انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 18 از 41:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
هشدار داعش به مسلمانان در مورد معلمان همجنسگرا در مدارس کشورهای کافر



داعش در یک ویدیوی تبلیغی با هدف جذب سرباز های جدید در رابطه با خطر معلمان همجنسگرا در مدرسه های کشور های کافر هشدار می دهد.

اعمال خشونت آمیز و قتل های این گروه تروریستی که خود را دولت اسلامی عراق و شام (داعش) می نامد تا کنون تیتر های خبری بسیاری را از آن خود کرده است، از جمله انتشار ویدیو هایی که سر بریدن خبرنگاران و کارمندان امداد آمریکایی و انگلیسی را نشان می دهد واینکه این گروه نظامی افرطی افراد هوموسکشوال را خطری برای عموم و هم رده با "بدترین مخلوقات" و "بچه باز" می نامند چندان جای شگفتی ندارد .

در یک ویدیو با هدف جمع آوری نیرو که برای اولین بار در اواخر ماه مارچ منتشر شد، یک سرباز داعش، با صورت پوشیده، به مسلمانان می گوید که آنان باید به نواحی تحت کنترل دولت اسلامی عراق و شام در خاورمیانه مهاجرت کنند تا از مهارت های خود در جهت خدمت به جنبش داعش استفاده کنند، مبادا که فرزندانشان در کشور های کافر به مدارسی روند که معلمان همجنسگرا در آنها به تدریس مشغولند.

به گزارش خبرگزاری واشینگتون بلید، این ویدیو توسط "مرکزتحقیقات رسانه ای خاورمیانه" در سایت یوتیوپ گذاشته شده است. یک مجله مربوط به اقلیت های جنسی در واشنگتن دی سی به درستی عنوان کرد که القاب همجنسگرا ستیزانه ای که به همجنسگرایان در این ویدیو نسبت داده شده در برابر بی رحمی هایی که در ویدیو های دیگر داعش نشان داده شده است رنگ می بازد.

خبرگزاری واشنگتن بلید همچنان اعلام کرد که داعش قوانین شریعت را در نواحی تحت کنترل خود به اجرا در آورده است، که شامل مجازات سنگسار برای همجنسگرایان نیز می باشد. در هشت دقیقه آخر این ویدیو داعش در رابطه با خطر معلمان هوموسکشوال به مسلمانان هشدار می دهد و ادعا می کند که مسلمانان با فرستادن فرزندانشان به مدارس در کشورهای کافر هیچ کنترلی بر آنان نخواهند داشت.

سرباز داعش در این ویدیو از مسلمانان می پرسد: " چه کسی به فرزندان شما درس می دهد؟ شاید یک هوموسکشوال، شاید یک مواد فروش، شاید یک بچه باز، آیا می توانید بفهمید؟ واجب که شما فرزندانتان را از این حیوانات محافظت کنید، از این انسان های کثیف...خدا می فرماید که اینها "بدترین مخلوقات" هستند.

در این ویدیو فرد سخنگو بازیکن فوتبال سابق انگلیس "ابو عیسی اندلوزی" معرفی می شود، اما سازمان امنیت انگلیس هویت این فرد را یافته و وی را یک فرد پرتغالی بیست و نه ساله به نام "کلسو رودریگوس دا کوستا" معرفی می کند.
شما می توانید این ویدیو را در لینک زیر مشاهده کنید:




منبع : شش رنگ
     
  

 
اولین دهه‌ی برابری ازدواج در آمریکا: ۲۵۰,۰۰۰ مورد ازدواج زوج‌های همجنس



۲۵۰,۰۰۰ زوج همجنس آمریکایی طی اولین دهه‌ی برابری ازدواج با هم ازدواج کردند. اداره آمار ایالات متحده اعلام کرده است که در حال حاضر با گذشت ده سال از زمانی که در ایالت ماساچوست -به عنوان اولین ایالت در آمریکا- به همجنسگرایان مجوز ازدواج داده شد، بیش از نیم میلیون فرد گی و لزبین امریکایی ازدواج با شریک همجنس داشته‌اند. این آمار بر اساس داده‌های سرشماری جدید این ماه منتشر شده است.

اداره آمار تخمین زده بود که در سال ۲۰۱۲ تعداد ۱۸۲۰۰۰ مورد ازدواج زوج همجنس در آمریکا وجود داشت که این تعداد در برآورد مجدد اداره آمار در مطالعه جامعه آمریکا در سال ۲۰۱۳، به رقم قابل توجه ۲۵۲۰۰۰ مورد افزایش یافته است. البته این عدد شامل زوج‌های همجنسی نیست که ازدواج نموده و سپس جدا شده‌اند.

در مقایسه، ۵۶ میلیون خانوار آمریکایی وجود دارد که توسط زوج‌هایی سرپرستی می‌شود که با جنس مخالف ازدواج کرده‌اند.

تا ماه می امسال اداره آمار آمریکا، تعداد افرادی که ازدواج با همجنس داشتند و زوج های همجنسی که ازدواج نکرده ولی با هم زندگی می‌کردند، را بصورت یکجا منتشر می‌کرد. این مساله دریافت تصویری دقیق از تعداد ازدواج‌های قانونی همجنسگرایان در آمریکا را مشکل می‌نمود.

ازدواج قانونی اولین زوج همجنسگرا در آمریکا، ده سال پیش در ۱۷ می ۲۰۰۴ در ایالت ماساچوست بر اساس حکمی که در نوامبر ۲۰۰۳ توسط دادگاه عالی قضایی آمریکا صادر شده بود، انجام گرفت.

اداره آمار همچنین اعلام نموده که تنها ۵۰/۳% آمریکایی‌های بالای ۱۸ سال در ۲۰۱۳ روابط منتهی به ازدواج داشتند که این آمار نسبت به سال ۱۹۶۰ که ۷۲/۲% آمریکایی‌ها با جنس مخالف خود ازدواج می‌کردند و رابطه با همجنس غیرقانونی تلقی شده و ثبت نمی‌شد، کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

۲ سال بعد در ۱۹۶۲ ایالت ایلینویز به عنوان اولین ایالت در آمریکا از روابط همجنسگرایانه میان بزرگسالان با شرط رضایت طرفین از انجام آن، جرم زدایی نمود.


منبع : ایرکو
     
  

 
زوج همجنس، اِکین و اِمرولّا، مراسم ازدواج خود را در استانبول ترکیه برگزار کردند.


این مراسم ازدواج در قایقی بر روی آب در تنگه ی بُسفر برگزار شد.

اِکین 21 ساله دانشجو عرب تبار و اِمرولّا که از دو سالگی به همراه خانواده اش از استان باتمان واقع در کردستان ترکیه به استانبول نقل مکان کرد 28 سال دارد.

اکین میگوید:"ای کاش دیگران درک میکردند ما هم انسان هستیم، و بنابراین میتوانیم از حقوق برابری که همیشه در ازدواج های دگرجنس گرایان به رسمیت شناخته شده است برخوردار باشیم."

او اضافه میکند گرچه این ازدواج وجهه ی قانونی ندارد، اما این مراسم ازدواج برایشان یک "رویا" بود.(که واقعی شد)

او گفت علیرغم اطلاع خانواده های آنها از همجنس گرایی ایشان، به هنگام اعلام قصد ازدواجش با امرولّا با برخورد تندی از سوی خانواداش روبه رو شد.

او همچنین گفت:"با برخورد تنفرآمیزی از سوی خانواده امرولّا روبه رو نشدیم، لااقل آنها درحال حاضر متعادل تر هستند."

این زوج گفتند که : هردو آرزو دارند یک روز به طور قانونی ازدواجشان را رسمی کنند و به رویاهای دیگرشان، همچون داشتن فرزند خوانده، برسند.

اِکین گفت:"ما هرگز خود را از هتروسکسیست ها (دگرجنس گرا نُرم پنداران) پنهان نکردیم. ما احساساتمان را برای یکدیگر بروز میدهیم. یکدیگر را لمس میکنینم در آغوش میگیریم، و از اینکه دستان یکدیگر را بگیریم امتناع نمیکنیم."


منبع : hurriyet daily news
     
  
↓ Advertisement ↓

 
من جاز هستم، کتابی برای کودکان ترنس


من جاز هستم یا I am jazz کتاب داستان جدیدی برای کودکان است که سعی میکند تصویر ترنس های خردسال را در جامعه تغییر دهد

جاز جنینگز نویسنده این کتاب از دو سالگی خود را به عنوان یک ترنس می شناسد و اکنون ۱۴ سالش است، او می خواهد با این کتاب به سایر کودکان مانند خودش بفهماند که تنها نیستند.

این کتاب در رده سنی ۴ تا ۸ سال قرار گرفته است و جاز امیدوار است کتاب "من جاز هستم" به کودکان ترنس کمک کند تا بتوانند یک قدم از سایه بیرون بیایند.

جنینگز در مصاحبه با مجله people می گوید: «من می خواهم به کودکانی که در حال مبارزه هستند بگویم که آن ها تنها نیستند. من میخواهم آن ها بدانند اصلا ایرادی ندارد که با بقیه فرق کنند و خاص باشند بلکه باید به خودشان و وجودشان و چیزی که هستند افتخار کنند»

فعالان حوزه تراجنسیتی انتشار این کتاب را تبریک گفتند و این کتاب را یک کتاب خواندنی می دانند و می گویند این کتاب را نه تنها کوکان ترنس بلکه تمام کوکان باید بخوانند و والدینی که می خواهند پذیرش تفاوت ها را به کوکانشان یاد بدهند باید از این کتاب کمک بگیرند

کیم پیرسون موسس و مدیر بخش آموزش موسسه ترنس های جوان و مادر یک پسر تراجنسی می گوید: «این مساله مهی است. تصور کنید چقدر ترسناک است که یک کودک حس کند تنها است»

او اضافه می کند: «این روشنگری به ما کمک میکند تا یک قدم به جلو حرکت کنیم و فرهنگی را نهادینه کنیم تا مردم بفهمند کودکان ترنس باعث هنجارشکنی و پلیدی نیستند»

این کتاب فعلا در آمریکا چاپ و منتشر شده است


منبع : محتا
     
  
مرد

 
دستگیری همجنسگرای فیس بوکی

فارس: رئیس پلیس فتای آذربایجان‌شرقی از دستگیری افرادی که با شماره تلفن همراه خود در فیس‌بوک به دنبال روابط غیراخلاقی بودند، خبر داد.

محمد قاسملو امشب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برابر رصد و پایش در فضای مجازی با یک مورد پروفایل فیس‌بوک که این شخص در آن اقدام به انتشار یک مورد شماره تلفن همراه برای برقراری روابط غیراخلاقی کرده بود توسط پلیس فتا شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی اقدامات بعدی برای شناسایی هویت واقعی متهم یا متهمان آغاز شد که با استفاده از شگردهای خاص پلیسی، صاحب شماره تلفن همراه شناسایی و دستگیر شد و در این دستگیری آلات و ادوات ارتباطات کشف و جهت تحقیقات به این پلیس انتقال یافت.

وی ادامه داد: متهم در اعترافات خود گفت که از چگونگی استفاده از پروفایل فیس‌بوک اطلاع نداشته و یکی از دوستانش جهت پیدا کردن دوست و ارضای لذایذ درخواست کرده که شماره تلفن مرا در پروفایل فیس‌بوک خود منتشر کند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: مدیر پروفایل مذکور شناسایی و در تحقیق از وی، این فرد اعلام کرد که با چندین نفر پسر تجربه غیراخلاقی داشته و به جهت بیماری جسمی و روانی که دارد، به طور ناخودآگاه به سمت هم جنس‌گرایی کشیده می‌شوم.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌شرقی بیان کرد: متهم ردیف سوم که اقدام به فروش مشروبات الکلی و تریاک به متهم ردیف اول کرده بود نیز دستگیر و ضمن اعتراف به اتهام خود، بیکاری و فقر مالی را علل گرایش خود به سمت فروش اقلام مذکور عنوان کرد.

قاسملو متذکر شد: نتیجه تحقیقات به عرض مقام قضایی منعکس و پرونده برای سیر مراحل بعدی به همراه متهمان تحویل مراجع قضایی شد.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌شرقی عنوان داشت: تعدادی از جوانان دختر و پسر هستند که به دلیل مشکلات هورمونی گرایش به جنس مخالف نداشته و در دام هوس‌بازان اسیر می‌شوند و مورد بهره‌برداری غیرمجاز جنسی قرار می‌گیرند و والدین باید ضمن توجه به رفتارهای فرزندان خود بعد از رسیدن به سن بلوغ در صورت مشاهده رفتارهای غیرمتعارف، موضوع را با متخصصان امر جهت درمان و پیشگیری از عواقب بعدی در میان بگذارند.

این مسئول در پایان گفت: والدین باید ضمن توجه به رفتارهای فرزندان خود بعد از رسیدن به سن بلوغ در صورت مشاهده رفتارهای غیرمتعارف، موضوع را با متخصصان امر برای درمان و پیشگیری از عواقب بعدی در میان بگذارند.


منبع : خبر فارسی
     
  

 
آنچه ریکی مارتین پاسخ داد وقتی پسرش از او پرسید:"بابا من در شکم تو بودم؟



در مصاحبه ای رادیویی، ریکی مارتین در مورد آهنگ جدیدش و همینطور راجع به بچه هایش صحبت کرد.

"بابا من در شکم تو بودم؟" و من به پسرم گفتم،"تو در قلب من بودی و هنوز هم در قلب من هستی"

" وبیشتر توضیح دادم چون نمیتوانستم همانجا حرف را تمام کنم و گفتم:" یک خانمی بود، که با تمام وجود دوستتش دارم، به من کمک کرد تو رو به این دنیا بیاورم. اون شکمش رو به من قرض داد تا تو بتونی بیای و وقتی به دنیا اومدی تو رو بغل من گذاشت " پسرم گفت "آهان، باشه" و رفت سراغ ادامه ی بازی کردنش،او همینطور از امیدواری اش برای داشتن فرزند بیشتر در خانواده اش در آیند صحبت کرد،"اگر ازم بپرسید دوست دارم پدر یک دختر کوچولو باشم،میگم نه یک دونه نه، چهار تا! تازه دارم این پدر بودن رو شروع میکنم و بیشتر ادامه خواهم داد، من از خانواده ای پرجمعیت میام و سروصدا و شلوغی در خانه را دوست دارم."

ماتیو و والنتینو سال 2008 از طریق رحم جایگزین به دنیا آمدند.


منبع : gay star news
     
  

 
مطالعه نشان میدهد که زنان تماشای رابطه ی جنسی (سکس) بین مردان را خیلی دوست دارند



بزرگترین سایت پورنوگرافی به اسم پورنهاب و buzzfeed، که روزانه بیشتر از 44 میلیون بازدید دارد، اطلاعاتی در مورد اینکه چه محتویات مربوط به بزرگسالان را مردان و زنان تماشا میکنند، آشکار کرده است.

براساس این مطالعه جدید بر روی عادت های تماشای پورن کاربران، پورن همجنس گرایانه مردان در بین دو دسته برتری که توسط زنان تماشا میشود قرار داشت.
پورن همجنسگرایانه زنان در رتبه اول برای کاربران زن قرار داشت، و پورن همجنس گرایانه مردان با فاصله کم در رتبه دوم قرار داشت، پورن همجنس گرایانه زنان (و همینطور مردان) در رتبه ی پایین تری برای مردان قرار داشت درصورتی که این دسته به طور مرسوم برای مردان عرضه میشد


منبع : pink news
     
  

 
کمیته بین‌المللی المپیک یک بند «ضدتبعیض» به قرارداد شهرهای میزبان المپیک افزود



به دنبال جنجال‌های بسیاری که طی برگزاری بازی‌های المپیک زمستانی سوچی در اوایل سال جاری به دلیل قوانین ضد همجنسگرایی روسیه وجود داشت، کمیته بین المللی المپیک(IOC) یک بند ویژه ضد‌ تبعیض به متن قرارداد با شهرهای میزبان افزوده است.

در نامه‌ای به داوطلبان المپیک زمستانه آتی که قرار است در سال ۲۰۲۲ برگزار شود، اطلاع داده شده است که تغییرات جدید در قرارداد میان IOC با شهرهای میزبان مسابقات الزام آور خواهد بود. کریستوفر دوبی -مدیر ورزشی IOC- اعلام کرد که بند جدید بر اساس اصل شماره ۶ منشور المپیک نوشته شده است.

در این بند چنین آمده است که: «هر گونه تبعیضی در یک کشور یا یک شخص بر اساس نژاد، سیاست، جنسیت و دیگر موارد با حرکت المپیک ناسازگار و در تضاد است »

در نامه‌ی مذکور آقای دوبی به داوطلبان یادآور می‌شود که این گزاره شامل ممنوعیت هر شکلی از تبعیض می باشد که با استفاده از اصل شماره ۶ -از اصول بنیادین منشور المپیک- نگاشته شده است.

در آستانه بازی‌های المپیک زمستانه سوچی، روزنامه گاردین، اعلام کرد که بیش از۵۰ نفر از قهرمانان المپک جدید و قدیمی از جمله –از جمله شرکت‌کنندگان ۱۲ رقابت از بازی‌های سال ۲۰۱۴- از دولت روسیه خواستند که در قانون "منع تبلیغات همجنسگرایی در افراد زیر ۱۸ سال" که منجر به موجی از حملات همجنسگراستیزانه شده است، بازنگری کند.
برخی از قهرمانان به همراه چندین تن از صاحب‌مدال‌های المپیک همچنین از IOCو حامیان مالی چند ملیتی این بازی‌ها، به خاطر عدم اعمال فشار بیشتر به ولادیمیر پویتن برای عقب نشینی ازقانون مذکور انتقاد کردند.

امضا‌کنندگان کارزار مبارزاتی موسوم به "اصل ۶″ – که از اصل ۶ منشور المپیک که قرار است ضامن عدم تبعیض باشد نام گرفته – شامل صاحب مدال طلای اسنو بورد آمریکاییSeth Wescott، قهرمان ورزش دوگانه کانادایی Rosanna Crawfor و تیم بابسلد ۴ نفره استرالیایی بودند.

دیگر قهرمانان مشهور المپیک قبلی که از این کارزار حمایت کردند شامل ۲ تنیس باز به نام‌های Martina Navratilova و Andy Roddick، فوتبالیست‌های قبلی لیدزیونایتند Robbie Rogers و برنده ۴ مدال طلا، Greg Louganis بودند.

قوانین جدید و نگرانی‌های گسترده‌تر در مورد وضعیت حقوق بشر در روسیه، به عنوان موضوعی مورد بحث در طول المپیک سوچی مطرح شد تا اندازه‌ای که دبیر کل سازمان ملل –بان کی‌مون- از جمله افرادی بود که در این خصوص سخنرانی کرد.

مسئولان روسیه محل‌هایی موسوم به "مناطق اعتراض" – که البته دور از پارک المپیک بود- تدارک دیدند و برخی از قهرمانان درباره موضوع سخنرانی کردند. گرچه هیچ اعتراض قوی‌ای در جایگاه دریافت مدال‌ها دیده نشد.

به دنبال این حرکت، یک عملیات هماهنگ توسط ائتلافی از سازمان های حقوق بشر از جمله، اتحاد ورزشکاران و سازمان دیده بان حقوق بشر شکل گرفت. در ماه مارس، بیش از ۸۰،۰۰۰ نفر طومار اینترنتی‌ای (پتیشن) را امضا کردند که طی آن از IOC درخواست کردند که بند مذکور را به قرارداد شهرهای میزبان بیافزاید.

برخی از گروه های حقوق بشری نیز از IOC درخواست تغییر اصل ۶ به طور خاص برای ممنوعیت تبعیض بر اساس گرایش جنسی و هویت جنسیتی داشتند.

Andre Banks موسس گروه برابری All Out، گفت: «این یک گام آشکار جهت تضمین حفاظت از شهروندان و ورزشکاران تمام دنیا و ارسال پیامی روشن به شهرهای میزبان آینده است که خشونت و نقض حقوق بشر از جمله آنچه بر علیه افراد همجنسگرا، دوجنسگرا و تراجنسی اعمال می‌شود، قابل تحمل نیست. »

«همچنین این لحظات برای شهروندان همجنسگرا، دوجنسگرا و تراجنسی جهان که با تبعیض و آزار و اذیت نه تنها در روسیه بلکه در کشورهایی در اقصی نقاط جهان مواجه هستند، لحظات مهمی است. ما به فعالیت خود ادامه می‌دهیم تا مطمئن شویم که این تغییرات به طور قوی مورد تاکید قرار بگیرد. این قوانین جدید می‌بایست از تکرار سوچی جلوگیری کند.»

سه شهری که در فهرست نهایی المپیک زمسانه ۲۰۲۲ قرارد دارند عبارتند از اسلو در نروژ، آلماتی در قزاقستان و پکن در چین.

قبل ازبازیهای تابستانه سال ۲۰۰۸،‌ پکن به دلیل نقض حقوق بشر با اعتراضاتی جهانی طی مراسم تور مشعل در کشورهای مختلف مواجه شد. در عین حال قزاقستان هم به دلیل ضعف در کارنامه حقوق بشر خود بارها مورد انتقاد سازمان های غیردولتی از جمله دیده‌بان حقوق بشر قرار گرفته است.

این حرکت ممکن است موجب افزایش فشار بر فدراسیون جهانی فوتبال(FIFA) برای موضع گیری در قبال جام‌جهانی ۲۰۱۸ در روسیه و مسابقات بحث برانگیز جام‌جهانی ۲۰۲۲ در قطر، که در آن همجنسگرایی غیر‌قانونی می باشد، شود.

روزنامه گاردین در ماه ژوئن مطلبی را در این باره منتشر کرد که آیا فیفا که هم اکنون به شدت درگیر جنجال بر سر ادعاهای فساد در خصوص میزبانی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ است، حین تصمیم‌گیری در خصوص میزبانان آینده جام‌جهانی، کارنامه حقوق بشری کشورهای میزبان را مد نظر قرار خواهد داد؟


منبع : ایرکو
     
  

 
دیوان عالی آمریکا ازدواج همجنسگرایان را در پنج ایالت رسمی کرد


دیوان عالی آمریکا درخواست تجدید نظر مخالفان ازدواج همجسگرایان در پنج ایالت ایندیانا، یوتا، اوکلاهما، ویرجینیا و ویسکانسین برای تایید ممنوعیت این ازدواج را رد کرده است.

به این ترتیب شمار ایالت هایی که ازدواج این گروه ها در آن آزاد می شود به ۳۰ می رسد.

قبلا دادگاه هایی در این ایالت ها به غیرقانونی بودن ممنوعیت ازدواج همجنسگرایان رای داده بودند و مخالفان درخواست تجدید نظر خود را به دیوان عالی برده بودند که این دیوان از شنیدن آن خودداری کرد.

به این ترتیب حکم دادگاه های پایین تر به قوت خود باقی خواهد ماند.

دیوان عالی در سال ۲۰۱۳ دو حکم مهم در گسترش حقوق همجنسگرایان صادر کرد.

حکم روز دوشنبه بدان معنی است که ۹ قاضی دیوان عالی از دخالت برای حل مساله ازدواج همجنسگرایان در سطح ملی خودداری کرده اند.

با این حال فعالان حقوق همجنسگرایان از شنیدن این خبر ابراز شادمانی کردند.

چاد گریفین رئیس کمپین حقوق بشر گفت:‌ "این روزی مهیج برای هزاران زوج در سراسر آمریکاست که به سرعت تاثیر اقدام امروز دیوان عالی را احساس خواهند کرد."

اما او دیوان عالی را ترغیب کرد یک رشته "قوانین تبعیض آمیز ناهمگون و پیچیده" را که هنوز وجود دارد اصلاح کند.

او گفت: "تنها راه حل قابل قبول احراز برابری حق ازدواج در سطح ملی است و ما امروز دوباره عهد می بندیم که در اسرع وقت برای رسیدن به این پیروزی نهایی بکوشیم."

حکم دیوان عالی تعلیق در ازدواج همجنسگرایان در این پنج ایالت را فورا برطرف می کند و ظرف چند ساعت پس از حکم بوق عروسی در ویرجینیا به صدا در آمد.

لیندزی اولیور ۳۰ ساله و نیکول پرایز ۴۲ ساله اولین عقدنامه صادر شده در ویرجینیا برای یک زوج همجنسگرا را ساعاتی پس از این حکم در دفتر اسناد رسمی دادگاهی در شهر ریچموند دریافت کردند.

انتظار می رفت زوج هایی در شش ایالت دیگر - کلورادو، کانزاس، کارولینای شمالی، کارولینای جنوبی، ویرجینیای غربی و وایومینگ - به فاصله کمی بعد از آن وصلت کنند.

دیوان عالی سال گذشته یک قانون دولت فدرال را که مانع به رسمیت شناختن زوج های همجنسگرا می شد لغو کرد.

پس از آن چند دادگاه در اطراف کشور علیه ممنوعیت ازدواج همجنسگرایان رای دادند.

بسیاری انتظار داشتند که این بار دیوان عالی به مساله در سطح ملی رسیدگی کند نه اینکه آن را به صورت ایالت به ایالت حل کند.




منبع : بی بی سی
     
  

 
سخنرانی کونچیتا وورست در پارلمان اروپا برای مدارا با دگرباشان
کونچیتا وورست، خواننده اتریشی و هنرمند دگرجنس‌پوش که خود را نه زن و نه مرد می‌داند در پارلمان اروپا برای مدارا با دگرباشان جنسی و برای حمایت از ازدواج همجنسگرایان سخنرانی کرد.



این هنرمند که مقام نخست مسابقات یوروویژن در سال ۲۰۱۴ را از آن خود کرده بود، به دعوت حزب سبز‌ها در پارلمان اروپا سخنرانی کرد. او در بخشی از سخنانش گفت: «کار هنوز تمام نشده و ادامه دارد. هنوز به هدف نهایی که حفظ حرمت انسانی همگان، صرف‌نظر از گرایش جنسی‌شان باشد، دست پیدا نکرده‌ایم.»

اولریکه لوناک، سیاستمدار ۵۷ ساله و نماینده حزب سبز در پارلمان اروپا از سوی حزبش، کونچیتا وورست را برای حضور در پارلمان اروپا دعوت کرده بود. اولریه لوناک به خبرگزاری‌ها گفته است: «من خودم از ۲۰ سال پیش همجنسگرا هستم. در تمام این مدت هم چیزی را از دیگران پنهان نکردم. چون واقعاً بی‌فایده است.»

کونچیتا وورست با لباسی یکسر سفید در پارلمان اروپا ظاهر شد و در سخنانی در حمایت از ازدواج همجنسگرایان گفت: «حق عشق ورزیدن به کسی که دوستش می‌داریم یک حق انسانی‌ست. همه می‌خواهند در صلح و آزادی زندگی کنند. کسانی را که مانع صلح و آزادی دیگران‌اند درک نمی‌کنم.»

پس از سخنرانی در پارلمان اروپا، کونچیتا وورست که نام واقعی او توماس نیوویرت است، برای نمایندگان پارلمان اروپا و صد‌ها تن از علاقه‌مندانش کنسرتی برگزار کرد. هوای بروکسل بارانی بود، با این‌حال این کنسرت در بیرون برگزار شد تا همگان بتوانند در آن شرکت کنند.

کونچیتا وورست در مسابقه نهایی پنجاه و نهمین دوره«یوروویژن» در شهر کپنهاگ در دانمارک، با ترانه «برخیز چو ققنوس» از شرکت‌کنندگان هلند و سوئد پیشی گرفت. او موفق به کسب ۲۹۰ امتیاز شد و مقام نخست را به دست آورد. کونچیتا هنگام دریافت جایزه‌اش گفت: «امشب متعلق به همه آنهایی است که به فردایی آزاد و صلح‌آمیز باور دارند. شما می‌دانید ما کیستیم؛ ما با هم هستیم و توقف‌ناپذیریم.»

پس از این موفقیت موجی از هم‌جنسگراهراسی در قاره اروپا پدید آمد که به‌زودی فرونشست.


ویدیو: سخنرانی کونچیتا وورست در پارلمان اروپا


منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 18 از 41:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA