انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 12 از 14:  « پیشین  1  ...  11  12  13  14  پسین »

زنان ایرانی در دو قرن اخیر


مرد

 
milad061: چه جالب با این که قراره زنان مشهور و شاخص ایران معرفی بشه ولی اغلب اونایی معرفی میشن که توی رسانه های اجتماعی خبری ازشون درز میشه مثل همین مریم میرزاخانی
پستهای ابتدای این تاپیک را مطالعه نکرده اید؟!
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
دکتر مرضیه ارفعی اولین امیر زن در ارتش ایران




تیمسار سرتیپ دکتر مرضیه ارفعی نخستین زنی است که در ارتش ایران به درجه سرتیپی رسید.

مرضیه ارفعی در یک خانواده ایرانی در سال ۱۲۸۰ خورشیدی در شهر استانبول ترکیه متولد شد.
تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در این شهر به پایان رساند.
پس از ورود به دانشگاه در سال ۱۳۰۸ در رشته طب فارغ التحصیل شد. دکتر ارفعی مدت دو سال در ترکیه در رشته اطفال و زنان به طبابت پرداخت. سپس در سال ۱۳۱۰ به ایران بازگشت. با استخدام در وزارت بهداری، ریاست بخش ۲ بیمارستان پهلوی سابق به او محول گردید.

در زمان حکومت رضا شاه به ریاست آموزشگاه زنان ارتش رسید.
از آنجا که اکثریت مردان خانواده دکتر ارفعی را افسران ارتش تشکیل می‌دادند، حضورش در پست ریاست آموزشگاه زنان ارتش سبب شد تا به تدریج طبابت در بیمارستانهای ارتش را به صورت شغل رسمی به عهده بگیرد.
همچنین تیمسار ارفعی مدت ۱۹ سال در هنرستان دخترانه به تدریس بهداشت و پزشکیاری پرداخت. وی مدتی نیز در سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی به معالجه بیماران می‌پرداخت.

نخستین ازدواج او با سروان دکتر پیشوا عمر کوتاهی داشت. چند سال پس از فوت همسر اولش با دکتر بختیاری ازدواج کرد.

اولین سرتیپ زن ایرانی تیمسار سرتیپ مرضیه ارفع بود. وی در سال ۱۳۱۲ بدستور رضا شاه با درجه همردیف سروانی مشغول بخدمت در ارتش شاهنشاهی شد و این آغاز فعالیت زنان در ارتش ایران بود.

در سال ۱۳۳۸ بعنوان اولین زن ایرانی بدرجه سرتیپی ارتقاء یافت و در سال ۱۳۴۱ پس از ۳۰ سال خدمت در ارتش از خدمت بازنشسته شد. وی در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۳۵۷ چشم از جهان فرو بست.

روحش شاد
     
  
مرد

 
چه تابپک جالبی ایول
..........................................
     
  
مرد

 
[vimeo=null]undefined
..........................................
     
  
زن

 
پروفسور مریم میرزاخانی

۵



پیمودن پله های ترقی تا کسب جایزه ی بلومنتال

بعد از این که در سال 2004 موفق به اخذ مدرک دکتری از دانشگاه هاروارد شد در همان سال به عنوان استاد دانشگاه شروع به تدریس در دانشگاه های پرینستون و استنفورد کرد.
یک سال بعد، یعنی در سال 2005 از دید نشریه ی پاپیولار ساینس (Popular Science یا PopSci نشریه ای آمریکایی است که فعالیت خود را از سال 1872 شروع کرده و هرسال 10 نفر از نخبگان برتر علمی جهان در زمینه های مختلف را معرفی میکند)، به عنوان یکی از ده ذهن برتر جهان و ذهن برتر در رشته ی ریاضیات شناخته شد و از او تجلیل کردند.

دریافت جایزه ی بلومنتال

در سال 2009 جایزه ی بلومنتال در ریاضیات را دریافت کرد (جایزه بلومنتال جایزه‌ای در زمینه ریاضیات است که توسط انجمن ریاضیات آمریکا در سال ۱۹۹۳ و برای گرامیداشت لئونارد بلومنتال و الینور بلومنتال بنیان نهاده شد. این جایزه هر چهار سال یکبار به کسانی که در رشته ریاضیات محض مشارکت قابل توجهی داشته‌اند اهدا می‌گردد.)

نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

 
پروفسور مریم میرزاخانی

۶



مریم و حل مسائل لاینحل

تحقیقات مریم میرزاخانی در ریاضی به شاخه‌های مختلفی از جمله هندسه هذلولوی Hyperbolic geometry، هندسه جبری، توپولوژی، سیستم‌های دینامیکی و نظریه احتمال مرتبط بوده و آن‌ها را به هم مرتبط و زمینه‌ساز روش‌های جدیدی در این شاخه‌ها شده‌، از جمله اینکه دیدگاه و اثبات بدیعی از برخی مسائل مطرح ریاضی، همچون حدس «ادوارد ویتن» در مورد فضای زمینه سطوح ریمانی، یا شار «ویلیام ترستن» در سیستم‌های دینامیکی به دست می‌دهند. نظریه‌ی شار زلزله «ویلیام ترستن» برای مدت‌ها به‌عنوان مسئله‌ای بی‌پاسخ در ریاضی شناخته می‌شد و مریم در سال ۱۳۸۹، آن را روی فضای تایشمولر Teichmüller space به اثبات رساند.
(شار Flux = میزان جریانی است که از واحد سطح در واحد زمان می‌گذرد)
بهرنگ نوحی، استاد دانشگاه کویین مری، درباره اهمیت کار علمی مریم میرزاخانی می‌گوید: "نه فقط مسائلی که حل کرده مسائل مهمی هستند، بلکه روش‌هایی که برای حل آنها ابداع کرده به دیگر ریاضیدان‌ها ابزار و دیدگاه‌های خوبی برای حل مسائل دیگر می‌دهد."


سال ۱۳۹۳، مریم میرزاخانی بهمراه دو محقق دیگر، ثابت کرد که ژئودزیک‌های مختلط و بستارهای آن‌ها، برخلاف آنچه گفته می‌شود، به طرز شگفت‌انگیزی منظم‌‌اند...
از دیگر کارهای مهم مریم میرزاخانی و همکارانش اثبات حدسی در حوزه فضاهای زمینه مختلط است که علیرغم تلاش ریاضی‌دانان برای مدت‌ها حل‌نشده باقی مانده بود. وی در شمار محققانی بود که در حوزه‌های گوناگونی از گرافیک رایانه‌ای تا ریاضیات و علوم رباتیک، افق‌های تازه‌ای در مرزهای جهان اطراف ما گشوده‌اند.
مطالعات او در زمینه نظریه توابع، ستایش‌ بسیاری از ریاضیدانان را برانگیخته بود. گفته می‌شود او بدون گرفتن جایزه فیلدز هم در میان معروف‌ترین ریاضیدانان جهان بوده‌است. تا کنون در مقالات و متون علمی مختلف نزدیک به ۱۰۰۰ بار به مطالعات مریم میرزاخانی ارجاع داده شده‌است. در مورد یکی از کارهایش «هندسه مسیر بی‌نهایتِ توپ بیلیارد» که با یکی از همکارانش «الکس اسکین» Alex Eskin به سرانجام رسانده، گفته شده، ممکن است به یکی از تئوری‌های مهم ریاضی منجر شود.

موضوع انتخابی مریم و اسکین استاد دانشگاه شیکاگو، کار روی رفتارهای توپ بیلیارد هنگام حرکت روی میز و برخوردش به لبه‌های میز بیلیارد بود. یک چالش ریاضی که فیزیک‎دان‌ها به مدت یک قرن با آن دست و پنجه نرم می‌کردند. این تحقیق(تعیین مسیر یک توپ بیلیارد در یک میز چندضلعی که به نظر ساده می‌آید)، به مقاله‌ای ۲۰۰ صفحه‌ای منجر شد که وقتی در سال ۲۰۱۳ انتشار یافت، از آن با عنوان «آغاز عصری جدید» در ریاضیات یاد شد. مساله بیلیارد می‌تواند مثال ساده‌ای از یک سیستم دینامیک باشد که در آن سیستم در طول زمان، براساس مجموعه‌ای از قواعد، تکامل می‌یابد و از طرف دیگر پیش‌بینی مسیر حرکت توپ به‌طور عجیبی غیرقابل محاسبه باقی می‌ماند...

نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  ویرایش شده توسط: nnasrin   
زن

 
پروفسور مریم میرزاخانی

۷



صف شکنDambuster

نشریه پاپیولار ساینس در آمریکا که هرساله ده دانشمند برگزیدهٔ را معرفی می‌کند، سال ۲۰۰۵، مریم میرزاخانی را ازجمله به این دلیل که در حوزه‌های گوناگونی از گرافیک رایانه‌ای تا ریاضیات و علوم ربوتیک، افق‌های تازه‌ای در مرزهای جهان اطراف ما گشوده‌است، به عنوان یکی از ۱۰ ذهنِ برتر در رشتهٔ ریاضیات برگزید و به او لقب صف شکن Dambuster داد.





چرک‌نویسی از میرزاخانی / عکس از توماس لین
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  ویرایش شده توسط: nnasrin   
مرد

 
nnasrin: پروفسور مریم میرزاخانی
یادش گرامی
اتوبوس مرگ حریفش نشد ولی این سرطان لعنتی...
خوشحالم این بزرگ بانو تبدیل به الگوی دختران سرزمینم شدن
ولی به قیمت مرگشون
The best is yet to come
     
  
زن

 
پروفسور مریم میرزاخانی

۸





کسب جایزه ستر Satter Prize از انجمن ریاضی آمریکا در سال ۲۰۱۳ (Ruth Lyttle Satter Prize in Mathematics)

نجمن ریاضی آمریکا، (به انگلیسی: American Mathematical Society) به‌اختصار:AMS مجمعی از ریاضی‌دانان حرفه‌ای سراسر جهان است، که با هدف پژوهش در ریاضیات و ارتقای آن، از طریق انتشار نشریات، برگزاری جلسات و برنامه‌های حمایتی دیگر اقدام به ارائه بورس‌های تحصیلی می‌نماید.

انجمن ریاضی آمریکا در سال ۱۸۸۸ در نیویورک راه‌اندازی شد. در سال ۱۹۵۱ مرکز آن به شهر پراویدنس، رود آیلند انتقال یافت. این انجمن هم‌اکنون بیش از ۳۰٬۰۰۰ عضو دارد. از ریاضی‌دانان ایرانی که عضویت انجمن ریاضی آمریکا را دارا می‌باشند، می‌توان به نظام‌الدین فقیه و امیدعلی شهنی کرم‌زاده اشاره کرد. در سال ۲۰۱۳ جایزه ستر (به انگلیسی: Satter Prize) انجمن ریاضی آمریکا نیز به ریاضی‌دان ایرانی؛ مریم میرزاخانی اهدا شد. این جایزه هر دو سال یک بار به زنانی که دستاورد ریاضی مهمی داشته باشند اهدا می‌شود.

نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
مرد

 
با اجازه از نسرین خانم


پروفسور مریم میرزاخانی

۹








مرگ مریم میرزاخانی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های سراسر جهان داشت. در فرانسه نیز بسیاری از رسانه‌ها، از مطبوعات تا رادیو و تلویزیون این خبر را پوشش دادند. هر چند در بیشتر موارد، این رسانه‌ها براساس شهرت مریم میرزاخانی موضوع را تنها از لحاظ فوریت خبری در نظر گرفتند و آن را در چارچوب سیاله‌ اخبار روز پخش کردند، اما رسانه‌هایی نیز با درنگ و تامل این خبر را عمیق‌تر و با جوانب بیش‌تر بررسی و تحلیل کردند. از جمله «فرانس کولتور»، رادیو فرهنگ، که مهم‌ترین و وزین‌ترین رسانه‌ی فرهنگی در فرانسه است، و نیز ماهنامه‌ی «علوم و آینده» که یکی از قدیمی‌ترین نشریات علمی در فرانسه است. فرانس کولتور (۱۶ ژوییه ۲۰۱۷) در برنامه‌ی ویژه‌اش درباره‌ مرگ مریم میرزاخانی، و با اشاره به بحران تحصیل در رشته‌ی ریاضیات برای زنان در فرانسه، با کارشناسان و صاحب‌نظران در این باره گفت‌وگو کرد و سپس این گفتگوها را همراه با ویدیوهایی راجع به کار و زندگی مریم میرزاخانی در سایت اینترنتی خود منتشر کرد:

منبع: https://www.franceculture.fr/sciences/mathematiques-le-destin-hors-norme-de-maryam-mirzakhani-premiere-laureate-de-la-medaille


مریم میرزاخانی که ۲۴ تیرماه ۹۶ در سن چهل سالگی قربانی سرطان شد، نخستین ریاضی‌دان زنی بود که با معتبرترین جایزه در رشته‌ی خود مقامی برجسته یافت. او در تهران به دنیا آمده و در معروف‌ترین دانشگاه‌های آمریکا تحصیل کرده بود. مریم که در آغاز زندگیش رویای نویسنده شدن در سر داشت، همین پنج‌شنبه‌ گذشته در آخرین یادداشت خود در صفحه‌ی فیس‌بوک‌اش نوشت: «هرچه زمان بیشتری وقف ریاضیات می‌کردم بیشتر احساس خوشبختی می‌کردم.» بله، مریم میرزاخانی نخست رشته‌ی ادبیات را انتخاب کرده بود، تا این که روزی برادرش به او یک کتاب ریاضیات نشان می‌دهد که درباره‌ی داستان معروف فردریش گاوس، یا راه‌حل ساده برای دست‌یابی به حاصل‌جمع اعداد ۱ تا ۱۰۰ است. و از همان وقت دختر دانش‌آموز شیفته‌ اعداد می‌شود.

یکی دیگر از جنبه‌های عجیب زندگیش عرصه‌ مورد علاقه‌اش در ریاضیات بود. شیفتگی او به هندسه‌ اشکال نامعمول (دینامیک و هندسه‌‌ی سطوح موسوم به ریمان (Riemann) باعث شد شیوه‌های جدیدی برای محاسبه‌ حجم اشیایی با سطوح هذلولی، برای مثال زین اسب، کشف کند. امر بی‌سابقه این بود که این زن جوان در المپیاد بین‌المللی ریاضیات در دو سال پی در پی مدال طلا به دست آورد و دومین جایزه‌ او در سال ۱۹۹۵ با نمره‌ی «هیچ‌گونه خطا» شهرت زیادی را برایش به دنبال داشت. این در حالی بود که تا آن زمان هیچ زنی در تیم ایرانی شرکت نکرده بود.
او پس از دریافت مدرک کارشناسی در دانشگاه شریف، کشورش را ترک کرد تا نبوغ خود را در آمریکا به صراحت نشان دهد. بنا به گزارش روزنامه‌ی گاردین، او مشکلات ایران در حفظ «مغزها»یش را خاطرنشان کرده است. از سوی دیگر مریم در سال ۱۹۹۸ به هنگام بازگشت از یک مسابقه‌ی ریاضیات همراه با گروه دانشگاهی‌اش از خطر مرگ در یک تصادف رانندگی در اهواز جان سالم به در می‌برد، در حالی که دو راننده و هفت نفر از دوستانش در این حادثه جان خود را از دست می‌دهند.

او در آغاز تحصیل در هاروارد یادداشت‌هایش را در کلاس درس به زبان فارسی همراه با سوالاتی به انگلیسی، می‌نویسد! اما با ارائه‌ی رساله‌ی دکترایش می‌درخشد. نشریه‌ی استانفورد نیوز این رساله را «شاهکار» توصیف می‌کند. بنسون فارب، استاد ریاضیات دانشگاه شیکاگو درباره‌ی میرزاخانی چنین گفته است: «اغلب ریاضی‌دانان هرگز نخواهند توانست کاری به این خوبی انجام دهند. او از همان زمان رساله‌ دانشگاهی‌اش چنین کاری کرد.» کورتیس مک‌مولم، برنده‌ی مدال فیلدز در سال ۱۹۹۸ و استاد راهنمای میرزاخانی از «بلندپروازی بی‌پروا»ی او یاد می‌کند. مریم میرزاخانی پس از آن به پرینستون و سپس به استانفورد می‌رود و از سال ۲۰۰۸ در آن‌جا به تدریس می‌پردازد. بنا به گزارش رونامه‌ی استانفورد نیوز، مریم میرزاخانی کار خود را به «نقاشی» تشبیه می‌کرده است.

مریم میرزاخانی سه سال پیش چهره‌ای تاریخی شد. او در آگوست ۲۰۱۴ نخستین زنی می‌شود که از ۱۹۳۶ تا کنون مدال فیلدز را از آن خود کرده است. زمانی در گفت‌‌وگو با بنیاد کلی (Clay) که یکی دیگر از نهادهایی است که به میرزاخانی جایزه اهدا کرده است، مریم خود را «پژوهش‌گری آهسته‌کار» می‌نامد. در همین رابطه، میشل آرتیگ استاد افتخاری دانشگاه پاریس – دیدرو با هیجان و غرور گفته بود: «سرانجام یک زن برنده شده!»، او که رییس اسبق کمیته‌ی علم انستیتوی مطالعات ریاضی بوده، مریم میرزاخانی را این گونه به یاد ‌آورد: «یک زن جوان ریاضی‌‌دان، درخشان و با خصایل بزرگ انسانی.»

این زن جوان ایرانی تا به امروز نیز تنها زنی است که جایزه‌ای معادل با نوبل ریاضیات که هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود، کسب کرده است. کنگره‌ی بین‌المللی ریاضی‌دانان (ICM) به هنگام اعطای جایزه به میرزاخانی در توصیف او گفت: «برخوردار از شناختی کامل در پهنه‌ی بسیار متنوعی از فنون ریاضی و فرهنگ‌های گوناگون ریاضی، مسلط بر ترکیب کمیابی از توانایی‌های فنی، بلندپروازی‌ شجاعانه و کنجکاوی عمیق.» مریم میرزاخانی در واکنش به این سخنان گفته بود: «برای من افتخار بزرگی است و مایه‌ مسرت من خواهد بود اگر کارم به زنان جوان دانشمند و ریاضی‌دان دلگرمی بخشد. باور راسخ دارم که در سال‌های آینده زنان بی‌شمار دیگری نیز از این گونه جوایز و پاداش‌ها دریافت خواهند کرد».

مارک تسیه لاوینی، رییس استانفورد گویی در پژواکی از سخنان مریم میرزاخانی، در روز مرگش اعلام کرد که «مریم خیلی زود از پیش‌ ما رفت اما تاثیر او در هزاران زن دیگر که از زندگی‌اش برای گام نهادن در راه ریاضیات و علوم دلگرمی یافته‌اند زنده خواهد ماند.» برای اداورد فرانکل، نویسنده‌ کتاب پرطرفدار «عشق و ریاضیات»، مریم میرزاخانی سقف شیشه‌ای موجود را شکست و باعث شده بود تا بسیاری از زنان و مردان به رشته و حرفه‌‌ی ریاضیات روی آورند. ریاضی‌دان فرانسوی سدریک ویلانی که برنده‌ی مدال فیلدز هم هست، مریم میرزاخانی را چنین توصیف کرد: «روح و جانی زیبا و زنی اعجاب‌انگیز. چهره‌ای شاخص و نمادین هم برای ایران و هم برای زنان در عرصه‌ی علوم.»
و سرانجام، فیروز میکائیل نادری دانشمند آمریکایی ـ ایرانی و از دوستان مریم میرزاخانی، در توییتر خود از او در مقام دختر، مادر و همسر یاد کرد.

نشریه‌ی علوم و آینده، در تاریخ ۱۶ ژوییه و با همکاری خبرگزاری فرانسه با عکسی از صفحات اول و تیترهای شماری از نشریات در ایران درباره‌ی مرگ مریم میرزاخانی این طور نوشت:در ایران اغلب روزنامه‌ها تیتر اول خود را همراه با عکس‌هایی، گاه بدون حجاب، از مریم میرزاخانی، به بزرگداشت خاطره‌ این زن ریاضی‌دان اختصاص دادند که براثر بیماری سرطان در ۴۰ سالگی در گذشت. روزنامه‌ی محافظه‌کار همشهری همراه با عکسی بدون حجاب از میرزاخانی تیتر اول خود را چنین نوشت: «نابغه‌ ریاضی تسلیم جبر مرگ»، روزنامه‌ی دنیای اقتصاد نیز به همین شیوه چنین تیتر زد: «هجرت ابدی ملکه‌ ریاضیات » و رییس جمهور حسن روحانی نیز با انتشار عکسی بی‌حجاب از مریم میرزاخانی در صفحه‌ی ایستاگرام خود از «درگذشت اندوه‌بار» او یاد کرد. جالب است که در ایران همه‌ی زنان باید حجاب داشته باشند و موهای خود را بپوشانند و رسانه‌ها عکس بی‌حجاب از زنان ایرانی منتشر نمی‌کنند. روزنامه‌ هفت صبح با اشاره به سانحه‌ی تصادفی که پیش از این برای میرزاخانی و دوستانش رخ داده بود، نوشت: «مریم میرزاخانی به هفت دوست خود پیوست. همه امیدوار بودند که این نابغه‌ی ریاضی یک بار دیگر همچون بیست سال پیش از چنگ مرگ خواهد گریخت.»

روزنامه‌های تهران همچنین یادآوری کردند که مریم میرزاخانی به هنگام برنده شدن در المپیاد بین‌المللی ریاضیات در دو سال پیاپی در ۱۹۹۴ و ۱۹۹۵، از دست رییس جمهور وقت، هاشمی رفسنجانی، تقدیرنامه دریافت کرده بود. تنها دو روزنامه‌ی کیهان و رسالت بودند که خبر مرگ میرزا میرزاخانی را با تیتر اول اعلام نکردند.

همچنین نیما زارع، هنرمند مقیم تهران که از مریم میرزاخانی به هنگام دریافت جایزه‌ی ریاضیات پرتره‌ای کشیده بود، گفت: «کار او در ریاضیات فراتر از فهم من است، اما هوش عظیم او را درک می‌کنم.» آذر منصوری، از زنان اصلاح‌طلب در روزنامه‌ی شرق نوشت: «اگر قرار است قدر میرزاخانی‌ را بدانیم باید برای میرزاخانی‌های دیگر در کشور فرصت‌های کافی بیافرینیم.» او در این نوشته رییس جمهور روحانی را فراخواند تا زنانی را در کابینه‌ی دولت آینده‌اش شرکت دهد.»

در گزارش‌ها درباره‌ی میرزاخانی در فرانسه روشن بود که به جز جایگاه علمی مریم، چیزهای دیگری هم برای مخاطب غربی جالب توجه است. آن تاثیری که مرگ وی در جامعه‌ ایران به وجود آورد از جنس تاثیرات مرسوم مرگ یک دانشمند در غرب نبود. مجموعه‌ی گفتارها و نزاع‌ها بر سر مساله‌ حجاب، مساله‌ی فرار مغزها و حتی خود مفهوم نابغه، ابعاد جالبی از تاثیرات مرگ یک دانشمند در جامعه‌ی مدنی پویا و پرتنش ایران امروز بود که حتی اطلاعاتی از آن برای نویسندگان فرانسوی هیجان‌آور است. مریم میرزاخانی هرچند که تخصص‌اش ریاضی بود اما همچون بسیاری از بزرگان تاریخ ما در هر رشته و حوزه کاری‌، میانجی ما برای تامل درباره‌ی جامعه، دولت و مدرنیته شد. زنی که حتی یک جمله‌ی سیاسی از او سراغ نداریم، با ایرانی بودنش، نوع پوشش‌اش و حتی محل تحصیل‌اش تمامی مسایل سیاسی ما را بازتعریف کرد.
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
صفحه  صفحه 12 از 14:  « پیشین  1  ...  11  12  13  14  پسین » 
ایران

زنان ایرانی در دو قرن اخیر

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA