انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 13 از 41:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
آمریکا بهشت همجنس‌گرایان
قوانین آمریکا به سمتی پیش رفته که کم کم حقوق همجنس گرایی در بسیاری مناطق این کشور به رسمیت شناخته شده و به همین جهت آمریکا به مقصد اصلی بسیاری از همجسنگرایان بدل شده است.



به گزارش خبرگزاری فارس، مدت‌ها است که کمتر هفته‌ای سپری می‌شود که اخبار مربوط به جنجال‌ها بر سر به رسمیت شناختن و یا نشناختن حقوق همجنس‌گرایان در ایالت‌ها و شهرهای مختلف آمریکا منتشر نشود.

شبکه «سی بی اس» کانادا در مقاله‌ای که در وبسایت خود منتشر کرده از وضعیتی سخن به میان می‌آورد که این روزها آمریکا را به یک مأمن و پناهگاه خوب یا به بیان بهتر به «بهشتی» برای همجنس‌گرایان بدل ساخته است.

بنا بر این گزارش، از یک سال پیش که دیوان عالی آمریکا حکمی را صادر کرد که متعاقب آن زوج‌های همجنس‌گرای دو ملیتی توانستند درخواست اقامت دائم زوج غیرآمریکایی خود را مطرح کنند، موج درخواست‌ها است که از سوی این زوج‌ها تسلیم دولت آمریکا می‌شود که در این میان بسیاری نیز موفق شده‌اند در یک سال گذشته اجازه اقامت دائم خود و زوجشان را در آمریکا بدست آورند.

این گزارش ادامه داد: در طی یک سال گذشته از زمانی که دیوان عالی آمریکا حکمی را صادر کرد که دولت فدرال را موظف می‌ساخت ازدواج زوج های همجنس‌گرا را به رسمیت بشناسد، محدودیت‌های ایالت‌ها در خصوص انجام چنین ازدواج‌های غیرمعمولی در هر ایالتی که چنین زوج‌هایی زندگی می‌کردند، کم کم به چالش کشیده شده است.

بر اساس این گزارش، تقریبا بلافاصله پس از صدور حکم دیوان عالی آمریکا، وزارت امنیت داخلی این کشور اعلام کرد که زوج‌های همجنس‌گرای دوملیتی در آمریکا می توانند برای اقامت دائم زوج غیرآمریکایی خود اقدام کنند درست همانطور که زوج های عادی پیش از این می توانستند این کار را انجام دهند.

به نوشته سی‌بی‌اس، تصویب چنین قوانینی موجب شده تا سیل همجنس گرایان به سمت آمریکا روانه شود و صدها به اصطلاح زوج همجنس گرا درخواست اقامت در آمریکا را داشته باشند.

گزارش شبکه سی‌بی‌اس کانادا همچنین به تغییرات فرهنگی صورت گرفته در سطح جامعه آمریکا به واسطه رواج همجنس گرایی در این کشور نیز پرداخت و نوشت: «تصمیم دیوان عالی آمریکا مبنی بر به رسمیت شناختن حقوق همجنس گرایان در این کشور و نتایجی که این تصمیم به دنبال داشته بخشی از یک تغییر بافت فرهنگی گسترده‌تر در جامعه آمریکا است.»

این گزارش در ادامه همچنین به یک نمونه از برنامه‌های تلویزیون آمریکا با عنوان «ویل و گریس و خانواده مدرن» اشاره کرده که خود به ترویج همجنس گرایی در جامعه آمریکا و پذیرش این مسئله در میان مردم این کشور کمک کرده است.

در پایان این گزارش آمده است: «از دیگر اقدامات نهادهای آمریکایی برای ترویج همجنس گرایی و تبدیل کردن این مسئله به یک عرف پذیرفته شده در سطح جامعه آمریکا می‌توان به انتشار تمبری توسط شرکت پست آمریکا اشاره کرد که یک فعال حقوق همجنس‌گرایان را به تصویر کشیده است.»

تنها در چند هفته گذشته دو ایالت «اورگان» و «پنسیلوانیا» ازدواج همجنس گرایان را به رسمیت شناخته‌اند.

ازدواج همجنس گرایان در برخی ایالت‌های آمریکا قانونی، در برخی تنها به رسمیت شناخته شده و در بعضی دیگر همچنان ممنوع است. نخستین ایالتی که ازدواج همجنس‌گرایان را قانونی اعلام کرد ایالت ماساچوست بود که در سال 2004 این تصمیم را گرفت. در حال حاضر ازدواج همجنس‌گرایان در 20 ایالت به رسمیت شناخته می‌شود که این ایالات عبارتند از: «کنتیکت»، «دلاور»، «ایلینوی»، «نیوجرسی»، «نیومکزیکو»، «اورگان»، «پنسیلوانیا»، «هاوایی»، «نیوهمپشایر»، «آیووا»، «ماساچوست»، «نیویورک»، «ورمونت»، «رودآیلند»، «مریلند»، «مینه‌سوتا»، «کالیفرنیا»، «مین» به علاوه «واشنگتن دی. سی.» و بعضی مناطق دیگر.

چند روز پیش هم یک دادگاه فدرال در ایالت ویسکانسین نیز ممنوعیت ازدواج همجنس‌گرایان در این ایالت را غیرقانونی و برخلاف قانون اساسی خواند.



منبع: خبرگزاری فارس
     
  

 
جشن سالانه ی افتخار 2014 در پایتخت آمریکا واشنگتن دی سی


تصویر بوسه ی یک افسر پلیس و دوست پسرش در جشن سالانه ی افتخار 2014 در پایتخت آمریکا واشنگتن دی سی در مقابل گروه تندرو و افراطی وابسته به کلیسای بپ تیست که در چند قدمی این مراسم با تابلوهای تنفر پراکن خود تجمع کرده بودند.[در سمت راست]

و همینطور رژه تیم هشت عضوی موسوم به 'کالر گارد' ارتش ایالت متحده برای اولین بار در مراسم افتخار در کنار پرچم های رنگین کمانی، بعد از اجازه وزارت دفاع آمریکا به حضور آنها در این مراسم.[در سمت چپ]

سالهای گذشته نیز سازمان دهندگان حشن افتخار از 'کالر گارد' دعوت به عمل آورده بودند اما هر بار به درخواست آنها جواب رد داده شده بود.

در این مراسم کالر گارد پرچم آمریکا و پرچم های هر یک از بخشهای نظامی این کشور را در دست داشت.

این 39 امین جشن سالانه افتخار (پراید) در پایتخت این کشور است.
---------------------------------------------------------------------------

چند روز قبل از مراسم هم مدیر یکی از مدارس دولتی بزرگ پایتخت آمریکا، مدیر دبیرستان وودرو ویلسون در سن 50 سالگی همحنس گرایی خود را در مقابل دانش آموزان و همکارانش علنی کرد، او میگفت که دیگر از پنهان شدن به ستوه آمده بود.
بسیاری از مدیران مدرسه هایی هم که در روز جشن در رژه افتخار شرکت کرده بودند از انگیزه های حضورشان را برون آیی و آشکارسازی این مدیر اعلام کردند.

استقبال دانش آموزان و همکاران او در مدرسه را میتوانید در این ویدئو ببینید:




منبع : Iranian Gay Rights
     
  

 
لورن اسکات، یک تراجنسی در راه مجلس آمریکا


لورن اسکات سرباز کهنه کار ارتش آمریکا به عنوان اولین تراجنسی در تاریخ آمریکا، از طرف حزب خود انتخاب شده تا در انتخابات مجلس سنای آمریکا در برابر حزب دموکرات آمریکا مقاومت کند.

اسکات توانست ۵۸% آراء حمایت از خود را توسط حزبش در ایالت نوادا دریافت کند در حالی که رقیب او آدام کان تنها ۴۲% رای به دست آورد.
کان توسط خود اعضای حزب جمهوری خواه نوادا برای نامزدی انتخاب شده بود و اسکات توسط فرماندار نوادا، برین سندوال انتخاب شده بود اما سرانجام اسکات توانست رای اعتماد از اعضای حزب جمهوری خواه دریافت کند

اسکات از سال ۲۰۱۲ به در کمیسیون حقوق بشر نوادا مشغول به فعالیت بود و همچنین یک گروه برای برابری حقوق افراد نیز تاسیس کرده بود.

او پس از پیروزی اولیه در فیسبوکش بیان کرده که قصد دارد از دگرباشان بخواهد تا کمپ های تبلیغاتی وی برای برنده شدن را به راه بیاندازند

اسکات پس از آگاه شدن از برد اولیه اش نوشته است : «من افتخار میکنن مه دوستانم حامی من در انتخابات باشند. من واقعا از دوستان و همکارانم تشکر میکنم و خوشحالم که به من اعتماد کردند تا نماینده آنها و صدای آنها در مجلس سال ۲۰۱۵ باشم»

اگر او بتواند به مجلس راه پیدا کند اولین تراجنسی در تاریخ آمریکا خواهد بود که توانسته قانونگذار باشد و از حزب جمهوری خواه به این جایگاه برسد


منبع : محتا
     
  
↓ Advertisement ↓
TakPorn

 
زوج‌یابی با اپلیکیشن‌های تلفن همراه 'خطر عفونت مقاربتی را بیشتر می‌کند'


پژوهشگران هشدار داده‌اند که استفاده از اپلیکیشن‌های تلفن‌های هوشمند برای پیدا کردن شریک جنسی، زمینه‌ساز افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های مقاربتی می‌شود.

نتایج مطالعه‌ای که در لس‌آنجلس آمریکا انجام شد، نشان داده است که مردان همجنسگرایی که از اپلیکیشن‌ها برای پیدا کردن شریک جنسی استفاده می‌کنند، در مقایسه با مردان همجنسگرای دیگری که به صورت حضوری (مثلا در کلوپ‌ها) یا در وبسایت‌ها شریک جنسی خود را پیدا می‌کنند، احتمال بیشتری دارد که به بیماری‌های سوزاک و کلامیدیا تراکوماتیس مبتلا شوند.

پژوهشگران می‌گویند که پیشرفت در فناوری، بیش از قبل، فرصت‌های بیشتری برای برقراری رابطه جنسی فراهم کرده است.

اپلیکیشن‌های مورد مطالعه، بعد از نصب روی تلفن‌های هوشمند، با شناسایی موقعیت جغرافیایی تلفن، افرادی را که در نزدیکی یکدیگر هستند، به هم معرفی می‌کنند.

در این پژوهش ۷ هزار و ۱۸۴ مرد که به یک درمانگاه ارائه‌دهنده خدمات سلامت جنسی مراجعه کرده بودند، شرکت کرده‌اند.

براساس نتایج این پژوهش، بین مردانی که از این اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنند و مردانی که با حضور در کلوپ‌ها یا از طریق وبسایت‌ها شریک جنسی جدید پیدا می‌کنند، احتمال ابتلای گروه اول به سوزاک ۲۳ درصد و احتمال ابتلای آنها به بیماری کلامیدیا تراکوماتیس ۳۵ درصد بیشتر است.

هرچند احتمال آلودگی هر دو گروه به ویروس اچ‌آی‌وی به یک اندازه است.

این پژوهشگران نتیجه‌گیری کرده‌اند: "پیشرفت‌هایی که باعث راحت‌تر شدن ملاقات با افراد ناشناس برای برقراری رابطه جنسی می‌شود، می‌تواند به طور غیرعمد شبکه‌هایی از افراد را شکل دهد که احتمال ابتلای کاربرانشان به عفونت‌های مقاربتی بیشتر است."


استفاده از کاندوم


کلامیدیا تراکوماتیس با رابطه جنسی منتقل می‌شود

دکتر استیو تیلور، مشاور سلامت جنسی در بیمارستان هارتلند بیرمنگام به بی‌بی‌سی گفت: "در درمانگاه‌های سلامت جنسی و اچ‌آی‌وی بیشتر از قبل شاهد چنین مواردی هستیم، هم بین مردان همجنسگرا و هم دگرجنسگراها."

او گفت: "بدون شک، پیشرفت در فناوری باعث شده است افراد سریع‌تر از قبل بتوانند شریک جنسی جدید پیدا کنند و به همین دلیل، فضایی مناسب برای انتقال و گسترش عفونت‌های مقاربتی و اچ‌آی‌وی فراهم می‌شود."

جاستین هارباتل، مشاور بهداشت، می‌گوید: "مردان همجنسگرا در مقایسه با قبل، فرصت‌های بیشتری برای ملاقات با شرکای جنسی جدید دارند."

او گفت: "بخشی از مشکل این است که ارتباطات از طریق اپلیکیشن‌ها می‌تواند خیلی کوتاه و کم باشد و به همین دلیل، ممکن است بحث‌های مهمی مثل رابطه جنسی مطمئن شکل نگیرد."

این مشاور بهداشت گفت که استفاده از کاندوم هنگام برقراری رابطه جنسی، همیشه بهترین راه برای مبتلا نشدن به عفونت‌های مقاربتی است.


منبع : بی بی سی
     
  

 
راهپیمایی دگرباشان جنسی در ورشو
این عکس‌ها را محمدرضا از ورشو از راهپیمایی دگرباشان جنسی در این شهر برای بی‌بی‌سی فارسی فرستاده است. این راهپیمایی ١٤ ژوئن (٢٤ خرداد) برگزار شد. محمدرضا درباره اهمیت این رویداد نوشته است :" این راهپیمایی با توجه به بافت جمعیتی لهستان که اغلب کاتولیک هستند، یکی از مهمترین رویدادهای سال‌های اخیر در حمایت از حقوق دگرباشان است".



برای تماشای تصاویر بیشتر،لطفا به منبع خبر مراجعه کنید.

منبع : بی بی سی
     
  

 
ازدواج و قبول فرزند همجنسگرایان در لوکزامبورگ قانونی شد

با مصوبه تازه پارلمان لوکزامبورگ، ازدواج همجنسگرایان این کشور قانونی شد و آن‌ها از حق سرپرستی فرزند نیز برخوردار خواهند بود. این قانون شش ماه دیگر به اجرا گذاشته خواهد شد.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، ۵۶ نماینده پارلمان لوکزامبورگ به این قانون رأی مثبت و تنها چهار نماینده به آن رأی منفی دادند. بدین ترتیب لوکزامبورگ در به‌رسمیت شناختن حقوق همجنسگرایان به بسیاری از کشورهای اروپا پیوست.

نخستین ازدواج‌های رسمی همجنسگرایان در لوکزامبورگ در آغاز سال ۲۰۱۵ ثبت خواهند شد.

همچنین قانون جدید ازدواج در لوکزامبورگ محدودیت ازدواج اجباری را تشدید و سن رسمی ازدواج را برای دختران و پسران ۱۸ سال تعیین کرده است.

پیش از این سن رسمی ازدواج برای دختران ۱۶ سال و برای پسران ۱۸ بود.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
گزارشی از جشن غرور همجنس گرایان در تورنتو

مراسم جشن غرور همجنسگرایان (پراید) امسال از 20 ژوئن در کانادا شروع شده و تا 29 ژوئن هم ادامه دارد. روز افتتاحیه ساعت ۶ عصر بود که به سمت محل برگزاری افتتاحیه گی پراید واقع در میدان Nathan phillips حرکت کردیم. میدان، مملو از جمعیت بود، پیر و جوان. از همه گروه ها بودند، گی، لزبین، ترنسکشوال و ...

نکته جالب تر این بود که از همه رده های سنی بودند. دو خانم لزبین را دیدم که پارتنر هم بودند و 60 ساله بودند، خیلی هم سرحال و شادمان. خیلی شادمان بودم که می دیدم بچه های ایرانی هم اونجا هستند. در واقع از تمام کشورها برای این مراسم آمده بودند، آمریکا، کشورهای اتحادیه اروپا و حتی کشورهای آسیایی. در مجموع برآوردها می گویند که حدود ۲.۸ ملیون نفر از سراسر دنیا به تورنتو می آیند برای شرکت در این مراسم.

در مراسم افتتاحیه، شرکت کننده ها با لباس های عجیب و متنوع آمده بودند، انبوهی از لباس های رنگی که تلاقی آنها با پرچم های رنگین کمانی، رنگ بازی وسیع و جذابی آفریده بود. تبلیغات رنگارنگ شرکت ها، بانک ها، رستوران ها و فروشگاه های کانادایی برای حمایت از همجنسگرایی هم بازی رنگ ها را مضاعف کرده بود.

مراسم حدود ساعت ۷:۳۰ شروع شد، با چند سخنرانی در مورد تاریخ همجنس گرایی در کانادا و تورنتو و تصویب قانون ازدواج همجنس گراها در کانادا. چاشنی سخنرانی ها هم موزیک بود، رقص و برنامه های سرگرم کننده.

در ادامه برنامه، کاتلین وین (Kathleen Wynne) نخست وزیر انتاریو که در انتخابات اخیر انتخاب شده و خودش هم لزبین هست، به همراه همسرش برای سخنرانی روی سن آمدند. حضور آنها با استقبال و تشویق شدید مردم مواجه شدند.

در بخش دیگری از این مراسم، ملیسا اتریج (Melissa Etheridge) که در مسابقات گرمی امسال مقام اول رو کسب کرده بود، به اجرای برنامه پرداخت. برنامه اش با استقبال وسیع مردم همراه شد، بازار رقص، بوسه و آتش بازی هم گرم بود.

این مراسم 5 ساعت طول کشید، پس از پایان مراسم، گی ها و لزبین ها دست در دست هم، عاشقانه در حال قدم زدن بودند. واقعیت اینکه وقتی این صحنه را دیدم، گریه ام گرفت. خاطراتم زنده شد، خاطرات ایران و انبوه لزبین هایی که به سختی زندگی می کنند، خاطرات دوران ترکیه و سختی هایی که کشیدم، خودم و دوستانم که چه فشارهایی را تحمل کردیم. الان اینجا می توانستم معنای آزادی را درک کنم، اشک ریزان ولی با شوق بسیار.


منبع : ایران وایر
     
  

 
نمایشگاه زوج‌های همجنسگرا در کانادا

زوج‌های همجنس غیرکانادایی که به خاطر عشق به یکدیگر به کانادا مهاجرت نموده‌اند، موضوع نمایشگاه چندرسانه‌ای تورنتو شده است.
آنها «تبعید شدگان عشق» هستند که فقط به دلیل عشق اینجا حضور دارند.
نمایشگاهی با عنوان "Landed: Together in Canada" از داستان زندگی زوج‌هایی حکایت می‌کند که تصمیم گرفتند با وجود آنکه هیچ کدام اهل کانادا نبودند، کانادا را به عنوان محل زندگی انتخاب کنند. چرا که در جای دیگری نمی توانستند بصورت قانونی به عنوان یک زوج زندگی کنند.

یک زوج همجنسگرای آمریکایی- اندونزیایی در توصیف جدایی خود قبل از اسکان در کانادا می گویند: وقتی که پارتنرم در فرودگاه سوار هواپیما شد، مطمئن نبودم که باز هم می‌توانم او را ببینم یا خیر. این درست شبیه تماشای غرق شدن انسان دیگری است.
آنها به کشوری که ازدواج همجنسگرایان را به رسمیت می‌شناسد، پناه می‌برند که با یک سیستم مهاجرتی نسبتا باز آنها را می پذیرد.
ان نمایشگاه که می توان آثار آن را در "مرکز تئاتر باغ زمستانی Elgin" از ۲۴ می لغایت ۲۹ ژوئن ۲۰۱۴، دید و شنید، از تجربه شخصی هنرمندی به نام Sara Foy که خود تبعیدی عشق از امریکا به کانادا است، الهام گرفته است. که البته پارتنر او Luise Heyerhoff اهل کانادا بوده است.

Foyمی گوید: در عرض چند هفته از ورود من به کانادا، زوج دیگری را ملاقات کردم که به دلیل مشابهی به کانادا آمده بودند. همین برای من الهام بخش بود که بتوانم زوج‌های دیگری را پیدا کنم که از امریکا و یا کشورهای دیگری که زوج‌های هم‌جنس در آن امکان زندگی آزاد را ندارند به کانادا مهاجرت کرده‌اند. Foy شریک زندگی خود Heyerhoff را در سال ۲۰۰۹ در آمریکا ملاقات کرد و سال گذشته به کانادا مهاجرت نمود.
این مساله مرا به فکر واداشت که اگر کانادا جواب نمی داد، برخی از این رابطه ها به جدایی ختم می‌شد. این کانادا است و نه چیز دیگری. من فکر می‌کردم که این داستانی است که باید بازگو شود و به دنبال راهی می‌گشتم که بتوان مبارزاتی که این افراد برای عشق‌شان داشتند را به اشتراک بگذارم.

Foy توانست از طریق دوستان، گروه های حمایتی از جمله مهاجرت و برابری، وبلاگ‌های شخصی و حتی فهرست کریگ، بیش از ۵۰ زوج همجنس دو ملیتی (زن و مرد از ۲۰ تا ۷۰ ساله) با طیف گسترده‌ای از پیشینه‌های تخصصی و ملیت‌ها در سراسر قاره پیدا کند.

بسیاری از پارتنرهای خارجی، از سریلانکا، ونزوئلا، ژاپن، هلند، فرانسه، اندونزی، تایوان، زیمبابوه، اسپانیا، انگلستان و یونان پارتنرهای امریکایی خود را در ایالات متحده ملاقات کرده‌اند. در حالی که برخی از آنها بازگشت خود را با روش‌هایی چون تحصیل و یا جستجوی کار و اجازه اقامت کاری، به تعویق انداخته بودند ولی اغلب آنها برای اینکه کنار همسران خود باقی بمانند، در ایالات متحده بصورت غیر قانونی زندگی می‌کردند.

Foy پس از ماه‌ها مصاحبه شخصی با افراد مختلف در استان‌های انتاریو، بریتیش کلمبیا، کبک و ... توانست داستان زندگی ۱۸ زوج را گردآوری کند. این داستان‌ها بصورت چندرسانه‌ای – که صدا تصویر و عکس‌های مشترک این زوج‌ها در آن گنجانیده شده- به نمایش در آمده است.
Foy می گوید: زمانی که با افراد راجع به لحظاتی که از پارتنر خود جدا شدند، گفتگو می‌کردم، وقتی که آنها از لحظه‌ی جدایی خود و لحظه‌ای که رفتن پارتنر خود را می دیدند، می گفتند، برایشان خیلی سخت و عذاب آور بود.

او گفت: همه این احساسات، احساس درماندگی، ناامیدی، ترس از جدایی، عدم اطمینان و حس زندگی در برزخ در این لحظات وجود دارد. بسیاری از زوج ها، مجبور به پرداخت بهای سنگینی برای عشق شدند از جمله ترک خانواده و دوستان، رها کردن موفقیت‌های شغلی و تحمل بدهی‌های ناشی از مهاجرت.

Foy که در حال حاضر ۳۵ سال دارد، اهل کارولینای شمالی است. او در حال اتمام کارشناسی ارشد خود در رشته هنرهای زیبا از دانشگاه رسانه‌های مستند رِیِرسون است. وی می گوید: این تصمیم بزرگی برای آنها بود. برخی از آنها وقتی به اینجا مهاجرت کردند، با بیکاری مبارزه کردند و خیلی چیزها را رها کردند که در اینجا بطور دائم و قانونی با هم باشند.

وی افزود که همه زوج‌هایی که در نمایشگاه نمایش داده شده‌اند، زندگی در کنار هم را به خوبی و خوشی ادامه نداده‌اند، و ۲ زوج از ۱۸ زوجی که نمایش داده شده، از هم جدا شده‌اند.

Foy می گوید که اگرچه دادگاه عالی امریکا در دسامبر گذشته حکم داد که محدود نمودن تفسیر ازدواج و همسر به جنس مخالف خلاف قانون اساسی است، و درها را برای ازدواج زوجهای هم‌جنس و مهاجرت آنها گشود، بسیاری از زوجهایی که در پروژه او شرکت داشتند، تمایلی به بازگشت ندارند. او می گوید "ما از کانادا به خاطر اینکه ما را با آغوش باز پذیرفت سپاسگذاریم".


منبع : ایرکو
     
  

 
آمریکا اوگاندا را به علت وضع قوانین ضدهمجنس‌گرایی تحریم کرد
در سال ۲۰۱۱، دیوید کاتو، فعال حقوق همجنس‌گرایان در اوگاندا به قتل رسید. قتلی که ریشه آن به پیامدهای همجنس‌گرایی‌-هراسی نسبت داده شد

آمریکا کشور آفریقایی اوگاندا را به علت وضع قوانین ضدهمجنسگرایی تحریم کرده و این قوانین را ناقض حقوق جهانشمول بشر دانسته است. اوگاندا هم در واکنش به این تحریم‌ها گفته "برای وضع یا تغییر قوانین رشوه قبول نمی‌کند."

کاخ سفید روز پنجشنبه (۱۹ ژوئن - ۲۹ خرداد) اعلام کرد مطابق تحریم‌های وضع شده، به اوگاندایی‌هایی که در اجرای قوانین ضدهمجنسگرایی نقش داشته باشند اجازه ورود به ایالات متحده داده نخواهد شد.

مطابق تصمیم واشنگتن، این کشور همچنین کمک‌های مالی خود به بعضی از پروژه‌های در حال اجرا در اوگاندا را قطع کرده و همکاری‌های خود با ارتش اوگاندا را هم متوقف می‌کند.

اوگاندا هم در واکنش به این تصمیم اعلام کرده است اجازه نخواهد داد که "غرب" برای تغییر این قانون بر کامپالا فشار بیاورد.

قانون جدید مورد مناقشه ماه فوریه گذشته (اسفند گذشته) در اوگاندا به کلیک تصویب رسید و به موجب آن همجنس‌خواهان و "مروجان" همجنسگرایی مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و ممکن است حتی در دادگاه به حبس ابد محکوم شوند.

همزمان فعالان حقوق بشر با ارایه توماری با ۹ هزار امضاء به سازمان ملل متحد از کشورهای عضو این نهاد بین‌المللی درخواست کرده‌اند که در برابر انتخاب سام کوتسا، وزیر خارجه اوگاندا که به تازگی به عنوان رئیس شصت و نهمین مجمع عمومی در سازمان ملل متحد برگزیده شده، موضع بگیرند و با انتخاب او مخالفت کنند.

در همین حال، بانک جهانی ، اعطای کمک ۹۰ میلیون دلاری خود به طرح های سلامت و بهداشت در اوگاندا را فعلا متوقف کرده است و چند کشور اروپایی چون دانمارک، نروژ، هلند و سوئد هم کمک های مالی خود به اوگاندا را قطع کرده‌اند.

بحث درباره این طرح در سال ۲۰۰۹ آغاز شد و از‌‌ همان زمان نیز این طرح مورد انتقاد شدید بوده است؛ از جمله باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، پیش‌تر آن را "عقب‌گردی در رعایت و احترام به حقوق بشر" در این کشور آفریقایی دانست.

دولت اوگاندا مخالف تصویب این طرح بود و می‌دانست این طرح ممکن است به تعلیق کمک‌های خارجی به این کشور منجر شود. اما شماری از نمایندگان محافظه‌کار مجلس این کشور به تصویب آن اصرار داشتند.

دیوید باهاتی، عضو پارلمان و مبتکر این طرح و حامیان او، مجازات همجنس‌گرایان را تلاشی برای "حفظ ارزش‌های سنتی خانواده در برابر تهاجم فرهنگ غربی" عنوان کرده بودند.

یووری موسوینی، رئیس جمهوری اوگاندا در مورد تصویب لایحه ضد همجنسگرایی تردید داشت اما موفق نشد حزب خود را متقاعد کند.

در طرحی که در ابتدا پیشنهاد شده بود در بعضی از موارد، مانند ارتباط با کودکان یا در مواردی که فرد همجنس‌گرا مبتلا به اچ‌آی‌وی باشد، مجازات اعدام در نظر گرفته شده بود، اما این بخش‌ها بعدا تعدیل شد.


منبع : بی بی سی
     
  

 
لیندا هاروی: تراجنسی ها شیطانی هستند!

لیندا هاروی در برنامه رادیویی خودش در آمریکا به مبارزه با جنبش های حامی حقوق تراجنسی ها و مخصوصا لاورن کاکس برخاسته است.

او در برنامه رادیوی سازمان mission:America به شدت به تراجنسیتی ها و به خصوص لاورن کاکس حمله کرد

او اعتقاد دارد آمریکا به سمت پذیرش و تصویب رفتارهایی می رود که باعث هرج و مرج می شود و واقعیت و خواست خدا را نادیده میگیرد و این مسائل پیامدهای بد بسیاری دارد و مخصوصا کودکان را در معرض خطر قرار می دهد

او می گوید: «اگر قرار باشد شیطان یک استراتژی خوب برای گیج کردن و تضعیف پایه های آمریکا انتخاب کند، چه راهی بهتر از ایجاد سردرگمی در جنسیت»

هاروی همچنین ورود یک کشیش تراجنسی به کلیسای ملی را محکوم می کند و اعتقاد دارد این کار برای تضعیف مسیحیت است و باعث آن جنبش های شیطانی تراجنسی ها است

مسیحیت کماکان با تغییر جنسیت مشکل دارد و تغییر جنسیت در افراد تراجنسی را نمی پذیرد و آن را شیطانی و غیرواقعی می داند.

سازمان mission:America یک مجموعه مسیحی است که در سال ۱۹۹۵ تاسیس شد تا اخبار فرهنگی و روز مرتبط با مسیحیان را پوشش دهد.


منبع : محتا
     
  
صفحه  صفحه 13 از 41:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA