انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 5 از 12:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  12  پسین »

حکومت افشاریه + زندیه


مرد

 
علیمرادخان زند
علیمرادخان زند پنجمین پادشاه دودمان زند ایران بود. وی که از ۱۱۶۱ تا ۱۱۶۴ خورشیدی (۳ سال) پادشاهی کرد جانشین صادق‌خان زند بود. علیمرادخان فرزند امرالله‌خان بود.

جعفرخان زند
جعفر خان پسر صادق‌خان زند و پدر لطفعلی‌خان زند، ششمین پادشاه دودمان زند بود.

او چندی فرمانروی بخش‌هایی از ایران مرکزی و جنوبی را در دست داشت و سرانجام در جنگ قدرت میان دودمان زند در شیراز و در حالی که بر تخت بیماری بود کشته شد. او را با وجود توانایی جنگی اش ترسو خوانده اند. وی واپسین فرمانروای زند پیش از پسرش بود.


مرگ
بعد از مرگ علی مراد خان به تخت نشست. عده ای ازمخالفانش از جمله صیدمراد خان زند؛ عم زاده علی مرادخان؛ شبانه بر سرش ریختند و او را کشتند و سرش را از دیوار ارگ شیراز به زیر انداختند.

دوران پادشاه زندیان ۱۲۰۱-۱۲۰۳

پیش از صیدمرادخان زند

پس از علیمرادخان زند

دودمان زندیان

پدر صادق‌خان زند

فرزندان لطفعلی‌خان زند
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
صیدمرادخان زند
صِیدمُرادخان زند هفتمین پادشاه دودمان زند ایران بود.

صیدمرادخان زند که از ۱۱۶۷ تا ۱۱۶۸ خورشیدی (۱ سال) پادشاهی کرد جانشین جعفرخان زند بود.

صیدمرادخان زند فرزند خدامرادخان بود.


دوران هفتمین پادشاه زندیان

از ۱۱۶۷ تا ۱۱۶۸ خورشیدی

پیش از لطفعلی‌خان زند

پس از جعفرخان زند

دودمان دودمان زند

پدر خدامرادخان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
لطفعلی‌خان زند


لُطفعَلی خان زند (۱۱۴۸-۱۱۷۳ خورشیدی) واپسین فرمانروای زند بود که میان سالهای ۱۱۶۸ تا ۱۱۷۳ خورشیدی (۱۲۰۳ تا ۱۲۰۹ قمری) بر سر پادشاهی با هماورد نیرومندش آغا محمدخان قاجار به نبرد پرداخت و سرانجام از او شکست خورد و با مرگ او پرونده دودمان زند نیز بسته شد.

وی پسر جعفرخان زند و نوه صادق خان زند برادر بنیان‌گذار فرمانروایی زندیان کریمخان زند وکیل الرعایا بود. وی دارای ویژگیهای برجسته بسیاری چون خوش‌سیمایی، دلاوری، نیرومندی و هوش سرشار بود. وی از ادب و شعر هم بی‌بهره نبود.

شعر زیر را که در تاریخ ایران بسیار نامور می‌باشد وی درباره شکستهایش از آغا محمد‌خان قاجار سروده‌ است:


یا رب ستدی مملکت از همچو منی...دادی به مخنثی، نه مردی نه زنی

از گردش روزگار معلومم شد...پیش تو چه دف‌زنی چه شمشیرزنی


معرفی لطفعلی خان زند
لطفعلی خان در سال ۱۱۴۸ خورشیدی در ملایر متولد شد. وی پسر جعفر خان زند و نوه صادق خان زند، برادر کریمخان می‌باشد. گفته اند که لطفعلی خان علاوه بر زیبایی، بسیار پر قدرت، راستگو، درستکار و شجاع بود. بسیاری او را بهترین شمشیر زن روزگار شرق می نامند. لطفعلی خان زند بسیار خدا دوست بود و هنگامی که که آغا محمد‌خان قاجار به او گفت بر او سجده کند پاسخ داد : من تنها به خدا سجده می کنم.

خدمات لطفعلی خان زند در راه سازندگی

جاده سوشه
این جاده بین شیراز، سوشه، بندر عباس، شیاز و بندر لنگه احداث شد که در آن موقع بهترین معماری بود اما به دلیل حمله آغا محمد خان طرح نیمه کاره ماند. احدا‌ث این راه احتمالا بهترین کار برای رونق جنوب ایران بود.

تنگاب
سد تنگاب که ابتدا در دوره ساسانیان درست شده بود. آب آن از کوه فیروزآباد به خلیج فارس ریخته می شد.

ترمیم حافظیه و سعدیه
ساخت آرامگاه حافظ و سعدی در شیراز.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
داستان ایستادگی لطفعلی خان در برابر خان قاجار
لطفعلی خان را در حالیکه در نبرد با دشمنان زخمهای سختی بر بازو و پیشانی برداشته بود به کرمان نزد خان قاجار بردند. او که خون بسیاری را از دست داده بود با همان حال نزار در برابر آقامحمد خان ایستاد، بدو سلام نداد و تعظیم نکرد. آقامحمد خان نیز دستور داد که اصطبل‌بانانش وی را مورد تجاوز جنسی قرار دهند. فردای آن روز وی را دوباره پیش خان قاجار آوردند، در حالیکه نه هوشی در تن نداشت، آب بدو نداده بودند و وی را بر روی زمین می‌کشیدند. خان قاجار با نیشخند بدو گفت : «هان لطفعلی خان! هنوز هم غرور داری؟» واپسین شاه زند که دیگر توان سخن گفتن نداشت سرش را بالا برد و با پلنگ دیدگان بدو نگریست و گفت: «من از تو نمی‌ترسم ای اخته فرومایه». این ایستادگی خان قاجار را به خشم آورد و دستور نابینا کردن او را داد.

مرگ
آغامحمدخان لطفعلی خان را به تهران برد و پس از چندی دستور کشتنش را داد. مرگ وی را به روش خفه کردن نوشته‌اند. پیکرش را در امامزاده زید در بازار قدیمی تهران به خاک سپردند. ورود به آرامگاه وی ممنوع و تنها با اجازه کتبی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میسر است.

رفتار آقامحمدخان با بازماندگان واپسین شاه زند
هنگامی که لطفعلی خان از فارس دور شد آقامحمد خان در ذیحجه ۱۲۰۸ در شیراز بر تخت پادشاهی زندیان نشست و نخستین دستوری که داد ویران کردن برج و باروی شیراز بود که یادگار کریم خان بود.فتحعلی‌خان صبا شاعر دوره زندیان و قاجار در اندوه ویران کردن این باروی شکوهمند چنین سرود:

گردون به زمانه خاک غم ریخت، دریغ ...با شهد طرب زهر غم آمیخت، دریغ

از کینهٔ دور فلک جورسرشت...شیرازهٔ شیراز ز هم ریخت، دریغ


دستور دیگرش بیرون کشیدن استخوانهای کریم خان زند از آرامگاهش بود. وی استخوانهای نخستین زند را به تهران برد و دستور داد که در زیر پله‌های کاخش جایی که همیشه از آن گذر می‌کرد خاک کنند تا همیشه بر آن پای نهد.این استخوانها تا پادشاهی رضاشاه پهلوی در همانجا ماند تا در زمان سلطنت وی آنها را با احترام از خاک بیرون آوردند و در جایی دیگر که به خلوت کریمخانی معروف است به خاک سپردند.

سپس دستور بازداشت و به زورگیری داراییهای زندیان و وابستگان آنها را داد و آنگاه شاهزادگان و شاهدختان زندی را با خواری بسیار یکجا گرد آورده و به سوی استرآباد کوچاند. چنین می‌نماید که سرنوشت شومی بر آنها رفته‌است، از سرنوشت شاهدخت همسر لطفعلی خان زتدو پسران شهریار زند فتح‌الله خان و خسرومیرزا به دلیل سانسور دستگاه قاجار آگاهی درستی نداریم. آقامحمد خان همچنین مردم کرمان را نیز به گناه یاری دادن به لطفعلی خان جزای سختی داد، به فرمان او تمامی مردان کور و به نوامیس تجاوز و اموال غارت گردید.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
لطفعلی خان در فرهنگ توده
از آنجا که لطفعلی خان دارای ویژگیهای همه‌پسندی چون زیبایی، دلاوری، تسلیم ناپذیری و ایستادگی بیش از اندازه داشت و با دغاکاریها و بداقبالی و ناکامی و سرانجام شکنجه ددمنشانه و مرگ رودر رو شده بود در نزد مردم به شخصیتی افسانه‌ای همچون چهره‌های شاهنامه‌ای تبدیل شده‌است. برای او تصنیفهایی سروده شده‌است که در دل مردم زنده مانده و جهانگردان نیز حتی از آنها یاد کرده‌اند. بخشی از یکی از این تصنیفها را که در میان کرمانیان ساخته شده و مردم سالها آن را می‌خواندند در زیر می‌آید:

هر دم صدای نی میاد ...آواز پی در پی میاد
لطفعلی خانَم کی میاد؟ ...روح و روانم کی میاد؟


امروزه نام لطفعلی خان در برخی شهرها بر خیابانهایی نهاده شده‌است، به ویژه در شیراز خیابانی به نام او نامگذاری شده‌است.

در رسانه های امروزی
قسمت دوم بازی quest of Persia با نام لطفعلی‌خان زند (بازی) به جنگ های او می پردازد . در مجموعه 22 سریال پربیننده قهوه تلخ (مجموعه ویدیویی) لطفعلی خان زند وارد تهران می شود .

غران
غران نام اسب نامدار لطفعلی خان بود(بعلت رنگ سیاه اسب). نژاداین اسب نامشخص است که بارها جان ارباب خود را در نبردهای گوناگون رهانیده بود. این اسب تند و تیز سیاه رنگ بر پیشانیش لکه‌ای سپید به مانند یک ستاره داشت. گریز لطفعلی خان از میان سپاه قاجار در رویداد تاختن بر کرمان تنها با یاری غران شدنی گردید و چنانکه پیشتر گفته شد او فاصله میان کرمان تا بم را در بیست و چهار ساعت پیمود. سرانجام هنگامی که در بم لطفعلی خان بر اسبش نشست تا از مهلکه بگریزد دشمنان پاهای پشت این اسب را بریدند، حیوان به زانو می‌افتد ولی سوارش که از سرنوشتش آگاه نبود او را هی کرد، اسب روی پای بریده‌اش می‌ایستد ولی از درد تاب نمی‌آورد و به زمین می‌افتد. دیدن صحنه قطع شدن پاهای غران شاه جوان را متاثر کرد.

لطفعلی خان و میرزا مهدی لشکرنویس
میرزا مهدی لشکر نویس پیش از لطفعلی خان در دستگاه پدرش جعفرخان کار می‌کرد که به دلیل جرمی، جعفرخان دستور بریدن گوشهای او را داده بود. وی نیز هنگامی که جعفر خان ترور شد گوشهای سر بی‌جان ارباب پیشین خویش را برید. پس از پیروزی آغازین لطفعلی خان بر کشندگان پدر، میرزا مهدی بریدن گوش را انکار کرد و حاج ابراهیم نیز برای بخشش او پادرمیانی کرد. لطفعلی خان وی را بخشید و حتی برای وی پیشه‌ و خلعتی هم در نظر گرفت. ولی در روزی که قرار بود خلعت را به او بدهد به آتش‌بیاری مادرش، میرزا مهدی را زنده در آتش انداخت و زیر قول خود زد و حاجی ابراهیم را نیز از خود رنجاند.

حاج ابراهیم کلانتر
بزرگ‌ترین لغزش لطفعلی خان اعتمادش به حاج ابراهیم بود. این مرد به شاه جوان خیانت کرد و دروازه شیراز را به روی او بست و خانواده و زن و بچه و داراییهای وی را دودستی به خان قاجار سپرد. حاج ابراهیم دارای نفوذ بسیار بود و خویشانش در جاهای گوناگون ایران از تهران تا اصفهان بر سر کارهای مهم بودند. وی از آغاز کار به نامه‌نگاری با قاجارها پرداخته بود و داستان میرزامهدی نیز وی را رنجاند و یکسره به دشمن زندیان پیوست.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
اطلاعات کلی لطفعلی‌خان زند
دوران واپسین فرمانروای زند

تاجگذاری ۱۱۶۸ تا ۱۱۷۳ خورشیدی
۱۲۰۳( تا ۱۲۰۹ قمری)

زادروز ۱۱۴۸ خورشیدی

زادگاه ملایر

مرگ ۱۱۷۳ خورشیدی

محل مرگ تهران

آرامگاه امامزاده زید در بازار قدیمی تهران

پیش از آغامحمدخان قاجار

پس از صیدمرادخان زند

دودمان زند

پدر جعفرخان زند

دین مسلمان (شیعه)
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  ویرایش شده توسط: sepanta_7   
مرد

 
آرامگاه لطفعلی خان


تصویر مینیاتور از لطف علی خان، قرن هجدهم٬ موزه ملی ایران


لطفعلی خان


آغا محمد خان
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
لطفعلی‌خان زند (بازی)
لطفعلی خان زند نام یک بازی رایانه‌ای ایرانی است که در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ منتشر شده‌است. بازی لطفعلی خان زند دومین قسمت از سری بازی‌های ایرانی Quest of Persia است که به برخی از نبردهای لطفعلی خان زند می‌پردازد. این بازی یک بازی اکشن سوم شخص شمشیربازی با قابلیت استفاده از شمشیرهای گوناگون وانجام حرکات نمایشی متفاوت می‌باشد. این بازی شامل ۲۲ مرحله بوده، که بیش‌تر ان در قلعهٔ زرقان و شهر تاریخی کرمان به وقوع می‌پیوندد. سبک این بازی شباهت زیادی با بازی آمریکایی شاهزاده ایرانی (Prince of Persia) دارد.

ماجرای بازی
داستان بازی اینگونه‌است که پس از نبرد لطفعلی خان زند ( پسرجعفرخان زند ) با قاجاریان و بازگشت به شیراز، ابراهیم خان کلانتر حاکم شیراز به او خیانت کرده و دروازه‌های شیراز را به روی او می‌بندد. بازی از اینجا آغاز می‌شود که لطفعلی خان با هدف استقرار مرکز فرماندهی خود، قلعهٔ مستحکم زرقان در شمال شیراز را تصرف می‌کند، غافل از اینکه هادی خان بروجردی، فرماندهٔ وفادار به ابراهیم کلانتر و مصطفی خان قاجار از سرداران شجاع آغا محمد خان قاجار برای مقابله با او با یکدیگر متحد شده‌اند. لطفعلی خان به ناچار به همراه جهانگیر خان سیستانی، یکی از سرداران وفادارش راهی کرمان می‌شود که بخش دوم بازی در آنجا روی می‌دهد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
خاندان یافت‌آبادی
این خانواده از طایفه زند و از نوادگان دختر کریم خان زند بوده که پس از سقوط حکومت زندیه به همراه لطفعلی خان زند توسط آقامحمد خان قاجار تحت اسارت به یافت آباد تهران منتقل شدند و سپس در همان جا ساکن شدند. در رابطه با مالکیت یافت آباد، شادشهر(اسلام شهر) و بعضی دیگر از مناطق اطراف تهران، در دوره‌های گوناگون ما بین خوانین یافت آباد و عبدالحسین میرزا فرمانفرما معروف به شازده فرمانفرما از شاهزادگان صاحب نفوذ قاجار اختلاف وجود داشت که در نهایت پس از نزاعی طولانی و خشونت بار که گاهی به تیر اندازی و کشته شدن از طرفین می‌انجامید، با رای دادگاه مالکیت یافت آباد به خوانین زند رسید.

مرتضی خان آخرین خان یافت آباد از پیشگامان اصلاحات ارضی بود و بخش عمده‌ای از زمین‌هایش را به صورت داوطلبانه به مردم واگذار کرد. وی در آخرین سالهای زندگی و در زمان صدور شناسنامه در دوران پهلوی اول، فامیلی یافت آبادی را برای اعضای خانواده انتخاب کرد. مقبره رو به تخریب وی در قبرستان یافت آباد واقع شده‌است. محمد یافت آبادی فرزند ارشد مرتضی خان زند بوده که به دلیل بیماری در سنین جوانی در گذشت . محمد یافت آبادی همانند پدرش مرتضی خان از وی نیز به عنوان مردی بخشنده ، امین و مورد اعتماد مردم یاد شده که در عمر نه چندان زیاد خود این صفات از محمد خان به جای مانده است . مصطفی یافت آبادی فرزند مرتضی خان از اولین خلبانان نظامی ایران بود. فرزند دیگر وی سرتیپ ابوالفتح یافت آبادی که در دوران جوانی (۱۳۳۵) در هفدهمین دوره مسابقات وزنه برداری قهرمانی ایران موفق به اخذ مقام قهرمانی کشور شده بود، در سال‌های پیش از انقلاب ۵۷ فرمانده پدافند هوایی شمال ایران در مرزهای شوروی و رئیس عملیات مشهور بابلسر (پایگاه پدافند هوایی بابلسر) بود و در اولین سال‌های پس از انقلاب به پیشنهاد و اصرار افسران نیروی هوایی از گزینه‌های اصلی جهت فرماندهی نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌آمد. وی در نهایت به عنوان اولین فرمانده پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
مرد

 
مرتضی خان آخرین خان محله یافت آباد تهران به همراه دو تن از فرزندانش، محمد و مصطفی


محمد خان یافت آبادی فرزند ارشد مرتضی خان زند


مصطفی یافت آبادی از اولین خلبانان نظامی ایران


سرتیپ ابوالفتح یافت آبادی در جوانی
این کاربر به دلیل توهین به مدیریت بن شد.
     
  
صفحه  صفحه 5 از 12:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  12  پسین » 
ایران

حکومت افشاریه + زندیه

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA