انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 17 از 82:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  81  82  پسین »

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران


مرد

 
اسپند1287 ،ماه نبردهاي خياباني مجاهدان مشروطه و نيروهاي استبداد


از راست:محمد ولي خان تنكابني (سپهسالار ) و سردار اسعد بختياري دوتن از سران مشروطه خواهان


زد و خورد عوامل مشروطه خواه كه نام مجاهد بر خود نهاده بودند با نيروهاي دولتي كه آنان را عمله استبداد مي خواندند در اسپند ماه 1287 خورشيدي به اوج خود نزديك مي شد. اين زد و خوردها تقريبا در همه نقاط كشور دیده مي شد. در گيري ها از آغاز اين سال به صورت مشاجره لفظي شروع شده و از خرداد ماه كه محمدعلي شاه تني چند از نمايندگان مجلس را توقيف كرد رو به شدت گذارد و داوطلباني كه براي محافظت از مجلس جمع شده بودند نام مجاهدان مشروطه بر خود نهادند كه اين عنوان درسراسر كشور مصطلح شد.
از اواخر همين ماه بود كه گروه هاي متعدد در تبريز، اصفهان ، كرمان و شيراز به مخالفت با سلطنت محمد علي شاه كه مورد حمايت روسيه بود برخاستند كه به همه آنان مجاهد اطلاق مي شد.
از آغاز تير ماه محمد علي شاه مخالفت خود را با مجلس علني ساخت و از دوم تير ماه قزاق ها و قواي دولتي به فرماندهي افسران روس به محاصره مجلس و حمله به منازل مخالفان شاه دست زدند و چون مجاهدان مسلح از مجلس دفاع كردند در همين روز به فرمان سرهنگ لياخوف افسر روس ساختمان مجلس به توپ بسته شد و جمع تلفات دوم تيرماه از سيصد كشته تجاوز كرد و عده اي از نمايندگان مجلس،ناشران روزنامه ها و مخالفان شاه به سفارت انگلستان پناه بردند و فرهنگ تحصن در سفارتخانه ها را بيش از پيش گسترش دادند كه رواج يافت و نقطه ضعفي در تاريخ ما ايرانيان شد.
با اخطار سرهنگ لياخوف كه سفارت انگلستان را هم به توپ خواهد بست پاي اين دو دولت بيش از پيش به اين ماجراي ظاهرا داخلي كشيده شد و نماينده دولت انگلستان در تهران شديدا اعتراض كرد .
شاه در تهران حكومت نظامي اعلام داشت و سرهنگ لياخوف را كه مورد تنفر انگليسي ها بود فرماندار نظامي كرد و روز بعد به دستور محمدعلي شاه كه به باغ شاه نقل مكان كرده بود در همين محل چهار ناشر روزنامه از جمله ملك المتكلمين و ميرزا جهانگير خان را اعدام كردند و مجلس براي سه ماه تعطيل شد.
محمدعلي شاه كه مورد اعتراض سفيران انگلستان و فرانسه !!! قرار گرفته بود از اين پس تا مدتي سياست به نعل و به ميخ زدن را درپيش گرفت . از يك طرف واليان و فرمانداران موافق مشروطه را يكي پس از ديگري بر كنار و هواداران خود را به جاي آنان مي گمارد و از سوي ديگر پنهان شدگان و متحصن شدگان را مورد عفو قرار مي داد و دستور محافظت از اموالشان را صادر مي كرد.
اين سياست كار ساز نشد و شهرها همچنان صحنه زد و خورد مسلحانه مخالفان او( به نام مجاهد مشروطيت ) و موافقان او ( موسوم به عمله استبداد ) بود . كار زد و خورد كه مردم عادي از آن آسيب بيشتري مي ديدند رو به گسترش بود و امور از كنترل خارج مي گشت كه محمدعلي شاه پس از به دست آوردن تاييد پاره اي از روحانيون از جمله شيخ فضل الله نوري اواخر آبان ماه 1288 مشروطيت را ابطال كرد.
اين اقدام محمد علي شاه بر دامنه زد و خورد ها افزود كه در اسپند به اوج خود نزديك شد و مجاهدين گيلان كنترل شهر رشت را به دست گرفتند و محمد ولي خان تنكابني (بعدا سپهسالار) را به رهبري خود برگزيدند .
در حالي كه در آذربايجان ميان مجاهدين و قواي روسيه و در شهرهاي شرقي فارس و ساير نقاط بين مجاهدان و قواي دولتي جنگ بود سردار اسعد با سواران بختياري از اصفهان و مجاهدان گيلان از رشت به سوي تهران به حركت در آمدند و در تيرماه 1288 وارد تهران شدند و محمدعلي شاه را كه به محل تابستاني سفارت روسيه در قلهك پناه برده بود بر كنار كردند . در تمام اين مدت و بعد از آن اتگشت دو رقيب اروپايي ــ انگلستان و روسيه ــ در كار بود. مجاهدان معمولي كه با شكست محمد علي شاه اعتباري كسب كرده بودند بعدا در بعضي نقاط درد ساز شدند كه دولت مجبور شد در كشور اعلام خلع سلاح كند و ....

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
مسئله ریشه دار مالیات گریزی در ایران ـ مورگان شوستر آمريكايي با التیماتوم روسيه از ایران اخراج شد


شوستر

مورگان شوستر (مورگن شوستر) آمريكايي كه به تصويب مجلس شوراي ملي براي سر و سامان دادن به ماليه ايران و ايجاد يك خزانه نوين برای ما استخدام و وارد ايران شده بود 23 اسپندماه 1290 (13 مارس 1912 ) و با اولتيماتوم روسيه از ايران خارج شد. استخدام او بدون جلب موافقت قبلي انگلستان و روسيه صورت گرفته بود كه طبق موافقت نامه دو جانبه سال 1907 سن پترزبورگ وطن ما را ميان خود به مناطق نفوذ قسمت كرده بودند!.
شوستر پس از تاسيس یک خزانه داري كل برای ایران و اعلام این واقعیت که تا ایرانیان عادت به دادن مالیات به میزان واقعی نکنند این کشور از بدبختی و دشواری ها خارج نخواهد شد يك واحد پليس ماليات و حافظ خزانه داري مركب از عده اي ژاندارم تشكيل داده بود كه روس ها با اين كار او هم موافق نبودند. شوستر پیشنهاد کرده بود که [بمانند آمریکا] تعلل در پرداخت مالیات جریمه سنگین و تقلب در آن کیفر زندان و سلب القاب [سلطنه، دوله و ...] داشته باشد.
دولت وقت روسيه (دولت تزار) که نمی خواست وضعیت مالی دولت ایران سر و سامان یابد و استقراض از خارج با بهره سنگین و دادن امتیازهای سیاسی دیگر را متوقف سازد [به اشاره لندن] هشتم آذر ماه 1290 خورشيدي (28 نوامبر 1911) به ايران يك اولتيماتوم سه ماده اي تسليم كرده بود كه ماده اول آن اخراج شوستر و ماده ديگرش خودداري از استخدام خارجي بدون جلب موافقت قبلي روسيه و انگلستان بود!.
مجلس شوراي ملي اين اولتيماتوم را رد كرد كه 24 آذر (14 دسامبر) دولت روسيه به ايران اخطار كرد كه اگر ظرف 48 ساعت مفاد اولتيماتوم را اجرا نكند نيروهاي آن كشور كه به حركت در آمده اند وارد تهران خواهند شد.
در اين ميان يپرم خان رئیس پلیس تهران (از ارامنه و از مجاهدان مشروطیت) به مجلس اندرز داد كه به مصلحت است اولتيماتوم روسيه را بپذيرد كه مجلس پذيرفت و چهار روز بعد مراتب به شوستر ابلاغ شد كه ديگر سمتي ندارد و پليس او [پلیس مالیه] نيز منحل شده است. شوستر درخواست غرامت كرد و در بهمن ماه غرامت مورد مطالبه او پرداخت و یک مهلت چند هفته ای نیز به وی داده شد تا ایران را ترک کند.
شوستر پس از بازگشت به آمريكا خاطرات خود از اقامت در ايران شامل مشاهدات و ضعف هايي را كه ديده بود در كتابي منتشر ساخت كه تاكنون چندين بار تجديد چاپ شده است. اين كتاب وخامت اوضاع ايران و مداخلات خارجي در آن زمان را به وضوح منعكس كرده است و تاکید بر آن دارد که دادن مالیات در ایران باید به صورت یک عادت ملی درآید و تا مسئله ماليات حل نشود مسائل دیگر ایران از میان رفتنی نخواهد بود.
در دهه جاری [قرن 21] وسیعا به نظرات مورگن شوستر اشاره و استناد شده است ولی دیدیم که در مارس 2009 و هنگام بررسی بودجه سال مالی بعد در مجلس نه تنها به گرفتن مالیات واقعی از درآمدها و بویژه "کپیتال گین" توجه آنچنانی نشده بود بلکه سوبسیدهای دولتی و ازجمله سوبسید سوخت خودروها و دادن کمک مالی به روزنامه ها ادامه خواهد یافت. گرفتن مالیات از فروش بنزین از 25 فوریه سال 1919 و از ایالت اروگون آمریکا آغاز و جهانی شده است. میزان این مالیات در برخی از کشورها بیش از بهای نفت خام است.
نظر شوستر بعدا توسط دکتر شاخت آلمانی که به ایران دعوت شده تا برای اقتصاد نابسامان راه حلی بیاید تایید شده بود.
استخدام مستشار آمریکایی برای مالیه ایران به شوستر ختم نشد و در سال 1321 (1942) دولت ايران براي تمشيت امور ماليه خود يك آمريكايي ديگر به نام دكتر ميلسپو را استخدام كرد. وي كه در اسپند ماه اين سال (مارس 1943) كار خود را در تهران آغاز كرده بود بعدا با مخالفت مدير وقت بانك ملي رو به رو شد و در اسپند ماه 1322 (درست يك سال بعد ) از ايران خارج گرديد و اعلام داشت که مقامات ایرانی خودشان نمی خواهند که مسئله مالیات در این کشور حل شود شاید هم می ترسند که عصیان روی دهد و مقام و منافع شان را از دست بدهند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
اعتبار نامه سيد ضياء كه دكتر مصدق او را عامل انگلستان خوانده بود تصويب شد!


سيد ضياء در سالخوردگي

مهمترين رويداد مجلس شوراي ملي در اسپند ماه 1322 مخالفت شديد دكتر مصدق نماينده اول تهران با تصويب اعتبار نامه سيد ضياء طباطبايي يزدي بود كه پس از سال ها سكونت در فلسطين به ايران باز گشته و از يزد به نمايندگي مجلس انتخاب شده بود. دكتر مصدق در مخالفت با عضويت سيد ضياء در مجلس به تشريح كودتاي 1299 خورشيدي كه سيدضياء نخست وزير آن شد پرداخته و آن را يك كودتاي انگليسي خوانده بود . دكتر مصدق در نطق خود گفت كه سيد ضياء يك عامل خارجي است و ضديت با او يك وظيفه ميهني و واجب است. دكتر مصدق در همين نطق اشاره كرد كه براي نخستين بار در عمر خود مردم اصفهان او را به مجلس فرستاده بودند و چون به سي ساله بودن وي ترديد شد خودش كنار رفت تا احترام مقررات محفوظ ماند و در اين جا هم سيد ضياء كه بهتر از هر كس مي داند چه به روزگار اين كشور آورده است بهتر است خودش كنار برود. نمايندگان حزب توده از جمله دكتر رادمنش نيز درخواست رد اعتبار نامه سيد ضياء را كردند ولي هنگام اخذ راي اكثريت به آن راي مثبت داده بودند.
سيد ضياء كه در اراضي خود در سعادت آباد تهران زندگي مي كرد در شهريور 1348 در 80سالگي در گذشت. وي تا پايان عمر تماس هاي خود را با سياسيون حفظ كرده بود كه معمولا جمعه ها به ديدنش مي رفتند و چون در آن زمان سعادت آباد در خارج از شهر بود ژاندارمري تهران مكلف شده بود كه مامور مخفي بگذارد و گزارش كساني را كه با او ديدار مي كردند به شاه بدهد.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
درگذشت مريم فيروز؛ شاهزاده خانم سرخ


مريم فيروز

13 مارس 2008 (23 اسپند 1386) اعلام شد كه بانو مريم فيروز كمونيست معروف ايران و از بانوان انقلابي جهان در تهران فوت شده است.
رسانه هايي كه خبر درگذشت بانو مريم فيروز را منتشر كرده بودند از او به عنوان يكي از دو دبيركل مشترك حزب توده ايران از سال 1979 تا 1983 نام برده بودند.
مريم دختر عبدالحسين ميرزا فرمانفرما، شاهزاده قاجار، همانند اسكندرميرزا از جواني يك انقلابي كمونيست بود. وي به دليل عقايدش كه نمي خواست «فرمانفرما»ي انسان ديگري باشد نام خانوادگي خود را تغييرداده بود.
مريم و شوهرش ـ نورالدين كيانوري نوه شيخ فضل الله نوري ـ بخشي از سال هاي عمر را در دربدري و فرار گذرانيده بودند. در سال 1344 يك محكمه نظامي تهران غيابا كيانوري را به اعدام و همسرش مريم را به حبس ابد محكوم كرده بود. مريم پس از فرار شوهرش به اروپا سال ها در تهران پنهان و هر روز در يك خانه بسر مي برد تا بالاخره وي نيز از وطن فرار و در اروپا به ساير سران فراري حزب توده پيوست و سال ها در آلمان شرقي به تدريس سرگرم بود و در سال انقلاب (1357) به ايران بازگشت و در انقلاب شركت جست و .... در پي درگيري دولت جمهوري اسلامي با حزب توده ايران در دهه 1980 و درجريان جنگ عراق با ايران كيانوري مدتي در زندان اوين بازداشت بود و پس از آن با همسرش مريم در تهران به نوعي تحت نظر زندگي مي كردند. كيانوري چند سال پيش از مريم درگذشت.



مريم فيروز در ميانسالي

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
كارنامك اردشير پاپكان، بازتاب تمدن پيشرفته ايرانيان و اقتباس از آن در دنياي معاصر


تصوير اردشير پاپکان بر سنگ و سكه اش

كار جمع آوري کارهای روزمره اردشير ـ بنيادگذار دودمان ساسانيان در یک کتاب [مجموعه] تحت عنوان «كارنامك اردشير پاپكان» مارس سال 300 ميلادي (اسپندماه) پايان يافت و چند روز بعد نسخه اصلي آن به مناسبت نوروز در تالار پذيرايي كاخ سلطنتي در تيسفون [جنوب بغداد] قرار گرفت.
به نوشته مورخان رومي، «نرسي» شاه وقت پس از خواندن كارنامه اردشير از اين كه نتوانسته بود بمانند او روميان را از نزديك شدن به قلمرو ايران بازدارد از فرط اندوه بيمار شد و به نفع پسرش «هرمز» كناره گيري كرد.
كارنامه اردشير قرن ها نصب العين سران ايران بود. به گفته ویل دورانت اين كارنامه درعين حال پيشرفته بودن تمدن ايرانیان را منعكس مي كند كه دفتر رئيس كشور [دفتر اردشير پاپکان] كارهاي روزانه دولت را يادداشت و توسط چند محرر تکثیر مي كرد و همانند يك «روزنامه محدود» برای دولتمردان و بزرگان ارسال مي شد تا در جریان کارها و برنامه ها قرارداشته باشند و اندرزها را بکاربندند. برپايه همين روش از 1995 سران همه كشورها، پارلمان ها و دستگاه هاي دولتي براي خود «وبسايت» رسمي ساخته و براي ملاحظه عموم و به ويژه دولت هاي ديگر و رسانه ها در اينترنت قرارداده اند و مطالب اين سايت ها سند است. استناد تاريخدانان که قبلا بریده روزنامه ها را برای استفاده بعدی و اظهار نظر آرشیو می کردند اینک متون همین وبسایت های رسمی هستند. این وبسایت ها در بطن خود دارای ایمیل هستند تا هرکس که بخواهد بتواند نظر خود و درخواستش را از این طریق برای رئیس دولت ارسال و پاسخ دریافت دارد. قاعدتا تنها مطالب وبسایت های مقامات یک کشور و متون اعلامیه های رسمی باید مورد استناد و احیانا واکنش دولت های دیگر، تفسیرنگاران و افراد ذینفع قرارگیرد و درنتيجه بايد «تكست = متن» تصمیم، نظر و اظهار باشند، نه تنظيم ژورناليستي كه روزنامه نگار عمدتا مفاد مطلب را جهت سهولت خواندن در زماني کوتاه و فهميدن ماوقع در چارچوب قواعد خبرنویسی تنظیم می کند و هدف او اطلاع رسانی است نه انتشار متن سند که طولانی و گاهی ثقیل و خواندنش حوصله می خواهد. برای رفع هرگونه اشکال عادت بر اين شده است كه نشریات حرفه ای در زير خبرهاي خود نشاني وبسايت مقام رسمي مربوط را [که خبر روزنامه از آن نقل شده است] درج كنند تا اگر مخاطب نياز به متن مطلب داشته باشد خود به آن مراجعه كند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
نافرماني عشاير - يک ايل خواستار کشت خشخاش بود!


صولت

نافرماني ايل قشقايي در فارس كه خواستار آزاد شدن «سردارصولت» رئيس خود از زندان تهران و بازگشت او به فارس و رياست مجدد بر ايل بود از يك هفته به نوروز سال 1308 آغاز و به تدريج به صورت يك بحران سراسري در آمد زيرا كه در چند استان ديگر هم آثار نافرماني در عشاير آشگار و ايل بختياري حتي دهكرد (شهر كرد امروز) را متصرف شده بود.
قشقايي ها درخواست هاي ديگري هم داشتند ازجمله حفظ سلاح هاي خود، اجبار نداشتن به ترك لباس هاي سنتي و معرفي نکردن پسران خود به خدمت سربازي. آنان با مداخله دولت در امر كشت خشخاش و جمع آوري ترياك حاصله هم موافقت نداشتند. چون درخواست هاي آنان پذيرفته نشد دست به حمله به پاسگاه هاي انتظامي و روستاها و شهرهاي فارس زدند و شيراز را محاصره كردند. شمار محاصره كنندگان شيراز را كه زير نظر سالار حشمت برادر سردار صولت عمل مي كردند بيش از پنج هزار تن گزارش كرده بودند.
دولت وقت در واكنش خود استانداران و روساي ماموران انتظامي مناطقي را كه نافرماني در آن جا مشاهده شده بود تغيير داد و تنبيه كرد و استاندار نظامي با سرباز تازه نفس و توپ فرستاد و دست به سختگيري و خشونت زد كه از امرداد ماه 1309 بدون اين كه كوچكترين امتيازي به عشاير داده شود به تدريج اوضاع به حالت عادي بازگشت. دولت در آبان ماه همان سال دوستمحمد خان بلوچ را كه از فرصت نافرماني قشقايي ها سوء استفاده كرده و بار ديگر ياغي شده بود دستگير و اعدام كرد. سردارصولت هم كه از او سلب رياست ايل شده بود چند سال بعد در زندان درگذشت.



دوستمحمد
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
دوران سياست بركنارکردن، بازداشت و خلع درجه



تيمور تاش




فيروز


رضا شاه چند سال پس از آغاز سلطنت خود با اتخاذ سياست «برق آسا بركنار كردن مقامات، بازداشت و خلع درجه کردن نظاميان» در پيش گرفت و به اينگونه كارها را از پيش مي برد. مروري بر تاريخچه كارهاي او موارد متعدد را نشان مي دهد كه پيش از ظهر دستور خلع درجه يك نظامي ارشد را صادر كرده و عصر همان روز وي را بخشيده بود. مورخان وقت اتخاذ اين روش را مبارزه رضاشاه با فساد اداري و پيشگيري از بي نظمي ذکر کرده و نوشته اند وي که از ميان توده مردم برخاسته بود روانشناسي هموطنان را بخوبي مي دانست.
يكي از اين مقامات عبدالحسين تيمور تاش وزير دربار رضاشاه بود كه در دي ماه 1311 در خانه اش بازداشت و محاكمه او از 25 اسپند اين سال آغاز و پس از سه جلسه به جرم ارتشاء به سه سال زندان محكوم شد. به همين گونه فيروزميرزا فيروز وزير دارايي كه ظرف يك چشم برهم زدن از وزارت عزل و بازداشت و محاكمه شد و به جرم ارتشاء محكوم گرديد.
بايد دانست كه فيروزميرزا ملقب به نصرت الدوله نوه مظفرالدين شاه در جريان قرارداد 1299 وثوق الدوله با انگلستان كه اگر به اجرا در مي آمد ايران تحت الحمايه دولت لندن مي شد وزير كابينه و يكي از دريافت كنندگان رشوه نقدي از انگلستان بود كه بعدا اين پول را به خزانه ايران ريخت. طبق روايات هواداران انگليسي اش او را به رضا شاه تحميل كرده بودند

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
تشديد جنگ تبليغاتي مسکو و تهران: مسكو اقدام شاه به لغو دو اصل از معاهده 1921 را بي اثر اعلام داشت

دور ديگر جنگ سياسي ــ تبليغاتي مسكو برضد شاه كه از نيمه اسپند 1337 (مارس1959و همرمان با ملاقات شاه با آيزنهاور رئيس جمهور وقت آمريكا) آغاز شده بود از بيست و چهارم اين ماه به اوج خود رسيد و در اين روز (14 مارس) خروشچف رهبر وقت شوروي شاه را زير انتقاد كشيد و گفت:
«شاه به مردم ايران تحميل شده است و از ايرانيان مي هراسد و به خاطر ماندن بر اريكه قدرت خود را به آغوش آمريكاييان افكنده و با گذشتن از منافع ملت ايران مشروعيت خود را از دست داده است و ....».
دولت وقت ايران ده روز پيش از اين تاريخ و سه روز قبل از امضاي معاهده نظامي دوجانبه با آمريكا در چارچوب «سنتو»، اصول پنجم و ششم قرارداد سال 1921 ايران و روسيه را يكجانبه ملغي ساخته بود كه دولت مسكو اين اقدام يكجانبه را بلااثر اعلام كرده بود. طبق اين دو اصل اگر نظاميان دولت خصم روسيه وارد ايران شوند دولت روسيه حق خواهد داشت نيرو وارد ايران سازد. دولت موقت مهدي بازرگان پس از روي كارآمدن كل اين قرارداد را و اين بارهم به طور يكجانبه لغو كرد. طبق عرف بين المللي قراردادها را نمي شود يکجانبه لغو کرد. لغو همين قرارداد شايعات مربوط به برخي از اعضاي کابينه مهدي بازرگان و ماموريت آنان را تاحدي تقويت کرد.



شاه و آيزنهاور ـ 14 مارس 1959
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
داريوش فروهر به چگونگي برگزاري انتخابات اعتراض و از سمت وزارت کناره گيري کرد

نخستين انتخابات مجلس شوراي اسلامي جمعه 24 اسپندماه 1358 برگزار شد. به گزارش روزنامه هاي تهران چند اعتراض به چگونگي برگزاري اين انتخابات صورت گرفته بود و داريوش فروهر وزير مشاور وقت كه از معترضين بود به همين سبب از مقام دولتي خود كناره گيري كرد.
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
درباره مراسم نوروز سال 401 پيش از ميلاد



دربار هخامنشي ايران در مارس 401 پيش از ميلاد، يك هفته مانده به نوروز تصميم گرفت كه به دليل قرارداشتن كشور در لبه پرتگاه جنگ داخلي ناشي از مخالفت كوروش كوچك با شاه شدن برادرش اردشير دوم، مراسم نوروز آن سال به طور خصوصي برگزار شود و مراتب به بزرگان کشور اطلاع داده شود كه مراسم عمومي در دربار برگزار نخواهد شد. ساختمان تخت جمشيد هنوز تكميل نشده بود و دربار در گوشه اي از آن جاي داشت.
كوروش كوچك (جونيور _ عنواني است در برابر كوروش بزرگ) فرمانرواي آناتولي و ايوني كه خود را شايسته تر از برادر مي دانست كه به پادشاهي انتخاب شده بود در همين سال با سپاهي از جمله ده هزار مرسنر (نظامي اجير) يوناني عازم جنگ با برادر شد كه در كاناكسا (عراق جنوب غربي) شكست خورد و جان باخت.
گزنفون ژنرال يوناني كه سربازان خود را از اين جنگ از راه كردستان (عراق امروز) به وطن باز گردانيد كتابي در اين زمينه نوشته كه عنوان آن را «عقب نشيني ده هزارنفري» گذارده اند.
عكس بالا، تالار پذيرايي عمومي تخت جمشيد را در وضعيت موجود نشان مي دهد. اين تالار قبل از سال 401 پيش از ميلاد ساخته شده بود. اعضاي خاندان هخامنشي هر كجاي كشور كه بودند نوروز و بهار را در تخت جمشيد بسر مي بردند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
صفحه  صفحه 17 از 82:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  81  82  پسین » 
ایران

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA