انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 21 از 82:  « پیشین  1  ...  20  21  22  ...  81  82  پسین »

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران


مرد

 
اعدام سران قبايل جنوب و مركز - مبارزه رضاشاه با خان بازي و قطع مسئله سازي ايل ها

دهم فروردين 1313در تهران پنج تن از سران ايل هاي بختياري، بوير احمدي، ممسني و قشقايي كه در دادگاه نظامي محاكمه شده بودند اعدام شدند. يک اعلاميه رسمي نشان مي داد که گروهي ديگر از بزرگان اين ايل ها هم به زندان محكوم شده بودند. اين عده قبلا به اتهام نافرماني، عمليات مسلحانه بر ضد دولت و برهم زدن نظم عمومي دستگير و در بازداشت بودند.


جعفرقليخان

گزارش شده بود كه در همين روز سردار اسعد بختياري (جعفرقليخان) كه از پائيز 1312 زنداني بود در زندان تهران درگذشته بود. بعدا گفته شد كه همزمان با اعدام سران قبايل، وي نيز در زندان با تزريق آمپول هوا كشته شده بود!.
هدف رضاشاه از اين سختگيري ها پايان داده شدن به خان بازي ها، سازش با خارجي برضد دولت و همچنين به مسئله سازي ايلات بويژه در مركز و جنوب کشور ازجمله ايجاد ناامني و گهگاه نافرماني بود.
با اين اقدام هاي رضاشاه مسئله سازي ايلات که از زمان ورود سلجوقيان به ايران و عمدتا از دوران سلطه مغولان آغاز شده بود کاملا به پايان نرسيد و تا نيمه دهه 1340هجري خورشيدي کم و بيش ادامه داشت. اين مسائل ايلي در دوران جنگ جهاني دوم باعث ناآرامي هاي متعدد و در دوران اصلاحات ارضي به زد و خوردهاي مسلحانه انجاميده بود و پس از انقلاب سال 1357 داشت دوباره آشگار مي شد که سرکوب گرديد.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
قتل خسروپرويز ـ شاهي كه اشتباهش ايران را برباد داد


سکه زرّين خسروپرويز

طبق برخي از كتاب هاي تاريخ، خسرو پرويز، شاه ساساني ايران، كه از 31 دسامبر 627 (نيمه شب و آغاز سال 628) در كاخ سلطنتي تيسفون بازداشت بود سوم آوريل 628 ميلادي به تصميم افسران ارشد و مقامات تراز اول دولت و تائيد پسرش «شيرويه» كشته شد و اين قتل، آغاز پايان امپراتوري ايران در عهد باستان بود كه چند دهه بعد از آن، مهاجرت اعراب از جنوب غربي و اقوام آلتائيك از شمال شرقي به ايران آغاز شد و آسيب ديدگي اصلي، از همين مهاجرت ها بود كه شاهان ايران 12 قرن مانع از آن شده بودند تا تخريب فرهنگي صورت گيرد. مي دانيم كه كوروش بزرگ جان خود را در راه ممانعت از همين مهاجرت ها به تاجيكستان امروز ازدست داد. مورخان ديگر، قتل خسروپرويز را چهار روز پس از بازداشت (ژانويه 628)) نوشته اند. به نوشته پاره اي از مورخان، خسروپرويز چند هفته در تاريکخانه كاخ سلطنتي زنداني بود كه تصميم به قتل او گرفته شد و مرگ او در ماه فوريه سال 628 صورت گرفت.
خسرو پرويز در طول سلطنت خود با لشكركشي هاي غير ضروري و تصرف نقاط دوردستي چون اسكندريه مصر و نيز رنجاندن و از دست دادن ژنرال هايي چون بهرام مهران (بهرام چوبين) و شهربراز و عصبي ساختن مسيحيان با انتقال صليبي كه مسيح در مارس سال 33 ميلادي (گود فرايدي) در اورشليم با آن مصلوب شده بود از فلسطين به تيسفون، كشور را تضعيف و در برابر انبوهي دشمن قرارداده بود. علت بازداشت او در كاخ، رها ساختن ارتش ايران در برابر روميان در«نينوا» و فرار به تيسفون و پناه بردن به شراب بود.
پس از وي شيرويه به نام قباد دوم شاه ايران شد و با اين كه با دادن امتيازهاي متعدد صلح با امپراتوري روم شرقي (بيزانتيوم) را خريد نتوانست به آشفتگي داخلي پايان دهد و از اضمحلال تدريجي امپراتوري جلوگيري كند. به اين ترتيب، اشتباهات يك فرد يك امپراتوري كهن را برباد داد و مسير تاريخ جهان را تغييري كلي داد. در مدارس پرورش زمامدار و دوره هاي تاريخ استراتژي و پاليسي، كارهاي خسروپرويز (تحت عنوان اشتباهات سياسي ـ نظامي خسرو دوم) وسيعا و از ديد انتقادي تدريس مي شود تا مديران بعدي كشورها؛ چنان اشتباهاتي را مرتكب نشوند كه تنها در دو قرن گذشته ويلهلم دوم، نيكلاي دوم، هيتلر، گورباچف و ... شدند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
حمايت سردارِ سپه از برقراري نظام جمهوري، کشتار سلطنت طلبان در بهارستان و ماجراي قهر کردن ژنرال رضاخان و رفتن او به رودهِن


ژنرال رضاخان در سال 1303

نيمه اول فروردين 1303 وقت كشور بر سر بحث درباره مسئوليت نظم ميدان بهارستان و معارضه شديد موتمن الملك رئيس مجلس و ژنرال رضاخان نخست وزير و سردارِ سپه گذشت. موتمن الملك استدلال مي كرد كه ميدان بهارستان به منزله قسمتي از محوطه مجلس بشمار مي رود و واحد انتظامي مستقل مجلس مسئول حفظ نظم آن است و سردار سپه مي گفت كه او مسئول حفظ نظم همه كشور از جمله ميدان بهارستان است و بر همه نيروهاي مسلح از جمله گارد مجلس فرماندهي فائقه دارد.
اين معارضه پس از سركوب تظاهرات مخالفان برقراري نظام جمهوري در ايران آغاز شده بود كه در ميدان بهارستان برگزار شده بود. ژنرال رضاخان كه در آن زمان از هواداران برقراري نظام جمهوري بود دستور داده بود كه هواداران ادامه نظام سلطنتي را در ميدان بهارستان به گلوله ببندند كه ضمن آن عده اي كشته و گروهي مجروح شده بودند. قرار بود مجلس تصميم به انتخاب نظام حكومتي ايران بگيرد.
در پايان اين معارضه كه با ميانجيگري تني چند از رجال رفع شد و درست روزي كه سردارسپه قول به دست برداشتن از حمايت از برقراري نظام جمهوري داد، سلطان احمد شاه قاجار كه در پاريس بود و از هواداري رضاخان از جمهوريت آگاه شده بود با ارسال تلگرامي به تهران او را از نخست وزيري بركنار و از مجلس خواست كه مستوفي الممالك را به جايش برگزيند كه رضاخان به حالت قهر كناره گيري كرد و به «رودهن» رفت كه گروهي از مردم، روزنامه ها و نظاميان به پشتيباني از او برخاستند و لشكرهاي غرب و شرق آماده عزيمت به تهران و تصرف پايتخت شدند، به مجلس اخطاردادند و ... كه در اين شرايط مجلس بارديگر به رضاخان راي اعتماد داد و احمد شاه كه 16 فروردين پدرش محمدعلي شاه مخلوع در پاريس فوت شده بود و سرگرم عزاداري بود مجبور به قبول نظر مجلس شد.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
ابتکاری که بنام ایران ثبت تاریخ شده است: آموزش میهندوستی به نوجوانان و نظامیان


Arthur Upham Pope

پروفسور آرثر پوپ Arthur Upham Pope (متولد 1881 و متوفی در 1969 و مدفون در اصفهان) ايرانشناس بنام چهارم آوریل 1925 اعلام کرد که ایرانیان نخستین مردمی بوده اند که از زمان داریوش بزرگ «آموزش و پرورش ميهندوستي» را ابتکار و در مدارس به نوجوانان تدریس می کردند و در طول هزار سال نخست، روش تدریس این ماده درسی به صورت نمایش بود تا در ذهن نوجوان نقش بندد و در تمامی وجود او استقرار یابد. پروفسور پوپ در سخنرانی خود در دانشگاه کالیفرنیا گفته بود که ایرانیان پیش از یونانیان و ملل دیگر دارای دبستان و کودکستان بودند؛ یونانیان آکادمی تدریس علم و ادبیات و فلسفه برای بزرگسالان دایر کرده بودند ولی ایرانیان با الهام از آموزش های زرتشت به تاسیس مدرسه برای پنج ساله ها و بالاتر اقدام کرده بودند و در این مدارس آموزش میهندوستی و اخلاقیات و تندرستی (ورزش و بهداشت) برعلم و ادبیات ترجیح داشت. طبق اکتشافات پروفسور پوپ، در ایران باستان هر مرد جوان که می خواست وارد ارتش شود باید سه ماه آموزش نظامی و سه ماه آموزش میهندوستی می دید که قسمتی از آن به ذهن سپردن تاریخ ایران و تجربه نیاکان بود. تدریس تاریخ به صورت سخنرانی در طول خدمت ارتش اجباری بود و مخصوصا در شب پیش از آغاز هرجنگ.
بسیاری از دولت ها از این اظهارات پروفسور پوپ که حاصل تحقیقات او بود استفاده کردند و «Patriotic Education» را وارد کار مدارس و ارتش و بعدا رسانه های خود از کتاب تا سینما و روزنامه و رادیوتلویزیون کردند. با چنین آموزش و پرورشی بود که ژاپنی ها در سپاهیگری چنان پیشرفت کرده بودند که نتیجه اش در جریان جنگ جهانی دوم مشاهده شد. توجه به آموزش میهندوستی از آغاز قرن 21 و مشاهده گسترش آزمندی های انسان و خودخواهی های او و بویژه پس از بحران مالی جاری در کشورهای صنعتی و فساد اداری در برخی کشورهای دیگر افزایش یافته است زیرا که «میهندوستی و دنباله آن علاقه به هموطنان» داروی درمان هرگونه آزمندی، خوددوستی، احجاف و تبعیض است. تدوین ضابطه تاثیر ذاتی ندارد و یک خودخواه به محض مشاهده رخنه و روزنه گریز از ضابطه از آن عبور خواهد کرد.
آرثر پوپ باستان شناس آمریکایی و کارشناس تاریخ و هنر ایران، استاد دانشگاه کالیفرنیا و موسس انستیتوی مطالعات مشرق زمین از سال 1925 که وارد ایران شد تقریبا تا پایان عمر در محل (ایران) به اکتشافات و تحقیقات خود درباره تاریخ و تمدن و هنر ایران ادامه داد و در قرن بیستم بیش از هرکس دیگر به شناسانیدن ایران به جهانیان کوشید. گفته شده است که پهلوی اول تحت تاثیر اکتشافات پروفسور پوپ به ناسیونالیسم گرایید و روزی که شنید بدون نیروی دریایی (سی پاور) که داریوش برای ایران ساخته بود هیچ دولتی «قدرت» نخواهد شد با موسولینی تماس محرمانه برقرار کرد و برغم مخالفت لندن برای ایران یک نیروی دریایی بوجود آورد. فیلیس آکرمن (متولد 1893 و متوفی در 1977) بانوی او در این تحقیقات در کنار شوهرش بود. ایرانیان که مردمی ذاتا قدرشناس هستند به پاس آن همه زحمات، برای این زن و شوهر در اصفهان و در کنار زاینده رود آرامگاهی به سبک مقبره شاه اسماعیل سامانی در فرارود ساختند که هر سال هزاران تن از آن دیدن می کنند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
قتل مبهم اميرلشكر عبدالله خان


عبدالله خان

15فروردين 1307 اميرلشكر عبدالله خان وزير وقت فواعد عامه كه امور راه ها را هم زير نظر داشت هنگام بازديد از جاده هاي لرستان و در مسير از خرم آباد به بروجرد هدف سه گلوله قرارگرفت و كشته شد. مقام هاي دولتي وقت، راهزنان را مسئول اين قتل كه انگيزه آن هنوز به درستي روشن نشده اعلام داشتند. پس از اشغال نظاني ايران در شهريور 1320، درباره قتل امير لشكر عبدالله خان شايعه هاي متعدد پراكنده شده بود و ....
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
انتقال هزاران زن لهستاني به ايران

15 فروردين 1321(چهارم آوریل 1942) هزاران زن لهستاني كه پس از تصرف كشورشان به شوروي منتقل و سپس به عنوان آواره به ايران فرستاده شده بودند در «دوشان تپه» و چند نقطه ديگر در خارج از شهر تهران اسكان داده شدند.
اين زنان سال ها و برخي از آنان براي هميشه در ايران ماندند. از همین زمان کارکردن زنان در رستوران ها و بارهای ایران امری عادی شد زیرا بیشتر آنان به این کار روی آورده بودند.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
کناره گيري الهيار صالح به نشانه اعتراض به اختيارات دکتر ميلسپو


الهيار صالح

در اين روز در سال 1322 الهيار صالح وزير دارايي وقت و شخصيتي مورد احترام و علاقه مردم، به نشانه اعتراض به اختيارات فراواني كه مجلس به دكتر ميلسپو مستشار ماليه ايران داده بود و روش كار او، از سمت خود كناره گيري كرد و پس از رسيدن اين خبر به بازار تهران، بازاريان و كسبه پايتخت دست از كار كشيدند و در ميدان بهارستان اجتماع كردند و نمايندگان خود را براي مذاكره با مجلسيان معرفي و خواهان لغو اختيارات ميلسپو شدند و تهديد كردند كه تا اين كار صورت نگيرد و «صالح» اعلام رضايت نكند بازار و مغازه ها را باز نخواهند كرد. در آن زمان ايران تحت اشغال نظامي متفقين بود.
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
مبدأ دوره هاي تاريخي ايران

تقويم نگاران و مورّخان معاصر، با تطبيق تقويم ها و تعيين دقيق مبدأ دوره هاي تاريخي كشورهاي باستاني برپايه تقويم ميلادي یونیورسال، در آوریل 1903 نتیجه کار خود را اعلام کردند که مورد استفاده پژوهشگران، روزنامه نگاران و دانشجویان است. در این اطلاعیه، آغاز هردوره از تاريخ ايران باستان به اين شرح اعلام شده بود:
مبدأ (اوريجين) عصر حكومت مادها به پايتختي همدان: سال 612 پيش از ميلاد. مبدأ عصر هخامنشيان (بپاخيزي كوروش بزرگ براي تامين وحدت ايرانيان): 559 سال پيش از ميلاد و اعلام تشكيل امپراتوري مشترك المنافع ايران (ايرانزمين): سال 538 پيش از ميلاد. مبدأ عصر اشكانيان: سال 245 پيش از ميلاد. مبدأ دوران ساسانیان: سال 224 میلادی و پايان اين دوره: سال 651 ميلادي.
به اين ترتيب، به نظر مي رسد كه در سال 1354 هجري خورشيدي، مبدأ تقويم ملي ايران برپايه سال بپاخيزي كوروش بزرگ احتساب و از نوروز 1355 اعلام و رسميت يافته بود و بکاربردن سال 2535 در تقویم ها و مکاتبات آغاز شده بود كه تنها سی ماه رعايت شد. تقويم هجري خورشيدي ايران كه دقيقترين تقويم ها در جهان شناخته شده است، توسط دانشمند بزرگمان، عمر خيام نيشابوري تنظيم شده است كه رعايت مي شود.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
کارهای بلاش یکم، شاه انتخابی و یک ناسیونالیست ایرانی


بلاش يکم

سه روز پس از 13 فروردين در سال 52 میلادی (پنجم آوریل) كه يونانيان رقم 13 را به عنوان عدد نحس وارد فرهنگ پاره اي از ملت ها از جمله ايرانيان كرده اند، مهستان (سناي ايران) از ميان شاهزادگان اشكاني و خانواده هاي وابسته، بلاش را كه مادرش از مادهای ایران (کرد) بود به شاهي کشور برگزيد و وي نيز برادرش تيرداد را شاه ارمنستان كرد. "تاریخ عمومی" از بلاش یکم به نام یک ناسیونالیست ایرانی یاد کرده است. وی نه تنها همه آیین ها و مراسم دوران هخامنشیان را احیاء کرد بلکه رعایت آن ها را به صورت قانون درآورد و به تصویب مهستان رساند. وی همه کارهای اقتباسی از دنیای هلنیک (یونانیان) را که از جانشینان اسکندر به یاد مانده بود ممنوع ساخت حتی بکار بردن حروف یونانی را که عادت شده بود بر سکه ها درج شود و همچنین اسامی و اصطلاحات یونانی را در قلمرو دولت ایران. او در استان تیسفون شهری ساخت به نام «بلاش کرد = بلاش گرد» و دستور جمع آوری متون «اوستا» را داد.
اوستا - کتاب زرتشت - در عين حال از قديمي ترين نوشته هاي جهان و سند تمدن پيشرفته ايرانيان عهد باستان است. قطعات اوستا که در دوران هخامنشیان در کتابخانه تخت جمشید نگهداری می شد به دست نظامیان اسکندر مقدونی نابود شدند. از آن پس این متون ـ از شعر و نثر ـ در ذهن موبدان، از نسلی به نسل دیگر منتقل می شد. بلاش یکم در نوروز 76 میلادی ازموبدان که به دیدار او رفته بودند با تاکید خواست که تا سال بعد (سال 77 میلادی)، ششم فروردین ـ زادروز زرتشت ـ اوستا باید جمع آوری، تکمیل و به او داده شود زیرا که پیر شده و عمری ازو باقی نمانده و می خواهد که این کار در دوران او انجام شده باشد. بلاش یکم ازسال 51 تا سال 78 میلادی سلطنت کرد. وی قبلا دستور جمع آوری آموزش های زرتشت را در یک مجموعه داده بود. موبدان تا ششم فروردین سال 77 میلادی آن چه را که جمع آوری کرده بودند به صورت مکتوب به بلاش دادند و گفتند که کار تکمیل مجموعه ادامه خواهد داشت. اوستا که نزدیک به دو قرن بعد در دوران اردشیر پاپکان و به همت «تنسر» روحانی ارشد وقت (موبد موبدان) تکمیل شد شامل348 فصل (بیش از سه میلیون کلمه) در 21 کتاب بود. در دوران شاپور دوم چند قطعه گمشده قبلی بر آن اضافه شد و چون به پارسی باستان (زبان اوستایی) بود بعدا بر آن تفسیر و راهنمایی نوشته شد که زند (زند اوستا) نامیده می شود. با هدف تسهیل رجوع به مطالب، خلاصه اوستا تحت عنوان «خرده اوستا» تدوین شده است. شرح این تحولات (تاریخچه اوستا) در کتاب «دین کرد» آورده شده است. زرتشت در عین حال یک شاعر و فیلسوف بود.

نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
زمين لرزه مرگبار بوئين زهرا که بعدا هر چند سال تکرار شده است

16 فروردين 1292 هجری خورشيدي زمين لرزه سختي بيش از هزار و دويست تن از ساكنان بوئين زهرا (استان قزوين) را كشت و ويراني فراوان به بار آورد. 49 سال بعد (شهريور 1341) در همين منطقه زلزله ديگري رخ داد كه لرزه هاي آن به تهران هم رسيد و تلفات به مراتب سنگين تري وارد ساخت. از آن پس هم، هرچند سال يک بار زمين لرزه هاي بوئين زهرا تکرار شده و تلفات و زيان هاي مالي داشته است.
نام مولف:نوشیروان کیهانی زاده
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
صفحه  صفحه 21 از 82:  « پیشین  1  ...  20  21  22  ...  81  82  پسین » 
ایران

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA