انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 9 از 29:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  28  29  پسین »

Khorasan | خراســـــــــــــان


مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان سرخس
دریاچه بزنگان

windows 7 screenshot
دریاچه بزنگان یا کل بی‌بی، تنها دریاچه در استان خراسان رضوی است و در ۱۳۰ کیلومتری مشهد و ۸۰ کیلومتری شهرستان سرخس و در جنوب رشته‌کوه‌های هزارمسجد قرار دارد. وسعت این دریاچه حدود ۸۰ هکتاراست و عمیق‌ترین نقطه آن ۱۲ متر می‌باشد.

دریاچه بزنگان مهم ترین دریاچه استان خراسان رضوی به شمار می آید که آب آن از بارندگی های سالانه و چشمه های کوچک تامین می شود. دریاچه بزنگان که در مسیر جاده مشهد – سرخس قرار گرفته، مرکز پرورش ماهی قزل آلا بوده و در صورت برنامه ریزی صحیح از ویژگی های لازم برای جلب گردشگران برخوردار است.دریاچه بزنگان یا«کل‌بی‌بی» در فصول مختلف سال، محل تجمع پرندگان مهاجر و محل پرورش ماهی قزل‌آلا (رنگین کمان) است

دریاچه بزنگان تنها ابگیر طبیعی می باشد که در استان خراسان وجود دارد . این دریاچه حدود هشتاد هکتار وسعت وعمق ان حد اکثر دوازده مترو حد اقل نه متر می باشد و در جنوب رشته کوههای هزار مسجد در فاصلة حدود یکصدوسی کیلومتری جاده مشهد به سمت سرخس قرار دارد.آب این دریاچه از بارندگی های سالانه و چشمه های کوچک حاشیه و کف دریاچه تامین می شود و تاکنون ۳۳ گونه فیتو پلانکتون جلبکی در دریاچه بزنگان شناسایی شده است.
تصاویری از دریاچه بِزَنگان
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان سرخس
پُل خاتون

windows screen capture
پل خاتون، پلی در شهرستان سرخس از توابع استان خراسان رضوی است و در فاصله ۹۰ کیلومتری جنوب شرقی سرخس واقع شده‌است. این پل آجری است و در گذشته به عنوان گذرگاه جاده ابریشم، از سرخس به مرو استفاده می‌شده‌است. پل خاتون از آثار بسیار معروف و باستانی شهرستان سرخس است که در نزدیکی مرز مشترک ایران و ترکمنستان و افغانستان قرار دارد. در زیر این پل دو رودخانه کشف رود و هریرود به هم پیوسته و رودخانه تجن را تشکیل می‌دهند. بانی این آثار و هنر معماری، «خاتون» خواهر گوهر شاد بیگم آغا همسر شاهرخ شاه تیموری می‌باشد. این پل امروزه متروکه است. پل خاتون همچنین نامدهستانی است در بخش مرزداران شهرستان سرخس، استان خراسان رضوی. بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت آن (۱۱۲۲ خانوار) ۵۸۲۱ نفر است ارتفاع آن از سطح دریا ۴۰۰ متر و آب و هوای آن گرم و خشک کوهستانی می‌باشد.


screen shot on pc


screen shot
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان سرخس
آرامگاه بابا لقمان

upload
بنای مقبره شیخ لقمان سرخسی، از عرفای قرن چهارم هجری قمری و معاصر با ابوسعید ابوالخیر و شیخ ابوالفضل سرخسی، از ابنیه باشكوه و مهم تاریخی است كه در سه كیلومتری سرخس واقع شده است. این بنا شامل گنبدی آجری با ایوانی بلند و تزئیناتی از آجركاری و گچ‌بری می‌باشد.
قسمتی از بنای اصلی را به دوران سلجوقیان نسبت می‌دهند و بقیه آن به قرن هشتم هجری قمری تعلق دارد. بنای كنونی مقبره شیخ لقمان دارای گنبد دو پوشه آجری كوتاه است . نوار كمربند مانندی، قسمت مدور گنبد را از ساقه و دیواره آن كه بر روی قاعده كثیرالاضلاعی قرار گرفته است ،‌ جدا می‌كند. در بدنه هر ضلع آن روزنه‌ای برای روشنایی درون گنبد تعبیه شده است.


free image hosting
پایه اصلی بنا كه گنبد سنگین و مجموعه ساختانی آن را نگاهداری می‌كند ، بنای آجری زیبایی است كه شامل نمونه‌های گوناگونی از تزئینات آجری است . درون طاق‌ نماها ، مزین به نقوش هندسی لوزی شكل (برجسته و گود) می‌باشد. این قبیل ریزه‌كاری‌های ظریف به منزله روكش زیبایی است كه بر روی نمای اصلی و آجری ساختمان نصب شده است.
در سر در بنا ، نمونه‌ای از گچ بری عالی باقی مانده است. در داخل بنا كتیبه‌ای به خط نسخ گچ‌بری شده است كه تاریخ 757 هجری قمری را نشان می‌دهد. تزئینات داخلی آن مانند گنبد هارونیه توس است. این بنا را كه تزئینات گچ بری و آجركاری ممتاز دارد ، می‌توان در ردیف بناهای مهم تاریخی و هنری ایران محسوب كرد. این بنا؛ باشماره 165در شمار آثارتاریخی با ارزش ایران به ثبت رسیده است.


upload
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان بجستان

تاريخ جغرافيايي( بجستان در گذر تاريخ)
دلايل وشواهد تاريخي نشان مي دهد كه در گذشته هاي دور ، بجستان اهميت واعتبار تاريخي داشته وبه ويژه تا دوران اقتدار اسماعيليه وحتي سده هاي پس ازآن به ولايت قهستان تعلق داشته است. به دون شك قدمت بجستان به دوره ي هخامنشي مي رسد ودر اعصار گوناگون به نام هاي بوزستان ، بزشتان ، بژستان ، باجستان ، بغستان و بجستان ناميده شده وحتي برخي از مورخين معتقدند اين شهر توسط سام نريمان ، قهرمان افسانه اي ايران ساخته شده است. بجستان در قرون اوليه ي اسلامي ضميمه ي قهستان ، مدتي ضميمه ي نيشابور وگاهي ازتوابع هرات شمرده مي شد كه از چندين كتاب مربوط به قرون اوليه ي اسلامي ، صراحتا به نام بجستان اشاره شده كه ازآن جمله كتاب معجم البلدان ، جغرافيايي حافظ ابرو، جغرافيايي تاريخي سرزمين هاي خلافت شرقي ، سفرنامه ي ابن بطوطه ، منم تيمور جهانگشا ، مقدسي ، سفرنامه ي ناصر خسرو را مي توان نام برد. راه هاي كارواني قديم كه خراسان وقهستان از يك طرف و ري وتهران را ازيك سووهرات ومرو را ازطرف ديگر وصل مي كرد كه معمولا ازبجستان مي گذشت . اصولا فتح خراسان توسط عبدالله بن عامر ازهمين راه صورت گرفته است . اختلاف نظر بين محققين باعث شده كه برخي سال 22 هجري ، ايام خلافت عمربن خطلب ويا سال 28 هجري ، ايام خلافت عثمان را سال فتح خراسان بدانند. كتر سياقي در بخش تعلقات سفرنامه ي ناصرخسرو مي نويسد: « خراسان در اين دوره ولايتي وسيع در شرق ايران بوده وبجستان وسيستان وقهستان نيز جزء آن به شمار مي رفت» پس براساس مطالب سفرنامه ي ناصر خسرو ، بجستان قسمتي ازاستان قهستان بوده وازنظر جمعيتي درسطح شهرهاي تون ، گناباد و قاين بوده است .
بسياري ازمورخين تاريخ ورود اسماعيليه به قهستان را اواخر قرن 5 هجري مي دانند. يكي ازعللي كه اسماعيليه منطقه ي قهستان را براي سكني گزيدن ومبارزه با سلجوقيان انتخاب كردند ، موقعيت خاص جغرافيايي و وجود ابنيه ي دفاعي از دوران ساسانيان مي باشد. ازجمله وجود قلعه دختر مزار بجستان مؤيد اين نكته است. مغولان در سال 655 هجري قمري ، قدرت سماعيليه را در هم شكستند. در گيري هاي خونين بين اسماعيليه ومغولان روي داد كه ازجمله بقاياي قلاع اسماعيلي وحتي گورستاني وسيع در روستاي مزار بجستان وجود دارد كه به عقيده ي برخي ازپژوهشگران محل دفن كشته شدگان جنگ مغولان با مدافعين يا اسماعيليان است وحتي تاريخ يك سنگ لوح آن مربوط به بيش از500 سال يش است. يكي ازدوره هايي كه بجستان بيشتر ازساير دوره ها ، رشد وتوسعه يافته است وبه عمران وآبادي آن افزوده شده است ، دوره حكومت تيموريان است . در اين زمانه بجستان زير نظر حكومت تيموريان اداره مي شده است و خود تيمور ازبجستان ديدن كرده است

وجه تسمیه

1- لفظ بجستان از لفظ هاي بسيار قديمي است وبه همين دليل ريشه شناسي دقيق آن كار دشواري است. فرضيه هاي مطرح شده ، پيرامون وجه تسميه ي بجستان به طور خلاصه عبارتنداز:عده اي معتقدند بجستان دراصل باجستان به معني ستاننده ي باج ، بوده است. دراين مورد حذف مصوت « ا » بدون دليل ونيز عدم تناسب باج وباج ستان با شرايط جغرافيايي ، اقليمي واقتصادي منطقه نشان مي دهد، اين ريشه يابي چندان صحيح نيست.
2- بعضي ازصاحب نظران ازجمله مرحوم ملك الشعراء بهارواحمد كسروي « بج » راتغيير يافته ي كلمه ي « بغ » به معني خدامي دانند كه ازنظر زبان شناسي تناقضي ندارد وبا توجه به اين كه شهر بيدخت (بغ دخت= دخترخدا=ناهيد) در نزديكي بجستان است. اين وجه تسميه بعيد به نظر نمي رسد.
3- بعضي ديگر ، « بج » را به معني نوعي ني ويا بوته رويي ني مي دانند كه با ريشه ي كلمه ي «‌ بشرويه » (بش+رويه)در نزديكي بجستان متناسب است.4-برخي كلمه ي « بج » را به معني چشمه ي آب يا چشمه ي كوچكي كه آب كمي دارد دانسته اند كه اين وجه تسميه نيز با آب وهواي كويري منطقه سازگار است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان بجستان
مسجد مزار

free jpeg images
در دامنه تپه اي طبيعي در 8 كيلومتري بجستان و به فاصله 3 كيلومتري روستايي مزار اثر با ارزشي واقع است كه در دل تپه حفر شده و احتمالاً با قلعه دختر مزار در ارتباط است زيرا قلعه مزبور بر فراز اين عارضه ساخته شده و به عنوان سردابه و پناهگاهي مي توانسته براي ساكنين آن مورد استفاده قرار گيرد. به احتمال بسيار زياد اين اثر در دوران اسلامي به عنوان زاويه و صومعه نيز به كار رفته است. امروزه اين مكان با انجام تغييراتي در فضاي داخلي به عنوان مسجد زمستاني اهالي مورد استفاده قرار گرفته كه در مجاورت آن مسجد كنوني مزار واقع است. اين مكان شامل تعدادي ستون چهار ضلعي و مستحكم با تاق ها و فضاهاي وسيع است.

free image hosting

screen cap
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان بجستان
کاروانسرای قاسم آباد

windows screenshot
كاروانسراي قاسم آباد يكي از بناهاي با ارزش بجا مانده از دوره صفوي مي‌باشد كه در روستايي به همين نام در 20 كيلومتري غرب بجستان واقع گرديده است. اين بنا در سال81 در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسيده است. بناي مذكور در مركزيت روستا واقع گرديده و از خصوصيات بارز آن به معماري بسيار زيبا، تزئينات، نوع پوشش سقفها و بادگير چهارضلعي آن مي توان اشاره كرد.اين بنا كه يكي از كاروانسراهاي شاه عباسي هفتگانه بجستان است در قديم مسير جاده ابريشم بوده كه هم اكنون راه‌آهن بافق – مشهد از حاشيه آن مي‌گذرد.كاروانسراي قاسم‌آباد بنايي است از معماري گذشته در دل كوير زيباي بجستان كه بادگير چهارضلعي آن در خراسان از معروفيت بالايي برخوردار است.
مسجد جامع

screen shot windows
مهمترین اثري که از قرن نهم هجری در شهرستان بجستان باقی مانده مسجد جامع بجستان است که در زمان شاهرخ تیموری به همت «محمدبن فخرالدین بن سیف الدین بن مقدم بجستانی» بنا شده و تاریخ اتمام آن بر اساس کتیبـه موجود در مسجد سال 828 هجری می باشد .
این مسجد که در کوچه طاهری قرار دارد در حال حاضر دارای دو ایوان بر دو سوی صحن مربع شکل آن می باشد و بر انتهای ایوان قبلی محرابی مقرنس کاری تعبیه شده و در سمت مغرب مسجد شبستانی است که سقف آن بر فراز ستون هایی استوار شده است. بر اساس کتیبه ای در ایوان شمالی در سال 1024 ه.ق این مسجد در زمان شاه عباس کبیر توسط حاج ناصرالدین محمدابن احمد مرمت شده است.این مسجد در حال حاضر از سوی معاونت میراث فرهنگی در حال بازسازی و مرمت است
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان بجستان
رباط فخر آباد

screencast
رباط چهار ايواني فخرآباد در حاشيه روستايي به همين نام واقع است اين مکان با فضاهاي وسيع خود ظاهرا در زمان رونق و آباداني مورد استفاده کاروانياني بوده است که از اين طريق قصد سفر به سوي کوير را داشته اند . بناي رباط متعلق به دوره قاجار است و از معماري آن شامل سردر ورودي ايوانچه هاي طرفين ورودي به عنوان توقف‌گاه تابستاني،شاه‌نشين، فضاي اصطبل، بارانداز و صحن است تزيينات جالب توجه اين رباط استفاده از آجرهاي با پخت ناقص است که با تلفيق آن با آجرهاي معمولي اشکال هندسي زيبايي در قسمت پيشاني سردر ورودي و بخش شاه‌نشين آن به وجود آمده است .
رباط زین آباد

photo sharing
اين بناي با ارزش در 60 كيلومتري گناباد و به فاصله 15 كيلومتريي جنوب شرقي بجستان و در امتداد جاده بجستان- فردوس واقع است . رباط زين آباد با وسعت تقريبي 2500 متر مربع به صورت نقشه چهار ضلعي و فضاهاي معماري متفاوت توقف گاه كاروانياني بوده است كه مسير كوير را طي مي نموده اند . در اضلاع شمالي و جنوبي در هر طرف از صحن رباط فضاهايي به عرض سه متر براي اقامت مسافران و اتاق هايي نيز به ابعاد 3 * 4 متر تعبيه شده است . شاه نشين بنا كه قسمت شاخص اين اثر معماري محسوب مي شود در ضلع غربي صحن قرار گرفته و ورودي آن با سه چشمه طاق و دو دالان كه به پشت شاه نشين منتهي مي شود مشخص است . رباط زين آباد از يادگارهاي معماري عصر قاجاريه است .
تصاویری از رباط زین آباد
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان بجستان
پُل یونسی

screen capture
پل یونسی مربوط به دوره صفوی است و در شهرستان گن‌آباد، بخش بجستان، روستای یونسی واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۱ با شمارهٔ ثبت ۷۴۹۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
اين پل بر روي رودخانه فصلي كالب شو در 200 متري روستاي يونسي از توابع بخش بجستان شهرستان گناباد ساخته شده و ظاهرا از آثار دوره صفويه است كه در دوره هاي بعد تعميراتي در آن صورت گرفته است. پل يونسي داراي 9 دهانه به ابعاد مختلف است پايه هاي پل در جهت مخالف جريان آب به صورت مثلثي ساخته شده اند. بر بالاي پايهها و حدفاصل چشمه هاي اصلي پل دهانه هاي كوچكتري جهت كاهش وزن پل صرفه جويي در مصالح و عبور دادن آبهاي طغياني تعبيه كرده اند مصالح پل آجر و ملات ساروج وگچ است. در نزديكي پل بقاياي آب انباري با پوشش گنبدي و مصالح آجرو ساروج وجود دارد و به نظر ميرسد كه پل و آب انبار مزبور در دوره صفويه در مسير راه كاروان رو بوده است. پل يونسي در سالهاي اخير بازسازي شده است.

پارک طبیعی بجستان

imagen
مجموعه پارک طبیعی و باغ زیبای پرندگان بجستان یکی از کم‌نظیرترین مجموعه های استان خراسان رضوی می باشد. این مجموعه شامل حیات وحش و نمایشگاه جلوه هایی از طبیعت و باغ پرندگان و سایت نگهداری آهو و جبیر می باشد. این پارک نسبتاً طبیعی چون نگینی زیبا در مرکز شهر بجستان است و دارای پرندگان زیبا و خوش الحانی همچون زاغی پا قرمز، طوطی های رنگارنگ، طاووس و ... می باشد. این مجموعه همه‌روزه پذیرای علاقمندان به طبیعت و مسافرین نوروزی و گردشگرانی است که از این مسیر عبور می کنند.

تصاویری از پارک طبیعی بجستان

بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان خلیل آباد
» گرمابه آقا(بهشتی )

adult photo sharing
بنای معروف به حمام آقا در بافت مرکزی شهر خلیل آباد قرار گرفته است . این بنا جزو مجموعه ابنیه تاریخی و با ارزش احداث شده در اوایل دوران پهلوی می باشد که مشتمل بر مسجد جامع کاروانسرا و دکاکین مجاور مسجد است . مطابق با وقف نامه موجود، این بنا در سال 1316 بنا گردیده است و دارای دو بخش زنانه و مردانه می باشد. حمام مردانه 15 پله و حمام زنانه 10 پله پایین تر از سطح زمین است. این حمام دارای رختکن، خزینه ، دوش ها و گرمابه ، آب انبار ، جاکفشی و نمازخانه می باشد که امروزه نیز به طور شبانه روزی فعال می باشد.
آب انبار کندر

greenshot
این آب انبارها که از دو بنای همجوار تشکیل شده اند در شهر کندر ، از توابع شهرستان خلیل آباد قرار گرفته اند . این ابنیه از جمله آثار عام المنفعه می باشند که آب انبار اولی به دستور حاجی حاتمی و به دست توانای حاج علی اصغر بنایی در حدود 70 سال پیش ساخته شده و آب انبار دیگر ده سال بعد از آن به سفارش حاج اصغر رحمانی و به دست استاد شعبان بنا گردیده است . این آب انبارها با استفاده از آجرهای 30 و 20 سانتی متری مربع شکل ساخته شده و گنبدی مخروطی بر فرازشان استوار گردیده است. پلان هر دو بنا به شکل دایره بوده و مخزن آنها از استوانه ای به عمق 10 و 5/10 متر تشکیل گردیده است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
خراســــــــــــــان رضوی
شهرستان خلیل آباد
آب گرم خلیل آباد

free upload pictures
آب گرم خلیل آباد
آبگرم خلیل آباد (به گویش محلی : گِرمو) یكی دیگر از جاذبه های گردش گری شهرستان می باشد كه با فاصله تقریبی 15كیلومتری در امتداد جاده شمال شهر ودر مسیر رودخانه خارزنج ودل كوه های این منطقه واقع گردیده، حرارت آب 25 درجه وبرای درمان بیماری پوستی وبیماری های استخوانی وبیماری های مفصلی مناسب می باشد فضای منطقه قابلیت توسعه وجذب گردش گر را دارد ولی تا كنون توجه جدی به این فضا و منطقه نشده است.



img
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 9 از 29:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  28  29  پسین » 
ایران

Khorasan | خراســـــــــــــان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA