انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 20 از 82:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  81  82  پسین »

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران


مرد

 
تفسيري که «انتظام» وزير امور خارجه وقت در سال 1954 از قانون ملي شدن نفت کرده بود!

در اين روز در سال 1333 عبدالله انتظام وزير امور خارجه وقت (دولت کودتا) در گزارشي كه براي طرح در پارلمان ايران تهيه شده بود استدلال كرد كه بستن قرارداد فروش و هرگونه معاملات مربوط به نفت ايران در خارج از مرزهاي ايران با قانون ملي شدن نفت مغايرت ندارد و اين قانون مربوط به كنترل بهره برداري و فروش در داخل كشور است!. به اين ترتيب هرگونه راه بر كنسرسيوم نفت هموار شد. كنسرسيوم شركت هاي هشت گانه خارجي مربوط به نفت ايران از 22 فروردين 1333 رسما كار خود را آغاز كرد و نمايندگان آن به تهران وارد شدند و مذاكرات آنان با مقامات ايران از 25 فروردين همين سال در كاخ سعدآباد آغاز شد و سه روز ادامه داشت.
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
موافقتنامه ايران و آمريكا در مورد راه سازي

هشتم فروردين 1339 موافقتنامه تازه ايران و آمريكا كه تنظيم و امضاء شده بود مبادله شد. طبق اين موافقنامه دولت ايران قبول كرده بود كه از آن پس شركت هاي راه سازي آمريكا هم بتوانند در مناقصه هاي مربوط به تکميل شبکه راه هاي ايران شرکت كنند. تا آن زمان شرکت هاي انگليسي به اين مناقصه ها راه مي يافتند. انتقاد روزنامه ها از وضعيت نامساعد راه آسفالته تهران - قزوين به امضاي موافقنامه ايران و آمريکا کمک کرده بود. اين راه توسط يک کمپاني انگليسي دوباره سازي شده بود.
مقام دولتي كه مبادله موافقنامه ايران و آمريکا را اعلام داشت گفت كه سعي خواهد شد که توسعه راه هاي فرعي کشور به آمريكاييان واگذار شود!.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
دینوری و تفسیر معاصرین از نوشته های او ـ دروغگویی مقامات و ایجاد طبقه خواص امپراتوری ایران را فرو پاشاند


کتيبه داريوش بزرگ حاوي دعاوي معروف او براي وطن

درگذشت احمد دينوري (احمد بن داود) اندیشمند، مورخ و اديب ایرانی را آخرين هفته مارس 895 ميلادي نوشته اند. وي از پژوهشگران و نويسندگان دوران سامانيان بود که تاجیکیان (پارسیان) دمی از بزرگداشت آنان فروگذار نمی کنند . آثار دينوري متعدد و معروفترين آن ها «اخبار الطوال» شامل رويدادهاي تاريخي تا پایان عصر ساسانیان (يزدگرد سوم) است.
مورخان معاصر با تفسیر نوشته های دینوری و نویسندگان عصر سامانیان به این نتیجه رسیده اند که «دروغگویی مقامات»، تشکیل طبقه خواص مرکب از شاهزادگان، امیرزادگان، بزرگان و ژنرال ها در سه دهه پیش از تعرض عرب و مبارزه آشگار و پنهان افراد این طبقه با یکدیگر برسر کسب قدرت و نیز افزایش شکاف طبقاتی در جامعه ایران سه عامل اصلی اضمحلال امپراتوری ایران بودند. به عبارت دیگر، فرسوده شدن ارتش ایران در جنگ های غیر ضروری خسروپرویز ازجمله تصرف مصر و ...، در آن زمینه نقش آنچنانی نداشت و یک عامل فرعی بود. با توجه به این تفسیر مورّخان، در سال 1336 هجری و پس از تاسیس دو حزب مردم و ملّیون و گسترش انتشار نطق و مصاحبه مقامات و رجال و ترس از رواج وعده های غیر عملی و گزارش های نادرست، به دکتر اقبال نخست وزیر وقت پیشنهاد شده بود که برای کاهش از موارد دروغگویی مقامات ارشد، آرزوی داریوش بزرگ که اهورامزدا ایران را از دروغ در امان دارد به صورت قاب عکس کتیبه به دو خط عربی (پارسی کنونی) و میخی تهیه شود و در همه ادارات دولتی نصب و در میدان های شهرها قرارداده شود تا اصطلاحا نصب العین باشد. این پیشنهاد، نخست مورد توجه قرارگرفت ولی بعدا به بهانه زیاد بودن هزینه تهیه آن همه قاب عکس و نبودن بودجه مسکوت ماند. در نیمه دهه 1350 هجری (1970 میلادی) هیات کارشناسان مامور حل مسائل اداری ایران که اظهارات خلاف واقع مقامات و مجلسیان را یکی از این مسائل تشخیص داده بودند به شاه پیشنهادی دادند مشابه پیشنهادی که در سال 1336 به دکتر اقبال داده شده بود و نصب تابلو منع دروغگویی داریوش را در کلاس های مدارس بر آن اضافه کرده بودند ولی برای اجرای این پیشنهاد، دیگر دیر شده بود و دو سال بعد انقلاب شد. یکی از شعارهای انقلاب در طول سال 1357 هجری تحکیم اخلاقیات، نهی دروغ، قطع فساد اداری و سوء استفاده از مقام و منزلت بود. داریوش بزرگ دروغ، دشمن و خشکسالی را در ردیف هم سه خطر بزرگ برای ایران تشخیص داده بود. واژه دروغ در زبان پارسی در طول هزاران سال تغییر نیافته است.
مورخان همچنين مبارزه سران کشور برسر قدرت در تیسفون و نبود اتفاق میان آنان در جریان تصمیمگیری ها، برقرار شدن مجدد نظام ارباب و رعیتی (فئودالیته، پس از درگذشت خسروانوشیروان) و بالاخره شخصیت ضعیف و مردّد بودن یزدگرد سوم در گرفتن تصمیم و اجرا باعث فروپاشي امپراتوري ايران بشمارآورده اند. اين فروپاشي درپي شکست نظامی ایران در قادسیه (به فاصله ای کوتاه از کوفه ـ نجف) در نوامبر 636 میلادی (نبرد 4 روزه بامداد 16 تا شامگاه 19 نوامبر)، سپس شکست در نبرد جلولا (نزدیک کرمانشاه و واقع در عراق کنونی که کوه های زاگرس از آن جا آغاز می شود) در ماه مه 637 و آنگاه در نبرد نهاوند صورت گرفت. شمار نظامیان ایران در این نبردها سه برابر عرب ها بود. فرماندهی نیروهای عرب را در این جنگ ها سعد بن ابی وقاص از سران قریش و بستگان محمد برعهده داشت. به باور اين مورخان، یزدگرد سوم که در مرو و در سال 651 ترور شد نباید همان اشتباه داریوش سوم را می کرد و به سمت شمال شرقی کشور می رفت باید به منطقه فارس و بختیاری می رفت که نیروی عرب قادر به نبرد در کوهستان نبود. در برخی از تفسیرهای تاریخی سه دهه گذشته هم پهلوی دوم (محمدرضاشاه) از لحاظ تردید و دودلی در ردیف یزدگرد سوم و داریوش سوم قرارداده شده است.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
وثوق الدوله نيروي انگليسي اس. پي . آر را به رسميت شناخت!

وثوق الدوله رئيس الوزراء وقت كه همكاري هاي او با دولت استعمارگر انگلستان اظهر من الشمس است نهم فروردين سال 1296 (29 مارس 1917) تاسيس نيروي انگليسي «اس. پي. آر S.P.R.» در منطقه نفوذ انگلستان در ايران (سراسر جنوب و شرق ايران) را به رسميت شناخت!. اين واحد نظامي به ابتكار ژنرال پرسي سايكس ـ افسر انگليسي مقيم هند كه براي وطن ما هم تاريخ تاليف كرده است!! تاسيس شده بود و در حقيقت يك نيروي نظامي و انتظامي به موازات نيروهاي مسلح ايران بود و مقامات انگليسي در ايران که عملا دولتي در دولت تشکيل داده بودند با توسل به اس. پي. آر. به هر كار كه مي خواستند در منطقه نفوذ انگلستان دست مي زدند و صاحب اختيار كامل بودند. روس ها نيز با قزاق هاي خود در غرب و شمال غربي ايران. اين دو دولت طبق سازشنامه آگوست 1907 ايران را به دو منطقه نفوذ خود تقسيم کرده بودند.
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
روزي که ايران داراي شوراي عالي اقتصاد شد

فروردين ماه 1325 (مارس 1946) ايران داراي شوراي عالي اقتصاد شد. نخستين جلسه اين شورا بعد از ظهر 9 فروردين در تهران تشكيل شد و دكتر علي اميني به دبير كلي آن انتخاب گرديد. رياست شورا با نخست وزير وقت بود. اعضاي 11 گانه شورا دست اندر كاران اقتصاد كشور بودند كه قبلا تعيين و در نخستين جلسه حضور داشتند. وظيفه اين شورا بررسي و تصويب طرح هاي مهم اقتصادي كشور بود. جلسات شورا گاهي هم با حضور شاه تشكيل مي شد. حسنعلي منصور نيز مدتي طولاني دبير كل اين شورا بود. ايرادي كه از همان آغاز كار به اين شورا گرفته شد؛ نداشتن اعضايي از ميان كارشناسان،استادان و اصحاب نظر بود كه از مقامات دولتي نباشند و بتوانند آزادانه مسائل را بگويند و در باره طرح ها نظر دهند ( و اصطلاحا؛ بله قربان گو نباشند).
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
منوچهر دوم شاه شروان شد و به اين مناسبت نگاهي كوتاه به شروانشاهيان

آغاز پادشاهي منوچهر دوم بر منطقه شروان (شيروان) را دهم نوروز (30 مارس1120 ميلادي) نوشته اند و يک مورخ روس چهارم آوريل (در آن سال مصادف با 14 فروردين) را به دست داده است. فريدون شاه پدر منوچهر دوم در جنگ با گرجيان كشته شده بود. شروان منطقه ساحلي درياي مازندران در قفقاز بود و در چند زمان، قلمرو شروانشاهيان به پايتختي باکو فراتر از مرزهاي جمهوري آذربايجان کنوني بود. ساسانيان همواره يكي از ژنرال هاي ايران را به حكومت اين منطقه مي گماردند تا از ناحيه «دربند» قفقاز در برابر مهاجرت اقوام غير آريايي و نيز مهاجمان پاسداري كند. آخرين ژنرالي كه به اين سمت انتخاب و اعزام شده بود، پس از شكست ساسانيان از عربان (تازيان) و فروپاشي امپراتوري ايران، در همين جا (که حاکم نشين آن شيروان = شروان بود) ماند و خود را شروانشاه خواند و اين عنوان در خانواده او باقي ماند. شروانشاهيان تا پايان كارشان در سال 1500 ميلادي پيرو آيين زرتشت بودند و به قوانين و آداب عهد ساسانيان وفادار مانده بودند.
سلطان حيدر پدر شاه اسماعيل صفوي با درويش هاي مسلح خود در سال 1487 ميلادي به نام مسلمان كردن شروانيان به جنگ آنان رفت ولي در اين جنگ از فرخ يسار - شاه وقت شروان شكست خورد و كشته شد.
اسماعيل (بعدا شاه اسماعيل صفوي) يكي از سه پسر سلطان حيدر نخستين اقدام خود را پس از به دست گرفتن فرماندهي مريدان مسلح خانقاه صفويان، خونخواهي پدر قرار داد و در سال 1500 ميلادي به جنگ شروانشاه شتافت و در زد و خوردي كه ميان او و فرخ يسار در ناحيه گلستان روي داد فرخ يسار كشته شد و مرگ او نقطه پاياني بر حكومت 900 ساله شروانشاهيان گذارد كه از بقاياي ساسانيان بودند. اسماعيل صفوي نزديك به دو سال پس از اين پيروزي خود را شاه ايران و شيعه اثني عشري (12 امامي) را دين رسمي کشور اعلام كرد.



گوشه اي از مجتمع ساختماني شروانشاهان در باكو. منوچهر سوم دستور ديواركشي باكو (بادكوبه) راداده بود كه پس از ويران شدن شهر شماخي بر اثر زمين لرزه، پايتخت شروانشاهيان به باكو منتقل و اين مجتمع ساخته شد.
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
توافق ايران و انگلستان بر سر خط تلگراف هند ـ اروپا، پس از لغو قرارداد رويتر


ژوليوس رويتر

30 مارس1902 ميان ايران و انگلستان در مورد تكميل خط تلگراف اروپا ــ هندوستان توافق حاصل شد. اين خط از خاك ايران مي گذشت. قبلا امتياز كشيدن خط تلگراف به ژوليوس رويتر (موسس يهودي خبرگزاري انگلستان ـ رويترز، و متولد آلمان) واگذار شده بود كه ناصر الدين شاه در سال 1888 ميلادي به دليل! تعلل رويتر در رعايت شرايط و کشف تقلب در انشاء قرارداد، آن را لغو كرد و در عوض امتياز چاپ اسكناس (پول ملّي ايران) و تاسيس بانك را به او داد!. رويتر که از آلمان به لندن مهاجرت کرده بود و با زرنگي خاصي که داشت با مقامات تراز اول انگليسي دوست و نزديک شده و به تابعيت انگلستان درآمده بود؛ به نام يک انگليسي از نفوذ استعماري اين دولت برخوردار مي شد.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
روزي که نيروهاي روسيه مرقد رضا را به توپ بستند

دهم فروردين 1291 (در آن سال: 30 مارس1912) نيروهاي روسيه به فرماندهي سرهنگ روكوف در شهر مشهد مرقد رضا را به توپ بستند. از مندرجات روزشمار تاريخ معاصر ايران تاليف باقرعاقلي (چاپ چهارم، سال 1376، تهران ـ جلد اول، صفحه 91) چنين بر مي آيد كه در اين تيراندازي به ساختمان مرقد آسيب وارد آمد و دست كم دويست تن كشته شدند. در اين ميان به خزانه مرقد نيز دستبرد زده شد.
نظاميان روسيه كه طبق موافقتنامه آگوست 1907 سن پترزبورگ (روسيه و انگلستان ) وارد منطقه نفوذ آن دولت در ايران شده بودند و سپس با هدف براندازي مجاهدان مشروطيت، خود را با قزاق تازه نفس تقويت كرده بودند پيش از حادثه مشهد، در تبريز و چند شهر ديگر هم دست به خشونت زده بودند. در تبريز يك روحاني و چند تن ديگر را دار زده بودند.
روس ها نسبت به مشروطيت ايران سوء ظن داشتند و علنا آن را دستپخت انگلستان ـ رقيب استعماري خود ـ مي خواندند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
بپاخيزي مسلحانه ايرانيان بر ضد انگليسي ها

مروري بر تاريخ ايران در قرن 20 نشان مي دهد كه از دهم فروردين 1297 (30 مارس 1918 ) ضديت ايرانيان با انگليسي ها به مبارزه مسلحانه مردمي مبدل شده بود. از اين روز درجنوب؛ كازروني ها، دشتستاني ها ، تنگستاني ها و ... و در شمال کشور، جنبش جنگل بر ضد انگليسي ها به صورت تمام عيار وارد جنگ شده بودند. با اين كه در 15 فروردين اين سال كنسول انگلستان در شيراز مردم فارس را تهديد و به آنان اخطار كرده بود كه خصومت با انگلستان را كنار بگذارند اين مبارزه ادامه يافت.
اين مبارزه مسلحانه همچنين بهانه اعزام چند واحد نظامي انگليسي به گيلان قرار گرفت كه سرانجام كمونيست هاي روسيه كمك كردند و انگليسي ها از گيلان اخراج شدند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
وطندوستي از ديدگاه وثوق الدوله! - با خودكشي يك سرهنگ حاكميت ملي ايران حفظ شد


سرهنگ آق اولي به خاطر وطن خودکشي کرد


دهم فروردين 1299 (در آن سال: 30 مارس 1920) وثوق الدوله مخالفان قرارداد 9 اوت 1919 را كه با انگلستان امضاء كرده بود مردمي خواند كه معناي وطندوستي را نمي دانند و اشاره كرده بود كه اين قرارداد مورد حمايت و تاييد وطندوستان است!. حال آنکه اين قرارداد كه مجلس آن را نپذيرفته بود ايران را دربست تحت الحمايه انگلستان قرار مي داد. در فصل امور نظامي، اين قرارداد مقرّر مي داشت كه تسليحات نظامي ايران بايد به تصويب و صلاحديد انگلستان از هند تامين شود!، آموزش و ترفيع افسران ايراني زير نظر انگليسي ها و عوامل هندي آنان صورت گيرد و امور مالي ارتش هم تحت نظر افسران انگليسي قرار داشته باشد و ....
هدف وثوق الدوله از اظهارات دهم فروردين خود اين بود كه عكس العمل خبر خودكشي سرهنگ فضل الله آق اولي را ميان مردم كاهش دهد.



وثوق الدوله

سرهنگ آق اولي فرمانده ژاندارمري مركز در نخستين روز فروردين ماه آن سال (نوروز) به جاي حضور در مراسم سلام نوروزي كه در كاخ گلستان بر پا مي شد؛ پس از نوشتن شرح مخالفت با قرارداد 1919 وثوق الدوله و دولت انگلستان در دفتر كار خود با شليك گلوله خودكشي كرده بود و متن يادداشت او كه به دست وثوق الدوله افتاده بود که نهايت ميهندوستي را بازتاب مي داد هرگز فاش نشد، اما وي قبل از خودكشي، خشم خود را از قرار داد وثوق الدوله با انگلستان با بسياري از همكاران و دوستانش در ميان گذاشته بود و گفته بود كه تحت سرپرستي انگلستان قرار گرفتن ايران را با اين تاريخ باعظمت تحمل نخواهد كرد. خشم او هنگامي به اوج رسيده بود كه اطلاع يافت دولت انگلستان گفته است كه قرارداد قطعي و لازم الاجرا است و نيازي به تصويب آن در مجلس نيست. وي ساعتي پيش از خودكشي آگاه شده بود كه انگليسي ها گفته اند كه درجه افسران ايران نبايد از سرگردي و در موارد استثنايي از سرهنگي بالاتر رود.
خبر خودكشي سرهنگ آق اولي به علت تعطيلات نوروزي به موقع به گوش مردم نرسيده بود و وثوق الدوله با اظهارات دهم فروردين خواسته بود زهر قضيه را بگيرد و از خود دفاع كند، اما موفق نشد و خبر خودكشي سرهنگ چنان تاثيري در جامعه ايران كرد كه انگليسي ها مصلحت كار را در آن ديدند كه اجراي قرارداد را به تعويق اندازند. آنان سپس به راه ديگري متوسل شدند و آن طرح نقشه كودتا بود كه 11 ماه بعد عملي شد و ....

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
صفحه  صفحه 20 از 82:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  81  82  پسین » 
ایران

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA