انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 19 از 41:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
بهترین نقاط دنیا برای مسافرت دگرباشان جنسی
انتشارات کتاب‌های راهنمای مسافرت لونلی پلانت ده شهر و کشور جهان را به عنوان مناسب‌ترین مناطق دنیا برای دگرباشان جنسی معرفی کرده است.



در شرایطی که شرایط دگرباشان جنسی رفته‌رفته در کشورهای دنیا بهتر می‌شود، بر اساس گزارشی از انتشارات کتاب‌های راهنمای مسافرت «لونلی پلنت» (سیاره تنها)، ده کشور در صدر کشورهایی قرار دارند که دگرباشان جنسی می‌توانند به راحتی به آنجا سفر کنند.

کریس زایهر که این مجموعه را برای «لونلی پلنت» تهیه کرده است به هافینگتون پست گفت: «برای من مهم بود که شهر مقصد، چقدر نسبت به جامعه ما [دگرباشان جنسی] با مدارا رفتار می‌کند و ما را در زندگی شهری جا می‌دهد. همچنین برای من مهم بود که این شهر قوانین پیشرو برای حقوق برابر داشته باشد. در نهایت برای من مهم بود که این شهر عملاً جای امنی برای مسافران همجنسگرا، دوجنسگرا، تراجنسیتی، میان‌جنسی و کوییر باشد.»

در صدر این شهرها کپنهاگ پایتخت دانمارک قرار دارد. در گزارش یادشده این شهر به عنوان شهری پذیرای گونه‌های مختلف روابط جنسی معرفی شده است.

پس از کپنهاگ در دانمارک، به ترتیب کشور نیوزیلند، شهر تورنتو در کانادا، منطقه پالم اسپرینگز در جنوب کالیفرنیا، سیتخس در اسپانیا، برلین در آلمان، میکونوس در یونان، نیویورک در آمریکا، رکیاویک پایتخت ایسلند و مونته ویدئو در اروگوئه، شهرها و کشورهای دوم تا دهم از حیث محیطی مناسب برای سفر همجنسگرایان هستند.

تاکنون در شهر رکیاوریک ایسلند، ۱۶ جشنواره افتخار همجنسگرایان (پراید) برپا شده است و از سال ۲۰۰۶ دگرباشان جنسی و جفت‌های همجنسگرا در این شهر دارای همان حقوقی بوده‌اند که دگرجنسگرایان داشتند.

شهر مونته ویدئو در اروگوئه (کوچکترین کشور آمریکای جنوبی) در سال ۲۰۱۳، در حالی که در آمریکای شمالی و جنوبی قوانین حقوقی مربوط به همجنسگرایان همواره جنجالی بوده، ازدواج همجنسگرایان را قانونی کرده بود. در این سال قانونی که در سال ۱۹۳۴ وضع شده بود و همجنسگرایی را جرم می‌دانست برای همیشه لغو شد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
ازدواج همجنسگرایان در سه ایالت دیگر آمریکا قانونی شد
سه ایالت آریزونا، آلاسکا و ویومینگ در آمریکا، ازدواج همجنسگرایان را به رسمیت شناختند و شمار ایالت‌های حامی همجنسگرایان در این کشور به ۳۲ رسید.



به گزارش روزنامه آفتون بلادت سوئد، دادگاه سه ایالت آریزونا، آلاسکا و ویومینگ در آمریکا، قوانین منع ازدواج همجنسگرایان را از میان برداشتند و ازدواج آنان را به رسمیت شناختند. با این تصمیم که روز جمعه ۱۷ اکتبر اعلام شده، قوانین موجود در ۳۲ ایالت آمریکا، از ازدواج همجنسگرایان حمایت می‌کنند.

دیوان عالی آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که به درخواست‌های مربوط به ممنوعیت ازدواج همجنسگرایان در آمریکا رسیدگی نخواهد کرد.

در ایالت ویومینگ، قاضی منطقه‌ای پیش از این مخالفت خود را با قانون حمایت از ازدواج همجنسگرایان اعلام کرده بود، اما رئیس فدرال این ایالت، مت مید اعلام کرده است اگرچه این قانون خلاف عقاید و اعتقادات شخصی وی است، اما علیه آن شکایتی نخواهد کرد و آن را به رسمیت خواهد شناخت.

قاضی ایالت آریزونا نیز حکم قانونی بودن ازدواج همجنسگرایان در این ایالت را امضا و تاکید کرده که منع ازدواج همجنسگرایان، با قانون اساسی آمریکا در تضاد است.

وزیر دادگستری آریزونا نیز بلافاصله پس از رای این قاضی، حمایت خود را از قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان در این ایالت اعلام کرده است.




خبر آزادشدن ازدواج همجنسگرایان در ایالت آریزونا و واکنش سریع وزیر دادگستری، با ناراحتی و خشم جین براور رئیس فدرال این منطقه روبه‌رو شده است.

او گفته است: «نه تنها از این حکم خشمگینم، بلکه بیش از این ناراحتم که قضاتی که منتخب فدرال نیستند سیاست‌شان را از مناطق و استان‌های دیگر به ما دیکته می‌کنند. در صورتی که ما بیش از ۲۰۰ سال با قوانین موجود زندگی کرده‌ایم.»

در حال حاضر به همت کنشگران دگرباشان جنسی، سیاستمداران موافق جنبش دگرباشان جنسی در آمریکا و چندین قاضی منتقد تبعیض‌های جنسی و جنسیتی، ازدواج همجنسگرایان در بیش از نیمی از ایالت‌های آمریکا ازجمله کانتیکت، آیووا، ماساچوست، نیوهمپشایر، نیویورک و ورمونت قانونی شده است.

در جولای سال گذشته نیز دادگاه عالی آمریکا، بالاترین نهاد قضائی این کشور، قانون فدرال ازدواج در ایالت کالیفرنیا را که طبق آن ازدواج به‌عنوان پیوند یک زن و یک مرد شناخته شده بود تغییر داد و بار دیگر با ازدواج همجنسگرایان موافقت کرد. در پی این تصمیم، دگرباشان جنسی در سراسر آمریکا جشن گرفتند. پایتخت آمریکا هم که شهری غیر ایالتی محسوب می‌شود، اجازه صدور قباله ازدواج برای همجنسگرایان را داراست.

قبایل بومی آمریکا نیز قانون ازدواج همجنسگرایان را در سرزمین‌های تحتدر کنترل خود به رسمیت می‌شناسند.


تاریخ انتشار خبر : ۲۶ مهر ۱۳۹۳

منبع : شش رنگ
     
  

 
یک برنامه ی تلویزیونی در هند نظرها را در مورد همجنسگرایان تغییر داد
یک برنامه ی تلویزیونی در هند نظرها را درباره‌ی همجنس‌گرایان تغییر داد

حدود ۱.۷ میلیون نفر برای اعتراض علیه قانون همجنسگراستیز کشور تماس گرفتند.




شوی تلویزیونی به نام ساتیامیو جایات با مجری گری بازیگر هندی امیرخان، شب ۲۰ اکتبر تابوی «گرایش‌های جنسی متفاوت» را مورد بحث قرار داد. بیننده‌های بسیاری گفتند این برنامه درک آن‌ها را در مورد اعضای جامعه ی اقلیت جنسی‌ متحول است.

مهمان‌های برنامه شامل یک زن فراجنسی به نام گزل دالیوال به همراه والدین‌اش، روان‌شناس معروف دیپاک کشایپ و تعدادی از اعضای فعال حقوق اقلیت های جنسی بودند.

خان با همدردی به داستان‌های آشکارسازی مهمان‌ها گوش داد. بعضی از مهمان ها بر اهمیت ارتباط با والدینشان در شکل‌ گیری زندگی خود و مقابله با افسردگی و افکار خودکشانه تأکید کردند .

خان گفت: اعضای اقلیت جنسی نباید به خاطر گرایش جنسیشان که با آن به دنیا آمده اند احساس ترس یا شرمندگی داشته باشند.

روانشناسان برای بینندگان توضیح دادند که همجنسگرایی یک بیماری نیست بنابر این با یوگا قابل درمان نیست. همچنین حقوق دانان شرح دادند که ماده ی ۳۷۷ قانون مجازات این کشور که رابطه ی همجنس خواهانه را جرم معرفی می کند از دوران استعمار انگلستان نشأت می گیرد.

این شو تلویزیونی ۱۲۹.۶ میلیون نفر بیننده داشته وتاثیر بسزایی بر بینندگان گذاشته است.

هشتگ #آزادی‌برای‌ال‌جی‌بی‌تی به یکی از موضوعات مهم روز در توییتر بدل شده است و ۱.۷ میلیون تماس تلفنی به نشانه ی مخالفت با قوانین همجنسگراستیزانه با دفتر برنامه گرفته شده است.

وینا چوداری در وبسایت برنامه نوشت: «در این یک ساعتهشما احساس من را نسبت به اقلیت های جنسی تغییر دادید. امید دارم فعالیت شما در جهت ـ ساختن جامعه ای بهتر ـ ادامه پیدا کند.»

دیویاراژ گادوی توییت کرده است: «امروز سوگند می‌خورم که هرگز راجع به همجنسگرایان یا فراجنسی‌ها جوک نگویم. درباره‌ی این موضوع‌ حساس شدم.»

هند در سال گذشته از رابطه ی همجنس خواهانه جرم زدایی کرد.


این برنامه را با زیرنویس انگلیسی در لینک یوتیوب ببینید:



تاریخ انتشار خبر : ۳ آبان ۱۳۹۳

منبع : شش رنگ
     
  
↓ Advertisement ↓
TakPorn
مرد

 
مدیرعامل اپل: همجنسگرا هستم و به آن افتخار می‌کنم

http://postimage.org/app.php
تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل، به طور علنی اعلام کرده که همجنسگرا است و به این گرایش خود "افتخار می‌کند."
آقای کوک در یادداشتی در هفته‌نامه بلومبرگ بیزینس‌ویک نوشته است که گرایش جنسی خود را علنی کرده تا به کسانی که به خاطر هویت جنسی‌شان رنج می‌برند کمک کند.
او نوشته که هیچ‌گاه همجنسگرا بودنش را تکذیب نکرده اما تا پیش از این نیز آن را به شکل عمومی آشکار نکرده است و تلاش داشته تا حدی حریم خصوصی خود را حفظ کند.
آقای کوک در روزهای گذشته از ایالت زادگاهش، آلاباما، انتقاد کرده که هنوز حقوق همجنسگرایان و تراجنسیتی‌ها را به رسمیت نشناخته است.


'تاخت‌زدن حریم خصوصی'
آقای کوک در یادداشت روز پنج‌شنبه‌اش نوشته است: "من در این مدت گرایش جنسی‌ام را منکر نشده‌ام اما تا امروز هم به طور علنی درباره‌اش صحبت نکرده بودم."
مدیرعامل شرکت آمریکایی اپل گفته است "همجنسگرا بودن را یکی از بزرگ‌ترین مواهبی می‌دانم که خدا به من داده است".
او گفته که خودش را یک کنشگر حامی حقوق همجنسگرایان نمی‌داند اما دریافته است که خودش "از فداکاری دیگران بهره برده است."
به گفته او "اگر شنیدن این که مدیر اپل یک همجنسگرا است می‌تواند به کسی کمک کند که با هویت خودش کنار بیاید و یا مایه آسودگی هر کسی شود که احساس تنهایی می‌کند یا به مردم الهام ببخشد که بر حقوق برابر خودشان اصرار کنند، ارزشش را دارد که این را با حریم خصوصی‌ام تاخت بزنم."
آقای کوک گفته که همکارانش در اپل از گرایش جنسی‌اش با خبر بوده‌اند با این حال علنی حرف زدن درباره این موضوع "انتخاب آسانی نبوده است."
وی از قول مارتین لوترکینگ، یکی از رهبران حقوق مدنی آمریکا، نوشته است: "مهم‌ترین و فوری‌ترین پرسش زندگی این است که برای دیگران چه می‌کنید."
روی سلان جونز، گزارشگر حوزه تکنولوژی بی‌بی‌سی، می‌گوید یادداشت تیم کوک کسی را در سیلیکون ولی و شرکت‌های بزرگ آمریکایی شگفت‌زده نکرده است اما این به معنی بی‌ارزش‌بودن صحبت علنی رئیس گران‌ترین شرکت جهان درباره گرایش جنسیتی‌اش نیست.
در ماه مه مطلبی در نیویورک تایمز با این عنوان منتشر شد که "مدیرعاملان همجنسگرا کجا هستند؟" این مطلب از همجنسگراهایی که در هزار شرکت آمریکایی مدیریت می‌کنند، نام برد.
اپل در زمان مدیریت استیو جابز شرکتی نبود که درباره مسائلی بی‌ارتباط به کسب و کارش موضع‌گیری کند.
با این همه تیم کوک با اغلب موضوعات از جمله حقوق برابر برای کارکنان همجنسگرا با روی باز برخورد کرده است و اگرچه می‌گوید که خودش را یک کنشگر نمی‌داند، اما الان همه او را چنین فردی می‌شمرند.
این موضوع ممکن است او را در کشورهای دیگر که درباره مسائل جنسی آزاداندیش نیستند و حتی در ایالات متحده به دردسر بیندازد.
این هفته آقای کوک در سخنانی در آلاباما با اشاره به مارتین لوتر کینگ، خواهان حقوق برابر برای همه گرایش‌های جنسی شد.
او گفت که آلاباما برای به‌رسمیت‌شناختن حقوق اقلیت‌های قومی در حوزه حقوق مدنی بسیار کند عمل کرد و اکنون هم برای تضمین حقوق همجنسگراها خیلی کند عمل می‌کند.
آقای کوک گفت: "هنوز بر اساس قوانین آلاباما شهروندان می‌توانند به خاطر گرایش جنسی‌شان از کار اخراج شوند."
او گفت که "ما نمی‌توانیم گذشته را تغییر بدهیم اما می‌توانیم از آن درس بگیریم و آینده متفاوتی بسازیم."
آقای کوک حامی برابری در شرکت اپل است اما در ماه اوت اعلام کرد که از تنوع نیروهای کار در این شرکت راضی نیست.
تحقیقات سازمان برابری حقوق همجنسگراها در ماه مه نشان داد که ۵۳ درصد از کارکنان همجنسگرا در آمریکا در محل کار خود، گرایش جنسی‌شان را اعلام نکرده‌اند.


'الگو'
لرد براون مدیرعامل پیشین شرکت نفت و گاز بی‌پی که اکنون مدیرعامل شرکت کادریلا است، گفته که آقای کوک "به یک الگو تبدیل شده است و به روند تغییر در شرکت‌های بزرگ جهان سرعت می‌بخشد."
آقای براون گرایش جنسی خود را چند دهه مخفی نگه داشته بود اما در سال ۲۰۰۷ شریک جنسی‌اش، هویت جنسی او را عمومی کرد.
لرد براون پس از آنکه در یک دعوای حقوقی در مقابل یک روزنامه شکست خورد، از مدیریت بی‌پی استعفا داد.


منبع : بی بی سی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 
مردان حاضر در 'ویدئوی ازدواج دو همجنسگرا' در مصر به زندان محکوم شدند


در پی انتشار ویدئویی در مصر که به نظر می‌رسد در جریان مراسم ازدواج دو مرد همجنسگرا ثبت شده است، یک دادگاه مصری هشت مرد حاضر در این فیلم را به سه سال زندان محکوم کرده است.

این حکم به جرم فساد اخلاقی و اعمال خلاف عفت عمومی صادر شده است، ولی هر هشت نفر ارتکاب چنین جرایمی را رد می‌کنند.

ویدئوی بحث‌برانگیز در ماه سپتامبر در سایت یوتیوب منتشر شد و در آن دو مرد دیده می‌شوند که ظاهرا روی عرشه یک کشتی در رود نیل با هم حلقه ردوبدل می‌کنند.

همجنسگرایی با منع قانونی در مصر روبه‌رو نیست، ولی عملا یک تابو به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، پس از صدور حکم این هشت نفر، صدای اعتراض خانواده‌های آنها در دادگاه به گوش می‌رسید.

سباستین آشر، سردبیر حوزه خاورمیانه بی‌بی‌سی می‌گوید که بیشترین اعتراضات به ویدئوی بحث‌برانگیز از طرف اسلامگرایانی بود که می‌گفتند همین فیلم نشان می‌دهد که معیارهای اخلاقی از زمان سرنگونی محمد مرسی، رئیس‌جمهور سابق مصر، تنزل یافته‎اند.

خبرنگار بی‌بی‌سی اضافه کرد که به نظر می‌رسد گروهی که پس از آقای مرسی اداره امور را در مصر در دست گرفته‌اند، در پی آن بوده‌اند که نشان دهند روی مسائل اجتماعی حساسیت لازم را دارند.


منبع : بی بی سی
     
  

 
ساقی قهرمان خطاب به دکتر احمد شهید: عدم توجه به وضعیت جامعه دگرباش ا


ساقی قهرمان در دیدار با احمد شهید در اتاوا گفت: "با سپاس از تلاش‌های شما در استناد به نقض حقوق دگرباشان ایران از سوی دولت،‌ باید خاطرنشان کنم که متاسفانه در سه گزارش اخیر، هیچ اشاره‌ای به وضعیت این جامعه نشده است. در طول این مدت به‌طور دایم گزارش آزار دگرباشان برای دفتر شما ارسال شده است. همچنین سال گذشته تیمی متخصص با شمار زیادی از دگرباشان ایرانی مصاحبه کرده و شهادت‌های آنان را ثبت نمودند اما در گزارش اخیر،‌ اشاره‌ای به این شهادت‌ها نیز نشده است. توجه شما به عنوان فرستاده ویژه، به وضعیت نقض حقوق بشر دگرباشان ایران، حکومت و قوه قضاییه را در شرایطی قرار داده که که باید در برابر رفتارهای خود با دگرباشان به جامعه جهانی پاسخگو باشد و عدم پیگیری و مداومت در این امر باعث افزایش نقض حقوق دگرباشان توسط آنها خواهد شد.

برای نمونه می‌توان به دستگیری روزنامه‌نگاری در اصفهان در تجمع علیه اسیدپاشی به عنوان نشانه‌ای از افزایش جسارت رژیم جمهوری اسلامی ایران در حرمت‌شکنی و آزار و اذیت دگرباشان اشاره کرد. در این واقعه ماموران انتظامی روزنامه‌نگار دگرجنسگرای مزبور را با لباس و آرایش زنانه رسانه‌ای کردند و اعلام کردند که دوجنسه است تا به شیوه‌ی خود برای تجمع کنندگان یا برای روزنامه‌نگار مزبور مایه‌ی آبروریزی باشد. شیوه‌ی برخورد دولت ایران با جامعه‌ی دگرباش امکان زندگی و امنیت اجتماعی و روانی ایشان را سلب می‌کند."

احمد شهید در پاسخ، ضمن قبول این ضرورت، بر انعکاس گزارش‌های‌ دگرباشان از آزار حکومت ایران در گزارش‌ آتی تاکید کرد.

این دیدار در خلال میزگردی با عنوان «جامعه مدنی»‌ با حضور جان بیرد (وزیر امور خارجه کانادا) دکتر اندرو بنت (سفیر آزادی ادیان در کانادا) و چند تن از فعالان جامعه مدنی ایران در خصوص وضعیت ایران، در اتاوا برگزار شد.

در ادامه ساقی قهرمان در گفتگویی بعد از پایان میزگرد از دکتر احمد شهید و تیم وی پیگیری بیشتر و دقیق‌تر وضعیت دگرباشان را درخواست کرد چرا که هرگونه عقب‌نشینی و کم‌توجهی از سوی نهادهای بین‌المللی در این رابطه می‌تواند افزایش فشار از سوی حکومت ایران را به دنبال داشته باشد.

دکتر شهید تاکید کرد که در گزارشی که به زودی منتشر خواهد شد به مساله‌ی دگرباشان با تفصیل بیشتر پرداخته است.


منبع : ایرکو
     
  

 
ساقی قهرمان در دیدار با وزیر امور خارجه کانادا


صبح امروز ساقی قهرمان- مدیر سازمان دگرباشان جنسی ایران- در میز گردی در اتاوا با جان برد (وزیر امور خارجه کانادا) دیدار نمود. در این میزگرد که با حضور دکتر احمد شهید -گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران – برگزار شد، ساقی قهرمان به عنوان نماینده دگرباشان جنسی ایران، بر مشکلات و موارد گسترده نقض حقوق دگرباشان در ایران تاکید نموده و شرایط زندگی طاقت فرسای دگرباشان جنسی در ایران را تشریج نمود. آقای جان برد در این جلسه بر اجرای موثرتر تعهدات کشور کانادا در حمایت از اقلیت های جنسی تاکید کرد.

به گزارش گزارشگر اعزامی ایرکو به اتاوا، ساقی قهرمان در این جلسه خطاب به جان برد گفت: در ایران دگرباشان جنسی یک بار به‌خاطر اینکه دگرباش هستند مورد ستم قرار می‌گیرند و یک بار هم به عنوان زن، مرد، اقلیت قومی و اقلیت نژادی مورد ستم واقع می‌شوند . جهان آزاد باید از آنان صریح‌تر دفاع کند.

آقای جان برد در پاسخ چنین بیان نمودند که: ما این مشکل را درک می‌کنیم و این صراحت را بیشتر خواهیم کرد.

این اولین دیدار مدیر سازمان دگرباشان ایران با مسئولان دولت کانادا در این سطح است. کشور کانادا تا کنون با آغوش باز پذیرای تعداد قابل توجهی از پناهندگان دگرباش جنسی بوده است. پیش‌تر همزمان با قطع ارتباط دیپلماتیک کشور کانادا و ایران در سال ۲۰۱۲، جان برد بر تلاش‌های کشورش در تبدیل نمودن کانادا به کشوری امن برای همجنسگرایان تاکید کرده بود.

حال زمان آن رسیده که گامهای استوارتر و موثرتری در این زمینه برداشته شود و دولت کانادا همچنان خود را در زمینه دفاع از حقوق بشر و حقوق دگرباشان مصمم می‌داند.


منبع : ایرکو
     
  
مرد

 
شرکت‌کننده ونزوئلا برنده تاج زیبایی تراجنسیتی‌ها شد

http://postimage.org/app.php
تقاطع: ایزابلا سانتیاگو از ونزوئلا، برنده‌ی "تاج ملکه‌ی زیبایی تراجنسیتی‌ها" در تایلند شد.
در این رقابت که جمعه‌شب (۷ نوامبر-۱۶ آبان) در شهر پاتایا برگزار شد، ایزابلای ۲۲ ساله در رقابت با ۲۱ شرکت‌کننده‌ی دیگر از ۱۸ کشور جهان موفق شد در یک مراسم مجلل، "تاج ملکه زیبایی" و جایزه‌ی ۱۲۵۰۰ دلاری را از آنِ خود کند.
او هم‌‌چنین برنده‌ی یک جراحی زیبایی به انتخاب خود شده است.
رقابت برگزارشده در تایلند که در ده سال گذشته تحت عنوان Miss International Queen برگزار شده، بزرگ‌ترین رقابت در نوع خود است که برگزارکنندگان آن هدف خود را ترویج حقوق تغییرجنسیت‌داده‌ها و دوجنسه‌ها عنوان می‌کنند.
عکس‌های خبرگزاری رویترز از این رقابت را ببینید



http://postimage.org/


http://postimage.org/


http://postimage.org/app.php
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 
جهان برای همجنسگرایان مکان بهتری می شود


پژوهش دانشگاه شیکاگو نشان میدهد که جهان داره برای همجنسگرایان مکان بهتری می شود چرا که پذیرش همجنس گرایی به گونه چشمگیری در دو دهه گذشته افزایش یافته است. پذیرش و زندگی همجنسگرایان در ۹۰ در صد کشورها در ۲۰ سال گذشته بهبود یافته است.

پذیرش همجنس گرایی در جهان بدینگونه است:

  • شمال باختری اروپا
  • آمریکا٫ کانادا٫ استرالیا و زلاند نو
  • جنوب اروپا
  • آمریکای لاتین
  • اروپای میانه و خاوری و کشورهای شوروی پیشین
  • آسیا
  • آفریقا
  • بیشتر کشورهای اسلامی

این یک پژوهش فراگیری است. هرچند که بیشتر کشورهای اسلامی در پایینترین رده این لیست هستند ولی هستند کشورهای مسیحی که زندگی همجنسگرایان در آنجا بسیار بد است مانند کشورهای اوگاندا ٬ مالاوی یا زامبیا.

منبع : gaystarnews
     
  

 
آیا خشونت در روابط بین هم جنس شایع تر است؟


یافته‌های تحقیقی در دانشگاه شیکاگو نشان می‌دهد که میزان بروز خشونت خانگی در رابطه‌های هم‌جنس‌گرایان در مقایسه با رابطه‌های دگرجنس‌گرا بیشتر است. خشونت خانگی در رابطه‌های مردان و زنان هم‌جنس‌گرا موضوعی است که هم‌چنان نادیده گرفته می‌شود. حتا مقامات پلیس و سازمان‌های مدافع حقوق قربانیان خشونت نیز هنوز درگیر این تصویر رایج‌اند که خشونت همیشه از سوی مرد علیه زن صورت می‌گیرد و شکایت و پیگیری و اثبات خشونت در رابطه‌ی زوج‌های هم‌جنس‌گرا به مراتب پیچیده‌تر است.

تحقیق می‌گوید یک دلیل بروز بیشتر خشونت در این رابطه‌ها در نتیجه‌ی "اقلیت بودن" است. شرایط و تجربه‌ی زیست به عنوان گروه اقلیت میزان استرس و فشار روانی را بیشتر می‌کند و معمولا راحت‌ترین و رایج‌ترین راه تخلیه‌ی این بار روانی اعمال خشونت علیه شریک زندگی است. از سوی دیگر جامعه‌ی هم‌جنس‌گرایان هم هنوز درگیر این باور است که "آشغال‌ها را زیر فرش قایم کند" و دست به خودانتقادی و صحبت شفاف از خشونت خانگی در رابطه‌های این گروه اقلیت نمی‌زند. مجموع این دلایل شرایط را برای قربانی خشونت در رابطه‌ی هم‌جنس‌گرایان سخت‌تر و پیچیده‌تر کرده است.


منبع : بی بی سی
     
  
صفحه  صفحه 19 از 41:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA