انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 2 از 12:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  پسین »

Tehran | طهران/تهران


مرد

 
‎جنگل های طبیعی‎
‎امروزه سطح جنگلهاي طبيعي استان را38000 هکتار تخمين زده اند. اگرچهدر گذشته اين جنگلها انبوه تر بوده ولي بدليل بهره برداريهاي بي رويهاز آنها آثار کمي از اين جنگلها باقي مانده است.
در ارتفاعات بيش از 45000 متري، به علت شرايط سخت ناشي از طولاني بودن فصل سرما، ضخامت بسيار ناچيز خاک و شيب تند دامنه ها، حيات گياهي بسيار محدود است و بيشتر درختان موجود، ارس يا سرو کوهي هستند. اين درختان، عموماً بصورت پراکنده در ارتفاعات بين 2000 تا 4500 متري وجود دارند.
در مناطق کم ارتفاع و خشک جنوب استان، باتوجه به ميزان بارش کم و شوري زمين و آب، درختچه ها و بوته هاي شورپسند و خشکي پسند ديده ميشود مانند: خارشتر، گند، اشتلن و انواع گياهان شور.
هله
     
  
مرد

 
‎جنگلهای دست کاشت‎
در استان تهران حدود 9350 هکتار پارک جنگلي به منظور تلطيف هوا، جلوگيري از توسعه شهرها، جلوگيري از فرسايش خاک و همچنين ايجاد گردشگاه ها ايجاد شده است. درختان اين پارکها عمدتاً کاج، اقاقيا و زبان گنجشک هستند.
هله
     
  
مرد

 
‎آلودگی هوا‎
پديده آلودگي هوا يکي از معضلات استان تهران است. مهمترين منابع آلاينده هوا در سطح شهرهاي استان در درجه اول وسايل نقليه موتوري و سپس صنايع شناخته ميشود. برآورد ميزان آلودگي هوا، ناشي از مصرف سوختهاي فسيلي در سال 1370 نشان ميدهد که شهر تهران آلوده ترين ومتعاقب آن شهر کرج اسلامشهر قرار دارند.
موقعيت جغرافياي شهر تهران که در دامنه جنوبي ارتفاعات شده اند و از شمال به مشرق بوسيله کوههاي بلند محاصره شده است. موقعيت را به گونه اي فراهم آورده که آلودگي هوا دربسياري از روزهاي سال افزايش چشمگيري دارد. در روز، مواد آلوده کننده هوا همراه با نسيم به طرف شمال تهران حرکت مي کند و پس از برخورد با ارتفاعات شمالي در آنجا راکد ميماند و در شب، همراه نسيم کوه به شدت، از شمال به جنوب حرکتمي کند، بطوريکه هاله اي از درد و غبار، فضاي شهر را فرا ميگيرد.
پيشروي کوههاي البرز بين تهران و کرج تا حد زيادي بادهاي غربي را به طرف شهريار منحرف مي کند و امکان تخليه آلودگي شهر را از بين مي برد. کمبود بارش نيز به آلودگي شهر تهران کمک زيادي مي کند.
تهران حدود 1200 متر از سطح دريا ارتفاع دارد که کاهش غلظت اکسيژن هوا ميشود. درنتيجه، عمل احتراق در وسايل نقليه موتوري خوب انجام نمي گيرد و بر آلودگي هواي شهر تهران تأثير زيادي مي گذارد.
هله
     
  
مرد

 
‎آلودگی آب‎
بدليل افزايش جمعيت شهر تهران پس از سالهاي دهه 1340، آب رود کرج و جاجرود به شهر تهران منتقل شد. انتقال آب اين رودها بويژه رود کرج،بدليل شيب زمين موجب باتلاقي شدن سطح وسيعي از زمينهاي کشاورزي نواحي جنوب و جنوب شرقي شهر تهران و سرازير شدن فاضلاب شهري (آلوده به انواع موادشيميايي) از شمال به جنوب اين شهر شده است. اين فاضلابها در سطح زيرزمين، به سمت جنوب شهر حرکت مي کنند و زمينها را در حوالي شهر ري، نواحي صالح آباد و محمد آباد، بويژه ابتــداي دشت وراميــن، بصورت باتلاقي درمي آورند بالا آمدن آبهاي زيرزميني و باتلاقي شدن اين نواحي، مشکلات فراواني براي کشاورزان و ساکنان روستاهاي اين نواحي بوجود آورده است. آلودگي آبها به انواع موادشيميايي غيرقابل تجزيه که ناشي از فاصلابهاي صنعتي و خانگي است، منجر به آلودگي سبزيهاي کاشته شده در اين نواحي شده است.
در اين زمينه، وزارت نيرو (سازمان آب وفاضلاب) در حال احداث شبکه فاضلاب (الگوسازي) در اکثر مناطق استان تهران است تا بدين وسيله از آلودگي هوا، خاک، پوشش گیاهی کاهش یابد.
هله
     
  
مرد

 
‎رود کرج‎
رود کرج يکي از مهمترين رودهاي استان تهران است که دشتهاي کرج و شهريار را مشروب مي کند. بيشترين ميزان آب اين رود به منظور آب شرب مردم تهران تصفيه ميشود. لذا مقادير بسيار کمي از آن در جنوب، يعني دشت ري و ورامين براي کشاورزي استفاده ميشود که آن هم همراه با آلودگي فراوان است. اين امر بر اثر خروج فاضلابهاي واحدهاي صنعتي در محدوده شمال غرب و مسير رود کرج به داخل اين رود و پسابهاي خانگي است.
باتوجه به اينکه محدوده هاي شمال غرب و غرب تهران يکي از محورهاي صنعتي اين شهر است، ميزان آلودگي رود کرج نيز بالاست. طبعاً اين آب آلوده ميتواند محيط زيست را تحت تأثيرقرار دهد و آنجا را دچار بحران کند.
هله
     
  
مرد

 
‎رود جاجرود‎
از آنجا که رود جاجرود، آب فاضلابهاي واحدهاي صنعتي محدوده شمال شرقي، شرق تهران و پسابهاي خانگي مسير راه را دريافت مي کند به عنوان يک رود آلوده مطرح است. اين رود آلوده ميتواند منجر به بحران در محيط زيست منطقه يعني آلودگي آبهاي زيرزميني، سطحي، خاک، گياهان و جانوران و نهايتاً انسان ميشود.
هله
     
  
مرد

 
‎مخاطرات طبیعی‎
در استان تهران، مخاطرات طبيعي به شکلهاي مختلف وجود دارد. برخي از اين مخاطرات طبيعي از درون زمين منشأ مي گيرند که از آن جمله ميتوان به زلزله و آتش فشان اشاره کرد. از مخاطراتي که منشأ آنها بيرون زمين و خسارتهايي در اين استان به بار ميآورد و خشکسالي، سيل، بهمن، آفات گياهي، تگرگ و طوفان ميتوان اشاره کرد.
علت برخي از اين مخاطرات، موقعيت طبيعي و وضعيت زمين شناسي استان تهران است. دو علت مهم طبيعي مخاطرات، يکي وجود گسلهاي فصل و ديگري محدود بودن منابع آب است اما فعاليتهاي انساني نيز در تشديد اين مخاطرات نقش مهمي دارد.
از آنجا که شهر تهران در چند دهه اخير به يک کلان شهر تبديل شده و انبوهي از جمعيت و فعاليتهاي انساني را در خود متمرکز کرده است. بنابراين تلفات و خسارات ناشي از مخاطرات طبيعي نيز در اين استان بيشتراست.
هله
     
  
مرد

 
‎زلزله‎
بررسي تاريخي وقوع زلزله نشان ميدهدکه استان تهران داراي توان لرزه خيزي بالايي است. آخرين زلزله مهم و ويرانگر تهران به بزرگي1/7 ريشتر درسال1209 شمسي،يعني 170سال پيش،رخ داده است. يکي از راههاي پيش بيني زلزله، روشهاي آماري و احتمالي است. بررسيهاي آماري دوره بازگشت زلزله هاي تهران را در 150 سال تخمين زده اند و با وجود محاسبات آماري ميتوان گفت که هر روز به موعد زلزله نزديکتر ميشويم. هرچند به نظر کارشناسان تعيين زمان و مکان و پيش بيني دقيق وقوع زلزله وجود ندارد اما باتوجه به تاريخچه وقوع زلزله ها و وجود گسلهاي فعال متعدد، مي توانيم بگوييم که احتمال وقوع زلزله در تهران زياد است و بنابراين بايد بدنبال چاره باشيم.
هله
     
  
مرد

 
‎علت زلزله خیزی استان تهران‎
علت اصلي بالا بودن توان لرزه خيزي استان تهران، وجود گسلهاي فعال متعدد است. بررسيهاي زمين شناسي نشان ميدهد که گسل شمال تهران، گسل نياوران و مجموعه گسلهاي ري از مهمترين گسلهاي فعال در اين منطقه هستند. اين گسلها قادرند از چندسانتي متر تا چند متر حرکت کند. جابه جايي زمين در محل گسلهاي زمين لرزه هاي شديد بوجود مي آورد.
گسلهاي موجود در استان تهران به سه گروه تقسيم ميشوند:
1. گسلهاي اصلي و زمين لرزه زا (با طول بيش از 10 کيلومتر) اين گسلها جزء گسلهاي فشاري و پرانرژي هستند که زمان بازگشت زمين لرزه در راستاي آنها طولاني تر و بسيار ويرانگر است. ازجمله اين گسلها ميتوان گسل شمال تهران، گسل مشا ـ فشم، گسل نياوران، گسل محموديه، گسل شمال ري، جنوب ري و کهريزک را نام برد.
2. گسلهاي متوسط (با طول 2 تا 10 کيلومتر)
3. گسلهاي فرعي (با طول کمتر از 2 کيلومتر)
گسلهاي نوع دوم و سوم به خودي خود چندان لرزه زا نيستند اما ممکن است در اثر حرکتهاي ناشي از گسلهاي بزرگ، دچار لغزش و جابه جايي هاي اندکي شوند.
هله
     
  
مرد

 
‎جمعیت‎
استان تهران پرجمعيت ترين و پرتراکمترين استان کشور است.
در سرشماري سال 1375، استان تهران 239، 176 و 11 نفر جمعيت داشت. استان تهران پرچمعيت ترين استان کشور است و درحاليکه مساحت آن فقط 1/1 درصد مساحت کل کشور را تشکيل مي دهد 6/18 درصد جمعيت کشوررا در خود جاي داده است. همچنين استان تهران از لحاظ تراکم جمعيت،پر تراکمترين استان کشور است. ترکم جمعيت اين استان 594 نفردر کيلومتر مربع است.
پراکندگي جمعيت در استان تهران بسيار ناهمگون است بطوريکه در شهرستانهايي نظير دماوند و فيروزکوه، در هر کيلومتر مربع کمتر از 50 نفر زندگي مي کنند. درحاليکه شهرستان تهران در هر کيلومتر مربع 35000 نفر را در خود جاي داده است. علل پراکندگي جمعيت استان به دو گروه تقسيم ميشود: عوامل طبيعي و عوامل انساني.
هله
     
  
صفحه  صفحه 2 از 12:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  9  10  11  12  پسین » 
ایران

Tehran | طهران/تهران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA