انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
ایران
  
صفحه  صفحه 8 از 30:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  29  30  پسین »

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


مرد

 
‎بندر سی نیز‎
در حدود ۲۰ کيلومترى بندر ديلم در حوالى خور امام حسين که امروزه يکى از مراکز تأسيسات نفتى جنوب است، آثار خرابه‌هاى بندر سى‌نيز باقى مانده است. اين منطقه تا سال ۳۲۱ هجرى قمرى که همزمان با آغاز شورش قرمطيان بود بندرى آباد و پررونق به شمار مى‌رفت. در اين سال قرمطيان آن را ويران کردند و ديگر هرگز آبادانى پيشين خود را باز نيافت.
روستاى حصار که بعد از ده امام حسين قرار دارد، محل حصار غربى شهر سى‌نيز بود که آثار ويرانه‌هاى تأسيسات اين شهر هنوز در آن باقى است. اين آثار عبارت‌اند از منطقهٔ مرتفعى آکنده از سنگ و ملاط گچ، سنگ‌‌هاى دريايى، ‌ حصار خانه‌ها، آب‌انبارها و چاه‌ها که بر روى هم انباشته، يا درهم آميخته‌اند. ازخرابه‌هاى اين شهر کوزه‌هايى به دست آمده است که در داخل آن‌ها تخم گياه ذخيره شده و در زير خاک باقى مانده است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
‎بندر مهروبان‎
بندر قديمى مهروبان در ۲۴ کيلومترى شمال بندر ديلم قرار داشت. آثار خرابه‌هاى اين بندر هم اکنون در محلى به نام تل امام‌زاده مشهود است.
بندر ديلم يا ديله تا پيش از خرابى بندر مهروبان که در انتهاى راه باستانى معروف اصفهان - مهروبان قرار داشت، از بنادر بازرگانى مهم ايران بود. دليل نامگذارى ديلم به درستى مشخص نيست، اين نام شايد از اسم ديلمون که نام قديمى جزيرهٔ بحرين است گرفته شده باشد. ديلم در زمان شورش قرامطه و آل بوسعيد نيز از مراکز نشر افکار قرامطه بود و گويا محل تولد حمدان قرامط نيز بوده است.
هله
     
  ویرایش شده توسط: mereng   
مرد

 
اب گرم نیکو

اب گرم خانیک

اتشکده ی خورموج

تالاب حله

عمارت شیرینیه

معبد کلات

قلعه ی دختر
من اگر کشته شوم باعث بد نامي توست!
موجب شهرت بي باکيو خود کاميه توست!
     
  
مرد

 
محمد چند تا از این ابگرما رو خودم پیدا کردما
داداش حالا کدوم پستا رو پیدا کنم؟
من اگر کشته شوم باعث بد نامي توست!
موجب شهرت بي باکيو خود کاميه توست!
     
  
مرد

 
بندر مهروبان

رودخانه ی شور

رود خانه ی مند

سی نیز

جزیره ی گرم

جزیره ی نخیلو

منطقه ی حفاظت شده ی مند
من اگر کشته شوم باعث بد نامي توست!
موجب شهرت بي باکيو خود کاميه توست!
     
  ویرایش شده توسط: rise   
مرد

 
میگم جدی جدی اینا واسه بوشهرن؟
من که هنگ کردم
فکر میکردم بوشهر هیچی نداره فقط برو بچه هاش میرن لب ساحل میخونن
واجب شد یه سر بیام
الان دیگه همه جاشو بلدم کاکو
من اگر کشته شوم باعث بد نامي توست!
موجب شهرت بي باکيو خود کاميه توست!
     
  
مرد

 
‎اقوام و زبان‎
همان طور که آورده شد؛ استان بوشهر پيش ا ز ورود «آريائي ها» بهايران محل سكونت اقوام و گروه هاي نژادي گوناگوني بوده است. علاوه بر نژاد «بومي و مديترانه اي» اقوام ونژادهاي ديگري همچون سياه پوست هاي دراويدي، سامي ها،‌ايلامي ها،‌سومري ها، نورديك ها و عربهادر اين خطه زندگي مي كردند .
ساکنین سرزمین بوشهر به دلیل دور بودن با مردم سرزمین های شمالی ایران و نزدیکی به کشورهای عربستان، بحرین، بصره، کشورهای آفریقایی و مدیترانه ای چون سوریه، ایتالیا، لبنان و اسپانیا مجبور بودند برای انجام بیشتر کارهای اقتصادی باآنان در ارتباط باشند.
بعدها و به هنگام شكل گيري شهرهاي استان بوشهر به ويژه بندر بوشهر، گروه هاي ديگري از اقوام داخلي ايران از جمله بهبهاني ها،‌ده دشتي ها، اهالی کازرون، شیراز، آبادان و خورموج به اين سرزمين مهاجرت كرده اند كه در اثر اختلاط با اقوام قبلي يك نوع نژاد وقوميت خاص بوشهري را شكل داده اند.
بنابراین با توجه به وجود نژادها واقوام مختلف،‌ زبان مردم استان بوشهر هرچند فارسی است ولی گویش های متنوع در مناطق مختلف آن رایج است؛ به عنوان نمونه در سواحل خلیج فارس و جزایر آن نوعی گویش با رگه های زبان های بلوچی، کردی، ترکمنی و برخی واژه های انگلیسی، هلندی، پرتقالی، هندی و عربی مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از اهالی «جزیره شیف»، «بنادر کنگان» و «عسلویه» نیز به زبان عربی صحبت می‌کنند و یا در شهرستان های شمالی استان مانند: دیلم، گناوه و دشتستان گویش لری و در شهرستان‌های جنوبی مانند جم و قسمت‌هایی از کنگان و دیر فارسی لهجه دار رواج دارد
هله
     
  
مرد

 
‎موقعیت اجتماعی و اقتصادی‎
اقتصاد استان بوشهر به بخش‌های کشاورزی، دامداری، شیلات و تا حدودی به صنعت متکی است بخش كشاورزی استان از نظر نوع تولید محصولات به دو قسمت «محصولات زراعی» و «محصولات درختی» تقسیم می‌شود. از مهم‌ترین محصولات زراعی این استان می توان: گندم و جوآبی و دیمی، تنباكو، پیاز، كنجد، سبزی، صیفی و گیاهان علوفه‌ای را نام برد.محصولات درختی آن نیز شامل خرما و مرکبات است. بطور کلی فعالیت اقتصادی این استان در درجه اول «تولید خرما» و در درجه دوم «صید ماهی» تشکیل می دهد.
صنایع این استان نیز به دو بخش «صنایع دستی و ماشینی» تقسیم می‌شوند که مهم ترین آنها صنایع کشتی و لنج سازی، توربافی، کوزه، سفال وغیره است.
همچنین استان بوشهر به دلیل داشتن موقعیت استراتژیکی ومنابع و صنایع مختلفی نظیر؛ نفت و گاز از مناطق مهم صنعتی و اقتصادی کشور به شمار می رود. از دیگر عواملی که باعث اهمیت این منطقه در بخش صنعت شده، می توان به قرار داشتن میدان های گازی چون: پارس جنوبی ، کنگان ، پارس شمالی، بردخون، شهرستان دشتی و پالایشگاه عظیم گاز در جم و وجود مهم‌ترین ترمینال‌های صادرات نفت خام جهان در جزیره خارک و همچنین اجرای طرح‌های کلان صنعتی از قبیل نیروگاه اتمی بوشهر، کشتی سازی اشاره کرد.
هله
     
  
مرد

 
‎مذهب‎
با بررسى اجمالى در متون تاريخى، روشن مى‏گردد كه دين مردم اين استان در اوايل هزاره سوم يا اواخر هزاره دوم قبل از ميلاد پرستش انواع ربّ النوع (بت پرستى)، بوده است.
با ظهور زرتشت پيامبر بزرگ ايرانى، بسيارى از ايرانيان به سوى اين دين گرايش پيدا كردند و در مدت نه چندان طولانى اين دين، دين رسمى ايرانيان قرار گرفت.
آثار مذهبى به جا مانده در استان بوشهر همچون آتشكده‏هايى در خارك، گناوه، خورموج و... شاهد دلبستگى مردم به اين دين است. همچنين از ديگرمذاهب مردم اين خطه مى‏بايست از مسيحيت نام برد. شهر «ريو اردشير» در حدود ده كيلومترى بوشهر يكى از مراكز مهم مسيحيان در دوره ساسانيان بوده است.
باقيمانده كليسا، صومعه و قبرستان مسيحيان در جزيره خارك نمايانگر وجود مسيحيان در اين منطقه است.
در زمان خلافت عمر، سال 18 ه .ق بندر جنابه (گناوه) به دست عثمان بن ابى العاصى ثقفى، حاكم بحرين، تسخير شد. سپس عثمان برادر خود حكم بن ابى العاصى را با سپاهى بزرگ از قبايل عبدالقيس ازد، تميم و بنو ناجيه از راه دريا به ديگر نقاط آن فرستاد و آن را تصرف كرد. عاقبت الامر با فتح توج، آنجا را سرزمين مسلمانان گردانيد و در آن مستقر گرديد.
در سال 23 ه .ق شهرك، مرزبان و والى فارس، عليه اعراب مسلمان قيام كرد و با لشگرى عظيم به سوى ريشهر تاخت و آن شهر و نواحى اطراف آن را به اشغال درآورد و مسلمين را تحت فشار قرار داد. ولى در مصاف با عثمان بن ابى العاصى كه از سوى عثمان (خليفه سوم) به جنگ با او آمدهبود، شكست خورد و كشته شد و اين مناطقآزاد گرديد. بدين ترتيب تمامى مردماين منطقه، به دين اسلام روى آوردند.
از طرف ديگر لشگر اسلام، پيروان دين زرتشت را به تغيير دين وادار نكردند و آنان را در رديف يهود و نصارى محسوب داشتند و در مقابل پرداخت جزيه در باقى ماندن در عقيده اجداد خود مخير داشتند.
با تسلط سلسله صفويه بر مناطق مختلف كشور و ترويج مذهب تشيع، اغلب مردم اين استان نيز به مذهب تشيع گرويدند. امروزه علاوه بر شيعه اثنى عشرى، شيعيان اخبارى و شيخيه نيز در اين استان وجود دارند. به طورى كه اهالى روستاى «دوّان» همه شيخى هستند.
در بنادر و ديگر نقاط استان، اهل سنت و جماعت نيز وجود دارد كه بر طبق آمار سال 1369، نسبت جمعيت آنها به كل استان 2/5 درصد (31470نفر) بوده است كه به ترتيب در شهرهاى كنگان (23970 نفر)، بوشهر(6000 نفر) و در گناوه (1500 نفر) سكونت داشته‏اند.
هله
     
  
مرد

 
‎جمعیت‎
استان بوشهر براساس سر شماری سال ۱۳۸۵ بالغ بر ۸۸۶٫۲۶۷ نفر جمعیّت داردکه ازاین مقدار، ۶۵٫۲ درصد در نقاط شهری و بقیهدر نقاط روستایی سکونت داشته وکمتراز یک درصد آنان غیر ساکن هستند.
آمار جمعیّتی بعد از این قسمت همه از سرشماری ۱۳۷۵ گرفته شده‌اند و با آخرین سرشماری کشور مطابقت ندارند.
هله
     
  
صفحه  صفحه 8 از 30:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  29  30  پسین » 
ایران

Booshehr | سرزمین لیان درخشان،بوشهر


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA