انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 14 از 29:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  28  29  پسین »

Khorasan | خراســـــــــــــان


مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز
دامداری
بخش طرقبه بعنوان یکی از قطبهای تولید تخم مرغ و مرغ در سطح استان مطرح است. همچنین تعدادی از مردم در روستا به شغل دامداری به ویژه پرورش گوسفند مشغولند و اغلب محصولات لبنی در روستاها توسط خود روستائیان تأمین شده و مازاد آن به طرقبه و مشهد صادر می شود. چندین واحد گاوداری صنعتی نیز در اطراف طرقبه در حال حاضر فعالیت دارند. این بخش پتانسیل خوبی در زمینه پرورش آبزیان بویژه ماهیان سردآبی داشته و در حال حاضر چند مرکز بزرگ پرورش ماهی در بخش فعال بوده و همچنین یکی از مراکز مهم پرورش زنبور عسل در منطقه می باشد. عسل تولیدی زنبورداران بخش طرقبه یکی از مرغوب ترین عسل های طبیعی است. در کنار کشاورزی یکی دیگر از درآمدهای عمده منطقه جاذبه های گردشگری و طبیعی بخش طرقبه می باشد. در این بخش ۷ رودخانه جاری که دو رودخانه کنگ و جاغرق از جمله رودخانه های دائمی بخش طرقبه می باشد. سایر رودخانه ها و دره های سرسبز منطقه به شرح ذیل می باشد: رودخانه دهبار- رودخانه مج- رودخانه مغان- رودخانه خوش رود- رودخانه ازغد.


screengrab
فرهنگی اجتماعی: مردم بخش طرقبه افرادی مومن و معتقد و دارای اصالت می باشند و به دلیل کوهستانی بودن منطقه، ترکیب قومی به ویژه در روستاها ثابت باقی مانده است. اهدای نزدیک به ۳۰۰ تن شهید به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و صدها جانباز و ایثارگر و ده ها آزاده نشانگر ولایتمداری و اعتقادات راسخ مردم این مرز و بوم به دین و کشور خود دارد. برگزاری نماز جماعت و جمعه در طرقبه و مساجد سطح بخش، جلسات معنوی، جلسات هیئت های مذهبی که از کلیه اقشار پیر و جوان، زن و مرد شرکت می کنند نشان دهنده اعتقادات و باورهای مردم است و در مقایسه با سایر شهرستان ها در شهرستان طرقبه شاندیز و بخش طرقبه کمتر شاهد معضلات اجتماعی فرهنگی بوده و با اینکه گردشگران و افرادی که از سراسر ایران و حتی جهان به منطقه مراجعه می کنند و هرکدام نیز دارای خرده فرهنگ هایی می باشند تأثیرکمتری بر مردم منطقه گذاشته اند و هنوز هم شاهد اعتقادات دینی و باورهای راسخ مردم منطقه هستیم.

چکیده ای از فعالیتهای بخشداری طرقبه :


۱- احداث راه دسترسی از روستاهای مایان علیا و ازغد به روستاهای مج و مغان به طول ۲۵ کیلومتر با اعتبار بالغ بر ۶۰۰ میلیون ریال


۲- احداث راه جاغرق به دهبار به طول ۵/۳ کیلومتر با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال


۳- احداث راه اسلامرود به مغان به طول ۵/۳ کیلومتر با عتبار ۶۰۰ میلیون ریال


۴- پیگیری احداث استخر ذخیره آب جهت روستاهای ازغد- مایانات- حصار- دهبار و نقندر


۵- پیگیری پروژه های عمرانی ادارات سطح بخش و نظارت بر اجرای پروژه ها


۶- نظارت بر عملکرد دهیاری ها و شورای اسلامی


۷- پاسخ مراجعات بخشداری و مکاتبات اداری بالغ بر ۴۵۰۰۰ مورد


۸- سرکشی از روستاها و برگزاری جلسات متعدد با روستائیان و شوراها


۹- ارتباط با ادارات کل استان و استانداری و پیگیری مطالبات مردم بخش


۱۰- نظارت بر عملکرد ادارات سطح بخش طرقبه


۱۱- کلیه وظایفی که بر حسب شرح وظایف بخش داران به بخش دار تحویل داده شده است.



free image hosting
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز

screen grab
آشنایی با روستای ازغد:


این روستا به فاصله ۲۴ کیلومتری طرقبه و ۲۵ کیلومتری شهر مشهد در یکی از دره های منتهی به شمال رشته کوه بینالود واقع گردیده و مسیر آن از جاده طرقبه و روستای حصار می باشد. این روستا به دلیل موقعیت جغرافیایی و ساخت منازل که به صورت پلکانی بوده دارای ارزش معماری سنتی است.


جاذبه های گردشگری روستای ازغد: مسجد جامع روستا یکی از عمده ترین جاذبه های منطقه می باشد که در سال ۸۳۳ قمری توسط فرد نیکوکاری به نام خواجه علی ازغدی بنا گردید. ابعاد آن ۱۲ در ۱۲ برروی ۱۲ ستون به نیت ۱۲ امام می باشد. کتیبه های این بنا در سه نوع چوبی، سنگی و گچی به چشم می خورد. در بخش درب ورودی مسجد دو درخت کهنسال به چشم می خورد. این بنا در ابتدا بقعه ای بوده که با گذشت زمان به مسجد تبدیل گردیده است. درب چوبی این مسجد یکی از آثار تاریخی و هنری مربوط به دوره تیموری است. این مسجد از آثار ثبت شده میراث فرهنگی محسوب می شود. از دیگر آثار تاریخی روستا چشمه سارها، قبرستان، حمام قدیمی و مدرسه علمیه می باشد.

آشنایی با روستای اسلامرود (خانرود):


picture uploading
این روستا در کیلومتر ۲۵ جاده آسفالته خلج – مشهد و در راه خاکی طرقبه – ازغد قرار دارد. و یکی از مسیرهای اصلی کوهنوردان و علاقمندان به طبیعت برای دیدن جاذبه های غار مغان و حوضچه های آبی هفت حوض کوههای خلج می باشد. این روستا دارای باغات وییلاقات سرسبز بوده و از جاذبه های طبیعی و چشم اندازهای زیبا برخوردار است. و به دلیل وجود آب وشرایط اقلیمی مناسب شغل اهالی باغداری و دامداری است.

آشنایی با روستای تجر:



windows 7 screenshot
روستای تجر از دهستان اردمه و از بخش طرقبه در ۲۷ کیلومتری جنوب غربی مشهد با قدمت بیش از ۳۰۰ سال واقع شده است که از مسیر جاده خلج تردد آن صورت می گیرد. این روستا به دلیل قرار داشتن در میان کوههای مرتفع، طبیعت زیبا و داشتن رودخانه که از کوههای بینالود سرچشمه می گیرد دارای آب و هوای معتدل و باغات سرسبز می باشد که بواسطه نزدیکی به مشهد پذیرای گردشگران زیادی است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز

imagen
آشنایی با روستای جاغرق:


این روستا در حدود هفت کیلومتری جنوب غربی طرقبه قرار گرفته و وسعت اراضی روستا حدود ۸۰۰ کیلومتر و طول رودخانه آن حدود ۲۵ کیلومتر و دره های فرعی به همراه قنوات و باغات به طول ۲۰ کیلومتر می باشد. جاغرق دارای پیشینه تاریخی بوده و تاریخ از این نام یاد می کند. قرار گرفتن چنین محلی در مسیر کوتاهترین راه بین مشهد و پایتخت علم و ادب و عرفان (نیشابور) آب و هوای دلپذیر باغات فراوان میوه و رودخانه خروشان و وجود کاروانسراها، اقامتگاه ها، رباط ها و امنیت لازم گواه رشد و شکوفایی منطقه بوده است.


امکانات رفاهی روستای جاغرق: ۳ مسجد دایر و ۲ مسجد در حال ساخت و ۲ حسینیه و حوزه علمیه برادران و خواهران، ۲ مدرسه ابتدایی، ۲ مدرسه راهنمایی پسرانه و دخترانه ، حمام خصوصی و عمومی، خانه بهداشت، دفتر بسیج، آب شرب لوله کشی و ۲ نانوایی می باشد.


عمارت: بنایی در دره جاغرق که محل استقرار و استراحتگاه سفیر انگلستان در مشهد بوده است.


رباط های شاه عباسی- درخت چنار: به گفته معتمدین قدمت آن به بیش از هفتصد سال می رسد.


قنبر کوه: در ضلع شرقی محوطه اصلی روستا در نوک قله، غار کوچک و مسقف وجود دارد که به نقل قول محل دفن یکی از غلامان حضرت علی (ع) می باشد.


گورستان: مهمترین و با ارزش ترین اثر تاریخی این دهستان می باشد که در داخل محدوده خدماتی روستا قرار دارد و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. سنگ قبرهای موجود تاریخ آن را در سال های ۵۸۹ قمری نشان می دهند.


کتیبه: همچنین کتیبه ای در این دهستان نشان می دهد مسجد جمعه آن در زمان سلطنت شاه عباس مورد تعمیر قرار گرفته است که نشان دهنده قدمت تاریخی دهستان می باشد.


آسیاب آبی و آبشار: آسیاب آبی در محوطه اصلی جاغرق قرار دارد که در حال حاضر سنگ رویی و اتاق آبریز آن پا برجاست و آبشار همچنان با آب فراوان و زلال جاری و با منظره ای چشم نواز به جاغرق جلوه و طراوت بخشیده است.


مراکز تفریحی: دهستان جاغرق به دلیل آب فراوان و طبیعت زیبا و سرسبزی یکی از ییلاقات آباد مشهد می باشد و فاصله نزدیک به این شهرستان دارد به همین دلیل یکی از مناطق مهم جذب گردشگر اعم از مجاور و زائران و مسافران اقصی نقاط کشور شده است. و از امکانات رفاهی و تفریحی مناسبی برخوردار شده است. هم اکنون ۷۵ واحد صنفی شامل رستوران، تفرجگاه، عرضه مواد غذایی و صنایع دستی در این منطقه فعال است.

روستای حصار



free uploader
روستای حصار از بزرگترین روستاهای شهرستان طرقبه شاندیز می باشد و منطقه ای کوهستانی با جمعیتی بالغ بر ۲۳۰۰ نفر و ۶ شهید، در مسیر جاده طرقبه واقع شده است. این روستا از سمت شمال به محل تلاقی رودخانه دهبار و مایان، از سمت جنوب به کال عصاران، از شرق به رودخانه مایان و از غرب به رودخانه دهبار محدود می شود.


تفرجگاه ها و نقاط تاریخی روستای حصار: به دلیل وجود رودخانه های دهبار، هرزون و مایان و کوهها در اطراف این روستا به مکانی جهت جذب جمعیت تبدیل شده است. وجود باغ دره ها، رودخانه های متعدد و همچنین چشم اندازهای زیبا به دلیل توپوگرافی شدید منطقه این روستا را به یکی از مراکز مهم بخش طرقبه تبدیل کرده است. در داخل بافت روستا یک حسینیه معروف به حسینیه پایین وجود دارد که به مساحت ۲۸۸ مترمربع از آثار ثبت شده میراث فرهنگی است. همچنین بقایای گورستان های قدیمی تحت عنوان قبرستان گبرا نیز در بافت قدیمی این روستا به چشم می خورد. سنگ نگاره هایی با نقوش جالب توجه و دیدنی در اطراف این روستا شناسایی شده است.

آشنایی با روستای چاهشک:


این روستا در شمال شهرستان طرقبه شاندیز و فاصله ی ۲۰ کیلومتری طرقبه قراردارد و از غرب به روستای منزل آباد، شرق به شهرک صنعتی توس، جنوب به روستای صفی آباد و از شمال به سه راهی فردوسی و کاظم آباد منتهی می شود. آثار بجامانده از قلعه ای قدیمی در منطقه ای که محل قبلی روستا است؛ بیانگر سکونت مردمانی در حدود ۲۰۰ سال قبل در این منطقه می باشد. و دلیل نامگذاری آنهم وجود چاههای متعدد آب در سطح منطقه است.


بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز
آشنایی با روستای کنگ:


photo sharing
این روستا در فاصله ۱۶ کیلومتری جنوب غربی شهر طرقبه قرار دارد و از طریق جاده آسفالته نقندر و با طی حدود ۸ کیلومتر راه آسفالته به روستای کنگ می رسیم. روستای کنگ با قدمتی بیش از ۳ هزار سال یکی از قدیمی ترین روستاهای شهرستان می باشد. این روستا مهمترین هدف گردشگری استان است و با توجه به ویژگی های معماری و نحوه ساخت و ساز منازل بصورت پلکانی این بخش مورد توجه و بازدید گردشگران داخلی و خارجی محسوب می شود و از آن به نام ماسوله خراسان یاد می کنند.
فضای سبز، ویژگی های جغرافیایی، مناظر طبیعی کنگ زبانزد خاص و عام است. مقبره عارف بزرگ و نامی شیخ عبدالله متوفی ۷۱۲ قمری در این روستا واقع شده که خاستگاه عرفا و شعرا بوده به چشم یک عبادتگاه به این مزار می نگرند.

آشنایی با روستای کلاته آهن:

screen capture windows 7
این روستا در فاصله ی ۷ کیلومتری جنوب غربی طرقبه واقع شده است و با جاده ی آسفالته به سهولت می توان به روستا طی طریق کرد. روستای کلاته آهن از غرب به دهبار – شمال غربی به جاغرق- شمال شرقی به طرقدر – مشرق به مایانات و جنوب شرقی به روستای ازغد منتهی می شود. این روستا در حاشیه ی رودخانه ی دهبار قرار داشته و به واسطه ی این همجواری دارای باغات سرسبز و چشم اندازهای طبیعی است.


photo sharing sites
آشنایی با روستای صفی آباد:


این روستا در فاصله ۵ کیلومتری طرقبه در همسایگی روستای دهنو، چاهشک، پیانی، منزل آباد، الهیه واقع شده است. روستای صفی آباد در گذشته خیلی آباد و گسترده بوده و بقایای آثار بجامانده از برج و کاروانسرا حکایت از مسیر عبور کاروانیان ولایت توس در گذشته دارد؛ همچنین بقایای چاپارخانه بزرگ در مسیر جاده قدیمی شاندیز به مشهد گویای تردد و عبور مسافران زیادی در این منطقه بوده است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز

print screen windows
آشنایی با روستای دهبار:


روستای دهبار در بخش طرقبه و در فاصله ۱۴ کیلومتری روستای طرقدر واقع شده است. این روستا یکی از مناطق قدیمی منطقه بوده است، و دارای مسجد با قدمت ۴۰۰ ساله بنام امام علی (ع) و همچنین درخت بزرگ چنار به قدمت ۹۰۰ سال و یکی از مهمترین آثار روستا که مورد توجه و عنایت خاص اهالی است محل زانوی منصوب به حضرت امام رضا (ع) در بازه رخ گدر می باشد.


how to print screen on pc
آشنایی با روستای دهنو:


این روستا در کیلومتر ۳ جاده شاندیز قرار دارد. آثار بجامانده در این روستا حکایت از قدمت آن داشته و محل گذر و عبور کاروانیان و مسافران ولایت توس بوده از آثار تاریخی می توان به سنگ شتر و برج قدیمی اشاره کرد.



upload pictures online
آشنایی با روستای مج:


این روستا در دامنه کوههای بلند واقع و از اطراف به روستاهای مغان، ازغد، مایانات و طرقبه و از سوی دیگر به روستای تجر، سربرج و سد طرق منتهی می شود. و در دیگر سو به روستاهای پیوه ژن، زشک و روستاهای دیزباد راه می یابد. جاده اصلی روستا از طرف سیدی مشهد به مسافت ۲۸ کیلومتر در منطقه کوهستانی و روستای شلگرد عبور می کند که در فصل بهار پذیرای جشنواره گل های وحشی، شقایق ها و انواع گیاهان دارویی است و انبوه مشتاقان طبیعت را به سوی خود می کشاند. روستای مج در منطقه ای کوهستانی واقع شده و تپه ماهور و دره های زیادی که در دامنه این تپه آثار بجا مانده تاریخی روستا بیانگر سکونت مردمان در سالیان دور می باشد. و همچنین گورستانی قدیمی در منطقه وجود دارد که حکایت از زندگی مردمانی قبل از اسلام و بعد از آن می کند. به نقل از بزرگان و ریش سفیدان این منطقه محل سکونت گبرنشینان بوده است. قبر پهلوانی نامدار در دامنه یکی از کوههای مج قرار دارد. اهالی روستا به کار باغداری و دامداری مشغول بوده و عمده محصولات روستا شامل گیلاس، آلبالو، سیب و گردو می باشد. و علاوه بر آن هوای مطبوع، دشت های سرسبز مملو از گیاهان وحشی استعداد پرورش زنبور عسل در منطقه را ایجاد کرده و رشد داده است. همچنین برخی از روستائیان بکار جمع آوری و عرضه گیاهان دارویی مشغولند و در گذشته نیز کاشت گندم و جو رواج بیشتری داشته است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز

image upload no size limit
آشنایی با روستای مغان:


روستای مغان در فاصله ۲۹ کیلومتری جنوب غربی مشهد در دامنه رشته کوههای بینالود واقع شده است . این روستا یکی از کهن ترین و تاریخی ترین روستاهای منطقه بوده که قدمتی بیش از ۴۰۰۰ هزار سال دارد. موقعیت جغرافیایی کوهستانی روستا، غار بزرگ وزیبا، چشمه های آب سرد و معدنی گوارا، باغات سرسبز در پیچ و تاب دره ها و دامنه کوهها و چشم اندازهای بدیع و دل نواز همگی بستر مناسبی جهت جذب گردشگران به طبیعت را فراهم نموده است. در مساحت ۱۳۰ هکتار باغات این روستا میوه های آلبالو، گیلاس و سیب بعمل می آید.



free screen capture
آشنایی با روستای مایان علیا:
این روستا در دل دره ای سبز و زیبا در جنوب شهر طرقبه واقع است که بعد از عبور ازپیچ و خم مسیر روستای حصارگلستان و دو روستای مایان سفلی و وسطی هویدا می گردد. قدمت نام مایان به دوران خیلی دور می رسد که بواسطه کوهستانی بودن منطقه معماری روستا به شکل پلکانی بوده و چشم انداز زیبا و باغهای سرسبز میوه و رودخانه ای که از دامنه های بینالود سرچشمه گرفته و مسیر ازغد – مایانات و حصار راطی کرده و به بند گلستان می ریزد، این منطقه را دیدنی و مورد توجه گدشگری کرده است. مزار « مولانا رضی الدین علی مایانی» متعلق به قرن هشتم هجری در مجاورت روستا همچون نگین انگشتری می درخشد و زیبایی روستا را دوچندان کرده است. از دیگر آثار قدیمی روستا مزار « امامزاده میرزا عرب» می باشد که حسب و نسب آن با واسطه به امام زین العابدین (ع) می رسد ، نقل است که مردم مایان علیا از نسل این امامزاده می باشند. از شواهد چنین برمی آید که مایان علیا محل حضور و گذر بزرگان و عرفای دین بوده و سنگ قبرهای موجود موید این مدعاست. همچنین درخت کهنسال و ارزشمند ارس که همچون نگهبانی از روستا پاسداری می کند عمری دیرینه دارد. یکی از شاخه های فرعی جاده ابریشم از کنار مایان علیا گذر می کند که یادآور اقتصادی شکوفا و معتبر در گذشته این منطقه بوده است . آثار بجامانده از آب انبارهای قدیمی در این روستا حکایت از مردم خیر و انسان دوست این منطقه برای استفاده کاروانیان و رهگذران و مسافران تشنه دارد.

روستای مایان وسطی


how to do a screenshot on a pc
ین روستا پس از گذشت ۸ کیلومتر از مسیر روستای حصارگلستان قرار دارد و بواسطه موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در منطقه کوهستانی از آب و هوای خوش و خرم و باغات سرسبز برخوردار است. همچنین وجود رودخانه محیطی مناسب برای حضور گردشگران فراهم کرده است. این روستا از پیشینه تاریخی برخوردار بوده و در گذشته مسیر عبور کاروانیان و مسافران بوده است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  ویرایش شده توسط: shomal   
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز
آشنایی با روستای نقندر:

green shot
این روستا در جبهه شمالی بینالود در یکی از چین خوردگی های دوران سوم زمین شناسی در جوار رودخانه نقندر بر بستر کوهستان نقندر واقع شده است.


پوشش گیاهی کوهستان نقندر از علف زارها و بوته های درختی مثمر و غیرمثمر شکل گرفته که باعث ایجاد حیات و زیستگاه حیات وحش جانوری است. آب های روان ناشی از برف در دره ها و رودخانه ها باعث شکل گیری و رونق باغداری و درختان مثمر در بستر این رودخانه گردیده است. و همچنین پوشش گیاهی مناسب این منطقه باعث دامداری بصورت نسبی در قالب پرورش گاو و گوسفند شده است. این روستا از شمال به سرآسیاب و خادر و از جنوب به کنگ و از شرق به ابرده و از غرب به طرقبه و جاغرق محدود می شود. آثار بجامانده از این روستا ۲ برج از ۴ برج قدیمی می باشد که قدمت آن به قبل از جنگ جهانی دوم برمی گردد، طبق گفته بزرگان و اهالی قدیمی از این برج ها جهت نگهبانی از روستا و حمله های احتمالی متجاوزین و غارت گران استفاده می شده است. همچنین وجود سنگ قبرهای قدیمی با نقش و نگارهای متفاوت، حکایت از قدمت دیرینه سکونت مردمان در این ناحیه است.

روستای شلگرد:


این روستا در جنوب غربی مشهد با فاصله ۱۲ کیلومتری واقع شده است و از مسیر جاده خلج و هفت حوض می توان به این روستا رسید. همچنین از جاده خاکی کوهستانی و قدیمی و از مسیر روستای مج، سربرج، تجر و ازغد به شهر طرقبه منتهی می شود. در این منطقه رودخانه شلگرد که از دامنه های بینالود سرچشمه می گیرد جاری است و به همین دلیل اهالی روستا به باغداری اشتغال داشته و در باغات سرسبز و هوای مطبوع آن میوه های سیب، گردو، گیلاس، آلبالو، توت، بادام بعمل می آید. در کنار باغداری اهالی به کار دامداری بصورت سنتی مشغولند. روستای شلگرد دارای ۲۴ خانوار بوده و فاقد دهیاری و شورای اسلامی می باشد. در اطراف روستا سنگ نگاره هایی بسیار دیدنی از گذشته های خیلی دور قرار دارد که مورد توجه علاقمندان آثار تاریخی می باشد.

روستای سربرج:


این روستا در فاصله ۶ کیلومتری غرب طرقبه واقع است و از جاده خاکی مسیر مغان – مایانات می توان به این روستا رسید. روستای سربرج در منطقه کوهستانی واقع سده و عبور رودخانه از روستا موجب سرسبزی و وجود باغات میوه در حاشیه رودخانه شده است. شغل اهالی روستا باغداری بوده و عمده محصولات آن آلبالو، گیلاس و گردو می باشد. دامداری هم به شکل سنتی وجود دارد. این روستا دارای درخت چنار بزرگ و قدیمی است. همچنین دو قلعه قدیمی یکی در حاشیه جاده و دیگری بعنوان برج نگهبانی در بالای کوه حافظ ساکنین در سالهای دور بوده است. وجود قبرستان قدیمی و سنگ قبرها حکایت از سکونت مردمانی از ۵۰۰ سال گذشته در این منطقه دارد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز
آشنایی با روستای اردمه:

free photo upload
این روستا در فاصله ۲۰ کیلومتری جاده خلج – مغان واقع شده و فاصله آن تا مرکز حدود ۴۶ کیلومتر است. طبق گفته معتمدین و بزرگان بخش در گذشته این روستا از روستاهای اطراف خود بزرگتر، آبادتر و همچنین از رونق خاصی برخوردار بوده از این و مجموع روستاهای آن منطقه به بلوک اردمه شهرت یافته است.


از آثار بجامانده روستا می توان به قلعه و برجک راهنمای روستا اشاره کرد. برجک این قلعه بوسیله سنگ در ارتفاع چند متر دربلندترین نقطه مشرف به روستا ساخته شده و در گذشته جهت راهنما برای پیدا کردن مسیر روستا از آن استفاده می شده و راه روستا را پیدا می کردند. یکی از جاذبه های روستای اردمه پوشش گیاهی آن است که بیشتر جنبه دارویی داشته از قبیل: « اسطوقدوس، کاکاتو، می یخ، دم گاوی، گوش بره، گل خطمی، گون سریش، کنگر کوهی، چای چوپان» از جاذبه های دیگر روستا که در بحث گردشگری قابل ذکر است وجود راههای ارتباطی بین باغهای روستا می باشد که این راهها دارای پیچ و خم زیادی در کنار ودخانه بوده و سایه درختان این مسیر را کاملاً پوشانده و در فصل تابستان همچون چتری مانع از تابش نور خورشید به زمین می شود. یکی از مناظر زیبای اردمه، رودخانه خروشان آن است که از باغات میوه می گذرد و موجب سرسبزی و لطافت هوای کوهستانی منطقه شده است. ساخت بناهای قدیمی روستا با مصالح موجود در طبیعت منطقه و نزدیکی به غار مغان در جذب گردشگران موثر بوده است.

بخش شاندیز:


photo hosting
شاندیز یکی از شهرهای زیبا و ییلاقی ایران در خراسان رضوی در ۱۵ کیلومتری غرب مشهد قراردارد. این شهر از شمال به میان ولایت و از جنوب به شهرستان نیشابور و از شرق با طرقبه و از غرب با گلمکان و چناران مجاور می باشد و دارای وسعتی حدود ۳۷۸۲۵ کیلومترمربع است. در بهمن ماه سال ۱۳۸۷ همزمان با تأسیس فرمانداری شهرستان بخش شاندیز به مرکزیت شهر شاندیز از ترکیب دهستانهای شاندیز و ابرده علیا ایجاد گردید. و از آن زمان تاکنون بخشداری شاندیز شروع به کار نموده است.


بخش شاندیز دارای دو دهستان (شاندیز- ابرده علیا) می باشد که دهستان شاندیز از مجموع روستاهای: چاه خاصه- ویرانی- لنگر- حسن آباد وکیل – سوران- فرح آباد – حصار سرخ – سرآسیاب – ساغشک- کلاته ابراهیم آباد و دهستان ابرده از روستاهای : ابرده علیا- ابرده سفلی- زشک- محله زشک علیا- محله زشک سفلی- گراخک- حیطه- شمعلی- گیزی و کلاته معاون تشکیل شده است. همچنین در بخش شاندیز ۹ روستا دارای دهیاری مصوب می باشند شامل: چاه خاصه- ویرانی- سوران- حصارسرخ- سرآسیاب- گراخک- ابرده علیا- ابرده سفلی- زشک و ۱۱ روستا دارای شورای اسلامی می باشند: محله زشک علیا- زشک- ابرده علیا- ابرده سفلی- کلاته ابراهیم آباد- گراخک- سرآسیاب- حصارسرخ- فرح آباد- ویرانی- چاه خاصه.


بر اساس آخرین سرشماری سال ۱۳۸۵ تعداد ۵۷۸۰ خانوار و ۲۲۴۴۶ نفر جمعیت در این بخش سکونت دارند که از این میزان جمعیت تعداد۲۳۵۴ خانوار و ۸۶۷۳ نفر در شهر و بقیه در روستاها ساکن می باشند. جمعیت فعلی بخش شاندیز خیلی بیشتر از این آمار بوده و در فصل تابستان نیز جمعیت متغیری دارد. شاندیز به علت قرار گرفتن در دامنه های شمالی بینالود و برخورداری ازآب و هوای معتدل، رودخانه باصفا، گذرگاههای پر پیچ و خم و مناظر طبیعی خیره کننده بعنوان یکی از کانونهای عمده گذراندن اوقات فراعت و پذیرایی تعداد کثیری از ساکنین مشهد و گردشگران سراسر ایران و جهان می باشند. این منطقه از دیرباز مورد توجه بوده و محل عبور جاده ابریشم و همچنین گذرگاه عبور کاروانیان و مسافران ولایت توس از نیشابور آن زمان بوده است. سنگ نگاره های بجامانده در مناطق مختلف شاندیز حکایت از زندگانی مردمانی در صدها سال قبل دارد.


رودخانه « زشک، ابرده وشاندیز» طولانی ترین و زیباترین دره های این منطقه است. طول این رودخانه به حدود سی کیلومتر می رسد که بهترین درختان میوه در باغهای آن می روید از قبیل: گیلاس، آلبالو، زردآلو، سیب، گردو، گلابی. در مسیر راه سرسبز شاندیز – ابرده و زشک بهترین رستورانها و تفرجگاههای دلپذیر ساخته شده است و بدلیل اینکه در دامن طبیعت و هوای مطبوع قرار دارد از زیبایی خاصی برخوردار بوده و پذیرای میهمانان زیادی است. شیشلیک یکی از مهمترین غذاهای منطقه شاندیز است که نه تنها در تمامی ایران شهرت دارد بلکه آوازه جهانی یافته است و به خصوص ساکنان کشورهای حوزه خلیج فارس با آن آشنایی کامل داشته و بواسطه آب و هوا و غذای خوشمزه به این منطقه سفر می کنند.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز

print screen
مشاغل قدیمی شاندیز: صنعت نوغان داری و ابریشم کشی- کارگاه های کشمیربافی و حریربافی- کارگاه های پشم زنی و نمدبافی- کارگاه های سنگ مرمر و معادن سنگ آسیاب- پرورش زنبور عسل- پوستین دوزی- قالی بافی- صابون سازی- حلواسازی- خشکبار- شمل بافی- کشاورزی و باغداری.


مشاغل فعلی شاندیز: شغل اکثریت مردم روستاهای شاندیز کشاورزی و باغداری است و در شهر هم مشاغل خدماتی (اماکن پذیرایی و تفرجگاهی)- فروشگاه های مختلف- عرضه صنایع دستی- خشکبار و آجیل- پوستین دوزی- سبدبافی و در بعضی مناطق روستایی تولیدات صنایع مبلمان و چوب و کارگاههای مرتبط با این صنعت می باشد همچنین با توجه به نزدیکی شهرک صنعتی طوس عده ای به کار در واحدهای تولیدی و صنعتی اشتغال دارند.


از نظر اقتصادی: شغل اغلب مردم در شهر شاندیز مشاغل وابسته به گردشگری، شامل فروش خشکبار، صنایع دستی و سایر مشاغل خدماتی می باشد و همچنین تعدادی از شهروندان شاندیز به شغل مجموعه های پذیرایی و تفرجگاهی اشتغال دارند و در کنار این مشاغل تعدادی نیز مانند گذشته به حرفه ی باغداری و دامداری مشغولند.


سایر مجموعه هایی که در منطقه شاندیز بصورت صنعتی مشغول فعالیت بوده و علاوه بر اشتغال زایی موجب رونق اقتصادی منطقه می گردد میتوان از: دامپروری بصورت صنعتی و نیمه صنعتی- پرورش کبک- پرورش ماهی- مرغداری- پرورش زنبور عسل- صنایع سنگ- کارگاههای چوب و مبلمان- کارخانه شیشه و مجتمع های میوه گلخانه ای را نام برد.

اماکن، آثار و ابنیه تاریخی در بخش شاندیز:

image upload with preview
بر اساس تصویب نامه سال ۱۳۸۴ بخش شاندیز بعنوان منطقه بین المللی نمونه گردشگری تعیین گردید؛ قبرستان ابرده سفلی- مقبره شیخ حافظ ابردهی- قلعه کردی- بقایای رباط زشک- بقایای قلعه شاندیز- قبرستان گراخک- قبرستان ویرانی- مزار ویرانی- رباط ویرانی.

پوشش گیاهی دامنه های بینالود و منطقه شاندیز بصورت های زیر دیده می شود:


۱- درختان غیر مثمر: سپیدار- اشن- چنار- زبان گنجشک- اقاقیا.


۲- درختان میوه دار: آلو- زردآلو- هلو- گردو- گیلاس- گلابی- آلبالو- سیب- توت.


۳- گونه های درختچه ای: سماق- زرشک- نسترن وحشی- آلبالوی وحشی- گل گزی.


۴- گیاهان دارویی: پونه- چای کوهی- اسطوقدوس- ریواس- کاکوتی- کلپوره- ختمی- شقایق- گلپر- موسیر- بابونه- بارهنگ- شاه تره- کاسنی- شیرین بیان.


۵- در حاشیه رودخانه ها گیاهانی مانند: تمشک- غازیانی- بابونه- گزنه- بارهنگ- پونه- گل زوفا- بنفشه معطر.


۶- درختان و گیاهان جنگلی: کاج- ارس- ارغوان.


۷- گیاهان دیگر: درمنه- خارشتری- جوز.


جانوران منطقه:


۱- پستانداران: قوچ- بزکوهی- گراز- کفتار- گرگ- شغال- روباه- خرگوش.


۲- پرندگان: هدهد- تیهو- سیاه سینه- کبک- قوش- عقاب- زاغ- کلاغ- جغد- دم جنبانک- کرگ- بلبل.


۳- خزندگان: انواع مارها و مارمولک.


غذاهای سنتی شاندیز:


نان خشخاشی- نان کماج- نان قالفتی- نان شیرمال- نانهای سبزی دار- حلوای شیره توت- حلوای ارده- حلوای خشخاشی- آش هزارمزه- آش دانک- آش نخود- آش ماش- بلغور شیر- اماج ساده- اماج- آش مروارید- کاچی- شوروای شاندیز- شله برمه- اشکنه رشته- اشکنه بلغورشیر- اشکنه سبزی- اشکنه گل اخباد- غذای کوفته کوبیده- خاگینه شیره توت- عدسی دانگی- شیربرنج- پلو رشته- گرماست- پلوبرمه- دمی بلغورشیر- قوتوی شاندیز- مربای شیره توت و انجیر- کشته به آب- شربت زرشک یا آلبالو- مرباجات عسلی.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
مــــــــــــــــــشهَد
طرقبه و شاندیز
آشنایی با روستای محله زشک:

free photo upload

این روستا در فاصله ۲۴ کیلومتری شهرشاندیز و ۱۲ کیلومتری روستای زشک واقع شده است. وجود قنوات و آثار تاریخی بجامانده از گذشته حکایت از قدمت روستا و سکونت مردمانی در سالیان دور دارد. نیمی از اهالی روستا سادات می باشند. این منطقه دارای ۳ آبادی بنام های محله زشک علیا، محله زشک سفلی، استخرکاس است. مشاغل ساکنین روستا باغداری- زنبورداری- دامداری بصورت سنتی است. تعداد خانوارهای روستا در فصول پاییز و زمستان ۳۲ و در فصول کشت و کار تا ۱۵۰ خانوار افزایش می یابد.
آشنایی با روستای ابرده سفلی:

screengrab
این روستای ییلاقی در فاصله ۲ کیلومتری شاندیز و در کنار روستای ابرده علیا قرار دارد. وجود رودخانه، کوههای اطراف روستا، دره های پرپیچ و خم، باغهای سرسبز و هوای پاک و دلپذیر با چشم اندازهای طبیعی و بسیار زیبا این روستا را بعنوان یکی از مناطق گردشگری مورد توجه مسافران و شهروندان مشهد قرارداده است. روستای ابرده سفلی دارای پیشینه ای تاریخی بوده و در گذشته محل اقامت و تردد عرفا و صوفیان بسیار زیادی بوده و از کانونهای مهم عرفان در ولایت توس محسوب می شده است. مدفن عارف قرن هشم « حافظ عمر ابردهی» در این روستا واقع شده که از اصالت و جاذبه ویژه ای برخوردار است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  ویرایش شده توسط: shomal   
صفحه  صفحه 14 از 29:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  28  29  پسین » 
ایران

Khorasan | خراســـــــــــــان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA