انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 12 از 41:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
تراجنسی‌ها، از رفع موانع قانونی تا آزار اجتماعی

براساس حکم بالاترین مرجع حقوقی هند وجود جنسیت سوم در کنار هویت مونث و مذکر قانونی اعلام شد. در اروپا نیز کونچیتا وورست مقام اول مسابقه ترانه‌خوانی یوروویژن را بدست آورد و در تایلند مسابقه ملکه زیبایی تراجنسیتی‌ها برگزار می‌شود. آیا نگاه جهانی به این پدیده تغییر کرده است؟

بر اساس حکم دیوان عالی هند، کسانی که خود را "ترانس‌سکشوال" یا تراجنسیتی می‌خوانند، می‌توانند در آینده این عنوان را در مدارک رسمی خود مانند شناسنامه یا گواهی‌نامه‌ی رانندگی به ثبت برسانند. در این کشور اما اوضاع همواره اینگونه نبود.

خانواده‌های هندی فرزندان خود را به دلیل "تراجنسیتی" بودن طرد می‌کنند و کار بسیاری از آن‌ها که از سطح سواد پایینی برخوردارند و تعدادشان بین ۲ تا ۶ میلیون نفر تخمین زده می‌شود به بازار سکس می‌کشد. بسیاری از آن‌ها در خانه‌های امن بنام "هجرت" ساکن می‌شوند. علیرغم حکم دادگاه سال‌ها طول خواهد کشید تا نگاه جامعه هند به"تراجنسیتی‌ها" تغییر کند و آن‌ها جایگاه مناسبی پیدا کنند.

در تایلند در نگاه اول تراجنسیتی‌ها در جامعه از موقعیت دیگری برخوردار هستند. به نظر می‌رسد که جامعه تایلند بر این موضوع واقف شده است که بین فقط "زن" و فقط "مرد" انسان‌های بسیار دیگری نیز وجود دارند که تمایلات جنسی‌شان برخلاف ظاهرشان است.

در تایلند آخرین قوانین مربوط به منع دگرباشی در سال ۱۹۵۶ لغو شدند و در سال ۲۰۰۷ از طریق برگزاری رفراندوم هرگونه هویت جنسی آزاد اعلام شد. دو سال قبل از آن یعنی در سال ۲۰۰۵ نیز اعزام تراجنسیتی‌ها به خدمت سربازی لغو شده بود.

در تایلند تراجنسیتی‌ها می‌توانند ملکه زیبایی برای خود انتخاب کنند. حتی در مدارس نیز تیم‌های ورزشی مخصوص دگرباشان و تراجنسیتی‌ها مجاز هستند.

نگاه دقیق‌تر به وضعیت دگرباشان جنسی در تایلند اما واقعیت‌های اجتماعی دیگری را بازگو می‌کند. در شمال تایلند ۲۶ درصد دگرباشان مرد و ۳۲ درصد دگرباشان زن حداقل یک بار مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند.

دگرباشان جنسی و بخصوص تراجنسیتی‌ها در بازار کار در تایلند با دشواری‌های بسیاری روبرو هستند. فرصت‌های کار برای این افراد اما در بازار سکس و توریست‌هایی که بدین منظور به تایلند سفر می‌کنند جایگاه نخست را دارد. تنها در سه کاباره شهر پاتایا تقریبا هزار فرد تراجنسیتی کار می‌کنند.

وقتی در سال ۲۰۰۶ تعداد مبتلایان به بیماری ایدز از ۱۷ به ۲۶ درصد افزایش یافت تازه وزارت بهداشت تایلند به فکر آموزش و همکاری با دگرباشان جنسی افتاد.

در ایران ترانس‌سکسوالیته به عنوان "اختلال هویت جنسی" برای اولین بار در سال‌های ۱۹۴۰ مطرح شد. پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۳ "مریم خاتون ملک آرا" موفق شد آیت‌الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی را مجاب کند که فتوایی برای اجازه تغییر جنسیت صادر کند.

فتوای آیت الله خمینی باعث تغییر بنیادین ساختارهای مذهبی و حقوقی شد. دولت ایران از طریق سازمان بهزیستی، یارانه‌های "درمانی" در اختیار کسانی قرار می‌دهد که دارای "اختلال در هویت جنسی" هستند.

در جمهوری اسلامی تنها حقوق شهروندی و هویت جنسی و جنسیتی تراجنسیتی‌هایی را به رسمیت می‌شناسند که موافقت خود را با تغییر جنسیت به‌طور رسمی اعلام کرده باشند. تراجنسیتی‌ها در ایران می‌توانند از یک سو با اتکا به فضای قانونی "کمی‌راحت‌تر" زندگی کنند، اما حقوق آن دسته از تراجنسیتی‌هایی که تمایل به انجام عمل جراحی برای تغییر جنسیت ندارند نقض می‌شود.

علیرغم ایجاد "فضای قانونی" برای افراد تراجنسیتی در ایران، اما از آزارها و تمسخرهای اجتماعی کاسته نشده است. ئاسو خان محمدی که نمایشگاه عکسی در این زمینه ترتیب داده بود می‌گوید:« آن موقع شب افراد زیادی در خیابان نیستند. مغازه‌ها همه بسته‌اند. برخی می‌آمدند تا از دگرباشان جنسی سوءاستفاده کنند. برخی هم مشتری آن‌ها بودند. برخی افراد با چاقو این دگرباشان جنسی را می‌زدند تا پول آن‌ها را بگیرند

به تازگی کونچیتا وورست، خواننده دگرجنس‌پوش اتریشی، با ترانه "همچون ققنوس برخیز" در پنجاه و نهمین دوره از مسابقه ترانه‌خوانی یوروویژن مقام اول را به دست آورد. وضعیت انسان‌های تراجنسیتی در اروپا چگونه است؟ پس از موفقیت کونچیتا توهین‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی به او صورت گرفت. اکثر این توهین‌ها از سوی "مردان" بودند.

تمامی کشورهای اورپایی به غیر از آلمان، اتریش، هلند، پرتغال، سوئد، اسپانیا و بریتانیا برای ثبت هویت جنسی تراجنسیتی‌ها خواستار انجام آزمایش‌های روانی، عمل جراحی و "عقیم‌سازی" آن‌ها هستند.

در سال‌های گذشته تغییرات بسیاری در قوانین کشورهای اروپایی برای رفع تبعیض‌ها در مورد تراجنسیتی‌ها وضع شده‌اند. مثلا در فرانسه طبق قانون سال ۲۰۰۹ تراجنسیتی ‌دیگر یک "اختلال روانی" دانسته نمی‌شود. اما هنوز هم بخش‌هایی از جامعه از به رسمیت شناختن این شیوه زندگی جنسی سرباز می‌زنند.

در بسیاری از کشورهای اسلامی و آفریقایی زندگی تراجنسیتی‌ها حتی با خطرهای بیشماری روبرو است. آنها هم در قوانین مورد تبعض هستند و هم در جامعه مورد تمسخر و تحقیر قرار می‌گیرند و آزار و اذیت می‌شوند.


برای دیدن تصاویر بیشتر در مورد این خبر (۱۷ تصویر) لطفا به منبع خبر مراجعه کنید.

منبع : دویچه وله فارسی
     
  

 
خانواده‌های دگرباش جنسی و حق فرزند داشتن
بسیاری از گروه‌های حامی حقوق دگرباشان جنسی، در کمپین‌های ۱۷ ماه مه سال ۲۰۱۴ خود بر حق دگرباشان جنسی برای تشکیل خانواده و داشتن فرزند تاکید کرده‌اند.


قوانین بیشتر کشورهای دمکراتیک جهان به همجنس‌گرایان اجازه می‌دهد که فرزند بیولوژیک داشته باشند یا فرزند بیولوژیک شریک زندگی خود را به فرزندی بپذیرند. اما مشکلات حقوقی زمانی ایجاد می‌شوند که دگرباشان جنسی می‌خواهند، کودکی که با آنها یا شریک زندگی آنها رابطه بیولوژیک ندارد، به فرزندی قبول کنند.

مبارزه با قوانین همجنس‌گراهراس کشور‌ها که به همجنس‌گرایان اجازه نمی‌دهد فرزند قبول کنند، شعار سال ۲۰۱۴ بسیاری از گروه‌های دگرباشان جنسی در غرب است.

استرالیا، کانادا، هلند، دانمارک، ایسلند، نروژ، سوئد و بلژیک از جمله کشورهایی هستند که قوانین پیشرو در حوزه پذیرفتن فرزند وضع کرده‌اند که حق پذیرفتن فرزند را به گرایش جنسی و هویت جنسیتی محدود نمی‌کند.

در ژانویه ۲۰۰۸، دادگاه حقوق بشر اروپا حکم داد که زوج‌های همجنس حق دارند به شکل قانونی سرپرستی فرزندی را که با آنها نسبت بیولوژیک ندارد، بپذیرند.

آمار قابل اعتمادی در مورد تعداد خانواده‌های همجنس‌گرا در کشورهایی که این حق را به رسمیت شناخته‌اند، فعلا وجود ندارد. در ایالات متحده آمریکا، که بیشترین پژوهش‌های آماری در حوزه خانواده‌های دگرباش جنسی منتشر شده‌اند، تخمین زده می‌شود که ۶ میلیون کودک آمریکای پدر و یا مادری همجنس‌گرا دارند. موسسه ویلیامز در دانشگاه UCLA در پژوهش آماری که در سال ۲۰۱۳ منتشر کرد، این رقم را تایید کرد و نشان داد که در حدود دو درصد از آمریکایی‌ها پدر یا مادر دگرباش جنسی دارند.

در پژوهش موسسه ویلیامز، کودکان خانواده‌های دگرباش جنسی تمام کودکانی تعریف شده‌اند که در خانواده‌هایی زندگی می‌کنند که والدین آنها همجنس‌اند و یا به طور کلی یکی از والدین بیولوژیک آنها گرایش جنسی یا هویت جنسیتی دگرباش جنسی دارد. این پژوهش «والدین بیولوژیک» راافرادی می‌داند که فرزند از دی‌ان‌آی آنها اطلاعات وراثتی به ارث می‌برد و لزوما برای این وراثت زایمان لازم نیست.

اما تاکید کمپین‌های ۱۷ ماه مه سال ۲۰۱۴، تنها بر وجه قانونی پذیرش فرزند توسط دگرباشان جنسی نیست؛ این کمپین‌ها بر سویه اجتماعی پذیرش خانواده‌های دگرباش نیز تاکید دارند.

مسأله آزار و اذیت فرزندان خانواده‌های همجنس‌گرا در سطح جامعه و مدرسه، مشکلی جدی است. فرزندان خانواده‌های همجنس‌گرا ممکن است خود گرایش یا هویت جنسی دگرباش نداشته باشند، اما به واسطه ارتباط با والدین خود، در معرض خشونت‌های همجنس‌گراستیزانه قرار می‌گیرند.

خشونت کلامی، فیزیکی، و یا اقدام تهاجمی علیه دانش‌آموزان دگرباش جنسی، آنهایی که والدین دگرباش دارند یا کسانی که تصور می‌شود همجنس‌گرا یا تراجنسیتی هستند، مشکل جدی در مدارس است.

آمارها نشان می‌دهد که ۵۵ درصد دانش‌آموزانی که به نحوی در گروه‌های بالا قرار می‌گیرند در مدارس انگلستان مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند (برای دانلود پژوهش سال ۲۰۱۳ سازمان استون وال نگاه کنید به اینجا ). آمار‌ها در دیگر کشورهای دمکراتیک هم به همین صورت است. قلدری ضد دانش‌آموزانی که به خانواده‌های دگرباش جنسی تعلق دارند معمولا گرایش جنسی و هویت جنسیتی این دانش‌آموزان را هدف قرار می‌دهد.

کمپین‌های ۱۷ ماه مه که تاکید بر مسأله حقوق خانواده‌های دگرباش جنسی دارند،از والدین، دانش‌آموزان و دیگر افراد دگرجنس‌گرای جامعه خواسته‌اند که در برخورد و دوستی با خانواده‌های دگرباش جنسی نکات زیر را رعایت کنند:

فرض را بر این نگذارید که همه خانواده‌ها دگرجنس‌گرا هستند و همه فرزندان از طریق لقاح و زایمان مادر به وجود می‌آیند.

با مطالعه بیشتر خود را در مورد خانواده‌های دگرباش جنسی، نحوه پذیرش فرزند، لقاح مصنوعی، خریداری یا پذیرش اسپرم، اجاره رحم و دیگر روش‌های فرزند داشتن آگاه کنید.

سوال‌های کلیشه‌ای و تعصب‌آمیز در مورد نحوه فرزنددار شدن می‌توانند خانواده‌های دگرباش جنسی و فرزندانشان را در معرض خشونت مستقیم یا غیرمستقیم قرار دهند.

به فرزندان خود بیاموزید که همه دانش‌آموزان مدرسه لزوما از خانواده‌های دگرجنس‌گرا نیستند و برخی از آنها از خانواده‌هایی می‌آیند که والدین همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا یا تراجنسیتی‌اند.

اگر کودکی به واسطه گرایش جنسی خود یا هویت جنسیتی والدینش مورد خشونت واقع می‌شود، مراتب را به مسئولان مدرسه و خانواده کودک گزارش دهید.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
مخالفت ۵۰ درصد خانواده ها با تغییر هویت جنسی فرزندشان

خبرگزاری هرانا - رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران اختلال هویت جنسی، از مخالفت ۵۰ درصد خانواده های این قبیل بیماران با تغییر هویت آنها خبر داد و گفت: ۲۰ تا ۲۵ خانواده ها نیز، با شرایط خاصی حاضر به قبول تغییر هویت این افراد هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهدی صابری روز دوشنبه در نشست خبری به تشریح وضعیت بیماران اختلال هویت جنسی پرداخت و افزود: شیوع اختلال هویت جنسی، یک در ۳۰ هزار تا یک در ۱۰۰ هزار نفر است که در جوامع مختلف، این آمار متفاوت است. بطوریکه گفته می شود در ایران، حدود ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر دچار اختلال هویت جنسی باشند که البته این آمار تقریبی است.

وی با اشاره به مراجعه برخی از این قبیل افراد به مطب روانپزشکان و پزشکان، اظهارداشت: برخی از این افراد یا مهاجرت کرده اند و یا اینکه با مشکل خود را از خانواده و جامعه پنهان کرده و با رنج و درد خود زندگی می کنند.

این متخصص روانپزشکی با اعلام این مطلب که بیمارانی از سنین ۲۷ تا ۵۴ سال داشته که به او مراجعه کرده اند، گفت: مسن ترین بیمارم، مرد ۵۴ ساله ای بود که صاحب ۵ فرزند و عروس و داماد و نوه بوده و مدتهاست که حالت خودرا مخفی می کند و بیشتر از او، همسرش از این مشکل رنج می برد.

صابری با اشاره به اینکه ویژگیهای رفتاری مردانه در این فرد ۵۴ ساله وجود ندارد، افزود: در طبقه بندیهای جدید روانپزشکی، و در مدل آمریکایی، به این قبیل افراد نمی گویند دچار اختلال هویت جنسی. بلکه به آنها "ملال جنسیتی" گفته می شود که ناهنجاری و اختلال نیست بلکه یک حس درونی متفاوت است که این قبیل افراد دچار آن هستند.

وی با تاکید بر اینکه افراد دچار اختلال هویت جنسی را باید از همجنس گرایان جدا کرد، گفت: همجنس گرایی نوعی انحراف جنسی است که آگاهانه صورت می گیرد اما افراد دچار اختلال هویت جنسی، از جنسیت فیزیکی خودشان راضی نیستند و تنها ذهنیت شان این است که روزی در هویت جنسی که تمایل و باور دارند، زندگی کنند.

صابری ادامه داد: این قبیل افراد میل بسیار قوی به بودن در قالب جنس مخالف دارند و از همین رو، تمایل به پوشش جنس ظاهری خودشان را ندارند.

رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران اختلال هویت جنسی با تاکید بر اینکه هنوز علت دقیق و مشخصی برای بروز این قبیل حالات عنوان نشده است، افزود: در بعضی جاها به نقش عوامل زیستی و ژنتیکی اشاره کرده اند. بطوریکه اختلالات هورمونی مادر در دوران بارداری را اشاره می کنند و اینکه هسته های مغز فرد دچار تغییرات شکلی هستند.

وی با اعلام اینکه این کودک از سه چهار سالگی می تواند هویت جنسی خودش را تشخیص دهد، گفت: البته حالتهای این قبیل افراد از دوران بلوغ به خوبی نمایان می شود و قابل تشخیص است. زیرا، در دوران بلوغ است که تمایل به جنس مخالف شروع می شود.

صابری، موضوع دختران پسرنما را متفاوت از این قبیل افراد دانست و افزود: اینکه برخی دختران دوست دارند مثل پسرها رفتار کنند، ربطی به این اختلال ندارد و گذراست و تنها به خاطر شرایط اجتماعی است که دوست دارد این قبیل رفتارها را انجام بدهد.

این متخصص روانپزشکی با بیان این مطلب که در حال حاضر عمل جراحی تنها راه درمان افراد دچار اختلال هویت جنسی است، تصریح کرد: البته برخی از آنها از طریق روان درمانی، درمان شده اند که مواردش خیلی کم است. ضمن اینکه مشکلاتی نیز متوجه آنها می شود.

وی با عنوان این مطلب که جراحی نیز صد درصد جواب نمی دهد، افزود: بعضی ها از جراحی رضایت دارند و برخی نیز رضایت نسبی و بعضی نیز ناراضی هستند که بستگی به چند عامل دارد.

صابری با اعلام این مطلب که چنین افرادی بعد از عمل و تغییر هویت نمی توانند بچه دار شوند، گفت: عمل جراحی نیز، دشواریها و شرایط خاص خودش را دارد اما آنچه مهم است، اینکه در بیشتر مواقع از انجام عمل جراحی پشیمان نیستند.

وی بر ضرورت حمایت از این قبیل افراد در جامعه تاکید کرد و افزود: آموزش و اطلاع رسانی در جامعه باید به گونه ای باشد که جامعه با مشکلات این افراد آشنا بشود و آنها را درک کند.

این متخصص روانپزشکی با اعلام اینکه ۵۰ درصد خانواده افراد دچار اختلال هویت جنسی با تغییر وضعیت فرزندشان مخالف هستند، گفت: ۲۰ تا ۲۵ درصد خانواده ها نیز با شرایط خاصی حاضر به قبول تغییر وضعیت فرزندشان هستند.


منبع : هرانا
     
  
↓ Advertisement ↓

 
بیانیۀ اوباما به مناسبت روز بین المللی مبارزه با خصومت علیه همجنس گرایان و دگرباشان جنسی
فردا در حالی که ما روز بین المللی مبارزه با خصومت علیه همجنس گرایان و دگرباشان جنسی را برگزار می کنیم، بار دیگر خود را به این اعتقاد بنیادین که با همۀ مردم باید به گونه ای برابر رفتار شود، که آنها باید از فرصت تحقق بخشیدن کامل به امکانات بالقوۀ خود برخوردار باشند، و هیچ فردی صرفنظر از این که کیست و چه کسی را دوست دارد نباید با خشونت یا تبعیض روبرو شود، متعهد می سازیم.

امسال ایالات متحده شصتمین سالگرد براون در برابر شورای آموزشی، پنجاهمین سالگرد قانون حقوق مدنی و چهل و پنجمین سالگرد شورشهای استون وال را گرامی می دارد. ما با این کار درسهایی را که از مبارزات حقوق مدنی خود آموخته ایم بازتاب می دهیم و بار دیگر بر تعهد خویش به حمایت از تضمین جهانی حقوق بشر برای تمامی مردم تأکید می ورزیم.

در این زمان که ما به گونه ای فاجعه بار شاهد افزایش تلاشهایی برای مجرم شناختن دگرباشان جنسی و سرکوب آنها هستیم، شرکای خود را در همه جا به پیوستن به ما برای دفاع از حقوق برابر برادران و خوهران دگرباش جنسی خود و تضمین رفتار توأم با منزلت و احترام با آنها فرا می خوانیم.


این خبر مربوط به ۱۶ می (۲۶ اردیبهشت) بود.

منبع : سفارت مجازی ایالات متحده
     
  

 
سانسور اینترنتی محتوای مربوط به دگرباشان جنسی
شبکه اجتماعی فیس‌بوک در روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، تصویر بوسه دو زن را حذف و شناسه کاربری فردی که تصویر را انتشار داده بود به حالت تعلیق در آورد.

پس از اعتراض کاربران اینترنت و محکوم کردن فیس‌بوک به سانسور دگرباشان جنسی، فیس‌بوک روز ۲۱ ماه مه در بیانیه اعلام کرد که حذف این عکس «اشتباه کارمندان فیس‌بوک» بوده است.



تصویری که فیس‌بوک از صفحه کارلوتا ترویسان حذف کرد

کارلوتا ترویسان، مادر ۲۸ساله ایتالیایی که از حامیان حقوق همجنسگریان، دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌هاست اما خود دگرباش جنسی نیست، در ۱۷ ماه می‌، روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، تصویر بوسه دو زن را در صفحه شخصی خود در فیس‌بوک منتشر کرد. کارلوتا ضمن تبریک این روز به نبودن قوانین ضد همجنس‌گراستیزی در ساختار حقوقی ایتالیا اعتراض کرد.

انتشار تصویر بوسه دو زن، واکنش‌های مختلفی را در میان دوستان کارلوتا برانگیخت. یکی از مشترکان صفحه کارلوتا این بوسه را «نفرت‌انگیز» خواند.

فیس‌بوک با فرستادن پیامی از کارلوتا خواست که تصویر را به دلیل «نقض استانداردهای جامعه و قوانین برهنگی و پورنوگرافی» حذف کند. هنگامی که او خودداری کرد، حساب کاربری کارولتا به حالت تعلیق در آمد.

کارلوتا چند روز پیش از این، تصویر مشابه‌ای را که بوسه‌ یک فوتبالیست مرد و دوست دخترش را نشان می‌داد منتشر کرده بود. او نمی‌توانست درک کند که چرا بوسه بین یک زن و یک مرد پورنوگرافی نیست اما بوسه بین دو همجنس پورنوگرافی است.

در تماس با رسانه‌ها، کارلوتا و گروه‌های حامی حقوق دگرباشان جنسی از فیس‌بوک انتقاد کردند و این شبکه اجتماعی را به برخود با استاندارد دوگانه و نقض حقوق اقلیت‌ها، متهم کردند.

فیس‌بوک پس از رسانه‌ای‌شدن انتقاد‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حذف این اکانت و تصویر بوسه، اشتباهیاز جانبفیس‌بوک بوده است.» سخنگوی فیس‌بوک توضیح داد که این شبکه اجتماعی برای سرعت‌بخشی به حذف محتوای پورنوگرافی از کاربران خود کمک می‌گیرد و اگر شخصی محتوایی را گزارش کند، تیم فیس‌بوک آن را بررسی می‌کنند. به گفته سخنگوی فیس‌بوک این یک اشتباه از جانب «تیم عملیاتی» بوده که به بررسی گزارش‌ تخلف‌ها می‌پردازند.

حامیان حقوق دگرباشان جنسی در ادمه انتقادهاشان نسبت به سانسور اینترنتی، این «اعلام اشتباه» از جانب فیس‌بوک را کافی ندانستند. منتقدان تبعیض نسبت به دگرباشان جنسی در اینترنت می‌گویند در صورتی که سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی به کارکنان خود آموزش‌های لازم برای رعایت حقوق اقلیت‌ها را بدهند، این مشکلات ایجاد نمی‌شود.


حق آزادی بیان دگرباشان جنسی

این اولین بار نیست که فیس‌بوک تصویری مربوط به بوسه بین دو همجنس را سانسور می‌کند.

در آوریل ۲۰۱۱، ریچارد متزگر در تبلیغات مربوط به روز بوسه، عکس بوسه بین دو مرد را منتشر کرد. فیس‌بوک پس از تذکر به ریچارد، عکس را حذف کرد.

ریچارد هم مسأله حذف عکس را رسانه‌ای کرد و اعلام کرد که عکس حاوی برهنگی و یا محتوای نامناسب برای کودکان نبوده است و بوسه‌های مشابه بین دگرجنس‌گرا‌ها، هرروز در فیس‌بوک منتشر می‌شوند. فیس‌بوک در این مورد معذرت‌خواهی کرد و عکس را مجدد منتشر کرد.

فعالان حقوق دگرباشان جنسی در فضای مجازی معتقند که شبکه‌های اجتماعی به طور سیستمی محتواهای مربوط به گرایش جنسی همجنس‌گرا و هویت تراجنسیتی را سانسور می‌کنند.

شبکه یوتیوب بار‌ها برای سانسور ویدئوهای مربوط به دگرباشان جنسی مورد انتقاد قرار گرفته است. در سال ۲۰۰۷، حذف بوسه‌ای پنج ثانیه‌ای بین دو مرد در کلیپی در یوتیوپ موجب شد که کمپین‌های اینترنتی بر علیه این سانسور شکل بگیرد.

بیشتر این حذف‌ها تحت قوانین ضد انتشار پورنوگرافی در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد. این در حالی است که بوسه‌های بین دگرجنس‌گرایان شامل این تقسیم‌بندی نیستند.

کمپین‌های روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی و تراجنسیتی هراسی سال ۲۰۱۴، به طور فزاینده‌ای به مسأله حق آزادی بیان گرباشان جنسی تاکید داشتند.

به رغم برخی پیشرفت‌ها در کشورهای لیبرال جهان، پنج میلیارد نفر از جمعیت جهان در کشورهای با قوانین همجنس‌گراستیز زندگی می‌کنند. این قوانین، کار شبکه‌های اجتماعی اینترنتی را هم مشکل کرده است. این شبکه‌ها سعی می‌کنند برای از دست ندادن کاربران، قوانین حاکم بر کشورهای مختلف را رعایت کنند.

اما مشکل تنها سانسور تحمیل شده از جانب دولت‌ها و حکومت‌ها نیست؛ اشتراک‌گذاری محتوای مربوط به هویت جنسیتی و گرایش جنسی همجنس‌گرا در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند عصبانیت کاربران را نیزبرانگیزد.

قوانین سرکوبگر، ارعاب، خشونت و پایمال کردن حق آزادی بیان گاهی توسط اکثریت کاربران شبکه‌های اجتماعی اتفاق می‌افتد و شبکه‌های اجتماعی در نبود قوانین حمایت از اقلیت‌ها، جانب تمایلات سرکوبگر اکثریت را می‌گیرند.


خشونت کاربران اینترنتی به دگرباشان جنسی

اینترنت ضمن اینکه فضایی برای یافتن اطلاعات در مورد گرایش جنسی، هویت جنسیتی، سلامت و بهداشت و محافل دوست یابی برای جوانان دگرباش جنسیاست، می‌تواند فضای خشونت‌آمیزی هم باشد.

بیشترین تحقیقات آماری در حوزه حضور مجازی دگرباشان جنسی، در مورد جوانان همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا و تراجنسیتی آمریکایی انجام شده است.

پژوهشی که در ژوئیه ۲۰۱۳ توسط شبکه آموزشی زنان و مردان همجنس‌گرا و دگرجنس‌گرا (GLSEN) در سطح کشوری در ایالات متحده آمریکا انجام شد نشان داد که جوانان همجنس‌گرا خیلی بیشتر از جوانان دگرجنس‌گرا در معرض آزار و اذیت اینترنتی قرار می‌گیرند.

بر اساس این پژهش، ۴۲درصد جوانان دگرباش جنسی در فضای اینترنت مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند و ۲۷درصد آن‌ها در فضای آنلاین احساس امنیت نمی‌کنند. این رقم‌ها سه برابر آمار آزار و اذیت جوانان دگرجنس‌گرا در فضای اینترنت است.

آزارهای مجازی نسبت به جوانان دگرباش جنسی بیشتر جنبه خشونت جنسی دارند. از هر چهار جوان همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا و تراجنسیتی، یک نفر به خاطر گرایش جنسی یا هویت جنسیتی‌اش در فضای اینترنت خشونت دیده است. یک سوم از جوانان دگرباش جنسی از نظر جنسی مورد آزار و اذیت اینترنتی قرار گرفته‌اند.

اینترنت فضایی رهایی‌بخش هم برای جوانان دگرباش جنسی بوده است. پژوهش شبکه آموزشی زنان و مردان همجنس‌گرا و دگرجنس‌گرا نشان می‌دهد که ۶۲درصد از جوانان دگرباش جنسی، اطلاعات آموزشی در مورد تمایلات جنسی یا هویت جنسیتی خود را از طریق جست‌و‌جو در سایت‌های اینترنتی به دست می‌آورند.

اینترنت همچنین فرصت‌های امن‌تری را برای آزادی بیان در اختیار دگرباشان جنسی قرار داده است.

پنجاه درصد از جوانان دگرباش جنسی آمریکایی، اینترنت را فضای راحت‌تر و آزادتری نسبت به فضای دنیای غیر مجازی می‌دانند و حداقل یک دوست مجازی دارند که با او احساس نزدیکی می‌کنند. همچنین، دو سوم جوانان آمریکایی دگرباش جنسی از اینترنت برای یافتن دوستانی مانند خودشان استفاده می‌کنند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
مصطفی پورمحمدی: از اوگاندا به خاطر ممنوعیت همجنس‌بازی خرسندیم
مصطفی پور محمدی، وزیر دادگستری ایران، سوم خرداد، در دیدار با کاهیندا آتافیر، همتای اوگاندایی خود گفته از موضع دولت اوگاندا در قبال مبارزه با بداخلاقی‌ها و ضدارزش‌ها از جمله ممنوعیت «همجنس‌بازی» بسیار خرسند است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، پورمحمدی افزود که موضع دولت اوگاندا نشان می‌دهد که حافظ اخلاق و ارزش‌های انسانی است و این فضا به رشد فضایل اخلاقی کمک می‌کند.

همچنین پور محمدی خطاب به ادامه داد «در زمینه گسترش همکاری‌ها جا دارد در مورد فعالیت‌های حقوق بشری در سطح بین‌المللی با یکدیگر همکاری داشته باشیم».

وزیر دادگستری دولت موسوم به اعتدال ضمن اشاره به انتقال تجربه ایران در زمینه مبارزه با مواد مخدر گفت: «ما در همسایگی بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر دنیا هستیم و بیش از ۱۰۰ هزار نفر به دلیل جرایم ناشی از مواد مخدر در زندان‌های ایران هستند و بیش از سه هزار و هفتصد نیروی امنیتی ما در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر کشته شده‌اند».

کاهیندا آتافیر نیز در این دیدار ابراز امیدواری کرد که دولتش بتواند زمینه‌های کار با ایرانیان و تجار ایرانی را تسهیل کنیم.

در انتهای این دیدار وزرای دادگستری اوگاندا و ایران درباره موافقتنامه حقوقی و قضایی در زمینه‌هایی چون تبادل زندانیان تبادل نظر کردند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
اولین نماینده ی سیاه پوست همجنسگرای آشکار در قاره ی افریقا

زاخله امبله، یک همجنسگرای آشکار ۲۹ ساله روز چهارشنبه ی گذشته به نمایندگی مجلس افریقای جنوبی رسید. این در حالیست که این کشور با به رسمیت شناختن حق ازدواج همجنسگرایان و پذیرش خون اهدایی از مردان همجنسگرا در زمینه ی حقوق اقلیت های جنسی از استرالیا نیز پیشرفته تر است.

افریقای جنوبی تنها کشوریست در این قاره که تبعیض بر اساس گرایش جنسی را در قانون اساسی منع کرده است. در این کشور در گذشته نیز چندین نماینده ی همجنسگرا به مسند رسیده اند ولی تا کنون هیچ کدام از آنها سیاه پوست نبوده اند.

امبله که نماینده ی حزب مخالف دولت از جناح اتحاد دموکراتیک است می گوید، اهمیت انتخاب شدنش از این نظر چندان مورد توجهش نبوده است.

او به نشریه ی ال جی بی تی آفریقای جنوبی می گوید: "متوجه هستم که این می تواند یک اتفاق تاریخی باشد ولی اینطور نیست که هر جا می روم به این فکر کنم که من اولین گی سیاه پوست همجنسگرای آشکار نماینده در قاره ی افریقا هستم یا خودم را تنها در این قالب تعریف کنم."

گذشته از این امبله به عنوان سرپرست گروه دانشجویی ال جی بی تی آی در دانشگاه مطرح ویتزواترند در ژوهانسبورگ و عضو شورای هماهنگی مراسم پراید این شهر سابقه ی درخشانی در زمینه ی حقوق همجنسگرایان دارد. او در آخرین منسبش در دفتر رهبر حزب مخالف دولت و رئیس دولت کیپ غربی، هلن زیله کار می کرد.

به گفته ی او، هموفوبیا اعتماد به نفس جوانان همجنسگرا را تضعیف کرده است و امیدوار است که ترفیعش در حیطه ی سیاست بتواند برای جوانان دیگر انگیزه ایجاد کند و می گوید: "ظاهر شدن همجنسگرایان موفق بیشتر در جامعه می تواند با این تخریب مقابله کند زیرا میتواند به عنوان سرمشق در آنها انگیزه ای برای بالا بردن اعتماد به نفس ایجاد کند".

نماینده ی جدید اضافه کرد که مشتاق است با پلیس در زمینه ی جرم های مربوط به نفرت به خصوص در جوامع فقیرتر در کشور همکاری کند.

در حالی که افریقای جنوبی در زمینه ی حقوق اقلیت های جنسی گام های بسیار مهمی برداشته است، امبله از دولت به خاطر عدم اتخاذ موضع قاطعانه نسبت به قوانین همجنسگرا ستیزانه در اوگاندا و نیجریه انتقاد کرد.


منبع : شش رنگ
     
  

 
نیم میلیون نفر نتیجه ی اولین سرشماری از جامعه ی فراجنسی در هند
اولین آمارگیری از تعداد ترنس جندرها در هند حدود نیم میلیون نفراز کسانی را که داوطلب شدند در سرشماری خود را ترنس جندر معرفی کنند ثبت کرد. فعالان حقوق همجنس گرایان می گویند تعداد واقعی این افراد بسیار بالاتر از این میزان است.

در آخرین سرشماری در هند، تعداد چهارصد و نود هزار نفر به طور داوطلبانه خود را به عنوان جنسیت سوم یا ترنس جندرمعرفی و ثبت نام نمودند – درست پس از اینکه دولت هند برای اولین بار در صدد آمارگیری از افراد ترنس جندر برآمد.

از این تعداد پنجاه و پنج هزار نفر زیر شش سال بوده اند که توسط والدین خود به عنوان ترنس جندر ثبت شده اند. شصت و شش درصد از کسانی که گزینه جنسیت سوم را در سرشماری انتخاب کرده اند ساکن مناطق روستایی هستند که این رقم متناسب با شصت و نه درصد جمعیت روستایی هند است.

اما این سرشماری نشان می دهد ترنس جندرهای هندی با نرخ باسوادی ۴۶% به طور متوسط از میزان تحصیلات پایین تری نسبت به دیگر احاد جامعه با نرخ باسوادی ۷۴% برخوردار هستند.

همچنین آمار به دست آمده نشان می دهد میزان بیکاری میان ترنس جندرهای هندی با مجموع ۳۸% بیشتر از نرخ بیکاری در بین بقیه مردم با مجموع ۴۸% در این کشور می باشد – البته این شامل کودکان و سرپرستان نیز می شود.

فعالان حقوق ترنسجندرها در هند ضمن استقبال از آمار به دست آمده ازتعداد ترنس جندرهای هندی، همچنان بر این باورند که تعداد بسیاری از ترنس جندرهای هندی به دلیل عدم آمادگی جهت ثبت هویت خود به عنوان ترنس جندر، در این آمارگیری لحاظ نشده اند.

بنیانگزار موسسه سودهاری، کالکی سوبرامانیان در مصاحبه ای با روزنامه تایمز هند با اشاره به نتایج اخیر انتخابات ملی هند گفت:" پس از ناامیدی از تلاش های کمیسیون انتخابات، این خبر فوق العاده ای برای جامعه فراجنسیتی است." ما درجریان انتخابات از اینکه تنها تعداد بیست و هشت هزار و سیصد و چهل و یک نفر به عنوان جنسیت سوم رأی دادند بسیار نا امید شده بودیم."

"این تازه اول راه است ما خوشحالیم از اینکه این آمارگیری بخشی از واقعیت را آشکار کرده و نشان داده که جامعه ی ترنس جندر وجود دارد و این جامعه سطح تحصیلاتش بسیار پایین است. این همچنین تصدیق می کند که کودکان فراجنسیتی وجود دارند. از این جا به بعد این وظیفه به عهده ی دولت است که سیاست هایی را جهت جلوگیری از تبعیض علیه آنها اتخاذ کند و تضمین کند که از حقوق برابر با کودکان دیگر برخوردار خواهند بود."

در فرهنگ هندوستان زنان ترنس جندر یا هیجرا به هندی هزاران سال است که به عنوان جنسیت سوم به رسمیت شناخته شده است. آنها به طور سنتی به اجاری مراسم دعا و شکرگزاری می پرداخته اند و بعضی رقصنده بودند. اگرچه امروزه بسیاری از آنها به حاشیه رانده شده و مجبور به گذراندن سال های پایانی عمر خود در صنعت سکس هستند.

زنان ترنس جندر هندی یا هیجرا به تازگی در کمپین پر طرفدار کمربند ایمنی نقش آفرینی کردند.


ویدیو مریوطه را در لینک زیر ببینید :


منبع : شش رنگ
     
  

 
جرم‌ شمردن‌ روابط‌ همجنس‌ خواهانه

دست ِ کم در ۷۶ کشور جهان، قوانین تبعیض آمیزی وجود دارد که روابط خصوصی و رضایت مندانه بین دو فرد همجنس را جرم می شمارد. این قوانین میلیونها نفر را در معرض دستگیری، محاکمه و زندان و حتی - در حداقل پنج کشور جهان - مجازات اعدام قرار میدهد.جرم شناختن روابط همجنس خواهانه که با رضایت طرفین صورت گیرد، ناقض حق حریم خصوصی و حق رهایی از تبعیض برای افراد است (که هر دو از حمایت و حراست قوانین بین المللی برخوردارند) و دولتها با این جرم انگاری، تعهد خود نسبت به حفاظت از حقوق بشر همه مردم، صرف نظر از گرایش یا هویت جنسی آنها را آشکارا نقض می کنند.

برای متن کامل فارسی و پی دی اف "جرم‌ شمردن‌ روابط‌ همجنس‌ خواهانه" اینجا را کلیک کنید.

منبع : سفارت مجازی ایالات متحده
     
  

 
نامه سرگشاده کمیسیون بین‌المللی حقوق بشر مردان و زنان همجنس‌گرا (ایگل‌هرک) خطاب به علی مطهری، نماینده مردم تهران


دکترعلی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، اخیرا در برنامه‌ای تلویزیونی که از شبکه خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش شد، صحبت‌های همجنسگراستیزانه‌ای داشته است. در این راستا کمیسیون بین‌المللی دفاع از حقوق بشر مردان و زنان همجنس‌گرا (ایگل‌هرک)، نامه‌ای سرگشاده به منظور جوابیه‌ای به علی مطهری نوشت که در ادامه می‌توانید آن را مطالعه نمایید.

در این نامه به سخنان همجنسگراستیزانه علی مطهری مبنی بر مقایسه همجنسگرایی و رابطه با حیوانات و فرهنگ غربی اشاره شده است. سخنانی که در تضاد با مسئولیت حکومت ایران در قبال افراد همجنس‌گرا مطابق معاهده‌های جهانی حقوق بشر است. در این نامه گفته شده است که همجنسگرایی ، یک گرایش طبیعی است که نباید سرکوب شود.

جناب آقای دکتر علی مطهری،

نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ایران،


چندی پیش، شما در شبکه خبر صدا و سیما، در برنامه «اهمیت و مزایای فردی رعایت حجاب» حاضر شدید. در این برنامه، صحبت‌هایی داشتید که برای مخاطب امروزی و آشنا به حقوق بشر، کاملاً عجیب به‌نظر می‌رسید.

در بخشی از صحبت‌هایتان (فایل تصویری این صحبت‌ها)، شما همجنس‌گرایی را "یک انحراف جنسی خواندید که اولین مرتبه در غرب مطرح شده است." آن را با "ارتباط با حیوانات" هم یکی دانستید. همچنین به افسار گسیختگی فرهنگی غرب اشاره کردید و از عفاف، غریزه جنسی و اخلاق جنسی صحبت کردید. در کنار آن، شما در این برنامه تلویزیونی، روش‌های جلوگیری از حاملگی (احتمالاً مانند کاندوم) را بانی روابط آزاد جنسی دانستید.

زمانی نه چندان دور، در سال‌های پیش از انقلاب، پدر شما در فضای رسانه‌های مکتوب، این اجازه را می‌دادند تا صدای مخالف در مقابل صدای ایشان منتشر شود. همان‌طور که خود شما به خوبی در خاطر دارید، ایشان در مجله "زن روز"، ستون مقالات خودشان را داشتند و نظر خودشان در مباحث روز را می‌دادند و جواب مخالف را می‌شنیدند.

امروز اما، شما تنها در جایگاه فردیِ یک چهره اجتماعی قرار ندارید. شما نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی ایران هستید. شما فقط نماینده بخشی از مردم نیستید، بلکه نماینده کل شهروندان این محدوده از کشور، در مجلسی برای کل این سرزمین هستید.

شما سوگند خورده‌اید تا مدافع این مردم و این سرزمین باشید. در این میان، شما در حرف‌هایتان در شبکه خبر، بخشی از شهروندان این سرزمین را فاقد حق و حقوق‌شان دانسته‌اید: دگرباشان جنسی (همجنس‌گرایان مرد و زن، دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌ها).

این بخش از شهروندان کشور، درحقیقت وجود خارجی دارند. بخشی از رأی‌دهندگان به شما هم همین شهروندهای ایرانی بوده‌اند: از جمله همجنس‌گرایان. این افراد از غرب هم نیامده‌اند، بلکه در همین تهران و در تمام دیگر شهرها و روستاهای این سرزمین زندگی می‌کنند.

بیشتر از سی سال است به این بخش از جامعه ایران، اجازه حضور در رسانه‌ها را هم نمی‌دهند. شما علیه آنها، هر صحبتی را که بخواهید می‌کنید، اما به یک همجنس‌گرا یا طرفدارِ همجنس‌گرایی اجازه داده نمی‌شود تا جلوی شما بنشیند و درباره این موضوع، صحبت کند.

این در حالی است که قوانین بین‌المللی و درخواست‌های سازمان ملل متحد، به‌شکلی مشخص خواستار این هستند تا تمامی شهروندهای ایران، بتوانند از حق و حقوق خودشان استفاده کنند. در این میان،‌هویت و گرایش جنسی آنها اهمیتی دارند.

سازمان ملل متحد، برابر قوانین حقوق بشر که ایران هم آنها را امضا کرده است و متعهد به اجرای آنهاست، از حکومت ایران بارها خواسته است تا حق مردم را محترم بشمارد. شما هم نماینده همین مردم هستید. ما از شما استدعا داریم که از حقوق موکلان خود دفاع کنید، نه اینکه علیه آنها صحبت نمایید.

در این زمینه، خواهشمندیم نگاهی به یکی از تازه‌ترین انتشارات کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، با عنوان «آزاد و برابر زاده شده‌ایم» بیندازید. متن فارسی‌ این کتاب و جزوه‌های ضمیمه‌اش هم در اینجا موجود است . این راهنما مملو از اطلاعاتی است که امیدواریم به درک بهتر شما از مساله دگرباشی جنسی و حقوق دگرباشان کمک کند.

هرچند در حرف‌های شما، علاوه بر اینکه حق مردم غایب بود، حقوق ملت غایب بود، علم امروز هم غایب بود. تاریخ و فرهنگ و ادب ایران هم غایب بود. شما بخش بزرگی از فرهنگ مکتوب فارسی را در حرف‌هایتان کنار گذاشتید، تمام اشارات شاعرها و نویسنده‌های برجسته فارسی، از سعدی و حافظ و مولوی گرفته تا بزرگان عرفان را کنار گذاشتید و اعلام کردید همجنس‌گرایی، حرفی است از غرب.

عجیب است که فرد فرهیخته ای مانند شما همجنس‌گرایی را با رابطه با حیوانات یکسان تلقی می‌کند. همجنس‌گرایی، محصول طبیعت است. چطور است که شما این پدیده طبیعی را ساخته غرب معرفی کرده و آنرا به داشتن رابطه جنسی میان انسان با حیوانات تشبیه میکنید؟

آقای علی مطهری، ما از شما می‌خواهیم تا در فضای تلویزیون ملی ایران، به فرهیختگان علمی و یا افراد جامعه همجنس‌گرا، اجازه دهید تا روبه‌روی شما بنشینند و به دور از سانسور و حذف، در یک برنامه زنده در مقابل مردم ایران، یکی از مباحث زندگی اجتماعی ایران را صحبت کنیم: موضوع همجنس‌گرایان.

آقای علی مطهری، همجنس‌گرایان، همچنین دگرباشان جنسی (مردان و زنان همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا و تراجنسیتی‌ها) بخشی از شهروندان ایران هستند. تمامی این افراد برابر قوانین داخلی ایران و قوانین بین‌المللی، حق حیات، حق زندگی اجتماعی، حق صحبت و حق دیده شدن دارند.

شما می‌توانید پیشگام باشید تا این بخش از شهروندان ایرانی، بتوانند پس از سی و چند سال سکوت، حرف بزنند، از هویت و گرایش جنسی خودشان بگویند و از حقوق قانونی خود آشکارا و بدون ترس دفاع کنند.

بی‌صبرانه منتظر پاسخ شما به این نامه هستیم.

با تقدیم احترامات فراوان،

حسین علیزاده،

مسئول بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در ایگل‌هِرک


منبع : ایگل‌هرک
     
  
صفحه  صفحه 12 از 41:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA