انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 40 از 82:  « پیشین  1  ...  39  40  41  ...  81  82  پسین »

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران


مرد

 
به رغم اعلام بي طرفي ايران، ورود نيروهاي عثماني به آذربايجان در نوامبر 1914 و سرآغاز مسائل آسياي غربي که دارند گسترش مي يابند

در اين روز در سال 1293 (7 نوامبر 1914) متعاقب ورود نيروهاي روسيه به ايران، نيروهاي عثماني با مستشاران آلماني خود به آدربايجان وارد شدند. كُردهاي قلمرو عثماني (کُردهاي ساکن تركيه، سوريه و عراق) نيز از فرصت سوء استفاده و به ايران رخنه كردند و ....
چندي بعد انگليسي ها هم که وارد قلمرو عثماني در عراق شده بودند، از اين راه وارد ايران شدند. دولت تهران قبلا در قبال دو اتحاديه درگير در جنگ جهاني اول اعلام بي طرفي کرده بود که ابدا رعايت نشد. جنگ جهاني اول تغييرات وسيع در آسياي غربي به وجود آورد و فاتحان جنگ بويزه دولت لندن در سرزمين هاي عربي امپراتوري شکست خوردهِ عثماني کشورهاي متعدد به وجود آوردند که چون در ايجاد اين کشورها رعايت تاريخ، نژادشناسي، منطق و اصول نشده است مسائل متعدد به وجود آورده است که از آغاز قرن 21 بر ابعاد آنها افزوده شده است و آيندهِ منطقه در پرده ابهام است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
روزی که همه قلمرو امپراتوري روم در آسيا از آن ایران شد

پس از پيروزي درخشان ايران در جنگ سال 53 پيش از ميلاد در منطقه حرّان (كارهه) كه ضمن آن كراسوس از اعضاي سه گانه شوراي عالي رياست بر روم و پسرش كشته و هفت لژيون رومي منهدم شد، «ارد Orod» شاه وقت ايران از دودمان اشكاني به مداخله در امور روم پرداخت و اين مداخله در جريان جنگ داخلي روميان (سال 49 تا 44 پيش از ميلاد) به اوج خود رسيد و شاه ايران هردم از يكي از سرداران رومي كه بر سر كسب قدرت با هم مي جنگيدند حمايت و وعده كمك نظامي و اعزام سرباز مي داد و آتش اختلاف را شعله ور مي ساخت .
«ارد» پس از فروكش كردن اختلاف ژنرالهاي رومي و سپس ترور سزار ژوليوس در سناي روم، تصميم گرفت پيش از آنكه روميان در صدد لشکرکشی دیگری به قلمرو ايران برآيند كه قابل پيش بيني بود باقيمانده متصرفات روم در آسيا را بگيرد و جاي پاي براي روميان در شرق مديترانه (اصطلاحا؛ لوانتLevant) باقي نگذارد. «ارد» با اين هدف، پسر خود ـ پاكر را كه روميان پاكروسPacorus نوشته اند با نيمي از ارتش ايران به سوريه فرستاد و اين سپاه در جنگي كه هفتم نوامبر سال 40 پيش از ميلاد روي داد و ضمن آن ژنرال رومي ـ «دسيديوس ساكسا» كشته شد روميان را شكست داد و روز بعد (هشتم نوامبر) بار ديگر سوريه ـ سوریه بزرگتر ـ از آن ايران شد. در اين عمليات پنج هزار لژیونر رومي اسير شدند. تلفات روميان بيش از 11 هزار كشته نوشته شده است. «پاكر» سپس فلسطين و آنگاه حاشيه غربي آسياي صغير (نواحي ساحل غربي تركيه امروزـ آناتولیای غربی)را متصرف شد و در آسيا جاي ديگري براي امپراتوري روم باقي نماند.
«ارد» پس از اين پيروزي، به مِهستان (سناي ايران) پيشنهاد داد كه «پاكر» فرماندار مناطق متصرفه شود كه پيشنهاد به تصويب رسيد.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
تصفيه دادگستري از قضات مسئله دار در زمان حکومت مصدق ـ برخی از قضات فاقد معلومات قضایی تشخیص داده شده بودند

در اين روز در سال 1331 در تهران اعلام شد كه كميسيون پنج نفره رسيدگي به صلاحيت قضات دادگستري كار رسيدگي دو ماهه خود را در 11 آبان پايان داده و روي يك سوم از قضات مورد سوء ظن انگشت گذارده و نظر داده كه از ميان آنان نزديك به شصت نفرشان بايد از دادگستري به ادارات دولتي ديگر منتقل شوند و برخي هم به امور اداري دادگستري بپردازند و در هرحال از صورت قاضي نشسته خارج شوند. برخی از این 60 تَن به ضعف معلومات قضایی و اتخاذ تصمیمات مغایر قانون و حق تشخیص داده شده بودند.
اين كميسيون در پي افزايش شايعات درباره برخي مقامات قضايي و در اجراي لايحه قانوني استخدام قاضي تشكيل شده بود و ماموريت آن محدود به دو ماه بود. اين كميسيون در طول جلسات خود به پرونده هاي استخدامي قضات، تصميمات قضايي مورد سوء ظن برخي از قضات، شكايات از آنان، شايعات و سوء شهرت ها رسيدگي كرده بود، و دستگاه اداري مكلف به همكاري با اين كميسيون بود. قرار شده بود كه در هيچ اعلاميه اي نامي از كسي برده نشود و اخبار پاكسازي و تصفيه دستگاه قضایی بدون ذکر نام افراد انتشار یابد. همچنین ظرفيت دانشجوپذیری رشته قضايي دانشكده حقوق براي جبران اين پاكسازي افزايش يابد.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
لايحه قانوني دکتر مصدق براي اداره شهر هاي ايران

لايحه قانوني شهرداريها كه 11 آبان 1331 به امضاي دكتر مصدق رئيس دولت وقت رسيده بود هشت روز بعد (روزي چون امروز) جهت اجرا به وزارت كشور ابلاغ شد. اين لايحه با استفاده از اختيارات دكتر مصدق در 90 ماده و 14 تبصره تنظيم شده بود.
طبق اين قانون، هر نقطه از ايران كه بيش از پنج هزار نفر جمعيت داشته باشد بايد داراي انجمن (شورا) انتخابي باشد و زير نظر اين شورا اداره شود. اين قانون به هر شهرداري يك شخصيت حقوقي مستقل داده بود. عده اعضاي هر شوراي شهر بر حسب جمعيت آن ميان 9 تا 30 نفر تعيين شده بود. شوراي تهران بايد داراي 30 عضو بود. مهمترين وظيفه شورا انتخاب شهردار بود. دولتهاي پس از 28 مرداد تا مدتي مانع از تشكيل انجمن هاي شهر شدند ولي بعدا به تدريج زير بار اجراي آن رفتند

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  ویرایش شده توسط: javan   
مرد

 
آغاز محاكمه دكتر مصدق: من قانونا نخست وزير ايران هستم

هفدهم آبان سال 1332، دو ماه و 21 روز پس از كودتاي 28 امرداد، محاكمه دكتر محمد مصدق كه در بازداشت بود به اتهام ضديت با سلطنت و قصد بركناركردن شاه و نيز به عنوان مسبب وقايع 25 تا 28 امرداد در محكمه نظامي تهران آغاز شد.
دكتر مصدق هنگام معرفي، خودرا نخست وزير قانوني ايران اعلام و به صلاحيت محكمه اعتراض كرد و گفت كه تنها ديوان عالي كشور مي تواند رئيس دولت را بازخواست قضايي كند. با بيان اين مطلب، جلسه محاكمه به مدت يك هفته تعطيل شد تا اعضاي محكمه كه چند افسر ارشد بودند به صلاحيت خود رسيدگي كنند. دكتر مصدق گفته بود كه طبق قوانين ايران، ديوان عالي كشور جاي رسيدگي به قصور نخست وزير و وزيران است. وي بركناري خود را يك كودتا با نقشه خارجي خوانده بود و گفته بود كه جز با راي عدم اعتماد پارلمان، فردي ديگر حق بركناري نخست وزير را ندارد، و در صورت وقوع چنين عملي، اين مرتكب عمل است كه بايد به اتهام نقض قانون اساسي و ناديده گرفتن اراده مردم محاكمه و مجازات شود. كودتا يعني بركنار كردن دولت از طرق غير قانوني، و بنابراين كودتاگران مجرمند، نه من كه برگزيده ملت و رئيس قانوني دولت هستم. عامل و دست نشانده بيگانه خائن و مجرم است، نه من. جرم بزرگ من، ملي کردن نفت ايران و برهم زدن نظام سياسي ـ اقتصادي ايران بود دولت لندن از قرن گذشته آن را طرح ريزي کرده بود تا وطن مارا به صورتي که مي خواهد اداره شود. من با قدرتي مبارزه کردم که کارش استثمار ملل، جاسوسي، پشت هم اندازي و در عقب ماندگي نگهداشتن ملل مورد نظر بود. خواستم با اين کار، ملل تحت انقياد و ستم و فرو برده شده در جهل و فساد در گوشه و کنار جهان را بيدار کنم که بپاخيزند و زنجيرهاي بردگي استعمارگران و سلطه جويان را پاره کنند. من نگران جان خود نيستم. من به ملت ايران و نه به آن گروه معلوم الحال و فاقد وجدان و شرف که پول و وعده گرفتند و به خيابانها ريختند اعتماد و ايمان کامل دارم.
در اين جلسه شاپور ريپورتر (شاپور اردشير جي) که از او به عنوان عامل سرويس جاسوسي انگلستان ياد کرده اند به نام خبرنگار حضور داشت. اين شاپور بود که به راه اندازي بخش فارسي راديو بي بي سي در دسامبر 1940 کمک کرده بود و به همچنين بخش فارسي راديو هند و راديو بيت المقدس را. درباره کارهاي شاپور ريپورتر کتابهاي متعدد نوشته شده است.
انتشار اخبار مربوط به آغاز محاكمه دكتر مصدق كه در جامعه ايران از محبوبيت فراوان برخوردار بوده است و نيز گزارشهاي مربوط به تجديد روابط ايران و انگلستان و خبرهايي كه حكايت از سفر قريب الوقوع ريچارد نيكسون معاون وقت رئيس جمهوري آمريکا به تهران داشت خشم مردم را برانگيخت؛ بازار تهران به نشانه اعتراض تعطيل و تظاهرات مردم در چند شهر ازجمله تهران و تبريز آغاز شد و اعتصاب و تظاهرات سراسري از روزهاي بعد اعلام گرديد كه نظاميان حكومت (دولت کودتا) وارد عمل شدند، قسمتي ديگر از بازار تهران را ويران و به سوي مردم معترض تيراندازي كردند كه ضمن آن دو تن كشته و عده اي مجروح شدند. چندين بازرگان و عده اي از معاريف ملي گرا نيز دستگير شدند. براي پيشگيري از وقايع مشابه؛ در اصفهان، فارس و خوزستان حكومت نظامي اعلام و رفت و آمد درساعات شب و تشكيل اجتماعات بيش از سه نفر ممنوع گرديد. همزمان شماري از مهندسان و كاركنان شركت ملي نفت ايران نيز به اتهام هواداري از دكتر مصدق و جنبش هاي چپ از كار بركنار شدند و ....

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
خاورمیانه در آستانه بازگشت به وضعیت قرون 15 و 16؛ دوران تحریک اروپاییان و درگیری های عثمانیان و صفویان


یکم نوامبر 1979 و سه روز مانده به رویداد افتادن ساختمان سفارت آمریکا به دست گروه «دانشجویان پیرو خط امام»، این شایعه [که سال ها بعد درستی آن ثابت شد] در تحریریه روزنامه های تهران به گوش رسید که دولت آمریکا با فرستادن یک مقام سی. آی. ا. در لباس دیپلمات به تهران و ملاقات او با مهدی بازرگان و تنی چند از مقامات وقت ازجمله آیت الله بهشتی تلاش کرده است تا نظر دولت ایران را از غرب کشور (عراق که در حال توطئه برضد ایران بود و ...) برگیرد و متوجه شرق کشور (افغانستان که در کنترل کمونیست ها بود) و خطر مسکو کند. تندروهای وقت خواهان انتشار این شایعه در مطبوعات به صورت یک خبر بودند که نشان دهند «تا رابطه به همان شکل سابق با آمریکا برقرار باشد [ادامه کار سفارت]، از این نوع تماس ها و ... هم وجود خواهد داشت». ولی، مقامات دولتی مخالف انتشار شایعه بودند و می گفتند که دولت عاقل است، برخوردار از خَرَد کافی و برکنار از هرگونه اِعمال نظر خارجی.
چندی پس از اشغال سفارت و دستیابی بر اسناد، درستی خبر ملاقات اعلام شد ـ بدون اشاره به جزئیات، که سال ها بعد نام آن مقام (رابرت ایمز) و جزئیات ملاقات و مذاکرات هم افشاء شد. به نظر برخی روزنامه نگاران که در جریان شایعه پاییز 1979 بودند، ورود آن مقام به تهران و ملاقات هایش، احتمالا بر شتابِ اجرای تصمیم اشغال سفارت افزوده بود.
یک صاحب نظر در نوامبر 2014 و پس از افشاء ارسال نامه تازه ای از جانب اوباما رئیس جمهوری آمریکا به آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران و ترغیب جمهوری اسلامی به ورود به بازار اقتصاد افغانستان گفته بود که این نامه، تلاش سال 1979 آمریکا را در ذهن او تداعی کرده است. این صاحب نظر گفته بود تحولات منطقه (آسیای غربی و جنوبی) از سال 2001 (ورود نظامی آمریکا به افغانستان و دو سال بعد به عراق و تغییر دادن رژیم های دو کشور) که این تحولات دنباله و نتایج یکدیگرند، در منطقه وضعیتی مشابه اوضاع قرون 15 و 16 [روی کارآمدن دو قدرت متخاصم: عثمانی و صفویه ـ سُنّی و شیعه] پدید خواهد آورد که در آن زمان اروپاییان [دولت های استعمارگر اروپایی] با فرستادن نماینده و کارشناس نظامی، صفویه را بر ضد عثمانی تحریک می کردند و .... عامل تازه در این تحولات؛ طرح اتحاد نظامی سعودی، کویت، امارات و مصر است. سعودی، کویت و امارات به حد کافی پول و مصر بیش از حد «نظامی» دارد.
وضعیت آسیای غربی و جنوبی دوباره حساس شده است. در بخش غربی، احتمال تجزیه عراق و ایجاد سه کشور در چارچوب آن به نظر می رسد و در بخش شرقی، افزایش قدرت طالبان در مناطق پشتون نشین پس از کاهش شمار نظامیان «ناتو» و احتمال ایجاد پختونستان.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
سالگشت مرگ يزدگرد يکم باني شهر يزد بر اثر لگد اسب

نهم نوامبر سال 420 ميلادي يزدگرد يكم از دودمان ساسانيان كه رهسپار جنگ و بيرون راندن هون ها از مناطق شمالي ماوراءالنهر بود در محل چشمه سبز (چهل و چند كيلومتري نيشابور) بر اثر لگد اسب كشته شد. وي خود تصميم به رام كردن يك اسب سركش گرفته بود. يزدگرد يكم 21 سال بر ايران سلطنت كرد و در دهه اول قرن چهارم ميلادي شهر يزد را ساخت كه نام وي بر آن نهاده شده است. از كارهاي مهم يزدگرد تحمل اديان ديگر در قلمرو ايران بود. فردوسي در باره واقعه درگذشت يزدگرد يكم چنين سروده است:
بغريد و يك جفت زد بر سرش ــ به خاك اندر آمد سر و افسرش
زخاك آمد و خاك شد يزدگرد ــ ........

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
وام خارجي و تضعيف حاکميت ملي

مجلس شوراي ملي در جلسه 18 آبان 1285 (1906) درخواست دولت براي گرفتن 5 كرور تومان (2 ونيم ميليون تومان) وام از خارج را رد كرد. مجلس استدلال كرد كه دولت مطابق دخل خود بايد خرج كند، و سابقه نشان داده است كه وام خارجي باعث تضعيف حاكميت ملي مي شود.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
روزي که دکتر حسين فاطمي تيرباران شد

دكتر حسين فاطمي روزنامه نگار و وزير امورخارجه دولت دكتر مصدق 18 آبان 1333 تير باران شد. وي كه محكوميتش چند روز پيش از اين تاييد شده بود هنگام اعدام 34 ساله بود. حكم دادگاه نظامي پس از تاييد و امضاي شاه به اجرا درآمد.
دكتر فاطمي در 1299 در نائين اصفهان به دنيا آمده بود و پدر و پدر مادرش روحاني بودند. وي كار روزنامه نگاري را با نوشتن مطلب براي نشريه برادرش آغاز كرده بود و در سال 1328 پس از تاسيس جبهه ملي به آن پيوسته و مورد توجه دكتر مصدق قرار گرفته بود. فاطمي سپس با انتشار «باختر امروز» آن را عملا به صورت روزنامه ناشر افكار جبهه ملي درآورده و در دوره هفدهم، از تهران به نماينگي مجلس انتخاب شده بود. در بهمن ماه 1330 درمراسم پنجمين سال مرگ محمد مسعود ناشر « مرد امروز» كه در خيابان اكباتان به قتل رسيده بود هدف گلوله مهدي عبدخدايي 14 ساله و عضو جمعيت فدائيان اسلام قرار گرفته و مجروح شده بود. وي تا پايان عمر از عوارض اين زخم مي ناليد.
دكتر فاطمي كه از خارج دكترا گرفته بود پس از مدتي كه دستيار دكتر مصدق بود به سمت وزير امور خارجه ايران منصوب شده بود. وي خروج شاه از كشور در مرداد ماه 1332 را به دليل اين كه قبلا شوراي سلطنت را تشكيل نداده بود و نيز بدون برنامه از پيش تنظيم و اعلام شده وطن را ترك كرده بود، «فرار» اعلام داشت و به سفارتخانه ها دستور داد كه با او تماس نگيرند.
فاطمي 25 مرداد 1332 در كودتاي مقدماتي سرهنگ نصيري (بعدا ارتشبد و پس از انقلاب اعدام شد) دستگير اما موفق به فرار شد. روز 28 مرداد در خانه دكتر مصدق بود و چون مي دانست كه شاه دشمن خوني اوست، پس از به محاصره درآمدن خانه، از آنجا فرار كرد و پنهان شد و تا اسفند همان سال كه در خانه اي در كوچه رضائيه منشعب از ميدان تجريش دستگير شد هر چند وقت در يك خانه پنهان بود. همسايه آن خانه به تصور اين كه يك توده اي ريش گذارده و خود را به بيماري زده و در آنجا پنهان گرديده جريان را اطلاع داد و ماموران فاطمي را گرفتند و به فرمانداري نظامي بردند كه در آنجا چند نفر (گويا با نقشه قبلي برخي مقامات) وي را هنگام انتقال تحت الحفظ از ساختماني به ساختمان ديگر چاقو زدند!! و مجروح كردند. محاكمه دكتر فاطمي غيرعلني انجام گرفت و كسي جز اعضاي محكمه نتوانست حرفهاي او را بشنود. شاه با فرجامخواهي دكتر فاطمي موافقت نكرد، درخواست روحانيون و بزرگان اصفهان را هم در دادن يك درجه تخفيف به او نپذيرف و با اين كه غير نظامي بود و اقدام مسلحانه نكرده بود سحرگاه 18 آبان 1333 در ميدان تير لشكر دو زرهي به جوخه اعدام سپرده شد و «تيرباران» گرديد.
روحانيون اصفهان در يك تلگرام گروهي به شاه نوشته بودند كه حسين فاطمي يك «سيد» و از اولاد پيغمبر است و قتل او براي سلطنت يمن نخواهد داشت.
پس از انقلاب 1357 و تغيير نظام، خيابان آريامهر تهران به «دكتر حسين فاطمي» تغيير نام داده شد و تنها نامي از ميان پيروان خط دكتر مصدق است كه پس از كناره گيري مهندس بازرگان از رياست دولت موقت، هنوز از خيابان حذف نشده است و برخي دليل آن را تعلق دكتر فاطمي به خاندان روحاني معروف نائين مي پندارند.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
زادروز محمد اقبال فيلسوف و شاعر بزرگ فارسي سرا

امروز زادروز محمد اقبال (علامه اقبال) فيلسوف، انديشمند و شاعر فارسي سرا است كه نهم نوامبر سال 1877 در سيالكوت (كشمير پاكستان) به دنيا آمد و 21 آوريل سال 1938 (پيش از استقلال هند و ايجاد كشور پاكستان) درگذشت.
اقبال و محمدعلي جناح از پدران موسس پاكستان بشمار مي آيند. اقبال در دانشگاه لاهور و دانشگاههاي انگلستان تحصيل كرده و از دانشگاه مونيخ دكترا گرفته و تز دكتراي خود را درباره متافيزيك از ديدگاه انديشمندان و فلاسفه ايران نوشته بود. اقبال عميقا تحت تاثير افكار مولوي و جامي بود و نيچه را متفكري بزرگ مي پنداشت. وي كه از طريق وكالت دادگستري و مشاوره قضايي امرار معاش مي كرد در سال 1906 به فكر تاسيس حزب مسلمانان هندوستان برآمد. اقبال در برابر نوشته گوته، كتاب «پيام مشرق زمين» را نوشت و در برابر اشاره نيچه به «سوپرمن»، «پرفكت من (انسان كامل)» را مطرح ساخت. مجموعه «اسرار خودي» اقبال آن چنان نافذ جلوه كرد كه انگلستان به او لقب «سر» داد.
اقبال در سال 1926 وارد مجلس محلي لاهور شد و از آن پس وسيعا براي عملي ساختن فكر خود به ايجاد پاكستان مركب از مسلمانان هند دست به اقدام زد. پس از ايجاد پاكستان، اقبال عنوان شاعر پاكستان و شاعر شرق لقب گرفت. وي علاوه بر فارسي به «اردو» هم اشعار فراوان سروده است. بيشتر اشعار اقبال زمينه فلسفي دارد. در پاکستان، نهم نوامبر به مناسبت زادروز علامه اقبال - روز اقبال نامگذاري شده است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
صفحه  صفحه 40 از 82:  « پیشین  1  ...  39  40  41  ...  81  82  پسین » 
ایران

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA