انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 22 از 41:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
پرتاب دو جوان از بلندی به اتهام همجنسگرایی


گروه دولت اسلامی (داعش) به تازگی تصاویری از مجازات دو جوان متهم به همجنسگرایی منتشر کرده است. این دو جوان در حالی که چشم‌بند به چشمانشان بسته‌اند، از بالای یک عمارت چند طبقه به پایین پرتاب می‌شوند.

احتمال می‌رود که مجازات پرتاب از بلندی در شهر موصل در شمال عراق اتفاق افتاده باشد. در چندین تصویر دیگر دو جوان متهم به همجنسگرایی را می‌بینیم که از بالای عمارت سقوط می‌کنند و سرانجام در تصویر دیگری آن‌ها را می‌بینیم که پیکرشان در برخورد با زمین متلاشی شده است. این تصاویر غیر قابل انتشارند.

در گزارش‌هایی که دراین‌ باره در خبرگزاری‌های جهان منتشر شده، گفته شده که دادگاه شرع در موصل این دو جوان را به اتهام «لواط» به «پرتاب از بلندی» محکوم کرده است.

در ایران، در ارسنجان چهار جوان که به لواط و تجاوز جنسی متهم شده بودند، از بالای بلندی پرتاب شدند. دیوان عالی کشور در آن زمان این حکم را تأیید کرده بود.

گفته می‌شود که مجازات «پرتاب از بلندی» از دوران تمدن باستانی آشوری‌ها در بین‌النهرین وجود داشته. فرد‌ محکوم به مرگ را ‏معمولاً در یک گونی سربسته قرار می‌دادند و از ارتفاع به پایین یا به رودخانه پرتاب می‌کردند. ‏


بیشتر بخوانید:مجازات اعدام – منشأ، تاریخ، قربانیان

در دی ماه ۱۳۸۶ قضات شعبه دوم دادگاه ‏کیفری استان فارس دو مرد به نام‌های «طیب» و «یزدان» را به اتهام تجاوز به عنف به اعدام به شیوه پرتاب ‏از بلندی محکوم کردند.

این نخستین بار است که گروه دولت اسلامی (داعش) تصاویری از اعدام متهمان به همجنسگرایی به شیوه «پرتاب از بلندی» را منتشر می‌کند.

مجازات «لواط» به افسانه سَدوم و گُمورا در تورات و قرآن نظر دارد.


منبع : رادیو زمانه

تاریخ انتشار خبر : ۲۷ دی ۱۳۹۳
     
  

 
الکساندرا پاکزاد تصاویر جشن ازدواجش با شانن ریز را در اینستگرام منتشر کرد



لکساندرا پاکزاد دختر طراح معروف بیژن پاکزاد تصاویر جشن ازدواجش را در اینستاگرام منتشر کرد.

الکساندرا پاکزاد که ابتدا مدل و سپس وکیل شد. دختر یکى از معروفترین طراحان و متخصصان مد و فشن بیژن پاکزاد است. وی با دوست دخترش، شانون ریز بعد از هقت سال در ماه سپتامر ازدواج کرد.
وی تصاویر جشن ازدواجش خصوصی شان را که در عمارت گری استون در غرب هالیوود در سپتامبر برگزار شد را منتشر کرده.

پدرش که در سال ٢٠١١ درگذشت، طراح و تولیدکننده سرشناس ایرانی-آمریکایی لباس‌های مردانه و عطر و ادکلن بود. مجله Vanity Fair در سال ۱۹۸۹ نام بیژن را در لیست شیک‌پوش‌ترین‌های جهان قرار داده بود.


منبع شش رنگ

تاریخ انتشار خبر : ۲۴ دی ۱۳۹۳
     
  

 
تصویر اِکین و اِمرولّا، زوجی که در استانبول ترکیه مراسم ازدواج برگزار کرده بودند، بر روی اولین مجله همجنس گرایان این کشور به نام 'جی زون'



این زوج سند ازدواج ترکیه را در این عکس در دست گرفته اند تا این حقیقت که در زندگی واقعی نمیتوانند صاحب چنین سندی باشند را مورد تمسخر قرار دهند.

موضوع ماه فوریه این مجله به "عشق همجنس گرایان" تعلق دارد و هشتگ 'زنده باد عشق همجنس گرایان' در شبکه های اجتماعی برای احترام به عشق همجنس گرایان به کار میرود.


منبع : gays of turkey
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   
↓ Advertisement ↓

 
سنگسار مرد همجنسگرا پس از پرتاب نافرجام
دولت اسلامی در شبکه‌های اجتماعی تصویری جدید از پرتاب یک مرد همجنسگرا از طبقه هفتم یک ساختمان منتشر کرده است. فرد مذکور از این مجازات جان سالم به در می‌برد. اعضای گروه دولت اسلامی دوباره با مجازات سنگسار او را به قتل می‌رسانند.

صدای ایرانیان (کمیته اقلیت‌های جنسی و جنسیتی)؛ تارنمای پینک نیوز تصاویری را از مجازات یک همجنسگرای دیگر به دست اعضای دولت اسلامی (داعش) منتشر کرد. تصاویر منتشر شده که توسط دولت اسلامی بر روی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، مردی را نشان می‌دهد که از جانب این گروه به اتهام همجنسگرایی از فراز ساختمانی 7 طبقه به پایین پرتاب می‌شود.

فرد مذکور پس از برخورد با زمین همچنان زنده می‌ماند و اما، بر اساس عکس‌های منتشر شده؛ اعضای گروه اسلامی دوباره او را با مجازات سنگسار به قتل می‌رسانند.

ماه گذشته نیز این گروه در شهر موصول عراق دو مرد همجنسگرا را به دلیل گرایش‌ جنسی‌اشان و به اتهام همجنسگرایی از بالای ساختمانی بلند و در انظار عمومی به پایین پرتاب کرد. تصاویر منتشر شده در آن زمان واکنش‌های زیادی را در میان جامعه ال‌جی‌بی‌تی و مدافعان حقوق بشری به همراه داشت.


منبع : صدای ایرانیان
     
  

 
پیوند مدنی برای همجنسگرایان در شیلی به‌رسمیت شناخته شد
نقطه‌ عطفی تاریخی در یک کشور بسیار محافظه‌کار. پارلمان شیلی روز چهارشنبه ۲۸ ژانویه/ ۸ بهمن‌ماه، طرحی را در قانون خانواده به‌ تصویب رساند که بر اساس آن «پیوند مدنی» همجنسگرایان به‌رسمیت شناخته شد.



«پیوند مدنی» (Civil Union) نوعی از ازدواج غیر مذهبی است که معمولا حقوق قانونی و مسئولیت‌های زوج‌ها نسبت به هم همانند ازدواج یا پیوند زناشویی سنتی بدون «محرمیت» مذهبی است. حقوق شرکای زندگی در پیوند مدنی در کشورهای مختلف متفاوت است.

به‌ گزارش خبرگزاری فرانسه، قانون جدید در شیلی به‌طور گسترده‌ای از سوی مردم حمایت شد و پس از چهار سال مذاکره بر سر «توافقنامه درباره پیوند مدنی» و «هم‌باشی» زوج‌های همجنسگرا به تصویب رسید.

این قانون به زوج‌های همجنسگرا اجازه می‌دهد بدون آن‌که ازدواج کرده باشند، زیر یک سقف زندگی کنند، در تقسیم اموال خود از نظر قانونی سهم داشته باشند، حق ارث یا حقوق بازنشستگی داشته باشند و در نظام بهداشتی، همسر خود را زیر پوشش قرار دهند.

همچنین بنا به تدابیری که سازمان‌های مدافع حقوق همجنسگرایان در نظر گرفته‌اند، یک کودک در صورت ناتوانی پدر و مادر واقعی خود می‌تواند با ملاحظه منافع اصلی وی به زوج‌های همجنسگرا سپرده شده و توسط آن‌ها به فرزندی پذیرفته شود.

افزون بر این همجنسگرایانی که پیش از این در کشورهای دیگر ازدواج کرده‌اند و ازدواج همجنسگرایان در آن کشور قانونی است، می‌توانند در شیلی تحت پوشش «توافقنامه درباره پیوند مدنی» قرار گیرند.

لوئیس لارائن، مدیر بنیاد برابری در شیلی گفت: «ما از این‌که دولت برای نخستین بار تشکیل خانواده توسط یک زوج همجنس را به‌ رسمیت می‌شناسد و حقوقی را برای آن تعیین می‌کند، خوشحالیم.»


«گامی تاریخی»

پس از تصویب این قانون در پارلمان، دادگاه قانون اساسی در مورد آن نظر خواهد داد و سپس به مدت شش ماه فرایند تعیین جزئیات مشخص آن طی خواهد شد. بعد از آن زوج‌های همجنس می‌توانند وقت ملاقات با بخش خدمات دولتی بگیرند و «پیوند مدنی» خود را ثبت کرده و جشن بگیرند.

ایزابل آلنده، رئیس سوسیالیست سنای شیلی، تصویب این قانون را «گامی تاریخی» دانست که به‌گفته وی اجازه خواهد داد «در احترام به حقوق و کرامت افراد پیش‌روی و اطمینان حاصل کرد که امروز هیچ‌کس قربانی تبعیض نخواهد شد.»

این قانون یکی از وعده‌های انتخاباتی سباستیان پینیه‌را، رئیس ‌جمهور راستگرای شیلی (۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴) بود که در سال ۲۰۱۱ به کنگره ارائه شد.

شیلی کشوری فوق محافظه‌کار و یکی از آخرین کشورهایی است که حق طلاق را در سال ۲۰۰۴ به‌تصویب رساند و تحت هیچ شرایطی اجازه سقط جنین در آن داده نمی‌شود. این کشور در سال ۱۹۹۹ قانون مجازات زندان برای همجنسگرایان به جرم «لواط» را لغو کرد.


تاریخ انتشار خبر : ۰۹ بهمن ۱۳۹۳

منبع : رادیو زمانه
     
  

 
شکست همه‌پرسی اسلواکی برای محدود کردن حقوق همجنسگرایان
فقط ۲۱ درصد از رأی‌دهندگان در همه‌پرسی اسلواکی که برای محدود کردن حقوق دگرباشان جنسی برگزارشده بود شرکت کردند و به این ترتیب، به دلیل بی‌اعتنایی مردم این همه‌پرسی شکست خورد.



در همه‌پرسی اسلواکی این پرسش به رأی گذاشته شده بود: آیا دگرباشان جنسی می‌توانند به لحاظ قانونی ازدواج کنند و سرپرستی کودکان بی‌سرپرست را به عهده گیرند؟

همه‌پرسی برای محدود کردن حقوق دگرباشان جنسی در اسلواکی شکست خورد. این همه‌پرسی را «اتحادیه خانواده» که به کلیسای کاتولیک نزدیک است ۷ فوریه برگزار کرده بود. نتیجه آن شامگاه گذشته اعلام شد.

پاپ فرانسیس از «اتحادیه خانواده» و همه‌پرسی برای محدود کردن حقوق دگرباشان جنسی حمایت کرده بود. پلاکاردهایی با تصاویر پاپ رأی‌دهندگان اسلواکی را به شرکت در این همه‌پرسی فرامی‌خواندند. با این‌حال حتی تلاش پاپ و اسقف‌های اعظم او نیز ثمر نداد و فقط ۲۱ درصد از رأی‌دهندگان در این همه‌پرسی شرکت کردند.

با وجود شکست همه‌پرسی اسلواکی، دگرباشان جنسی در این کشور همچنان از تبعیض رنج می‌برند. سال گذشته لایحه‌ای در پارلمان اسلواکی به تصویب رسید که به موجب آن همجنسگرایان اجازه ندارند با هم ازدواج کنند و خانواده تشکیل دهند. همچنین بر اساس این قانون همجنسگرایان نمی‌توانند سرپرستی کودکان بی‌سرپرست را به عهده گیرند.

اتحادیه اروپا اسلواکی را تحت فشار قرار داده بود که در قوانین تبعیض‌آمیز نسبت به همجنسگرایان تجدید نظر کند. «اتحادیه خانواده» با برخورداری از حمایت بی‌دریغ کلیسای کاتولیک قصد داشت با برگزاری یک همه‌پرسی در برابر خواست اتحادیه اروپا مقاومت کند.

در آستانه برگزاری همه‌پرسی اسلواکی، نهادهای حقوق بشری هشدار داده بودند که ممکن است با برگزاری چنین همه‌پرسی‌هایی تبعیض‌های اجتماعی نسبت به همجنسگرایان در اسلواکی قانونی و نهادینه شود.

تابستان گذشته ۴۰۰ هزار نفر از اهالی اسلواکی نامه‌ای در مخالفت با ازدواج همجنسگرایان امضاء کردند و برای پاپ فرانسیس فرستادند. این نامه باعث شکل‌گیری «اتحاد خانواده» و برگزاری همه‌پرسی شد. در اسلواکی پنج میلیون و ۴۰۰ هزار مسیحی زندگی می‌کنند. ۸۰ درصد آنان کاتولیک‌اند.



تاریخ انتشار خبر : ۱۹ بهمن ۱۳۹۳

منبع : رادیو زمانه
     
  

 
مهم‌ترین جوایز گرمی برای یک خواننده همجنسگر
سام اسمیت، خواننده ۲۲ ساله بریتانیایی که سال گذشته نخستین آلبوم خود را منتشر کرد مهم‌ترین جوایز گرمی را به دست آورد: جایزه «برترین هنرمند جدید»، جایزه «برترین آلبوم موسیقی پاپ»، جایزه «برترین ترانه سال» و همچنین جایزه «برترین رکورد سال».



آلبوم «ساعت تنهایی» و ترانه «با من بمان» سام اسمیت که پیش از این هم در جایزه صدای بی‌بی‌سی و جایزه منتخب منتقدان بریتانیا (بریتس) مطرح شده بودند، این بار به عنوان بهترین‌های گرمی شناخته شدند.

جایزه گرمی، اسکار موسیقی خوانده می‌شود. همراه با اسمیت، خواننده راک بک هنسن، بیانسه و فارل ویلیامز از دیگر برندگان پنجاه و هفتمین مراسم جایزه گرمی بودند که شب یکشنبه ۸ فوریه / ۱۹ بهمن ماه برگزار شد


اسمیت، «خودآگاهی» و موسیقی سول

اسمیت که تا دو سال پیش ناشناخته بود، به عنوان گارسون و متصدی بار در رستورانی کار می‌کرد. او به‌تازگی موسیقی‌اش را در بازار جهانی مطرح کرده است.

سام اسمیت فارغ‌التحصیل تئاتر موزیکال انگلستان است و قبل از اینکه به شکل تخصصی در تئاتر موزیکال آموزش ببیند، در ژانر موسیقی جاز فعال بود. او هم در آواز و هم در آهنگسازی جاز تعلیم دیده و نهایت تصمیم گرفت که موسیقی سول را به‌عنوان ژانر تولیدی خود انتخاب کند.

اسمیت در سخنرانی پذیرش جوایز در مراسم گرمی به دنیای پیش از شهرت خود و تلاش‌هایش برای مطرح‌شدن در بازار موسیقی اشاره می‌کند: «قبل از اینکه این آلبوم مطرح شود. همه کاری کردم که موسیقی من شنیده شود.»

او در ادامه گفت: «حتی سعی کردم وزن کم کنم و در این تلاش موسیقی‌هایی که می‌ساختم افتضاح بود. تنها زمانی که پذیرفتم خودم باشم، موسیقی‌ام جریان ساز شد و مردم شروع به شنیدنش کردند.»

از جمله تلاش‌های اسمیت برای «خودش بودن» این بود که در دسامبر سال ۲۰۱۴ به شوی تلویزیونی معروف «اِلن»، لزبین آمریکایی، آمد و گفت که همجنسگراست.

شاید در نگاه اول ژانر موسیقایی منتخب یک هنرمند همجنسگرای جوان که در فضای شهری در بریتانیا زندگی می‌کند ربطی به تجربه سال‌های دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰سیاه‌پوستان آمریکایی که بنیان‌گذاران ژانر موسیقی سول هستند نداشته باشد اما این موسیقی در بدو مطرح‌شدنش هم موسیقی دیگری‌هایی بوده که در حاشیه جوامع شهری زندگی می‌کردند.

در فرایند یافتن خود، سام اسمیت، ژانری را برای کارهایش انتخاب کرد که روح موسیقی را با محتوای تغزلی از حاشیه‌ای بودن ارائه می‌کند؛ حاشیه‌ای که در آن هنرمند مرد برای معشوق مرد خود ترانه عاشقانه می‌نویسد و می‌خواند.

به همین دلیل است که اسمیت در سخنرانی پذیرش جایزه‌هایش در گرمی، از همه مردهایی که در گذشته قلب او را شکسته‌اند تشکر کرد: «می‌خواهم از مردانی که این آلبوم در مورد آن‌هاست تشکر کنم. ممنونم که قلب من را شکستید چرا که برایم چهار جایزه گرمی به ارمغان آوردید.»

در موسیقی سول زمانی صدای عشق، احساسات و زندگی پردردسر سیاه‌پوستان آمریکایی در حاشیه شهرهای بزرگی مانند شیکاگو شنیده می‌شد. این بار این ژانر در ترانه‌های یک هنرمند همجنسگرا بازتاب متفاوتی یافته است. اسمیت از قابلیت‌های موسیقی سول برای بیان احساساتی استفاده می‌کند که خود این احساسات همچنان مسأله‌ای حاشیه‌ای در جوامع بشری‌ست.


تلاش برای بیان محتواهای مرتبط به دگرباشان جنسی

اسمیت از زمانی که در بریتانیا و آمریکا به عنوان یک خواننده، مطرح شده است تلاش کرده در موسیقی خود در مورد اینکه معشوق این ترانه‌ها یک مرد است، بدون پرده‌پوشی صحبت کند.

نماهنگ ترانه «مرا کنارت بنشان» که به تازگی منتشر شده، مراسم عروسی دو مرد همجنسگرا را نشان می‌دهد.

این نماهنگ در یک کلیسا فیلم‌برداری شده و موسیقی اسمیت نیز بازگشتی دوباره به موسیقی گاسپل (موسیقی کلیسایی سیاه‌پوستان آمریکایی) دارد که تأثیر آن بر موسیقی سول ثابت شده است.

در میان حضار که برای این عروسی همجنسگرا در کلیسا بر روی نیمکت‌ها نشسته‌اند، انواع نمادهای انسان‌های حاشیه‌ای در جامعه دیده می‌شوند. کسانی که صورت‌هایشان را خال‌کوبی کرده‌اند یا که از زیورآلاتی استفاده می‌کنند که با درک متعارف از زیبایی جور درنمی‌آید.

ترانه از احساسات عاشقانه‌ای می‌گوید که به نظر ممنوع می‌آید و در بیت تکرار شعر می‌شنویم «اما این احساس طاقت‌فرساست، آن‌ها زورشان از ما بیشتر است.»

اسمیت در فیس‌بوک خود در مورد این نماهنگ می‌نویسد:

«این ویدئو، آرزوهای من را نشان می‌دهد؛ که روزی مردان و زنان همجنسگرا و تراجنسیتی‌ها در سراسر جهان، مثل همه خانواده‌ها و دوستان دگرجنسگرای ما، بتوانند زیر هر سقفی، در هر شهر، در هر روستا و در هر کشوری، ازدواج کنند.»

نماهنگ ترانه «مرا کنارت بنشان» را ببینید:





تاریخ انتشار خبر : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳

منبع : رادیو زمانه
     
  

 
پنهان‌کاری بلغارستان در مورد اعمال خشونت به دگرباشان جنسی
سازمان عفو بین‌الملل می‌گوید که پلیس و مقامات قضایی بلغارستان به اندازه کافی در مورد جرایم برآمده از نفرت‌ (جرم‌هایی با انگیزه‌های نژادی، جنسی و ...)، به‌خصوص اعمال خشونت علیه دگرباشان جنسی تحقیق نمی‌کند و مجرمان را تحت تعقیب قرار نمی‌دهند.



سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی که روز سه‌شنبه ۱۰ فوریه/۲۱ بهمن ماه منتشر کرده، نشان می‌دهد که قربانیان خشونت‌های جرایم برآمده از نفرت در بلغارستان طیف وسیعی از اقلیت‌ها از جمله پناهجویان، مهاجران، زنان و مردان همجنسگرا و افراد فراجنسیتی هستند. این قربانیان به سیستم پلیس اطمینان ندارند و حتی وقتی خشونت و تبعیض به مقامات بلغارستان گزارش می‌شود، مجرمان جرایم نفرت مورد پیگرد قانونی قرار نمی‌گیرند.

در بلغارستان قانونی که به صراحت از زنان و مردان همجنسگرا یا افراد تراجنسیتی در مقابل خشونت و جرایم برآمده از نفرت حمایت کند، وجود ندارد. اما حمایت از اقلیت‌ها بر اساس گرایش جنسی و هویت جنسیتی، بر اساس قانون‌هایی که جرایم برآمده از نفرت، قلدری و اوباشگری را جرم‌انگاری کرده‌اند، ممکن است. با این حال دولت، پلیس و مقامات قضایی بلغارستان نه تنها قوانین تازه‌ای برای حمایت از اقلیت‌ها وضع نمی‌کنند، بلکه ظرفیت‌های موجود قانونی را نیز برای تحت پیگرد قانونی قرار دادن و محاکمه جنایات برآمده از نفرت، استفاده نمی‌کنند.

مارکو پرولینی، پژوهشگر سازمان عفو بین‌الملل در حوزه تبعیض در اروپا می‌گوید: «صدها نفر از گروه‌های اقلیت در [بلغارستان] جنایت‌های نفرت را تجربه کرده‌اند و بسیاری از آن‌ها هیچ اعتمادی به مقامات این کشور برای حفاظت [جان]‌شان ندارند».

پرولینی به طور ویژه وضعیت اقلیت‌های جنسی و جنسیتی را وخیم گزارش کرده است و می‌گوید که دولت بلغارستان در مورد خشونت نسبت به دگرباشان جنسی، پنهان‌کاری می‌کند.

او در ادامه می‌گوید: «سوءاستفاده‌ها و آزارهای همجنسگرا‌ هراس و تراجنسیتی هراس را به زیر قالی جارو می‌کنند. مقامات بلغاری باید قانون جنایات برآمده از نفرت را مورد بازبینی قرار دهند تا شامل تمام زمینه‌های تبعیض باشد و لزبین‌ها، گی‌ها، دوجنسی‌ها، تراجنسیتی‌ها و میان جنسیتی‌ها بتوانند بدون ترس در این کشور زندگی کنند. »

در ژانویه سال ۲۰۱۴، دولت بلغارستان خبر از لایحه مجازات جرایم جنایی داد که در آن، گرایش جنسی و هویت جنسیتی به‌عنوان یک انگیزه برای خشونت و نفرت‌ورزی به رسمیت شناخته شده بود، اما تصویب این قانون در انتخابات پارلمانی در ماه اکتبر سال ۲۰۱۴ به حالت تعلیق در‌آمد.

در سال ۲۰۰۸ در یکی از پارک‌های شهر صوفیه، دانشجوی ۲۵ ساله‌ای به نام میخاییل استونایوو، به طرز وحشیانه‌ای به قتل رسید، تنها به این دلیل که مهاجمان تصور کرده بودند او همجنس‌گراست.

در جریان تحقیقات در مورد مرگ استونایوو، شاهدان گفته بودند که دو مرد مظنون به قتل، قصد داشتند پارک‌های صوفیه را از وجود همجنس‌گرایان پاک کنند. با این حال، به دلیل نبود قانون در مورد جرایم برآمده از نفرت بر اساس گرایش جنسی، دادستان تنها توانست متهم‌های این پرونده را به اتهام قتل با چاقو، در سال ۲۰۱۳ مورد پیگرد قرار دهد.

سازمان عفو بین‌الملل بر این باور است که قوانین بلغارستان محدودکننده است و باید جرایم برآمده از نفرت‌، شامل نفرت بر اساس گرایش جنسی و هویت جنسیتی را نیز در بر بگیرد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
زوجی همجنس گرا در بمبئی (مومبای-پایتخت ایالت ماهاراشترا) هند، به تازگی ازدواج کردند، و پس از آن با همان لباس های مراسمشان به رژه افتخار ال جی بی تی ها رفتند.



این زوج هندی در ایمیلی به 'بازفید ایندیا' گفتند که مراسم ازدواجشان در خانه ی یکی از دوست هایشان برگزار شد، و تنها دوستان نزدیک و معدودی از اعضای فامیل که درباره آنها میدانستند در این مراسم شرکت کردند.

به گفته ی این زوج به 'بازفید ایندیا' معلم زبان سانسکریت آنها مراسم ازدواج آنها را به شیوه سنتی به همراه مناسک مربوط به آن ترتیب داده بود.

این زوج 4 سال است که در رابطه با یکدیگر هستند و به گفته خودشان قصد داشتند با این کار "معنای جدیدی" به عشق خود دهند و عهد خود را قویتر کنند.

به گفته آنها هرچند که پدر مادر هایشان حمایتشان نکردند اما بعضی از اعضای خانواده و فامیل هایشان در مراسم آنها شرکت داشتند.

دوستان آنها خیلی از آنها حمایت کردند، و به همه چیز که برای مراسم لازم بود از جمله خرید و دکوراسیون رسیدگی کردند.

برخلاف توجه ویژه رسانه ها این زوج گفتند که از عواقب قضایی ترسی ندارند."تمام جامعه ال جی بی تی به خاطر قدم شجاعانه و بزرگی که برداشتیم به ما تبریک گفتند، و درکنار ما ایستادند، پیشنهاد هرگونه کمکی را به ما کردند که به قوت ما اضافه میکند."

طبق ماده 377 قوانین کیفری هند همجنس گرایی غیر قانونی است، قانونی که به سال 1860 زمانی که هند تحت سلطه قوانین انگلیس بود باز میگردد.


منبع : buzz feed
     
  

 
رئیس قوه قضائیه: در ایران «همجنس‌بازان» را اعدام نکرده‌ایم
آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان لرستان، جهانی بودن ارزش‌های حقوق بشری را زیر سوال برد و غرب را برای پذیرش ازدواج همجنسگرایان تحقیر کرد.



با وجود همجنسگراستیزی قانون مجازات اسلامی جمهوری اسلامی ایران که گرایش جنسی به همجنس را جرم‌انگاری می‌کند و برای آن مجازات حد اعدام در نظر گرفته، لاریجانی گفته است که در ایران کسانی را که چنین گرایشی دارند اعدام نمی‌کنند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه برداشت‌های حقوق بشری دنیای غرب نباید به تمام دنیا تحمیل شود، گفت: «در اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده که افراد می‌توانند آزادانه همسر خود را انتخاب کنند ما در کشورهای لیبرالیستی شاهد هستیم که همجنس‌باز‌ها از جنس موافق خود٬ همسر انتخاب می‌کنند و حتی آن را به ثبت می‌رسانند.»

او اعلامیه جهانی حقوق بشر (۱۹۴۸) را «مصوبه‌ای عجیب و غریب» خواند و گفت که مفهوم «کرامت ذاتی انسان» بدون شناخت انسان مطرح شده است. او در ادامه توضیح داد: «آیا می‌توان راجع‌ به حق تصمیمی گرفت٬ بدون اینکه انسان را بشناسیم و ارتباط و نسبت او با عالم را بدانیم.»

این فقیه و سیاستمدار در ادامه نظریه‌ای در رابطه با حق و کرامت ذاتی انسان ارائه نکرد اما گفت: «یکی از ایراداتی که مدعیان حقوق بشر به ایران می‌گیرند این است که ایران جلوی همجنس‌بازی را گرفته است.»


بیشتر بخوانید: حمله‌های همجنس‌گراستیز مقامات حکومتی

او با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی هم از لحاظ مبانی فلسفی و هم از لحاظ عملی حرف‌های بسیاری برای گفتن در حوزه حقوق بشر دارد، گفت: «ما معتقدیم بحث حقوق بشر به این صورت که در اعلامیه٬ سربسته و دربسته آمده فایده‌ای ندارد و نمی‌توان به آن اعتنا کرد.»

رئیس قوه قضائیه این را که «غربی‌ها» می‌گویند ایران افراد را برای رابطه جنسی با همجنس اعدام می‌کند تکذیب کرد و گفت: «ما افراد متمایل به این مسئله را حتی اعدام نکردیم.»

قانون جدید مجازات اسلامی که از بهار ۱۳۹۱ توسط ریاست مجلس شورای اسلامی به ریاست جمهوری وقت ابلاغ شد، یکی از همجنسگراستیز‌ترین قوانین کشورهاست. در این قانون، شرکای جنسی در رابطه جنسی بین دو مرد با واژه‌های «فاعل» و «مفعول» تعریف می‌شوند و مجازات مفعول همیشه اعدام است. مجازات فاعل هم اگر چنانچه در شرایط احصان و غیر مسلمان باشد، اعدام است.

در چند سال اخیر، در خوانش‌های ویژه مقامات جمهوری اسلامی از حقوق بشر، «همجنسگرایی» معمولا برای تحقیر چارچوب ارزش‌های انسانی در غرب استفاده می‌شود. به باور مقامات جمهوری اسلامی به دلیل اینکه رابطه با همجنس در ایران «قبح فرهنگی» دارد، حمایت‌های سازمان ملل متحد و نهاد‌های حقوق بشری از گرایش جنسی به همجنس، «نقطه ضعفی» است که می‌توان آن را برای اذهان عمومی مطرح کرد.

به همین دلیل است که رئیس قوه قضاییه با تاکید بر مساله همجنسگرایی، معارف دینی اسلامی را در مقابل با ارزش‌های جهانی حقوق بشری مطرح می‌کند.


منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 22 از 41:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA