انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 26 از 29:  « پیشین  1  ...  25  26  27  28  29  پسین »

Khorasan | خراســـــــــــــان


مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سربیشه

image share
روستای ماخونیک
روستای ماخونیک یکی از هفت روستای شگفت‌انگیز جهان می‌باشد. این روستا در فاصله ۷۸ کیلومتری شرقی شهر سربیشه در مسیر جاده سربیشه - درح قرار دارد. روستای ماخونیک در خراسان‌جنوبی از روستاهای شگفت‌انگیز جهان و جزء بخش مرکزی شهرستان سربیشه است و به لحاظ شهرت آن به شهر آدم کوچولوها، جذابیت‌های حیرت‌انگیزی دارد. منطقه ماخونیک متشکل از ۱۲ آبادی است که روستای ماخونیک بزرگترین آنها محسوب می‌شود. این روستا شامل ماخونیک، کفاز، چاپنسر، توتک، سفال‌بند، سولابست، لجونگ (سفلی و علیا)، کلاته بلوچ، دامدامه و میش نو، خارستو و جلارو است.
اهالی این روستاها از نظر مذهب، معیشت، شیوه زندگی و اوضاع اجتماعی وجه اشتراک زیادی با یکدیگر دارند اما غالب این روستاها اصل و نسب خود را از روستای ماخونیک می‌دانند.
درباره وجه تسمیه روستا چندین قول وجود دارد، می‌گویند که در گذشته‌های بسیار دور عده‌ای ماموران دولتی به این روستا آمده و اهالی به گرمی از آنها استقبال نکرده‌اند و با آنها برخورد سردی داشته‌اند و آنها این نام را برای روستا انتخاب کرده‌اند.
برخی نیز می‌گویند به دلیل وجود شکافی در کوه نزدیک روستا به آنجا ماده ماخونیک گفته می‌شده که به مرور زمان به ماخونیک تغییر نام یافته است. در برخی اسناد قدیمی که تاریخ نگارش آنها به ۳۰۰ سال قبل می‌رسد، نام روستا مادخنیک ذکر شده است که مرکب از دو جزء «ماد» و «خنیک» است. ماد در زبان پهلوی و پارسی باستان به ماه تبدیل شده که یکی از معانی آن شهر و مملکت است و در مجموع به‌نام شهر ماخونیک است. درباره این روستا هیچ سابقه تاریخی مکتوبی وجود ندارد و فقط «کلنل چارلز ادوار دبیت» در کتاب سفرنامه خراسان و سیستان در دوره ناصرالدین شاه به توصیف منطقه ماخونیک پرداخته است.
بر طبق شواهد چنین بر می‌آید که ساکنان روستا در ابتدا دامدار و عشایر بوده‌اند و در دوره‌های بعد در منطقه ماخونیک و به ویژه در روستای ماخونیک سکونت گزیده‌اند، وجود سنگ‌نگاره‌ای در نزدیکی قنات ماخونیک که نقش‌های چوپانی و بسیار قدیمی بر روی آن نقش بسته نیز گواهی بر قدمت سکونت در ماخونیک است. از آثار تاریخی ماخونیک می‌توان به سنگ سیاه (سنگ نگاره) ماخونیک، بنای برج و قلعه، برج گل انجیر، منزل سرگردونی، نادر مرده اشاره کرد.
شغل اصلی مردم روستا، دامداری است و در کنار آن به کشاورزی نیز مشغول هستند، علاوه بر این تعدادی از اهالی در معادن سنگ کار می‌کنند و تعداد ی دیگر نیز قالیبافی می‌کنند که این صنعت از عمده صنایع دستی روستا به شمار می‌رود. عمده محصولات کشاورزی منطقه شامل گندم، سیر، جو، شلغم، چغندر و زردک است و مردم این منطقه به میزان محدودی به کشت گوجه فرنگی، پیاز و زعفران نیز می‌پردازند.



free pic
کاشت محصولات باغی در روستا چندان به چشم نمی‌خورد و فقط تعدادی از درختان عناب، توت، انجیر، انار، سیب، انگور و بادام در کنار جویهای آب و در نزدیکی استخر کاشته شده است.
راه روستا در سال‌های اخیر ایجاد و آسفالت شده است و علاوه بر این روستا دارای آب شرب، برق، خانه بهداشت، مدرسه ابتدایی، مکتب خانه، حمام و چندین مغازه از جمله خوار و بار فروشی، قصابی، نانوایی، تعمیرگاه موتور و جوشکاری هستند.
یکی از عمده نشانه‌های فرهنگی روستای ماخونیک، مسکن است که در نوع خود جالب و قابل توجه است. بافت مسکونی روستا در دامنه تپه و خانه‌ها به طور فشرده به هم و در گودی زمین ساخته شده‌اند. کف خانه حدود یک متر از سطح زمین پایین‌تر است و دارای یک در کوتاه چوبی است.
برای رفتن به داخل خانه باید دولا شده و به زحمت خود را داخل خانه کرد. اغلب یکی، دو پله درگاهی را به کف خانه متصل می‌کنند. هر خانه دارای فضاهایی همچون کندیک (مخزن نگهداری گندم و جو)، کرشک (اجاق گلی برای طبخ غذا)، طاق و طاقچه است. همچنین عمده مصالح به کار رفته در مسکن روستا شامل سنگ، چوب و هیزم است.

علاوه بر مسکن می‌توان به جاذبه‌های فرهنگی دیگری همچون مراسم عروسی و نامزدی، مراسم ماه رمضان و عیدفطر و عید قربان، مراسم باران خواهی و همچنین خوراک و غذاهای سنتی و پوشاک محلی منطقه اشاره کرد. در حال حاضر گردشگران خارجی و داخلی زیادی از این روستا بازدید می‌کنند و این روستا از روستاهای گردشگر خراسان جنوبی به شمار می‌رود.
جاذبه این روستا این است که در آن اهالی کوتاه قد بوده و به زحمت قدشان از ۴۰/۱ تجاوز می‌کند البته شایان ذکر است که این موضوع مربوط به دوران گذشته است واکنون در این روستا تقریبا قدها متعادل شده است. خانه‌های روستائی با سقف‌های کوتاه و داخل خانه‌ها نیز بسیار کوچک می‌باشد. برای وارد شدن به خانه‌های روستای ماخونیک باید کمر را خم کرد. در داخل خانه هم نمی‌شود راست‌راست ایستاد. ظاهرا از آنجا که هوای آن ناحیه سرد است، مردم خانه‌ها را کوچک و کم‌‌ارتفاع می‌سازند تا راحت‌تر گرم شوند. مردم ماخونیک تا ۵۰ سال پیش، چای نمی‌نوشیدند، شکار نمی‌کردند و اصلا گوشت هم نمی‌خوردند چرا که این قبیل کارها را گناه می‌دانستند.
ورود تلویزیون به این روستا به معنای ورود شیطان بود و اهالی تا چند سال پیش به تلویزیون می‌گفتند شیطان. آنها هرگز اجازه نمی‌دادند کودکان پای تلویزیون بنشینند تا جادو شوند! با این حال خانه‌های مسکونی آدم کوچولوهای ایران همچنان پابرجاست و خانه‌هایی با ساخت امروزی و گاه شهری و دارای آجرنما، اگرچه قد برافراشته و خانه‌های تو سری خورده را در سایه خود قرار داده اما نتوانسته اند نگاه‌ها را از آن برگیرند. ماخونیک همچنان زنده است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سربیشه
قلعه برکوه
شمارة ثبت ملی: 17062
قدمت: صفویه-قاجاریه
نشانی اثر: سربیشه، داخل روستای برکوه


take a screenshot
در حاشیه روستای برکوه در جنوب سربیشه، قلعه ای خشت و گلی با پلان چهار گوش و برجهایی در اطراف و حصار خارجی دیده می شود. فضاهای داخلی قلعه شامل اطاقهای متعدد به همراه حیاط مرکزی، راهرو ها و فضاهای ارتباطی بوده که بخش اعظم آن تخریب شده است. این قلعه در زمینی هموار ساخته شده وازنوع قلعه های بیابانی بانقشه چهار ضلعی است. مهمترین عناصر معماری این بنا باروی اصلی به صورت چهار دیوار قطور وبلند وبرجهایی با پلان مدور ودر دویا سه طبقه در گوشه ها ومیانه باروها است. سایر عناصر وسازه های معماری بنا شامل فضاهای داخلی قلعه است که عبارتند از راهروهای ارتباطی اطاقهای متعدد وبا کاربریهای گوناگون وصحن. در این قلعه نیز مانند سایر قلعه های مشابه از مصالح رایج ودر دسترس درمنطقه که همان سنگ در پایه دیوارها وبرجها و خشت وگل در سایر قسمتها است استفاده شده است. این قلعه نیز با توجه به شباهت با سایر قلعه های گلی روستایی از بناهای دفاعی دوران صفویه تا قاجار به شمار می رود.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سربیشه
خانه یاوری
شمارة ثبت ملی: 3680
قدمت: قاجاریه-پهلوی
نشانی اثر: شهر سربیشه


images
این خانه در داخل شهر سربیشه درمیان اراضی کشاورزی بر فراز تپه‌ای بلند و در جوار بقایای قلعه کهنه سربیشه قرار گرفته مهمترین عناصر معماری آن عبارتند از سردرورودی، هشتی، دالان ارتباطی، حیاط مرکزی یا میانسرا، ایوانها، اتاق‌های متعدد، مطبخ و انبار. ایوانها در اضلاع شمالی و جنوبی بنا قرار دارند. در داخل مطبخ هنوز عناصری نظیر اجاق، تنور و هیزم خانه وجود دارد و پوشش سقف از نوع گنبدی است. در کنار مطبخ پستویی وجود دارد که هنوز کندوک‌های مخصوص ذخیره آذوقه و غلات (خمره‌های بزرگ گلی) در آن به چشم می‌خورد. این فضا با تکنیک طاق و تویزه پوشش شده است. از مهمترین عناصر تزئینی این اثر می‌توان به تزئینات هندسی آجری در نمای ورودی، رخبام‌های حیاط و همچنین نقاشی‌های دیوار در اتاق‌های ضلع جنوبی بنا اشاره نمود. با توجه به شواهد معماری موجود، این اثر مربوط به دوره قاجاریه و اوایل پهلوی است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سربیشه
مسجد جامع پخت
شمارة ثبت ملی: 4483
قدمت: زندیه
نشانی اثر: شهرستان سربیشه، روستای پخت

این مسجد در داخل روستای پخت در فاصله حدود 10 کیلومتری غرب سربیشه قرار دارد. مهمترین عناصر معماری آن عبارتند از سر در ورودی، دالان، صحن مرکزی و شبستان، سر در ورودی دارای طاق جناغی است که عرض دهانه آن 310 سانتیمتر است و پوشش سقف آن از نوع گنبد های کم خیز است. مسیر قنات از داخل صحن مسجد عبور می کند. ورودی شبستان در ضلع جنوب شرقی حیاط قرار دارد و بالای در ورودی کتیبه ای گچی وجود دارد که در آن به نام بانی مسجد یـعنی امیـر محمـد خان خزیـمه و تاریـخ ساخت مسجد (1191 هـ. ق) اشاره شده است.

غار چنشت
شمارة ثبت ملی: 17076
قدمت: قرن 5تا9 ه. ق
نشانی اثر: شهرستان سربیشه، روستای چنشت


capture screen
غار چنشت در ارتفاعات شمال روستای چنشت از توابع شهرستان سر بیشه قرار دارد. این غار حدود 60 متر طول دارد و بر اثر عوامل درونی زمین و وقوع زلزله ایجاد شده. عبور از قسمت های مختلف آن گاه به سختی امکان پذیر است و فضاهایی نیز وجود دارد که ارتفاع آنها به بیش از 10 متر می رسد. در دهانه ورودی غار آثار یک سازه آجری وجود دارد که شامل دو دیوار در طرفین دهانه است. آثار موجود در داخل غار شامل چوب، پارچه و استخوانهای در هم شکسته انسان است که این آثار مربوط به قرون پنجم تا نهم ه. ق است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سربیشه
غار چهل چاه
شمارة ثبت ملی: 17075
قدمت: سلجوقی
نشانی اثر: شهرستان سربیشه، روستای چنشت


image search
در صخره های مرتفع شمال روستای چنشت در فاصله 200متری غرب غار چنشت، غاری وجود دارد که به لحاظ ارزش های تاریخی، باستان شناسی و نیز انسان شناسی اهمیت دارد. دهانه غار رو به جنوب واقع شده و حدود 80 سانتیمتر ارتفاع و یک و نیم متر عرض دارد. بیشتر طول مسیر غار از دهلیز های تنگ و پر پیچ و خم می گذرد که عبور از انها با دشواری ممکن است. طول مسیر غار اجسادی متعلق به افراد بزرگ سال و خردسال وجود دارد که برخی از آنها توسط بازدید کنندگان مضطرب شده اند. بر روی برخی از این اجساد بقایای لباس هایشان و همچنین بقایای پوست و مویشان هنوز به چشم می خورد. با توجه به شرایط طبیعی این غار احتمالا از آن بعنوان پناهگاه موقت استفاده می شده و به احتمال فراوان این اجساد متعلق به گروهی از علویان است که با حکومت عباسی به مخالفت پرداخته و به این غار پناهنده شده اند. با توجه به این موضوع، تاریخی که برای این آثار پیشنهاد شده قرن پنچم هجری قمری است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سربیشه
تصاویری از مکانهای تاریخی سر بیشه
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  ویرایش شده توسط: shomal   
مرد

 
shomal

خسته نباشی ! ادامه بده کارت درسته
ﻋﻴﺐ ﻧﺪﺍره ﻛﻪ " ﺗﻨﻬﺎیی "
ﺧﺪاﻡ ﺗﻨﻬﺎﺳﺖ. . .
  بازگفت    
  
مرد

 
amirhoo3in: خسته نباشی ! ادامه بده کارت درسته
مرسی مدیر عزیز amirhoo3in ممنون از اینکه آدمو دل گرم میکنیین به ادامه
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان درمیان

picture share

معرفی
شهرستان درمیان
شهرستان درمیان در شرق استان خراسان جنوبی واقع شده و از شمال به شهرستان قاین، از جنوب به شهرستان سربیشه، از غرب به شهرستان بیرجند و از شرق به کشور افغانستان محدود می‌شود. این شهرستان 5861 کیلومتر مربع مساحت دارد و از سه بخش و شش دهستان تشکیل شده. مرکز این شهرستان شهر اسدیه است که در فاصله 100 کیلومتری شرق بیرجند و در موقعیت 32 درجه و 54 دقیقه و 49 ثانیه عرض شمالی و 60 درجه و 01 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد.


پیشینه تاریخی
طبس مسینا و مناطق اطراف آن در فاصله حدود 30 کیلومتری شرق شهر اسدیه از لحاظ تاریخی و باستان‌شناسی منطقه بسیار غنی می‌باشد. وجود مناطق کوهستانی زیاد باعث شده که پای فرقه اسماعیلیه به این منطقه باز شود و برای دفاع از خود‌، قلاع مرتفع و مستحکمی در اکثر مناطق این شهرستان و سایر شهرهای جنـوبی خراسان ساخته و باقی بگذارند. بعدها نیز کم و بیش اهالی این شهرستان از نعمت آسایش کافی برخوردار نبوده و مورد تهاجم مغول‌ها و ترکمن‌ها و افغان‌ها قرار گرفته‌اند.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
مرد

 
خراســــــــــــــان جُنوبی
شهرستان سرایان

image share

معرفی
شهرستان سرایان در شمال غربی استان خراسان جنوبی واقع است ۰ شهرستان سرایان از شمال وشمال شرق به بخش کاخک شهرستان گناباد وبخش نیمبلوک شهرستان قاینات ، از شرق به بخش سده شهرستان قاینات ، از جنوب به بخش خوسف شهرستان بیرجند واز جنوب غربی به بخش دیهوک شهرستان طبس واز شمال غرب به شهرستان فردوس محدود می شود.
شهرستان سرایان در ۱۶۰ کیلومتری مرکز استان( شهرستان بیرجند )واقع شده است که دردشتی هموار در حاشیه کویر در دامنه جنوب غربی رشته کوه زابری معروف به شتران قرار دارد ۰ این شهرستان در ۵۸ درجه و۳۱ دقیقه طول شرقی ودر ۳۳ درجه و۵۱ دقیقه عرض شمالی قرار داشته وارتقاع متوسط آن از سطح دریا ۱۴۸۴ متر می باشد.

شهرستان سرايان داراي سه مركز شهري (سرايان-سه قلعه وآيسك) وداراي 4دهستان(آيسك-سه قلعه-دوكوهه ومصعبي )وداراي دوبخش سه قلعه وآيسك وهمچنين داراي71روستاي داراي سكنه و446پارچه آبادي است که دارای ۱۵ دهیاری فعال است

شهرستان سرایان بادواستان خراسان رضوي ويزد هم مرز مي باشد.اين شهرستان وسعتي بالغ بر9334كيلومترمربع رادارامي باشد .جمعيت شهرستان سرايان طبق آخرين سرشماري سال 1385بالغ بر 35460نفر مي باشد که در مرکز شهرستان ودو بخش تابعه یعنی آیسک وسه قلعه ودهستانهای اطراف زندگی می کنند این شهرستان دارای سه مرکز شهری سرایان ، آیسک ، سه قلعه با شهرداریهای فعال است۰ آب وهوای آن نسبتاً معتدل ودارای زمستانهای سرد وتابستانهای خشک می باشد۰

شهرستان سرایان دارای خانواده های مذهبی وشهید پرور می باشند که صدق این ادعا وجود ۱۰۰ شهید وحدود ۱۶۲نفر جانباز و۶ آزاده وبیش از ۱۰ هزار نیروی فعال بسیج میباشد.

از اماکن زیارتی آن می توان مرقد امام زاده سلطان کریمشاه واقع در روستای کریمو وامامزاده سلطان مصیب واقع در دهستان مصعبی و امام زاده سلطان ابوالقاسم واقع در روستای قاسم آباد نام برد۰

اماکن تفریحی آن شامل دره سبز رود و تخت کمیلی واقع در روستای کریمو ومصعبی ودره آمی وبوسی در نوبهار وغارهای بتون واژدها در شمال روستای چرمه و تنگل واقع در زابری سرایان ، قلعه قلاع وجوزا وسد شهید پارسا واقع در شمال سرایان می باشد۰ شهرستان سرایان یکی از قطبهای تولیدی کشاورزی استان خراسان جنوبی می باشد که با دارا بودن بیش از ۱۵۵ حلقه چاه عمیق و۲۱۰ رشته قنات و چشمه سار باسطح زیر کشت ۱۶۰۴۵هکتار و تولید سالیانه ۹۴۰۵۴ تن محصولات زراعی وسطح زیر کشت۵۲۱۶هکتارمحصولات باغی باتولید سالیانه ۱۳۷۶۷ تن در اشتغالزایی منطقه نقش بسزایی داشته علاوه بر آن با دارا بودن۳۳۰۷۰۰واحددامی ودارا بدودن یک مجتمع و سه مرکز دامداری در روستاها با ۱۲۶واحد مکانیزه دامداری و۱۵واحد دامداری صنعتی خارج از مجتمع و۶واحد مرغداری صنعتی در منطقه تولید سالیانه بیش از ۱۹۱۳ تن گوشت قرمز و۳۵۰ تن گوشت سفید و۱۲۰۹تن شیر و۱۴۶ تن پشم بخش مهمی از اشتغال ودرآمد اقتصادی مردم منطقه را به خود اختصاص داده است که جهاد کشاورزی سرایان در راستای تحقق سیاستهای کلان سازمانی پیشگام در عرصه بهره وری بیشتر از مزرعه –اشتغال- صرفه جویی بهینه در مصرف آب و کود وسم افزایش سرمایه گذاری وراندمان تولید وکیفیت محصولات وتوجه به مشکلات بعد ازتولید با فعال نمودن امکانات بالقوه تلاش همه جانبه ای طی سالهای پس از ادغام داشته است . با توجه به کاهش نزولات آسمانی در چند سال گذشته و کم شدن منابع آب زیر زمینی و با عنایت به اینکه از نظر جغرافیایی استان خراسان جنوبی جزو مناطق کم باران محسوب می شود ناگزیر هستیم از منابع آبی که در اختیار داریم حداکثر بهره وری را داشته باشیم در حال حاضر باتوجه به تعداد ۹واحد تولیدی که در ناحیه صنعتی جهاد کشاورزی سرایان مشغول فعالیت می باشند تعداد ۷۲ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد گردیده است و با عنایت به وجود استعدادهای بالقوه در منطقه و افزایش تعداد متقاضیان طرحهای صنعتی این میزان به تعداد چندین برابر قابل افزایس می باشد از طرف دیگر بدلیل عدم وجود صنایع تبدیلی محصولات زراعی باغی و دامی در منطقه بسیاری از این محصولات فاسد گشته و یا اینکه با قیمت ارزان به این واسطه ها فروخته شده و یا فراوری ویا بسته بندی بهداشتی واصولی در این زمینه صورت نمی گیرد و این مسئله ایجاد می نماید تا صنایع بسته بندی وفراوری و نگهداری محصولات کشاورزی در منطقه ایجاد گردد همچنین باتوجه به وجود معادن غنی بنتونیت وآهک وگچ وغیره در این منطقه باید واحد های تولیدی به بهره برداری و فراوری ازاین معادن سوق داده شود که الحمد الله در تمام این زمینه ها فعالیت هایی توسط جهاد کشاورزی منطقه سرایان با همیاری و کمک بخش خصوصی انجام گرفته است که جای بسی خوشوقتی می باشدوانشاالله در اینده با مساعدت وکمک مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد شکوفایی هر چه بیشتر بخش صنعت در منطقه سرایان خواهیم بود .
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
  بازگفت    
  
صفحه  صفحه 26 از 29:  « پیشین  1  ...  25  26  27  28  29  پسین » 
ایران

Khorasan | خراســـــــــــــان

رنگ ها Bold Style  Italic Style  Center Image Link  URL Link   List Insert YouTube video   
:up2::laugh::tease::-(:up::handshake::winking::flowers:بیشتر...

 
 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA