انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 25 از 30:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  30  پسین »

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


مرد

 
‎ورزش‎
هله
     
  
مرد

 
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
شاهین پارس جنوبی بوشهر یک باشگاه حرفه‌ای فوتبال می‌باشد. شاهین در سال ۱۳۲۹/۹/۲۹ تاسیس شد ] نیازمند منبع [ و ۱۳۸۶ تحت پوشش سازمان انرژی اقتصادی پارس قرار گرفت به نام شاهین پارس جنوبی بوشهر تغییر نام داد. این تیم در فصل ۱۳۸۷-۸۸ با شکست ۱-۰ شهرداری تبریز درپلی آف به لیگ برتر فوتبال ایران صعود کرد.
از نتایج خوب این تیم، حذف کردن تیم استقلال از جام حذفی و شکست ۴-۱ پیروزی تهران در ورزشگاه بهشتی بوشهر بود.
نام کامل باشگاه فوتبال شاهین
پارس جنوبی بوشهر
بنیانگذاری ۱۳۲۹/۹/۲۹
ورزشگاه شهید بهشتی
گنجایش بیشینه ۱۵،۰۰۰ نفر
فصل قبل سیزدهم
شاهین پارس جنوبی بوشهر یک باشگاه حرفه‌ای فوتبال می‌باشد. شاهین در سال ۱۳۲۹/۹/۲۹ تاسیس شد ]
تیم شاهین بوشهر نیز همانند اسلاف خود سابقه دیرینی در شهرهای مختلف ایران دارد. این تیم در سال ۱۳۲۴ به نام خلیج بوشهر تأسیس شد و از سال ۱۳۲۹ با تأکید و حمایت دکتر اکرامی موسس باشگاه شاهین تهران و با پیگیری عبدالمحمد پوربهی و علی توکلی با مجوز رسمی به نام شاهین بوشهر تغییر نام یافت.
در دهه ۱۳۴۰ بدلیل مسائل سیاسی وقت و دستور انحلال شاهین، چند سالی با نام شهباز و پس از آن با نام تابان بوشهر ادامه فعالیت داد و سرانجام پس از انقلاب مجدداً با نام شاهین بوشهر حضور خود رادر فوتبال ایران دنبال کرد. این تیم بارها و بارها در مسابقات مختلف لیگ های فوتبال ایران به دسته های پایین سقوط کرده و به دسته های بالاتر صعود نموده است.
شاهین بوشهر همواره بازیکنان بزرگی در اختیار داشته و استعدادهای فراوانی را به فوتبال کشورمعرفی کرده است. بازیکنانی همچون پوربهی، زنگویی، گرانبها، برزگر، سالار، تورانی، رزمی، ماهینی، احمدی، وفایی، ابراهیم زاده، ملاح زاده و ... که همگی از بزرگان و تاریخسازان این باشگاه بوده اند.
بالاترین جایگاه شاهین بوشهر در سال های پیش از انقلاب مربوط به حضور در لیگ دسته دوم جام تخت جمشید است.
این تیم در سال ۱۳۷۳ در سطح اول فوتبال ایران که آن سالها لیگ دسته اول جام آزادگان نام داشت و در دوگروه ۱۲ تیمی دنبال می شدحضور پیدا کرد و پس از یکسال مجددا به دسته پایین تر سقوط نمود.
شاهین چند سال بعد و در سال ۱۳۷۹ به لیگ استان بوشهر سقوط کرد، اما فصل بعد و در روز پایانی در حالی که حمید کللی فرد را بعنوان سرمربی روی نیمکت داشت، با دوگل قائدپوری ودشتی، پرسپولیس برازجان را برد و به لیگ منطقه ای رسید.سال ۱۳۸۱ نیز در روز آخر لیگ منطقه ای باشگاههای کشور با تک گل قائدپوری ومجددا با رهبری کللی فر وحدت آبادان را پشت سر گذاشت وراهی لیگ دسته دومشد.
سال ۱۳۸۲ در لیگ دسته ۲ باشگاههای کشور بامديريت محمد نجفي و مربیگری محمدعباسی و محمد شفعيعي و وليد صفري در روز آخربا تک گل ایمان دشتی ازسد کاوه گذشت و به دسته اول صعودکرد و ازسال ۸۳ تا ۸۶ نیز در دسته اول بود.دراين دوره محمد نجفي توانست اين باشگاه مردمي را صاحب سبك ودر فوتبال كشور به جايگاه خاصي برسند در همين سال باشگاه به خوابگاه و سيستم اداري مجهز گرديد.
این تیم از سال ۱۳۸۶ تحت پوشش سازمان انرژی اقتصادی پارس قرار گرفت و به نام شاهین پارس جنوبی بوشهر تغییر نام داد.
شاهین در فصل ۱۳۸۷-۸۸ باپیروزی مقابل شهرداری تبریز در پلی آف به لیگ برتر فوتبال ایران صعود کرد.
هله
     
  
مرد

 
باشگاه فرهنگی، ورزشی ایرانجوان بوشهر در سال 1327 توسط عده ای جوان و نوجوان ورزش دوست بوشهری که اکثر قریب به اتفاق آن ها بچه های محله ی جبری بودند، تشکیل شد. این جوانان دور هم جمع می شدند و به طور خصوصی و به دور از هیاهوی فوتبال و شرکت در مسابقات رسمی به بازی فوتبال مشغول بودند تا این که همین نفرات به همت و سرپرستی مرحوم مختارقلعه گیری بوشهری که در آن زمان حداقل 80% هزینه تیم را پرداخت مینمود، رسماً تیمی به نام جوان را در روز چهارم آبان ماه 1333 با انجام یک مسابقه دوستانه با تیم فوتبال خلیج (شاهین فعلی) در حضور فرماندار و کلیه روسای دولتی و مدعوین و به داوری مرحوم شاپور تبریزی معلم وقت بوشهر تأسیس کرد. مردانی که در این روز تاریخی وارد زمین شدند: ناصر صحت، صفر چاهی بخش، محمد چاهی بخش، عبدالمحمد زنگویی، مرحوم حبیب مرادی زاده، سردار اردشیری، غلامحسین دلاور، ماندنی وزیری، محمود وزیری، مهدی دمیانی و حیدر اردشیری بودند.
مرحوم علی اکبر کبگانیان که تا آن زمان در تیم خلیج (شاهین کنونی) عضویت داشت از این تیم استعفا داد و به عضویت تیم فوتبال جوان درآمد و به جای مرحوم مختار قلعه گیر سرپرستیو کاپیتانی تیم فوتبال جوان را بر عهده گرفت و به تیم جوان پیشوند"ایران" داد تا این تیم به"ایرانجوان" تغییر نام بدهد.
با پیوستن مرحوم کبگانیان به این تیم بازیکنانی نظیر آقایان محمد عصفوری، حمید راستیان، سید علی عصفوری و محمدعلی درویشی به تیم ایرانجوان ملحق شدند و بدین ترتیب تیم ایرانجوان بوشهر در سراسر بوشهر شناخته شد.
تیم فوتبال ایرانجوان به همین سبک و به همین روال تا سال 1342 فعالیت داشت، سپس به منظور تمرکز قوا و تبدیل تیم فوتبال به باشگاه ابتدا ساختمانی استماری که ملک آن متعلق به مرحوم بگشانی و در ضلع غربی مسجدشیخ سعدون قرار داشت موقتاً محل استقرار باشگاه شد و با تشکیل هیأت مدیره ای قوی و فعال آغاز به کار کرد. در راستای همین جریان، زمینی به مساحت حدوداً دو هزار مترمربع که مکان باشگاه فعلی می باشد از شهرداری اخذ نموده و باشگاه جدیددر آن مکان با همت و تلاش همه جانبه و فداکاری اعضا و طرفداران تیم احداث شد.
در مرداد ماه 1334 با همکاری مرحوم اکبر کبگانیان، سروان سلیمانیو سیدعلی مصطفوی باشگاه افتتاح شد و سروان علی سلیمانی که در آن زمان فرمانده منطقه دوم دریایی بوشهر بود به مدیریت باشگاه منصوب شد و پروانه رسمی باشگاه به نام ایشان صادر گردید. از آن پس وی تا سال 1357 به مدت 15 سال در این سمت باقی ماند.
هله
     
  
مرد

 
‎صنایع دستی و سوغات ها‎
هله
     
  
مرد

 
‎صنایع دستی‎
صنایع دستی استان بوشهر
با توجه به وضعيت خاص اقتصادي در استان بوشهر صنايع دستي و بويژه صنايع دستي روستائي از گذشته داراي نقش تعيين كننده و مهمي در معيشت روستائيان منطقه بوده و بيشتر ساكنان نواحي روستايي به علت محدود بودن بخش كشاورزي و بيكاريهاي فصلي ناشي از آن كوشيده اند تا از امكانات موجود و مواد اوليه اي كه طبيعت در اختيار آنان قرار داده است به عنوان وسيله اي براي كسب در آمد بيشتر و امرار معاش استفاده كنند و بهتوليد محصولاتي مانند قالي ، گبه ، عبا ، گليم ، حصير ، سفال ، گيوه ، مشك ، دولچه، زنبيل ، سبد ، تور ، سوزن دوزي ، نساجي و مصنوعات رودوزي شده اقدام كنند.
هله
     
  
مرد

 
صنایع دستی و هنرهای سنتی استان بوشهر به دلیل دور بودن از مرکز و همچنین نبودن مواد اولیه در منطقه، معدود و تنها شامل رشته های حصیر بافی، عبا بافی، منبت، گره سازی ( گره سازی امروز دیگر رایج نیست)، گلیم، گبه، قالی و جاجیم است.
هله
     
  
مرد

 
‎گبه بافی‎
برجسته ترين صنعت دستي و خانگي استان بوسهر كه تقريباً در بيشتر نقاط روستايي و حتي شهري رايج بوده و شغل اول يا حرفه دوم تعداد زيادي از خانوارها محسوب مي شود ، بافت گبه است.
هله
     
  
مرد

 
‎گلیم بافی‎
تقريباً در بيشتر نقاط روستايي رايج است. فصل بافت گليم معمولاً در زمستان مي باشد و خانواده هاي روستايي در كنار ساير فعاليتهاي كشاورزي و دامپروري ، از اوايل پاييز كه فصل چيدن پشم گوسفندان آغاز مي شود خود را براي شروع كار در زمستان آماده كرده و تدريجاً شستشوي ، ريسيدن پشم و رنگرزي را آغازمي كنند و در اوايل ديماه بكار بافتمي پردازند. تار گليم هاي روستايي اغلب از موي بز كه داراي استحكام بيشتري مي باشد انتخاب مي شود. ولي پود مصرفي تماماً ار پشم است.
هله
     
  
مرد

 
‎لنج و قایق سازی(گلافی)‏‎
لنج و قايق سازي از قديمي ترين و مهمترين صنايع دستي بوشهر محسوب ميشود كه سابقه آن به دوره افشاريه ميرسد. نيروي شاغل در اين بخش منحصر به همان سازندگان لنج و قايق ( گلافان ) قديمي مي گردد. مصالح اوليه مورد نياز چوبهاي جنگلي مقاوم در مقابل رطوبت براي اسكلت و تخته هاي مرغوب هندي به نام ( ساي ) براي بدنه آن است و بقيه از محل تأمين مي شود.
هله
     
  
صفحه  صفحه 25 از 30:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  30  پسین » 
ایران

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA