انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 5 از 30:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  30  پسین »

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


مرد

 
‎آبگرم میر احمد‎
اين چشمه در ۷۷ کيلومترى مسير جادهٔ اهرم به خورموج قرار دارد که با يک کيلومتر جادهٔ خاکى به مظهر چشمه مى‌رسد. آب آن از دامنهٔ کوه و از شکاف سنگ‌هاى مارنى و گچى از زمين خارج مى‌شود.
عامل تشکيل اين چشمه ساختار تکتونيکى است و آب آن در رديف آب‌هايى با کاتيون‌ها و آنيون‌هاى مختلف گرم است. آبدهى چشمه بسيار بالاست. سفرهٔ آب اين چشمه بسيار وسيع است و تمام زمين‌هاى اطراف آن بر روى اين سفره قرار مى‌گيرند. در حال حاضر داراى دو استخر زنانه و مردانه است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎کاخ هخامنشی‎
مهم‌ترین ویژگی‌ این کاخ، تکنیک ساخت پایه ستون‌های سنگی مکعب شکلی است که به طریق دقیق و ظریفی تراش و صیقل داده شده به گونه‌ای که در اتصال سنگ‌ها، از هیچ نوع ملاط یا وسیله دیگری استفاده نشده است.
این پایه ستون‌ها با شالی‌های بسیارزیبا مجموعه‌ای ناقص هستند و تنها 4 سرستون آن‌ها سالم باقی مانده است و در دروازه شاهی نصب شده‌اند، بخشیاز کاخ نیمه ساخته کوروش هخامنشی است که پس از مرگ وی ساخت این کاخ متوقف شده است.
فاصله هر یک از پایه ستون‌ها از یکدیگر حدود 2 متر است و بخشی از این بقایا به واسطه وجود سازه آبی‌ که همزمان با کشف این پایه ستون‌ها کشف شده آسیب دیده و آب باعث فرسایش بعضی از نقاط این ستون‌ها شده است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎کاخ کوروش‎
این کاخ در سال 1350 به وسیله ی هیات باستان شناسی ایران حفاری شد .
با توجه به شیوه های معماری و استفاده از سنگ سیاه و سفید زمان احداث آن را به دوره کوروش بنیان گذار سلسله
هخامنشی منسوب کرده اند . این کاخ کهدر جنوب خاوری برازجان و در کنار رودخانه خشک آردی قرار دارد یکی از
پایگاه های مهم ایران دوره ی هخامنشی در ساحل خلیج فارس بوده است . کاخ برازجان بر طبق تحقیقاتی که شده در
اواخر سلطنت کوروش ساخته و پرداخته شده است و از نظر حجاری و هنر معماری آن چنان که از پایه ستون ها واشیاء
کشف شده بر می آید جدیدتر و ظریف تر از پاسارگاد است . بنابراین می توان گفت که این بنا هنگامی ساخته شده
که هنر اصیل حجاری و معماری عصر کوروش به تکامل رسیده است . متاسفانه به علت ناتمام ماندن بنا چنین به نظر
می رسد که علل عقیم ماندن این کاخ مصادف با مرگ او به سال 529 پیش از میلاد است . بنابراین می توان تاریخ بنای
کاخ برازجان را در همین حدود یعنی 529 ( ق . م ) دانست .
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎آب انبار درخت‎
حدود ۱۲ کيلومترى شرق برازجان محوطهٔ وسيعى به نام آب‌انبار يا تنب‌کرو وجود دارد که بقاياى ديوارهاى غربى آن از قلوه‌سنگ و ملاط گل است. بقاياى ديوارها در محدودهٔ وسيعى پراکنده شده است. وضعيت ديوارها طورى است که احتمال داده مى‌شود در اين قسمت باغ‌هايى وجود داشته که در داخل آن خانه‌هايى ساخته شده بود. در حال حاضر حداقل دو مخزن آب به چشم مى‌خورد که به قطر حدود ۴ متر به صورت دايره‌اى در کف زمين کنده شدهو با قلوه‌سنگ و ملاط ساروج استحکام يافته و نما يا سطح آن به وسيلهٔ يک لايه ساروج اندود شده است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎منطقه ی باستانی توز‎
توج(توز) نام قدیم منطقه سعدآباد بوشهر
آثارباستانی ودیدنی شهرومنطقه ی سعدآباد
ازآثاروتمدن بازمانده باستانی ودیدنی توزوسبامنطقه ی (سعدآباد)
می توان به مجموعه ی غارهای چهل خانه که درشمال شهر سعدآبادنزدیک ویرانه های شهر باستانی توز نام برد چهل خانه دردیواره سنگی رودخانه شاهپور ساخته شده است گرچه تاریخ دقیقی اززمان ساخت آن دردست نیست واکنون 23خانه آن باقی مانده اما آنچه ازآن برجای مانده بیانگر کارهنرمندانی است که توانسته اندبا استفاده ازجنسیت دیواره رودخانه اتاقه هایی زیبا وبااستحکام بسازند.برای ایجاد چنین مکانی که تاکنون سند معتبر وقابل قبولی پیدانشده است .اما بعضی براین عقیده اند که برای زندان وبازداشت محکومان ویابرای نگهداری بیماران خاص وبعضی آن راشبیه به معابد بودا درافغانستان دانسته اند .
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎تل مرو‎
در جنوب شهر برازجان و در حدود فاصله‌اى نه چندان دور از کاخ هخامنشى، تپه‌اى به بلندى ۱۵ متر و به قطر حدود ۵۰ متر در بين زمين‌هاى زراعتى قرار گرفته است. در گويش محلى تل مرو به معنى تپه گرد است. اين وجه تشابه به خاطر شکل و ظاهر اين تپه است. بخش زيرين اين تپه ظاهراً از شن و ماسه تشکيل شده است. به نظر مى‌رسد که آثار موجود بقاياى بنايى نظامى است که احتمالاً براى ديده‌بانى بر روى يک تپهٔ‌ طبيعى و يا تپه‌اى که مصنوعاً از شن و ماسه ايجاد شده احداث گرديده است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎تل حندق‎
اين تل در جنوب برازجان واقع شده است. در قسمت شمال اين تپه در اثر خاکبردارى، بنايى کشف شد که ديوار محکمى به طول بيش از ۲۰ متر دارد وبا قلوه‌سنگ و گچ ساخته شده است. نماى خارجى اين ديوار گچ‌اندود شده و از زير خاک بيرون افتاده است. در بخش ديگر آن بقاياى کف گچ‌اندودى وجود دارد. به نظر مى‌رسد بناى اصلى آن به دورهٔ ساسانى تعلق دارد و تا دورهٔ‌ اسلامى مورد استفاده قرار مى‌گرفته است. در اين محوطه تعداد زيادى گل ميخ‌هاى تزئينى تمدن عيلامى ملاحظه مى‌شود.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎تل پهن‎
در حدود شمال برازجان، در سمت راست و چپ جاده‌اى که به طرف دالکى مى‌رود، در سطح وسيعى، ‌ تعدادى تپه و محوطهٔ‌ باستانى وجود دارد که برخى تسطيح شده و برخى هنوز تا حدودى سالم مانده‌‌اند. در سمت راست جادهٔ‌ آسفالتهٔ فوق آثار يک قلعهٔ دايره‌اى شکل ديده مى‌شود که ديوارهاى بلند دور آن به وضوح قابل رويت است. بلندى اين ديوار در حال حاضر نسبت به سطح زمين در برخى جاها حدود ۵ متر است.ظاهراً دور اين قلعه خندقى وجود داشته است که آثار آن در سمت شرق و جنوب شرقى آن به وضوح ديده مى‌شود. عرض ديوار به ۵/۶ متر مى‌رسد. ارتفاع موجود و عرض ديوار، ‌ بدون محاسبهٔ کف خندق تا بالاى ديوارها عظمت و موقعيت قلعه را مشخص مى‌سازد. در سمت چپ جاده نيز آثار فراوانى چه به صورت تپه و چه به صورت محوطه‌هاى مسطح وجود دارد.
در سرتاسر اين محوطه‌‌‌هاى وسيع آثار زيادى به صورت قطعات سفال قرمز رنگ و خاکسترى رنگ ساده و همچنين تعدادى سفال از انواع لعابدار دورهٔ‌ اشکانى پراکنده است. همچنين در برخى از محوطه‌هاى فوق، قطعاتى از گدازهٔ‌ آهن وجود دارد که همين امر بر وجود کارگاه‌هاى ذوب فلز دلالت دارد. يک سنگ آسياب بزرگ در پاى تپه‌اى افتاده است و در حول و حوش اين سنگ علاوه بر قطعات ظروف سفالى، قطعاتى از هاون‌هاى سنگى دو دسته نيز وجوددارد. علاوه بر آن در سطح منطقهٔ برازجان اشيايى شبيه به آن چه در چغازنبيل و شوش به عنوان ميخ‌هاى تزئينى نامگذارى شده‌اند، به طور فراون ملاحظه میشود.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎دژ برازجان‎
در مقابل میدان اصلی شهر برازجان که به میدان شهرداری معروف می باشد بنای بسیار معتبر و مستحکمی به نام «دژ» قرار دارد که از ابنیه باشکوه دوره قاجاریه به شمار می رود ودر سال 1288 ه.ق مطابق با سال 1250 ه.ش بنا به دستور یکی از نیکوکاران به نام «حاج میرزا ابوالحسن خان مشیرالملک شیرازی با هزینه ای معادل چهل هزار تومان به پول آن زمان و با معماری استادانه مرحوم «حاج محمد رحیم شیرازی» ساخته شده است.
سبک بنای این ساختمان عظیم که در اصل کاروانسرایی بوده متعلق به دوره قاجاریه می باشد وبا طرز بسیار باشکوهی ساخته شده بطوری که دیدن آن انسان را به تعجب وا می دارد. مصالحی که در ساختن این کاروانسرای بزرگ به کار رفته تماما از سنگ وساروج و دیوارها وکف ساختمان از تخته سنگ های بزرگ وکوچک پوشیده شده ودارای چهار برج مرتفع با کوشک های متعدد می باشد. این بنای عظیم که در سراسر استانهای فارس وبوشهر نمونه آن کمتر به چشم می خورد الحق با هنرمندی و استادی بسیار عالی ساخته شده است به طوری که پس از گذشت یک قرن وربع همچنان استوار وپا برجای باقی مانده است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎رودخانه دالکی‎
بخش سعداباد بامساحت ۱۰۰۰کیلومتر مربع میلن دو رودخانه ی دایمی استان،رودخانه ی دالکی وشاپور در شمال شرق شهرستان دشتستان واقع گردیده است و(میتوان ان را بین النهرین کوچک نامید ).
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
صفحه  صفحه 5 از 30:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  ...  30  پسین » 
ایران

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA