ارسالها: 3502
#1
Posted: 9 Mar 2011 09:33
واحد مرکزی خبر- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده داد پهنای باند اینترنت در کشور برای هر کاربر صد برابر شود.
رضا تقی پور در حاشیه نشست هم اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صداوسیما، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در این نشست گفته شد 18 ماه دیگر ثبت نام این طرح از طریق اینترنت ملی خواهد بود گفت: توضیحی که این مسئول داد در باره دسترسی به فیبر نوری است.
وی افزود: با اجرای این طرح که یکی از مراحل اصلی شبکه ملی اطلاعات است، فیبر نوری را به در منازل و محله های کسب و کار، بنگاه ها، شرکت ها و موسسات دولتی خواهیم رساند.
تقی پور گفت: معنی این کار این است که پهنای باند موجود همان طور که معاون اول رئیس جمهور گفت، به صد برابر برای هر کاربر افزایش می یابد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: طبیعتاً کاربردهای بیشتری که الان به دلیل محدودیت های پهنای باند مشکل داریم، در آن شبکه قابل ارائه خواهد بود.
تقی پور در پاسخ به این سوال که این پهنای باند چه زمانی افزایش می یابد گفت: مرحله اول آن 18 ماه دیگر است که هسته اولیه یا مرحله اول دسترسی شبکه فیبر نوری به در منازل بتواند آغاز به کار کند
#جاوید_شاه👑
مرگ بر ۳ فاسد : ملا چپی مجاهد(+پسمانده های ۵۷؛نایاک؛مصومه قمی؛حامد مجاهدیون؛مهتدی کهنه تروریست تجزیه طلب و شرکا)
ارسالها: 270
#2
Posted: 3 May 2011 09:40
کاربران ایرانی در رویارویی با احتمال اینترنت ملی
بعد از آنکه شورای عالی انقلاب فرهنگی آییننامه فیلترینگ را در دوران ریاستجمهوری سیدمحمد خاتمی تصویب و اجرایی کرد، دوران خوش و زودگذر اینترنت نسبتاً آزاد در ایران به پایان رسید و فیلترینگ سیستماتیک و گستردهی وبلاگها و وبسایتها در ایران آغاز شد. در مردادماه ۸۸ نیز «کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه» در پی تصویب ماده ۲۲ قانون جرایم رایانهای به ریاست دادستان کل کشور تشکیل شد که فیلتر وبسایتها و وبلاگها را شدت و گستردگی بیشتری بخشید.
کاربران اینترنت در ایران و متخصصان فنآوری طرفدار آزادی اطلاعات در اینترنت، در طی این سالها همواره تلاش کردهاند راههای جایگزینی برای عبور از فیلتر طراحی و معرفی کنند. از نشانیهای اینترنتی جایگزین گرفته تا لینکهای فیلتر شکن و نرمافزارهای عبور از فیلتر که بر کامپیوتر نصب میشود. اما اگر در آینده ادعاهای مسئولان فناوری و ارتباطات عملی شده و «اینترنت ملی» جایگزین شود، چه باید کرد؟
امین ثابتی: «ایران زیرساختهای لازم برای راهاندازی اینترنت ملی را در اختیار ندارد. »امین ثابتی میگوید:«حقیقت این است که کاربر ایرانی راهی برای مقابله با چنین امکانی ندارد. مسئولان روزی از اینترنت ملی میگویند و روزی دیگر از اینترنت پاک که باز منظورشان همان اینترانت در سطح کل کشور است. اما هیچ جزئیات مشخصی ارائه نمیشود که این اینترنت پاک یا ملی یا هرچیز دیگر، چه ویژگیهای فنی دارد، میخواهد چطور عمل کند و سازوکارش از چه قرار است. دولت در ایران، سرویسدهندهی اینترنت است و واقعیت این است که اگر بخواهد سرویس را قطع کند، به راحتی میتواند و کسی هم کاری نمیتواند بکند. وقتی هم کل ارتباط اینترنتی کاربر قطع شود، دیگر راهکار جایگزینی نمیتواند پیدا کند.»
چندسالی است که از طرح «اینترنت ماهوارهای» برای کمک به کاربران اینترنت در کشورهای تحت سرکوب در مجامع سیاسی و فنآوری صحبت میشود. ارسال امواج اینترنتی از طریق ماهوارهکه استفاده از آن در ایران فراگیر است، به نظر عملیترین راهحل ممکن برای مقابله با احتمال اینترنت ملی میرسد.
در مبارزات مردمی ماههای اخیر در خاورمیانه و شمال آفریقا، بهویژه در مصر، روزهایی بود که دولت به طور کامل شبکهی تلفنهای کشور را از کار انداخت. شبکهی اجتماعی «توئیتر» و شرکت «گوگل» برای کمک به فعالان معترض امکان تلفن زدن از طریق توئیتر برای خبررسانی را در اختیار کاربران این کشور قرار دادند. امین ثابتی اما معتقد است اگر روزی ایران طرح اینترنت ملی را محقق کند، تنها امکان جایگزین عملی که تا به امروز ساخته شده همان اینترنت ماهوارهای است. او میگوید:« شبکههای اجتماعی، شبکههای اطلاعرسانی هستند و از نظر فنی به هیچوجه امکانات لازم برای مقابله با اینترنت ملی را در اختیار کاربر قرار نمیدهند. این شبکهها امکانات فنی چندان پیچیده و مجهزی ندارند و به عبارتی کار فنی محسوب نمیشوند.»
تاسیس «اینترنت ملی» در برنامهی پنجم توسعهی کشور نیز پیشبینی شده و در دستهی اهدافی است که دولت موظف به تحقق آن شده است. با این که مسئولان هرازچندگاهی از این طرح و فازهای اجرایی آن صحبت کرده و وعدهی تحقق میدهند، معلوم نیست با تجربهی کدام کشور و چه زیرساختها و امکاناتی میخواهند این رویا را عملی کنند و جزئیات چنین طرحی از چه قرار خواهد بود.
فرناز سیفی
تحریریه: یلدا کیانی
زز
نادر شاه افشار: از دشمن بزرگ نباید ترسید اما باید از صوفی منشی جوانان واهمه داشت.
ویرایش شده توسط: libertycity
ارسالها: 270
#3
Posted: 3 May 2011 09:52
خبری كاملا قطعی از شخص وزیر كه در وبگاه وزارت خانه منتشر گردیده است.
طرحی نو درعرصه ای نوین
روز ازپس شب ، فلق را پس از شفق و هلال را بعداز مُحاق پدید آورد تاآیات حکمت رابرهمگان عیان کند ، و باردیگر آثاروجود خویش را درحلول برج حمل برحوت جلوه گر ساخت که منادی رستاخیر طبیعت و شکوه خلقت است .
قطره ای از دریای الطاف بیکرانش برسرزمین اسلامی افتاد و به یُمن وجود بقیه ا... الاعظم (عج) دفتر ارتباطات کشور ورق خورد و دستاوردهای موثری رابه ارمغان آورد. ایجاد شبکه های ارتباطی با شتاب به پیش رفت وباحجم وسیع توسعه ای که دردولت نهم ودهم یافت مشکلات ارتباط با صوت برای همیشه درکشور برطرف شد ، بطوری که درحال حاضر 25 میلیون خط تلفن ثابت درکشورایجاد شده که 35 درصد جمعیت کشورو به تعبیری همه خانوارها را تحت پوشش دارد.
همچنین درارتباط سیار 53 میلیون مشترک تلفن همراه و درکنارآن توسعه ارتباطات Wimax امکان دسترسی به لحظه رادرهرزمان و مکانی برای آحاد شهروندان – جمعیت فعال کشور – فراهم آورده است که این نکته بیانگر کمیت و کیفیت مناسبی می باشد.
ازنظرجغرافیایی 93 درصدجمعیت کل کشور تحت پوشش قراردارد که باتلاش های صورت گرفته تاکنون در 10 هزارروستا خدمات بانکی ، مخابراتی و پستی ارایه می شود ، همچنین تعداد کاربران اینترنت درایران به بیش از 32 میلیون نفررسیده که این وضعیت ممتازی درسطح منطقه است .
درزمینه فیبرنوری پرظرفیت نیز بیش از 125 هزارکیلومتر در شهرهای کشور ایجاد شده است که سراسر کشور راپوشش می دهد و امکان برقراری ارتباط با همه ی کشورهای منطقه را فراهم می سازد .
درحال حاضر برنامه های گسترده یی برای افزایش پهنای باند درکشورداریم که دراین زمینه فاز نخست شبکه ی ملی اطلاعات اجراشده و باآغاز به کارآن ظرفیت پهنای باند داخل کشور به 470 گیگابیت برثانیه افزایش می یابد و امکان سهیم شدن ایران درترافیک منطقه و تبدیل شدن به هاب منطقه فراهم می شود.
درخصوص شبکه ی دسترسی فیبرنوری تا درب منازل و اماکن هم پیش بینی شده که تاپایان برنامه پنجم توسعه میانگین پهنای باند برای هرکاربر ایرانی 4 مگابیت برثانیه و حداکثر 20 مگابیت باشد . علاوه براین با اعطای پروانه اپراتور سوم تلفن همراه زمینه ورودکشور به عرصه ی ارایه ی خدمات ارتباطی و ارزش افزوده فراهم شده است و انتظار می رود این اپراتور بتواند حداقل 15 میلیون مشترک بافناوری نسل سوم راتحت پوشش قراردهد.
ازسوی دیگر باتوجه به اهتمام دولت دهم برتحقق دولت الکترونیکی ، توسعه ی شبکه های زیرساختی مدنظر قرارگرفته است که دراین راستا تکمیل زیرساخت های ارتباطی موجود درکنار توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات و پیاده سازی سامانه های عظیم اطلاعاتی و تلاش درجهت ارایه ی خدمات جدید باکیفیت بالاوبلاانقطاع ، باسرعت بیشتر، ازجمله برنامه های آتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب می شود.
درسال 1390 درآستانه اجرای برنامه پنجم توسعه قرارداریم و این برنامه با رویکرد مناسبی که به فناوری اطلاعات دارد ، نقشه راه ما می باشد. بنابراین همه تلاش و توان ما دراین سال باید مصروف تحقق هرچه بیشتر برنامه های مصوب و تداوم روند روبه رشد کنونی شود .
درنهایت باتوکل به حضرت حق و امید به عنایات ویژه حضرت ولی عصر(عج) تحت ذعامت بزرگ مردی از سلاله فاطمی ، نایب حضرت ایشان ، باردیگر قدم بر عرصه ی نوینی می گذاریم که روزبه روز شاهد ارایه ی خدماتی برجسته درحیطه ارتباطات و فناوری اطلاعات باشیم و بهار 1390 را باآرزوی توفیق برای همه ایرانیان درنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آغاز کنیم .
ما برای وصل کردن آمدیم نی برای فصل کردن آمدیم
رضا تقی پور
وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات
۲۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ http://www.ict.gov.ir/newsdetail-5479-fa.html
نادر شاه افشار: از دشمن بزرگ نباید ترسید اما باید از صوفی منشی جوانان واهمه داشت.
ویرایش شده توسط: libertycity
ارسالها: 230
#4
Posted: 29 May 2011 04:29
افزایش ظرفیت اینترنت بینالملل به 100 گیگابایت
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه در سال جاری ظرفیت اینترنت بینالملل افزایش خواهد یافت گفت: ظرفیت اینترنت بینالملل به 100 گیگابایت افزایش خواهد یافت.
محمدعلی آریانیان - معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت اینترنت بینالملل 27 گیگ است که این میزان به 100 گیگ خواهد رسید.
وی با بیان این که در سال جاری کیفیت شبکه هم ارتقاء مییابد گفت: پروژه ارتقای کیفیت شبکه از کارهای مهم ما در سال جاری است که با شروع شدن آن کارهای نگهداری شبکه با استفاده از استانداردهای جهانی صورت میگیرد و با این پروژه میتوانیم SLA را در سطح بسیار مناسبتری به مشتریان زیرساخت ارائه دهیم.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه زمینههای بسیاری برای مشارکت بخش خصوصی وجود دارد، گفت: توسعه پهنای باند داخلی قابل واگذاری به بخش خصوصی است که در آینده شاهد حضور بخش خصوصی در این زمینه خواهیم بود و فعالیتهایمان را به بخش خصوصی میسپاریم و در این راستا کارهایی انجام شده است.
آریانیان، همچنین در بخشی از سخنان خود با بیان این که یکی از مباحث و موضوعات مهمی که آن را به شدت پیگیری میکنیم، بحث افزایش فیبر نوری و ظرفیت شبکه است، گفت: این یکی از موضوعات مهم است که در سال جاری انجام خواهد شد.
منبع خبر: ایسنا
عشق ، عشق می آفریند . زندگی رنج به همراه دارد ، رنج دلشوره می آفریند ، دل شوره جرات می بخشد ،جرات اعتماد بهمراه دارد . عشق ، عشق می آفریند .
ارسالها: 3981
#5
Posted: 6 Jun 2011 06:46
اینترنت رایگان برای کاربران ایرانی؟!
بعد از ارایه اینترنت رایگان نرخ بهای استفاده از خدمات اینترنت بر اساس سرویسهای ارائه شده به کاربران محاسبه و دریافت میشود.
بعد از ارایه اینترنت رایگان نرخ بهای استفاده از خدمات اینترنت بر اساس سرویسهای ارائه شده به کاربران محاسبه و دریافت میشود.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: در ۷ سال آینده اینترنت برای کاربران در ایران رایگان ارایه میشود.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس، علی آبسالان در آستانه برگزاری چهارمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و شهر الکترونیک در جمع خبرنگاران در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد اظهار داشت: بعد از ارایه اینترنت رایگان نرخ بهای استفاده از خدمات اینترنت بر اساس سرویسهای ارائه شده به کاربران محاسبه و دریافت میشود.
اینترنت رایگان برای کاربران ایرانی؟!
۹۰/۰۳/۱۶
دستهبندي: آرشیو خبر، فن آوری اطلاعات
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
بعد از ارایه اینترنت رایگان نرخ بهای استفاده از خدمات اینترنت بر اساس سرویسهای ارائه شده به کاربران محاسبه و دریافت میشود.
بعد از ارایه اینترنت رایگان نرخ بهای استفاده از خدمات اینترنت بر اساس سرویسهای ارائه شده به کاربران محاسبه و دریافت میشود.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: در ۷ سال آینده اینترنت برای کاربران در ایران رایگان ارایه میشود.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس، علی آبسالان در آستانه برگزاری چهارمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و شهر الکترونیک در جمع خبرنگاران در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد اظهار داشت: بعد از ارایه اینترنت رایگان نرخ بهای استفاده از خدمات اینترنت بر اساس سرویسهای ارائه شده به کاربران محاسبه و دریافت میشود.
free-internet
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد با بیان اینکه به دلیل وسعت و تنوع خدمات در یک شهر الکترونیکی و به روز شدن خدمات در این حوزه هیچ وقت نمیتوان ادعا کرد که ما یک شهر الکترونیکی کامل هستیم گفت: به همین منظور هیچگاه به معنای واقعی به مفهوم شهر الکترونیک نمیرسیم.
آبسالان با اشاره به اهمیت توسعه زیر ساختها در ارایه خدمات مطلوب اینترنتی اظهار داشت: بر این اساس تا پایان سال پهنای باند اینترنت در مشهد به ۱۵۰ “مگ پرسکنت ” افزایش مییابد.
رئیس ستاد چهارمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و شهر الکترونیک مشهد با بیان اینکه در مسیر توسعه فناوری نباید راه را اشتباه پیمود گفت: در این راستا و به منظور ارائه خدمات الکترونیکی دستگاههای نیازمند تغییر در فرایندهای اداری درون سازمانی خود هستند که این امر مستلزم کسب آموزش و فرهنگ سازی است.
وی با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و شهر الکترونیک ( الهسیت ۹۰) در مشهد اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه با یک رویکرد ویژه در پی ایجاد همافزایی خاص در میان مسئولان کشور است.
hi dr!
ویرایش شده توسط: leaderlover
ارسالها: 1
#10
Posted: 29 May 2014 14:35
به نظر من ایران وقتی مشکل اینترنتش حل میشه که یک فرد متخصص مربوط به اون رشته مسئولش بشه چون همون طور که میدونید مسئولین امروزی نه سواد اینکارو دارن و نه میدونن اینترنت چیه فقط به طور مصلحتی کاری رو انجام میدن و معمولا هم به نتیجه نمیرسن
تنها آفت علم غرور است ( آلبرت انیشتین )