انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
اينترنت و موارد مربوط به آن
  
صفحه  صفحه 3 از 3:  « پیشین  1  2  3

Google | بابا عجب غولیه این گــــــوگــــــــل


زن

Princess
 
چگونگی دانلود یا گرفتن بک‌آپ از
گوگل پلاس، جی‌میل، تقویم گوگل و اطلاعات پرونده





گوگل دارای تعداد چشمگیری از سرویس های رایگانی که ارائه کرده میباشد که احتمالأ از بسیاری از آنها سوء استفاده میشود اما آیا هرگز به این فکر کردید که اگر به طور ناگهانی، دسترسی به حساب کاربریتان را از دست دهید، چه ضرری میکنید؟ فقط مثل همه ی اطلاعات مهمی که بر روی هاردتان موجود است، باید از آنها هم در “the cloud” بک آپ بگیرید.
پس اگر حساب کاربری گوگل شما شامل اطلاعاتی است که در صورت از دست رفتن ، شما دیگر نمیتوانید آنها را تهیه کنید یا واقعأ دوست دارید برای خودتان یک کپی از آنها داشته باشید،به راحتی میتوانید تقریبأ همه چیزی را دانلود کنید.
از همه ی پیغام های Gmail خود بک آپ بگیرید.
Gmail ، توانایی دانلود کردن همه ی پیغام های شما را، درون سرویس گیرنده ی POP دارد. همانطورکه میدانید، گیرنده POP میتواند دانلود وحتی کپی های گرفته شده از Email را در هارد دیسک شما ذخیره کند، پس در صورت عدم اتصال به اینترنت ،اگر یک پیغام را از حساب کابری Gmail خود حذف کردید(هر چیزی که قبلأ دانلود کردید) میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.
یکبار که به Gmail متصل شدید ، در بالاترین گوشه سمت راست ، بر روی تصویر چرخ دنده کلیک کنید و به قسمت Mail Setting بروید.




پایین کادر forwarding و POP/IMAP گزینه ی Enable POP for all mail را انتخاب کنید . دلیل انتخاب کردن این گزینه این است که هر ایمیلی که در حساب شما موجود است را جهت دانلود شدن در گیرنده ی POP ،نشانه دار میکند. در مرحله ۲ ازانتخاب گزینه ی keep Gmail’s copy in the Inbox مطمئن شوید که در اینصورت وقتی پیغام ها دانلود شدند، از صندوق Inbox پیغام ها حذف نشوند.
یکبار باید این گزینه ها را مرتب و تغییرات را ذخیره کنید.



یکبار دسترسی به POP بر روی حساب کاربری شما فعال شده و حقیقاتأ برای این منظور، کافیست پیغام ها را درون گیرنده ی POP خود دانلود کنید. در مرحله ی ۳ ،گوگل دستورالعمل های جزء شده را توسط لینک برای گیرنده های متعدد ایمیل فراهم میکند. دستورات برنامه را بیشتر از همه چک کنید.
از همه ی ارتباط های Gmail خود بک آپ بگیرید.
پس از استفاده از Gmail ، بی شک ، شما تماس های زیادی توسط ایمیل دارید که به درستی میخواهید از آنها بک آپ بگیرید.
در سمت چپ منو، بر روی لینک Contacts کلیک کنید. در این قسمت شما میتوانید به طور دلخواه تماسی را که میخواهید جابجا کنید (اگر در حال انتقال اشخاص معینی هستید) انتخاب کنید و یا تماس های شخصی چک نشده را قرارو گروه ها را نیز انتقال دهید.
در زیر منوی More action ، گزینه ی Export را انتخاب کنید.



تماس هایی که میخواهید جابجا؛ (به نوعی همه ی تماس ها) و سپس فرمت کنید را انتخاب کنید.اگر مطمئن نیستید، فرمت CSV را انتخاب کنید زیرا آن در نرم افزار Excel یا Notepad قابل خواندن است و هر سرویس گیرنده ی ایمیل، ورودی ها را توسط فایل CSV ساپورت میکند.
یکبار باید گزینه های خود را مرتب و بر روی Export کلیک کنید.




فایل حاصله را ذخیره کنید.



اطلاعات Google+ خود را دانلود کنید.

اگر حساب کاربری Google+ دارید، به راحتی میتوانید هر چیزی را که در سرویس موجود است دانلود کنید.
یکبار وارد حساب کاربری Google+ خود شوید و بر روی تصویر چرخ دنده در بالاترین گوشه ی سمت چپ کلیک کرده و گزینه ی Google+ settings را انتخاب کنید.



گزینه ی Data liberation را در قسمت راست منو انتخاب و بر روی قسمت Download your data کلیک کنید.



اطلاعات دانلود شامل مواردی که در زیر آمده میباشد:
+۱′s *= صفحه های وب که در آن +۱′d را با فرمت HTML دارید(همان که درکادر پروفایل گوگل شما +۱را نشان میدهد).
*Buzz = Google Buzz در فرمت HTML ارسال میکند و پاسخ میدهد.
*Contacts and Circles = اطلاعات تماس توسط circle/group در فرمت VCF .
*Picasa Web Albums = تصاویر در Picasa آپلود شده که به ترتیب نام آلبوم مرتب شده اند.
*Profile = فایل JSON همان است که شامل اطلاعات پروفایل گوگل شما میشود.اگر نمیدانید این چه نوع فایلی است نگران نباشید ، میتوانید آن را باز کنید و همه ی اطلاعات را بخوانید.
*Stream = پست هایی هستند که شما در Google+ ، با فرمت HTML ساختید. این شامل نظراتی که شما باید جواب آنها را ارسال میکردید نمیشود و فقط مربوط به پست های “top level” که ساختید است.
شما میتوانید همه چیز یا قسمت های شخصی را دانلود کنید( همانطور که این راهنما را خواندیم). برای دانلود همه چیز، بر روی گزینه ی Create Archive کلیک کنید.



وابسته به مقدار داده هایی که دارید دانلود ،طول میکشد ،اما یکباره بعد از اتمام ، گزینه ی Download آماده ی اجرا میشود.



دانلود شما قابل اجراست. آن را در هارد دیسک خود ذخیره کنید.



وقتی فایل zip بدست آمده را باز میکنید، میتوانید اطلاعات مرتب شده را در پوشه هایی که آن را برای دستیابی آسان کرده اند ، مشاهده کنید.



تقویم گوگل را دانلود کنید

اگر شما از تقویم گوگل استفاده میکنید، به راحتی میتوانید این اطلاعات را به فرمت ICAL انتقال دهید.
یکبار در قسمت تقویم گوگل در بالاترین گوشه ی سمت چپ بر روی چرخ دنده کلیک کنید و گزینه ی Calendar setting را انتخاب کنید.



در قسمت پایین بر روی لینک Export calendars کلیک کنید.



فایل به دست آمده را در هارد دیسک خود ذخیره کنید.



وقتی فایل zip دانلود شده را باز میکنید، یک فایل ICAL برای هر تقویم گوگل خواهید داشت.



گوگل ریدر خود را دانلود کنید

برای دانلود مشترکین خواننده ی گوگل (به خاطر داشته باشید دانلود لینک های منبع RSS، هدف نیست)، در بالاترین گوشه سمت چپ بر روی تصویر چرخ دنده کلیک کنید و گزینه ی Reader setting را انتخاب کنید.



در زیر مجموعه ی Import/Export ،گزینه ی Export your subscription as an OPML file را انتخاب کنید.در حقیقت این یک فایل فرمت شده ی XML است که میتوانید برای مشاهده ی جزئیات ، آن را در Notepad باز کنید.



فایل را در هارد دیسک خود ذخیره کنید.



دانلود کردن اسناد گوگل شما

اگر شما از پرونده های گوگل استفاده میکنید، به راحتی میتوانید یکباره پرونده های مشخص شده یا کل پرونده ها را دانلود کنید. اگر فقط یک پرونده ی مشخص را میخواهید،هرکدام که میخواهید بردارید.
یکبار در زیرمجموعه منوی Actions، گزینه ی Download را انتخاب کنید.



شما برای دانلود انواع پرونده های مشخص با فرمتی که میخواهید، گزینه های کمی خواهید داشت.برای تنظیمات پیش فرض بخشهای بیشتر میتوانید این کار را انجام دهید اما براساس نیازتان پیش بروید. بر روی گزینه یDownload یکبار کلیک کنید.



فایل zip بدست آمده را در هارد دیسک خود ذخیره کنید.



وقتی فایل zip را باز میکنید، پرونده ها در قالب فرمت و ساختار مورد استفاده در پرونده های گوگل هستند.

عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
مرد

 
آیا نباید گوگل را نوآورترین کمپانی تکنولوژی جهان دانست؟



upload photo

اغلب از "نوآوری" به عنوان عامل حیات‌بخش به کالبد استارت‌آپ‌ها یاد می‌شود. نوآوران بی‌پروا و جوان‌های نترس، با ایمان و امید و کمی دیوانگی خودشان را وقف دگرگون ساختن دنیا می‌کنند. صحبت از بر هم زدن قواعد صنعت و به پا کردن زلزله است. آدم‌هایی هستند که هیچ چیزی برای باختن ندارند، تمام زندگی‌شان پیش رویشان است، نگاه‌شان به فردا دوخته شده و هرگز هم به عقب نگاه نمی‌کنند.

اما کمپانی‌های بزرگ اغلب در سرِ دیگرِ طیف قرار می‌گیرند. آنها گاهی تمرکز بر سودآوری و راضی کردن سهام‌داران را بر به دست آوردن دل مشتریان ترجیح می‌دهند و نوآوری، در بالای فهرست اولویت‌هایشان جایی پیدا نمی‌کند. با این حال، برخی از برَندهای جهانی به اهمیت نوآوری پی برده‌اند و به راستی در حال آزمودن چیزهای جدید هستند.

در اینجا به یکی از آنها خواهیم پرداخت؛ گوگل. شرکتی که شهرت خود را مدیون موتور جستجوی قدرتمندش است ولی اینک به چیزی فراتر از آن تبدیل شده. در ادامه مطلب می‌خواهیم به جستجوی پاسخ چند سؤال برویم: آیا ایده‌های جدید گوگل از حد نگذشته؟ شکست‌هایش چطور؟ آیا گوگل به واقع نوآورترین کمپانی دنیا نیست؟

فهرست بلند موفقیت‌ها... و شکست‌ها
در فهرست نوآوری‌های گوگل موارد بسیار موفقی را می‌توان یافت، ولی تعداد پروژه‌های ناموفق هم زیاد و به طرز عجیبی متنوع است. برخی از موفقیت‌ها را باید تغییراتی بزرگ دانست ولی متأسفانه اینها برای ما که با زندگی دیجیتال عجین شده‌ایم چندان به چشم نمی‌آیند یا در نهایت مثل پیراهنی نو، فقط چند روز برای‌مان جلوه دارند؛ به عنوان مثال "نتایج آنی جستجوی گوگل" زمانی آمد و پاسخ‌ها را به سرعت برق و باد جلوی چشم ما ظاهر کرد، یا "چشم‌انداز خیابانی نقشه‌های گوگل" که مسیریابی را تا سطح جزئیاتی مثل خیابان‌ها و کوچه‌ها عمق داد. اینترنت پرسرعت Google Fiber (که در کانزاس دوره آزمایشی خود را پشت سر می‌گذارد) قرار است سرعت اینترنت را به 100 برابر میانگین بالاترین سرعت‌های رایج افزایش دهد.

برخی دیگر از نوآوری‌های گوگل چیزهای بزرگ و "نو" ولی مشهوری هستند که زندگی ما را کاملاً دگرگون کرده یا خواهند کرد. هنوز کمتر کسی پیدا می‌شود که پروژه Google Wave را به درستی درک کرده باشد. در حال حاضر، گوگل دو پروژه بزرگ دیگر را هم در دست توسعه دارد؛ محصول شگفت‌انگیز Google Glass و "خودروهای بدون راننده" که خبر عبور از مرز 400 هزار کیلومتر بدون تصادف آنها را پیش‌تر خوانده‌اید.

شعبدهٔ امروز...

اکثر مواقع شعبده‌هایی که می‌بینیم در همان حد شعبده باقی می‌مانند. ولی گاهی هم شعبدهٔ امروز می‌تواند محصول "خواستنیِ" فردا شود! بعد از معرفی Google Glass، پوزخندهای زیادی نثار طراحی ظاهری و ویژگی‌های علمی-تخیلی آن شد. خیلی‌ها هم گفتند که هیچ‌کس آن را به چشم نخواهد زد. ما نیز در نارنجی مطلبی منتشر و به چهار مشکلی که گوگل باید قبل از عرضه عینک هوشمند خود رفع کند اشاره کردیم. عده‌ای به Google Glass گفتند چوب شعبده‌بازی و پیشاپیش حکم به شکستش دادند.

واژه نوآوری زمانی به کار گرفته می‌شود که چیزی نو یا متفاوت معرفی شود. در واقع نوآوری لبهٔ تیز چاقوی خلاقیت است؛ یعنی داشتن ایده‌های اصیل و یافتن راه‌های نو برای بهبود بخشیدن به چیزهای فعلی.

هنوز کسی نمی‌داند که پروژه Google Glass به موفقیت خواهد انجامید یا شکست. حتی شاید گوگل هم این را نداند ولی تمام تلاش خود را گذاشته تا این تکنولوژی جدید را به موفقیت برساند، و نکته حیاتی نیز همین است. نوآوری یعنی نگاه به آینده و تلاش برای خلق آن. نوآوری این نیست که شما به آینده نگاه کنید و بگذارید که خودش اتفاق بیافتد، نوآوری یعنی باعث شوید که آینده به وقوع بپیوندد، یعنی آن را به عینیت و تجسم در آورید!

داشتن روحیه استارت‌آپی

وقتی گوگل در ابتدای سال 2011 اعلام کرد که آقای «لری پیج» به عنوان مدیر عامل جایگزین «اریک اشمیت» خواهد شد، در نیویورک تایمز نقل قولی از او آمد که گفته بود: «یکی از هدف‌های اصلی من این است که گوگل را به شرکتی تبدیل کنم که زیرکی و اشتیاق و سرعت و روحیه یک استارت‌آپ را داشته باشد.»

اصول و طرز کار در یک استارت‌آپ معمولاً با استخوان‌بندی یک کمپانی بین‌المللی مثل گوگل جور در نمی‌آید. خطرها و پاداش‌های این دو الگو کاملاً متمایز هستند، و جوهرهٔ مورد نیاز برای راه‌اندازی یک استارت‌آپ معمولاً در کمپانی‌های بزرگ دیده نمی‌شود. یک کمپانی با سابقه نیازی به عمل کردن بر اساس ایمانی که مؤسسین یک استارت‌آپ دارند، نخواهد داشت. منظور آن ایمان غیبی است که به آنها می‌گوید کارشان به موفقیت و پول‌پارو کردن ختم خواهد شد.

اما شاید گوگل حقیقتاً مثل یک استارت‌آپ باشد! وقتی به سال 2008 «چاک سالتر» (نویسنده ارشد در fastcompany ) از Googleplex بازدید کرد، درباره گوگلی‌ها نوشت: «فرقی نمی‌کند که این آدم‌ها دارند جستجو برای نابینایان را آماده می‌کنند یا غذایی را برای همکارانشان، آنها این حس را دارند که کارشان دنیا را تغییر خواهد داد.»

سالتر از "بی‌باکی خلاقانه" در گوگل یاد کرد، چیزی که در طول 4 سال گذشته بیش از پیش مشهود شده.

یافتن دانه‌های عظمت

خیلی از افراد، گوگل را این‌طور قضاوت کرده‌اند: «بیشتر ایده‌های عالی آنها چیزهایی است که خریده‌اند، نه اینکه خلق کرده باشند.» سیستم عامل اندروید که مایه فخر گوگل است، در واقع توسط اندی رابین و در قالب استارت‌آپی که خود او تأسیس کرده بود، شکل گرفت و سپس در سال 2005 توسط گوگل خریداری شد.

ولی چه بپذیرید و چه رد کنید، این کار هم نوآوری به حساب می‌آید! خلق و گسترش یک ایده نقطه آغاز فرآیند خلاقیت به حساب می‌آید ولی تنها بخش مهم کار نیست. گوگل به لطف کنجکاو باقی ماندن و داشتنِ تفکر رو به جلو، ظرفیت‌های نهان ایده‌ها و محصولاتی مثل اندروید را تشخیص داد و به رشد و شکوفایی آنها کمک کرد. گوگل با ارائه جیمیل نیز به همین شکل و با ارتقاء چشمگیر تجربه کار با ایمیل، نوآوری انجام داد. آشکار است که گوگل ایمیل را اختراع نکرد، ولی چشم‌انداز را با ارائه ویژگی‌هایی مثل اولویت‌بندی صندوق ایمیل‌ها، چت داخل جیمیل، Google Voic و ... تغییر داد.

نوآوری ≠ موفقیت
از قدیم گفته‌اند که اشتباهات پندآموز هستند. وقوع شکست به خاطر این است که داریم چیزهای نو را امتحان می‌کنیم، داریم یاد می‌گیریم و رشد می‌کنیم و خودمان را به جلو هُل می‌دهیم. با این حال، وقتی کمپانی بزرگی مثل گوگل یک شکست را تجربه می‌کند، از سیل انتقادات گریزی نیست و باید منصفانه اذعان کرد که گوگل هم کم اشتباه نداشته!

اما تشخیص شکست نیز خود یک کلید طلایی است. و گوگل این کلید را دارد. همان‌طور که forbes منتشر کرد، آقای پیج همیشه این اعتقاد را داشته که: «هر نوآوری‌ای به تشکیل یک کمپانی 1 میلیارد دلاری ختم نمی‌شود ولی با این حال هر کمپانی بزرگی باید میل به قمار روی ایده‌ها را از خود بروز دهد که البته همه آنها جواب نمی‌دهد، و برخی نیز موفقیت‌آمیز قلمداد نخواهد شد.»

نا گفته پیدا است که گوگل به این کار ادامه خواهد داد؛ به قمارهای تکنولوژیکی که به عنوان موفقیت قلمداد نخواهند شد و خیلی‌های آنها هم به شکست خواهند انجامید. اما گوگلی‌ها به پیش‌روی در زمینه نوآوری‌هایی که بالاخره نتیجه خواهند داد، ادامه می‌دهند تا پیشرفت‌هایی تازه را در زندگی ما به وجود آورند. و از هر پروژه درسی را می‌آموزند که باعث خواهد شد امید به موفقیت در نوآوری بعدی افزایش پیدا کند.

یک پا در دنیای علمی-تخیلی
صنایع تکنولوژیک، به معنای واقعی آینده‌نگر هستند. هدف تکنولوژی این است که راه‌هایی جدید برای انجام کارها خلق کند و پیش پای ما قرار دهد تا به این طریق مسیر زندگی‌ ما را تغییر دهد.

برای تحقق واقعی این هدف، باید یک پای فناوران در دنیای علمی-تخیلی باشد و پای دیگر در وسط ایده‌های نامعقولی که گاه باعث خنده دیگران می‌شوند. چرا باید چنین باشد؟ زیرا مسائل علمی-تخیلی می‌توانند واقعاً تبدیل به "حقایق علمی" شوند.

تخیل همیشه از واقعیت جلوتر است. پس ایده‌های تخیلی جایی در آن بیرون منتظر این هستند که عده‌ای از راه برسند و اراده کافی برای تبدیل آنها به واقعیت را داشته باشند. این همان کاری است که به نظر می‌رسد گوگل در حال انجامش است، و نوآوری هم یعنی همین، خواه به موفقیت منجر بشود یا نشود!

عین روز روشن است که گوگل هم مثل همه، از خطا و اشتباه منزه نیست. کمپانی‌های دیگری نیز در میدان رقابت وجود دارند که تفکر خلاقانه‌تری دارند، یا حتی کمپانی‌هایی که روی گنج نشسته‌اند! اما شاید معجونی که باعث می‌شود گوگل را نوآورترین شرکت جهان بدانیم، فقط در چهارچوب همین کمپانی پیدا شود؛ ترکیبی از فرهنگ استارت‌آپی، رضایت از شکست، و منابع مالی شگرف.
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  
مرد

 
استفاده از حالت مهمان در مرورگر GOOGLE CHROME
اگر فردی بخواهد از رایانه‌ی شما و به خصوص از مرورگر شما استفاده کند به احتمال زیاد ترجیح می‌دهید به رمزهای عبور ذخیره شده، وب‌سایت‌های دیده شده و سایر موارد خصوصی مرتبط با شما دسترسی نداشته باشد.

برای جلوگیری از این دسترسی می‌توان از روش‌های مختلف مانند استفاده از یک مرورگر دیگر و یا قابلیت حالت محرمانه در مرورگر بهره برد. اما شاید بهترین راه حل استفاده از حالت مهمان یا همان Guest باشد. گوگل این قابلیت را برای مرورگر خود تعبیه نموده است ولی به طور پیش‌فرض در دسترس قرار ندارد. در این ترفند نحوه‌ی فعال‌سازی این قابلیت را برای شما شرح می‌دهیم.

بدین منظور:
در نوار آدرس مرورگر عبارت chrome://flags/#enable-new-profile-management را وارد کرده و Enter بزنید.
حال بر روی Enable که زیر عبارت زرد رنگ قرار گرفته است کلیک کنید.
در پایین صفحه Relaunch Now را بزنید.


screenshot on pc
پس از باز شدن مجدد مرورگر مشاهده می‌کنید که آیکونی به سمت چپ بالای مرورگر اضافه گشته است.
با کلیک بر روی این آیکون و انتخاب گزینه‌ی Browse as guest می‌توانید حالت مهمان را در مرورگر فعال کنید.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
طراح لوگو گوگل کیست؟

مایکل لوپز ۲۹ ساله طراح لوگو گوگل اهل منطقه سانفرانسیسکو Bay کالیفرنیا، مدت هفت سال است که در گوگل کار می‌کند و در سال ۲۰۰۵ به گروه طراحی لوگوهای این شرکت پیوست.



او از زمانی که جایگزین دنیس هوانگ، مدیر سابق گروه طراحی لوگوهای گوگل شده، تلاش کرده میلیون‌ها نفری را که در سراسر جهان کارش را مشاهده می‌کنند، تحت تاثیر قرار دهد.
وی می‌گوید: ما تلاش می‌کنیم محدوده کاری خود را به‌صورت هنری تغییر دهیم تا علاوه بر این که از خسته کننده شدن اجتناب کنیم، تصاویر را برای بینندگانمان، جدید و تازه نگه داریم.
دنیس با حفظ فرهنگ گوگل و پاسخ به نظر کاربران کار حیرت‌آوری انجام داد و هم‌چنان کارش تحسین می‌شود، هنوز انتظارات زیادی برای برآورده شدن وجود دارد اما دنیس هم‌چنان از نظر آفرینش لوگوها مشارکت زیادی دارد.
هوانگ که نخستین مدیر طراحی لوگوهای گوگل بود، سال‌ها قبل برای کار خود معروف شد اما مسوولیتش را برای به دست گرفتن سمتی در بخش توسعه و طراحی این شرکت، به لوپز واگذار کرد.
مدیر سابق طراحی لوگوهای گوگل با تحسین کار لوپز می‌گوید او نه تنها لوگوها را طراحی کرد بلکه به شکل گرفتن هویت تصویری گوگل نیز کمک کرد.
به گفته لوپز، بسیاری از طراح‌ها از یک دستمال یا نقاشی برروی میز در دفاتر گوگل آغاز می‌شود. اما لوگوهای معروف‌تر وی شامل مجموعه لوگوهای المپیک پکن، بیستمین سالگرد والاس و گرومیت، مجموعه تولد هربرت جورج ولز، نویسنده داستان‌های علمی – تخیلی، مادرینگ ساندی که مناسبتی برای گرامیداشت مادر و خانواده است و مجموعه نورمن راکول، نقاش و تصویرگر معاصر آمریکایی به شمار می‌روند.
روزهای کاری معمول وی شامل برگزاری جلسات با اعضای گروه برای طرح ایده‌های جدید، تلاش برای الهام گرفتن و کشیدن طرح‌های اولیه برروی هر سطحی که قلم برروی آن بنویسد، به‌ویژه دستمال‌های میز، دیوارها، میزهای غذا و حتی کیسه حبوبات است.
وی می‌گوید ما تشویق شده‌ایم تا حد امکان برای الهام گرفتن در خارج از دفتر کار کنیم؛ به مکان‌های مختلف می‌رویم و گردش های کوتاه هنری داریم تا راحت‌تر بوده و ایده‌های خود را ترسیم کنیم؛ بسیاری از لوگوهای ما به شکل طرح‌های بی‌هدفی شروع می‌شوند که ایده‌هایی را از مجموع آن‌ها می‌گیریم.
اعضای طراحی لوگوهای گوگل از گروه‌های ماهواره‌یی در سراسر جهان برای کمک به تحقیق درباره تعطیلات و مناسبت های ویژه قابل توجه و خاص برای کشورها استفاده می‌کنند و سپس از لوگوهای طراحی شده برای معرفی آن‌ها استفاده می‌کنند.
اگرچه بیش‌تر مردم تصور می‌کنند یافتن ایده‌های جدید برای مناسبت‌هایی که هر سال تکرار می‌شوند، کار دشواری است اما لوپز آن‌ها را به‌عنوان موضوعات محبوب خود توصیف می‌کند.
وی می‌گوید هر سال مناسبت‌های مختلف زیادی وجود دارد اما یافتن موضوعی برای کار برروی آن چالش بزرگی نیست زیرا افراد خلاق و بااستعداد زیادی داریم؛ بخش دشوار انتخاب یک ایده برای پیش بردن است و برای من روز والنتاین جالب‌ترین موضوع است و کامنت‌های کاربران را به یاد می‌آورم و همواره کسی بوده که از من برای لوگوی والنتاین تشکر کند.
ما هم حرف های زیادی داشتیم... اما برای نگفتن!
     
  
مرد

 
لوگوی گوگل به مناسبت اولین روز بهار


ما هم حرف های زیادی داشتیم... اما برای نگفتن!
     
  
مرد

 
۲۶ حقیقت جذاب درباره گوگل

گوگل یکی از معدود ابرکمپانی‌های خلاق و بلندپرواز دنیای آنلاین امروز است. شرکتی که با نوآوری‌های گوناگون کاربران زیادی را به سمت خود جذب کرده است.
گوگل که زمانی یک پروژه دانشجویی به شمار می‌رفت، حالا به شرکتی ۴۰۰ میلیارد دلاری تبدیل شده و بخش جدانشدنی از فعالیت آنلاین کاربران به حساب می‌آید. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات جالبی در باره‌ی این کمپانی بدست آورید:


به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گوگل به ساخت ربات هوشمند نزدیک‌تر شد

همزمان با اکران فیلم اکس ماکینا (انگلستان ۲۰۱۵) گوگل اعلام کرد که یک قدم به ساخت ربات هوشمندی که قدرت تحلیل و قضاوت انسانی را داشته باشد نزدیک‌تر شده است.
اکس ماکینا (از لاتین و به معنای «از دستگاه»)، داستان آزمودن رباتی بسیار پیشرفته توسط انسان است: آزمونی برای دیدن این‌که این ربات چقدر هوشیاری انسان‌گونه دارد.
گوگل ادعا نمی‌کند که به چنین سطحی از طراحی و ساخت هوش مصنوعی نزدیک شده‌است، اما پروفسور جاف هینتون می‌گوید که ما «در آستانه تکمیل الگوریتمی هستیم که توانایی صحبت طبیعی و منطقی و حتی صحبت‌های عاشقانه را هم داشته باشد.»
دکتر هینتون- که یکی از مشهورترین دانشمندان حوزه هوش مصنوعی است و دو سال پیش توسط گوگل برای تحقیق در گروه هوش مصنوعی استخدم شد- می‌گوید که این الگوریتم در واقع افکار انسانی را به صورت توالی اعداد رمزگشایی می‌کند. چیزی که او «بُردار افکار» می‌نامند.
این محقق عقیده دارد که این گامی بسیار فراتر از دانش و فناوری است که در حال حاضر در خصوص هوش مصنوعی وجود دارد.
استفاده‌کنندگان از «مترجم گوگل» می‌دانند که این نرم‌افزار، با آنکه کلمات را جدا جدا تقرباً به‌درستی ترجمه می‌کند، اما اغلب از پس ترجمه جملات به طور صریح و معنادار برنمی‌آید.
این به این دلیل است که واژه‌ها تنها یک معنی ندارد. در ضمن حروف وصل یا اضافه در این جملات وجود دارند که به خودی خود معنا ندارند، اما رابط کلمات به هم هستند و هوش انسانی ما با توجه به بستر و زمینه‌ای که جمله در آن بیان می‌شود معنی درست واژه را تشخیص می‌دهد.
حالا گروه هوش مصنوعی گوگل می‌گوید که که قرار است الگوریتمی ارائه دهد تا نرم‌افزارش این معضل را نیز حل کند.
در این تکنیک، هر واژه از اعدادی (بُردارهایی) تشکیل می‌شود که موقعیت خاص خود را در «فضای معنایی» جمله دارد.
بخش بزرگی از یافته‌های امروز مرهون پژوهش‌های هینتون در بیست‌سال گذشته در حوزه «یادگیری ژرف» است. ایده این نظریه این است که کامپیوترها باید قدرت تفکر را از بررسی داده‌های بزرگ یاد بگیرند از طریق یادگرفتن مجموعه‌ای از قوانین انعطاف‌پذیر.
در ماه دسامبر گذشته، استیون هاوکینگ، فیزیکدان برجسته بریتانیایی هشدار داده بود که پیشرفت هوش مصنوعی ممکن است به معنای خاتمه حیات انسانی آنگونه که ما می‌شناسیم باشد چرا که بشر محدویت‌های زیست‌شناختی دارد که ربات‌ها ندارند.
اما به نظر می‌رسد که نگرانی هاوکینگ سد راه این گروه از دانشمندان در پروژه ذهنیت عمیق گوگل و پروژه یادگیری رباتیک مایکروسافت نیست.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
طرح «ترسناک» گوگل

خرس اسباب‌بازی را در نظر بگیرید که میکروفون‌هایی در گوش، دوربین‌هایی به جای چشم و موتوری در گردن دارد. اما این اسباب‌بازی به اینترنت هم وصل می‌شود و به حرکات و حرف‌های افراد داخل اتاق هم توجه می‌کند! اگر این ایده شما را یاد فیلم‌های ترسناک علمی تخیلی می‌اندازد باید بگوییم که شرکت گوگل یک چنین اسباب‌بازی را طراحی و ثبت کرده است.
با آنکه یک سخنگوی گوگل گفته نمی‌تواند تایید کند این شرکت قصد دارد اسباب‌بازی تولیدی‌اش را توسعه بدهد و بفروشد یا خیر، اما تا همین الان این اسباب‌بازی که درباره‌اش گفته شده «یکی از ترسناک‌ترین طرح‌های گوگل» تا امروز است نگرانی فعالان حق حریم خصوصی را برانگیخته است.
گوگل می‌گوید که «ما طرح‌های مختلفی را با ایده‌های متفاوتی از کارکنانمان ثبت می‌کنیم. بعضی از این ایده‌ها بعدا به یک محصول یا نوعی از خدمات تبدیل می‌شوند و بعضی‌هایشان هم نه. ثبت یک طرح لزوما به معنای تولید آن نیست.»
اما چه چیز این اسباب‌بازی در واقع ترسناک است؟ گوگل می‌گوید این اسباب‌بازی مثل یک دستگاه کنترل از راه دور است. به وای فای و اینترنت و بلوتوث وصل می‌شود و مثلا اگر شما به او بگویید که کانال تلویزیون را عوض کن، او این کار را می‌کند. یا اگر بگویید از این غذا عکس بگیر، این کار را می‌کند. اما این وسیله به صحبت‌های افراد خانواده و رفتار آنها هم توجه می‌کند. برای شرکتی مثل گوگل- که منبع اصلی درآمدش از تبلیغات است- این به معنای رفتن به خانه‌های مردم و جمع‌آوری داده از خواسته‌های آنهاست. فرض کنید شما - وقتی این اسباب بازی هم در اتاق است- حرف از مسافرت به شهری را می‌زنید. آنوقت احتمالا اگر به سراغ ایمیل‌تان بروید یا صفحه‌ دیگری را در اینترنت باز کنید، تبلیغاتی در خصوص هتل‌های آن شهر را خواهید دید. این فقط مثال ساده‌ای بود از آنچه که این ابزار هوشمند امروزی قادر به انجام آن هستند.
سال گذشته، گوگل شرکت نست (Nest) را که یک جور ترموستات هوشمند برای کنترل دمای خانه می‌سازد، خریداری کرد. آن زمان هم خبر این خرید سر و صدای زیادی را به پا کرد که چرا شرکتی مثل گوگل باید به سراغ صنعت انرژی و ترموستات برود. اما نست فقط یک ترموستات نیست. شما می‌توانید آن را از هر جا که هستید کنترل کنید. با اپلیکشنی که به تلفن هوشمند شما وصل است، بخاری خانه را روشن یا خاموش می‌کنید و این ابزار اطلاعات دمای خانه را به تلفن یا تبلت شما می‌فرستد. این اسباب‌بازی تازه می‌تواند وسیله تازه‌ای باشد که اطلاعات داخل خانه‌ها را جمع‌آوری و کنترل می‌کند. اطلاعاتی که قرار است فقط در دسترس صاحب آن باشد، اما عملا به سرور شرکتی مثل گوگل متصل است.
حالا باید منتظر ماند و دید که آیا گوگل این طرح را به تولید انبوه می‌رساند و آن را در چه قالب و طرحی به مشتریان عرضه می‌کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
موتور جستجوی گوکل: هیلاری کلینتون رئیس جمهور بعدی آمریکا است

هوش مصنوعی هر روز به تکامل بیشتری می‌رسد. بسیاری از افراد امروزه سؤالات خود را از موتور جستجوی گوگل یا دستیارهای صوتی میپرسند و حالا به نسبت به پاسخ‌های درستی هم می‌رسند. به تازگی موتور جستجوی گوگل نتیجه‌ی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را پیش‎‌بینی کرده است.



به نظر شما هوش مصنوعی به کمک یک الگوریتم جستجوی قدرتمند تا کجا می‌تواند پیش برود؟ با توجه به این که دستیار صوتی مایکروسافت یعنی کورتانا توانست تا برخی نتایج رقابت‌های یوروویژن و جام‌جهانی فوتبال را به درستی پیش‌بینی کند. به نظر می‌رسد که پاسخ این سؤال تا خیلی جاها باشد!
هنوز نمی‌دانیم که آیا کورتانا با موتور جستجوی گوگل در مورد این که رئیس‌جمهور بعدی امریکا هیلاری کلینتون خواهد بود موافق است یا خیر؛ بخصوص حالا که در زمان بسیاری حساسی برای مردم امریکا هستیم.
وقتی از جستجوی گوگل سؤال شد که چه کسی رئیس جمهور بعدی خواهد بود؟ این موتور با کارتی که فقط دو کلمه روی آن نوشته بود پاسخ داد: هیلاری کلینتون. به نظر می‌رسد این سؤال به صورت‌های دیگری هم پرسیده شده و جواب مشابهی دریافت شده است.
البته بحث‌های زیادی در مورد نحوه فعالیت موتور جستجوی گوگل در زمینه نتایج بهینه شده وجود دارد و این جواب گوگل چندان حتمی به نظر نمی‌رسد؛ ولی با توجه به این که در حال حاضر رقابت‌های حزبی سنگینی برای تصدی پست ریاست جمهوری در آمریکا وجود دارد، چنین پاسخی سروصدای زیادی بین طرفداران دو حزب دموکرات و جمهوری خواه در آمریکا ایجاد خواهد کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 3 از 3:  « پیشین  1  2  3 
اينترنت و موارد مربوط به آن

Google | بابا عجب غولیه این گــــــوگــــــــل

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA