انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 24 از 29:  « پیشین  1  ...  23  24  25  ...  29  پسین »

Khorasan | خراســـــــــــــان


مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس

take a screenshot
فردوس سرزمین یاقوت‌های سرخ
شهر فردوس مرکز شهرستان فردوس، واقع در شمال غرب استان خراسان جنوبی، در 58 درجه و 10دقیقه طول و 34 درجه عرض جغرافیایی و ارتفاع 1275 متر از سطح دریا در فاصله 200 کیلومتری بیرجند قراردارد. شهر فردوس از شمال با شهر بجستان، از جنوب با شهر آیسک، از شرق با شهر اسلامیه و از غرب با شهر بشرویه همسایه می‌باشد. شهر فردوس در زلزله یازدهم شهریور سال1347 به شدت ویران گردید و جز تعداد معدودی آثار و ابنیه تاریخی با ارزش، خاطره‌ای از آن باقی‌‌نماند.


پیشینه تاریخی
نشانه‌های استقرار در سمت جنوب تپه خنچه شهر فردوس حکایت از سابقه‌ای چهار هزار ساله یعنی، دوران مفرغ دارد. همچنین از محوطه‌ سرتخت باغستان نیز به عنوان سایتی نوسنگی می‌توان نام برد.
شهر تاریخی تون از جمله شهرهای اوایل دوره اسلامی در سرزمین خراسان بزرگ محسوب می‌شده است که از بافت شهری برخوردار و دارای کهندژ، شارستان و حصار و بارو بوده است. مساجد جامع و کوشک از جمله قدیمیترین آثار شهر تون هستند. مسجد کوشک با داشتن طاق‌های گهواره ای عظیم و نیم ستون‌هایی که به زیر دیوارهای مرمت شده سال‌های بعد رفته، با مساجد صدر اسلام مانند تاریخانه دامغان قابل مقایسه است. این بنای خشتی که در خود کتیبه‌ای از سال 554 هـ. ش را جای داده قدیمیترین کتیبه تاریخی باقیمانده در شهر تاریخی تون را داراست. اولین کتاب تاریخی که در آن نام تون آمده (اشکال العالم) جیهانی است که متعلق به سده چهارم هجری است که تون را از جمله شهرهای واقع در ولایت قهستان ذکر می‌کند. مقدسی در کتاب احسن التقاسیم در مورد تون می‌گوید: «آباد و پرجمعیت است. مردم جولاهه(بافنده) و پشم کار هستند. دانشمندان بزرگ نیز دارد. دژی دارد جامعش درمیان است. از کاریز که در جامع ظاهر می‌شود مردم شهر می‌آشامند.»؛ همچنین ناصرخسرو (444 هـ.ق) در سفرنامه خود اینگونه به توصیف تون پرداخته است: «شهر تون شهری بزرگ بوده است. اما در آن وقت که من دیدم اغلب خراب بود. آب روان و کاریز دارد. بر جانب شرق باغ‌های بسیار بود و حصاری محکم داشتند. گفتند در این شهر چهارصد کارگاه بوده است که زیلو بافتندی و در شهر درخت پسته بسیار بود.»
آنچه مسلم است، تون از همان اوایل اسلام از شهرهای مهم منطقه بوده و جایگاه اقتصادی و اجتماعی خاصی داشته است. در سال 1308 خورشیدی با تصویب هیأت دولت وقت از تون به فردوس تغییر نام می دهد. شهر تـون (فردوس) در زلزله سال 1347 خورشیدی به شدت ویران گردید و جز تعداد معدودی آثار و ابنیه تاریخی با ارزش و خاطره ای از آن چیزی دیگر باقی نماند
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
تاریخچه باغ فردوس



محله باغ فردوس در قدیم از سمت شمال به پل تجریش از سمت جنوب به پارک وی، از سمت شرق به رودخانه و از سمت غرب به خیابان ولیعصر منتهی شده است. و محدوده ی آن در حال حاضر، ازشمال به میدان تجریش و ابتدای خیابان ولیعصر، از جنوب به بزرگراه مدرس و خیابان فرشته ازشرق به خیابان دربندی و انتهای آفریقا و از غرب به خیابان ولیعصر و پل پارک وی محدود می گردد. در رابطه با محدوده زمانی شکل گیری این محله می توان گفت که این محل محدوده زمانی مشخصی ندارد ولی اینگونه که به نظر میرسد زمان شکلگیری محله در زمان پادشاهان قاجاریه یا شاید قبل از آن می باشد و این محل نز همانند بسیاری از محلات شمیران به دلیل آب و هوای مساعد و دارا بودن زمینهای حاصلخیز کشاورز شکل گرفته است. (جغرافیایی تاریخی شمیرانات - سند هویت محله )
از افراد موثر در شکلگیری این محل میتوان از آقای فخر الدوله و خاندان امینی ها و دیگرانی که درباره ی آنها اطلاعاتی در دست نیست نام برد در قدیم فردی به نام زین العابدین در این محل زندگی می کرده که ایشان را به عنوان بزرگ محل قبول داشتند و بیشتر افراد این محله از نوادگان او هستند . تحول مهمی در این محله اتفاق نیافتاده است فقط مانند بیشتر محلات دیگر شمیران پس از انقلاب جمعیت این محله رو به فزونی گذاشته است . (محمد تقی زاهدی )
در رابطه با ساختمان کالبدی محل میتوان گفت که این محل دارای ساختمان های قدیمی بسیاری است که نشان از قدمت محل دارد به عنوان مثال حمام قدیمی در میدان تختی و آب ابنار واقع در مسجد قائم از این دسته بناها می باشند. از آثار تاریخی این محله ساختمان باغ فردوس مربوط به زمان قاجاریه باغ بزرگ الهیه – باغ نفت- موزه دکتر حسابی – باغ موزه ایران – مسجد قائم و مسجد فرشته را میتوان نام برد که شرح مختصری از تاریخچه و سیر تحولات ساختمان باغ فردوس نیز داده خواهد شد. از میدانگاه های اصلی این محل که از گذشته وجود داشته است و مرکزیت محله در اطراف ان شکل گرفته است میتوان چهارراه دکتر حسابی، میدان تختی و میدان فخر الدوله را نام برد . این محل دارای سه قنات فخر الدوله در داخل باغ فخرالدوله و قنات قلاب واقع در خیابان طوس و قنات فردوس واقع در خیابان ولیعصر می باشد که هنوز نیز با گذشت زمان به دست فراموشی سپرده نشده اند. در خصوص وجه تسمیه این محل می توان گفت که قنات فردوس به دلیل اهمیت و پر آبی آن در زمان گذشته و وجود باغهای زیاد اطراف آن دلیل اصلی نامگذاری این محل به باغ فردوس می باشد. از چهره ها ی قدیمی و معروف این محل میتوان به سپه سالار تنکابنی و میرزا علی خان مدیر مدرسه شاپور تجریش و شازده های قاجاری و مرحوم دکتر حسابی و مرحوم جهان پهلوان تختی اشاره نمود. (محمد تقی زاهدی – فاطمه زاهدی)
ساختمان باغ فردوس در زمان نظام الدوله وزیر دارایی ناصر الدین شاه ساخته شده و منزل معیر الممالک همسر خانم عصمت الدوله دختر ناصرالدین شاه بود. در قسمت شمال آن که در حال حاضرچمن کاری وکتابخانه می باشد قبلا استخر بزرگی بود و اطراف آن نیز درختان کهن سال چنار وجود داشته که هنوز نیز تعدادی از آنها موجود است و در قسمت جنوب ساختمان فضای نسبتا بزرگ دیده می شود کل زمین پله کانی است در زمان پهلوی اول این ساختمان محل دبستان شاپور بود که امروزه سینما می باشد . در سال 1330 ساختمان باغ فردوس در اختیار وزارت فرهنگ قرار گرفت و کارهای هنری آن زمان دراین محل انجام میشد .در حال حاضر نیز این ساختمان در اختیار وزارت ارشاد می باشد . سپهبد امیر احمدی که اولین سپهبد ایران در زمان پهلوی بوده که ایشان به همراه چند نفردیگر جلوی چند تکه شدن ایران را گرفتند در ساختمان اصلی باغ فردوس سکونت داشتند.(سند هویت محله)
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
حوض انبار و مسجد سیدی

windows screen capture
حوض سیدی قدیمی ترین حوض انبار استان خراسان جنوبی محسوب می شود این حوض دارای کتیبه بنا به سال 890 هجری بوده است که نشان از عظمت و ثروت و آبادانی شهر تون دارد همچنین مسجدی به همین نام در کنار حوض انبار قرار دارد که احتمالاً با تاریخ ساخت آن یکی می باشد.

ایوان حوض در زلزلۀ سال 1347 تا حد زیادی آسیب دید که در اقدامات مرمتی سال 85 مرمت و باز پیرایی گردید. مسجد سیدی نیز با پلانی ساده و کوچک در کنار این بنا جای گرفته است. شبستان زمستانی آن کاملاً خشت و گلی بوده که متعلق به دورۀ صفوی است هر چند اضافات و الحاقاتی در بنا دیده می شود که نشان از بازسازی های مکرر این بنا می باشد. شبستان تابستانی بنا نیز متعلق به دورۀ قاجار است که محراب گچی آن و نحوۀ اجرای رواقها موید این مطلب است. در آخرین دورۀ حیات مسجد در دورۀ پهلوی مرمتهایی در بنا صورت گرفت که متاسفانه در زلزلۀ سال 1347 تا حد زیادی این بنا آسیب دید.



green shot
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
مسجد جامع تون

how to do a screenshot on a pc
مسجد جامع تون ، که امروزه بیشتر مسجد جامع قدیم نامیده می ‌شود ، از جمله نقاط دیدنی شهر فردوس می ‌باشد که در محوطه باستانی تون در جنوب غربی این شهر قرار دارد.
مسجد جامع تون متعلق به دوره سلجوقیان بوده ‌است و نخستین باری که از آن در کتب تاریخی یاد شده ، در احسن ‌التقاسم مقدسی متعلق به نیمه دوم سده چهارم هجری است.
مسجدی که امروزه به یادگار مانده ، از مساجد دو ایوانی سبک خراسانی است که ایوان شرقی و پایاب مسجد در زلزله ‌ای مهیب در اوایل دوره صفویه فرو ریخته و به جز ایوان قبله و گنبد خانه‌ های طرفین آن ، سه ضلع دیگر در دوره صفوی با کمی عقب‌ نشینی از هر ضلع ، مجدداً بازسازی شده ‌اند.
معماری و تزئینات آجرنمای ایوان غربی این بنا مربوط به قرن پنجم و ششم هجری قمری و دوره سلجوقی است و در جبهه شرقی آن ، در اوایل دوره قاجار شبستانی به نام شبستان آخوند ملا اکبر احداث شده ‌است . این شبستان دارای صد ستون قطور بوده که در زمین‌لرزه سال ۱۳۴۷به کلی تخریب شد . این مسجد با شماره ۱۲۲۲ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده ‌است.

ایوان این مسجد ۱۶ متر ارتفاع دارد و پوشش آن طاق و تویزه است که ویژگی سبک معماری خراسانی است . آجرنمای تزئینی این ایوان ، تکرار یک شکل هندسی در قالب‌ های ۶۰ در ۶۰ سانتی‌ متر است. در فضا های خالی این نمای آجری ، قطعات کاشی جای داشته که امروزه به جز ۳ یا ۴ قطعه آن هم به طور غیر منظم ، هیچ نشانی از کاشی ‌ها دیده نمی ‌شود . همچنین در نمای پوشش داخلی ایوان ، آثاری از نقاشی بر روی گچ دیده می ‌شود.
مسجد جامع تون ( فردوس ) که در مرکز شهر واقع بوده و در حال حاضر در قسمت جنوب شرقی بافت شهر فردوس جای دارد . این مسجد از مساجد دو ایوانی است که زلزله ای در اوایل قرن 10 هجری نقشه اصلی آن را ویران کرد .آن چه از بنای مسجد برجا مانده شبستان های تابستانی و زمستانی در اضلاع شمالی و جنوبی است .همچنین در سمت قبله (ضلع غربی) ایوان، دو گنبد خانه و شبستان هایی در طرفین آن ها قرار گرفته اند .

رواق هایی نیز دور تا دور صحن مسجد را در برمی گیرد. شبستان هایی که به موازات یکدیگر در دو ضلع شمالی و جنوبی قرار دارند با ستون های قطور 2 در 2 متر اجرا شده و توسط صفه هایی به داخل حیاط راه پیدا می کنند. در ضلع شرقی بنا رواق هایی در مجاورت صحن وجود دارند که به استناد کتیبه ای که هم اکنون در مسجد نصب است، در دوره قاجار شبستان زمستانی با داشتن صد ستون به آن الحاق می شود . ضلع ایوان قبله اصیل ترین ضلع به لحاظ سابقه تاریخی است که با مقایسه آجرنما و نوع اجرای طاق و تویزه ایوان آن با ایوان و نقشه مسجد جامع زوزن به دوره خوارزمشاهیان نسبت داده می شود . مسجد جامع فردوس یک مسجد دو ایوانی سبک خراسانی بوده و بنای آن مربوط به قرن پنجم و ششم هجری قمری است.



adult photo sharing
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
مسجدو آب انبار و حمام كوشك

image hosting
مسجد و حمام كوشك در شرق شهر تون و نزديك به دروازه قاين قرار دارد . بر بالاي محراب مسجد كوشك ، كتيبه اي آراسته به گچ بري گل و بوته با تاريخ (۵۵۴ ه.ق) ديده مي شود . بر اساس شواهد ، معماري موجود و فرم مسجد ، بناي اوليه مسجد به اوايل اسلام برمي گردد . در جلوي ايوان ورودي مسجد كوشك و در داخل زمين ، حمامي با همين نام وجود دارد كه متعلق به دوره تيموريان است . در شمال شرقي ورودي مسجد نيز آب انباري با همان نام وجود دارد كه از پيشينه بالايي برخوردار است .
ديرينگي مجموعه كوشك بيش از1000 سال بر مي گردد .
همچنين با توجه به ساختار بنا و كتيبه هاي دراويش ، به ويژه آيه پيشاني محراب ، به نظر مي رسد كه اين بنا در اصل نه يك مسجد ، بلكه شايد يك خانقاه و در دوره هاي دورتر ( قبل از اسلام ) شايد يك آتشكده بوده است .
حمام كوشك ، در جلوي ايوان ورودي و به صورت زيرزميني بوده و متعلق به دوره تيموري است



imgur
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
مدرسه علیا

photo sharing websites
مدرسهٔ علميه عليا، مدرسه‌اي است مربوط به دورهٔ صفويه، واقع در شهر تاريخي تون (فردوس امروزي.
اين مدرسه كه داراي ساختار چهار ايواني و پلان هشت‌ضلعي است، در دورهٔ صفويه و به دست فردي به نام «مير علي بيك» ساخته شده‌است.

مدرسهٔ عليا، تا پيش از زمين‌لرزهٔ سال ۱۳۴۷، مورد استفاده طلاب و مدرسين علوم ديني بوده‌است، ولي امروزه به عنوان آثار تاريخي توسط سازمان ميراث فرهنگي نگهداري مي‌شود. از مشخصات بارز معماري اين مدرسه، تكرار فرم هشت ضلعي در قسمت‌هاي مختلف پلان آن است
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
کوه قلعه

screengrab
کوه قلعه فردوس، کوهی است که در ۱۰ کیلومتری جنوب شهر فردوس قرار داشته و محل یکی از قلعه‌ها و دژهای مهم اسماعیلیه و مرکز استقرار این فرقه در ایالت قهستان و در جنوب خراسان بزرگ بوده‌است.
عطاملک جوینی در تاریخ جهان‌گشای دربارهٔ این قلعه می‌گوید: «از ۷۰ دژی که در جنوب خراسان قرار داشت، شاید وسیع‌ترین و عظیم‌ترین آنها در ۵ کیلومتری جنوب غربی فردوس باشد.» اسماعیلیان، قلعهٔ نظامی خود را در بالای این کوه ساخته بودند که در بلندترین نقطه دشت فردوس واقع شده و از تمام جهات بر منطقه مشرف است. موقعیت این قلعه به‌گونه‌ای است که از سه جهت به پرتگاه‌هایی منتهی می‌شود و تنها راه دسترسی به قلعه از طریق تنگه‌ای است که در جنوبی غربی کوه، که شیب کمتری دارد، قرار گرفته‌است. این قلعه در ۶ حصار مختلف ساخته شده و مرکز فرماندهی در طبقه ششم و در نوک قلعه قرار دارد. طبقات دیگر آن دارای دروازه‌های ورودی از جهات مختلف، محل نگهداری آذوقه، اسلحه‌خانه، اصطبل، آب انبار، برج و بارو و حمام و تالارها و سربازخانه هستند. ارتفاع برج‌ها حدود ۵ متر بوده و تمام آنها به کمک سنگ‌های لاشه و ملات گچ و ساروج ساخته شده‌اند.

این قلعه در دوران آبادی دارای دو دیوار و حصار تو در تو و چند برج دیده‌بانی بوده‌است. محیط بیرونی‌ترین دیوار، حدود یک هزار متر است. در قسمت پایانی قلعه، آب‌انبارهایی درون سنگ‌ها کنده شده که طول هر یک حدود ۱۰ متر و عرض آنها در حدود ۲ متر بوده و از آب باران و برف پر می‌شده‌اند. این آب‌انبارها در هنگام محاصره، به عنوان آب شرب اهالی مورد استفاده قرار می‌گرفته‌اند. همچنین این آب انبارها، ذخیرهٔ تمام اهالی قلعه نبوده‌اند؛ زیرا در پایین دیوار و در جنوب قلعه چاهی کنده بودند که امروزه به چاه قنوت مشهور است. در قلهٔ کوه آثار برج استوانه‌ای کوچکی قرار دارد که شاید محل افروختن آتش بوده و با دیده‌بانی در ارتباط بوده‌است. این دژ، روزگاری بر جلگه‌های اطراف و راه‌های بازرگانی قدیم ناظر بوده و راه‌های کاروانی دشت تون را هم می‌توانسته به خوبی دیده‌بانی کند.


screen capture freeware
این قلعه دارای تونلی آجری است که به قلعه حسن‌آباد متصل است و این راه زیرزمینی این دو قلعه را به وسیله یک راه زیرزمینی دیگر به وسط شهر تاریخی تون متصل می‌کند. در داخل این تونل زیرزمینی که پس از زمین‌لرزهٔ سال ۱۳۴۷ کشف شد، اجساد بسیاری از مردگان یافت شد که در کنار هم در داخل این تونل چیده شده و دارای کفن‌هایی با آثار اسلامی و آیات قرآن بودند.
در حملهٔ مغول به منطقهٔ فردوس، این قلعه مورد هجوم سربازان مغول قرار گرفت و غارت شده و در نهایت به آتش کشیده شد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
» قنات بلده

how to use print screen
قنات بلده، یک رشته قنات با قدمت تاریخی (مربوط به دورهٔ ساسانی است که بخش‌های عمده‌ای از زمین‌های کشاورزی نزدیک شهر فردوس را آبیاری می‌کند.
قنات بلده دربرگیرندهٔ ۱۶ قنات، دو چشمه و مقداری آب‌های سرگردان است که در سالیان اخیر بر اثر خشکسالی، تعدادی از آنها خشکیده‌اند تاریخ احداث این قنات به طور دقیق مشخص نیست، ولی به روایتی احداث آن مربوط به قبل از اسلام و دورهٔ ساسانی است. ناصر خسرو در سفرنامهٔ خود آن را به کیخسرو نسبت می‌دهد.

این قنات مسیری حدود ۳۵ کیلومتر را پیموده و حدود ۲٬۳۸۲ هکتار از زمین‌های منطقه فردوس را مشروب می‌کند. حدود ۴۰۰ سال پیش، تعداد زیادی از مالکان آب بلده جان خود را از دست داده و حدود ۳ هزار فنجان از آب این قنات بدون مالک مانده بود. در این دوران، شاه عباس صفوی که همراه با شیخ بهاء پیاده از اصفهان به سمت مشهد برای زیارت می‌رفت، از تون (فردوس آن زمان) گذشت و هنگام ورود او میرتونی، از دانشمندان آن زمان تون، از وی خواست که این آب را وقف چهار طبقه (سادات، علما، فقرا و صلحا) کند و شاه عباس آب‌ها را بین همین ۴ طبقه وقف کرد. گفته می‌شود که شیخ بها در همین مسافرت، آب بلده را به ۲ نهر مساوی تقسیم کرد به طوری که در هر ۸ شبانه روز یک بار باغ‌ها مشروب شود. کل قنات‌های بلده، ۲۷ رشته هستند ولی امروز فقط ۱۶ رشته آن فعال و از این ۱۶ قنات، ۱۲ رشته اصلی و ۴ قنات دیگر فرعی هستند


how do i print screen
برای کاهش میزان نفوذ آبو همچنین کاهش تبخیر آن، پس از جاری‌شدن آب در سطح زمین، مرتباً مقداری خاک رس به آب اضافه می‌کنند تا آب گل آلود و تیره شده و منافذ مجرای آبرسانی قنات بسته شود و نفوذ آب به داخل زمین کاهش یابد. به فردی که وظیفهٔ گل‌آلود کردن آب را بر عهده دارد، «تیره‌گر» گفته می‌شود.
این قنات، بخش زیادی از باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی روستاهای باغستان علیا و سفلی و شهر اسلامیه را آبیاری می‌کند. همچنین در گذشته، علاوه بر کشاورزی، با ذخیره آب این قنات در آب‌انبارها و پس از ته‌نشین‌شدن خاک آن، آب شرب شهر فردوس نیز تأمین می‌شده‌است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
روستای ییلاقی باغستان علیا

how to do a screen shot
روستای باغستان علیا، مرکز دهستان باغستان، از توابع بخش مرکزی شهرستان فردوس بوده و در فاصله ۱۵ کیلومتری شمال شرقی شهر فردوس واقع شده‌است. بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵، جمعیت این روستا، ۲٬۰۴۴ نفر بوده است.

روستای باغستان علیا، دارای آب و هوایی مطلوب و مناظر طبیعی زیبا می‌باشد که آن را به یکی از مناطق ییلاقی و گردشگری شهرستان فردوس تبدیل کرده به‌گونه‌ای که این روستا به عنوان منطقهٔ نمونهٔ گردشگری تصویب شده‌است.منطقهٔ گردشگری باغستان و آبگرم، تنها در ۱۵ روز نخست تیرماه ۱۳۸۸، با جذب ۲۷۶ هزار نفر بازدید کننده، بیشترین میزان ورودی مسافر در این مدت را در استان خراسان جنوبی داشته‌است.



how to do a screen shot
جاده فردوس به گناباد از وسط این روستا عبور می‌کند که در دو طرف جاده، درختان بید، چنار و سپیدار سر به فلک کشیده جلوه خاصی به آن داده و تمام مسیر را سایه می‌کنند. همچنین آب قنات تاریخی بلده از دو طرف جاده عبور می‌کند. در مسیر آب این قنات، بیش از ۲۰ آسیاب آبی قرار داشته[۵] که تعدادی از آنها، از جمله آسیاب تاریخی معروف به آسیاب آبی حاجی خان هنوز هم باقی مانده‌اند.
محصول انار باغستان، مرغوب‌ترین انار منطقهٔ فردوس می‌باشد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان فردوس
آب گرم معدنی

print screen windows 7
آبگرم معدنی فردوس، یک چشمه آبگرم با خواص درمانی است که در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری شمال شهر فردوس واقع شده‌است.

این آبگرم طبیعی، به دلیل داشتن خواص درمانی، هر ساله پذیرای شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است. منطقهٔ گردشگری باغستان و آبگرم، تنها در ۱۵ روز نخست تیرماه ۱۳۸۸، با جذب ۲۷۶ هزار نفر بازدید کننده، بیشترین میزان ورودی مسافر در این مدت را در استان خراسان جنوبی داشته‌است.



picture uploading
استفاده از آبگرم معدنی فردوس در درمان بسیاری از بیماری‌های پوستی و مفصلی مؤثر بوده و توسط بسیاری از پزشکان توصیه گردیده‌است.
پس از زمین‌لرزهٔ سال ۱۳۴۷، آب این چشمهٔ آبگرم کاملاً خشکید، ولی بعد از دو سال خود به خود شروع به جوشیدن نموده و جاری شد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 24 از 29:  « پیشین  1  ...  23  24  25  ...  29  پسین » 
ایران

Khorasan | خراســـــــــــــان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA