ارسالها: 508
#41
Posted: 1 Oct 2012 17:07
سلام
دیروز ساکس رو هم قطع کردن
و سرور امریکا که کلا نابود شد
معلوم نیست توی این خراب شده چه خبره خودشون فیلتر میکنن خودشونم فیلتر شکن میدن بعد هرموقع بخوان باز فیلتر میکنن
هر چه کمتر شود فروغ حیات / رنج را جانگدازتر بینی
سوی مغرب چو رو کند خورشید / سایه ها را درازتر بینی . . .
ارسالها: 85
#43
Posted: 9 Oct 2012 22:46
looti_gh: چرا هیچ فیلم یا کلیپی رو نمیشه از سایت های سکسی دید ؟
پورت اس اس ال بستن هر سایتی که ویدئو استریم پخش میکرد شامل اس اس ال میشه در ضمن به هیچ عنوان بصورت آنلاین توی هیچ بانکی خرید اینترنتی نکنید اگر خرید کردید سریع اقدام به خالی کردن حساب و تغییر رمز بدید
ما که رسوای جهانیم وانگهی دریا شود
ارسالها: 175
#44
Posted: 5 Feb 2013 13:32
دبیر شورای عالی فضای مجازی از ارایه VPN قانونی در آینده نزدیک خبر داد.
به نقل از ایسنا، مهدی اخوان بهابادی با بیان این مطلب گفت: در آینده نزدیک برای دریافت VPN قانونی افراد حقوقی میتوانند با ارایه مشخصات سازمان خود و IP که از آن استفاده میکنند، اقدام کنند.
وی ادامه داد: افراد حقیقی هم میتوانند پس از طی کردن مراحل مربوط به احراز هویت و ارایه IP خود برای دریافت VPN قانونی ثبت نام کنند.
اخوان یادآور شد: با ارایه VPN قانونی در داخل کشور تلاش میشود که جلوی فعالیت بخشهای ارایه دهنده خدمات غیر قانونی گرفته شود.
به کوروش به آرش به جمشید قسم
به نقش و نگار تخت جمشید قسم
که ایران همی قلب و خون من است
گرفته ز جان از وجود من است
بخوانید این جمله در گوش باد
چو ایران نباشد تن من مباد
|================|
--=( We Love IRAN )=--
|================|
ارسالها: 438
#45
Posted: 4 May 2013 19:09
وی پی ان قاونی چیه دیگه؟
راسی من تازگیا توی یه سایتی خوندم که شهریور قراره نت ملی بیاد
کسی راه حل جدیدی نداره؟؟/
اوس کــریم:گنــاهامو نادیده بگیرهمونطور که دعاهامو نشنیده میگیری :
(سلام به همه لزبین های لوتی)
ارسالها: 178
#46
Posted: 8 May 2013 15:43
آقا میگن پورتهای نت ماهواره ای رم تونستن ببندن!
جدا هنوز راهی هست؟؟!
گاهـی لحـظه های ســکوت،
پـر هـیاهــو تـرین دقایـق زندگـی هـستند!
مَـملُـو از آنچه میخـواهـیم بگوییـم ولی نمی توانیم...
ارسالها: 642
#49
Posted: 19 Jul 2013 00:57
رونمایی از طرح تغییر نظام فیلترینگ
«احراز هویت» کابوس جدید کاربران اینترنت خواهد شد؟
با این تفاسیر باید منتظر ماند که آیا این طرح نیز به سرنوشت صدها طرح بی سرانجام که هر سال توسط مسئولین مختلف بیان می شود، دچار می شود، یا به کابوس جدید کاربران اینترنتی تبدیل خواهد شد
پارسینه_ با گذشت چند سال از همگانی شدن استفاده از اینترنت و گسترش زمینه های بهره گیری از فضای مجازی در کشور فیلترینگ همچنان به عنوان یکی از مهمترین موضوعات مهم خبر ساز است.
موافقان و مخالفان فیلترینگ از جنبه های متفاوتی به این موضوع می نگرند و هر چند بعضا هر کدام از استدلال های این افراد در جایگاه خود درست به نظر می رسد، اما آنچه در عمل به چشم می خورد انتخاب ابتدایی ترین و ساده ترین راه توسط نهادهای مسئول است که در نتیجه و با حمایت دولت ها و دیگر نهاد های نظارتی منجر به فیلترینگ اطلاعات و وب سایت ها در فضای مجازی و بعضا اعمال سلیقه های شخصی بوده است.
موافقان پروژه فیلترینگ که از سالهای ابتدایی ورود اینترنت به ایران بر آسیب های اخلاقی و فرهنگی اینترنت تاکید می کردند، بیشتر مسئولین نهادهای فرهنگی و نظارتی و کارشناسانی بودند که اینترنت را تهدیدی در قبال فرهنگ ایرانی اسلامی تلقی می کردند. در مقابل این دیدگاه منتقدان و مخالفان این طرح نیز چند دسته بودند. منتقدان گروه اول کسانی بودند که با استناد به حق دسترسی آزاد به اطلاعات با هرگونه فیلتریگ، کنترل و طبقه بندی اطلاعات و پایگاه های اینترنتی مخالفت می کردند و در مقابل به ارتقای سطح آگاهی کاربران و پرورش کاربران فعال به جای کاربران منفعل اشاره می کردند.
از طرف دیگر منتقدان میانه رو تر که در جستجوی راه های بینابینی برای طبقه بندی کاربران و اطلاعات موجود در فضای مجازی بودند، فیلترینگ خام و بعضا سلیقه ای را کافی نمی دانستند و بر آسیب های روانی وارد شده به کاربران در نتیجه محدود کردن آنها و عدم امکان اجرای کامل فیلترینگ به خاطر راه های دور زدن تاکید می کردند.
با وجود تفاوت این دیدگاه ها و در حالیکه به نظر می رسد نهادهای تصمیم گیرنده درخصوص نحوه دسترسی کاربران به اینترنت، می بایست به دنبال دسترسی آسان کاربران و رعایت حقوق آنها باشند، دبیر شورای عالی فضای مجازی در جدیدترین اظهاراتش از بررسی طرحی خبر داده است که بر اساس آن کاربران پس از احراز هویت و با توجه به ویژگی های سنی، شغلی و ... که دارند حق دسترسی به اینترنت داشته باشند.
مهدی اخوان بهابادی، دبیر شورای عای فضای مجازی که این طرح را در راستای ییرایش نظام پالایش و فیلترینگ فعلی اینترنت قلمداد کرده است، به هوشمند سازی فیلترینگ سایت های اینترنتی اشاره کرده و گفته است: یکی از برنامه ها بررسی پیشنهادی برای اعمال متفاوت فیلترینگ برای گروههای مختلف مردم از لحاظ سن و شغل است که در این راستا باید کاربر قبل از استفاده از اینترنت، احراز هویت شود تا امکان تفکیک خدمات فیلترینگ برای کاربران وجود داشته باشد.
وی همچنین با ذکر مثالی اظهار کرده است که سطح دسترسی به اینترنت برای یک پژوهشگر و یک بازرگان باید با یک نوجوان و دانش آموز متفاوت باشد و در این راستا ابعاد اجرایی این پیشنهاد در مرکز ملی فضای مجازی در دست بررسی است.
گذشته از اینکه این طرح با اصول دسترسی آزاد به اطلاعات که یکی از مصادیق بارز آزادی اطلاعات است، مغایر است یا نه، بحث محدودیت های اجرایی چنین طرح هایی و نقض حقوق کاربران از موضوعاتی است که باید پیش از ارائه چنین طرح های مورد بررسی قرار گیرد.
احمد میرعابدینی، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار پارسینه و در واکنش به طرح چنین مباحثی بر اهمیت حق دسترسی به اینترنت تاکید کرد و با اشاره به اینکه با اجرای چنین طرح هایی دسترسی به اینترنت دشوارتر و دیوانسالارانه تر خواهد شد، گفت: نبود و محدودیت های قانون در عرصه حقوق ارتباطات و وجود قوانین تفسیر نشده باعث عدم شفافیت خواهد شد.
این پیشکسوت حوزه ارتباطات با بیان اینکه آزادی اطلاعات و حفظ حریم خصوصی از اصول اولیه حقوق ارتباطات است اظهار کرد: این طرح های جدید و در عین حال جالب باید توسط نهادهای قانون گذار مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: عدم شفافیت قوانین در این زمینه ها موجب اعمال سلیقه های متفاوت می شود و موضوع را با ابهامات بیشتری همراه می کند. این طبقه بندی ها دسترسی ها را دشوارتر می کند و احتمال دخالت سلایق شخصی و گروهی را افزایش می دهد.
با این تفاسیر باید منتظر ماند که آیا این طرح نیز به سرنوشت صدها طرح بی سرانجام که هر سال توسط مسئولین مختلف بیان می شود، دچار می شود و به فراموشی سپرده خواهد شد و یا اینکه اراده ای جدی در پس آن وجود دارد و به کابوس جدید کاربران اینترنتی تبدیل می شود. از این مهمتر حق دسترسی کاربران به اینترنت است که سالهاست مورد جفا قرار گرفته تا کاربران داخل کشور را از بهبود اوضاع اینترنت ناامید کند.
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .