انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 9 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9

Ostan Kerman | استان کرمان


مرد

 
معرفی شهرستانهای استان کرمان

راور


شهرستان راور از شهرستان‌های استان کرمان است که در شمال این استان واقع شده‌است.مرکز این شهرستان شهر راور است. جمعیت شهرستان راور بنا بر سرشماری سال ۱۳۸۵ مرکز آمار ایران، برابر ۳۹۴۶۲ نفر است. این شهرستان، بعد از کوهبنان شمالی‌ترین شهرستان استان است. محصولات کشاورزی آن پسته، انار و...است. از نظر صنایع دستی راور مرکز مهم تولید قالی در استان کرمان است. قالی‌های بافت راور شهرت جهانی دارند. نقش معروف «سرّام» یا نقش «سه کبک» از مشهورترین نقش‌های قالی است که هنوز با ظرافت و زیبائی در راور بافته می‌شوند.شهرستان راور با ۱۱۵۳۵ کیلومتر مربع در شمال شرقی استان واقع شده‌است. این شهرستان تا سال ۱۳۷۶ بخشی از شهرستان کرمان بوده و از این سال به بعد با الحاق دهستان‌های راور، حرجند و هروز از شهرستان کرمان به وجود آمده‌است. راور از شمال به استان‌های یزد و خراسان، از جنوب و شرق به شهرستان کرمان و از غرب به شهرستان زرند و کوهبنان منتهی می‌شود.

تقسیمات کشوری



بخش مرکزی شهرستان راور
دهستان راور

شهر: راور

بخش کوهساران (راور)
دهستان حرجند
دهستان هروز

شهر: هجدک

جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  
مرد

 
معرفی شهرستانهای استان کرمان

بردسیر


شهرستان بردسیر از شهرستانهای استان کرمان است. جمعیت شهرستان بردسیر بنابر سرشماری سال ۱۳۸۵، برابر با ۸۹٬۲۶۵ نفر بوده است. مرکز این شهرستان، شهر بردسیر است. سه شهر این شهرستان عبارت‌اند از بردسیر، گلزار ونگار.

آب و هوای بردسیر معتدل کوهستانی است که زمستانهای سرد و تابستانهای ملایم دارد. در بردسیر بادهای موسمی و فصلی می‌وزد. مهم‌ترین رودهای بردسیر عبارت‌اند از رودخانه قریه العرب رودخانه آب بخشا و رودخانه ماهونک و از آبهای راکد بردسیر می‌توان دریاچه ترشاب و دریاچه حلبی ساز را نام برد. چند چشمه نیز در بردسیر وجود دارند. که عبارت‌اند از چشمه گزوییه، چشمه نور و چشمه سرخ.

مرکز شهرستان بردسیر
بخش‌ها بخش مرکزی | بخش لاله‌زار
دهستان‌های بخش مرکزی گلزار | کوه‌پنج | مشیز | نگار
نقاط شهری بخش مرکزی: بردسیر | گلزار | نگار
دهستان‌های بخش لاله‌زار لاله‌زار | قلعه عسگر

جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  
مرد

 
معرفی شهرستانهای استان کرمان

شهربابک


شهربابک یکی از شهرهای استان کرمان در ایران است. شهربابک مرکز شهرستان شهربابک نیز می‌باشد. جمعیت این شهر بنا بر سرشماری سال ۱۳۸۵ مرکز آمار ایران، برابر ۴۵.۷۵۱ نفر است.این شهر در مسیر محور جنوب به شمال ایران قرار دارد.این شهر در غرب استان کرمان واقع شده است.فاصله این شهر تا کلانشهر کرمان245 کیلومتر است.

آب و هوا و اقلیم

شهر بابک در منطقه ای نیمه کوهستانی واقع شده است.شهربابک تابستان هایی خنک و زمستان هایی بسیار سرد دارد.
پوشش گیاهی نواحی اطراف شهر

در اطراف شهر بابک پوشش های گیاهی خاصی مانند: بادام کوهی -ریواس- بنه(پسته کوهی)- ارچن - درمنه ودر دشتها گز - تاغ وجود دارد.

فضای سبز

شهربابک به دلیل آب وهوای مساعدی که دارد،فضای سبز شهری مناسبی دارد.
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک
دانشگاه پیام نور شهربابک

رسانه


در شهربابک همه کانال های ملی و شبکه استانی کرمان قابل دریافت است.رادیو کرمان نیز از رسانه های فعال در شهربابک می باشد.
رسانه های دیگر

۴ مرکز ISP
دارای یک نشریه، (هفته نامه بابک زمین)

جاذبه‌های گردشگری


شهربابک از نواحی مهم گردشگری استان تاریخی کرمان است.مهمترین اثر تاریخی درون شهری شهربابک را می توان عمارت موسی خانی دانست.مهمترین اثر برون شهری نیز روستای صخره ای میمند است که جنبه بین المللی و جهانی دارد.

'''کوه مدوار'''
غار ایوب (بزرگ‌ترین غار آذرین ایران)
عمارت موسی خانی واقع در بخش پایین شهر با معماری اصیل ایرانی
قلعه سنگی مرج واقع در نزدیک روستای مرج
مسجد شهر کهنه
قلعه مهرجرد
شکارگاه دهج با بیش از ۸۵۰ نوع جاندار نادر.
روستای تاریخی میمند
آتشکده آذربغ در آبادی «کهتو کرها» نزدیک آبادی آذربغ در ۲۵ کیلومتری مرکز شهر
عمارت والی
آتشکده فیروزی
کوه اَوِستا
طبیعت روستای آبدر

سوغات

از مهمترین سوغات شهربابک می توان به کلمپه ، زیره ، قاووت و ریواس اشاره کرد.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  
مرد

 
معرفی شهرستانهای استان کرمان

انار


شهرستان انار یکی از شهرستان‌های استان کرمان است. بخش انار در تاریخ ۱۳۸۸/۰۳/۱۰ به شهرستان تبدیل شد. مرکز این شهرستان شهر انار است. شهر حسین آباد و دهستان بیاض از دیگر نقاط بزرگ این شهرستان است.

تقسیمات کشوری

تقسیمات کشوری شهرستان انار:

بخش انار
دهستان بیاض
دهستان امین‌شهر (حسین‌آباد)

پیشینه تاریخی

قدمت انار بر اساس آثار باستانی موجود به قبل از دوره اسلام می‌رسد. نام اول این شهر ابان (aban) بوده که اکثر جغرافیدانان قرون سوم و چهارم هجری، این شهر را با همین نام در کتب خود ذکر کرده‌اند که در این زمینه در کتاب سرزمینهای خلافت شرقی تالیف لستریج صفحه ۳۰۷ (ترجمه محمود عرفان) چنین ذکر شده‌است :

در ۷۵ مایلی شهرستان یزد نیمه راه یزد شهربابک، شهر انار قرار گرفته‌است که در جهت خاوری ۶۰ مایل تا بهرام آباد (رفسنجان امروزی) فاصله دارد. اکنون انار و بهرام آباد از توابع ایالت کرمان هستند ولی این ولایت در قرون وسطی از توابع فارس بوده‌است و آن را ولایت روذان (rozan) می‌نامیدند.

سه شهر مهم ولایت عبارت بودند از :

اَبان
اَذَکان محل آن نامشخص است
اناس (ONAS) که حوالی بهرام آباد (رفسنجان فعلی) می‌باشد .

نام انار بیشتر از عهد صفویه رایج شد در اکثر کتب تاریخی مثل المسالک و الممالک، احسن النفاسیم فی معرفت اقالیم ذکر شده و در مورد چگونگی تبدیل ابان به انار در کتب تاریخی مطالبی وجود ندارد . مردم انار خود را از چند طایفه می‌دانند

بومی یا فارسی
طایفه عرب
طایفه جدیدی
طایفه سادات

موقعیت جغرافیایی شهرستان انار

انار از لحاظ تقسیمات کشوری یکی از شهرستانهای تابعه استان کرمان می‌باشد که وسعتی بیش از هشت کیلومتر مربع دارد. این شهرستان از شمال و شمال غربی به استان یزد و از شرق و جنوب شرقی به شهرستان رفسنجان و از جنوب به شهربابک محدود شده‌است. مرکز این شهرستان شهر انار می‌باشد . انار در ۳۰ درجه و ۵۳ دقیقه عرض شمالی و ۵۵ و ۱۸ دقیقه طول شرقی واقع شده‌است . این شهر در بین جاده یزد - رفسنجان و بر سر دوراه تهران - بندرعباس و تهران - کرمان قرار گرفته و به علت همین وضعیت از موقع نسبی ویژه‌ای برخوردار است . فاصله این شهر تا مرکز استان(شهر کرمان) ۲۱۰ کیلومتر می‌باشد.

جمعیت

جمعیت این شهرستان 50 هزار نفر است.

آثار تاریخی

ارگ انار
امامزاده محمد صالح

از اماکن تاریخی شهرستان انار می‌توان به ارگ انار (در گویش محلی: قلعه)، بقعه بشر حافی،قلعه سنگی ده حیدر، قلعه داوودآباد، ساختمان اداره طرق، خانه خادم آستانه، مزار شاه، پیر مراد، قلعه دختر بیاض، برج کلیاس بشرآباد، یخدان، بقعه امامزاده محمد صالح، خانه ابوالحسن‌خانی، کاروانسرای شاه عباسی وقلعه نهصد ساله شاهم اباد اشاره کرد.

وضعیت اجتماعی


شغل اکثریت مردم کشاورزی و بعلت کم آبی و کیفیت نامناسب آب تنها محصولی که هنوز مقاومت کرده و کشت می‌شود پسته می‌باشد.

چند کارخانه در سالهای اخیر در آن تاسیس گشته‌است: کارخانه سیم و کابل پیشرو کویر انار که از موفق‌ترین کارخانه هاست.

کارخانه فرش گلشن که بعد از آتش سوزی با اینکه بازسازی گشت ولی بکار گرفته نشد.

کارخانه گونی و کیسه کویر

کارخانه کارتن

کارخانه قلم جوش گستر

کارخانه بسته بندی

کارخانه کود شیمر

و تعداد زیادی کارگاه ساخت و تولید لوازم ضبط پسته

از شهرهای مهم آن به امین شهر (حسین آباد) می‌توان اشاره کرد

از روستاهای دارای جمعیت بالا می‌توان به بیاض - لطف آباد - گلشن اشاره نمود

از روستاهای دیگر احمدآباد که دارای شرکت تعاونی روستایی بسیار فعال و دارای پمپ بنزین می‌باشد که بعلت نزدیکی به شهر بیشتر سوخت گیری شهر را انجام می‌دهد.

و یکی از مشکلات مهم شهر نداشتن بیمارستان و مرکز اورژانس درخور جمعیت بالای مجروحین این راههای کم وسعت و پر تردد می‌باشد.

وجود دانشگاه آزاد اسلامی واحد انارwww.anariau.ac.ir و پیام نور در این شهر باعث جذب بیش از سه‌هزار دانشجو بصورتهای مختلف در رشته‌های متفاوت شده‌است. امروزه دانشگاه آزاد دارای رشته‌های کارشناسی ارشد نیز می‌باشد. آموزش و پرورش منطقه انار از سال ۷۲ بصورت مستقل با جمعت نزدیک به دوازده هزار دانش‌آموز آغاز بکار نموده‌است. امروزه بعلت کنترل جمعت، تعداد دانش آموزان به نزدیک ۸۰۰۰ نفر رسیده که در ۷۰ مدرسه مشغول به تحصیل می‌باشند.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  
مرد

 
معرفی شهرستانهای استان کرمان

شهداد

شَهداد شهری است در استان کرمان ایران. شهداد در بخش شهداد شهرستان کرمان قرار دارد. این شهر در حدود ۱۰۰ کیلومتری کرمان، مرکز استان و در کنارهٔ باختری دشت لوت قرار دارد. نام شهداد در گذشته «خبیص» بوده‌است

جغرافیای شهداد

شهداد با نام تاریخی خبیص و جمعیت ۱۵۰۰۰ نفری، در ۷۰ کیلومتری شمال شرق کرمان، در حاشیه باختری لوت مرکزی قرار گرفته‌است و کویری‌ترین بخش استان کرمان به شمار می‌رود. این ناحیه از کرمان، هیچگاه مورد توجه باستان شناسان نبود، زیرا تصور وجود تمدن باستانی در صحرای خشک لوت غیر ممکن بود. اولین هئیت کاوش در سالهای ۱۳۴۶ به سرپرستی دکتر احمد مستوفی- از موسسه جغرافیایی دانشگاه تهران – برای بررسی موقعیت جغرافیایی دشت لوت و اطراف آن وارد آنجا شدند و در حین اکتشافات خود « چاله تکاب » به تعدادی سفال برخورد کردند که قسمتی از آنها از زمین بیرون و این آثار نشان از وجود تمدنی پیشرفته در این ناحیه بود. درفش شهداد کهن‌ترین درفش یافت شده در ایران است که اکنون در موزه ملی نگه داری می‌شود .

گروهی از باستان شناسان، شهداد را کلیدی برای شناخت فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی تمام منطقه جنوب شرقی ایران در هزاره سوم ق.م می‌دانستند. عده‌ای هم آنرا با شهر گمشده سومری آراتا منطبق می‌دانستند ( آراتا: در گل نوشته سومری نام آراتا بسیار به کار رفته‌است. طبق متون سومری آراتا سرزمینی بود در شرق انشان. هانسمن انگلیسی، سرزمین انشان را همان فارس می‌داند و شهر سوخته واقع در استان سیستان را شهر حماسی آراتا می‌دانست، اما اکتشافات بعدی در استان کرمان این موضوع را اثبات کرد که آراتا همان شهداد کرمان است. شهداد مرکز ایالت آراتا بود که یکی از چند ایالات خود مختار امپراتوری عیلام به شمار می‌رفته و دارای اجتماعی شکل یافته و منسجم بود. علاوه بر حاکم و حکومت، دارای طبقات اجتماعی و اصناف بود ). کشف گورستان شهداد از مهمترین اکتشافات باستان‌شناسی دوران معاصر است. از آنجاییکه پیشینیان، بنا بر اعتقادشان به اینکه بعد از مرگ در دنیایی دیگر محتاج آب و غذا و مسکن خواهند بود، تمامی متعلقات خود، از ظرف و لباس گرفته تا زیورآلات را با خود به گور می‌بردند. به علت جهت گردش خورشید گورستانهای شهداد اغلب شرقی، غربی هستند. ساکنان شهداد، از افراد بزرگ و سرشناس خود از جمله حکمرانان، کاهنان، مجسمه‌هایی می‌ساختند و پس از فوت آنها در هنگام تدفین آنرا با اشیای دیگر در گور جای می‌دادند.در بین مجسمه‌ها، تعداد زیادی مجسمه زن نیز وجود دارد. همچنین قدیمی ترین درفش کشف شده در جهان با عنوان درفش شهداد در این منطقه بوده . به گفته بسیاری از محققین گرمترین نقطه زمین در 75 کیلومتری این محل قرار دارد.

باورهای عامیانه

از اعتقاد کهن اقوام این سرزمین (کرمان)، مراسم سنتی سده‌است که قرنها پیش از دین زرتشت در ایران رایج بوده‌است و تا قبل از صفویه برگزاری آن در مناطق مختلف وجود داشته اما امروز فقط در کرمان برگزار می‌شود. کشاورزان کرمانی بر این باور بودند که با افروختن آتش ساده، ستاره‌ای به زمین می‌آید. از جمله باورهای دیگر آنها، برگزاری مراسم باران است، که هم در مازندران و هم در کرمان برگزار می‌شود. به این شکل است که عده‌ای از مردم به خصوص نوجوانان مواد اولیه را برای پختن آش فراهم می‌کنند و ضیافتی ترتیب می‌دهند و دعا می‌کنند، در یکجا هم، با کتک زدن کودکی صغیر و یا یتیم و یا گریاندن او دعا می‌کردند که باران ببارد.

هنر باستانی شهداد

ساکنان شهداد، در هنر از تکنیک بسیار پیشرفته‌ای برخوردار بودند. سفال گران با مهارت و سلیقه بسیار، سفالها را با طرحهای زیبایی می‌آراستند و با بهره گیری از طبیعت، نقوش حیوانات و گیاهان را در رنگهای سیاه روی سفال می‌کشیدند. هنر دیگر مردم شهداد، سنگ تراشی بود که با مهارت تمام از سنگ مرمر ظروف مختلف را می‌ساختند. هنر بعدی آنها، فلزکاری بود که در آن زمان، بی مانند بود و حتی در این منطقه کوره‌هایی برای ذوب فلزات و فلز کاری نیز به دست آمده‌است که شهداد را به یک شهر صنعتی تبدیل می‌کند. از جمله تصاویری که بر روی این فلزات دیده می‌شود، نقش مار است. این حیوان بدون شک مورد احترام، کویر نشینان شهدادی بوده‌است. آنها همچنین پلاکهای منقوش به مار، به عنوان طلسم و برای جلوگیری از گزند بلاهای زمینی و آسمانی استفاده می‌کردند. از جمله کشفهای جالب گورستان شهداد، تعدادی ماکت سنگی ساختمان بود که احتملاً ماکت معبد خدای باران بوده‌است. در بامهای تمامی این ماکتها، زائده‌ای ظرف مانند وجود دارد که نشانگر ظروف بزرگی است که کاهنان به احتمال زیاد برای جمع آوری آب باران بر پشت بام این معابد قرار می‌دادند. از این آب برای امور مذهبی و تطهیر نیز استفاده می‌کردند.

پیشینه

شهر باستانی شهداد با دیرینگی ۶۰۰۰ ساله در سال ۱۳۴۷ خورشیدی توسط کاوشگران سازمان میراث فرهنگی ایران کشف شد. این محوطه به نام محوطه تاریخی، باستانی و صنعتی آراتا نام‌گذاری شده‌است. قدیمی‌ترین درفش فلزی جهان از این کاوشگاه به‌دست آمده‌است.

از دیدنی‌های شهداد می‌توان به این مکان‌ها اشاره کرد: ﻗﻠﻌﻪﻫﺎی ﻛﻬﻨﻪ– رﻣﻮک– ﭼﻐﻮکی - ﺑﻬﺮام - ﮔﻮرﺳﺘﺎنﻫﺎی ﺑﺎﺳﺘﺎنی– ﻛﺎرﮔﺎه ﻓﻠﺰ ﻛﺎری ﺑﺎﺳﺘﺎنی – آﺳﻴﺎب آبی – ﺑﺎغ ﺷﻬﺮداری و ﺑﺎغ ﻛﺸﺎورزی.

اعتقادات دینی شهداد باستان


ساکنین شهداد در هزاره‌های پیش معتقد به انواع ارباب بودند. یکی از خدایان مورد پرستش، الهه حامی حیوانات بود که در نقشهای مختلفی به صورت انسان شاخدار ترسیم می‌کردند. مردم برای دفع بلا نزد این الهه حامی حیوانات قربانی می‌کردند. اما در تمامی صحنه‌هایی که از قربانی کردن باقی مانده، فقط قربانی حیوان به چشم می‌خورد و نشانی از قربانی انسان وجود ندارد. خدای دیگر آنها، الهه رستنی‌ها بود برای بازگرداندن مراتع از او کمک می‌خواستند. خدای دیگر آنها، الهه آب بود؛ از او یاری می‌طلبیدند تا با فرستادن باران و پر آب نمودن رودها، خواسته بندگان را جامه عمل بپوشانند. خدای آب در این منطقه کویری به علت شرایط خاص آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود. نحوه پوشش این الهه‌های نگهبان به این شکل بود که، تنه بالایی آن الهه معمولاً لخت بود و از کمر به پایین دامنی بر تن داشت. این نوع پوشش به احتمال زیاد همان نحوه پوشش اقوام کرمانی را در هزاره سوم ق.م نشان می‌دهد
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  
مرد

 
samanehahmadi: واقعا نمیدانستم اینقدر جاذبه های گردشگری داره امیدوارم به زودی به این استان سفر کنم و جاذبه هایش را ببینم
کرمان خیلی زیباتر از این حرفاست

samanehahmadi: یک سئوال چه فصل و ماهی از سال بهترین موقع سفر به این استانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فصل بهار بهترین فصل واسه سفر به کرمان

به زودی عکس از این استان زیبا میذارم
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  ویرایش شده توسط: Miladlulu   
صفحه  صفحه 9 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9 
ایران

Ostan Kerman | استان کرمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA