انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
اينترنت و موارد مربوط به آن
  
صفحه  صفحه 3 از 3:  « پیشین  1  2  3

نمودار سرعت اینترنت در كشورهای مختلف



 
دوستان عزیز که مایلند سرعت اینترنت خودشون رو افزایش بدند دی ان اس هاشون رو به ترتیب زیر ست کنند

۸.۸.۸.۸
۸.۸.۴.۴
به کوروش به آرش به جمشید قسم
به نقش و نگار تخت جمشید قسم

که ایران همی قلب و خون من است
گرفته ز جان از وجود من است
بخوانید این جمله در گوش باد
چو ایران نباشد تن من مباد

|================|
--=( We Love IRAN )=--
|================|
     
  
مرد

 
آخرین آمار/ کدام کشورها سریعترین اینترنت را در دنیا دارند؟

آیا می‌دانید کشوری توسعه یافته مانند ایالات متحده امریکا در لیست ۱۰ کشوربرتر از لحاظ سرعت اینترنت درچه رتبه‌ای قرار دارد؟ شاید جالب باشید بدانید که این کشور هیچ جایی در این لیست ندارد. با نگاهی به جدیدترین گزارش سه‌ماهه منتشر شده از مرکز تکنولوژی Akami، این لیست که براساس اطلاعات ماه‌های جولای، آگوست و سپتامبر سال گذشته میلادی تنظیم شده است، میانگین حد نهایی سرعت را در هر کشور مورد بررسی قرار داده است. باهم به مرور این لیست می‌پردازیم:

۱۰- سنگاپور

باسرعت ۳۰٫۷ مگابیت برثانیه، سنگاپور، درمیان ۱۰ کشور برتر از نظر بالاترین سرعت اینترنت قرار در رده دهم دارد. این سرعت تقریبا دو برابر میانگین سرعت جهانی یعنی ۱۵٫۹ مگابیت برثانیه است.

Davod Belson می‌گوید: باتوجه به سرعت بالای اینترنت، سنگاپور را می توان یک گذرگاه اینترنتی مهم تلقی کرد. این کشور محل زندگی متخصص مشهور، Eduardo Saverin نیز می‌باشد که از آمریکا به این کشور مهاجرت کرده است.

۹- اسرائیل

در اسرائیل، فرهنگ استفاده از اینترنت و سرعت اینترنت، دوشادوش یکدیگر به پیشرفت ادامه می‌دهند، بنابراین نباید از حضور اسراییل دراین لیست متعجب شویم. میانگین حدبالای سرعت اینترنت دراین کشور، ۳۰٫۹ مگابیت برثانیه است. افراد متخصص زیادی هم دراین کشور وجود دارند.

مطالعه‌ای که اخیرا توسط مرکز تحقیقاتی Startup Genome انجام شده نشان می‌دهد که تل‌آویو، بعد از Silicon Valley ، بهترین مکان برای شروع و پایه‌گذاری تکنولوژی‌های جدید است.

۸- بلغارستان

باوجود مالیات پایین و نیروی کار ارزان، بلغارستان به بازاری جذاب برای شرکت‌ها وسرمایه‌گذاران بین‌المللی مبدل شده است. نکته مثبت دیگر این کشور چیست؟ سرعت اینترنت.

سرعت اینترنت دربلغارستان به میانگین ۳۲٫۱ مگابیت برثانیه می‌رسد که نسبت به سه ماه گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.

۷- سوئد

درنتیجه تبدیل شدن به یکی از قطب‌های مالی دنیا، میانگین سرعت اینترنت درسوئد به ۳۲٫۴مگابیت برثانیه می‌رسد.

این سرعت با سرعت اینترنت در یک قطب دیگر اقتصادی مانند ایالات متحده آمریکا با سرعت متوسط ۲۹٫۶ مگابیت قابل مقایسه است.

۶- بلژیک

سرعت متوسط اینترنت در بلژیک به نرخ ۳۲٫۷ مگابیت برثانیه می رسد.

با این سرعت فیلم کمدی Austin Powers in Goldmember با بازی Mike Myer بلژیکی را در ۶ دقیقه می‌توانید دانلود کنید.

۵- رومانی

دربین ۱۰ کشوربرتر دنیا، رومانی تنها کشوری است که متوسط حد بالای سرعت اینترنت در آن نسبت به سه ماه قبل کاهش داشته است. این میزان کاهش ۳٫۲ درصد و میزان افت جهانی در این مدت ۱٫۴ درصد بوده است با این وجود، همچنان بسیاری از کشورها حسرت داشتن سرعت اینترنت کشور رومانی را دارند.

با سرعت میانگین ۳۷٫۴ مگابیت برثانیه، این سرعت تنها یک دهم مگابیت برثانیه از سرعت کشور لتونی کمتراست.

۴- لتونی

هنگامی که درباره پیشرفته‌ترین ملت از نظر تکنولوژی حدس می‌زنید، مطمئنا لتونی به ذهنتان خطور هم نمی‌کند، اما سرعت خطوط پهن باند به میانگین حدبالای ۳۷٫۵ مگابیت برثانیه می‌رسد واین کشور رادرمکان چهارم لیست ما قرار می‌دهد.

تعدادی از کشورهای اروپای شرقی درزمینه ارتباطات اینترنتی خوشنام و سابقه درخشانی دارند. این کشورها با وجود کوچک بودن اما از حمایت وسیع دولتی دراین زمینه برخوردارند.

۳- ژاپن

ممکن است رشد سریع اقتصاد الکترونیکی این کشور کندتر شده باشد ولی تکنولوژی ارتباطاتی ژاپن همچنان در جایگاه بالایی قراردارد.

دولت ژاپن، توسعه اینترنت را به عنوان هدفی ملی و در درجه اهمیت والایی قرارداده است. فیبرهای نوری سرعت بالا در قسمت‌های زیادی از این کشور توسعه داده شده‌اند. سرعت میانگین اینترنت دراین کشور به ۴۲٫۲ مگابیت برثانیه می‌رسد.

۲- کره جنوبی

بازی‌های آنلاین مقدار زیادی از پهنای باند را مصرف می‌کنند.کشورهای محدودی درجهان یافت می‌شوند که مردم درآن بیشتر از کره جنوبی به بازی‌های آنلاین علاقه داشته باشند. این کشور، محل برگزاری بسیاری از رقابت‌های بازی‌های ویدئویی آنلاین است و رویدادهایی مانند World Cyber Games دراین کشور برگزار می‌شود و شبکه‌های تلویزیونی مخصوص برای پوشش ورزش‌های الکترونیکی نیز در این کشور وجود دارد.

میانگین حد نهایی سرعت اینترنت در این کشور ۴۸٫۸مگابیت بر ثانیه است و سرویس‌دهنده‌ها مانند چند کشور دیگر لیست ما، سرویس‌های تقریبا ارزان قیمتی را به مردم ارائه می‌کنند. مردم سئول کره جنوبی برای اینترنتی باسرعت ۱۰۰ مگابیت برثانیه تنها باید ۳۱٫۹۰ دلار به صورت ماهیانه بپردازند.

۱-هنگ کنگ

با تراکم جمعیتی بالا و پشتیبانی دولتی قدرتمند، دسترسی به اینترنت درهنگ‌کنگ بسیار پرفروغ و سریع بوده است و برخلاف سیاست‌های متداول سرویس‌های اینترنتی، سانسور محتویات هم عملا وجود ندارد. برپایه گزارش Akamai متوسط حدبالای سرعت درهنگ کنگ ۵۴٫۱ مگابیت برثانیه است که این کشور را در مکان نخست لیست ما قرار می‌دهد.

با این سرعت اینترنت ، فیلم Battleship را باکیفیت اچ.دی تنها در زمانی حدود ۴دقیقه می‌توانید دانلود کنید.
ما هم حرف های زیادی داشتیم... اما برای نگفتن!
     
  
مرد

 
واقعا متاسفم که توی همچین کشوری زندگی می کنم
     
  
مرد

 
مصایب استفاده از اینترنت در ایران

کندی سرعت اینترنت در ایران، اختلال‌های مکرر در وضعیت اینترنت، مسدود بودن اغلب سایت‌ها و گرانی قیمت اینترنت در کشور ازجمله مصایب اینترنت برای کاربران ایرانی این فناوری است اما در میان این مشکلات، مسئله گرانی قیمت اینترنت در ایران موضوعی است که کمتر به آن پرداخته شده است



همشهری نوشت:

کندی سرعت اینترنت در ایران، اختلال‌های مکرر در وضعیت اینترنت، مسدود بودن اغلب سایت‌ها و گرانی قیمت اینترنت در کشور ازجمله مصایب اینترنت برای کاربران ایرانی این فناوری است اما در میان این مشکلات، مسئله گرانی قیمت اینترنت در ایران موضوعی است که کمتر به آن پرداخته شده است.

شاید هم این تدبیری است تا این فناوری در ایران همچنان در انحصار طبقه‌ای خاص باقی بماند و عمومی و فراگیر نشود

شاید هم این تدبیری است تا این فناوری در ایران همچنان در انحصار طبقه‌ای خاص باقی بماند و عمومی و فراگیر نشود. سال گذشته در اظهارنظری بسیار عجیب، وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مصاحبه‌ای با صدا و سیما در توجیه گران بودن اینترنت در ایران گفته بود: قیمت اینترنت در خارج کشور آنقدرها هم که گفته می‌شود ارزان نیست من خودم در یک هتل در لندن برای یک روز 20پوند پول اینترنت دادم!

همان زمان روزنامه همشهری در یادداشتی با عنوان «جناب وزیر ! قیمت اینترنت در هتل با بقیه نقاط برابر نیست» به نقد این اظهارنظر پرداخته و با مقایسه قیمت‌های اینترنت در منطقه و جهان تصریح کرد: «در هنگ‌کنگ قیمت اینترنت با سرعت یک گیگا بیت ٢٦ دلار در‌ماه است، هر کاربر خانگی ژاپنی می‌تواند با پرداخت ماهانه 30دلار به اینترنت باسرعت 100مگابیت در ثانیه دسترسی داشته باشد، قیمت اینترنت در ایران تقریبا دو برابر امارات، سه برابر مصر و 12برابر ترکیه است. در بحرین قیمت اینترنت 4مگابیت بر ثانیه، سالانه 30 دلار است و قیمت اینترنت در دانمارک با سرعت 2 مگابیت 20 دلار در‌ماه است. اغلب کشورهای اروپایی و ازجمله انگلستان اینترنت پر سرعت بالای 4 مگابیت بر ثانیه با قیمت حدود 18 دلار در‌ماه در اختیار شهروندانشان قرار می‌دهند و هند و پاکستان نیز قیمت‌هایی نصف قیمت اینترنت در ایران دارند

در بحرین قیمت اینترنت 4مگابیت بر ثانیه، سالانه 30 دلار است

اکنون دکتر مهدی اخوان بهابادی دبیر شورای‌عالی فضای مجازی رسما اعلام کرده که «قیمت پهنای باند یک مگابیت برثانیه به‌صورت اختصاصی در منطقه در گران‌ترین حالت حدود 15یا 16دلار است، با این یک مگابیت حدود 320گیگابایت دانلود می‌شود و این در منطقه قیمتش 15یا 16دلار است. ما کاری به قیمت خرید شرکت ارتباطات زیرساخت نداریم اما در نهایت این پهنای باند در داخل کشور حدود 250 هزار تومان فروخته می‌شود. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را. . . .»

هر چند سخنان دبیر شورای‌عالی فضای مجازی تأییدی بر یادداشت سال گذشته همشهری است، در این سخنان نیز اشکالی اساسی وجود دارد. قیمت‌های اینترنت در دنیا برای کاربران ماهانه و برای فروشندگان یا همان ‌ای‌اس‌پی‌ها سالانه محاسبه می‌شود.

بر این اساس قاعدتا منظور از قیمت اینترنت یک مگابیت بر ثانیه در منطقه‌ای که 15تا 16دلار اعلام شده برای یک سال است وگرنه اگر این عدد مبنای خرید شرکت ارتباطات زیرساخت برای یک‌ماه بود و قیمت فروش آن به کاربران 250هزار تومان می‌بود، با فرض عدد 3300تومان برای هر دلار، این منطقی نیست که دولت اینترنت را هر مگابیت 50هزار تومان بخرد و آن را با قیمت 39هزار تومان به کاربر بفروشد! اما با فرض سالانه بودن مبلغ مذکور، دولت هر مگابیت اینترنت را 50هزار تومان می‌خرد و آن را 460هزار تومان می‌فروشد. تازه این در شرایطی است که فروش یک ظرفیت ثابت به حدود 10مشترک را درنظر نگیریم و سرعت اینترنت برای کاربران نهایی نیز سرعت واقعی باشد که اغلب اینگونه نیست.

اگر آقای دکتر اخوان به‌عنوان دبیر شورای‌عالی فضای مجازی سری به وب‌سایت شرکت مخابرات تهران می‌زد متوجه می‌شد که قیمت اینترنت یک مگابیت بر ثانیه ماهانه 38200تومان است که سالانه 460هزار می‌شود نه 250هزار تومان! ما که نتوانستیم بالاخره پرتقال فروش را پیدا کنیم . شما چطور؟

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
تازه ترین گزارش از وضعیت جهانی اینترنت
پرسرعت ترین اینترنت دنیا در 4 کشور/ ایران دارای کندترین اینترنت

موسسه آمار و ریاضیات "آکامی" با بررسی نرخ سرعت اینترنت جهانی،
کشورهایی را که دارای سریع ترین نرخ دسترسی به اینترنت هستند را معرفی کرده است




مهر _ موسسه آکامی در گزارش جدید 2013 خود درباره وضعیت اینترنت جهانی آورده است که هنگ کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در صدر پرسرعت ترین اینترنتهای دنیا قرار می گیرند و پس از این 8 مورد ایالات متحده آمریکا در جایگاه نهم قرار دارد که خدمات اینترنتی آن نسبت به سایر کشورهای دارای فناوری با قیمت بیشتر و سرعت کمتر عرضه می شود.

در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت 63.6 مگابایت سرعت و افزایش 9 درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت.

در سه ماه نخست امسال کره جنوبی با سرعت 44.8 مگابایت به رده چهارم سقوط کرد و از ژاپن و رومانی با سرعت اینترنتهای 50 و 47.9 مگابایت در ثانیه عقب ماند.

در جدول امسال جایگاه آمریکا و سوئد تغییر کرده است، سال گذشته سوئد در رده نهم و آمریکا در رده هشتم قرار داشت.



نمودار میانگین اوج سرعت اینترنت از سه ماهه سوم سال 2007 تا سه ماهه اول 2013


آکامی برای ارائه این گزارش خدمات اینترنتی 243 کشور جهان را بررسی کرده است.

براساس این گزارش مشترکان در سه ماهه اول سال 2013 با 208 حمله DDoS ( محروم سازی از سرویس) رو به رو بوده اند که این میزان اندکی نسبت به سه ماه گذشته آن بیشتر است، چرا که تعداد این حملات در سه ماه چهارم سال 2012 به 200 مورد رسیده بود. از این تعداد حمله 35 درصد مشتریان تجاری، 22 درصد مشتریان رسانه ای، 7 درصد مشتریان با فناوری بالا، 4 درصد بخش عمومی را هدف گرفته بودند. این حملات توسط 154 سازمان مختلف گزارش شده است.

میانگین اوج سرعت اینترنت جهانی 18.4 مگابایت است که این امر نسبت به سه ماهه گذشته 9.2 درصد و نسبت به سال گذشته 36 درصد تغییر داشته است.

میانگین اوج سرعت اینترنت در ایران کندترین مورد در سه ماهه نخست بوده که در این دوره به 3.2 مگابایت در ثانیه رسیده است.

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
فرایند دانلود در ایران

     
  
مرد

 
درود بعد از سال ها اومدم یه جمله در اینجا بیان کنم اینترنت الان ایران مانند اینترنت 10سال پیش کشور های برتر در حوزه سرعت اینترنت است.
عشقم عشق است.
     
  
صفحه  صفحه 3 از 3:  « پیشین  1  2  3 
اينترنت و موارد مربوط به آن

نمودار سرعت اینترنت در كشورهای مختلف

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA