انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 14 از 41:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
گفت و گو با احمد شهید درباره وضعیت اقلیت‌های جنسی در ایران
احمد شهید چهار سال است که به‌عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل، وضعیت حقوق بشر در ایران را بررسی می‌کند. در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو چهار ماه پیش، با ۲۱ رای موافق، ۱۶ رای ممتنع و ۹ رای مخالف، قطعنامه‌ای تصویب شد که بر پایه آن، ماموریت احمد شهید، به مدت یک سال دیگر، تا ماه مارس سال آینده میلادی تمدید شده است. تازه ترین گزارش او درباره وضعیت حقوق بشر مارچ 2014 منتشر شده است.

در این گزارش هیچ اشاره‌ای به حقوق اقلیت‌های جنسی نشد. در حالی که انتقادهای مقامات حکومت ایران از عملکرد احمد شهید و حمله به وی به دلیل پرداختن به حقوق هم‌جنس‌گرایان، هم‌زمان شدت یافته است. با او درباره وضعیت اقلیت های جنسی در ایران و محتوای گزارش تازه اش، گفت و گو کرده ام.

به‌عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران، در چه زمانی برای نخسین‌بار، نسبت به موقعیت اقلیت‌های جنسی در ایران آگاه شدید؟

من تقریبا به ‌محض این ‌که مسوولیتم را شروع کردم و حکم خود را گرفتم، نسبت به موقعیت اقلیت‌های جنسی در ایران آگاه شدم. گروه‌های دادخواهی در زمینه حقوق اقلیت‌های جنسی، همراه با گروه‌های دیگر حقوق بشری‌ که با این مساله برخورد داشتند، همواره در دادن اطلاعات معتبر و مرتبط یاری‌رسان بوده‌اند. در عوض، من بخشی از گزارش دوم خود به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در مارچ 2013 را به افراد «ال‌جی‌بی‌تی»( lesbian, gay, bisexual and transgender ) در کشور اختصاص دادم. من این بخش را بر شهادت‌های گرفته‌ شده از 12 تن از افراد جامعه ال‌جی‌بی‌تی ایران استوار کردم؛ افرادی که به ‌تازگی از ایران فرار کرده بودند و گزارش می‌دادند که به ‌دلیل گرایش جنسی خود، به‌طور کلی یا جزیی مورد آزار قرار گرفته و زجر کشیده‌اند.

آیا شما باور دارید که آزادی جنسی و بودن به‌مثابه انسان، مانند آزادی مذهب از حقوق پایه‌ای هر فردی است؟

من باور دارم که افراد اقلیت جنسی مانند همه شهروندان، حق دارند حقوق برابر داشته باشند؛ به‌ویژه آن حقوقی که در اعلامیه جهانی حقوق بشر زیر عنوان حق حیات، حق آزادی، حق رها بودن از تبعیض و حق مصونیت علیه تعرض بی‌دلیل به حریم خصوصی برشمرده شده‌اند. در این مفهوم، من خودم را کاملا همراه خانم «ناوی پیلای»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد می‌دانم ‌که نوشته است: «موضوع گسترش حقوق برابر برای اقلیت‌های جنسی به‌گونه‌ای که آن‌ها هم چون دیگران لذت ببرند، به‌هیچ‌وجه تندروانه نیست. این مورد، بر دو اصل اساسی استوار است که بر پایه حقوق بشر جهانی بنا شده است: برابری و نبود تبعیض. کلمه‌های راه‌گشای اعلامیه جهانی حقوق بشر، روشن و صریح هستند؛ همه افراد بشر به‌جهت حقوق و کرامت انسانی، آزاد و برابر زاده شده‌اند.

یازدهم مارچ 2014، شما گزارشی درباره مسایل حقوق بشر در ایران داشتید، اما آن گزارش از جهت پرداختن به مسایل اقلیت‌های جنسی و نقض گسترده حقوق ایشان کاملن با گزارش گذشته شما در اکتبر 2013 متفاوت بود آن هم با توجه به این‌که فعالان حقوق بشر در عرصه‌های دیگر و گروه‌های سیاسی مخالف نظام توجهی به آن ندارند. چه‌چیزی از جانب شما در زمان میان دو گزارش روی داده است؟ چه‌چیزی در دیدگاه شما، در ارتباطتان با دولت ایران و در شرایط جامعه اقلیت‌های جنسی تغییر کرده است؟

مجمع عمومی سارمان ملل متحد و شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد محدودیت واژگانی ستخگیرانه‌ای را برای همه گزارش‌های من در نظر گرفته‌اند. در نتیجه، من اغلب قادر به پوشش تمام موارد مهم در همه گزارش‌هایم نیستم. واقعیت این است که فقط بخش‌های خاصی سازنده نسخه نهایی عمده آخرین گزارش‌های من هستند. این به این معنی نیست که موارد دیگر به همان اندازه مهم نیستند یا که حل شده‌اند یا به اندازه کافی به آن‌ها پرداخته شده است. در واقع از زمانی‌که من کارم را شروع کرده‌ام، آن‌جا هیچ تغییر مثبتی برای جامعه اقلیت‌های جنسی در ایران نداشته است.

آن‌جا اظهارات تازه‌ای توسط مقامات ایرانی وجود دارد که من نگران هستم مبادا برای تحریک مردم به خشونت علیه اقلیت‌های جنسی درنظر گرفته شده باشد. سیستمی از تبعیض‌های قانونی‌شده در محل باقی مانده و قانون مجازات اسلامی جدید – همان‌طور که من در گزارش 2013 خود به شورای حقوق بشر به آن اشاره کردم - هیچ نگرانی عمده‌ای را کاهش نداده است. علاوه‌براین، درحالی‌که من یک بحش کامل را به این موضوع در گزارش اخیرم اختصاص ندادم، شما می‌توانید تمرکز روی بعضی موارد اقلیت‌های جنسی را در ضمیمه گزارش بیابید.

از دیدگاه شما، دلیل حساسیت از سوی دولت ایران پیرامون همجنسگرایی و مسایل جنسی چیست؟ راه‌حل مقابله با این حساسیت را چه می‌دانید؟

درحالی ‌که من به ‌وضوح نمی‌توانم درباره مقامات ایرانی صحبت کنم، این تجربه من است که در کشورهای زیادی و نه‌ تنها در ایران، تبعیض علیه اقلیت‌های جنسی، یک پدیده فرهنگی و اجتماعی تاسف‌بار است. مانند بیش‌تر گونه‌های تبعیض، منشاء آن ترس، کمبود آگاهی و برانگیزش آزار نسبت به آن‌چه فکر می‌شود از «نُرم» فاصله دارد، است. در ایران، برخی از مقام‌ها تلاش دارند این مساله را به مذهب ربط دهند.

به‌ هرحال، من این را مساله ساده‌تری می‌بینم و این که اقلیت جنسی، مانند همه افراد، دارای حقوق پایه‌ای هستند که شامل حق حیات، آزادی، نبود تبعیض و برخورداری از حریم خصوصی می‌شود. مردم می‌توانند به ظواهر مذهب خود توجه و بدون نقض حقوق دیگران، به آن‌ها عمل کنند. به این مفهوم، ارایه حقوق پایه‌ای برای افراد حاضر در اقلیت جنسی، با هیچ مذهبی که من می‌شناسم ناسازگار نیست.


منبع : ایران وایر
     
  

 
درباره ی کاتلین وین، اولین نخست وزیر زن همجنسگرای انتاریو
مهرنوش احمدی- این هفته به مناسبت موفقیت کاتلین وین، نخست وزیر انتاریو کانادا و حزب لیبرال در انتخابات پنج شنبه ی گذشته مجلس و بدست آوردن اکثر کرسی های آن مناسب دیدم به طور مختصر به معرفی او و بیان پیشینه ی فعالیت های اجتماعی و سیاسی او بپردازم.


کاتلین وین پس از پیروزی انتخابات 12 جون 2014
با همسرش جشن می گیرد


کاتلین وین در بیست و یکم می سال ۱۹۵۳ در تورنتو به دنیا آمد و دوران کودکی و نوجوانی خود را در ریچموندهیل سپری کرد. او مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد هنر را در دانشگاه کویینز دریافت کرد، در دانشگاه تورنتو زبانشناسی خواند و همچنین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته ی آموزش بزرگسالان دریافت کرد.

خانم وین اولین نخست وزیر زن انتاریو و اولین همجنسگرای علنی است که در آمریکای شمالی به ریاست دولت رسیده است. او فعالیت سیاسی خود را در سال ۲۰۰۰ به عنوان عضو هیئت امنای مدارس عمومی در تورنتو آغاز کرد و در جریان آن قاطعانه با کثر بودجه در بخش آموزش و پرورش مخالفت کرد. او اولین بار در اکتبر ۲۰۰۳ از حوزه ی دان ولی غربی نمایندگی پارلمان انتاریو را کسب کرد و چهار سال بعد (۲۰۰۷) با شکست جان توری رهبر حزب محافظه کار انتاریو، صندلی خود را در مجلس حفظ کرد.

وین از سال ۲۰۰۶ در کابینه مک گینتی در پست های گوناگون از جمله رئیس کمیته ی دولت درخصوص امور کامیونیتی ها، رئیس گروه زنان لیبرال، وزیر آموزش، وزیر حمل و نقل، وزیر امور شهری و مسکن و امور بومیان انتاریو، انجام وظیفه کرده بود.

نکته ی حائز اهمیت در کمپین انتخاباتی اخیر که به دنبال آن کاتلین وین همراه حزب لیبرال موفق شد کرسی های بیشتری را در مجلس به دست آورد و دولت خود را از اقلیت به اکثریت ارتقا دهد این است که گرایش جنسی خانم وین محور اخبار، سخنرانی ها و مصاحبه های او قرار نگرفت، بلکه آنچه برای خبرگزاری ها و مخاطبین مهم بود شنیدن برنامه های او برای حل مسئله ی حمل و نقل، کثری بودجه، خدمات عمومی و غیره بود. این خود نشان از پیشرفت جامعه ی تورنتو در پذیرش افراد با گرایش های متنوع در پست های مهم تصمیم گیری می دهد.

وین که بیش از بیست و پنج سال است با جین رونتویت همسرش زندگی می کند سه فرزند و سه نوه دارد. او در جواب سؤال خبرگزاری روزنامه ی تورنتو در سال ۲۰۱۳ در جریان مبارزات انتخاباتیش برای ریاست حزب لیبرال که پرسیده بود؛ آیا اونتاریو آمادگی برای پذیرش یک همجنسگرای علنی به عنوان نخست وزیر دارد، گفت:

همجنسگراهراسی در کمپین های انتخاباتیش همیشه مطرح بوده است که یک نمونه ی آن همین سؤال است. در این سؤال گرایش جنسی او به عنوان یک مسئله که می تواند انتخاب او را تحت تأثیر قرار دهد مطرح شده ولی در واقع مردم اونتاریو را دست کم گرفته است و فرض گرفته که گرایش جنسی نتیجه ی انتخابات را تأیین می کند.

او همچنین در یکی از سخنارنی های پرشور خود در همان سال در برابر مجمع حزب لیبرال گفت: "این استان تغییر کرده است، حزب ما تغییر کرده است. من گمان نمی کنم تبعیض در دل مردم اونتاریو همانند گذشته وجود داشته باشد" با وجود اینکه او به عنوان یک چهره ی همجنسگرا به عرصه ی سیاست نیامده و خود را گی اکتیویست نمی داند ولی همواره به طور علنی با همسر خود در مراسم و سخنرانی های مختلف ظاهر شده است. در سال گذشته نیز در حالی که راب فورد شهردار تورنتو از شرکت در مراسم پراید تورنتو سرباز زد، خانم وین با همسرش در راهپیمایی پراید شرکت کرد.


منبع : شش رنگ
     
  

 
اینرا ریچارد لوسیمبو فعال حقوق همجنسگرایان در اوگاندا در گفتگویش با تلویزیون کانادا

هرگز نمیخواهم از کشورم برم. این کشور من است. همه خانواده ام اینجایند. همه زندگی من اینجاست. من اینجا بزرگ شده ام و ما همجنسگرایان کار زیادی اینجا داریم که باید انجام شود.

این را ریچارد لوسیمبو مبارز و کوشای حقوق همجنسگرایان در اوگاندا در گفتگویش با تلویزیون کانادا گفت.

یادآوری میشود که پارلمان و پرزیدنت کشور اوگاندا با کمک کلیساهای تندرو امریکایی از پارسال قوانین همجنسگرا ستیزانه گسترده ای را نهاده است. این قوانین بارها از سوی کشورها و سازمانهای جهانی سرزنش شده اند.


منبع : gaystarnews
     
  
↓ Advertisement ↓

 
ایرانیان در جشن دگرباشان جنسی در ترکیه

برنامه های جشن افتخار دگرباشان جنسی امسال در ترکیه در هفته آخر ماه ژوئن برگزار می شود و در نهایت با رژه همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتی ها در روز یکشنبه ۲۹ ماه ژوئن پایان می یابد.

در برنامه های جشن افتخار در ترکیه، ایرانیان دگرباش جنسی حضور پررنگی دارند. روز پنجشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲(۲۶ جون ۲۱۴) شبکه لزبین‌ها و ترنسجندرهای ایرانی (شش رنگ) به همراه سازمان عدالت برای ایران، نشستی را برای آگاهی‌رسانی در مورد تغییر جنسیت اجباری در ایران برگزار کردند. گزارش تصویری زیر قسمتی از برنامه‌های نشست "نه به تغییر جنسیت اجباری" در جشنواره پراید شهر استانبول است.


منبع : رادیو زمانه
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   

 
دِمی لِواتو برای اولین بار فاش کرده است که پدربزرگ او همجنس گرا بوده است

دِمی لِواتو برای اولین بار فاش کرده است که پدربزرگ او همجنس گرا بوده است، و در دهه ی 60 میلادی همجنس گرایی اش را علنی کرد.

داور سابق مسابقه اکس فکتور آمریکا، که در تکزاس بزرگ شده است، گفت:"تا به حال در این باره صحبت نکرده بودم، ولی پدر بزرگ من خودش از پیشگامان بوده است."

"او بسیار شجاع بوده است که در دهه ی 60 همجنس گرایی اش را علنی کرد، و حس میکنم قسمت بزرگی از روحیه ی من به او رفته است."

"او چند سال پس از برون آیی/آشکارسازی همجنس گرایی اش از دنیا رفت و آرزو داشتم که میتوانست تمام این پیشرفت های ایجاد شده تا به امروز را ببیند."

"بسیارباعث افتخار است که از سوی جامعه ی ال جی بی تی مورد استقبال و پذیرش قرار گرفت، بنابر این بسیار از شما ممنون هستم."

این خواننده موزیک ویدئوی جدید خود را که 26 ژوئن (فردا) منتشر میشود را نیز در مراسم پراید (جشن افتخار ال جی بی تی آی ها) فیلم برداری کرده است.


منبع : pinknews
     
  

 
گزارش جشن بین المللی کوییرها و ترنس ها در تورنتو
امسال تورنتو میزبان یکی از بزرگ ترین جشن های سالانه ی کانادا، جشن بین المللی پراید ۲۰۱۴ است. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که هر پنج شنبه در اسرع وقت یک نسخه از شهروند را از گوشه ی در ورودی مغازه ی محله ی خود تهیه می کنید، هنوز وقت دارید که سه روز باقی مانده از این جشن را تجربه کنید. در یک هفته ای که گذشت، خیابان ها ی دان تاون، سالن های نمایش، گالری ها، فرهنگ خانه ها و ساختمان های حمایت گر همجنسگرایان، کوییرها، ترنس ها و دیگر اقلیت های جنسی شاهد برنامه های پنل سخنرانی، نمایش کارهای هنری، برگزاری کنسرت توسط خوانندگان از اقصا نقاط جهان و پارتی ها و فعالیت های مختلف بوده اند.

در این گزارش سعی می کنم به گوشه هایی از این مراسم در این چند روز اشاره کنم تا تصویر کلی از فعالیت ها و برنامه هایی که در این ده روز در قالب "پراید" انجام می شود به کسانی که به هر دلیلی موفق به شرکت در این جشن نمی شوند، بدهم.


پراید تورنتو همه ساله با بالا بردن پرچم شش رنگ رنگین کمان در مقابل ساختمان شهرداری برگزار می شود. امسال یکی از حمل کنندگان این پرچم گیلبرت بیکر بود، کسی که ۳۶ سال پیش به پیشنهاد هاروی میلک پرچم را طراحی کرد بود. همچنین از قسمت های قابل توجه بازگشایی، مناجات یک کوییر بومی کانادایی – به نمایندگی از صاحبان اولیه ی این زمین که کانادا نام گرفته – بود. این حرکت علاوه بر رقص ویژه ی بومیان با لباس های سنتی خود در واقع نشانه ی تصدیق مالکیت بومیان بر این زمین از طرف کمیته ی پراید به نمایندگی از مردم کانادا بود.

همچنین کاتلین وین نخست وزیر لزبین انتاریو به همراه همسرش جین بر روی صحنه ظاهر شد و علاوه بر تبریک جشن پراید به راهی که کماکان در پیش جامعه ی ال جی بی تی کانادایی است و مشقت هایی که جامعه ی اقلیت جنسی در کشورهای دیگر همچون اوگاندا، روسیه، ایران و غیره تحمل می کنند اشاره کرد.


در این مراسم به تاریخچه ی مبارزات جنبش همجسنگرایان در آمریکا و کانادا و یاد کسانی که در این جنبش نقش داشته اند نیز اشاره شده. راب فرد، شهردار محافظه کار و خبرساز تورنتو نیز مثل سال های گذشته از شرکت در این مراسم خودداری کرد.

مراسم بازگشایی با اجرای خواننده ی حامی، دبورا کاکس و هنرمندان کوییر از جمله اجرای بی نظیر ملیسا اتریج ادامه پیدا کرد و با یک آتش بازی فوق العاده ی ۱۰ دقیقه ای به پایان رسید.

آخر هفته ی گذشته موسیقی بارها، کلاب ها و صحنه هایی که در خیابان چرچ برپا شده بود، جمعیت زیادی از همجنسگرایان، ترنس ها و دیگر افراد را به سمت خود جلب کردند. صحنه ها در این چند روز به تصاحب هنرمندان مبدل پوش از کشورهای مختلف در آمدند که با رقصندگی، خوانندگی و اجراگری خود علاوه بر اذهان جنسیت زده ی ما بدن هایمان را نیز به لرزه در آوردند.

پراید مثل هر سال علاوه بر جشن و پارتی برنامه هایی نیز برای اطلاع رسانی و آموزش در نظر گرفته است. از این دست می توان کنفرانس حقوق بشر پراید بین المللی را نام برد که از ۲۵ تا ۲۷ در دانشگاه تورنتو با دعوت از فعالان حقوق جامعه ی ال جی بی تی و پژوهشگران، از سر تا سر دنیا برای حضور و گفت و گو درباره ی وضعیت حقوق جامعه ی اقلیت های جنسی در نقاط مختلف جهان برگزار می شود.

این کنفرانس موضوعاتی همچون قوانین همجنسگراستیز روسیه، وضعیت کارگران جنسی، خشونت علیه جامعه ی اقلیت جنسی و حرکت به سمت ایجاد محیط های همجنسگرا دوست تر در مدارس برای کودکان و نوجوانان همجنسگرا را نیز در دستور کار خود دارد. فرانک موگیشا فعال حقوق اقلیت های جنسی، ماشا گسن خبرنگار روس و ماریل کاستو اسپین مربی سکس نیز در میان سخنرانان حضور دارند.


از دیگر کنفرانس ها که روز دوشنبه شب برگزار شد در رابطه با هموناسیونالیسم بود که به نقد جنبش های آزادی خواهی همجنسگرایان با سویه ی ملی گرایی پرداخت. سخنرانان پنل که همگی از فعالان، پژوهشگران و اساتید مطالعات جنسیت و کوییر بودند به نقد سیاست های دولت ها و سازمان های حامی اقلیت های جنسی در به حاشیه راندن اقلیت های نژادی همچون سیاه پوستان و ملت های بومی کانادایی پرداختند.

به دلیل جالب بودن مطلب جا دارد که گزارش مفصل این گفت و گو ها را در مجالی دیگر بنویسم.

روز سه شنبه ساعت ۹:۳۰ نیز یادمان جانباختگان ایدز با روشن کردن شمع، سخنرانی، اجرای موسیقی الهام بخش و بازگو کردن تاریخچه ای از مبارزات همجنسگرایان در این زمینه برگزار شد و توضیح داده شد که این مبارزات عمدتاً به منظور تابوزدایی از ایدز و از بین بردن باور غلط عموم مبنی بر برابر بودن ایدز با همجنسگرایی که منجر به تشدید همجنسگراهراسی و کوتاهی دولت و سازمان های بهداشتی در برخورد با این اپیدمی می شد صورت گرفت. از سخنگویان این برنامه خانم باربارا هال، از شهرداران پیشین تورنتو و از حامیان همیشگی جامعه ی کوییر و ترنس این شهر و یک کنشگر از کشور اوگاندا بودند.

از مهم ترین برنامه های رسمی پراید در سه روز باقی مانده راهپیمایی ترنس ها و هوادارانشان در ۲۷ ام و دایک مارچ (راهپیمایی لزبین ها و هوادارانشان) در ۲۸ ام و نهایتاً راهپیمایی همگانی در روز ۲۹، آخرین روز پراید است. این راهپیمایی ساعت ۲ بعد از ظهر از نبش چهار راه چرچ و بلور به سمت غرب آغاز می شود و با طی کردن مسیر یانگ از خیابان بلور تا دانداس به پایان می رسد.


مهرنوش احمدی

منبع : شش رنگ
     
  

 
راهپیمایی افتخار (پراید) دیروز در استانبول ترکیه

همجنس گرایان و ترنسجندرهای ایرانی نیز در بین تظاهرکنندگان حضور داشتند.
به گفته ی رسانه های دولتی ترکیه ده ها هزار نفر در این راهپیمایی شرکت کردند.


برای دیدن تصاویر بیشتر از این راهپیمایی اینجا را کلیک کنید.
     
  

 
رژه دگرباشان جنسی ایرانی در جشن جهانی پراید

جشن افتخار دگرباشان جنسی بیش از سی سال است که در شهر تورنتو برگزار می‌شود اما این شهر امسال میزبان همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتی‌ها از سراسر جهان بود.

رژه دگرباشان جنسی در روز یکشنبه ۸ تیرماه (۲۹ ژوئن) پایان جشنواره ده روزه پراید جهانی (World Pride) بود که در شهر تورنتو برگزار شد. از چهار سال پیش تا کنون، هرسال یک شهر میزبان جشن جهانی افتخار و غرور دگرباشان جنسی می‌شود و تورنتو اولین شهر در آمریکایی شمالی است که میزبان «پراید جهانی» شده است.

دگرباشان جنسی ایرانی نیز در این جشن حضور داشتند و از شهرهای مختلف برای شرکت در رژه افتخار به تورنتو سفر کرده بودند. به غیر از برنامه رژه دگرباشان جنسی ایرانی، یکی از پارک‌های اطراف محله دگرباشان جنسی یا «گی ویلج» نیز از طرف شهرداری تورونتو در اختیار گروه‌های ایرانیان دگرباش جنسی قرارگرفته و مراسم رقص و پایکوبی با موسیقی فرهنگ‌های مختلف ترک، کرد، فارس و عرب در آنجا برقرار بود.

این هشتمین سال است که ایرانیان در رژه افتخار جشن دگرباشان جنسی تورنتو شرکت می‌کنند. زنان همجنسگرای ایرانی اما بیش از ۱۸ سال است که در رژه زنان همجنسگرا مشهور به «مارش دایک‌ها» شرکت می‌کنند.


برای مشاهده تصاویر بیشتر از این خبر،لطفا به منبع خبر مراجعه کنید.

منبع : رادیو زمانه
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   

 
تصویرهایی از رژه دگرباشان در استانبول

بیا تا فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم. این عبارت آشنا را دو زن ایرانی همجنسگرا را روی تی شرت شان نقش کرده بودند، دوستم که قرار بود عکاسی کند دیر آمد و تا آمدم با آیپد بجنبم و عکس شان را به یادگار داشته باشم، رفته بودند. آنها انبوه دیگری بودند. رنگین کمانی از انسان ها.

قرار قبلی ساعت 5 عصر یکشنبه (امروز) بود ولی از ساعت 4 شروع شد رژه دگرباشان جنسی. از میدان تکسیم استانبول شد و سیل پرچم های رنگین کمانی به سرعت آسمان خیابان استقلال را جان بخشید. همه به هم پیوسته بودند، از کودکانی که شادمانه از بودن در این جمع لذت می بردند و تا پیرمرد و پیرزن هایی که در حاشیه مراسم بحث می کردند.

در آغاز دیدن یک دختر محجبه ترک که حامی دگرباشان جنسی بود، توجه و تعجبم را برانگیخت، تعداد محجبه های جمع کم بود ولی حضورشان مهم بود و با استقبال دیگران مواجه می شد. اندک اندک شعارها شروع شدند، برابری خواهانه، عاشقانه و گاه جنسی.

در متن اما یک موضوع مهم تر از همه بود؛ همه لبخند می زدند، با صمیمیت یکدیگر را پذیرا می شدند، بازار رقص و ترانه گرم بود و هزار آوا به گوش می رسید، برآیند آوازها اما انسانیت بود، آزادی و برابری.

چهره های عجیب در میان جمع کم نبودند، صورت های متفاوت، قدهای بلند، هفت قلم آرایش های تند و گاه شگفت برانگیز، با این حال همه چیز به سادگی و مهربانی جاری بود.

ایرانی ها هم آمدن شان موجی برانگیخت ولی زود در جمع گم شدند، گم شدنی نه از جنس غریبگی، از جنس آشنایی. آنها نیز همراه هزاران دگرباش جنسی گردآمده در خیابان استقلال استانبول رژه رفتند، رژه افتخار. رژه ای که تنها به افتخار آنها برگزار شد، به افتخار همه انسان ها بود، انسان هایی که روز بروز درک بیشتر، وسیع تر و عمیق تری از لذت آزادی و برابری برای همه پیدا می کنند.

.....................

عکس های این گزارش با همراهی دوستم، هستی وطن پور تهیه شده است. کیفیت پایین برخی عکس ها به علت عکاسی با آیپد است.


برای مشاهده تصاویر بیشتر از این خبر،لطفا به منبع خبر مراجعه کنید.

منبع : ایران وایر
     
  

 
تندروهای ایران و همجنس‌گرایی (گزارش)


چندی پیش حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان، وابسته به طیف تندرو جناح محافظه‌کار ایران، یک استاد دانشگاه امریکایی را «مروج همجنس‌بازی» خواند، اما به خلاف انتظار، به دلیل این موضوع مورد انتقاد قرار گرفت.

محمد مطهری، روحانی‌ای که معاونت یک بنیاد پژوهشیِ دینی را بر عهده دارد، در نامه‌ای بلند به مدیر مسئول کیهان او را بابت تمایلش به این گونه حملات شدیداً مورد انتقاد قرار داد:

«برای من قابل‌درک نیست که چرا کیهان تا کسانی را جاسوس و همجنس‌باز و مزدور و ساده‌لوح و... ننامد روزش شب نمی‌شود.» مطهری شاید در خارج از ایران چهره چندان شناخته‌شده‌ای نباشد، اما او فرزند آیت‌اللهِ پرنفوذی است که از بنیانگذاران انقلاب اسلامی بود.

جنجال اخیر زمانی به راه افتاد که از «کلی جیمز کلارک» (Kelly James Clark)، پژوهشگر ارشد «موسسه بین‌الادیانی کافمن» (Kaufman Interfaith Institute)در «گرند رپیدزِ» (Grand Rapids ) ایالت میشیگان امریکا، دعوت شد تا در تاریخ ششم ژوئن در دانشگاه فردوسی مشهد درباره دین و خاستگاه‌ های آن به سخنرانی بپردازد.

اما سخنرانی کلارک در پی اعتراض جمعی از دانشجویان که او را به ترویج همجنس‌گرایی متهم می‌کردند لغو شد. همچنین به گزارش «تهران تایمز»، «گروه فشاِر» دانشگاه فردوسی کلارک را متهم کرد که «تئوریسین تفکر داروین» است و چندین بار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسراییل، دیدار کرده است.

روزنامه کیهان فرصت را غنیمت شمرد تا از این جنجال به نفع خود بهره ببرد و نوشت کلارک ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده است و در صدد پیشبرد پروژه «اسلام امریکایی» است، و در ادامه او را حامی همجنس‌گرایی نامید.

کلارک از لس‌آنجلس در ایمیلی در پاسخ به سؤالات «ایران‌ وایر» نوشت: «حدود ۳۰ درصد حق با آن هاست. من چندین بار در بخش وبلاگ‌ های «هافینگتن‌ پست» از حق ازدواج همجنس‌گرایان دفاع کرده‌ام، اما فعال حقوق همجنس‌گرایان نیستم. بله، از نظریه تکامل دفاع می‌کنم و معتقدم که این نظریه با مسیحیت و اسلام سازگار است. هیچ دیداری با نتانیاهو نداشته‌ام و عامل پروژه اسلام امریکایی نیستم. اصلاً درست نمی‌دانم معنای این عبارت چیست.»

عنوان سخنرانیِ لغوشده کلارک «دین و دانش منشاء» بود، و او قرار بود سخنرانی دیگری نیز با عنوان «آزادی و تساهل در عصر منازعات مذهبی» ایراد کند.

او می‌گوید: «احتمالاً باید سخنرانی دوم را اول ایراد می‌کردم. آنجا که بودم از هیچ‌ یک از این اتهامات اطلاع نداشتم و بعداً بود که چیزهایی درباره گروه‌ های محافظه‌کار شنیدم. همچنین فهمیدم که حزب‌الله ایران سابقه مرا بررسی کرده و متوجه شده که ارزش مخالفت ندارم. مطلع شدم که مردم اعتراض کرده‌اند و سخنرانی‌ام لغو شده است. فقط ۲۰ دقیقه قبل از سخنرانی از لغو آن خبردار شدم.»

تندروهای ایران ترجیح می‌دهند به جای لفظ «همجنس‌گرا» از اصطلاح توهین‌آمیز «همجنس‌باز» استفاده کنند؛ واژه‌ای که در فرهنگ ایران بار منفی دارد و بیشتر اوقات برای تحقیر افراد همجنس‌گرا از آن استفاده می‌شود.

«ویلیام بیمن»، (William Beeman) استاد مردم‌شناسی دانشگاه «مینه‌ سوتا» و متخصص خاورمیانه با محوریت ایران، می‌گوید: «ایرانیانِ متجدد و طبقه بالا وقتی می‌خواهند از روابط بین دو جنس موافق به معنای اروپایی یا آمریکاییِ کلمه حرف بزنند از واژه gay استفاده می‌کنند، چون در فارسی کلمه‌ای نداریم که از این نظر خنثی باشد و به فاعل یا مفعول بودن اشخاص در این نوع رابطه اشاره نکند. البته «همجنس‌باز» هم چیزی درباره فاعل یا مفعول بودن افراد همجنس‌گرا به ما نمی‌گوید، اما این واژه مال همین ۲۰، ۳۰ سال اخیر است.»

اما صرف‌نظر از این که برای «همجنس‌گرایی» چه کلمه‌ای به کار برده شود، تندروها در ایران از این مفهوم برای حمله به مخالفانشان و جلب توجه افکار عمومی استفاده می‌کنند و به همین دلیل است که همجنس‌گرایی یکی از موضوعات مورد علاقه آن هاست.

بیمن می‌گوید: «آن ها از این طریق، همه حیثیت و آبروی طرف را به باد می‌دهند. صرف این ادعا که فلان شخص همجنس‌گرای مفعول است ـ در جامعه ایران همجنس‌گرای فاعل بودن آن قدرها مذموم نیست ـ جنبه‌ های دیگرِ شخصیتِ او را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و تقریباً اعتبار و آبرویی برایش باقی نمی‌ماند. مردم می‌گویند «استاد بزرگی است، درست، هنرمند بزرگی است، درست، ولی...» آن وقت آن شخص باید دوره بیفتد که خلافش را ثابت کند، ولی هرچه بیشتر تلاش کند صحت آن ادعا بیشتر ثابت می‌شود. اتهامِ خیلی کاری و کوبنده‌ای است.»

البته در ایران علاوه بر افراد، مجامع بین‌المللی نیز آماج این‌گونه حملات تندروها قرار می‌گیرند. در آوریل سال جاری، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای در خصوص نقض حقوق بشر در ایران به تصویب رساند که مقامات و شخصیت‌های اصولگرای ایران به طور خاص بر یک بخش آن متمرکز شدند، بخشی از بند ۱۴ که در آن «سرکوب و تبعیض بر اساس مذهب، باور، قومیت، جنسیت یا گرایش جنسی» محکوم شده بود.

ائمه جمعه و نمایندگان مجلس ادعا کردند که پارلمان اروپا به اسم حقوق بشر درواقع به دنبال ترویج همجنس‌گرایی در ایران است. تندروها که می‌دانند جامعه ایران آمادگی پذیرش همجنس‌گرایی را ندارد تلاش می‌کنند با انگشت گذاشتن بر حمایت غرب و جامعه جهانی از حقوق همجنس‌گرایان کل مواضع اتحادیه اروپا را زیر سوال ببرند. آنان کوشیده‌اند احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه حقوق بشر در ایران، را نیز با همین ترفند بی‌اعتبار کنند.

بیمن البته رویکرد نمایندگان مجلس ایران را بخشی از پدیده‌ای جهانی می‌داند و می‌گوید: «اعراب هم معترض‌اند، عربستان سعودی هم معترض است. همین الان در نقاط بسیار زیادی از دنیا سرکوب اجتماعی به شکل‌های مختلف رواج دارد و برای آن معمولاً توجیهات مذهبی می‌آورند.»

این در حالی است که به گفته بیمن در اسلام بحث ممنوعیت روابط همجنس‌گرایانه پشتوانه چندانی ندارد. او می‌گوید: «در اسلام واقعاً هیچ چیزی در این باره وجود ندارد. در واقع، در کتاب مقدس بیشتر به بحث ممنوعیت روابط دو جنس موافق برمی‌خوریم تا در اسلام.» او می‌گوید ممنوعیت‌هایی در این زمینه در فقه اسلامی وجود دارد اما «این ممنوعیت‌ها واقعا از لحاظ تاریخی پشتوانه محکمی ندارند.»


فقط تندروها نیستند



حمله تندروها به همجنس‌گرایی به مرزهای ایران محدود نمی‌شود. سال گذشته شخصیت‌های برجسته تندرو به برگزاری مسابقه سالانه آوازخوانی «یورو ویژن» (Eurovision) که در سال ۲۰۱۳ جمهوری آذربایجان میزبان آن بود اعتراض کردند. آنان یکی از رویدادهای جنبیِ مسابقه، یعنی راهپیمایی همجنس‌گرایان، را محکوم کردند و در این باره به مقامات آذربایجان هشدار دادند؛ رویدادی که محمدرضا مهدوی کنی، رئیس مجلس خبرگان، مجلسی که اختیار انتخاب رهبر را دارد، آن را «رژه حیوان‌ صفتان همجنس‌باز» نامید.

نمونه معروف‌ تر اظهارات مرتب محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌ جمهور سابق ایران، علیه همجنس‌گرایی است. او در سپتامبر ۲۰۰۷ در جلسه‌ای در دانشگاه کلمبیا خطاب به حاضران گفت: «ما در ایران مثل کشور شما همجنس‌ باز نداریم.» او همچنین در مصاحبه‌های تلویزیونی‌اش، همجنس‌گرایی را عامل بیماری‌ های روانی و اجتماعی دانسته است. در سال ۲۰۰۹ نیز در سخنرانی‌اش به مناسبت پیروزی در انتخابات با تشبیه همجنس‌گرایان به دزد ادعا کرد که برخی از رقبایش برای جلب آرای همجنس‌گرایان به آن «کثافت‌ها» امتیاز می‌دهند.

اما فقط تندروها نیستند که علناً علیه همجنس‌گرایی موضع می‌گیرند. محمد مطهریِ روحانی نیز در نامه اعتراضی‌اش به کیهان، خود از واژه توهین‌آمیز «همجنس‌بازی» استفاده می‌کند و پروفسور کلارک را به دلیل مخالفت با آن می‌ستاید، و در همین ماه جاری علی مطهری، برادر محمد مطهری و نماینده مجلس، همجنس‌گرایی را «خلاف طبع بشر» و «حیوانیت» نامید.

کلارک می‌گوید: «شنیده‌ام که محمد مطهری در برابر حملات، با شجاعت و متانت از من دفاع کرده است. ولی چون فارسی بلد نیستم درست نمی‌دانم درباره‌ام چه نوشته است. من در همه نوشته‌ هایم درباره حقوق همجنس‌گرایان ـ که تعدادشان زیاد هم نیست ـ از فضایل مدنی تساهل و آزادی دفاع کرده‌ام و از تلاش اکثریت مذهبی برای صورت قانونی بخشیدن به باورهای دینی و اخلاقی خود انتقاد کرده‌ام. به باور من جنس حمایت از حقوق افراد همجنس‌گرا از همان جنسِ حمایت از حق آزادی مذهب است.»

مطهری در ادامه نامه خود از کیهان به دلیل مصاحبه با «تیری میسان» (Thierry Meyssan)، روزنامه‌نگار فرانسوی و فعال حقوق همجنس‌گرایان، که در کتاب خود، دروغ بزرگ، حملات ۱۱ سپتامبر را کار گروهی ناراضی در درون ارتش آمریکا می‌داند، انتقاد می‌کند و همچنین تلویزیون دولتی ایران را به دلیل مصاحبه‌ های مکرر با میسان درباره حملات ۱۱ سپتامبر به باد انتقاد می‌گیرد.

اگرچه مقامات ایرانی وقتی پای همجنس‌گرایی به میان می‌آید وحدت نظر دارند و مرتب سعی می‌کنند همجنس‌گرایی را به نمادی اجتماعی و فرهنگی برای تحقیر مخالفان بدل کنند، این رویکرد صرفاً به خاطر رقابت‌های سیاسی نیست و باورهای مذهبی نیز نقش مهمی در نوع نگرش و قضاوت ایشان درباره همجنس‌گرایی ایفا می‌کند.

بیمن می‌گوید: «رسماً ممکن است در ایران رفتار همجنس‌گرایانه ممنوع باشد ولی عملاً انعطاف‌پذیری زیادی در این زمینه وجود دارد. با این حال مردم، زیر فشار، فوراً به یک جور اصل نوشته‌ شده برمی‌گردند و سعی می‌کنند از آن دفاع کنند.»

بیمن همچنین می‌گوید در اسلام شیعه درباره موضوعات مختلف بین مراجع تقلید گوناگون، اختلاف‌ نظرهای زیادی وجود دارد: «در حال حاضر ۶۶ مرجع تقلید داریم که نظرات فقهی هر یک با دیگری فرق دارد. ما در شیعه هیچ تفسیر واحدی نداریم.»

طی سال‌های اخیر، شخصیت‌های اصلاح‌طلب که در زمینه‌ های دیگر، منتقد حکومت‌اند هیچ اقدامی در جهت حمایت از همجنس‌گرایان و همجنس‌گرایی صورت نداده‌اند و در بهترین حالت سکوت کرده‌اند، آن هم نه برای مصالح افراد همجنس‌گرا، که برای جلوگیری از حمله تندروها به خود.

بیمن می‌گوید: «درست است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی [ممنوعیت همجنس‌گرایی] قید شده ولی می‌توان این را هم گفت که [این امر بازتابی از] تفکر خمینی است که فقط یکی از مراجع تقلید بود. درواقع طرز فکر او فقط یکی از طرز فکرهای مختلف بود. اگر اصل ولایت فقیه ـ که منشاء اختیارات [علی خامنه‌ای، رهبر ایران] است ـ مورد بازنگری قرار گیرد در آن صورت همه چیز عوض می‌شود.»


منبع : ایران وایر
     
  
صفحه  صفحه 14 از 41:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA