انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 8 از 29:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  28  29  پسین »

Khorasan | خراســـــــــــــان


مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان کلات

تونل ورودی کلات

photo hosting
طول این تونل ۷۵۰ متر است و بلافاصله بعد از تونل شهر کلات نادر ظاهر می شود.عرض تونل به اندازه ای کم است که دو ماشین سواری نمی توانند از کنار هم عبور کنند.حدودا" هر ۱۰۰ متر مکانی پر عرض تر وجود دارد که باید توقف کرد تا ماشین روبروی عبور کند و سپس به حرکت خود ادامه دهید . در کناره های تونل مسیری بسیار کم عرض برای عبور افراد پیاده در نظر گرفته شده است که البته بسیار تردد افراد ناچیز است. از چند نقطه از سقف تونل آبی سرد به پایین می چکد . هوای داخل تونل خنک است .روشنایی داخل تونل کم است .اگر خواستید از داخل تونل عبور نکنید می توانید از راه قدیمی کلات نادر استفاده کنید ( دربند ارغونشاه )کمتر از ۱۰۰ متر قبل از تونل در سمت چپ جاده خاکی است که با ورود به آن و طی ۱۲۰۰ متر وارد شهر کلات نادر می شود .در این مسیر رودخانه ژرف رود در جریان است و ابتدا به کتیبه نادری می رسیم که در سمت چپ جاده بر روی سینه کوه حجاری شده است و سپس به برج ارغونشاه که در سمت چپ بر روی دامنه ی کوه ساخته شده است می رسیم و پس از طی مسیری کوه از محله دربند کلات وارد شهر می شویم .
منطقه ییلاقی لایین

free jpeg images
منطقه ییلاقی لایین در شمال شرقی کلات نادر واقع است . فاصله این منطقه تا شهر مشهد ۱۸۰ کیلومتر و تا شهر درگز ۸۵ کیلومتر است .در این منطقه رودخانه ای پرآب جریان دارد که از لایین کهنه تا روستای سنگ دیوار را مشروب می کند. آب و هوای معتدل کوهستانی و آب فراوان این ناحیه را به سرزمینی سبز مبدل کرده است و در اردیبهشت ماه هر سال با شگفتن شقایق های وحشی این مکان با دشتی از گل های سرخ شقایق فرش می شود.در منطقه لایین روستاهای خوش آب و هوایی با تنوع گیاهی بسیار و مزارع پر بار شالی همچون روستاهای چهارراه،سینی کهنه، بابارمضان، سنگ دیوار،لایین کهنه و لایین نو قرار دارند . سنگ دیوار در ۵۰۰ متر مرز ایران و ترکمنستان است

من اهل کلات نادر نیستم

اما کلات نادر را دوست داشته ، دوست دارم ، دوست خواهم داشت

من درختان سپیدار سر به آسمان کشیده سررود را دوست دارم

من آب سرد آبشار خانه زو را که هنوز سردی آن را در پاهایم احساس می کنم دوست دارم

من قطرات آب آبشار قره سو را که در آسمان می رقصند و می درخشند و بر روی گونه هایم می ریزند دوست دارم

من رودخانه ای که از میان روستای قلعه نو می گذرد و بر زیبائی های این روستا می افزاید و شالیزارهای برنج آن را آبیاری می کند و درختان سرسبز آن را سرسبزتر می کند و عتش تشنگان را رفع می کند دوست دارم

من کوههای زیبای هزار مسجد که هدیه ائی از جانب خدا برای کلات است دوست دارم

من سرخی لا له های دامنه های کوههای کلات را که چشمان مرا به سرخی می کشاند دوست دارم

من خورشید صبح دم شهر کلات نادر را که از تیغ کوههای هزار مسجد می درخشد دوست دارم

شالیزارهای ارچنگان زیباست

آبشارهای چرم زیباست

رقص ابرها چون پر در قله هزار مسجد کلات زیباست
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان کــــــــــــــاشمر
امام زاده سید مرتضی

نام اصلی سید مرتضی «ابراهیم اصغر» و از فرزندان امام موسی کاظم(ع) است. مزار ایشان که به تازگی بازسازی شده در پنج کیلومتری شمال کاشمر و در مسیر جاده زیبا و کوهستانی کاشمر- نیشابور قرار دارد.
این مزار به خاطر موقعیت خاص خود تنها یک زیارتگاه نیست بلکه برای مردم کاشمر و زایران یک گردشگاه عمومی نیز تلقی می‌شود. درختان انبوه، آبشار و استخر بر جاذبه‌های این مکان افزوده است. از طرفی وجود تعداد مناسبی اتاق اقامتی با قیمت مناسب زمینه خوبی را برای سفر به این مکان فراهم کرده است، همچنین وجود تعداد زیادی فروشگاه و سالن غذاخوری باعث رونق بیشتر این مزار شده است.
اگر به آرامگاه سیدمرتضی رفتید، زمان را طوری برنامه‌ریزی کنید تا بتوانید پس از زیارت ساعتی را در زیر سایه دلنشین درختان اطراف مزار استراحت کنید و از خنکای وجود این همه درخت و صدای آبشار مجاور لذت ببرید.
هر چند انگور و کشمش معروف‌ترین سوغات‌های کاشمر است؛ اما این شهر نوعی از سوهان‌های خانگی را دارد که خوردنشان با چای بسیار دلنشین است. این سوهان‌ها بسیار باریک، ترد و خوشمزه بوده و سوغات شیرینی از سفر کاشمر خواهند بود.

مقبره شهید مدرس

شهید مدرس را که حتما می شناسید، مردی بزرگ و مبارز. آرامگاه ایشان هرچند جزو آثار جدید شهر است اما دیدن آن خالی از لطف نیست.شهید مدرس روحانی آزادی خواه کشورمان جزو چهره های برجسته تاریخ معاصر است که در اردستان (از شهرهای استان اصفهان) به دنیا آمد و همزمان با مشروطه وارد فعالیت های سیاسی شد؛ پس از چندی با حمایت مراجع به عضویت مجلس درآمد و آزادی و استقلال کشور را در پناه شرع مقدس اسلام هدف خود قرار داد.
وی از مجلس پنجم و با روی کار آمدن رضاخان به مخالفت شدید با وی پرداخت و از دوره هفتم و به دنبال تقلب علنی از راهیابی به مجلس بازماند. ابتدا به خواف تبعید شد، پس از ۹ سال تبعید در خواف به کاشمر منتقل و به شهادت رسید.بنای کنونی آرامگاه ایشان پس از پیروزی انقلاب و به وسیله آستان قدس رضوی ساخته شد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان قوچان
موزه مردم شناسی

pictures upload
بنای موزه مردم شناسی قوچان با مساحت حدود 300 متر در سال 1376 افتتاح گردید . لا سبك معماری ساختمان موزه یادآور كلاه نادرشاه افشار است .
موزه مردم شناسی با ساماندهی جدید در سال 1385 و در مساحتی بالغ بر 300 متر مربع در هفت بخش موسیقی سنتی ، كشتی چوخه ، چارق دوزی ، گلیم بافی ، مراسم ازدواج عشایر ، آهنگری و گله داری افتتاح گردیده است . این بنا به منظور معرفی گوشه ای از آداب و رسوم ، فنون و هنهای سنتی اهالی قوچان از سوی شهرداری به اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری واگذار شده است .

کشتی با چوخه

screenshot on pc
كشتی چوخه یكی از انواع كشتی پهلوانی است كه خصوصا در شمال خراسان رواج بسیاری دارد. این كشتی به مناسبت های مختلفی نظیر جشن ها و گردهمایی های قومی برگزار می گردد. در این كشتی حریفان آستین های پیراهن و پاچه های شلوارشان را اصطلاحا ور می مالانند و به صاف یكدیگر می روند. به فرد پیروز در این هماوردها جوایزی ارزنده مانند یك راس گوسفند یا بز، وجه نقدی ، كله قند ، لوازم خانگی و ... لا اهداء می گردد. این كشتی امروزه در میان اهالی چناران ، قوچان، كلات، و درگز طرفداران بسیاری دارد. همچنین در سایر مناطق استان خراسان رضوی نظیر شهرستان فریمان گرفتن این نوع كشتی مرسوم است.

ازدواج عشایر
تنوع رنگ پوشاك، مسابقه ی كشتی، اسب دوانی، رقص چوب (چوب بازی) ، نواختن ساز و دهل توسط عاشق ها و نیز رسومی كه طی دو روز مراسم عروسی كردهای عشایر خراسان برگزار می گردد چشم هر بیننده ای را خیره می كند. برگزاری عروسی در میان عشایر منوط به پرداخت شیربها یا حق شیر به مادر عروس است. عروسی دو شبانه روز به طول می انجامد. شب اول را شب صلاح و مصلحت می نامند. اقوام سر منزل پدر داماد گرد می آیند و هریك انجام اموری را بر عهده می گیرند صبح روز بعد عده ای از جوانان رفته از میهمانان و هیزم چی ها استقبال می كنند. از سایر آدابی كه در این مراسم به جا آورده می شود، حنابندان، رقص چوب، اسب دوانی، نار زند كه در آن برادر گفته ی داماد چند تكه قند را به داماد دادهو داماد سعی می كند دو تكه قند را از روبرو به شانه های عروس بزند. پا زدند كه اصطلاحا به توقف عروس و پیاده شده او از اسب در برابر منزل داماد اطلاق می شود و پختن آبگوشت ودادن انعام به داماد است.

گله داری

سرزمین قوچان به سبب دارا بودن كوهستانهای سرسبز و خرم نظیر شاه جهان، آق كمر، سنجربیك، پلته كاه ، زیلان، گلول و غیره و بهره مندی از چراگاههای طبیعی بی نظیر، منطقه ای مناسب برای گله داری و دامداری به شمار می رود. شغل منحصر عشایر در این مناطق دامداری است . دامداران علاوه بر استفاده از گوشت احشام از پوست دباغی شده ی آنان پوستین های گرم و زیبایی می دوزند . همچنین از شیر دام ها فرآورده های لبنی بسیاری نیز نظیر كره ی محلی، روغن زرد، پنیر، دوغ ، مسكه و ماست تولید می نمایند كه به مصرف اهالی منطقه می رسد . بخشی نیز از این فرآورده ها به فروش می رسند تا از درآمد حاصله از فروش آنها، لوازم مورد نیازشان را خریداری كنند

موسیقی سنتی (ساز و دهل)


how to use print screen
موسیقی نواحی در شمال خراسان برگرته از باورها و اعتقادات قومیت های متفاوت در طول تاریخ بوده و می توان آن را در چهار نوع: مقامی كرمانجی، مقامی تركی، موسیقی فارسی برری و تحلیل نمود.
از میان این موسیقی تنها كرمانجی، تركی و فارسی میان اهل قوچان رایج است. نوازندگان موسیقی در قوچان را می توان بر اساس جایگاه و مرتبه ای كه به لحاظ اجتماعی دارند به بخشی ها، عاشقها و لوطی ها طبقه بندی كرد.
همچنین سازهای رایج در موسیقی مقامی این خطه شامل دوتار، كمانچه ، قوشمه ، نی ، دهل و سرنا است . از مقام های رایج در قوچان می توان به مقام لو، طرقه، اله مزار ، هرای، امانه سوز، سردار عوض خان و رشید خان ، نوایی ، بیات گریلی، قره دلی و قره چه بایر اشاره كرد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان قوچان
سلطان زیر آبه

photo hosting
محوطه باستانی زیرابه و جام در حوالی مزار امامزاده سلطان زیرابه واقع در روستای اماموردیخان قوچان قرار دارد. مردم منطقه معتقدند شهری به نام شهر جام در این محل وجود داشته است. همان گونه که در عکس ها مشخص است این شهر به صورت هلالی شکل در دامنه کوه و در کنار چشمه زیرابه (زیراوێ به زبان کردی کرمانجی) قرار داشته است. این شهر احتمالا در اثر رانش زمین و یا زمین لرزه ویران شده است که نظر دوم صحیح تر است. چند خانه نیز در کوه مشرف بر این شهر و چشمه ی زیرابه قرار داشته که احیانا محل دیده بانی و یا محل سکونت حاکمان آن بوده است.


imgurl
وجود فراوان تکه های سفالین و سنگی شکسته و همچنین تکه های شیشه و کاشی های زیبا به رنگ های فیروزه ای، زیتونی، و دیگر رنگ های ملایم حاکی از تمدنی کهن در این محوطه دارد. همچنین وجود تکه های فراوان استخوان که در طی حفاریها بیرون ریخته است نشان دهنده ی دفن شدن این شهر قدیمی در زیر آوار است.. در مورد قدمت این منطقه ی باستانی باید کارشناسان مربوطه نظر بدهند اما آنچه از شواهد معلوم است قدمتی طولانی را نشان می دهد.

حفاری های غیرمجاز توسط افراد جهت پیداکردن اشیاء عتیقه و قدیمی از دیرباز در این محوطه صورت گرفته است. این حفاریها در سالهای اوایل دهه ی 1350 (سالهای 1353 و 1354) به اوج خود رسیده و طبق گفته ی اهالی در این حفاری ها اشیاء قدیمی عتیقه و گرانبها از جنس طلا و سفال و ... کشف شده است. افرادی که به این منطقه تشریف برده اند حتما آثار حفاری ها و کندن زمین در اطراف چشمه زیرابه را مشاهده نموده اند. برخی از اهالی روستا پیدا شدن دستگاه کرت کش طلایی منقش به نقش های گل و بلبل (پلکش= دستگاهی که با آن کرت درست می کنند) و ده ها قطعه ظرف و ظروف سفالین و چینی و همچنین سکه ها و جام های طلایی طی این مدت سخن می گویند. این حفاری ها به حدی بوده است که آثار آن هنوز به راحتی در سطح زمین قابل مشاهده است. در طول این سالها به بارها شاهد حفاری های شبانه به قصد یافتن گنج بوده ایم.

imgurl
در دی ماه 1390 که برای گشت و گذار به این محل رفته بودم متوجه چند حفاری جدید شدم که خاک تازه و وجود برف بر روی زمین حاکی از حفاری در چند شب قبل از آن بود (عکس ها را مشاهده نمایید). مشاهده ی تکه های استخوان در داخل خاک بیرون ریخته شده از گودال حاکی از کار عجولانه این افراد حکایت می کرد. به دلیل سرمای هوا و به طبع آن رفت و آمد کمتر اهالی جهت کار و کشاورزی در آنجا و دور بودن این مکان از روستای اماموردیخان این حفاری ها صورت گرفته است و این افراد سوداگر از سکوت این شب های سرد زمستان استفاده کرده و با خیال راحت آن آن هم در آن ارتفاع به حفاری مشغول شده اند. البته این اولین بار نیست و بارها اهالی روستا که برای آب گرفتن شبانه به زیرابه می روند متوجه این حفاریها شده اند که منجر به نیمه کاره رها کردن و فرار این سوداگران شده است.

قبل از این نیز در دهه ی هفتاد خورشیدی درب بزرگ چوبی با ارزش امامزاده سلطان زیرابه شبانه به سرقت رفت. این درب قدیمی دارای طراحی بسیار زیبا و منحصر به فرد بود. پس از آن بسیاری از قرآن ها و سنگ قبرهای قدیمی و سایر اشیا و ظرف و ظروف قدیمی (از جمله ظروف مسی) و همچنین بسیاری از فرش ها و جاجیم ها و گلیم های وقفی و نذری موجود در این مکان به دلیل عدم رسیدگی و نداشتن متولی به مرور توسط غارتگران به سرقت رفت. حتی چندین بار ضریح چوبی و قبر تخریب شد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان قوچان
سد تبارک آباد

images
وجود رود خانه ای دائمی در روستای تبارک آباد و قرار گیری آن در کنار کوه های برافراشته یادآور چالوس می شود بیخود نیست که چالوس خراسان را به این منطقه نسبت داده اند. این منطقه دارای آب و هوای سرد و مرطوب است عمده دلیل وجود این آب و هوای متنوع، عبور دایمی رودخانه اترک و ارتفاعات نسبتا بلند آن است که سبب تنوع گیاهی دارویی و سنتی و همچنین زیستگاه پرندگان مهاجر و ماهیان رودخانه ای شده است

image upload
سد تبارک آباد از دیگر جاذبه های گردشگری شهرستان قوچان است است. روستا و منطقه تبارک آباد در 20 کیلومتری شمال شرقی قوچان واقع شده ( تصویر هوایی ) ، که دارای آب و هوای مستعد و باغات و درختان فراوان و در نتیجه اقلیم مناسب است.

در تصویر فوق چشم اندازی از سکونتگاه روستایی را می بینید که بر لب صخره ای زیبا ساخته شده است که هم اکنون خالی از سکنه و متروکه می باشد ، با ورد به منطقه مسکونی و شواهد موجود به این نتیجه رسیدم که روستا دارای اهمیت فراوانی بوده است در حال حاضر قسمتی از روستا به زیر آب رفته است .
نمایی دیگر از این روستا ، خانه ای که بر لب پرتگاه ساخته شده است احتمالا از منازل شخصیت مهمی بوده است ، چون در اطراف اون برج دیدبانی بوده است و معماری منزل به طریقه خاصی بوده است
سرشاخه اصلی رودخانه اترک که به دریای خزر می ریزد در قوچان قرار دارد که اخیرا سد تبارک بر روی آن ساخته شده است. سد منظره زیبایی دارد و مردم بسیاری در اطراف آن به تفریح و گردش می پردازند.


free upload pictures
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان قوچان
» دره شمخال

screen shot
اینجا شمخال است، بهشت ایران، بهشت خراسان. واردش که شوید یا باید تا انتها بروید یا باید برگردید، گزینه دیگری ندارید. دره شمخال با شیبی ملایم از روستایی با همین نام شروع می شود. چشمه سارهای متعدد، آبشارهای زیبا، درختان سر به فلک کشیده، جریان آب زلال، دیواره های عظیم و پر صلابت صخره ای تنها بخشی از جذابیتهای دره است. دالانها، حمامها و غارگونه ها بسیار اند و وصف ناپذیر. خنکای دره، نوای گوشنواز آب و نسیم دل انگیز، روح را می نوازد؛ درون را آرام و چشم ها را خیره می کند. این شکوه، زیبائی و صلابت، فسون گری طبیعت با روح است. باید خود را رها کرد، توهمی در کار نیست، خود حقیقت است.


how to do a screenshot on a pc
دره از درون پارک ملی تندوره به پیش می رود و بعد از حدود 12 کیلومتر دو آب سرد شمخال و کمی گرمتر دره دیگری با نام دره دُر بادام به هم می رسند. از اینجا به بعد دره کمی باز می شود و رود دورنگر شکل می گیرد. رود درونگر با حجم آب زیاد به سمت روستای محمدتقی بیگ و شهرستان درگز سرازیر می شود. شش، هفت ساعت گذشته است. خسته اید اما مبهوت همه آن زیبایی هایی که پشت سر جا گذاشته اید. دره پایان می یابد و به ناگاه دشتی وسیع را نظاره گر خواهید بود. اینک همان آب که تا لحظاتی پیش، پاهایت را نوازش می داد باید باغهای میوه، یونجه زارها و شالیزارها را سیراب کند و بر لبان مردمی سخت کوش خنده بکارد. راز استقبال گرم از دره نوردان را باید در این گشاده دستی طبیعت جستجو کرد.

دسترسی
در میدان فلسطین قوچان، سواری های شخصی علاقه مندان را به روستای شمخال می رسانند و در صورت هماهنگی دوباره از انتهای دره به قوچان بر می گردانند. جاده تا روستای شمخال آسفالته است و از تونل بلند باجگیران عبور می کند.
طول دره: از روستای شمخال تا درونگر، حدود 18 کیلومتر است (با استناد با تابلوی نصب شده در ابتدای مسیر).
ارتفاع دیواره دو طرف دره: در بلندترین نقاط تا 200 متر هم برآورد شده است.


greenshot
لوازم سفر و توصیه های دیگر:
بهتر است به گونه ای برنامه ریزی کنید که شب را در مسجد روستای شمخال یا ابتدای دره نزدیک حمام اول، درون چادر اقامت کنید و فردا مسیر را ادامه دهید. همچنین 3 سوئیت اجاره ای تقریبا در ابتدای دره وجود دارد. کفش با زیره سفت و محکم بیشتر به کار می آید. شبهای آن سرد است. در روزهای آفتابی و در نیمه دوم مسیر به عینک آفتابی و کلاه آفتاب گیر نیاز دارید اما ضروری نیست. چون لباسها در طول مسیر خیس می شوند حداقل به یک شلوار یا شلوارک راحت برای خواب شب نیاز دارید. لطفا زباله های خود را در طبیعت رها نکنید.

وجه تسمیه:
شمخال نام یک نوع تفنگ قدیمی و دست ساز و قوی به زبان کردی کرمانجی بوده است. کردی کرمانجی ضرب المثلی دارد به این مضمون که "مگر تیر شمخال به تو خورده است". این ضرب المثل برای افرادی به کار می رود که در واکنش به یک اتفاق نه چندان مهم، گریه و ناله بسیار سر می دهند:
Mege Gulla şemxalê li te ketîyê
مه گه گللا شمخال له ته که تی یه


free image hosting
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان قوچان
تصاویری از دره چمخال
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان سرخس
غار مزدوران

how to use print screen
غار «مزدوران» یا «مزداوند» در 95 كیلومتری مشهد قرار دارد و یكی از قدیمی‌ترین غارهای خراسان لقب گرفته که با یك كیلومتر طول، یکی از بی نظیرترین غاری افقی ایران است. سرتاسر این غار با ستون‌ها و تشكیلات آهكی جالبی مثل استالاگمیت ها پوشیده شده و از همه مهم تر این غار كاملا امن و بی خطر است؛ البته اگر ترس شهرنشینان از خفاش را خطر تعبیر نکنیم!

این غار در سال 1335 توسط دو غارنورد (زنده‌یاد منوچهر مهران و زنده‌یاد خورشیدی) كشف شد که در آن زمان یكی از بزرگ‌ترین غارهای کشف شده در ایران به شمار می رفت. در این غار، یک تالار بسیار بزرگ وجود دارد كه محل زندگی خفاش‌های نسبتا كمیاب «نعل اسبی» است. اگرچه که این روزها به دلیل برق کشی این سالن و روشن بودن همیشگی آن خفاش‌ها مجبور به ترک سالن و پناه بردن به گوشه های دنج و تاریک و دور از دسترس آن شده اند.

برای تماشای غار مزدوران باید به 95 كیلومتری جاده مشهد – سرخس و 3 كیلومتری مزدوران سفر کنید؛ غاری که به دلیل نزدیكی به جاده، كوهنوردان، غارنوردان و حتی گردشگران ماجراجوی زیادی را به خود جذب می کند. این غار كه قدمت آن را تا هزاره‌ دوم پیش از میلاد تخمین می زنند در ارتفاعات چاهك و شورلق واقع شده و دهانه آن در میان تخته سنگی رو به مشرق قرار دارد. عرض ورودی آن 2 متر و ارتفاع آن 5/2 متر است و شما را به تالار 100 متری آن که 50 متر عرض و 20 متر ارتفاع دارد، دعوت می کند.
داخل غار خشك است و برای تهیه آب باید از چشمه بزرگی كه در نزدیكی غار وجود دارد، استفاده كنید. بد نیست بدانید که در نزدیكی مزدوران چشمه های آب گرم معدنی نیز وجود دارد.


free image hosting
در نزدیکی این غار، غار دیگری به نام بزنگان وجود دارد که برای دیدن آن باید به جنوب غربی روستای بزنگان از توابع شهرستان سرخس بروید. قدمت این غار هم به دوره پیش از میلاد می رسد و از لحاظ تاریخی در زمره آثار تاریخی ایران قرار دارد که با شماره 659 به ثبت رسیده است. روستای بزنگان در 128 کیلومتری شرق مشهد در یک منطقه دشتی قرار دارد و رشته کوه زیبای آن در بین کوهنوردان کشور شهرت زیادی دارد.

free photo upload
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان سرخس
غار بزنگان

image hosting websites
اين غار که در جنوب غربي «دهکدة بزنگان» سرخس واقع شده است، به دوره پيش از ميلاد مسيح مربوط مي‌باشد و به لحاظ قدمت تاريخي، تحت شماره 659 در زمره آثار تاريخي به ثبت رسيده است. قدمت این غار به دوره پیش از میلاد مسیح می‌رسد. از لحاظ تاریخی در زمره آثار تاریخی ایران، به شماره ۶۵۹ به ثبت رسیده است.
این غار دارای دهانه کوچکی است به قطر حدود 70 سانتیمتر و رو به اسمان است درون این غار بکر و دور افتاده خبری از استلاکتیت و استلاگمیت های شکسته ویادگاریهای نوشته شده با اسپری و نخ و ریسمانهای راهنما اثری نیست .


adult photo sharing
در داخل این غار یک مسیر ساده و کوتاه 4 متری وجود دارد که با گرفتن طناب در دست می توان براحتی ان را فرود و صعود کرد . بیشتر مسیر نیز با شیبی ملایم رو به طرف پایین میرود . این غاربر خلاف غار قدیمی بزنگان تقریبا خشک است و و از اب و گل اثری نیست .
فعاليت‌هاي باستان شناسي گذشته در خراسان نشان می دهد که به لحاظ غناي فرهنگي خراسان هر اقدامي مواجه با كشفي بزرگ و تعيين كننده در تاريخ خراسان گرديده از جمله در سال 1328 كه غارهاي بزنگان و خونيك مورد بررسي قرار گرفتند. در اين سال ديرين‌شناس آمريكا كارلتون س. كان غارهاي بزنگان در شمال شرق مشهد و خونيك در جنوب قائن را بررسي كرد و ساكنان اين غارها را متعلق به دوران موسترين در حدود 45 هزار سال پيش دانست كه گروهي شكار گر بودند.

capture screen
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان سرخس
رباط شرف

free upload
رباط شرف، نام یک بنا است. این کاروانسرا به سبک معماری شیوه رازی ساخته گردیده، و نام معمار آن استاد محمد طرائقی سرخسی ذکر شده.
کاروانسرایی در ۴۵ کیلومتری شهرسرخس است که در کهن‌ترین متون جغرافیای اسلامی از رباط به عنوان آبگینه یادکرده‌اند. طبق مدارک و متون تاریخی بانی بنای فعلی «شرف الدین ابوطاهربن سعدالدین عل القمی» است که مدتی حکومت مرو و سرانجام صدرات سلطان سنجر را برعهده داشت. باتوجه به کتیبه موجود بنای رباط به سال ۵۴۹ هجری قمری در زمان سلطان سنجرسلجوقی با مصالح آجر و گچ ساخته شده‌است و بی‌شک یکی از شاهکارهای هنر ایرانی به شمار می‌رود.

این بنا در حاشیه جاده قدیم نیشابور-سرخس (جاده ابریشم) و شش کیلومتری جاده سرخس -مشهد بعد از تپه‌های کم ارتفاع روستای شورلق قرار دارد. شکل این رباط از دور به دژی بزرگ شبیه‌است از داخل به مانند یک کاخ جلوه می‌کند.
این بنا دو صحن دارد و هر صحن دارای چهار ایوان به شکل چلیپا (صلیب) و شبستان می‌باشد و همچنین آجر چینی و کتیبه‌های آن جلوه خاصی دارد. در این رباط چند مسجد و محراب دیده می‌شود که همه با کتیبه‌های گلی و گچی تزئین شئه اند. کتیبه‌ها عمدتا باقی مانده از دوران سلجوقی است. در وسط رباط حوض بزرگ، در اضلاع جنوبی دو اصطبل برای استراحت اسب‌ها و در اطراف دهلیزهائی برای اسکان مسافران وجود دارد.

تصاویری از این کاروانسرا
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 8 از 29:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  28  29  پسین » 
ایران

Khorasan | خراســـــــــــــان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA