انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 7 از 17:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  16  17  پسین »

سلسله صفویه


مرد

 
محمدخان تخماق استاجلو
محمدخان تخماق استاجلو از سرداران قزلباش طایفه استاجلو بود. وی در دوره‌های شاه اسماعیل دوم و شاه محمد خدابنده، امیرالامرا و بیگلربیگی چخورسعد (ارمنستان) بود. وی در جنگ‌های ایران و عثمانی در دوره شاه محمد خدابنده شرکت داشت. وی همچنین در توطئه قتل شاه اسماعیل دوم با همیاری پریخان خانم و پیره محمدخان استاجلو همکاری کرد.




جنگ چلدر
در جنگ چلدر مصطفی پاشا از قارص وارد قفقاز شد و چون این خبر به قزوین رسید از سوی شاه محمد خدابنده به امیرخان موصلوی ترکمان (بیگلربیگی آذربایجان)، امامقلی‌خان قاجار (بیگلربیگی قره‌باغ) و محمدخان تخماق استاجلو (بیگلربیگی چخور سعد) دستور داد که به اتفاق یکدیگر از پیشروی قشون عثمانی جلوگیری کنند. سواران اماقلی‌خان قاجار و محمدخان تخماق استاجلو برای دفع حمله ترکان عثمانی به هم پیوستند ولی امیرخان موصلوی ترکمان به دلیل دشمنی که مابین طوایف ترکمان و استاجلو بود به آن دو نفر کمک نکرد.

پس از جنگ چلدر، مصطفی پاشا چون بی‌باکی و جنگجویی سواران قزلباش را مشاهده کرد به محمدخان تخماق استاجلو فرمانده سپاه ایران، نامه‌ای نوشت و وی را به لیاقت و دلیری و شجاعت ستود و خواهش کرد که برای مذاکرات خصوصی و دوستانه به دیدار وی رود و اگر مایل باشد به خدمت سلطان عثمانی در آید.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
مرشد قلی‌خان سلطان استاجلو
مرشد قلی‌خان سلطان استاجلو از امرای قزلباش طایفه استاجلو و فرزند شاه قلی سلطان یکان استاجلو بود. وی در زمان شاه اسماعیل دوم و پس از کشته شدن پدرش به حکومت سیستان رسید. مرشد قلی‌خان سلطان استاجلو پس از تاجگذاری شاه محمد خدابنده به حکمرانی باخرز و خواف منصوب شد و لقب خانی گرفت. مرشد قلی‌خان سلطان استاجلو نقش بسیار مهمی در به پادشاهی رساندن عباس میرزا (بعدا" شاه عباس یکم) داشت.

پس از نافرجام ماندن قتل عباس‌میرزا، خیرالنساء بیگم (مادر وی) حکمی برای علی‌قلی‌بیگ گورکان شاملو مبنی بر بازگرداندن عباس میرزا به قزوین فرستاد. علی‌قلی‌بیگ گورکان شاملو و دیگر امرای قزلباش که بیشتر از طوایف استاجلو و شاملو بودند به دلیل قدرت نمایی در برابر دیگر امرای قزلباش پایتخت که بیشتر از اقوام تکلو و ترکمان بودند و همچنین به بهانه قوی ماندن خراسان در مقابل یورش ازبک‌ها، با ارجاع عباس میرزا مخالفت کردند. در این خصوص علی‌قلی‌بیگ گورکان شاملو و مرشد قلی‌خان سلطان استاجلو هم‌پیمان شدند.

از میان حکمرانان خراسان، مرتضی قلی‌خان پرناک ترکمان بر خلاف علی‌قلی‌بیگ گورکان شاملو و مرشد قلی‌خان سلطان استاجلو موافق بازگشت عباس میرزا از هرات به قزوین بود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
امرای افشار قزلباش
خلیل‌خان افشار
خلیل‌خان افشار یا میرزا خلیل‌خان افشار از امرای قزلباش طایفه افشار بود. وی للـه پریخان خانم سیاستمدار دوره صفوی (دختر شاه طهماسب یکم) بود. خلیل‌خان افشار به دستور شاه محمد خدابنده پریخان خانم را خفه کرد و شاه نیز به خاطر این خدمت، تمام دارایی خواهر خود را به عنوان پاداش به خلیل‌خان افشار بخشید. خلیل‌خان افشار در توطئه قتل شاه اسماعیل دوم با همیاری پریخان خانم، مسیب‌خان مسیب تکلو، محمدخان تخماق استاجلو و پیره محمدخان استاجلو شرکت داشت.




قلی‌بیگ افشار قورچی‌باشی
قلی‌بیگ افشار قورچی‌باشی از سرداران و قورچیان قزلباش طایفه افشار در زمان شاه محمد خدابنده بود. وی در توطئه قتل خیرالنساء بیگم شرکت داشت.

وی در جنگی با عثمانی از بیم جانش که حمزه میرزا نهانی قصد آن را کرده بود، خدمت به عثمانی (جعفرپاشا) را ترجیح داد و به دولت عثمانی پناهنده شد. قلی‌بیگ افشار قورچی‌باشی، جعفر پاشا (سردار عثمانی) را از برخی ترفندهای جنگ آگاه ساخته بود.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
امرای ترکمان قزلباش
امیرخان موصلوی ترکمان
امیرخان موصلوی ترکمان از سران و امرای قزلباش در عصر صفوی بود. وی هنگامی که حاکم هرات بود للگی طهماسب میرزا (شاه طهماسب) را بر عهده داشت. س از قتل شاه اسماعیل دوم و تاجگذاری برادرش شاه محمد خدابنده، امیرخان موصلوی ترکمان که در کشتن شاه اسماعیل دوم با پریخان خانم همکاری کرده بود، به امیرالامرایی آذربایجان منصوب شد.




ازدواج با خواهر شاه محمد خدابنده
شاه محمد خدابنده به پاس کشتن شاه اسماعیل دوم، امیرالامرایی آذربایجان را به امیرخان موصلوی ترکمان می‌دهد و خواهر خود فاطمه سلطان بیگم را به عقد وی در می‌آورد.



در رویداد آذربایجان
در حمله کردها و ترک‌های عثمانی به آذربایجان، امیرخان موصلوی ترکمان که به تازگی امیرالامرای آذربایجان شده بود، به دلیل اینکه در آن یورش هنوز در قزوین (پایتخت) بود، نتوانست کاری از پیش ببرد.



جنگ چلدر
در جنگ چلدر مصطفی پاشا از قارص وارد قفقاز شد و چون این خبر به قزوین رسید از سوی شاه محمد خدابنده به امیرخان موصلوی ترکمان (بیگلربیگی آذربایجان)، امامقلی‌خان قاجار (بیگلربیگی قره‌باغ) و محمدخان تخماق استاجلو (بیگلربیگی چخور سعد) دستور داد که به اتفاق یکدیگر از پیشروی قشون عثمانی جلوگیری کنند. سواران اماقلی‌خان قاجار و محمدخان تخماق استاجلو برای دفع حمله ترکان عثمانی به هم پیوستند ولی امیرخان موصلوی ترکمان به دلیل دشمنی که مابین طوایف ترکمان و استاجلو بود به آن دو نفر کمک نکرد.



در حمله تاتارها به شروان
در سال ۱۵۷۹ میلادی پس از ورود شاه محمد خدابنده به تبریز، وقتی خبر رسید محمدگرای خان سردار تاتار، به منظور گرفتن انتقام خون برادر خود عادل‌گرای خان، چند تن از دیگر برادران خویش را به جانب شروان فرستاده است، مقرر شد که میرزا سلمان جابری اصفهانی با امیرخان موصلوی ترکمان (امیرالامرای آذربایجان) و جمعی از سرداران و سواران قزلباش برای جلوگیری از حرکت سپاه تاتار به شروان بروند ولی پیش از آنکه سپاه ایران به قره‌باغ رسد، امرای تاتار به شروان وارد شدند و به سبب تعداد بیشتر بر حکمران ایرانی آنجا پیروز شدند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
محمدخان ترکمان
محمدخان ترکمان از سران قزلباش طایفه ترکمان بود. او در زمان شاه محمد خدابنده، حاکم کاشان بود که به دلیل شکایت مردم کاشان به وسیله مهدعلیا (خیرالنساء بیگم) از کار برکنار می‌شود. وی در توطئه قتل خیرالنساء بیگم شرکت داشت.



مرتضی قلی‌خان پرناک ترکمان
مرتضی قلی‌خان پرناک ترکمان از امرای قزلباش طایفه پرناک در دوره شاه طهماسب یکم، شاه اسماعیل دوم و شاه محمد خدابنده بود. وی توسط شاه اسماعیل دوم حاکم مشهد شد. شاه اسماعیل دوم وی را مامور کرد بود جسد شاه طهماسب یکم را که تا آن زمان در قزوین مانده بود، به مشهد برده و در حرم علی بن موسی الرضا تدفین کند. از میان حکمرانان خراسان، مرتضی قلی‌خان پرناک ترکمان بر خلاف علی‌قلی‌بیگ گورکان شاملو و مرشد قلی‌خان سلطان استاجلو موافق بازگشت عباس میرزا از هرات به قزوین بود.

ناسازگاری مرتضی قلی‌خان پرناک ترکمان و علی‌قلی‌بیگ گورکان شاملو جدا از این که متعلق به دو طایفه مخالف بودند، بیشتر به دلیل رقابت در حکمرانی بر خراسان و هرات بود. مرتضی قلی‌خان پرناک ترکمان پس از پیروزی بر ازبک‌ها به علی‌قلی‌بیگ گورکان شاملو به دیده حقارت می‌نگریست.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
امرای تکلوی قزلباش
غازی‌خان تکلو
غازی‌خان تکلو از سران و امرای قزلباش طایفه تکلو در عصر شاه اسماعیل اول و شاه طهماسب بود. وی هنگامی که حاکم هرات بود للگی بهرام میرزا را بر عهده داشت.



قزاق‌خان تکلو
قزاق‌خان تکلو (درگذشته در ۱۵۶۵ میلادی برابر با (۹۴۳ خورشیدی)) از سران و امرای قزلباش طایفه تکلو در عصر شاه اسماعیل اول و شاه طهماسب بود. وی هنگامی که حاکم هرات بود للگی محمد میرزا را بر عهده داشت. وی فرزند محمدخان شرف‌الدین اوغلی بود و بعد از پدرش به دستور شاه طهماسب حاکم خراسان به مرکزیت هرات شد. در سال ۱۵۶۵ میلادی (۹۴۳ خورشیدی) شاه طهماسب به قزاق‌خان تکلو بدگمان شد زیرا وی احکام شاهی را به درستی اطاعت نمی‌کرد. به فرمان شاه سردارانی به دفع قزاق‌خان تکلو رفتند و نهایتا" وی را کشتند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
محمدخان شرف‌الدین اوغلی
محمدخان شرف‌الدین اوغلی از سران و امرای قزلباش طایفه تکلو در عصر شاه اسماعیل اول و شاه طهماسب بود. وی هنگامی که حاکم هرات بود للگی محمد میرزا را بر عهده داشت. وی پدر قزاق‌خان تکلو بود وی و پسرش به دستور شاه طهماسب (پشت سر هم) حاکم خراسان به مرکزیت هرات شدند. وی پدر مسیب‌خان مسیب تکلو بود.



مسیب‌خان مسیب تکلو
مسیب‌خان مسیب تکلو یا مسیب‌خان تکلو از امیران طایفه تکلو در زمان شاه اسماعیل دوم و شاه محمد خدابنده بود. پدرش محمدخان شرف‌الدین اوغلی حاکم هرات و لله محمدمیرزا بود. وی در خطاطی، موسیقی و شعر نیز مشغول بود. وی همچنین مدتی حاکم و بیگلربیگ هرات و تهران بود. وی در اواخر پادشاهی شاه محمد خدابنده به مخالفت با ولیعهدی حمزه میرزا برخاست و خواهان ولایت‌عهدی طهماسب‌میرزا شد. سرانجام به دست حمزه میرزا اسیر گشت و از شوکت و اعتبار افتاد. مسیب‌خان تکلو در زمینه شعر دارای تصنیف‌هایی است که در آن زمان معروف بوده‌است. شمسای زرین قلم فایق لاهیجانی شاعر اهل لاهیجان، مدتی نزد وی شاگردی می‌کرد. مسیب‌خان مسیب تکلو در توطئه قتل شاه اسماعیل دوم با همیاری پریخان خانم، محمدخان تخماق استاجلو و پیره محمدخان استاجلو شرکت داشت.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
امرای ذوالقدر قزلباش
شاهرخ‌خان ذوالقدر
شاهرخ‌خان ذوالقدر از امرای قزلباش طایفه ذوالقدر در دوره شاه اسماعیل دوم، شاه محمد خدابنده و شاه عباس یکم بود. در رویداد اردوکشی قزلباش به مازندران، مهدعلیا به شاهرخ‌خان ذوالقدر فرمان داد تا این ماموریت را انجام دهد. شاهرخ‌خان ذوالقدر با وجود مخالفت، به فرمان شاه محمد خدابنده به سوی مازندران حرکت کرد. وی در مازندران به پیره محمدخان استاجلو و قورخمس‌خان شاملو پیوست. شاهرخ‌خان ذوالقدر که تسخیر قلعه فیروزجاه را دشوار می دید به میرزاخان توصیه کرد به همراه سرداران قزلباش به قزوین (پایتخت) بیاید و از شاه و ملکه عذرخواهی کند.

شاهرخ‌خان ذوالقدر در زمان شاه محمد خدابنده منصب مهردار سلطنتی را داشت که در آن زمان از پست‌های بزرگ و مهم دولتی در دربار صفویه محسوب می‌شد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
علی‌بیگ ذوالقدر
علی‌بیگ ذوالقدر از امیران قزلباش طایفه ذوالقدر بود. پس از قتل شاه اسماعیل دوم وی مامور می گردد خبر مرگ شاه را فورا" به شیراز برساند و جان محمدمیرزا (بعدا" شاه محمد خدابنده) _که آن روزها در تهدید شاه اسماعیل دوم بود_ را از خطر مرگ نجات دهد. با وجود این که خبر مرگ شاه اسماعیل دوم را اسکندربیگ شاملو زودتر از او به محمدمیرزا رسانده بود ولی خبر علی‌بیگ ذوالقدر نیز به نوعی اطمینان محمدمیرزا را به مرگ شاه اسماعیل دوم بیشتر کرد. پس از این خدمت، شاه محمد خدابنده به وی لقب خانی داد و وی را حکمران شیراز کرد.


غازی‌بیگ ذوالقدر
غازی‌بیگ ذوالقدر از امرای قزلباش طایفه ذوالقدر بود. وی از ماموران و جاسوسان شاه اسماعیل دوم در شیراز (فارس) بود و وظیفه داشت تا محمدمیرزا (بعدا" شاه محمد خدابنده) را تحت کنترل و مراقبت داشته باشد. پس از قتل شاه اسماعیل دوم و خوشحالی شاه محمد خدابنده از این رخداد، وی توسط شاه محمد خدابنده بخشیده شد و منصب ایشیک آقاسی باشی گرفت ولی پس از چند روز به دستور مهدعلیا خیرالنساء بیگم (مادر شاه عباس یکم و زن شاه محمد خدابنده)، او را به قلعه استخر فرستادند و در آنجا کشتند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
ولی سلطان قلخانچی اوغلی ذوالقدر
ولی سلطان قلخانچی اوغلی ذوالقدر از امیران قزلباش طایفه ذوالقدر در دوره شاه طهماسب یکم و شاه اسماعیل دوم بود. وی در دوره شاه اسماعیل دوم، حکمران فارس بود. وی همچنین للگی ابوالفوارس شجاع‌الدین (شاه شجاع) فرزند شیرخوار شاه اسماعیل دوم را نیز بر عهده داشت. ولی سلطان قلخانچی اوغلی ذوالقدر در توطئه‌ای که شاه اسماعیل دوم علیه برادر خود محمدمیرزا (شاه محمد خدابنده) و پسرانش ترتیب داده بود شرکت داشت. پس از کشته شدن شاه اسماعیل دوم، با وجود این که بسیاری از امرای قزلباش با محمدمیرزا (بعدا" شاه محمد خدابنده) برای سلطنت توافق کرده بودند، وی از طرفداران سلطنت شاه شجاع بود. پس از تاجگذاری شاه محمد خدابنده، به دستور شاه ابوالفوارس شجاع‌الدین (شاه شجاع) و للـه او ولی سلطان قلخانچی اوغلی ذوالقدر کشته می‌شوند.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
صفحه  صفحه 7 از 17:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  16  17  پسین » 
ایران

سلسله صفویه

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA