انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 33 از 82:  « پیشین  1  ...  32  33  34  ...  81  82  پسین »

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران


مرد

 
اعدام نخستين دسته از افسران كمونيست ايران ـ شعارهاي آنان در ميدان تير

كمتر از دو ماه پس از كشف شبكه نظامي حزب توده، نخستين دسته افسران كمونيست كه در محكمه نظامي وقت محكوم شده بودند بامداد 27 مهرماه 1333(اكتبر 1954) در ميدان تير لشکر 2 زرهي (تهران) تيرباران شدند.
اسامي افسران و يك غيرنظامي كه در اين روز تير باران شدند از اين قرار است : سرهنگ مبشري، سرهنگ سيامك (افسر ژاندارم)، سرهنگ نميني، سرگرد عطارد، سرگرد واعظ قاسمي، سرگرد وزيريان، سروان مدني، سروان شفا، ستوان افراخته و غير نظامي مرتضي كيوان قزويني. اينان پيش از تيرباران شدن شاه را خائن به وطن خوانده و شعار پيروزباد مردم ايران را سرداده بودند. سروان شفا شعاردادن را آغاز کرد و ديگران اورا همراهي کردند. اين افسران که با دو اتومبيل به ميدان تير منتقل شده بودند با گام هاي استوار تا تيرهاي چوبي که براي بستن آنان تعبيه شده بود پيش رفتند و سپس يک گروهبان ارتش آنان را به تيرها بست و چهار نظامي به سوي هريک از آن تيراندازي کردند (جمعا 40 نظامي). سرتيپ بختيار فرماندار نظامي تهران و سرتيپ آزموده مدعي العموم دستگاه قضايي ارتش در محل حضور داشتند. منشي محکمه بدوي حکم را که چهاردهم مهرماه آن سال (روز مهرگان!) صادر شده بود و چند روز بعد دادگاه تجديد نظر آن را عيبا تاييد کرده بود قرائت کرد. جرم افسران؛ خيانت اعلام شده بود که آن ده افسر فريا برآوردند که داشتن عقيده خيانت نيست، شاه خائن است نه ما. شش افسر ديگر (دومين دسته) هشتم آبان اعدام شدند و محاكمه سومين دسته افسران كمونيست ايران 29 مهرماه1333 آغاز شد.
سرگرد محمدرضا بهنيا، سرگرد غلامحسين محبي، سروان حسين کلالي، سروان منصور کلهري، سروان احمد مهربان و سروان مصطفي بياتي شش افسر دسته دوم بودند که هشتم آبان اعدام شدند.
نزديک به 150 افسر از اعضاي سازمان نظامي حزب توده دستگير شده بودند که هيچکدام عملا کاري نکرده بودند و حتي براي خنثي کردن براندازي 28 امرداد وارد ميدان عمل نشده بودند.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
سرمايه گذاري ايران در كروپ آلمان

28 مهرماه 1355 (20 اكتبر 1976) اعلام شد كه دولت وقت ايران (نظام سلطنتي) 25 در صد از سهام شركت كروپ آلمان را خريداري كرده است. دولت وقت ايران دست به سرمايه گذاريهاي خارجي ديگري هم با دلاري حاصل از فروش نفت دست زده بود.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
حكمران گرجستان و مسئله ماليات معوقه

حكمران گرجستان كه دو سال بود از پرداخت ماليات اين سرزمين به خزانه ايران (در اصفهان) تعلل كرده بود پس اين كه شنيد، شاه وقت صفوي سپاهي از مركز روانه گرجستان كرده است در نامه اي كه به تاريخ 23 اكتبر 1580 ميلادي به «ميرزا سلمان» وزير مربوط دولت صفوي نوشت آمادگي خود را براي تاديه ماليات معوقه اعلام داشت و از تاخيري كه حاصل شده بود پوزش خواست. اين تاريخ پس از تطبيق تقويمها توسط مورخان روس به دست داده شده است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
عهدنامه رعايت بيطرفي و تأمين متقابل، ميان ايران و شوروي

۲۳ اكتبر 1927 (ىکم آبان 1306) عهدنامه رعايت بي طرفي و تأمين متقابل كه ميان تهران و مسكو امضاء شده بود مبادله شد. اين عهدنامه هشتم مهرماه همين سال ميان دوكشور تنظيم شده بود كه پارلمان ايران با تصويب يك ماده واحده در 27 مهرماه مبادله و اجراي آن را قانوني ساخته بود. تا كنون به لغو اين عهدنامه كه داراي هشت فصل است اشاره نشده است. پس از فروپاشي شوروي، روسيه فدراتيو متعهد به رعايت قرادادهاي آن دولت شده و در حقيقت برجاي آن نشسته است. اتحاد شوروي برجاي امپراتوري يکپارچه روسيه نشسته بود. اتحاد جماهير شوروي با اين شرط منحل شد که تبديل به يک جامعه مشترک المنافع شود. انحلال شوروي که به تصميم سه مقام ازجمله يک معتاد به الکل صورت گرفت مطابق تعاريف و استانداردها نبود يعني که بدون برگزاري يک رفراندم سراسري صورت گرفت و نظر مردم جماهيريه در باره تبديل وضعيت استعلام نشد که جاي اعتراض باقي است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
داستان دوساله شدن دوره سناي ايران

23 اكتبر 1952 (يکم آبان 1331) در پي انتشار مقاله اي در روزنامه «باختر امروز» كه سناتورها (همان شخصيت هاي کهنسال قديمي) مجري سياست هاي انگلستان در ايران هستند كه نوعي خيانت است، مجلس شوراي ملي با تصويب يك طرح فوري، دوره سنا را به دو سال تقليل داد.
سناتور ها براي اعتراض به اين مصوّبه به بهارستان رفتند، ولي آنان را به مجلس شوراي ملي راه ندادند.
مجلسيان و احزاب براي جلوگيري از خودداري شاه از امضاي مصوبه مجلس شوراي ملي از مردم خواستند كه كمك كنند و مردم به خيابانها ريختند و شاه را تهديد كردند كه اگر مصوبه را امضاء نكند خواهان لغو سلطنت خواهند شد و شاه مصوبه را پنجم آبان (چهار روز بعد) امضاء كرد.
اين قانون نيز همانند ساير قوانين مصوّب ِ دوران حكومت دكتر مصدق، بعدا لغو شد.

-------مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
ادامه محاكمه و اعدام افسران كمونيست ايران و خشم مردم، خشمي كه به عقده تبديل شد و باقي ماند

۲۳ اكتبر 1954 (اول آبان سال 1333خورشيدي) چهار تن از 11 افسر گروه سوم نظاميان كمونيست ايران به اعدام و هفت تن ديگر به حبس ابد محكوم شدند. هيچكدام از آنان، نه ازعمل خود ابراز پشيماني و نه از شاه درخواست بخشودگي كردند. آنان هم مانند افسران دسته اول و دوم پيروي از يك مكتب سياسي و يك نظريه اقتصادي ــ اجتماعي را كه بستگي به متمايل فرد و احتمالا ريشه در نهاد او دارد، تا اين حد عملي مجرمانه ندانسته و گفته بودند كه «اقدام» مي تواند جرم تلقي شود، نه صرفا «انديشه».
روز بعد (دوم آبان) هم چهارمين دسته افسران كمونيست در پي محاكمه اي نسبتا كوتاه محكوم شدند. مجازات چهار تن از اعضاي اين دسته اعدام و دو تن ديگر حبس دائم تعيين شده بود. هشتم آبان شش افسر و 17 آبان پنج افسر ديگر از محكومان گروههاي دوم، سوم و چهارم تيرباران شدند كه سرهنگ جلالي، سرهنگ افشار بكشلو، سرهنگ جمشيدي و سرگرد وكيلي در ميان آنان بودند. بيشتر افسران دستگير شده در ساعات فراغت خود در سالهاي 1331 و 1332در دبيرستان هاي دولتي كشور كه اين دبيرستان ها به دليل ضعف مالي دولت وقت (ناشي از محاصره اقتصادي) دچار كمبود دبير شده بودند به رايگان تدريس كرده بودند.
اعدام اين افسران سبب شد كه مردم خشمي را كه نسبت به حزب توده داشتند كه چرا با اين توان نظامي، كودتاي 28 مرداد را در هم نشكسته بود فراموش كردند و بيش از پيش ضد دولتي شدند. وجود فرمانداري نظامي و منع رفت و آمد شبانه و محدوديت اجتماعات و سانسور مطبوعات مانع هرگونه اقدام ملت بود و لذا خشم آنان را به عقده تبديل كرد.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
تاسيس تلويزيون دولتي ايران و گسترش آن

بيست و سوم اکتبر سال1966 (آبان 1345) نخستين فرستنده تلويزيون دولتي به نام شبكه ملي (عنواني در برابر تلويزيون غيردولتي آن زمان كه از 1337 فعاليت مي كرد) آغاز بكار كرد و با جذب ماهرترين روزنامه نگاران وقت از جمله «مصطفي قريب (عكس بالا)» موفق شد با پخش اخباري جامع و بدون خود سانسوري، بينندگان وقت را به خود جلب كند و همين امر كمك به تصويب قانون يكي شدن راديو ـ تلويزيونهاي ايران كرد كه اجراي آن در سال 1350 (1971) تكميل و صدا وسيما با خبرگزاري مستقل خود به وجود آمد و در محل فعلي ــ جام جم ــ مستقر شد.
پس از ادغام راديو با تلويزيون، تورج فرازمند سردبير اسبق روزنامه اطلاعات و مفسر راديو ايران مدير اخبار راديو شد که مرتضي اخوّت معاونت اورا برعهده داشت، و ايرج گرگين مدير اخبار تلويزيون. غلامحسين صالحيار سردبير پيشين روزنامه اطلاعات و خبرگزاري پارس و اولين سردبير آيندگان نيز براي سازمان راديو ــ تلويزيون ملي، يك خبر گزاري مستقل به وجود آورد كه به نام « واحد مركزي خبر» هنوز باقي است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
قرارداد مارس 1857 انگلستان با ايران و جداکردن هرات و مناطق اطراف آن منحوس تر از معاهده تركمن چاي

هر استاد تاريخ معاصر ايران و هر نويسنده تاريخ عهد قاجاريه در بيانات و نوشته هايش از قرارداد چهارم مارس 1857 انگلستان با ايران كه در پاريس تنظيم و امضاء و در بغداد مبادله شد به عنوان نمونه بارزي از تحميلات عصر استعمار (نوع قديم آن) و منحوس تر از عهدنامه تركمن چاي نام برده و از ايرانيان خواسته است كه آن را به دقّت بخوانند و از ياد نبرند تا تکرار نشود كه «ضعف» بدبختي بزرگي برايشان خواهد بود.
سي ام مهرماه 1331 روزنامه هاي تهران به مناسبت قطع مناسبات ايران با انگلستان و بسته شدن ساختمان سفارت دولت لندن در خيابان فردوسي، براي دومين بار پس از 93 سال ـ به ماجراي نخستين قطع رابطه كه مربوط به لشكر كشي انگلستان به ايران و جدا كردن هرات و مناطق اطراف آن از پيكر ايران بود مشروحا اشاره كرده و متن قرارداد مورخ چهارم مارس 1857 دو كشور را به چاپ رسانده و از باب تهديد، يادآور شده بودند كه فصل هفتم اين قرارداد كه منجر به جدايي هرات شد به دولت ايران اين حق را داده است كه اگر از ناحيت افغانستان احساس خطر كند بتواند لشكر به افغانستان بكشد و منطقه خطر را متصرف و اصحاب خطر را تنبيه و مجازات كند. تنها در فصل هفتم از اين قرارداد 15 فصلي چنين امتيازي به ايران داده شده بود و اين كوتاه آمدن هم به اين سبب بود كه سربازان ايراني سريعا مناطق شرقي وطن خود (افغانستان امروز) را كه انگليسي ها مي خواستند براي جلوگيري از پيشروي روس ها به سوي آسياي جنوبي در اختيار گيرند تخليه كنند. انگليسي ها كه به منظور فشار وارد آوردن بر ايران، با دادن اعلان جنگ و لشکرکشي منطقه بوشهر، چند جزيره و مناطقي در خوزستان را تصرف كرده بودند نيروي زميني كافي در هند نداشتند كه غرب افغانستان را هم از بدنه ايران جدا کنند. به علاوه، احتمال كمك نظامي روسيه هم به ايران مي رفت.
خواندن ساير فصول قرارداد پاريس دردآور است ازجمله اصل چهارم مبني بر مجبور كردن ايران به عفو ايرانياني كه در اين جريانات از انگليسي ها حمايت كرده بودند و ....
سرزميني که انگليسي ها نام افغانستان بر آن نهاده اند نزديک به 24 قرن بخش اصلي ايرانزمين بود و بسياري از مردم آن لقب پارسيبان = پارسيوان داشتند. بيشتر قهرمانان و مبارزان کسب استقلال و حاکميت ايران ازجمله يعقوب ليث از آن منطقه بودند و همچنين نخستين شعراء پارسي گو و نويسندگان. شهر هرات سال ها پايتخت ايران و حاکم نشين خراسان بود.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
خواست شركتهاي نفتي غرب از شاه در اکتبر 1973

۲۳اكتبر سال1973 (يکم آبان 1352) در پي تحريم و قطع صدور نفت از جانب اعراب به كشورهاي غرب، مديران شركتهاي نفتي غرب به تهران وارد شدند تا از شاه بخواهند توليد نفت ايران تا آن حد بالا رود كه كمبود شديد در بازارهاي جهاني روي ندهد و بهاي سوخت زياد بالا نرود. آثار تحريم نفتي اعراب سالهاي بر اقتصاد غرب ديده مي شد. ايران از جمله كشورهايي بود كه به تحريم نفت نپيوسته بود و با اين عمل، هم پول فراواني به دست آورد و هم دشمنان بيشتري. کشورهاي عربي با هدف گرفتن انتقام از غرب که در جنگ مصر و اسرائيل از اسرائيل حمايت مي کردند صدور نفت به کشورهاي عضو آن بلوک را تحريم کرده بودند.


مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
اعدام نماينده سياسي ايران به جرم نشستن پايين دست ژنرال رومي

۲۴ اكتبرسال 91 پيش از ميلاد «ارو رو باز» نماينده ايران در مذاكرات با امپراتوري روم كه در دادگاه به اعدام محكوم شده بود در ميدان بزرگ شهر تيسفون (مدائن) در ملاء عام اعدام شد.
وي از بزرگان شهر صددروازه (دامغان) بود و زبان لاتين مي دانست. جرم او نشستن بر صندلي پايين تر از صندلي «سولا» ژنرال رومي در جلسه مذاكرات دو دولت بود. مهرداد دوم شاه وقت از دودمان اشكاني اين عمل «ارو رو باز» را بزرگ كردن رومي ها و به تعرض تشويق كردنشان تلقي كرده بود و دستور محاكمه او را در دادگاهي كه از پنج قاضي آن سه تن از دامغان ــ همشهريان متهم ــ بودند صادر و اين دادگاه وي را مقصر شناخت.
مهرداد دستور داد كه سفير دائمي روم در تيسفون به مراسم اعدام دعوت شود، جریان را ببیند و گزارش کند تا اثر عمل «ارو رو باز» در ذهن روميان خنثي گردد. مهرداد دوم گفته بود كه فروتني يک منش و خصلت شريف است ولي نه در امور سياسي و مذاكراتي از اين دست با دولت هاي ديگر كه باعث تشويق تعرّض و زياده طلبي آنها مي شود.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
صفحه  صفحه 33 از 82:  « پیشین  1  ...  32  33  34  ...  81  82  پسین » 
ایران

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA