود کاخهای زمان بهرام عنوان می‌نماید.
هله
     
  
مرد

 
‎بوانات‎
‎شهرستان بوانات در شمال شرقی استانفارس و در فاصله ۲۴۰ کيلومتری شهر شيراز قرار دارد که مساحت آن ۲/۴۹۹۲ کيلومترمربع می باشد. از شمال به استان يزد و شهرستان آباده، از جنوب به شهرستانهای ارسنجان و نی ريز، از غرب به شهرستانهای خرم بيد و مرودشت و از سمت شرق به شهرستان خاتم از استان يزد منتهی می‌گردد. در مورد واژه بوانات دو وجه نام گذاری وجود دارد. يکی بون به معنی بهره است که بعدها با ات تازی جمع شده استو ديگری به معنی بوان (بهشت) است که به مکان سر سبز دلالت دارد. مرکز اين شهرستان شهر سوريان است ، بوانات دارای دو بخش مر کزی و سرچهان است.
جمعيت
جمعيت شهرستان ۴۹۰۴۵ نفر است که درقالب ۱۰۰۰۹ خانوار می‌‌باشد و ميانگين بعد خانوار شهرستان برابر ۹/۴ نفر است.۲۰٪ جمعيت شهرستان شهرنشين و ۸۰٪ آن روستانشين اند. ۳۴٪ جمعيت شهرستان را فعالان اقتصادی تشکيل داده و نرخ بيکاری در اين شهرستان ۱۴٪ است و حدود ۸۰٪ جمعيت شهرستان باسواد هستند. بوانات دارای دو بخش مرکزی و سرچهان استکه شامل دهستانهای سوریان، سروستان، باغستان، توجردی، باغ صفا، سيمکان و سرچهان است و در کلً دارای ۱۱۰ روستا است.
جاهای ديدنی
از جاهای ديدنی آن می‌توان امامزاده شاه ميرحمزه و تفريح‌گاه محمد حنفيه را نام برد.درباره بنای امامزاده شاه مير حمزه:اين بنا از نظر گچ بری،معجر،درهای خاتم،منبتكاری،اسلوب معماری طاق و گنبد در رديف ۳۰۵ ثبت آثار تاريخي شده است. اين امامزاده از فرزندان امام موسي كاظم(ع) است كه با گروه زيادی به ايران آمد.ورود اين كاروان به ايران مصادف با شهادت امام رضا(ع) و پيگرد آنان از طرف حاکمانشد كه اولين برخورد آنهادر خانه زنيان فارس بود و از آنجا بني هاشم به اطراف پراكنده شده و هر كس برای حفظ جان خويش راه دياری را در پيش گرفت. همزه و خواهرش در محلی به نام دهكده بزم که اکنون در ۲۲ كيلومتری سوريان] قرار دارد به قتل رسيده و مقبره آنها به فاصله دويست متر از يكديگر قرار گرفته است.
آثار کنونی بنا
بناي كنونی امامزاده عبارت است از يک گنبد مدور به ارتفاع تقريبي ۱۶ متر كه سبك طاق مدور آن عيناً به قيصريه بازار لار شباهت دارد. دور تا دور بدنه طاق در فواصل معين كتيبه هاي كوچكي از خط كوفي تزييني قرار گرفته. سه شاه نشين در جهات شمال، جنوب و مشرق واقع شده و درب ورودي رو به مغرب باز می‌شود. محوطه امام زاده عبارت است از فضاي نسبتاً بزرگي كه درختان چنار كهنسال آن حاكي از آن است كه لااقل از هفتصد سال پيش امامزداه مورد توجه مردم بوده است.‎
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎پاسارگاد‎
شهرستان پاسارگاد درمیان دو رشته کوه زاگرس واقع شده است. از سردسیرات استان فارس است که مرکزیت آن سعادت‌شهر مى‌باشد. که بین مدارهاى 30 تا 20و30 عرض شمالى و 45/52 تا 30/53 طول شرقى قرار دارد. ارتفاع شهرستان از سطح آب هاى آزاد حدود ۱۷۰۰ متر است. این شهرستان از شمال به شهرستان خرم‌بید و آباده از غرب به شهرستان اقلید و مرودشت از جنوب به شهرستان مرودشت و از شرق به شهرستان ارسنجان مشرف مى باشد.
مردم
مردم این شهرستان از طوایف تاجیک لُر، کردشولى، ترک، عرب، على شاقلى، میش مست، کلمبه، حنایى، ایل خاص و لبو موسى می‌باشند. دین مردم اسلام است و شیعه اثنی عشری هستند و به زبان های فارسی و شمار اندکی به زبان های ترکی و عربی صحبت می کنند.
آب و هوای این شهرستان به علت کوهستانی بودن در زمستان ها توأم با ریزش باران و برف و در تابستان ها معتدل می باشد. از نظر بارش حدود 180 تا 380 میلی متر بارش سالانه دارد که عمدتاً به صورت باران و برف می بارد. برای آبیاری زمین های مزروعی از تلمبه و در بعضی از شبکه ها از آب های زیر زمینی قنات و آب رودخانه استفاده می شود.
تنها رود این منطقه رودخانه پلوار سیوند است که از کوه های جنوبی شهرستان خرم‌بید و سرحد چهار دانگه سرچشمه می گیرد و در جنوب شهر مرودشت به رود کر پیوسته و سپس به سوی دریاچه بختگان جریان پیدا میکند که به علت اهمیت آب این رودخانه، در تنگه بلاغی سد سیوند بر روی آن در حال احداث است.
این شهرستان از لحاظ کشاورزی و دامداری یکی از مهمترین مناطق استان فارس می باشد که بیش از 65%مردم به این شغل اشتغال دارند. وجودزمین های حاصل خیز با بیش از 23 هزار هکتار سبب تولید محصولاتی از جمله گندم، جو، ذرت، چغندر قند، صیفی جات، برنج کاری و حبوبات و 536 هکتار باغات و محصولاتی از جمله انگور، بادام، گردو، انار موجب رونق باغداری گردیده است. از لطافت انگور این شهرستان در فارس‌نامه ناصری یاد شده است. سوغات شهرستان انگور، کشمش، بادام، گردو، رب انار،آبغوره شوریجات، حبوبات نیز می باشد.با توجه به مرتفع بودن، کوه های منطقه دارای آب و هوای مساعد می باشد.
یکی از ثروت‌های طبیعی منطقه جنگل‌ها و مراتع می‌باشد که با معیشت عده‌ای از مردم پیوند خورده است. درختان تناور از جمله بنه (پسته کوهی) و گیاهان داروئی و خوراکی و درختان مثمر علاوه بر سود دهی از نظر اکولوژی نقش حساسی را در منطقه ایفا کرده است.
این شهرستان از نظر جاذبه های طبیعی یکی از زیبا ترین شهرهای شمالی استان فارس است. وجود تفریگاهی از جمله چشمه شهید بابایی، تنگه پیرچوپان، بلاغی، نهالستان منابع طبیعی، جنگل سرپنیران، باغ قوام، پایانه مسافربری و بخش هخامنش جاذبه های متعددی را فراهم کرده و موجب جلب توریست در منطقه شده است. وجود بقاع متبرکه و مقدس از جمله امام‌زاده حسین، امام زاده سلطان سید حمید، امام زاده عقیل و زیارتگاه شاه مردان باعث گردیده که سالانه از دیگر مناطق جهت زیارت و تفریح در این شهرستان حضور یابند. در سال‌های اخیر احداث پروژه های اساسی و زیر بنایی اثرات مفیدی برای شهرستان و روستاهای آن داشته است.
هله
     
  
مرد

 
‎سوریان‎
شهر سوریان
شهر سوریان (Surian) مرکز شهرستان بوانات از شهرستان های استان فارس است. جمعیت این شهر نزدیک به 15000 نفر می باشد. تاريخچه سوريان در بخش بندي هاي کشوري:
1)در سال 1316 بوانات داراي بخشداري شد و از همان هنگام سوريان مرکز بخش بوانات بود.
2)در سال 1343 سوريان داراي شهرداري شد.
3)در سال 1374 بخش بوانات به شهرستان فزوني يافت اينک از ديدگاه رسمي مر کز شهرستان بوانات شهر بوانات ناميده مي شود که اين دگرگوني نام شهر سوريان به شهر بوانات در همين چند سال گذشته اتفاق افتاده است.
مردمان سوریان
همه مردم این شهر به زبان فارسی سخن می گویند و از دیدگاه دسته بندی قومی، فارس هستند.
ویژگی های جغرافیای
شهر سوریان به وسیله باغ های سرسبز و انبوه و دو رشته کوه در میان گرفته شده است. کوه ختابون از رشته کوههای زاگرس و از کوههای شهرستان بوانات است که بلند ترین قله این کوهها در بخش جنوبی شهر سوریان جای دارد. همچنین یک رودخانه فصلی از این شهر می گذرد.
جاهای دیدنی
سوریان طبیعتی زیبا و سرسبز و دیدنی دارد، باغ های انبوه این شهر و کناره سرسبز رودخانه و کوههای باصفا و چشمه های گوارا بینندگان راشاد و خرسند می کند. تفریح گاه و زیارتگاه محمد حنیفه که در دامنه کوه ختابون جای دارد در بهار و تابستان مردم را به سوی خود می کشاند. این تفریح گاه چشمه پرآب و درختان تنومند و سالمند چنار و یک قدمگاه را در بر می گیرد. گفته می شود که این قدمگاه در زمان پیش از ورود اسلام به ایران، آتشکده بوده است.
آثار تاریخی
شهر سوریان چندین بنای تاریخی مانندمسجد جامع سوریان و پل آجری روی رودخانه اصلی که هر دو از بناهای دوره دیلمیان هستند را در خود به یادگار دارد. منبر معروف مسجد جامع سوریان در موزه ایران باستان نگهداری می شود
هله
     
  
مرد

 
‎شهر خرامه‎
شهر خرامه، مركز بخش كربال واقع در استان فارس ، با مساحت حدود ۱۶۲۱ كيلومتر مربع در ۸۰ كيلومتري شمال شرقي شيراز واقع گرديده است. با استفاده از شواهد و اسناد معتبري كه در دست است قدمت شهر خرامه و كربال به ۱۵۰۰ سال قبل و به سال ۵۰۰ ميلادي مي رسد. در كتابها و سفرنامه هايي از جمله نذهت القلوب، فارسنامه ابن بلخي و المسالك و الممالك ، آثار العجم وفارسنامه ناصري ، شيرازنامه، معجم البلدان ،تاريخ برگزيده، برهان قاطع و تاريخ سرزمينهاي فلات شرقي، تاريخ ابن خلدون وديگر كتب از خرامه و كربال ذكر فراوان به ميان آمده است. رودكر «رودخانه كربال» كه استخري آن را كروانه «"Korva-enaho»ذكر كرده است و برخي نيز رودكر يا كورش (Kuros) خوانده اند،در دشت كربال و شمال خرامه روان بوده، آب آن شيرين و مسيرش از غرب به شرق به پهناي ۴۰ متر و عمق ۶ تا ۱۰متر مي باشد. ابن جوقل در قرن چهارم هجري اين رود را قابل كشتيراني توصيف كرده وابن بلخي در وصف آن چنين آورده است: «منبع اين رودكر از نواحي كلار (Kilar) است و رودي عاصي است كه هيچ جاي را آب ندهد الا جاهايي را كه بند كرده اند». به همين دليل شش بند به نامهاي امير (amir) ، فيض آباد (feyz- abad) تيلكان (tilakan) موان (Mavan) و جهان آباد (Jahan-abad) بر روي آن بسته شده است. اين رود نهايتاً به درياچه بختگان مي ريزد. استخري، متوفي به قرن چهارم هجري كربال را جزء كوره استخر آورده ،اين ناحيه را طسوج (tasuj) و قصبه آن خرمه (Xormah) ناميده است.به گفته مردم اين نام از خورمه به معني «خورشيد» و مه به معني «ماه» اخذ شده است، اما با مراجعه به برخي از تواريخ علي رغم گفته هايي كه به آن رنگ افسانه اي داده اند زنان يا دختران بهرام نبوده اند كه نام خود را بر اين شهر نهاده باشند. فرض ديگر اين است كه اين نام مأخوذ از «خورماه» كه نام روز يازدهم از ماههاي ايران است باشد. ميراثهاي باستاني، چون قلعه بهرام گور (QALE-BAHRAN) ،چهارطاقي (Cahar-tagi) و كاروانسراي جهان آباد دال بر قدمت تاريخي منطقه ما را به قبل از اسلام سوق مي دهند. اما تل تپه اي معروف به قلعه بهرام يا قلعه بالا (gale-bala) دقيقاً شناسايي و حفاري نگرديده است. محمد حوافي چنين يادآور مي شود كه يعقوب ليث صفاري بعد از رفتن به فارسو جنگ با ابن واصل، قلعه خرامه را گرفت وچهل هزار بار درم كه در آن قلعه بود بدست آورد. پناه بردن وزير امير منصور به اين قلعه در واقع، كاليجار كه تركان قصر تاراج اموالوي را داشته اند به اهميت موقعيت سوق الجيشي آن مي افزايد. اين قلعه كه تا چند سال اخير محل سكونت دهها خانوار بود به صورت تلي دست ريز از خاك رس، حدود ۸ تا ۱۰ متر از سطح زمين ارتفاع دارد، در گذشته توسط شهرداري تخريب شد و آثاري از آن برجاي نماند. يكي از آثار تاريخي منطقه كه از زمان ساسانيان برجا مانده و در فاصله ۵۰۰ متري مغرب خرامه قرار دارد بناي آتشكده اي است كه در محل به چهارطاقي گبران معروف است كه از نظر ساختمان گنبد و كاربندي تا حدودي شبيه آتشكده بهرام است. اين اثر به علت بي توجهي در حال تخريب و ويراني است. توجه خاص سردمداران ديالمه در ترميم بندهاي عصر ساسانيان در مسير تنها رود عاصي كربال دلالت بر عمارات فراواني ونفوسي مي كند كه دركناره هاي اين رود مي زيسته اند . از آثار باقي مانده اين عصر «بندامير» است كه به وسيله عضدالدوله ديلمي ترميم شده است. صدمه ديدن بعضي ازبندهاي رود كه نظر سلاجقه را نيز به خود جلب كرده است ، چنانچه بند قصار (gesar) يا فيض آباد به وسيله اتابك چاولي از امراي محمدبن ملكشاه درحدود سال ۵۰۶ ترميم مي شود و بنام وي فخرستان نام مي گيرد. از ديگر بناهاي سلجوقيان كاروانسراي خان كت(Xane - Ket) در نزديكيهاي درياچه بختگان مي باشد كه سبك معماري آن را مربوط به اين دوره دانسته اند. اينكاروانسرا به علت عدم رسيدگي به ثبت آن اكنون ويران گشته و درحال نابودي است. (كاروانسراي ديودان). درهمين ادوار به سنگ قبرهايي برخورد مي كنيم كه اخيراً درمركز باغهاي خرامه كشت گرديده و خطوط ثلث و كوفي منقوش به آ نها گوياي حال عارفاني متعبد بوده كه از قرون ۶تا ۸ هجري دراين بلد مي زيسته اند. يكي از اين سنگها متعلق به عالم رباني به نام شيخ غياث (علي) ابن ابي جعفربن طيب است كه روي آن سوره نور و آية الكرسي و شرح حال وي مشاهده مي شود. صفويان كه بيشترين همت آنان، عمران و آبادي بلاد بود، علاوه بر اينكه برروي «كر»پلي در زمان امامقلي خان والي فارس مشهور به پل خان بنا كرده اند، درشهر خرامه نيز ردپايي از خود به جا گذاشته اند. بناي حمامي مشهور به «حمام كهنه» به آنها نسبت داده شده و چنين حدس زده اند كه اين حمام همزمان با حمام گنجعلي خان دركرمان ساخته شده است كه اكنون اين حمام نياز به رسيدگي و مرمت دارد. به احتمال زياد همزمان با احداث حمام كهنه ، نهال درختان باغ مصفايي مشهور به «باغ خان (bage-Xan) كاشته شده است. اين باغ با وسعت حدود ۱۲هكتار درقسمت شمال خرامه خارج از حصار قديمي واقع گرديده است. درابتدا انواع درختان، گل و سرو و توت و غيره درآن وجود داشته است اما امروزه تنها فقط قطار سروهاي آن به جاي مانده كه بيش از يك سوم اين سروهاي بلند درحال خشك شدن است درحالي كه هيچكدام از مسؤولان منطقه فكري به حال اين درختان نمي كنند. نصيرالملك از رجال فارس دريكي از مراجعاتش به خرامه ، حصاري دور شهر احداث مي كند. اين حصار كه هنوز آثاري از آن به چشم مي خورد، ارتفاع آن ۷متر و ضخامت آن ۲‎/۵متر و طول آن ۲۰۵۰متر بوده و چهار دروازه به نامهاي كربالي (Korbali ) ، قبله اي (qeblei) كرماني (Kermani) و باغي (bagi) درجهات جغرافيايي آن قرار داشته و برجهايي جهت ديده باني و كشيك شبانه اين حصار را مزين مي نموده است كه امروز هيچ چيزي ازاين دروازه هاي باقي نمانده است.
هله
     
  
مرد

 
‎مهر‎
شهرستان مهر در جنوبی ترین نقطه استان فارس با مساحتی حدود 2354 کیلومتر مربع بین مدارهای 52 درجه و 45 دقیقه عرض شمالی و 27 درجه و 42 دقیقه جنوبی از نصف النهار گرینویچ قرار گرفته‌است. از شمال و شرق به شهرستان لامرد، از غرب به شهرستان جم وریز ( استان بوشهر ) و از جنوب به منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی منتهی می‌شود. از لحاظ تقسیمات کشوری این شهرستان دارای 4 بخش و 8 دهستان و مجموعا دارای 4 شهر و 122 روستا می‌باشد. از لحاظ زمین شناسی و توپوگرافی این شهرستان بر روی یک دشت ساختمانی واقع شده که شمال و جنوب آن را دو رشته کوه موازی احاطه کرده‌است. ارتفاع این کوه‌ها نسبتاٌ بریده و فرسایش یافته زیاد نیست و ازمارنهای آهکی گچی، نمکی و ماسه ایی با شیب 50 تا 70 در صد تشکیل شده‌است. آب و هوای منطقه بیابانی و گرم و خشک است که قسمت‌های وسیع ای از خاک ایران از جمله جنوب فارس شامل می‌شود. متوسط درجه حرارت به دست آمده با در نظر گرفتن موقعیت ارتفاعی و مختصات جغرافیایی حداکثر 50 درجه و حداقل تا صفر درجه سانتی گراد متغیر بوده‌است. متوسط رطوبت 42 درصد است که از اواخر خرداد به مدت 45 تا 60 روز تا سطح90 درصد در نوسان می‌باشد. میزان بارندگی طبق آمار ده ساله 298 میلی متر برآورد شده که از سالی به سال دیگر متغیر است و شدت این تغییر نیز زیاد می‌باشد. سرعت وزش باد در منطقه بین 5 تا 7 کیلومتر در ساعت به مدت 75 روز از سمت جنوب به سمت شمال شرقی است که از جمله آن می‌توان به بادهای موسمی اشاره کرد. از لحاظ پوشش گیاهی به صورت خود رو ی مرتعی می‌توان بادام کوهی، بنه، انجیر، گون، ساری سولماز، شکر تیغال، قیچ، قره گز، بارهنگ، تنگرس، انار شیطان، گزون اترک که در زیر آنها علفهایی مانند شبدر، بهمن و بعضی گیاهان مشخص منطقه مدیترانه ایی می‌رویند رانام برد. از گیاهان دارویی منطقه می‌توان به یولاف با نام علمی SATIVA، ORIGANAVALGRE، AVENA گل شقایق با نام علمی PAVEATHOEASو… اشاره کرد که از آن در درمان بسیاری از بیماریها استفاده می‌شود. از نظر زندگی جانوری منطقه دارای تنئوع خاص می‌باشد و انواع پستانداران مانند شغال، کفتار، خرگوش کل ( بزکوهی) ،روباه، گرگ و… پرندگانی چون تیهو، کبک، بلبل، کلاغ، کبوتر، گنجشک، جغد، باز شکاری، دم جنبانک، شاهین، عقاب و… در آن زندگی می‌کنند.
از مناظر و چشم انداز طبیعی شهرستان می‌توان موارد ذیل را برشمرد:
طبیعت بکر و کم نظیر تنک مهر و مناظر دیدنی و آبشار زیبای چک چک در بخش اسیر از دیگر جاذبه‌های چشم نواز این شهرستان می‌باشد.
نرگس زارهای واقع در نو آباد اسیر که از حیث نوع پرچم، ژنوم، گلازین و عطر در کشور ما منحصر به فرد می‌باشند.
تالاب فصلی وراوی، هرج که پذیرای پرندگانی همچون درنا و لک لک از مناطق سیبری است. یکی از منابع منطقه آب رودخانه شور است که به علت عدم کیفیت قابل استفاده نمی‌باشد. آب مورد نیاز کشاورزی و آشامیدنی شهرستان از طریق زیر زمینی چون قنات، چشمه و آب انبارها تأمین می‌گردد.
جمعیت
در سال 1382 کل جمعیت شهرستان مهر 61300 نفر بوده که از این تعداد 18300 نفر در بخش مرکزی و 14850 نفر در بخش وراوی و 15650 نفر در بخش گله دار و 12000 نفر در بخش اسیر ساکن بوده‌اند از این تعداد 68 درصد در نقاط روستایی و 32درصد در نقاط شهری ساکن هستند.تراکم نسبی جمعیت در سال 83 برای کل شهرستان 26 نفر در هرکیلومتر مربع بوده که این رقم برای بخش مرکزی7 برای بخش گله دار42و برای بخش وراوی و برای بخش اسیر 16 نفر برآورد شده‌است.
وضعیت اقتصادی
این شهرستان با هزاران هکتار اراضی وسیع کشاورزی یکی از قطبهای کشاورزی در جنوب استان فارس به شمار می‌رود .
زنبور داری
تعداد کندوی عسل موجود در منطقه بیشاز 350 کلنی می‌باشد که از آن 2000 کیلو عسل به دست می‌آید.
صنایع
در بخش صنایع می‌توان به وجود پالایشگاه عظیم پارسیان، کارخانه اسیر ماکارون، کارخانه یخ سازی، صنایع بسته بندی پلاستیک و تولید ظروف یکبار مصرف در اسیر اشاره کرد که درذیل پالایشگاه مختصراٌ مورد بررسی قرار می‌گیرد.
پالایشگاه پارسیان
در بخش انرژی با توجه به وجود ذخایر و منابع عظیم چهار گانه گازی آینده‌ای روشن در انتظار منطقه‌است.وجود پلایشگاه پارسیان به عنوان یکی از پارامترهای مهم، رشد و رونق اقتصادی شهرستان را بیش از پیش سرعت بخشیده‌است .منابع تأمین گاز پالایشگاه در حال حاضر شامل میادین تابناک و شانول می‌باشد و در آینده میادین وراوی و هما نیز به آن اضافه خواهد شد.
برآورد تعداد چاههای مورد نیاز حفاری حوزه تابناک، شانول و وراوی و هما بالغ بر حدود 25، 10، 7و 14 حلقه چاه می‌باشد. طراحی این پالایشگاه به منظور تصفیه گاز شیرین، تفکیک میعانات گازی به محصولات با ارزش تر شامل اتان، پروپان، بوتان و بنزین طبیعی می‌باشد که بخش اول آن با حضور ریاست محترم جمهوری درتاریخ 25/6/82 با ظرفیت 21 میبلیون متر مکعب و 12 هزار بشکه در روز فعالیت خود را آغاز نموده‌است. به منظور انتقال گاز طبیعی تولیدی لوله گازی از پالایشگاه پارس جنوبی / پارسیان/ جهرم /ارسنجان/ اصفهان دردست احداث است. گاز مورد نیاز خطاز طریق فاز 4و5 پارس جنوبی به میزان 50 (م م م ر ) و پارسیان تا میزان ( م م م ر ) تأمین می‌گردد. خط لوله علاوه بر تأمین بخشی از گاز مورد نیاز شمال کشور، گاز مورد نیاز شهرستانهای جنوب استان فارس را نیز تأمین خواهد نمود. ازصنایع روستایی منطقه می‌توان به تأ سیسات شارژر سیلندر گاز مایع، عصاری، کارگاههای بلوک زنی، تیرچه بلوک، تهیه پودر سنگ و صنایع دستی که مهم‌ترین آن قالی، قالیچه و جاجیم اشاره نمود .از معادن قابل توجهن منطقه نفت و گاز می‌باشد که قبلاً به آن اشاره شد.
هله
     
  
مرد

 
‎میمند‎
میمند فارس شهری است در بخش میمند از توابع شهرستان فیروزآباد استان فارس در جنوب ایران.
مسافت این شهر از مرکز استان فارس (شیراز) ۹۵ کیلومتر بوده و تا شهر فیروزآباد ۶۵ کیلومتر است.
ميمند در صد كيلومتري جنوب شيراز واقع شده است.اين بخش در آخرين مناطق پيشرفتگي ارتفاعات زاگرس در منطقه گرم و خشك جنوب قرار گرفته و موقعيت مذكور باعث شده است تا ميمند داراي آب و هوايي معتدل و نسبت به مناطق همجوار خنك تر باشد. ميمند در جلگه ميان دو رشته كوه نسبتا بلند از سلسله جبال زاگرس به نامهاي سپيدار و پادنا (ميمند) كه بصورت دو رشته با جهت شمال غربي و جنوب شرقي كشيده شده اند، قرار گرفته است. كوه سپيدار در طرف شمال شهر ميمند قرار دارد و دنباله كوه سبزپوشان شيراز است كه داراي جنگل ومنابع طبيعي فراواني است و ارتفاع قله آن متر مي‌باشد. در قسمت جنوب و جنوب شرقي ميمند كوه پادنا (در اصطلاح محلي پيدنو و در فرهنگهاي جغرافيايي ميمند نيز گفته مي‌شود) قرار دارد كه ارتفاع قله آن متر مي‌باشد. در غرب نيز كوه كم ارتفاعي به نام قلات وجود دارد كه از سيرزجان خواجه‌اي تا ميمند به موازات پادنا قرار گرفته است. از مشرق نيز به خرمن كوه (يا كوه سور) كه از ميمند به شكل يك نيم دايره ديده مي شود متصل است.
اطراف شهر ميمند را باغهاي و مزارع فراگرفته است كه در تمام فصلها زيبايي و شكوه خاصي به شهر ميبخشند. پوشش گياهي جنگلهاي كوهستاني بيشتر پسته كوهي (بنه) و بادام كوهي(اهلوك) مي باشد. آب و هواي ميمند از نوع معتدل كوهستاني است. از اواخر اسفند تا اواسط خرداد هواي معتدل بهاري و مطبوع است و از اين زمان رو به گرمي مي رود. تابستان هاي نسبتا معتدل و خشك و پاييز و زمستانها معتدل مرطوب مي باشد. حداكثر دما بيشتر در مردادماه و حداقل دما در بهمن ماه رخ ميدهد. بيشترين بارش فصلي نيز در بهمن ماه است و ميانگين بارندگي سالانه به ميزان 450 ميليمتر است كه در ارتفاعات بيشتر به صورت برف مي‌باشد.
در تقسيمات كشوري بخش ميمند يكي از بخشهاي شهرستان فيروزآباد و در محدوده بين بخشهاي كوار و كوهمره شهرستان شيراز، خفر و سيمكان شهرستان جهرم، و بخش مركزي شهرستان فيروزآباد واقع شده است. اين بخش شامل يك شهر به نام ميمندو 3 دهستان به نامهاي خواجه‌اي، پرزيتون و دادنجان و تعداد 34 روستا و آبادي مي باشد كه برخي از آنها عبارتنداز: كوشك سرتنگ، چاربيد، صحراسفيد، گنك، آبگل، افرا، اميرسالار، تركسلويه، تنگريز، بنه خفرك، مرادآباد،اسماعيل آباد، جوكان، زنجيران، موك، سريزجان، دارنجان، مرجان
هله
     
  
مرد

 
‎خاوران‎
خاوران شهری است در بخش خفر شهرستان جهرم استان فارس در جنوب ایران. این شهر در ۱۲۰ کیلومتری شیراز و ۶۵ کیلومتری جهرم واقع شده است و حدود سه کیلومتر با محور اصلی شیراز-جهرم فاصله دارد. موقع ورود به این شهر زیبا اولین منظره‌ای که چشم بیننده را خیره می کند منظره بسیار زیبای باغهای سبز و خرم خرما است که این شهر را مانند مروارید در آغوش گرفته است. این شهر به دلیل کوهستانی بودن از آب وهوای مطبوعی برخوردار است که موجب شده اکثر درختان سردسیری و گرمسیری درکنار هم رویش یابد. این شهر سرسبز پوشیده از درختان و چشمه سارانی است که می تواند آن را به عنوان یکی از مراکز گردشگری منطقه تبدیل کند.
شغل اغلب مردم این شهر کشاورزی و مرغداری و باغبانی است. این شهر دارای قنات هایی است که درواقع منابع اصلی آبیاری باغ‌های این شهر به شمار میروند. یکی از مهمترین اینقناتها «قنات شیخ احمدی» است که محلی تفریحی نیز برای مردم این شهرمی‌باشد.
هله
     
  
مرد

 
‎جویم‎
جویم یکی از شهرهای استان فارس می‌باشد که از شمال به شهرستان جهرم، از غرب به شهرستان قیر و کارزین، از شرق به شهرستان داراب و زرین‌دشت و از جنوب به بخش اوز لارستان محدود می‌گردد. طول و عرض جغرافیایی جویم به ترتیب 54و33 و 15و28 می باشد . ارتفاع جویم از سطح دریا به طور میانگین 835 متر و مساحت آن 3260 کیلومتر مربع است.
آب و هوای جویم به‌طور کلی گرم و خشک و از لحاظ وفور آب، غنی‌ترین بخش شهرستان است.
تاریخ‌نگاران، این شهر را به نام جویم ابواحمد شناخته‌اند. جویم از دو واژه ی "جو" و "یم" تشکیل شده است. "جو" به معنای جویبار و "یم" به معنای دریاست.
بنابر مستندات تاریخی، در گذشته‌های بسیار دور استخرهای آب راکد، چشمه‌ها، جویبارها و رودها گرداگرد جویم را فرا گرفته و در مرغزارها و جنگل‌های سرسبز آن، جانوران گوناگون می‌زیسته‌اند.
عمده‌ترین محصولات کشاورزی جویم گندم، پنبه، ذرت و مهمترین محصولات باغی، مرکباتی مانند پرتقال (محلی، والنسیا، توسرخ، نافی) و انواع نارنگی (کله مانتین و کینو)، لیمو ترش، لیمو شیرین، گریپ فروت، نارنج و ... هستند.
سطح زیر کشت محصولات کشاورزی و باغی به شرح زیر است :
گندم آبی 8000 هکتار ، جو آبی 450 هکتار ، پنبه2439 هکتار ، جو دیمی 6700 هکتار ، ذرت 800 هکتار ، پرتقال 350 هکتار ، نارنگی 150 هکتار ، لیمو ترش 750 هکتار ، لیموخاگی 5/67 هکتار ، نارنج 20 هکتار ،ترنج 15 هکتار ، خرما 340 هکتار ، گریپ فروت 2 هکتار ، زیتون 4 هکتار و لیمو شیرین 700 هکتار .
بخش جویم با تولید سالانه بیش از 55000 تن گندم و 6000 تن پنبه و نزدیک به 100.000 تن انواع مرکبات و هزاران تن انواع دیگر محصولات کشاورزی ، همچون نگین سبزی در جنوباستان فارس می درخشد . بخش جویم در تولید اکثر محصولات ذکرشده ، در لارستان دارای مقام اول می باشد .
متاسفانه جویم در بخش کشاورزی نیز به رغم تولید این همه محصول گوناگون، همچنان در گمنامی به سر می برد و محصولات این خطه ی زر خیز اغلب به نام شهرهای همجوار ثبت می شود که این مسئله ، ناراحتی کشاورزان را به دنبال داشته است و دارد .
هله
     
  
مرد

 
‎سروستان‎
سروستان روستاي تاريخي و قديمي است كه مردماني بسيار گرم و صميمي را دارد.سروستان كوهها دشتها و مكانهاي طبيعي و تفريحي بسيار و دلبازدارد كه مردم اين روستا بيشتر وقت خود را به تفريح در اين مناطق مي گذرانند.در سرتاسر سروستان و كناره هاي خيابان و پياده روها درختاني بلند و قديمي زياد ديده مي شوند.سروستان از باغهاي بسياري برخوردار است كه ميوه اكثر اين باغات انار و تشكيل دنده 80درصد درختانش را درخت انار و بادام تشكيل ميدهد. سروستان از چشمه هاي زلالي برخوردار است كه خيلي از مردم سروستان براي تهيه چاي از اين آبهااستفاده مي كنند و دم كردن چاي با آب اين چشمه ها واقعا طعمي بي نظير دارد.يكي از اين چشمه ها، چشمه " آب رباط" نام دارد كه اين چشمه از ديرباز داراي آبي زلال و شفاف است...
هله
     
  
صفحه  صفحه 4 از 19:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  16  17  18  19  پسین » 
ایران

IRAN_Fars/سرزمین نیاکان پارس...فارس

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA