انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 6 از 12:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  11  12  پسین »

Tehran | طهران/تهران


مرد

 
‎باغ فردوس‎
__________________________________________________________

به دستور محمدشاه قاجار ، درسال 1264 ق‌ ، قصری برای او در نزدیکی تجریش ساخته شد ؛ اما هم زمان با بیماری و مرگ او قصر نیمه تمام ماندو و ی در همان قصر نیمه تمام به نام محمدیه ( در محل محمودیه فعلی‌ )از دنیا رفت‌ .
هم زمان با ساخت قصر محمدیه‌ ، درباریان نزدیک به او نیز در همان حوالی اقدام به احداث باغ یا عمارت ییلاقی کردند . از جمله‌ حسین ‌علی‌ خان معیر الممالک باغی احداث کرد که به باغ فردوس مشهور شد .
عمارت باغ فردوس در دو طبقه به سبک قاجاریه و معروف به گوش فیل بنا گذاشته شد . زمین ‌های قسمت جنوبی و سراشیبی باغ نیز با سنگ چین ‌هایی به صورت هفت قطعه مسطح و مطبق در آمد و روی هر یک از قطعات‌ ، استخری با فواره ‌های متعدد احداث شد . استخر ها به گونه ای ساخته شده بودند که از فواصل دور تر ، بزرگ ‌تر به نظر می آمدند .
سپس‌ ، دوست‌ علی ‌خان‌ ، پسر حسین ‌علی‌ خان‌ ، به همت معماران اصفهانی و یزدی‌ ، ساختمانی در قسمت جنوبی باغ برپا کرد و نام آن را رشک بهشت گذاشت‌ . پلکان و بخش ‌های دیگری از ساختمان از مرمر اعلای یزد و دیوار های داخل اتاق با کاغذ های طلایی برجسته پوشانده شده بود .اما دوست ‌علی‌ خان اعتنای چندانی به باغ و ساختمان آن نکرد و با گذشت زمان ساختمان رو به خرابی گذاشت تا حدی که سنگ ‌های مرمر آن کنده و به عمارت امیریه ( مدرسه‌ نظام ‌) برده شد . بعد از آن مالکیت باغ چند بار دست به دست شد تا سرانجام ،در سال 1318 ق‌ ، در زمان سلطنت مظفر الدین شاه قاجار ، محمد ولی ‌خان سپهسالار تنکابنی آن را از ورثه امین ‌الملک خرید .
سپهسالار ، علاوه بر ایجاد فواره و استخر های مطبق‌ ، قنات باغ فردوس را نیز احیا کرد و سر دری با شکوه در مظهر قنات ( میدان گاه فعلی باغ فردوس ‌) ساخت‌ . ولی به دلیل بدهی به تجارت‌ خانه طومانیانس‌ ، باغ را به او داد و طومانیانس نیز باغ را در ازای بدهی‌ به دولت رضاخان واگذار کرد . سرانجام‌ ، درسال 1316 ش‌ ، وزارت معارف ( آموزش و پرورش‌ ) آن‌ جا را خرید و ساختمان را مرمت و دبیرستان شاپور تجریش را در آن تأسیس کرد .
درسال 1350 ساختمان موجود در باغ به مرکز فرهنگی و هنری و نمایشگاهی تبدیل شد و پس از انقلاب نیز در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت‌ .
آدرس: خیابان ولی‌عصر ، نرسیده به میدان تجریش‌ ، خیابان باغ فردوس
هله
     
  
مرد

 
‎برج شبلی‎
__________________________________________________________

برج شیخ شبلی از آثار قرون 4 و 5 هجریقمری در دوران سلجوقی می باشد که در ارتفاعات مشرف به شهر دماوند واقع شده است . برج شبلی در فهرست آثار ملی در تاریخ 29 ام خرداد 1351به شماره ی 920 به ثبت رسیده است . این برج ابتدا بصورت هشت ضلعی ساده ساخته شده است و سپس در دوران بعدی آجر کاری به سبک سلجوقیان بر روی آن انجام شده است . ابوبکر دولف بن ججدر شبلی در برهه ای از زمان که دقیقا مشخص نمی باشد از طرف حاکمطبرستان به امارت دماوند منسوب شد . دوران صدارت او با بسط و گسترش ، عدالت و امنیت همراه بود و به همین دلیل پس از وفاتش در بغداد ، مردم دماوند به پاس خدماتش این بنای یادبود را برپا داشتند .
نمای این ساختمان یادآور شیوه رازی در معماری است .
این برج دارای ساختمانی مخروطی استکه از آهک و آجر ساخته شده و قدمت آن نزدیک به ۲۵۰ سال است و در شرق شهر دماوند قرار دارد.
این بنای تاریخی ارزشمند که تقریباً 10 متر ارتفاع دارد یک برج آرامگاهی آجری هشت ضلعی با پشتیبان های مدور در گوشه های آن است . بدنه برج گره چینی و تزیینات آجری زیبایی دارد و گنبد آن که مخروطی شکل و هشت ترک است با زاویه تند به طرف راس متمایل می شود . نمای قسمت بالای سردر ، شامل دو طاقچه افقی با زیر طاق مقرنس کاری شده و یک فضای چهارگوش افقی در بالای آن است که به احتمال ، محل قرارگیری کتیبه بوده است . بالای این قسمت صفحه مربع شکلی قرار دارد که با آجرچینی مرکب از چهار ستاره پر شده است . اتاق آرامگاه مدور و سردابه های چهارگوش با طاق هلالی شکل ، جلوه خاصی به این اثر بخشیده است . این برج را می توان با بناهای عصر سامانی در بخارا مقایسه و قدمت آن را به پیش از قرن پنجم هجری نسبت داد.
هله
     
  
مرد

 
‎برج طغرل‎
__________________________________________________________

برج طغرل در شرق آرامگاه ابن بابویه در شهر ری واقع شده ‌است و از آثار به جا مانده از دوره سلجوقیان می ‌باشد . ارتفاع برج حدود ۲۰ متر می ‌باشد ( بدون احتساب گنبد مخروطی شکلی که امروزه اثری از آن نمانده )و با شماره ۱۴۷ در سال ۱۳۱۰ شمسی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده ‌است. به عقیده برخی از کارشناسان این برج شبیه عقربه‌ های ساعت بوده و می‌توان از روی تابش آفتاب بر روی کنگره‌های آن زمان را تشخیص داد .
چالش‌ ها درباره شخصیت مدفون در ب نا
چالش‌ و اختلافات فراوانی میان کارشناسان و مورخان درباره شخصیت مدفون در این بنا وجود دارد . عده ‌ای آن را آرامگاه طغرل بیک سلجوقی می‌ دانند و در مجمل‌ التواریخ صفحه ۴۶۵ اینگونه آمده‌ است که «سلطان طغرل ‌بیک شهر ری وفات رسید و تربتش آنجا برجاست . »
عده‌ ای دیگر از نویسندگان این مکان را محل دفن خلیل سلطان از فرزندان تیمور لنگ و همسر او شاد ‌الملک در قرن ۱۵ام می ‌دانند .
در کتاب جامع ری باستان تالیف حسن کریمیان نیز آمده ‌است که گروهی این بنا را منتسب به فخر‌ الدوله می‌ دانند .
استاد سید محمد طباطبایی با توجه به تحقیقات مفصلی که پیرامون این اثر تاریخی و شخصیت مدفون در آن داشته ‌است این بنا را متعلق به ابراهیم الخواص می‌ داند . پیکر محمد طباطبایی پس از مرگ در جوار این برج در سال ۱۳۷۱ به خاک سپرده‌شد .
هله
     
  
مرد

 
‎مرمت و بازسازی‎
__________________________________________________________
برج طغرل برای نخستین بار در سال ۱۳۰۱ شمسی و در پایان ۳۵امین سال پادشاهی ناصر الدین شاه مرمت و بازسازی شد . این مرمت به دستور شاه و به دست وزیرش امین السلطان انجام گرفت و لوحه ‌ای مرمر بر سردر بنا نصب گردید . این بازسازی بنا را از خطر نابودی نجات داد ولی ظرافت کاری ‌های قدیمی و بقعه کتیبه کوفی آن را از بین برد .
بعد از انقلاب ۱۳۵۷ سال ها این بنا متروک بود تا در اوایل دهه هفتاد بار دیگر مورد بازسازی قرار گرفت و بطور جدی در نیمه سال ۱۳۷۷ آغاز و در زمستان ۱۳۷۹ به پایان رسید .
در حال حاضر بازسازی بنا به دست منطقه ۲۰ شهرداری تهران در محوطه‌ ای به وسعت ۲ هکتار و به منظور گسترش و ساختن فرهنگ سرا ، کتابخانه ، موزه و رستوران در حال انجام می‌ باشد .
بنای آجری برج طغرل ،که مساحت آن با احتساب باغ و دیوار های احداث شده درسال ۱۳۷۹ به ۵۰۰۰ متر مربع می ‌رسد ، از جمله آثار به جا مانده از دوره سلجوقیان و مربوط به نیمه دوم قرن ششم قمری است‌ . ارتفاع برج بدون سقف در حدود ۲۰ متر است‌ . از نظر معماری ضخامت دیوار برج از ۱/۷۵ تا ۲/۷۵ متر و قطر داخلی و خارجی آن به ترتیب ۱۱ و ۱۶ متر است‌ .سطح بدنه بیرونی برج به ۲۴ ترک تقسیم شده است‌ . در قسمت فوقانی برج تزیینات و کتیبه ‌ای به خط کوفی وجود داشته که در قرون گذشته از بین رفته است‌ .
برج طغرل در واقع یک ساعت طبیعی نیز به حساب می آید ؛ زیرا معماری آن به صورتی است که در بالای هر ترک‌ چهار و نیم دایره وجود دارد که بیانگر یک ربع ساعت است‌ . در بالای آن ‌ها نیز شش مستطیل است که هر یک ۱۰ دقیقه را نشان می دهد . سپس شیار های ریزتری ، به عنوان ثانیه ، وجود دارد که هرگاه خورشید در وضعیت تازه ‌ای قرار بگیرد ‌، با ایجاد سایه روشن ‌ها ، زمان دقیق نشان داده می‌ شود . ۲ ناودان شرقی و غربی ساعت سه و نه رانشان می دهد و در های ورودی برج ، در شمال و جنوب آن ، نیز ساعت شش و دوازده هستند . گفته می ‌شود که این مکان آرامگاه طغرل‌ ، از سلاطین سلجوقی ، است که به دلیل علاقه به نجوم‌ این برج را بنیاد گذاشته است‌ .
هله
     
  
مرد

 
‎برج نقاره‎
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

برج نقاره‌ خانه یا برج یزید ، در ناحیه شمالی امین آباد شهر ری و بر بالای کوه ری قرار دارد . این برج آجری که ارتفاع آن به سه متر می ‌رسد ، در حدود ۱۰۰۰ سال پیش به دست شخصی به نام « بزرگ امید » جهت استفاده شخصی ساخته شد . به گفته برخی پژوهشگران‌ ممکن است این مکان مقبره یکی از شاهان سلجوقی باشد . این برج دارای هشت ترک است که سبب زیبایی و استحکام آن شده است‌ .
برج نقاره‌خانه دارای ساختاری متشكل از لاشه سنگ و گچ است و نمای آن تزیینات آجركاری به همراه قوس های جناغی تزیینی دارد و از نظر قدمت متعلق به دوره سلجوقیان (حدود 800 سال پیش ) است .
این برج آجری كه ارتفاع آن به سه مترمی ‌رسد .
دارای ساختاری متشکل ازلاشه سنگ و گچ است و نمای آن تزیینات آجرکاری به همراه قوس های جناغی تزیینی دارد.
این برج دارای هشت ترک است که سبب زیبایی و استحکام آن شده است ‌. مردم محلی برج نقاره خانه را به نام برج یزید نیز می ‌شناسند .
شهرستان ری با مساحت دو هزار و 293کیلومتر مربع در دشت وسیعی در جنوب تهران قرار دارد و دارای 28 قلعه ، هشت کاروانسرا ، 21 خانه و عمارت قدیمی ، 31 تپه و محوطه باستانی ، شش مسجد قدیمی ، 47 بقعه و آرامگاه ، پنج حمام تاریخی و 29 اثر تاریخی ، است
هله
     
  
مرد

 
‎تپه شغالی‎
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تپه شغالی در استان تهران
این تپه در پاییز سال 1370 شمسی به وسیله هیأت ایرانی مورد کاوش علمی قرار گرفت . براساس یادداشت های احمد تهرانی مقدم سرپرست هیئت کاوشاین منطقه ، « تپه شغالی » در دامنه شمال غربی تپه های طبیعی شهر پیشوا واقع شده و تراسی با وسعت کم دارد . این نقطه با توجه به اهمیت سوق الجیشی و نزدیکی به رودخانه جاجرود ،در اواخر هزاره ششم پیش از میلاد محل استقرار اقوام پیش از تاریخ بود. عناصر معماری در تپه شغالی خشت خامو چینه بود و گاهی توأمان از هر دواستفاده می شد .
ابزار مفرغی به ندرت در این تپه مشاهده شده ، اما ابزار سنگی به میزان قابل توجهی وجود داشته است . بررسی و مطالعه نقوش ظروف سفالین نشان می دهد که نقوش رو به تکامل گذاشته و رفته رفته پیچیده تر شده است .طبیعت گرایی و تک موضوعی نقوش ، به مرور به نقش اندازی چند موضوعی نقش ها بدل شده است .
اشیای سفالی در لایه های عمیق تر ، دست ساز و دارای رنگ گوجه ای با نقوش هندسی سیاه رنگ بود . با توجه به یافته های مختلف در لایه های تمدنی تپه شغالی ، سبک و نوع تزیینات اشیای سفالی ، فرم و ساخت ظروف ، مواد تشکیل دهنده آنها و پوشش سفالینه ها نشان می دهد این مکان در اواخر هزاره ششم قبل از میلاد برای زیست انتخاب شده و تا هزاره سوم قبل از میلاد چنددوره استقراری دارد .
هله
     
  
زن

 
ایووووووووووووووووول عشق است تهران خودمون
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
مرد

 
mahsadvm: ایووووووووووووووووول عشق است تهران خودمون


mereng
داداش دمت گرم ترکوندی ها

فقط یه چیزی
چرا استان ما رو معرفی نمیکنی
من خودم عرضه ندارم متاسفانه
     
  
مرد

 
‎تپه میل‎
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
در دوازده کیلومترى جنوب غربى آرامگاه شاه عبدالعظیم و در دو کیلومترى جنوب روستاى قلعه نو از روستا هاى دهستان غار شرقى بخش کهریزک شهرستان ری ، بر فراز تپه اى به نام تپه میل بنایى کهنه از عهد ساسانیان به چشم مى خورد که آثار و بقایا و رسوم و احکام آتشکده بزرگ رى است . بر روى تخته سنگى در نزدیکى بنا این چنین نوشته شده است : « این محلکه به نام تپه میل خوانده شده بقایاى آتشکده معظمى از دوره ساسانیان است » هر چند به موجب پاره اى اسناد قدمت آن را به زمان هاى پیش از زرتشت مى دانند .
در تاریخ طبرى آمده است ؛ به رى آتشگاهى بود که از آن قدیمى تر نبود . در برخى پا را فراتر گذاشته و احداث آن را به فریدون نسبت مى دهند . هر چند درستى آن مسلم نیست ولى متاخران رى را از زمان هاى دیرین و پیش از ظهور زرتشت شهرى مذهبى و مرکز مغان مى دانسته اند .
جهت بنا به صورت شرقی و غربی است . در جبهه شرقی ایوانی با چهار ستون مدور بوده . بخشی از بنای آتشکده ری در زمان حمله اسکندر به ایران خراب شد و تنها قسمتی از بنای چهار طاقی و زیبای این آتشکده به صورت دو میل باقی ماند . بیشتر قسمت‌ های غربی بنا از میان رفته ، در بخش زیرین مجموعه یک راهروی کم ‌پهنا وجود دارد که سراسر طول بنا را طی می‌ کند .
بقایای معماری از نظر دیرینگی متعلق به دوره ساسانیان ( حدود ۱۸۰۰ سال پیش ) است و به آتشکده بهرام گور نیز معروف است .
هله
     
  
زن

 
shakaat
زهرمار


mereng
مرسی داداشی
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
صفحه  صفحه 6 از 12:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  11  12  پسین » 
ایران

Tehran | طهران/تهران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA