انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 22 از 29:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  28  29  پسین »

Khorasan | خراســـــــــــــان


مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند
آرامگاه حکیم نزاری

how to take a screen shot
آرامگاه سعد الدین نزاری قهستانی، نامور به حکیم نزاری، سراینده سده هفتم هجری، یکی از نقاط دیدنی و تاریخی شهر بیرجند است که در بافت قدیمی شهر جای دارد.این آرامگاه در ابتدای خیابان حکیم نزاری، کنار میدان شهدا، قرار دارد.
آرامگاه سعد الدین نزاری قهستانی، ملقب به حکیم نزاری، سراینده و شاعر سده هفتم هجری، یکی از نقاط دیدنی و تاریخی شهر بیرجند است که در بافت قدیمی شهر واقع شده است.این آرامگاه در ابتدای خیابان حکیم نزاری، جنب میدان شهدا، قرار دارد.حكيم نزاري يكي از بزگران شعر پارسي بود كه سعدي چندين نوبت براي ديدار وي به بيرجند رهسپار گرديد. در بسياري از اشعار حافظ و ديگر شاعران بنام ايران مي توان ايده گرفتن از اشعار حكيم نزاري را ملاحظه نمود



green shot
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند
یخدانها

image upload
يخبندانها آثاري هستند كه از گذشته دور در جنوب شهرستان بيرجند و در مجاورت روستاهاي اكبريه ، رحيم آباد، اميرآباد و چهكند (از جنوب شرقي تا جنوب غربي) كه نشيمن گاه حكام وقت بيرجند بوده است ساخته شده است. در اين يخدانها نه تنها يخ بر اثر برودت شبهاي سرد زمستان يخ مي بندد بلكه در محوطه اي كه به نام چال يا گـــودال يـخـدان مرســوم است يخ ها تا اواخر تابستان نگهداري ميشدند.
از يخدانهاي معروف بيرجند مي توان به :يخدان رحيم آباد ، يخدان امير آباد، يخدان شوكت آباد كه در مجاورت شهر بيرجند مي باشند نام برد.

کاربرد یخدان ها
در گذشته مردم درجابجای ایران برای نگهداری مایحتاج مصرفی و غذاهای فاسد شدنی از این مخازن استفاده
می کردند

ویژگی یخدان ها
در این یخدان ها نه تنها یخ بر اثر برودت شب های سرد زمستان یخ می بندد بلکه در محوطه ای که به نام چال یا گودال مرسوم است یخ ها تا اواخر تابستان نگهداری می شوند

ویژگی یخدان ها
در این یخدان ها نه تنها یخ بر اثر برودت شب های سرد زمستان یخ می بندد بلکه در محوطه ای که به نام چال یا گودال مرسوم است یخ ها تا اواخر تابستان نگهداری می شوند.

یخدان ها از سه قسمت تشکلیل شده اند :
(1چال یا گودال یخدان
(1گنبد مخروطی شکل و یا به اصطلاح خول.
الف : چال یا گودال یخدان : به عمق 10-5 و به شعاع در حدود 6-4 متر می باشد جدار چال یخدان و کف آن را معمولا با آجر می ساختند.
ب: گنبد مخروطی شکل (خول) : را با چینه گلی و ضخیم می سازند تا بدین وسیله حرارت بیرون به درون کمتر سرایت کند.
(3ضمنا تونل ورودی چند متر با چال فاصله دارد تا هوای بیرون به سرعت وارد نشود.
الف : دیوار شرقی – غربی : که طول آن بسته به وسعت حجم یخدان و موقعیت محل ممکنه است از 30-40 متر تغییر کند این دیوار با چینه ( گل رسی ) به عمل آمده و در کف به ضخامت 2-5/1 متر ارتفاع 10-8 متر می باشد که در رأس جمع تر شده است.
نقشه دیوار سایه افکندن بر روی « جوی – یخ بستن آب » می باشد.
در قاعده این دیوار دو تا سه محل عبور از یک طرف به طرف دیگر قرار دارد.
دو طرف دیوار تا حدودی منحنی است تا از تابش خورشید در شرق و غرب دیوار تا حدی جلوگیری کند .
ب: در سمت جنوب دیوار : یک اتاق برای فردی که از یخدان محافظت می کند قرار دارد. خشت و گل مهمترین مسئله ساختمانی معماری کویر و بالاخص معماری یخدان ها را تشکیل می دهد البته نه بدان جهت که در اغلب نقاط ایران مواد اولیه این نوع مصالح به آسانی به دست می آمد بلکه خشت خام، گل آندود کاه گل علاوه بر این که مقاوم ترین مواد در مصالح ساختمانی کویری محسوب می شدند. بهترین عایق گرما از بیرون به درون و سرما از درون به بیرون می باشد. و همچنین اندود کاه گل عایق خوبی برای جلوگیری از نفوذ رطوبت حاصل از برف و باران به حساب می آمد. ضمناً رنگ خاکی اندود و یا خشت از انعکاس نور شدید و گاه زننده و تند آفتاب کاسده و منظر بنا را برای ساکنان آن مطبوع می ساخت . سنگ و آجر نیز از مصالح ساختمانی مهمی هستند که به علت استحکام و در دسترس بودن و ارزان بودنشان در بنای یخچال ها به کار می رفت. از سنگ معمولاً در پایه و آجر در طاق ها استفاده می شده است. در چنین مواردی حتماً نمای خارجی یخدان ها را با کاه گل اندود می نمودند. دریخچالهای نوع اصفهانی نیز پس از انبارکردن یخ در گودال ها روی آن را با کاه و اندود کاه گل می پوشاندند.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند
قلعه تاریخی

image hosting 10mb limit
قلعه فورگ ارگی است در روستای فورگ از توابع شهرستان درمیان در استان خراسان جنوبی. این قلعه در ۵ کیلومتری درمیان و در شرق شهر بیرجند قرار دارد.
قلعه‌های بیرجند، در دوره‌های مختلف احداث شده‌اند. وجود مناطق کوهستانی زیاد باعث شده که پای فرقه اسماعیلیه به این منطقه باز شود و برای دفاع از خود، قلعه‌های مرتفع و مستحکمی در اکثر مناطق این شهرستان و سایر شهرهای جنـوبی خراسان ساخته و باقی بگذارند.

از نظر پيشينه تاريخی محوطه، ساخت قلعه فورگ در زمان نادرشاه افشار به وسيله ميرزا بقاخان حاکم منطقه شروع شده و پس از وی پسرش ميرزا رفيع خان ساختمان قلعه را به اتمام رسانده است. در زمان حکومت شوکت الملک به دستور وی سپاهيانش به قلعه هجوم برده، حاکم آن را دستگير کرده و قلعه را فتح می نمايد. تاريخ ساخت اين قلعه در کتاب ديوان لامع، نوشته محمد رفيع بن عبدالکريم در ميانی، سال ۱۱۶۰ ه.ق. ذکر شده است. مولف کتاب عين الوتابع، قلعه را اين گونه توصيف کرده است: قلعه فورگ در روي کوهی است که از آجر پخته، ديوار و باروج آن را به طور محکم ساخته اند و پايه آن را سنگ چين نموده‌اند و دو شير در اطراف خود داشته با دو خاکريز که قطر هر يک پنج در پنج است.

قلعه فورگ بعد از قلعه الموت مهم‌ترین مقر حضور اسماعیلیان به حساب می‌آمده و در این محل فداییان مطلق را تحت تعلیم و آموزش‌های مخصوص قرار می‌دادند. فداییان مطلق گروهی بودند که حتی اسم نداشته و پس از ترک قلعه برای انجام ماموریت نام‌شان عوض می‌شد و به اسم مستعار برای قتل دشمنان فرقه اسماعیلیه می‌رفتند. اساس تعلیم فداییان به این صورت بود که بتوانند دشمن را غافل‌گیر کرده، یک یا دو ضربه کارد به او زده و قبل از این که دیگران به خود بیایند، ناپدید گردند.



upload
قلعه فورک در ۱۰ کیلومتری جنوب شهر اسدیه واقع شده است. فضاهای داخلی قلعه از شرق به غرب شامل ۳ قسمت می‌باشد که قسمت اول، محل زندگی خدمه انبار آذوقه و محل نگهداری احشام است. قسمت دوم، محل زندگی نظامیان و نگهبانان و محل نگهداری تدارکات نظامی و سومین قسمت که مهمترین بخش قلعه است، محل زندگی حاکم و اطرافیانش بوده است. قلعه مجموعاً دارای ۱۸ برج بوده که اکنون تعدادی از آنها باقی مانده است. مصالح به کار رفته در ساخت قلعه بیشتر سنگ، آجر و خشت می‌باشد. این قلعه بر بالای صخره‌ای سنگی پس از قرون متمادی همچنان در تاریخ بیرجند قامت خود را استوار نگهداشته است، هم‌چنین بر بلندای حصار و برج‌ها، سازه‌های کنگره‌داری وجود دارد و منافذی جهت دیده‌بانی و دفاع دیده می‌شود. با توجه به آثار و بقایای معماری داخل قلعه چنین استنباط می‌شود که قلعه مزبور در چندین مرحله بازسازی شده و بر وسعت آن افزوده شده است. آخرین مرحله معماری آن مربوط به دوره افشاریه است که حصار فعلی قلعه و هشت برج مدور آن یادگاری از این دوره می‌باشد
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند

بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند

بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند



سیما بینا در بیرجند
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند
عمارت رحیم آباد

windows screenshot
باغ و عمارت رحیم آباد دارالحکومه اسماعیل خان شوکت الملک در حدود سال 1315 قمری بوده است که دارای باغ، انبار، بنای ورودی، استخر وعمارت اصلی است، ویژگی مهم این بنا، تزئینات زیبای آن است که شامل آیینه کاری‌ها وگچبری های بسیار زیبایی با نقش سردیس حیوانات، گل وگیاه و نقوش اسلیمی است.

این حسینیه که به فرمان امیرزاده خاتون ملقب به بی بی نواب یکی از بانوان خاندان خزیمه علم ساخته شده است، به شیوه دو ایوانی است و مهمترین عناصر معماری آن عبارتند از سردر ورودی، فهشتی، صحن، دو ایوان و اتاقهای متعدد، تزئینات این بنا شامل مقرنس کاری، رسمی بندی، کتیبه های گچی و گچبری های اسلیمی و گل و گیاه است.

این خانه تاریخی در خیابان پاسداران شهر بیرجند جای گرفته است.این بنا به پهنای ۲۷۴۴ متر مربع زیر بنا،امکانات آب،برق،جاده دسترسی،گاز،تلفن و مجوز قانونی آماده بهره برداری می باشد. از جاذبه های پیرامون بنا، باغ و عمارت اسکویه و باغ و عمارت شوکت آباد را میتوان نام برد



free image hosting
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند
مدرسه شوکتیه


take a screenshot
مدرسه شوکتیه یا مدرسه شوکتی یکی از بناهای تاریخی شهر بیرجند در استان خراسان جنوبی است که سومین مدرسه ایرانی به شیوه جدید و پس از مکتب‌خانه‌های سنتی است.
ساختمان مدرسه شوکتیه از محل موقوفات امیر اسماعیل خان معروف به شوکت الملک اول توسط محمد ابراهیم خان علم (شوکت الملک دوم)، پدر اسدالله علم، در سال ۱۳۰۸ه‍.ق به‌دست استادان و معماران یزدی شروع و در سال ۱۳۱۲ه‍.ق بنای آن به‌پایان رسید.
در شهریور ماه ۱۳۸۲ همایشی به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس مدرسه شوکتیه در دانشگاه بیرجند برگزار گردید.


تاریخچه
این بنا طی چهار سال از ۱۳۰۸ه‍.ق تا ۱۳۱۲ ه‍.ق (۱۲۶۹ ه‍.ش) تحت عنوان حسینیه شوکتیه توسط محمد ابراهیم خان علم (شوکت الملک دوم) ساخته شد و در ماه ذی الحجه سال ۱۳۲۶ هجری قمری برابر با ۱۲۸۲ هجری شمسی به مدرسه تبدیل شده است. پس از مدرسه عالی دارلفنون و کمی پس از مدرسه ابتدائی رشدیه تبریز، مدرسه شوکتیه بیرجند سومین مدرسه از نوع مدارس جدید در ایران محسوب می‌شود که به دنبال آن دبیرستان شوکتیه و مدارس دشت بیاض نهبندان، سربیشه، خوسف و دبستان دخترانه شوکتی افتتاح گردید.
مراسم جداشدن دبیرستان شوکتیه از دبستان شوکتیه با حضور محمد ابراهیم خان علم و کنسول انگلستان در سال ۱۳۰۳
همزمان با انقلاب مشروطیت امیر اسماعیل خان شوکت الملک که فرزندی نداشت یک سوم اموال خود را وقف امور خیریه کرد و تولیت آن را به برادر کوچکش محمد ابراهیم خان واگذار نمود. محمد ابراهیم خان علم معروف به شوکت‌الملک دوم بعد از سفر به تهران و دریافت مقام حکمرانی و امارت قاینات در صدد برآمد موقوفه مذکور را در جهت ایجاد فضای آموزشی مصرف کند. شوکت‌الملک تحت تاثیر اقدام امیر کبیر در تاسیس مدرس دارالفنون در صدد بر آمد مدرسه مشابهی را در بیرجند تاسیس کند. او در سال ۱۳۲۵ ه‍.ق مطابق با۱۲۸۵ ش در محل حسینیه شوکتیه که توسط برادرش در سال (۱۳۱۲ه ق) ساخته شده بود اقدام به تاسیس مدرسه شوکتیه نمود.
محمد امیر خان برای تشویق افراد به تحصیل در این مدرسه برای محصلین بی‌بضاعت و خانواده آنها کمک‌های نقدی و جنسی موثری درنظر می‌گرفت. همچنین آیت‌الله شیخ هادی هادوی که از علمای طراز اول آن زمان بود با اعزام تنها پسر خود به این مدرسه در ذهن و فکر مردم اثری عمیق بر جای گذاشت و کار مدرسه رونق گرفت. این در حالی بود که پیش از تاسیس مدارس به سبک جدید، تعلیم و تربیت به عهده مکتب‌خانه‌ها بود که افراد روحانی نقش موثری در آن‌ها داشتند.
مدرسه شوکتیه ابتدا به صورت مدرسه ابتدائی بود که پس از مدتی دبیرستان شوکتیه نیز به آن افزوده شد. حقوق معلمین این مدارس نیز از بودجه حکومتی سالانه به صورت نقدی و جنسی پرداخت می‌شد.
در سال ۱۳۰۱ش مدرسه نسوان امارت قلعه افتتاح شد و سپس در سال ۱۳۰۳ش در دوره دوم دبیرستان دانش‌آموز پذیرفت. شوکت الملک دوم و همچنین روحانی خوش‌نام محلی شیخ محمد موحد برای تشویق مردم و جذب بیشتر دانش‌آموزان، دختران خود را به این مدارس فرستادند. در سال ۱۳۰۱ به منظور تصریح در دخترانه و پسرانه بودن، مدارس پسرانه به شوکتی و دخترانه به شوکتیه نامگذاری گردید. همچنین دبیرستان پسرانه شوکتی در سال ۱۳۰۳ش از دبستان جدا شد.



imgur
موقیت بنا
بنای تاریخی مدرسه شوکتیه یا شوکتی در مجاورت خیابان منتظری (خاکی) در داخل بافت تاریخی شهر بیرجند قرار دارد. این بنا در کوچه‌ای با شیب نسبتاً زیاد واقع شده است که از سطح خیابان پایین‌تر است ورودی‌های بنا در پایین‌ترین قسمت بنا قرار دارند در مجاورت این مدرسه، بنای خواجه خضر و گرمابه نسترن با قدمتی نزدیک به آن وجود دارد.

مشخصات بنا
مدرسه شوکتیه به سبک معماری کویری ایران به صورت چهار فصل ساخته شده که از یک فضای مرکزی به‌صورت حیاط و بخشی پیوسته دور تا دور آن تشکیل شده است. حیاط بخش عمده‌ای از بنا را دربر می‌گیرد که با آجر فرش شده است و در میان آن حوضی قرار گرفته که در وسط آن سکویی به ارتفاع حدود ۳۰ سانتی‌متر قرار دارد. سردر ورودی بنا با طاق جناقی دارای تزئینات مقرنس می‌باشد.
این بنا تک ایوانی است که ایوانی بلند و باشکوه دارد و از اجزا و عناصر معماری ایرانی از قبیل ورودی، هشتی، دهلیزها، ایوان، حجره‌های اطراف حیاط، شاه‌نشین و حمام تشکیل شده‌است. این بنا دارای دو ورودی است که یکی در ضلع جنوبی و دیگری در ضلع غربی بنا واقع است.
بنای مدرسه شوکتیه با بهره‌گیری از حیاط مرکزی به بهترین نتایج از نظر تنظیم عملکرد و فراهم آوردن شرایط محیطی متعادل دست یافته است. در این بنا یک کلاه فرنگی زیبا در میان گنبد تالار شوکتیه وجود دارد که با رسمی‌بندی زیبایی تزئین شده است. همچنین مقرنس‌ها گچ‌بری‌ها و آجرکاری‌هایی بسیار زیبا در این بنا به چشم می‌خورد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند
قلعه بیرجند و عمارت کلاه فرنگی

screen capture windows 7

قلعه قديمي بيرجند يك قلعه نظامي مي باشد. بناي اين قلعه بر فراز تپه اي بنا شده است. اين قلعه مكاني براي انجام وظيفه نگهبانان بوده و ساكنان اين قلعه نگهباناني بودند كه وظيفه آن ها رساندن اخبار، تأمين امنيت و حفاظت بود. در اين قلعه انبارهاي آب و آذوقه نگهداري مي شد تا در مواقع حملات دشمن يا هجوم هاي سراسري، افراد از طريق نقب هايي كه تعبيه شده بود، به قلعه پناه برند. اين نقب ها از قلعه به خانه اشراف و افراد حكومتي و مركز محلات و مسيرهاي متعددي همچون ارگ بهارستان، ارگ كلاه فرنگي راه داشته است. بناي قلعه را برجهايي دو طبقه درچهار طرف با حصار اصلي در ميان گرفته بر فراز اين برج ها كه به شكل استوانه هستند روزنه هايي ايجاد شده كه براي ديدباني و دفاع از قلعه و ساكنان شهر بوده و محل امني براي تيراندازي و ضربه زدن به دشمن محسوب ميشده است.
ارگ كلاه‌فرنگي از آثار تاريخي شهر بيرجند مي باشد. اين ارگ در دوره قاجاريه و بين سالهاي ۱۲۶۴ تا ۱۳۱۳ هجري قمري ساخته شده است كه منسوب به امير حسن خان شيبانى مى‏باشد متعلق به امير علم خزيمه بوده كه وي آن را به فرماندارى بيرجند اهدا نمود. اين مجموعه شامل باغ عمارت سردر ورودي، اصطبل، حمام، خمخانه، تالار تشريفات ، استخر و غيره است. قديمي ترين بخش اين مجموعه در شرق آن واقع است كه در زمان حشمت الملك در دو طبقه ساخته شده و اكنون به كتابخانه و معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي اختصاص داده شده است. بخش مركزي كه از لحاظ معماري جالب ترين بخش مجموعه است در دو طبقه ساخته شده و اكنون به عنوان موزه هاي باستان شناسي و مردم شناسي استفاده مي‌شود.

قلعه قديمي بيرجند يك قلعه نظامي مي باشد. بناي اين قلعه بر فراز تپه اي بنا شده است. اين قلعه مكاني براي انجام وظيفه نگهبانان بوده و ساكنان اين قلعه نگهباناني بودند كه وظيفه آن ها رساندن اخبار، تأمين امنيت و حفاظت بود. در اين قلعه انبارهاي آب و آذوقه نگهداري مي شد تا در مواقع حملات دشمن يا هجوم هاي سراسري، افراد از طريق نقب هايي كه تعبيه شده بود، به قلعه پناه برند. اين نقب ها از قلعه به خانه اشراف و افراد حكومتي و مركز محلات و مسيرهاي متعددي همچون ارگ بهارستان، ارگ كلاه فرنگي راه داشته است. بناي قلعه را برجهايي دو طبقه درچهار طرف با حصار اصلي در ميان گرفته بر فراز اين برج ها كه به شكل استوانه هستند روزنه هايي ايجاد شده كه براي ديدباني و دفاع از قلعه و ساكنان شهر بوده و محل امني براي تيراندازي و ضربه زدن به دشمن محسوب ميشده است.
ارگ كلاه‌فرنگي از آثار تاريخي شهر بيرجند مي باشد. اين ارگ در دوره قاجاريه و بين سالهاي ۱۲۶۴ تا ۱۳۱۳ هجري قمري ساخته شده است كه منسوب به امير حسن خان شيبانى مى‏باشد متعلق به امير علم خزيمه بوده كه وي آن را به فرماندارى بيرجند اهدا نمود. اين مجموعه شامل باغ عمارت سردر ورودي، اصطبل، حمام، خمخانه، تالار تشريفات ، استخر و غيره است. قديمي ترين بخش اين مجموعه در شرق آن واقع است كه در زمان حشمت الملك در دو طبقه ساخته شده و اكنون به كتابخانه و معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي اختصاص داده شده است. بخش مركزي كه از لحاظ معماري جالب ترين بخش مجموعه است در دو طبقه ساخته شده و اكنون به عنوان موزه هاي باستان شناسي و مردم شناسي استفاده مي‌شود.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان بیرجند
آشنایی با بازار بیرجند

free image hosting
بازار بیرجند در بافت قدیمی این شهر قرار دارد
این بازار در طی دوران‌های متمادی بافت سنتی خود را حفظ کرده و با گذشت ایام و گرمی داد و ستد، همچنان فعال بوده و هست.
بازار بیرجند دارای کوچه‌هایی تنگ و در پاره‌ای از اماکن آن معماری سنتی قدیمی است که این معماری نشان از اصالت و قدمت دیرینه این بازار دارد.
همچنین این بازار دارای کاروانسراهای قدیمی است. به طوری که سابقه این کاروانسراها به بیش از 300 سال پیش می‌رسد. این کاروانسراها غالبا دفاتر کار تجار و انبار کالا و مرکز خرید و فروش کالا بوده است.
همجواری این بازار با مرزهای کشورهای پاکستان، افغانستان و حتی هندوستان آن دوران باعث تبدیل شدن این بازار به بازار شاخص منطقه و شرق کشور شده است.
در آن دوران بازرگانان هندی به بیرجند می‌آمدند و ادویه هندی را وارد بازار بیرجند می‌کردند و سالیان سال در بازار بیرجند اشتغال به کار داشتند.

این بازار در قدیم الایام عرصه خرید و فروش فرآورده‌های محلی مانند زعفران، گلیم، گیوه، گندم، جو، عدس، لوبیا، نخود، کتیرا و انقوزه، ترنجبین، قارچ، توت خشک، برگه هلو و زردآلو بوده است.
بازار بیرجند در سال‌های اخیر جنب و جوش بیشتری یافته و حوزه وسیعتری را پیدا کرده است. شهر بیرجند علاوه بر بازار قدیوی، دارای چندین بازار دیگر نیز است، از جمله:
بازار سادسی: ورودی شرقی آن واقع در میدان امام و ضلع غربی آن متصل به بازار سرپوش.
بازار سرپوش: واقع در بین دو بازار سادسی و ملک.
بازار ملک: از قدیمی ترین بازارهای بیرجند است. از سمت شرق متصل به بازار سرپوش و از سمت غرب منتهی به سه راه اسدی.
بازار چهکندی‌ها: واقع در سه راه اسدی. در این بازارها انواع پارچه، پوشاک، مواد خوراکی ، لوازم خانگی، فرش، سوغات بیرجند و ... به فروش می‌رسد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 22 از 29:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  28  29  پسین » 
ایران

Khorasan | خراســـــــــــــان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA