انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 52 از 82:  « پیشین  1  ...  51  52  53  ...  81  82  پسین »

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران


مرد

 
پادگان خُجَند، مرزبان شمال شرقی ایران در دو هزار و 547 سال پیش

کرونیکلر های اروپایی دستورِ سال 534 پیش از میلاد کوروش بزرگ (بنیادگذار ایران) به ایجاد یک پادگان مرزبانی در کنار «سیردریا» به منظور جلوگیری از عبور طایفه «ماساگاتا» از این رودخانه (رود سیحون ـ آراکزس ـ سیردریا) و هجوم به منطقه ایرانی «فرارود» را در صدر رویدادهای «هشتم دسامبر» درج کرده و نوشته اند که محل این پادگان که بعدا شهر خجند در کنار آن ساخته شد کوروشکده (بر وزن دانشکده) نامیده می شد. به رغم ایجاد این پادگان، کوروش مجبور شد در سال 529 پیش از میلاد شخصا برای عقب راندن ماساگاتی ها به «فرارود» برود که در ماه دسامبر در میدان جنگ و در کنار سیردریا کشته شود که جنازه او همچنانکه وصیت کرده بود به پاسارگاد حمل و مدفون شد. با وجود کشته شدن کوروش، سپاهیان او پیروز شدند و هدف کوروش از آن لشکرکشی تامین شد.
این کرونیکلرها بدون اینکه روشن سازند که هشتم دسامبر را از کجا به دست آورده اند افزوده اند که دو قرن بعد اسکندر مقدونی پس از فتح منطقه «فرارود» ناحیه ای را که پادگان کوروش در آنجا بود گسترش داد و شهر به نام او «اسکندریهِ دورتر» معروف شد که این نام هم دو قرن بیشتر دوام نیافت که به «خُجَند» تغییر یافت که در کنار سیردریا و دهانه درّه فرغانه واقع است که یکی از ده نقطه زیبا و خوش آب و هوای جهان بشمار می آید. پادگان این شهر در دوران ساسانیان باردیگر تقویت شد و مرزبان نشین «فرارود» قرارگرفت زیرا که ساسانیان وُرّاث همان دشواری هخامنشیان و درگیر آلان ها و هون های سفید شدند که اعقاب «ماساگاتا» ها بودند. در دهه چهارم قرن بیستم دولت شوروی نام شهر خجند را که دومین شهر بزرگ جمهوری تاجیکستان است بدون اینکه لنین برایش کاری کرده باشد به «لنین آباد!» تغییر داد که پس از فروپاشی شوروی به نام تاریخی خود ـ خجند ـ بازگشته است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
افتادن گيلان به دست مغولها

۸۵ سال پس آغاز حمله چنگيزخان مغول به ايران، گيلان هم هشتم دسامبر سال 1306 ميلادي به دست ايلخان وقت (حاكمران مغول بر ايران) افتاد و آسيب فراوان ديد. مغولان هم بمانند عرب قادر به عبور از كوههاي البرز و حمله به گيلان و مازندران پوشيده از جنگل نبودند كه مردمي عميقا ميهندوست و وفادار به ايران داشته اند. گيلان در زمان سلطان محمد خدابنده كه سلطانيه زنجان پايتخت او فاصله زيادي از گيلان نداشت تصرف و غارت شد. مغولان در چند منقطه گيلان نيز دست به كشتار مردم زدند.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
شورش نان در تهران و پيامدهاي آن از جمله بستن مطبوعات

تورم پول ناشي از چاپ بي رويه اسكناس، ارسال غله محصول ايران به شوروي جنگزده و سودجويي چند معامله گر با احتكار خواربار مورد نياز مردم و افزودن موادي ديگر به آرد و نامرغوب شدن نان مصرفي، 17 آذر 1321 و 15 ماه پس از اشغال نظامي ايران به دست متفقين، تهران گرفتار يك شورش بزرگ شد.
از بامداد اين روز گروهي از مردم و عمدتا جوانان و دانشجویان در ميدان بهارستان جمع شده بودند تا با نماينگان مجلس ملاقات و درد جامعه را با آنان در ميان بگذارند. اين گروه که هر لحظه هم بر شمار آنان افزوده مي شد پس از ورود به ساختمان مجلس، ضمن گفتگو با نمايندگان چون به حرفهاي آنان قانع نشدند به مشاجره پرداختند و تني چند از نماينگان را كتك زدند و سرگرم خراب کردن وسائل مجلس شدند و .... همزنان با این وضعیت، گروهي ديگر به خانه احمد قوام نخست وزير وقت واقع در خيابان قوام السلطنه حمله بردند و آنجا را غارت و تخريب كردند و ديگران هم به غارت مغازه ها پرداختند و به بازار حمله بردند و .... پليس تهران نخواست و يا نتوانست از ادامه عصيان جلوگيري كند. قوام كه چنين ديد اميراحمدي (سپهبد) را كه به سختگيري شهرت داشت فرماندار نظامي تهران كرد و همه روزنامه هاي پايتخت را بست تا از انتشار اين واقعه كه باعث تحريك ديگران مخصوصا در ساير شهرهاي کشور مي شد جلوگيري کرده باشد.
اميراحمدي ظرف دو روز با خشونت تمام عصيان تهراني ها را سركوب كرد كه ضمن آن شماري هم كشته، زخمي و دستگير شدند .
قوام پس از پايان يافتن آشوب نيز روزنامه ها را به بهانه دردست تنظيم بودن لايحه تازه قانون مطبوعات باز نكرد و به جاي آنها يك روزنامه دولتي به نام «اخبار روز» را منتشر ساخت. لايحه مطبوعات كه توسط احمد قوام به مجلس داده شد پايه قوانين مطبوعات بعدي در ايران شده است كه تا به همين امروز ايرادات فراوان به آنها وارد آمده است. بسياري از مسائل ايران از همين قوانين مطبوعات ناشي شده است كه در كشورهاي ديگر نظير اين قوانين وجود ندارد. به اظهار برخي از اصحاب نظر، اين قوانين غرض آلود در انظار بين المللي به تمدن ايراني لطمه زده است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
نفت ايران و يک درد سر ملّي ـ تحريم، افشاگري و انتقاد ـ سالروز انتشار اصلاحيه قرارداد نفت با کنسرسيوم

هشتم دسامبر سال 1970 (17 آذر 1349) اصلاحيه قرارداد نفت ايران و كنسرسيوم كه نزديك به سه هفته پيش از اين بر سر آن توافق شده بود انتشار يافت كه سهم ايران از در آمد نفت کمي بيش از 60 درصد آن شده بود. مذاكرات تا رسيدن به اين توافق ده روز طول كشيده بود. از زمان امضاي قرارداد «دارسي» در سال 1901، نفت براي مردم ايران جز درد سر چيز ديگري به بار نياورده است. به باور اصحاب نظر، اگر اين نفت نبود، تاريخ ايران مسيري ديگر را طي مي كرد ــ وضعيتي عادي، و از فساد اداری، اختلاس، سوءاستفاده هاي دولتي و ... هم اثری نبود.
نفت ایران که مارس 1951 (29 اسفند 1329) ملّی و از دست انگلستان خارج شد پس از کودتای 28 امُرداد 1332 (آگوست 1953) به کنسرسیومی از شرکتهای نفتی غرب واگذار شد که در این کنسرسیوم سهم شرکت نفت انگستان 40 درصد، سهم 5 کمپانی آمریکایی 40 درصد و مابقی سهم شرکتهای فرانسه و هلند. قرار براین بود که از پرداختی به ایران، غرامت شرکت نفت انگلستان ناشی از ملی شدن مارس 1951 داده شود. پس از انقلاب، قرارداد با کنسرسیوم لغو شد.
ایران در میان صادرکنندگان نفت ـ طبق گزارش آماری ژانویه 2011 مقام چهارم را با صدور روزانه دو میلیون و 400 هزار بشکه داشت [که پس از تشدید تحریم کاهش یافته است.]. در این گزارش مقام اول در صادرات نفت، با کشور سعودی با صدور 8 میلیون و 828 هزار بشکه در روز بود، روسیه مقام دوم را داشت با صدور 5 میلیون و 430 بشکه در روز و مقام سوم با امارات عربی متحده بود با صدور 2 میلیون و هفتصد هزار بشکه. درآمد ايران از صدور نفت در سال 2010، هشتاد و 5 ميليارد دلار بود. روسيه در سال 2013 پانزده ميليون تُن بيش از آن سال توليد کرده و توليد نفت خام آن در اين سال به 520 ميليون تُن رسيده بود. [دولت های غرب در سال 2014 تحریم هایی را بر روسیه تحمیل کرده اند.].
متوسط میزان صادرات نفت ایران در هر روز در سال 2003 دو میلیون و دویست هزار بشکه، در سال 2004 دو میلیون و پانصد هزار بشکه، در سال 2006 دو میلیون و 520 هزار بشکه، در سال 2007 دو میلیون و هشتصد هزار بشکه، در سال 2009 دو میلیون و دویست هزار و در سال 2010 دو میلیون و چهارصد هزار بشکه. تولید متوسط ایران روزانه در این سال چهار میلیون و 120 هزار بشکه بود که مابه التفاوت آن با صادرات، در داخله مصرف می شود.
پنج مصرف کننده ردیف اول در جهان عبارتند از: آمریکا با 20 میلیون و 590 هزار بشکه، چین با بیش از 7 میلیون و 500 هزار بشکه، ژاپن با 5 میلیون و 220 هزار بشکه، هند با 2 میلیون و 730 هزار بشکه و آلمان با 2 میلیون و 630 هزار بشکه در روز. [آمریکا از سال 2013 بر میزان تولید نفت داخلی خود افزوده است و اعلام شده است که این روند ادامه خواهد داشت.].
طبق آمار ژانويه 2011، کشورهای صادر کننده دیگر که هر روز هرکدام بیش از 2 میلیون بشکه نفت تولید می کردند عبارت بودند از: کویت، نروژ، عراق، ونزوئلا، نیجریه، مکزیک، کانادا و لیبی و به زودی هم آنگولا.
تشديد تحريم اقتصادي ايران و ازجمله نفت از سوي غرب از اواخر سال 2011 به اجرا درآمده است. اين تحريم مشکلات اقتصادي و ارزي ايجاد کرده و همچنين افشاگري و انتقاد. يک نمونه از اين قبيل مطالب هفتم دسامبر 2012 توسط خبرگزاري ايلنا (تهران) انتشار يافته بود که پاراگراف اول آن از اين قرار است:
تهران ـ 7 دسامبر 2012 ـ ایلنا: حسین کمالی دبیر کل حزب اسلامی کار (وزیر کار پیشین) گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی کنوني جمهوری اسلامی ایران به تحریم‌ها برمی‌گردد و بخش دیگر ناشی از سیاست‌های نادرست اقتصادی دولتمردان است. یک زمانی ما نفت را بشکه‌ ای ۷ دلار می ‌فروختیم که ۳ دلارش خرج استخراج آن می‌شد. در همه صد سال گذشته درآمد نفتی کشور هزار میلیارد دلار بود که ۶۰۰ میلیارد دلار آن مربوط به ۶ سال گذشته است. با این مقدار ارز می‌توان کشوری را از نو ساخت. نتیجه سیاست‌های اقتصادی دولت و روش‌های غیر علمی که به کار می‌بُرد نمی‌توانست نتیجه‌ای بهتر از این داشته باشد و سرمایه ملی از میان رفت.
و نيز افشاگري احمد حسيني کارشناس صنعت نفت در اين زمينه که هفتم دسامبر 2012 توسط خبرگزاري فارس انتشار يافت به شرح زير:
تهران ـ 7 دسامبر 2012 ـ خبرگزاری فارس: احمد حسینی ـ یک کارشناس صنعت نفت گفت که روابط ناسالم در قراردادهای خارجی، روابط ناسالم در قراردادهای داخلی یا پیمان‌های زنجیره‌ای، سیاسی بودن قراردادهای داخلی، روابط ناسالم در فروش فرآورده‌های نفتی و روابط ناسالم درخریدهای خارجی در صنعت نفت موجب شده است که شاهد ایجاد دلال های نفتی و به تبع آن مافیای نفتی باشیم.
وی سپس به تشریح این پنج راه دلالی و مافیای نفتی پرداخت و گفت:
در عرف جهانی، دریافت «پورسانت» و انواع بده ‌بستان‌های مرتبط با آن در معاملات نفتی رویه‌ای معمول است. طبیعی است که به دلیل حجم بزرگ معاملات نفتی در ایران، شبکه‌های گسترده دلالی خارجی و داخلی، در اطراف این معاملات شکل گیرند و این شبکه‌ها تلاش کنند که با اخذ پورسانت‌های کلان قراردادهای متناسب با منافع طرف خارجی منعقد کنند. قراردادهای وزارت نفت با پیمانکاران داخلی، بزرگترین قراردادهای پیمانکاری ایران بشمار می‌روند به طوری که در هیچ صنعت دیگری نمی توان چنین قراردادهایی را یافت. در طول دو دهه اخیر کانون‌های ذی نفوذ قدرت، موجب شده اند تا پیمانکار‌ان شبه خصوصی در صنعت نفت تشکیل شوند که بالقوه می توانند بستری برای کسب ثروت‌های عظیم و نامشروع باشند. متاسفانه پیمانکاران شبه خصوصی با بهره‌گیری از روابط خود با مقامات و تأثیرگذاری بر دیوان‌سالاری مرتبط با صنعت نفت قراردادهای کلان نفتی را دریافت کرده و با اخذ مبلغ قابل توجهی پیمان‌ را به پیمانکار دست دوّم منتقل می‌ کنند. پیمانکار دست دوّم نیز این رویه را ادامه می‌دهد و قرارداد را به پیمانکار دست سوّم منتقل کرده و به‌ رغم اینکه این رویه غیرقانونی است ولی مرسوم شده و می توان نمونه های زیادی را در صنعت نفت ایران مثال زد. نکته تعجب آور در اینجاست که این‌ گونه قراردادها برای پیمانکاران دست پنجم که همان مجریان واقعی پیمان هستند نیز بسیار سودآور است. در طول یکی دو دهه اخیر، شرکت‌های خارجی طرف قرارداد با وزارت نفت جمهوري اسلامي نیز از این رویه سودهای کلان برده‌اند و متأسفانه در برخی موارد با پرداخت مبالغ ناچیز اجرای تعهدات خودرا به پیمانکاران ایرانی سپرده‌اند و در ازای آن، مبالغ هنگفتی ارز از دستگاه‌های دولتی ایران دریافت کرده اند.
احمد حسینی همچنین با اشاره به سیاسی بودن برخی از قراردادهای داخلی در صنعت نفت گفت: متاسفانه در دو دهه اخیر وابستگی وزارت نفت به جناح‌های متنوّع سیاسی سبب شده است که عملاً این وزارتخانه، به دلیل حجم بزرگ نقدینگی و گردش بالای عملیات مالی آن، به منبع اصلی تغذیه غیرقانونی، غیررسمی و نامحسوس احزاب سیاسی کشور تبدیل شود. با بررسی سوابق دلالانی که توسط نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی دستگیر می شوند می توان گفت که اکثر این افراد سعی می کنند خود را وابسته به جناح های مختلف سیاسی نشان دهند.
احمد حسینی اضافه کرد: در سال‌های گذشته شاهد روابط ناسالم و غیرشفّاف در فروش فرآورده‌های نفتی در بازارهای داخلی و خارجی بوده‌ ایم. در حوزه فروش فرآورده های نفتی بهره‌برداری از روابط و اطلاعات نقش بسزایی در کسب سودهای هنگفت برای افراد خاص داشته است. متاسفانه شنیده شده است که احزاب و کانون‌ها و شخصیت‌های سیاسی و نیز سازمان‌های بعضاً حمایتی عام‌المنفعه از طریق دریافت حواله‌های فرآورده‌های نفتی و فروش آن سودهای کلانی بدست آورده اند.
احمد حسینی با اشاره به روابط ناسالم در برخی از خرید های خارجی صنعت نفت اظهارداشت: حجم مالی کلان خریدهای خارجی در صنعت نفت ایران طبیعتا بستر لازم را برای پیدایش روابط ناسالم در این حوزه فراهم آورده است به همین دلیل شناسایی طرف‌های خارجی در این معاملات و بازنگری احتمالی در این حوزه از ضرورت‌های بهسازی و سالم‌سازی فعالیت‌های آتی وزارت نفت است.
احمد حسینی در ادامه مطالب خود گفت: آمارهای رسمی شرکت ملی نفت ایران حاکی از آن است که برای تحقق اهداف برنامه پنجم صنعت نفت نیازمند 36 دستگاه دکل جدید حفاری دریایی و 120 دستگاه دکل جدید حفاری خشکی است. متاسفانه این موضوع بهانه ای شده است برای ورود دلالان به صنعت نفت تا بتوانند از این طریق پول های کلانی را به جیب زده و اقدام به واردکردن دکل هایی کنند که به هیچ عنوان کارایی لازم را نداشته باشد. نیاز به دکل حفاری از یک طرف و افزایش نرخ ارز از طرف دیگر موجب شده است تا دلالان نفتی بازار واردات دکل را به ظاهر گرم کرده و سودهای کلانی را عاید خود سازند و علاوه بر وارد کردن دکل های دست دوم چینی، این دکل ها نتوانند موجب افزایش تولید نفت در کشور شوند.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
و به اين آساني روزنامه نگاران حرفه اي ايران خانه نشين شدند

چهار ماه و چند روز پس از مصادره موسسه اطلاعات و سپرده شدن آن به بنياد مستضعفان [و يک سال بعد از آن به دفتر رهبری]، بامداد 7 دسامبر 1979 (16 آدز 1358) حسين بنكدار نخستين مدير منصوب موسسه اطلاعات از سوی بنیاد مستضعفان [که قبلا یک بازاری بود و در بازار تهران فعالیت داشت] به دست هريك از دهها نويسنده و روزنامه نگار شاغل در اين موسسه كه هركدام سالها در آنجا قلم زده بودند، با این موسسه «قرارداد کار» امضاء کرده بودند و قصد ورود به محل كار خودرا داشتند يك يادداشت يك سطري دستنويس (كاغذ كاهي) حاوي اين جمله را داد: «به وجود شما، ديگر نيازي نيست». این نویسندگان تهدید شده بودند که اگر به اخراج (بدون دلیل) خود اعتراض کنند به دادگاه انقلاب تحویل داده خواهند شد. اين عمل، كارگران موسسه اطلاعات را خشمگين كرد و دست به اقداماتي زدند و موضوع به گوش دكتر بهشتي رسيد و اقدام لغو شد و پوركاشف مدير بعدي موسسه اطلاعات از جانب بنیاد مستضعفان چهار ماه بعد و اين بار با صدور احكام رسمي و ضمن تشكر از زحمات گذشته، همان عده را منتظر خدمت كرد. اين احكام انتظار خدمت براي بيشتر اين نويسندگان حكم «ابدي» يافته است، بدون اين كه غرامت اخراج از كار دريافت كرده باشند.
در کیهان و روزنامه های دیگر نیز وضعیت بر همین منوال بود. نويسندگان نشريات كيهان هم به همان صورت اخراج شدند، ولي گویا بعدا مبلغی به عنوان غرامت اخراج به بعضی از آنان داده شد.
روزنامه نگاران در همان نخستین ماه پس از انقلاب، از رادیو تلویزیون و خبرگزاری ملی (پارس ـ ایرنا) برکنار شده بودند. این برکناری ها هم بدون پرداخت غرامت اخراج بود. همین روزنامه نگاران با اعتصاب 62 روزه خود در پاییز 1357 به پیروزی انقلاب کمک موثر کرده بودند.
به گفته اصحاب نظر، برکناری این روزنامه نگاران ژورنالیسم ایران را دهها سال عقب بُرد.
غلامحسین کرباسچی شهردار وقت تهران که از او به دلیل مدیریت خوب به عنوان امیر کبیر معاصر نام می برند در دسامبر 1992 (آذرماه 1371) دهها تن از این روزنامه نگاران خانه نشین را برای راه انداختن «همشهری» بکار دعوت کرد و ژورنالیسم ایران دوباره و تا حدی جان گرفت. دکتر فریدون وردی نژاد (استاد علم مدیریت و موسس روزنامه ايران و دانشکده خبر) که چنین نتیجه ای را دید در سال 1994 (1373 هجری خورشیدی) گروه دیگری از روزنامه نگاران خانه نشین را برای راه اندازی روزنامه «ایران» دعوت کرد که موثر واقع شد. با وجود این، هنوز به روزنامه نگاران قدیمی ـ آن شمار که در ایران مانده اند ـ پروانه انتشار نشریه داده نشده است.
پس از انتقال موسسه اطلاعات از بنیاد مستضعفین به دفتر رهبری در سال 1359 (1980 میلادی) و انتصاب حجت الاسلام محمود دعایی به مدیریت آن، هرکدام از نویسندگان و مترجمان پیشین آن موسسه که مراجعه کرده بودند بکار گرفته شدند و احترام و احوال آنان رعایت می شود. در روزنامه اطلاعات به مدیریت محمود دعایی همان روش دهها ساله این روزنامه ـ خبری بودن ـ حفظ شده است و بنابراین تنها روزنامه ایران است که مورّخان برای دنبال کردن هر رویداد معاصر به آرشیو آن مراجعه می کنند.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
پرونده اختلاس از بیمه ایران و استانداری تهران

تهران ـ خبرگزاری مِهر ـ 16 آذرماه 1392: به تصمیم هیئت قضات، دور تازه رسیدگی به پرونده اختلاس از بیمه ایران و استانداری تهران به صورت علنی (حضور روزنامه نگار و تماشاگر) برگزار خواهد شد. این محاکمه از 18 آذرماه 1392 در شعبه 79 دادگاه کیفری آغاز خواهد شد. حکم دادگاه بدوی در محکومیت 22 نفر از متهمان این پرونده نقض شده است. دو تَن از متهمان به حبس ابد محکوم شده بودند.
رسیدگی قبلی به پرونده اختلاس از شرکت بیمه ایران و استانداری تهران در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران انجام شده و 42 روز طول کشیده بود. پرونده سپس به دیوان عالی کشور ارسال شده بود.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
اجرای طرح مسکن مِهر، در عمل به بخش های صنعت و کشاورزی آسیب وارد کرده است

به گزارش ایرنا (خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران)، تورج سلیمانی مدیرعامل بانک مسکن ایلام 16 آذر 1392 در نشست بررسی چگونگی انتشار اوراق مشارکت اظهار کرد که این طرح باعث ایجاد تورّم فزاینده در جامعه شده است.
وی همچنین گفت که اختصاص دادن درصد بالایی از اعتبارهای کشوری برای اجرای طرح مسکن مِهر، در عمل به بخش های صنعت و کشاورزی آسیب وارد کرده است ـ این طرح [که در دوران دولت های نهم و دهم تنظیم و به اجرا گذارده شد] علاوه بر آسیب زدن به اقتصاد کشور، باعث نارضایتی افراد کم درآمد نیز شده است که از تورّم بالا رنج می برند.
سلیمانی ابراز امیدواری کرد که مقامات ارشد دولتی در اجرای طرح های بزرگ، قبلا همه جوانب کاررا بسنجند و به شکل علمی و کارشناسی و در راستای توسعه اقتصادی و ایجاد تحول در جامعه عمل کنند.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
تاکسی‌ها هم چینی می‌شوند!

تهران ـ ایسنا (خبرگزاری دانشجویان ایران) ـ 16 آذرماه 1392: رییس ستاد مدیریت حمل ‌و نقل و سوخت کشور از بررسی یک خودروی جدید وارداتی برای ورود به خطوط تاکسی‌های برون شهری خبرداد و گفت: چنانچه کار به تصويب قطعي برسد، این خودرو نیز به MVM530 (وَن های ساخت چین که در تهران و عمدتا در ایستگاههای مترو مسافر می برَند) اضافه خواهد شد. خودرو مورد بحث رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل نیز ساخت چین است. واردات اتومبیل در حالی است که در ایران انواع اتومبیل ساخته و یا مونتاژ می شود. واردات انبوه کالا از چین در چند سال گذشته موجب ناخرسندی ایرانیان شده است زیراکه این کالا می تواند در ایران تولید شود. در چند ماه گذشته در این زمینه کنایه و اشاره های انتقاد آمیز متعدد انتشار یافته است. حسن روحانی رئیس جمهور در مصاحبه تلویزیونی «گزارش صد روز» گفته بود: دولت های نهم و دهم فرصت های شغلی ایجاد کردند ولی برای چینی ها و ....
تیتر این مطلب هم از «ایسنا» است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس: واردات خودروهاي بي‌كيفيت چيني به ایران قابل قبول نیست

رضا رحماني رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با غير قابل قبول دانستن واردات خودروهاي بي‌كيفيت چيني به کشور، گفت كه جمهوری اسلامی ایران یک بازار دهها میلیونی اتومبیل است و چنین بازاری براي خودروسازهاي خارجي ـ به آسانی قابل چشم‌پوشي نيست و بنابراین، ما نبايد در انعقاد قرارداد با خودروسازهاي خارجي خودرا به يك يا دو خودروساز محدود کنیم. در دنيا شركت‌هاي ديگري هستند كه به خاطر حجم بالاي بازار ايران مايلند به كشور ما بيايند. آنها در اينجا مي‌توانند توليد ارزان داشته باشند. چون منفعت می برند باید منافع ما و مصرف کنندگان ما را به لحاظ مرغوبیّت کالای خود و نیز تعهدات و تضمینات دیگر را بپذیرند. اگر شرایط مرغوبیّت و تضمین های معمول کالا [متداول در جهان به صورت استاندارد مثلا تعمیر رایگان تا زمان معیّن و تعویض رایگان قطعات در صورت معیوب بودن و یافت شدن عیب در ساخت و همچنین تعهد تأمین قطعات یدکی] را نپذیرند باید معامله را قطع کنیم و سراغ خودروسازهای دیگر برویم.
رحمانی با تاكيد گفت که وزارت صنعت بايد در مذاكرات با خودروسازهاي خارجي جدّي‌تر برخورد كند. همچنين قراردادهايي كه با اين خودروسازها منعقد مي‌شود بايد چِفت و بَست‌هاي محكمي داشته باشد. اين قابل قبول نيست كه فقط خودروهاي بي‌كيفيت چيني را وارد كنيم.
رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس با اشاره به ضرورت اصلاح تعرفه واردات خودرو گفت: در حال حاضر تعرفه گمرکی واردات خودرو با واردات قطعات مربوط هماهنگ نيست و اگر كسي خودرو کامل وارد كشور كند برايش صرفه اقتصادي بيشتري دارد تا اينكه قطعات آن را بياورد.
روزنامه «اَبرار» این اظهارات رضا رحمانی را به نقل از ایسنا در شماره 16 آذر 1393 خود منتشر کرده بود و تیتر خبر را به صفحه اول برده بود.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
مرد

 
ایسنا به نقل از بانک مرکزی: 53 برابر شدن ارزش دلار نسبت به ریال در 30 سال گذشته

در طول 30 سال گذشته، ارزش برابری ارزها در بازار ایران همواره روند صعودی داشته است.
در سال 1393، ارزش دلار آمریکا نسبت به ریال، با هر دلار 3099 تومان آغاز شده بود که در 16 آذرماه این سال 3400 تومان بود.
بررسی آمار و ارقام بانک مرکزی از سال 1364 [شش سال پس از انقلاب] تاکنون بیانگر 53 برابر شدن نرخ دلار [دلار آمریکا] در برابر ریال است. در این فاصلهِ نزدیک به 30 سال، ارزش برابری دلار آمریکا نسبت به ریال جمهوری اسلامی ایران از 61 تومان در 1364 (زمان جنگ عراق با ایران) به حدود متوسط 3239 تومان در سال 1393 رسید. [ارزش دلار در سال انقلاب و تا دو ـ سه سال پس از آن، حدود 7 تومان بود.].
نرخ دلار از سال 1364 تا 1368 (دوران جنگ) کمتر از 100 تومان و تا سال 1373 کمتر از 200 تومان بود که در سال 1374 به حدود 400 تومان رسید و آز آن پس روندی صعودی داشته است.
ارزش دلار نسبت به ریال در بازار آزاد (تهران) از سال 1392 وارد منحنی 3000 تومان شده و تا به امروز نیز با نوسانی ـ گاهی ملایم و گاهی هم تُند در همین سطح باقی مانده است.

مولف (نوشيروان کيهاني زاده)
مقصر منم که خیال کردم هیچکس باز عاشق نمیشه
حواسم نبود شاه توی دست آخر یا ماته یا کیشه
     
  
صفحه  صفحه 52 از 82:  « پیشین  1  ...  51  52  53  ...  81  82  پسین » 
ایران

Diary History Iran | روزنگار تاریخ ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA