انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 10 از 41:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
انتشار چهار تمبر در تجلیل از هنر همجنسگرایان در فنلاند
پست فنلاند قصد دارد با انتشار مجموعه‌ای از چهار تمبر بر اساس سیاه‌قلم‌های «تام فنلاندی»، هنرمند سرشناس، از هنر همجنسگرایان و اعتماد به نفس، شادابی و میل به زندگی در آثار آنان تجلیل کند.

«تام فنلاندی» یکی از مهم‌ترین نمایندگان هنر همجنسگرایان در جهان غرب است و از آثار او که سرشار از نشانه‌های مبتنی بر تن‌کامی‌های دگرباشان جنسی است به عنوان یکی از شاخص‌ترین آثار هنر همجنسگرایان در متن فرهنگ پاپ در غرب یاد می‌شود.

مردان تنومند با چکمه چرمی و سبیل کم‌پشت :

اداره پست فنلاند بر اساس «موتیف»‌هایی که توکو لاکسونن ملقب به «تام فنلاندی» در آثارش به کار گرفته، مجموعه‌ای از چهار تمبر منتشر می‌کند. لاکسونن یکی از سرشناس‌ترین هنرمندان فنلاند است و تا سال ۱۹۹۱ که چشم بر جهان فروبست، بیش از ۳۵۰۰ اثر آفریده. سیاه‌قلم‌هایی که او از مردها کشیده است، از مهم‌ترین و شاخص‌ترین آثار او به شمار می‌آید.

سیاه‌قلم‌های «تام فنلاندی» سرشارند از موتیف‌های همواروتیک. در این آثار بالاتنه‌های عضلانی، چکمه چرمی، مردان تنومند با سبیل‌های کم‌پشت و همچنین مردانی در اونیفورم که لبخندی دوپهلویی هم بر لب دارند مدام تکرار می‌شوند.

پست فنلاند اکنون قصد دارد بر اساس چهار اثر سیاه‌قلم از این هنرمند فنلاندی، در ستایش از او و از هنر همجنسگرا مجموعه‌ای از چهار تمبر منتشر کند. پست فنلاند گفته است که با انتشار مجموعه‌ای از چهار تمبر بر اساس آثار «تام فنلاندی»، از او به عنوان یکی از پیشقراولان هنر همجنسگرا در جهان غرب تجلیل می‌کند.

اداره پست فنلاند در وب‌سایتش آورده است که با انتشار این مجموعه تمبرها می‌خواهد نشان بدهد که «تام فنلاندی» وجوهی از «هنر مغرور و با اتکا به نفس» همجنسگرا را در آثارش عرضه کرده.

در ادامه این مطلب آمده که «تام فنلاندی» در سیاه‌قلم‌هایش با رویکردی طنزآمیز و با نگاهی انتقادی به خودش، هنر و فرهنگ پاپ در قرن بیستم را تحت تأثیر قرار داده است.

هنرمند گرافیستی به نام تیمو بری این چهار تمبر را طراحی کرده. او درباره موتیف این تمبرها گفته است: «در این تمبرها مردانی با عاطفه تصویر شده‌اند که پر از میل و اراده به زندگی هستند و به خودشان و به شیوه زندگی‌شان احترام می‌گذارند. فنلاندی‌ها به چنین احساسی از زندگی نیاز دارند

این تمبرها ۸ سپتامبر ۲۰۱۴ وارد بازار می‌شوند.


زمینه‌ای برای راه یافتن هنر همجنسگرا به موزه‌ها :

توکو لاکسونن («تام فنلاندی») ۸ مه ۱۹۲۰ در شهر کارینا در فتلاند متولد شد و در ۷ نوامبر ۱۹۹۱ در هلسینکی از دنیا رفت. او در نوزده‌سالگی برای تحصیل در رشته گرافیک به هلسینکی رفت. در سال‌های جنگ جهانی دوم نخستین تجربه‌های همجنسگرایانه‌اش را از سر گذراند. او در شب‌های تاریک در خیابان‌های هلسینکی پرسه می‌زد. در همان سال‌ها از سربازان اشغالگر ارتش آلمان در اونیفورم‌های نظامی‌شان تأثیر پذیرفت و بعدها این تأثیرات را در سیاه‌قلم‌هایش به کار گرفت.

لاکسونن به عنوان طراح زندگی‌اش را می‌گذراند، اما همچنان در اوقات فراغت سیاه‌قلم‌هایش با موتیف‌های همواروتیک را می‌آفرید. او که گمان می‌کرد همجنسگرایان فنلاندی از سویه‌های قوی زنانه برخوردارند، با آن‌ها ارتباط چندانی نداشت.

او سیاه‌قلم‌هایش را در سال ۱۹۵۷ برای نخستین بار در نشریه‌ای در آمریکا منتشر کرد و به‌زودی به شهرت رسید. از همان زمان بود که نام مستعار «تام فنلاندی» را برای خود برگزید و به همین نام هم مشهور شد.

از سال ۱۹۷۳ به این‌سو آثار او به‌تدریج به گالری‌ها و سپس به موزه‌های دنیای غرب راه یافت و اکنون به عنوان یکی از مهم‌ترین پیشقراولان هنر همجنسگرا شناخته می‌شود.

زیر نظر بنیاد «تام فنلاندی» مجموعه‌ای از هزار اثر از این هنرمند در ۷۰۴ صفحه همراه با شش جستار تحلیلی و آثاری که او به یاد قربانیان بیماری ایدز آفریده، منتشر شده است. انتشار این اثر در سال ۲۰۰۹ به زبان انگلیسی در شناساندن هنر او به عموم مردم بسیار مؤثر بود.

در بینیال ونیز در سال ۲۰۰۹ آثار «تام فنلاندی» در غرفه کشورهای اسکاندیناوی به نمایش گذاشته شد. بر اساس زندگی او هم فیلم مستندی با عنوان «بابا و آکادمی عضله؛ زندگی، هنر و زمانه تام فنلاندی» ساخته شده است. در همان سالی که این مستند به نمایش درآمد، توکو لاکسونن در اثر بیماری سرطان چشم بر جهان ما فروبست.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
موگابه: اروپایی‌ها همجنسگرایی غیرطبیعی را طبیعی جلوه می‌دهند
رابرت موگابه، رهبر ۹۰ ساله زیمبابوه، در سخنرانی خود به‌مناسبت سی‌وچهارمین سالگرد استقلال این کشور بار دیگر به همجنسگرایان و پشتیبانی اروپا از حقوق برابر برای دگرباشان جنسی، حمله کرد.

رابرت موگابه، رهبر ۹۰ ساله زیمبابوه از سال ۱۹۸۰ در قدرت است
به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، موگابه که در ورزشگاهی در هراره، پایتخت زیمبابوه، در برابر هزاران نفر سخن می‌گفت اظهار داشت که در اروپا «دیگر هیچ اصولی حاکم نیست».

وی افزود: در اروپا «چیزی که طبیعی است غیرطبیعی وانمود می‌شود و چیزی که غیرطبیعی است طبیعی.»

رهبر زیمبابوه گفت: «اروپا همجنسگرایی بی‌معنایش را برای خود نگه دارد و لازم نیست آن را به این‌جا بیاورد.»

این نخستین بار نیست که رابرت موگابه علیه همجنسگرایان سخن می‌گوید. او پیش از این هم یک بار گفته بود: «همجنسگرایان از خوک و سگ کثیف‌ترند

در زیمبابوه عشق به همجنس همچون بسیاری از کشورهای آفریقایی غیرقانونی و ممنوع است و همجنسگرایان مجازات می‌شوند. به‌تازگی در اوگاندا مجازات همجنسگرایان بیشتر شد و از این پس همجنسگرایان در آنجا با مجازات حبس ابد مواجه خواهند شد.

رابرت موگابه از زمان استقلال رودزیای سابق از بریتانیا در سال ۱۹۸۰ در قدرت است.

کشورهای غربی وی را متهم می‌کنند که اقتصاد زیمبابوه را به ویرانی کشانده است.

از سال ۲۰۰۰ شدت خشونت رهبری زیمبابوه با مخالفانش افزایش یافته است. دو سال بعد اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال کرد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
خطیبی که نشر همجنسگراستیزی می کرد از سخنرانی در دانشگاه لندن شرقی منع شد.
یک خطیب اسلامی همجنسگراستیز که اشاره به پرت کردن همجنسگرایان از بالای کوه کرده بود از شرکت در مراسمی در دانشگاه لندن شرقی منع شد.
مظفر خان همراه با عثمان لطیف به شب شام سالانه ی جامعه ی اسلامی UEL دعوت شده بود که به دلیل نگرانی کنشگران حقوق بشر دعوتشان لغو شد،طبق گزارش گروه Studen Rights که گروهیست ضد افراط گرایی، هر دو نفر به عنوان افراد همجنسگراستیز شناخته شده هستند.


لطیف در سخنان گذشته ی خود گفته بود: "ما همجنسگرایی را نمی پذیریم . . ما از آن متنفریم برای اینکه الله از آن متنفر است" در حالی که خان گفته بود، انجیل سفارش کرده است که همجنسگرایان را از بالای کوه به پایین پرت کنید.

یک کلیپ از سخنان همجنسگراستیزانه ی او در نوامبر ۲۰۱۱ منتشر شده است که در آن همجنسگرایی را عملی" شنیع که علیه بشریت است" توصیف می کند. او در سخنانش اخطار می کند که "لواط نکنید، دست به این گناه شیطانی نزنید".

او همچنین فریاد می زند: " خطاب به جامعه ی همجنسگرای مسلمان! که عمل همجنسگرایانه ی خود را به رخ ما می کشند" این را پس از این جمله می گوید:"پسرها، نزد من خودستایی نکنید، چرا که شما مرد نیستید!"

پینجشنبه ۱۷ آپریل، دانشگاه لندن پیامی را منتشر کرد. با این محتوی: "جامعه ی مسلمان اجازه ی استفاده از امکانات دانشگاه لندن شرقی را برای برگزاری این مراسم ندارد. ما صریحاً به برگزار کنندگان برنامه اعلام کردیم که این دانشگاه به هیچ وجه نشر تنفر و تبعیض را تحمل نمی کند".

در جواب، پیتر تاچر، فعال حقوق بشر گفت: "این یک پیروزی برای ارزش های انسانی و برابری محسوب می شود. از صمیم قلب از دانشگاه لندن برای رد کردن سخنرانانی که نشر تنفر و تبعیض می کنند تشکر می کنم".

او اضافه کرد: "اقدام سریع و قاطع دانشگاه لندن شرقی حرکتی متفاوت در مقایسه با بعضی از دانشگاه ها بود که به نام مدارا، به متعصبین و افراط گرایان برای سخنرانی در اماکنشان مجوز می دهند.


منبع : شش رنگ
     
  
↓ Advertisement ↓

 
سنگسار همجنسگرایان در لایحه مجازات اسلامی برونئی
پادشاهی برونئی در جنوب شرقی آسیا، لایحه جدیدی را به تصویب رسانده است که در آن روابط جنسی با همجنس با سنگسار مجازات خواهد شد. این لایحه قرار است که از ماه آوریل ۲۰۱۴، قانون رسمی این کشور شود.

حسن بولکیاه، پادشاه برونئی اعلام کرده بود که همجنسگرایی
جرم است و قوانین را برای سنگسار همجنسگرایان تغییر می‌دهد


روپرت کولویل، سخنگوی دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل متحد، این اقدام برونئی را محکوم کرده است.

حدود دو سوم از ۴۲۰ هزار نفر جمعیت کشور برونئی مسلمان‌اند و بقیه شهروندان این کشور به ترتیب جمعیت، بودایی و مسیحی هستند و یا باور‌های بومی دارند. با این حال پادشاهی برونئی تصمیم گرفته است که قانون شریعت را حکمفرما کند.

قانون فعلی مجازات در برونئی، میراث قانون تادیبی‌ای است که امپراتوری بریتانیا بر اساس آن در این مناطق حکومت می‌کرد. این قانون همجنسگرایی را جرم می‌داند و نهایت مجازات این جرم، ۱۰ سال زندان است.

برونئی در گذشته همراه با مالزی، یکی از کشورهای تحت‌ استعمار انگلیس بود که در سال ۱۹۶۳ ترجیح داد تحت‌الحمایه انگلیس باقی بماند و به مالزی نپیوندد.

سلطان حسن بولکیاه، پادشاه کشور نفت خیز برونئی، از ثروتمند‌ترین افراد جهان است. او در کشورهای آمریکایی و اروپایی املاک و کمپانی‌های چند ملیتی دارد.

گروه‌های حامی حقوق همجنسگرایان فهرستی از این املاک، هتل‌ها و تجارت‌ها تهیه کرده‌اند و از مردم خواسته‌اند که دارایی‌های سلطان حسن را برای خشونت به همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتی‌ها تحریم کنند.

مجازات روابط جنسی در لایحه جدید مجازات اسلامی در کشور برونئی بر اساس احکام شرعی تنظیم شده است. در برونئی مجازات روابط جنسی به همجنسگرایی محدود نیست. «جرائم جنسی»‌ دیگری نیز در لایحه جدید مجازات اسلامی برونئی مورد در تجدید نظر قرار گرفته و با اعدام مجازات خواهند شد، از جمله: تجاوز به عنف، زنا، لواط، روابط جنسی خارج از ازدواج برای مسلمانان و رابطه جنسی زنان با مردان غیر مسلمان.

همچنین توهین به هر یک از آیات قرآن، توهین به پیامبر اسلام، توهین به احادیث، مقدسات، ادعای پیامبری و تکفیر نیز با اعدام مجازات خواهند شد.

دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل متحد، مجازات اعدام را برای چنین طیف گسترده‌ای از جرائم مغایر با قوانین بین‌المللی اعلام و از برونئی درخواست کرده است که در قانونی کردن لایحه جدید مجازات اسلامی تجدید نظر کند.

دستگاه قضایی برونئی از سال ۱۹۵۷ تا کنون حتی یک مورد حکم اعدام هم صادر نکرده است. به همین دلیل لایحه جدید مجازات اسلامی، نگرانی سازمان‌های حقوق بشری را برانگیخته که این رویه در حال تغییر است.

تصویب قوانین جدید علیه همجنسگرایان در ساختار قانونی کشور‌ها، در سال‌های اخیر شدت گرفته است. بیش از ۷۰ کشور در جهان که بیشتر آنها در آفریقا و بسیاری از آنها کشورهای مسلمان‌نشین هستند، رابطه جنسی با همجنس را جرم می‌دانند.

در ماه فوریه یووری موسوینی، رئیس جمهوری اوگاندا لایحه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن افرادی که برای اولین بار با همجنس خود رابطه جنسی دارند، ممکن است به ۱۴سال زندان محکوم شوند. در قانون فعلی اوگاندا «مجرمان سابقه‌دار» در زمینه همجنسگرایی، به حبس ابد محکوم می‌شوند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
وکیل مخالف ازدواج همجنسگرایان در آمریکا، مقدمات عروسی دختر همجنسگرایش را فراهم می کند.
در مارچ ۲۰۱۳،چارل کوپر وکیل محافظه کار در مقابل قاضی ایستاد و از "پیشنهاد ترمیمی کالیفرنیا ۸″ یا proposition 8 که ازدواج همجنسگرایان را خلاف قانون اساسی اعلام می کرد دفاع کرد. حالا پس از یک سال کوپر در حال فراهم کردن مقدمات ازدواج دخترش با عروس آینده شان است و می گوید نظرش نسبت به این موضوع متحول شده است.



این مسئله ی غافلگیرکننده در کتاب جو بکر که هفته ی پیش به بازار آمد به نام "فشار برای آوردن بهار" آورده شده است. این کتاب تلاش های حقوق دانان را برای قانونی کردن حق ازدواج همجنسگرایان در جریان پرونده ی پیشنهادی ۸ کالیفرنیا به تحریر در آورده است.

نقل قولی از کوپر که در کتاب بکر آمده از این قرار است؛ "چیزی که می توانم بگویم این است که نظر من هم مانند بسیاری دیگر در زمینه ی موضوعاتی از این قبیل در حال تحول است و بینش من در ده سال آینده ممکن است با طرز فکر کنونیم متفاوت باشد، همینطور که نظرم نسبت به گذشته تغییر کرده است."

اصطلاح "تحول در بینش" در مسئله ی ازدواج همجنسگرایان را اولین بار اوباما در کمپین انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۲ عنوان کرده بود. سیاستمداران دیگر نیز مانند سناتور اوهایو پس از آنکه مطلع شدند فرزندشان یا فردی از بستگانشان همجنسگرا است از همین زبان برای توضیح تغییر در رویکردشان استفاده کردند.

کوپر پس از علنی شدن تغییر فکرش به رسانه ها گفت: "خانواده ی من مثل دیگر خانواده های آمریکایی است. ما به هم عشق می ورزیم، از یکدیگر حمایت می کنیم، برای خوشبختی یکدیگر دعا می کنیم و از خوشحالی هم خوشحال می شویم." او همچنین اضافه کرد: "مسیر زندگی دخترم را به خوشبختی در کنار دختر عزیز دیگری به نام کیسی هدایت کرده است و خانواده ی ما همراه با خانواده ی کیسی تا چند هفته ی دیگر ازدواج این دو را جشن می گیرند."

با این وجود، این تغییرات یک شبه حاصل نشده. طبق کتاب بکر، کوپر درست پس از آنکه دادگاه در سال ۲۰۱۲ رأی به برگزاری جلسه برای دفاع از Prop 8 داد از نامزدی دخترش باخبر شده است. طبق گزارش، در حالی که کوپر خود را برای دفاع از ممنوعیت ازدواج همجنسگرایان آماده می کرد پدر و دختر درباره ی این مسئله با یکدیگر بحث داشتند.

لینینگر، دختر همسر کوپر به بکر می گوید: " فکر می کنم دردناک ترین قسمت دفاعیه ی پدرم جایی بود که تبدیل به یک "آزمایش" شدم که مردم حق دارند نتیجه اش را ببینند پیش از آنکه حق ازدواج همجنسگریان را بپذیرند." و اضافه می کند؛ "این سخنش سبب شد احساس کنم که گویی یک موجود بیگانه ام."

با این وجود لینگر تصمیم گرفت نامزدیش و گرایش جنسیش را تا پایان یافتن جریان پرونده اعلام نکند.

به گزارش ال جی بی تی ویکلی، کوپر زمانی که این پرونده را در سال ۲۰۰۹ پذیرفت از گرایش جنسی دخترش بی خبر بود. او در سال ۲۰۱۰ برنده ی جایزه ی وکیل جمهوری خواه سال شده بود.

علیرغم مبارزه ی سرسختانه اش در دیوان عالی علیه ازدواج همجنسگرایان، چاد گریفیت مدیر کمپین حقوق بشر او را به خاطر تغییر رویه اش تحسین کرد.

گریفین همچنین گفت: "من پنج سال گذشته را در جلسه ی دادگاه با آقای کوپر سپری کردم در حالی که با لغت به لغت صحبت های ایشان مخالف بودم ولی به تصمیمش برای عشق ورزیدن و جشن گرفتن برای دختر و پارتنرش احترام زیادی قائلم چرا که سرگذشت او شبیه به ۹۰ درصد از آمریکایی هاست که یک فرد کوییر در خانواده ی خود دارند."


منبع : شش رنگ
     
  

 
نامزدی اولین تراجنسیتی برای انتخابات پارلمان هند
جنسیت او اکنون در مقام «نه زن»-«نه مرد»، با نام «دیگری» وجه قانونی دارد و اکنون می‌تواند برای اولین بار نامزد انتخابات مجلس باشد. پاهاراتی کاناما، زن پنجاه و سه ساله‌ای است که تراجنسیتی است و اکنون که دولت هند «جنس سوم» را به رسمیت شناخته، فرصت پیدا کرده است تا نامزد مستقل یکی از کرسی‌های پارلمان هند شود.


پاهاراتی کاناما در بازار با زنان فروشنده صحبت می‌کند،
او کمپین خود را از خیابان آغاز کرده است


پاهاراتی کاناما، بیش از ده سال است که برای به دست آوردن حقوق برابر تلاش می‌کند و اکنون او اولین فرد تراجنسیتی است که با قانون جدید هند، به عنوان «جنس سوم» در انتخابات پارلمانی هند نامزد شده است. او اکنون نامزد مستقل برای کرسی شهرستان مادورای در ایالت تامیل نادو، است.

دیوان عالی کشور هند، روز سه‌شنبه (۱۵آوریل / ۲۶ فروردین)، وجود «جنس سوم» را به رسمیت شناخت و این قانون جدید راه را برای حضور سیاسی پاهاراتی کاناما باز کرد.

پاهاراتی کاناما از مردم هند انتظار پذیرش موقعیت جدید افراد تراجنسیتی را دارد. اما او می‌داند که راه دشواری پیش رو دارد و هنوز باید برای پذیرش «جنس سوم» در فضای فرهنگی اجتماعی کشورش تلاش کند. او می‌گوید: «حتی زمانی که مردم خودشان به دیدن من می‌آیند، مشخص است که پیش‌داوری‌هایی دارند. تنها زمانی که صحبت‌ها و برنامه‌های من را می‌شنوند، می‌توانند از این واقعیت بگذرند که من یک تراجنسیتی هستم

پاهاراتی کاناما در سال ۲۰۰۴ به نزدیکان خود اعلام کرد که یک تراجنسیتی است و می‌خواهد به عنوان زن زندگی کند. از‌‌ همان سال او به عنوان کنشگر حقوق تراجنسیتی‌ها در هند، شناخته شد.

پیش از سال ۲۰۰۴، پاهاراتی در لباس مردانه و در مسند بازاریاب و کار‌شناس فروش در بانک کار می‌کرد. او که مدرک کارشناسی ارشد جامعه‌شناسی دارد، همیشه می‌دانسته که باید به عنوان زن زندگی کند و اکنون خوشحال است که دنیای «کت و شلوار» را‌‌ رها کرده و در خیابان‌ها به دنبال ایجاد تغییر در فضای اجتماع پیرامون خود است.

شعار کمپین او مبارزه با فساد دولتی، ایجاد موقعیت‌های بهتر برای جوانان، ایجاد فرصت‌های اشتغال برای مردم مادورای، کمک به کارگران این ایالت صنعتی، تضمین بین‌المللی کردن فرودگاه مادورای، مبارزه با تبعیض علیه زنان و افراد تراجنسیتی و شناخت بیشتر تبعیض بر اساس گرایش جنسی و هویت جنسیتی است.

پاهاراتی کاناما، بودجه انتخاباتی یا ثروت چندانی ندارد. تراجنسیتی‌ها در هند هم مانند سایر کشور‌ها برای یافتن شغل مناسب مشکلات بسیاری دارند. همچنین هورمون درمانی مداوم و هزینه انواع عمل‌های تغییر جنسیت، بسیار زیاد است. پاهاراتی در حال حاضر می‌خواهد کمپین خود را با استراتژی معرفی به تمام رای‌دهندگان شهرستانش شروع کند. او به مغازه‌ها، مراکز مذهبی، کلوپ‌های ورزشی سر می‌زند. گاهی هم ناچار است، درب منزل مردم را بزند و خود و برنامه‌هایش را به رای‌دهندگان معرفی می‌کند.

پاهاراتی به شوخی می‌گوید: «ما تراجنسیتی‌ها تعهد خانواده و بچه نداریم، برای همین قادر هستیم که زمان‌مان را برای خدمت به مردم و حل مشکلات مردم اختصاص دهیم.»

این اولین بار نیست که پاهاراتی کاناما نامزد یک پست در خدمات دولتی شده است. پیش از این‌که دیوان عالی هند «جنس سوم» را به رسمیت بشناسد، پاهاراتی کاناما برای سمت شهرداری شهر خود، نامزد شد. این کار او بحرانی اداری ایجاد کرد. ستاد برگزاری انتخابات شهرداری و شورای شهر، نمی‌دانست که جنسیت پاهاراتی را چطور به صورت قانونی ثبت کند و به همین علت، نامزدی او را قبول نکردند.

پاهاراتی کاناما، از حکم دیوان عالی هند در مورد به رسمیت شناختن جنسیت افرادی که نه زن هستند و نه مرد، خوشحال است. او این حکم را «نقطه عطفی» در تاریخ هند می‌داند و امیدوار است که مشارکت افراد تراجنسیتی در فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، راه حلی در برابر تعصباتی باشد که سال‌ها حضور اجتماعی افراد را، با وجود گوناگونی جنسیتی‌شان، با دشواری مواجه کرده است.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
پیراپزشک پاکستانی، قاتل زنجیره‌ای همجنس‌گرایان بود
یک پیراپزشک ۲۸ ساله، که به گفته خودش می‌خواسته پاکستان را از «شر» همجنسگرایی خلاص کند، به اتهام کشتن سه مرد همجنسگرا در لاهور بازداشت شد.

محمد ایجاز، که به عنوان قاتلی زنجیره‌ای دستگیر شده، پدر دو کودک است. او پس از دستگیری در برابر مقام های پلیس پاکستان اعتراف کرده است که با استفاده از شبکه‌های اجتماعی همجنسگرایان را فریب داده، با آن‌ها قرار گذاشته و آن‌ها را کشته است. او تا کنون به قتل سه نفر اعتراف کرده است.

محمد ایجاز پس از دستگیری به بازجویان پلیس گفت که ابتدا با سه قربانی خود چت می‌کرده، با آن‌ها قرار می‌گذاشته و سر قرار با آن‌ها صحبت می‌کرده تا قربانیان خود را متقاعد کند که دست از کارهای پلیدشان بردارند، سپس آن‌ها را توسط داروهای خوابآور بی‌هوش و در ‌‌نهایت خفه میکرده است.

ماموران پلیس برای دستگیری این قاتل زنجیره‌ای در شبکه دوستی منجم (Manjan) چندین حساب‌ کاربری در پاکستان بهعنوان تله باز کردند تا قاتل، خود با این حساب‌ها تماس گرفت و قرار گذاشت.

منجم (Manjam)، شبکه اجتماعی برای دوست‌یابی است که شهرت عمومی آن برای یافتن شریک جنسی است. این شبکه اجتماعی یکی از پرطرفدار‌ترین شبکه‌های دوست‌یابی در بین همجنسگریان مرد در سراسر جهان است.

خبر دستگیری محمد ایجاز موجب شد که سایت منجم روز یکشنبه ۲۶ آوریل اعلام کند به دلایل نگرانی‌های امنیتی و مسئله حریم خصوصی، این سایت را در پاکستان برای افرادی که حساب کاربری در آن ندارند، مسدود کرده است.

از اواسط ماه مارس، که اولین قتل اتفاق افتاد، محافل همجنسگرایان در لاهور متوجه شده بودند که احتمال دارد قاتلی زنجیره‌ای همجنسگرایان را هدف قرار داده باشد.

در حال حاضر نگرانی بسیاری از همجنسگرایان این است که حالا که ایجاز به قتل‌ها اعتراف کرده، تبدیل به قهرمانی و مصلح اجتماعی در جامعه‌ای شود که همجنسگرایی جرم است.

جرم روابط جنسی با همجنس در پاکستان، مجازاتی تا ده سال زندان دارد.

ایجاز در توضیح رفتار خود به خبرنگار خبرگزاری فرانسه گفت: «می‌خواستم به آن‌ها هشدار دهم که به دور از این شر باقی بماند

پلیس پاکستان ادعا کرده است که بررسی‌های پزشکی قانونی نشان می‌دهد محمد ایجاز قبل از خفه کردن قربانیان خود، با آن‌ها رابطه جنسی برقرار کرده است. ایجاز در ادامه گفت: «آن‌ها در حال گسترش گناه و انتقال بیماری‌اند



منبع : رادیو زمانه
     
  

 
برنامه‌های دولت ترکیه برای جداسازی محکومان همجنس‌خواه
وزیر دادگستری ترکیه از اجرایی شدن طرحی خبر داد که بر اساس آن متهمان همجنس‌خواه در زندان‌ها از متهمان دگرجنس‌گرا جدا خواهند شد.

پیش از این و در ۱۵ آوریل اعلام شده بود که دولت ترکیه در نظر دارد زندان‌هایی اختصاصی برای محکومان همجنس‌خواه، دوجنسیتی و تراجنسیتی بسازد. دولت ترکیه ادعا کرده که هدف این طرح «محافظت از محکومان» دارای گرایش‌های جنسی مختلف است.



وزیر فرهنگ ترکیه، اکران فیلم «کوهستان بروک‌بک» را
که فیلمی عاشقانه و همجنس‌همجنس‌خواهانه است، ممنوع اعلام کرد


در حال حاضر، اغلب زندانیانی که گرایش جنسی خود را «همجنس‌خواه» اعلام کرده‌اند، از فضاهای مشترک با محکومان دگرجنس‌گرا دور نگه داشته می‌شوند. زندان‌های جدید این جداسازی را تکمیل خواهد کرد.

همچنین ترکیه اخیراً مقررات جدیدی وضع کرده است که بر اساس آن، به اصطلاح «نگهبانان صورتی» به طور خاص به مراقبت از افراد تراجنسی در زندان‌ها مشغول خواهند شد.

این تمهیدات به ادعای مقام‌های حزب «عدالت و توسعه» برای تضمین امنیت افراد همجنس‌خواه ترتیب داده شده است.

با این حال، منتقدان طرح مزبور معتقدند که چنین طرحی به محافظت از هیچ گروهی کمک نخواهد کرد و تنها دامنه تبعیض‌های موجود علیه اقلیت‌های جنسی را افزایش خواهد داد. برای مثال، ارتش ترکیه تمام افراد مدعی همجنس‌خواهی را که خواستار معافیت از خدمت سربازی هستند، ملزم می‌دارد تا «گواه» ادعای خود را تسلیم کنند.

این «گواه» که برخی تحقیرکننده توصیف می‌کنند، عکس‌های صریح از گرایش جنسی، آزمون های شخصیت، و پرسش‌نامه‌هایی درباره ترجیحات جنسی افراد را شامل می‌شود.

همچنین وزیر فرهنگ ترکیه، اکران فیلم «کوهستان بروک‌بک» را که فیلمی عاشقانه و همجنس‌خواهانه است، ممنوع و اعلام کرد که این فیلم اخلاقیات جامعه را زیرپا می‌گذارد.

آخرین آمار وزارت دادگستری ترکیه مربوط به سال ۲۰۱۳ نشان می‌دهد که دست‌کم ۸۱ زندانی در زندان‌های این کشور وجود دارند که گرایش جنسی خود را «همجنس‌خواه» اعلام کرده اند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
مقابله با همجنس‌گراستیزی به کمک «فیلم هندی»
کمپین «آزاد و برابر‌ زاده شدم» متعلق به سازمان ملل متحد، برای حمایت از حقوق دگرباشان جنسی در هند و آسیای جنوب شرقی، ویدیویی الهام گرفته از ژانر «فیلم هندی» (بالیوود) ساخته است.



دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر در سازمان ملل متحد (OHCHR) در نماهنگ «خوش‌آمد گویی»، تلاش دارد که با همجنس‌گراستیزی در هند مقابله کند. نماهنگ، داستان مردی جوان است که دوست پسر خود را برای اولین بار به خانواده‌اش در هند معرفی می‌کند.

این ویدیو بخشی از کمپین «آزاد و برابر‌زاده شدم» سازمان ملل متحد است که برای آگاهی رسانی در مورد حقوق دگرباشان جنسی و مبارزه با کلیشه‌های فرهنگی علیه روابط جنسی با همجنس و همجنس‌گراستیزی، در مناطق مختلف جهان تلاش می‌کند.

ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، در راستای آغاز کمپین مبارزه همجنس‌گراستیزی در هند به خبرنگاران گفت: «افراد دگرباش جنسی به لحاظ تاریخی در هند و دیگر کشور‌ها به حاشیه رانده شده و در معرض تبعیض و خشونت قرار گرفته‌اند، اما تغییر در راه است

ناوی پیلای اشاره کرد که در چند ماه گذشته، هند سطح بی‌سابقه‌ای از بحث‌های عمومی مربوط به حقوق افراد همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا و تراجنسیتی را شاهد بود: «همانطور که آگاهی رشد می‌کند، نگرش‌ها هم تغییر خواهند کرد. همه ما باید برای سرعت بخشی به درک مشترک، تعصب‌ها، کلیشه‌ها و اطلاعات اشتباه را به چالش بکشیم».

سازمان ملل متحد نماهنگ «خوش‌آمدگویی» را در اینترنت، در شبکه‌های مختلف تلویزیونی در سرتاسر جنوب شرقی آسیا و ترانه آن را در رادیوهای محلی پخش می‌کند.

سلینا جتلی، خواننده و بازیگر بالیوود و سفیر سازمان ملل برای دفاع از حقوق همجنس‌گرایان، که در این ویدیو نیز آواز خوانده است، به قدرت آگاهی‌رسانی آن خوش‌بین است. او به روزنامه «هافینگتون پست» گفته است: «همه موفقیت کار در ایجاد بحث است؛ اگر مردم به هر طریقی در مورد مسائل [مربوط به حقوق دگرباشان جنسی] صحبت کنند، نبرد را به نیمه رسانده‌ایم

مبارزه با همجنس‌گراستیزی، آگاهی رسانی در مورد مسائل همجنس‌گرایان و تشویق دولت‌ها و مردم به احترام بیشتر به حقوق همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌ها (LGBT) از اولویت‌های کاری کمپین «آزاد و برابر‌ زاده شدم» سازمان ملل است.

‌بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد، در دو سال اخیر بار‌ها از دولت‌های عضو این سازمان خواسته که به تعصب‌ها علیه دگرباشان جنسی پایان دهند. ‌

بان کی مون در راستای رونمایی از نماهنگ «خوش‌آمدگویی» و برای مردم هند و فعالان حقوق دگرباشان جنسی پیام حمایتی داده است.


نماهنگ «خوش‌آمدگویی» را ببینید:


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
«رانده از ایران»، روایتی از تبعیض علیه دگرباشان جنسی

مستند «رانده از ایران»، ساخته فرید حائری‌نژاد، روایت تعرض به حقوق همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌ها در ایران است.

دگرباشان جنسی ایرانی به خاطر تمایل جنسی‌شان مورد تبعیض حکومت قرار می گیرند و خطر دستگیری و اعدام همیشه آنها را تهدید می‌کند.

از سوی دیگر، همجنس‌گرایان، دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌ها اگر تمایل جنسی خود را ابراز کنند، از طرف جامعه نیز طرد می‌شوند.

این وضعیت، بسیاری از دگرباشان جنسی را به شرایطی وخیم می‌رساند و آنها فرار از ایران و راهی شدن در راه پر چالش مهاجرت و پناهندگی را انتخاب می کنند.

مستند «رانده از ایران»، سرنوشت شماری از دگرباشان جنسی ایرانی را به تصویر می‌کشد که در کشور خود پذیرفته نمی شوند و ناچارند خانواده و کشور خود را ترک کنند و به‌ امید زندگی‌ای بهتر به کشورهای غربی پناه ببرند.



منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 10 از 41:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA