انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 23 از 41:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان


مرد

 
آمریکا نماینده ویژ‌ه دگرباشان‌جنسی تعیین کرد

جان کری، وزیر خارجه آمریکا‌، رندی بری را به عنوان نخستین نماینده ویژه حقوق دگرباشان جنسی معرفی کرد. این دیپلمات آمریکایی مأموریت یافته از حقوق دگرباشان ‌جنسی در سراسر جهان دفاع کند.


وزیر خارجه آمریکا در مراسم معرفی رندی بری اظهار داشت، در ۷۵ کشور دنیا ‌همجنس‌گرایی هنوز جرم است

ایالات متحده آمریکا دارای نماینده ویژ‌ه دگرباشان جنسی شد. ‌جان کری، وزیر خارجه آمریکا، رندی بری را به عنوان نخستین نماینده ویژه حقوق دگرباشان جنسی یا LGBT معرفی کرد.

ایالات متحده آمریکا دارای نماینده ویژ‌ه دگرباشان جنسی شد. ‌جان کری، وزیر خارجه آمریکا، رندی بری را به عنوان نخستین نماینده ویژه حقوق دگرباشان جنسی یا LGBT معرفی کرد. LGBT ترکیبی
از حروف اول کلمات Lesbian, Gay, Transgender, Bisexual (هم‌جنس‌گرایی زنانه، هم‌جنس‌گرایی مردانه، دوجنس‌گرایی و دگر‌جنس‌ها) است.

وزیر خارجه آمریکا در مراسم معرفی بری در واشنگتن تصریح کرد: «دفاع و گسترش حقوق اولیه دگرباشان جنسی هسته اصلی وظایف این نماینده، در راستای دفاع از حقوق بشر است که قلب و وجدان سیاست ماست.»
رندی بری که خود نیز همجنس‌گراست تا کنون سرکنسول کنسولگری آمریکا در آمستردام بود. او به زبان‌های اسپانیایی و عربی تسلط دارد.

وزیر خارجه آمریکا در مراسم معرفی بری تأکید کرد که نماینده ویژه دگرباشان جنسی برای دنیایی "بدون خشونت و تبعیض علیه دگرباشان جنسی" تلاش خواهد کرد.

او در ادامه خاطرنشان شد که در ۷۵ کشور دنیا ‌همجنس‌گرایی هنوز جرم است.

کری افزود: «این نبرد هنوز به پیروزی نرسیده، اما اکنون زمان از دست دادن شهامت نیست.» همجنس‌گرایان به ویژه در کشورهای اسلامی تحت تعقیب قرار می‌گیرند.


منبع : دویچه وله فارسی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 
دولت یونان اتهام همجنسگراستیزی را رد کرد
شورای اروپا بر اساس داده‌هایی که به سال ۲۰۱۲ معطوف می‌شود، دولت یونان را به همجنسگراستیری متهم کرده است. دولت یونان اما این اتهام را قویاً رد کرده و بر حقوق همجنسگرایان و دگرباشان جنسی تأکید کرده است.



شورای اروپا در گزارشی که به شکل پی دی اف، سه‌شنبه ۲۴ فوریه منتشر کرده، دولت یونان را به همجنسگراستیزی و تبعیض اجتماعی نسبت به همجنسگرایان و تراجنسیتی‌ها متهم کرده است.

بر اساس گزارش شورای اروپا، دولت یونان «به طرز مؤثری» برای مقابله با تبعیض‌های اجتماعی نسبت به دگرباشان جنسی نمی‌کوشد. در این گزارش آمده است که دولت یونان به ویژه با کلیشه‌هایی که در ذهن کارمندان مراکز آموزشی و تربیتی این کشور درباره دگرباشان جنسی وجود دارد، مقابله نمی‌کند.

گزارش شورای اروپا بر اساس داده‌هایی که به سال ۲۰۱۲ معطوف است تهیه شده. در آن زمان در تحقیقی که شورای اروپا پیرامون حقوق دگرباشان جنسی در یونان انجام داد، ۲۵ درصد دگرباشان از تبعیض‌های اجتماعی به ویژه در محل کار خود گلایه کرده بودند. شورای اروپا از دولت یونان خواسته است با به راه‌اندازی کمپین‌هایی از حقوق دگرباشان جنسی در این کشور دفاع کند.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که دولت یونان بلافاصله اتهام همجنسگراستیزی از سوی شورای اروپا را رد کرده و خاطرنشان کرده است که دولت یونان و همه احزاب سیاسی مؤثر در این کشور با خشونت و تبعیض مخالف‌اند و حقوق اجتماعی همجنسگرایان را به رسمیت می‌شناسند.

نیکوس پارس کومولوس، وزیر دادگستری دولت جدید یونان، ۹ فوریه سال جاری لایحه‌ای به پارلمان یونان تقدیم کرد که به موجب آن ازدواج همجنسگرایان در این کشور به رسمیت شناخته شود. این لایحه هنوز تصویب نشده است.

پیش از روی کار آمدن دولت چپ‌گرای یونان، وزیر پیشین دادگستری این کشور گفته بود دولت یونان برای به رسمیت شناختن ازدواج همجنسگرایان عجله‌ای ندارد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
گراهام مور، نویسنده فیلمنامه «بازی تقلید» پس از دریافت اسکار‌ٍ بهترین فیلم‌نامه اقتباسی گفت که وقتی ۱۶ ساله بود می‌خواست خودکشی کند چون فکر می‌کرد عجیب و متفاوت است و به جایی تعلق ندارد.



او گفت که دوست دارد این لحظه برای کسانی که عجیب و متفاوت هستند و احساس می‌کنند به جایی تعلق ندارند، اتفاق بیافتد. و خواست که عجیب و متفاوت بمانند و زمانش که رسید، این پیام را به دیگران منتقل کنند.

لازم به ذکر است گراهام مور به علت هم‌جنس‌گرا بودن و فشارهای زیاد اجتماعی در ١۶ سالگى تصمیم به خودکشی داشت.

فیلمنامه «بازی تقلید» بهترین فیلم نامه اقتباسى اسکار امسال بر اساس زندگینامه یک ریاضیدان هم‌جنس‌گرا نوشته شده است.


منبع : huf post
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   
↓ Advertisement ↓
TakPorn

 
اخراج استاد دانشگاه به خاطر صدای زنانه‌اش
قاسم اکسیری‌فرد، دکتری فیزیک دارد، استاد دانشگاه است و صلاحیت فردی و عمومی او توسط کمیته بررسی و گزینش دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیر رد شده. او به خاطر داشتن «صدای زنانه» اخراج شده است.



اکسیری‌فرد که پیش از بازگشت به ایران، در دانشگاه‌های اروپا و آمریکای شمالی پژوهش و تدریس می‌کرده است، متخصص ذرات بنیادی، گرانش و کیهان‌شناسی است. او زمانی در سال ۱۳۷۴، برای ایران «افتخارآفرین» بوده و رتبه اول المپیاد فیزیک را از آن خود کرده است.

در آستانه ۴٠سالگی، پس از اینکه با انتخاب خود به ایران بازگشته تا در دانشگاه‌های کشور تدریس کند، توسط کمیته تعیین صلاحیت و گزینش در دانشگاه خواجه‌نصیر اخراج شده است. دلیل اخراج او، نداشتن کمال انسانی به خاطر داشتن صدای زنانه عنوان شده است.

او در گفت‌وگو با شرق، ماجرای اخراجش را توضیح داده و می‌گوید: «در جلسه بررسی صلاحیت عمومی اساتید دانشگاه خواجه‌نصیر، پس از سؤال‌های فراوان، به‌عنوان آخرین سؤال از من پرسیدند اگر در کلاس درس دانشجویان استاد را به سخره بگیرند چه می‌شود؟ گفتم من از آن‌ها تشکر می‌کنم و رد می‌شوم.»

این استاد دانشگاه توضیح می‌دهد که پس از اینکه صلاحیت فردی و عمومی‌اش رد شده است. ماه‌ها رفت‌وآمد کرده است که دلیل را بفهمد و سپس از جانب امام جماعت دانشگاه شنیده است که کمیته صلاحیت عمومی دانشگاه خواجه‌نصیر صلاحیت فردی او را به خاطر صدایش رد کرده‌اند: «چون من صدایم نازک است و به‌اصطلاح آنان صدای زنانه‌ای دارم و احتمال داده‌اند در کلاس درس مورد تمسخر دانشجویان قرار بگیرم.»

او در ادامه می‌گوید: «گفتند براساس بند١۶ کارگروه تعیین صلاحیت‌های عمومی، به علت تن صدایتان که زنانه بوده است، شما صلاحیت توانایی انتقال مفاهیم علم و دانش را به دانشجویان ندارید.»

اکسیری‌فرد اما کنکاش را در مورد اینکه چرا اخراج شده ادامه می‌دهد و در نهایت به او می‌گویند: «استاد باید انسان کامل باشد».

به عبارتی، چون این استاد دانشگاه فیزیک «صدایی زنانه» دارد «انسانی کامل» محسوب نمی‌شود. اکسیری‌فرد می‌گوید: «بگذریم از اینکه آیا این ادبیات اسلامی است، اخلاقی است؟ آکادمیک است، آیا من نقصی دارم که انسان کامل نباشم؟»


مردسالاری سیاسی جمهوری اسلامی، فرهنگ عرفی شده است؛ مردان زنانه تحقیر می‌شوند. انسان کامل بودن به مفهوم مرد کامل بودن، مردی است که از شاخص‌هایی برخوردار باشد که عرف فرهنگی آنها را مردانه می پندارد.

یکی از دوستان اکسیری‌فرد که نخواست نام او برده شود به زمانه می‌گوید: «او نابغه فیزیک است. این را مسئولان دانشگاه خواجه‌نصیر به خوبی می‌دانند. قاسم می‌توانست در بهترین دانشگاه‌ها در خارج از ایران تدریس کند و کار بگیرد. او انتخاب کرده که به ایران برود و این برخوردی است که با او می‌شود. به خاطر اینکه مردی است با جثه‌ای کوچک‌تر از میانگین و به خاطر اینکه صدای او کمی متفاوت است، به خاطر فیزیک بدنش او را اخراج کرده‌اند. این دیگری‌سازی به خاطر ظاهر انسان‌هاست.»

اکسیری‌فرد در موسسه بین‌المللی مطالعات پیشرفته «SISSA» دکتری گرفته است: «استادم اصلاً تمایل نداشت از ایتالیا بروم. خیلی به من اصرار کرد. در سیسا (SISSA) می‌توانستم خیلی پیشرفت کنم اما خب فکر کردم در ایران مفیدتر خواهم بود و برگشتم.»


او قصد دارد تصمیم دانشگاه خواجه‌نصیر برای عدم تمدید قراردادش را به چالش بکشد. دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیر نیز از این استاد فیزیک حمایت می کنند. به گزارش شرق دانشجویان حتی تا پای تعطیلی کلاس‌ها هم پیش رفتند و تا کنون ۴٣٠ امضاء از سوی دانشجویان دانشگاه خواجه‌نصیر در حمایت از استادشان جمع شده است.

بر خلاف نظر مسئولان گزینش در دانشگاه خواجه‌نصیر، دانشجویان او هرگز با لحن کلام او مشکلی نداشته‌اند و صدای نازک او مانع از انتقال دانشش نشده است. اکسیری‌فرد می‌گوید: «شرمنده دانشجویان هستم، چون دانشجویانی که به آن‌ها درس دادم، هیچ وقت مرا مسخره نکردند...شما تصور کنید یک‌استاد کچل باشد، یا خیلی چاق باشد. شاید یک استاد چشم‌هایش انحراف شدید داشته باشد، باید از تدریس محروم شود؟»


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
داعش یک جوان سوری را از بلندی پرت کرد
گروه موسوم به دولت اسلامی ( داعش) در شهر رقه سوریه بار دیگر با اجرای یک حکم یک جوان سوری را به اتهام همجنسگرایی از بلندی به پایین پرتاب کرد.



آفتاب: به گزارش عصر ایران این چندمین بار است که گروه داعش افراد مختلف را به این اتهام دادگاهی و سپس آنها را از ساختمان‌های بلند به پایین پرتاب می کند.

پیشتر این اقدام در منطقه موصل عراق نیز انجام شده بود. گروه داعش تصاویر این اجرای حکم را روی شبکه های خود در فضای مجازی منتشر کرده است و در زیر نویس خود نوشته است: اجرای حکم فردی که افعال قوم لوط را انجام داده بود.

یکی از اهداف داعش از انتشار این گونه تصاویر ایجاد رعب و وحشت تفسیر می شود. شهر رقه در سوریه از سال 2013 به اشغال داعش در آمد و از سوی ابوبکر بغدادی خلیفه خود خوانده این گروه به عنوان مرکز خلافت اسلامی تعیین شده است.


منبع : خبر فارسی
     
  

 
رحم اجاره‌ای یک مادر برای فرزند همجنسگرایش بچه آورد
مادری در بریتانیا رحم خود را در اختیار فرزند همجنسگرایش قرار داد تا از آن به عنوان «رحم جایگزین» برای پرورش تخمکی که با اسپرم فرزندش لقاح مصنوعی داده شده بود، استفاده شود.



«رحم جایگزین» که در ایران با عنوان «رحم اجاره‌ای» مطرح شده است، روشی در لقاح مصنوعی است که اسپرم و تخمک در فضای آزمایشگاهی با هم لقاح داده می‌شوند و برای پرورش در مقطع‌های بعدی حاملگی، در داخل رحمی جایگزین قرار می‌گیرند تا در تقسیم سلولی‌های بعدی جنین پرورش یابد.

آن ماری کیسن، زن ۴۵ساله بریتانیایی، تصمیم می‌گیرد که فرزند همجنسگرایش، کایل کیسن را که تمایل دارد فرزند بیولوژیک خودش را داشته باشد کمک کند.

کایل کیسن، مردی همجنسگرا اما مجرد است. او پیش از اینکه از مادرش کمک بخواهد به بسیاری از کلینیک‌هایی که سرویس رحم اجاره‌ای ارائه می‌کنند مراجعه کرده بود اما چون مردی مجرد بود با درخواست او برای اجاره کردن رحم، موافقت نکردند. مادر او که از این برخورد تبعیض‌آمیز ناراحت بود، این ایده را مطرح کرد که تخمک بارور شده را در رحم او پرورش دهند.

مادر و پسر به یک کلینک لقاح مصنوعی خصوصی رفتند و یک تخمک اهدا شده را با اسپرم کایل لقاح دادند. تخمک و اسپرم در رحم مادر کاشته شد و اکنون حاصل این تلاش یک نوزاد پسر است. کایل اولین مرد مجردی است که در بریتانیا از طریق «رحم جایگزین» بچه دار می‌شود.

آن ماری، تصمیم گرفت که زایمان را از طریق سزارین انجام دهد. او می‌گوید: «چیزهایی هست که پسرم نباید می‌دید و دلم نمی‌خواست ببیند.» اما این مادر دلش می‌خواست که پسرش اولین کسی باشد که نوه نوزادش را می‌بیند. برای همین بعد از اینکه دکترها نوزاد را از شکم آن ماری بیرون آوردند، او را بلافاصله به کایل دادند تا فرزندش را در آغوش بگیرد.


تبعیض‌های «قانونی» علیه فرزندآوری همجنسگرایان :

مردان و زنان همجنسگرا همیشه نسبت به تبعیض‌های قانونی که علیه فرزندآوری آن‌ها وجود دارد معترض هستند. زوج‌های همجنسگرا در بریتانیا از سال ۲۰۰۲ حق قانونی پذیرفتن فرزند دارند. قانون ذکر نمی‌کند که این حق به همجنسگرایان مجرد تعلق نمی‌گیرد، اما همجنسگرایان مجرد عملاً در مواجه‌ شدن با کمیته‌های انتخاب سرپرست برای کودکان، مردود شناخته می‌شوند.

قانون فرزندآوری در مورد «رحم‌های جایگزین» در بریتانیا حتی نسبت به همجنسگرایان «بی‌رحم‌تر» است. بر اساس قانون «لقاح و جنین‌شناسی» که در سال ۲۰۰۸ مورد بازبینی قرار گرفته است تا مسئله «رحم‌های اجاره‌ای» هم مورد بررسی قرار گیرد، کسی که رحم اجاره‌ای را در اختیار قرار می‌دهد، مادر قانونی نوزاد است. اگر چنانچه این زن، همسر هم داشته باشد، او و همسرش والدین قانونی نوزادی هستند که در «رحم اجاره‌ای» پرورش یافته است.

بر طبق قانون سال ۲۰۰۸ بریتانیا، والدین یا زنی که «رحم جایگزین» یا «اجاره‌ای» را در اختیار شخص سومی گذاشته است، باید حق سرپرستی نوزاد را به والدین جدید نوزاد منتقل کنند، اما طبق این قانون مسئله «زوج» بودن مطرح است. خانواده‌ای که سرپرستی نوزادی که در «رحم جایگزین» پرورش یافته را به عهده می‌گیرند، لازم است زوجی باشند در «رابطه پایدار خانوادگی».

«رابطه پایدار خانوادگی» در قانون تعریف‌ نشده باقی مانده است اما تجربه کایل و مادرش نشان می‌دهد که نگاه قاضی‌ها به «رابطه پایدار» خانوادگی در چارچوب خانواده دگرجنسگرا با با حضور یک والد زن و یک والد مرد تعریف می‌شود.

کایل و مادرش وقتی برای تعیین سرپرست نوزادی که پسر کایل و نوه آن مری است، مقابل قاضی دادگاه خانواده قرار گرفتند، این تبعیض را خوب دریافتند.

قاضی تیس در دادگاه «سرپرستی فرزند» بر اساس قانون سال ۲۰۰۸ حکم صادر کرد که کایل در «رابطه پایدار خانوادگی» نیست و به همین دلیل سرپرست نوزاد، مادر و پدر کایل هستند چرا که فرزند از «رحم جایگزین» مادر کایل بیرون آمده است. این نوزاد فرزند بیولوژیک کایل است و رابطه وراثتی مستقیم با مادر کایل ندارد. به عبارتی این نوزاد از کروموزوم‌های آن مری ایجاد نشده است.

در لقاح تخمک با اسپرم، از تخمک مادر کایل استفاده نشده است، با این حال طبق قوانین به دلیل اینکه خانواده یک مرد همجنسگرای یک‌نفره، «پایدار» محسوب نمی‌شود، قانون ترجیح می‌دهد سرپرستی این نوزاد را به مادربزرگش که مادر بیولوژیک او نیست، بسپرد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
دادگاه آلمان با شکایت فرزندِ همجنسگرا پدر را جریمه کرد


جوانی لبنانی تبار در آلمان پدر و دو تن از بستگان نزدیک خود را با این اتهام که او را از حق انتخاب و آزادی همجنسگرایی محروم می کرده اند به دادگاه کشاند.

ناصر احمد شکایت کرده بود که : پدرش او را به بریدن گلو و عمو یا دائیش او را به آتش زدن و سوزاندن با بنزین تهدید کرده بوده اند.

ناصر احمد هیجده ساله می گوید: «این فصل از زندگی من نیز ورق خورد و زندگی تازه من شروع می شود. نمی خواهم گرایش جنسی خود را نفی کنم. روزی بخاطر حفظ آنچه که خلاف آبروی پدر و مادرم بود باید به آنها گوش می سپردم اما من کسی نیستم که پنهان کاری کند.»

یکی دیگر از اتهامات آقای احمد به خانواده اش : ربودن و انتقال او به مرز رومانی و بلغارستان با هدف نهایی بردن او به لبنان برای ازدواج با دختری لبنانی بود.

دادگاه پس از پنج دقیقه استماع ناصر احمد، پدر و دو تن از بستگان نزدیک او را هر کدام به پرداخت ۱.۳۵۰ یورو ملزم و به همین حکم بسنده کرد.


منبع : شش رنگ
     
  

 
ایران اعلام کرد که به آزار و شکنجه افراد به دلیل گرایش جنسی‌شان خاتمه خواهد داد



عدالت برای ایران و شش رنگ، ۲۸ اسفند ۱۳۹۳: سه ماه پس از اجلاس بررسی ادواری وضعیت حقوق بشر ایران توسط جامعه جهانی، جمهوری اسلامی ایران به شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که به اجرای ۱۳۹ توصیه از ۲۹۱ توصیه کشورهای مختلف متعهد می‌شود. همچنین ایران، در سندی که در وب سایت این شورا منتشر شده، اعلام کرده است که اجرای ۵۹ توصیه را نیز با محدودیت‌هایی می‌پذیرد که در آن میان، سه توصیه مربوط به اقلیت‌های جنسی به چشم می‌خورد. این نخستین باری است که جمهوری اسلامی، نه تنها وجود آزار و شکنجه همجنسگرایان را می پذیرد، بلکه توصیه های مرتبط با حفظ و احقاق حقوق اقلیت های جنسی را، هرچند به طور محدود در سطح بین‌المللی به رسمیت می‌شناسد.

جمهوری اسلامی ایران در این سند رسما اعلام کرده است که عقیم‌سازی، عمل‌های تغییرجنسیت و مداخله‌های پزشکی اجباری یا تحمیلی را که بدون اراده آزاد و آگاهانه اقلیتهای جنسی به آنها اجبار یا تحمیل می‌شود٬ غیرقانونی خواهد کرد. ایران همچنین تضمین داده که افراد به دلیل گرایش جنسی‌شان تحت شکنجه قرار نمی‌گیرند. در این سند همچنین ایران خود را به احقاق حقوق و آزادی‌هایی که مطابق قانون اساسی برای اقلیت‌های مذهبی، اتنیکی و جنسی به رسمیت شناخته شده، پایبند شناخته است. هرچند ایران گفته که ممکن است اجرای برخی از این تعهدات زمان‌بر و مستلزم تغییر قوانین باشد.


جمهوری اسلامی ایران در این سند رسما اعلام کرده است که عقیم‌سازی، عمل‌های تغییرجنسیت و مداخله‌های پزشکی اجباری یا تحمیلی را که بدون اراده آزاد و آگاهانه اقلیت های جنسی به آنها اجبار یا تحمیل می‌شود٬ غیرقانونی خواهد کرد.این نخستین باری است که جمهوری اسلامی، وظیفه خود را در قبال حفظ و احقاق حقوق اقلیت های جنسی، هرچند به طور محدود به رسمیت می‌شناسد.

شادی امین، هماهنگ‌کننده شبکه لزبین‌ها و ترنسجندرهای ایرانی (شش رنگ) ضمن ابراز خوشحالی از اینکه ایران تحت فشار نهادهای دفاع از حقوق همجنسگرایان و جامعه بین‌المللی ناگزیر به پذیرش تعهداتی در زمینه حقوق همجنسگرایان و ترنسجندرها شده، گفت: "این موضوع، صحت ادعای ما مبنی بر وجود تغییر جنسیت تحمیلی و آزار و شکنجه افراد به دلیل گرایش جنسی‌شان را نشان می‌دهد. با این همه، اینکه جمهوری اسلامی از یک طرف توصیه‌های مربوط به منع مجازات روابط همجنسگرایانه از جمله شلاق را رد می‌کند و از طرف دیگر، ممنوع کردن شکنجه افراد به دلیل گرایش جنسی شان را با محدودیت‌هایی می‌پذیرد، تردیدهای زیادی را درباره اراده جدی این کشور برای اجرای توصیه‌های یاد شده، دامن می‌زند؛ در عین اینکه متاسفانه هیچ مکانیزم نظارتی و اجرایی ای بر این روند حاکم نیست."

شش‌رنگ به همراه عدالت برای ایران، در سال گذشته با تسلیم اسناد و گزارش‌های متعدد و مستند به شورای حقوق بشر سازمان ملل و کشورهای عضو و همین‌طور شرکت در اجلاس‌ مقدماتی و اطلاع‌رسانی به بیش از ۴۵ کشور درباره موارد متعدد نقض حقوق اقلیت‌های جنسی در ایران، خواستار آن شده بودند که کشورها٬ در زمینه منع عمل‌های تغییر جنسیت تحمیلی، پایان دادن به تبعیض، شکنجه و آزار علیه اقلیت‌های جنسی و نیز جرم‌زدایی از روابط همجنس‌خواهانه توصیه‌های مشخصی به ایران کنند که تقریبا تمام توصیه‌های پیشنهادی این دو سازمان غیردولتی در روز بررسی ادواری جهانی، از سوی مجموعا ۱۲ کشور به ایران ارائه شد.

شادی صدر، مدیر سازمان عدالت برای ایران گفت: "نه فقط کشورهای ایسلند، دانمارک و هلند که توصیه‌هایشان در زمینه حقوق اقلیت‌های جنسی از سوی ایران پذیرفته شده بلکه جامعه مدنی نیز باید پیگیر اجرایی شدن این توصیه‌ها و سایر توصیه‌های پذیرفته شده باشند.ضمن اینکه دولت ایران باید درمورد رد کردن ۱۰۲ توصیه دیگر که حاوی ابتدایی‌ترین حقوقی است که مردم ایران باید از آن برخوردار باشند، پاسخگو شود."

شش‌رنگ به همراه عدالت برای ایران، در سال گذشته با تسلیم اسناد و گزارش‌های متعدد و مستند به شورای حقوق بشر سازمان ملل و کشورهای عضو خواستار آن شده بودند که کشورها٬ در زمینه منع عمل‌های تغییر جنسیت تحمیلی، پایان دادن به تبعیض، شکنجه و آزار علیه اقلیت‌های جنسی و نیز جرم‌زدایی از روابط همجنس‌خواهانه توصیه‌های مشخصی به ایران کنند که تقریبا تمام توصیه‌های پیشنهادی این دو سازمان غیردولتی در روز بررسی ادواری جهانی، از سوی مجموعا ۱۲ کشور به ایران ارائه شد.

اخیرا احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل، گزارش تازه خود را درباره وضعیت حقوق بشر در ایران منتشر کرده است. وی سه سال پس از ارائه اولین گزارش مشترک شش‌رنگ و عدالت برای ایران به وی درباره وضعیت ترنسجندرها در ایران و اطلاع‌رسانی‌های مستمر در طول این مدت، بخشی از گزارش تازه خود را به این موضوع اختصاص داده است. محمدجواد لاریجانی، رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه، در مصاحبه با شبکه دوم صدا و سیما، در واکنشی تند و تمسخرآمیز به این بخش از گزارش شهید گفت: "برای جوک بد نیست، برای اینکه حضار محترم، آنهایی که می‌شنوند، در آستانه سال جدید خاطرشان هم خوب بشه...مثلا ایشان یه عنوان زده، حق سلامت...زیر حق سلامت دو تا مطلب داره. مطلب اول این است که شما چرا پارازیت ول می‌کنید...این پارازیت‌ها ممکن است روی مغز مردم تاثیر بگذارد...حالا ایشون شده نورولوژیست...مطلب دومش هم این است که شما چرا همجنسگراها و همجنس بازها را نمی‌گذارید راحت در کشور راه بروند، اینها تحت فشارند...آخر حق سلامت، کسی که می‌خواهد در مورد کشور ما ارزیابی کند همین دو بند است؟!"

بررسی ادواری وضعیت حقوق بشر(Universal Periodic Review-UPR)، یک سازوکار مهم سازمان ملل است که در چارچوب آن، همه کشورها موظفند هر چهار سال یک بار گزارش درباره وضعیت حقوق بشر خود به جامعه جهانی ارائه کنند و در یک جلسه، که در مقر شورای حقوق بشر سازمان ملل برگزار می‌شود، تمامی کشورهای دیگر، در زمینه‌های مختلف، توصیه‌هایی به کشور تحت بررسی ارائه می‌دهند. آن کشور، در نهایت، اعلام خواهد کرد کدام توصیه‌ها را می پذیرد و کدام را رد می‌کند. پذیرش توصیه‌ها به این معنا است که آن کشور، موظف است در چهارسال آینده، آنها را اجرایی کند. دومین دور بررسی ادواری وضعیت حقوق بشر ایران در ۹ آبان ۱۳۹۳ برگزار شد. براساس گزارش‌های متعدد منتشر شده از سوی سازمان‌های غیردولتی و نیز شورای حقوق بشر سازمان ملل پیش از برگزاری دور دوم بررسی ادواری، جمهوری اسلامی تقریبا هیچ‌یک از توصیه‌هایی را که در دور اول پذیرفته بود، به مرحله اجرا درنیاورده بود.


منبع : شش رنگ
     
  

 
قلب‌ها، بدن‌ها و ذهن‌ها: جشنواره فیلم‌ دگرباشان در لندن


جشنواره فیلم‌های دگرباشان (London LGBT Film Festival) ۱۹ مارس با فیلم «من مایکل هستم» ساخته جاستین کلی گشایش یافت. در این جشنواره که مؤسسه فیلم بریتانیا آن را برگزار می‌کند و در نوع خود یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های دنیا در این زمینه است، فیلم‌های مستند، داستانی و کوتاه از فیلمسازان سراسر جهان پیرامون زندگی همجنس‌خواهان، ترانس‌سکشوال‌ها و دو جنس‌گرا‌ها به نمایش درمی‌آید.


نمایی از فیلم «من مایکل هستم»، داستان زندگی مایکل گلتز (با بازی جیمز فرانکو)، نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی و یکی از چهره‌های فعال و پیشگام حقوق همجنسگراها

«من مایکل هستم»، داستان واقعی زندگی مایکل گلتز (با بازی جیمز فرانکو)، نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی و یکی از چهره‌های فعال و پیشگام حقوق همجنسگراهاست که با محکوم کردن همجنسگرایی‌اش و تبدیل شدن به یک مبلغ مذهبی، همه همجنسگرا‌ها را غافلگیر کرد. مایکل گلتز با انتشار نشریه «آمریکای همجنسگرای جوان» در سال ۲۰۰۴ به حمایت از جوانان همجنسگرای آمریکایی پرداخت اما بعد از مدتی دچار بحران هویت شد و به مذهب و افکار محافظه‌کارانه گرایش پیدا کرد. او در سال ۲۰۰۷ نه تنها مجله بلکه دوست پسرش را نیز‌‌ رها کرد و به تبلیغ علیه همجنسگرایی پرداخت.

جشنواره دگرباشان لندن امسال از نظر موضوعی به سه بخش عمده تقسیم شده است: قلب‌ها، بدن‌ها و ذهن‌ها.

علاوه بر فیلم‌های تازه، برخی نمونه‌های کلاسیک سینمای کوییر نیز جزو برنامه‌های این جشنواره است. یکی از این فیلم‌ها، فیلم «متفاوت با دیگران» (محصول ۱۹۱۹ آلمان) است. این فیلم به کارگردانی ریچارد اوزوالد و بازی کنراد فایت و لئو کنراد، یکی از اولین فیلم‌های سینمای صامت است که آشکارا از حقوق همجنس‌خواهان دفاع می‌کند. این فیلم بر اساس فیلمنامه‌ای از دکتر ماگنوس هیرشفلد، یکی از نخستین مدافعان حقوق همجنسگرایان در آلمان ساخته شده و تا سال‌ها تصور می‌شد که همه نسخه‌های آن به وسیله نازی‌ها از بین برده شده است.

نمایش فیلم کمدی موزیکال و کالت «راکی هارر پیکچر شو» (۱۹۷۵) ساخته جیم شارمن و فیلم «درمان شوک» (۱۹۸۱) ساخته دیگر این فیلمساز که در واقع قسمت دوم‌‌ همان فیلم است که بر اساس فیلمنامه ریچارد او برین، فیلمنامه‌نویس آن فیلم ساخته شده، از فیلم‌های کلاسیک دیگری است که به خاطر عناصر همجنس‌خواهانه‌اش در این بخش گنجانده شده. در حالیکه قسمت اول این فیلم، هجو فیلم‌های ترسناک استودیوی هَمِر انگلیس و فیلم‌های علمی تخیلی بود، فیلم «درمان شوک»، نقدی بر فرهنگ سلبریتی‌ها در جهان مدرن امروز و برنامه‌های رئالیتی تی وی آمریکایی در دهه هشتاد است.


قلب‌ها

بخش قلب‌های جشنواره به فیلم‌های همجنس‌خواهانه با تم عاشقانه و رومنس اختصاص دارد.



نمایی از فیلم «۵۴» با بازی رایان فیلیپ

نسخه کامل (دایرکترز کات) فیلم «۵۴» محصول ۱۹۹۸ با بازی سلما هایک و رایان فیلیپ یکی از فیلم‌های این بخش است. این فیلم، داستان یکی از معروف‌ترین دیسکوهای جهان به نام «۵۴» است که محل تفریح و گردهمایی همجنسگرا‌ها بوده اما پخش‌کننده این فیلم، در آن سال بیشتر عناصر آشکار همجنس‌خواهانه در این فیلم را حذف کرده بود.
مستند فرانسوی «زنده» ساخته ونسان بوجون، داستان پنج مرد مبتلا به ویروس ایدز است که می‌خواهند چترباز شوند.

فیلم «رفتار مناسب»، ساخته دزیره اخوان که در جشنواره لندن سال قبل هم شرکت داشت، تنها فیلم یک سینماگر ایرانی است که در بخش قلب‌ها به نمایش درمی‌آید. دزیره اخوان در این فیلم به زندگی دختری دوجنسگرا به نام شیرین در نیویورک می‌پردازد که درگیر رابطه‌های عاشقانه متعددی است.

آتلانتیدا ساخته اینس ماریا بارونیووو از آرژانتین نیز داستان دو خواهر تین ایجر به نام لوسیا و الناست که در یک روز داغ تابستان، به نداهای درونی شهوتناکشان پاسخ می‌دهند. «ببر نارنجی»، ساخته وید گسک از آمریکا، ماجرای دو برادر همجنس‌خواه در یک شهر کوچک کالیفرنیا را روایت می‌کند که هر کدام شخصیت و رفتار خاص خود را دارند. یکی از آن‌ها بازیگر فیلم‌های پورنو است و برخورد آزادانه‌اش با هویت جنسی‌اش برادر خجالتی‌اش را آزار می‌دهد.

«از دختران و اسب‌ها» ساخته فیلمساز آلمانی مونیکا تروت، داستان دختر جوانی است که از طرف خانواده ثروتمندش به مزرعه‌ای خارج از شهر فرستاده می‌شود تا تابستان را آنجا با اسب‌ها بگذراند اما آشنایی او با دختر جوان دیگری در آن محل، زندگی او را تغییر می‌دهد.


بدن‌ها

بخش بدن‌ها نیز شامل فیلم‌هایی است که محور آن‌ها سکس، هویت جنسی و تغییر جنسیت است. «دوک برگندی» ساخته تحسین‌شده پیتر استریک لند، فیلمی اروتیک درباره رابطه بین قدرت و سکس است که از طریق ارتباط همجنس‌خواهانه دو زن جوان به نام سینتیا و اِولین روایت می‌شود.



نمایی از فیلم «مالا مالا» ساخته‌ دان سیکلز، مستندی درباره ۹ ترانس سکشوال پورتوریکویی

«مالا مالا» ساخته‌دان سیکلز، مستندی درباره ۹ ترانس سکشوال پورتوریکویی است. یکی از آن‌ها مرد است و بقیه زن‌اند که علیه بی‌کاری و تبعیض جنسی فعالیت می‌کنند. «دوست دختر جدید» ساخته فرانسوا اوزون که بر اساس داستان کوتاهی از روث رندل ساخته شده، ملودرامی جذاب به سبک فیلم‌های آلمادوار و داگلاس سیرک است درباره مردی همجنس‌خواه به نام دیوید که دوست دخترش یک روز تصادفاً به گرایش جنسی واقعی او پی می‌برد. اوزون یکی از مهم‌ترین سینماگران امروز فرانسه است که فیلم‌هایش ارتباط تنگاتنگی با بدن و سکس دارند و غالباً دارای دورنمایه‌های همجنس‌خواهانه‌اند.

ذهن‌ها

بخش ذهن‌ها، به تأثیرات همجنسگرایی در هنر، سیاست و جامعه می‌پردازد.



نمایی از فیلم «پروفایل امینه» ساخته مستندساز کانادایی سوفی دراسپ

یکی از فیلم‌های مهم این بخش، فیلم «درباره سوزان سونتاگ» ساخته نانسی دی کیتز است که به زندگی خصوصی این زن متفکر و فمینیست معروف می‌پردازد. فیلمی که با استفاده از تصاویر آرشیوی و مصاحبه با دوستان و عاشقان سونتاگ ساخته شده است. در این فیلم سونتاگ را می‌بینیم که آزادانه و راحت درباره دوجنسی بودنش حرف می‌زند. سونتاگ، صدای زنانه قدرتمندی بود که زود خاموش شد.

«پروفایل امینه» ساخته مستندساز کانادایی سوفی دراسپ، داستان دختر لزبینی به نام امینه عارف است که در درگیری‌های سال ۲۰۱۳ در سوریه مفقود می‌شود و کمپینی جهانی برای یافتن او راه می‌افتد. جالب اینکه حتی خانواده امینه نیز مایل نیستند به پیدا شدن او کمک کنند. «سفیدپوست‌های عزیز» ساخته جاستین سیمین، مستندی چالش‌برانگیز درباره تبعیض نژادی در محیط آموزشی آمریکاست. داستان دختر سیاه‌پوستی به نام سم وایت که در دانشگاه، خود را از همه سو تحت فشار حس می‌کند.

«دیور و من» ساخته فردریک تشنگ مستندی درباره تاریخ و چگونگی شکل‌گیری شرکت کریستین دیور است که به وسیله مردان همجنسگرا یعنی دیور، ایو سن لورن و جان گالیانو تأسیس شد.

«راه سلطنتی» ساخته جنی اولسون، فیلم- مقاله‌ای تجربی و ترکیبی از خاطرات شخصی، تاریخ و کشف هویت فردی خویشتن است. و فیلم «ما برای شاد کردن آمدیم» ساخته کیت کونات و ساشا وورتزل نیز مستندی است که تاریخ پنجاه ساله یک باشگاه همجنس‌گرا‌ها در بروکلین نیویورک به نام «استارلایت» و تاثیر آن بر پیدایش دیسکو‌ها و فرهنگ همجنسگرایی در آمریکا را دنبال می‌کند.


اقتباس از رمان‌های کوییر برای سینما

یکی از بخش‌های مهم این جشنواره، نمایش فیلم‌هایی است که از روی رمان‌های معروف با درونمایه همجنسگرایانه ساخته شده‌اند.



نمایی از فیلم «رنگ ارغوانی» ساخته استیون اسپیلبرگ بر اساس رمان الیس واکر

«رنگ ارغوانی» ساخته استیون اسپیلبرگ بر اساس رمان الیس واکر با بازی ووپی گلدبرگ، اپرا وینفری و دنی گلاور، فیلمی درباره تبعیض نژادی و جنسی و سرکوب معصومیت است و داستان زن سیاه‌پوست فقیری در اوایل قرن بیستم را روایت می‌کند که بعد از آشنایی‌اش با یک خواننده جاز، به هویت جنسی واقعی‌اش پی می‌برد.

«گوجه فرنگی‌های سبز سرخ شده در کافه ویسل استاپ» محصول ۱۹۹۱ و ساخته جون اونت، بر اساس رمان حماسی و پرفروش فانی فلگ ساخته شده. رمانی که شخصیت‌های لزبین‌اش را در فاصله تاریخی بین سال‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۸۰ در جنوب آمریکا دنبال می‌کند. فیلم نسبت به رمان بسیار محافظه‌کارانه است و رابطه همجنس‌خواهانه دو شخصیت زن اصلی یعنی روث و ایگی را با صراحت نشان نمی‌دهد که این موضوع با توجه به اینکه فیلم در هالیوود ساخته شده کاملاً قابل فهم است.

اما یکی از معروف‌ترین و مدرن‌ترین فیلم‌های کوییر، فیلم «اورلاندو»ی سالی پا‌تر است که داستان تغییر جنسیت یک شبه جوان نجیب‌زاده و شاعر مسلکی به نام اورلاندو است که با ملکه الیزابت اول رابطه عاشقانه دارد. این پریود درامای انگلیسی که در طی ۴ قرن روایت می‌شود، اقتباسی از رمان مشهور ویرجینیا وولف به همین نام است که در واقع نقدی بر اشرافیت بریتانیایی و فرهنگ مردانه است. اورلاندو، یک روز بعد از بیدار شدن از خواب، تبدیل به زنی جوان و زیبا می‌شود. فیلم از طریق سفر اورلاندو در طول زمان و تاریخی چهارصد ساله، به بررسی و کشف هویت دوگانه جنسی می‌پردازد.

یکی دیگر از فیلم‌های این بخش، اقتباس آلفرد هیچکاک از رمان «غریبه‌ها در ترن» (بیگانگان در ترن) نوشته پاتریشیا‌های اسمیت، جنایی‌نویس مشهور آمریکایی است. داستانی جنایی و هومواروتیک که هیچکاک به کمک فیلمنامه ریموند چندلر و بازی فارلی گرینجر، رابرت واکر و روث رومن، با ظرافت خاصی آن را در انگلستان محافظه‌کار دهه پنجاه ساخته است. این رمان، نخستین رمان پاتریشیا‌های اسمیت است و بعد از آن بود که این نویسنده، با نوشتن مجموعه رمان‌های جنایی روانکاوانه بر اساس شخصیت تام ریپلی، قاتل روانی فریبکار به شهرت رسید.

در این جشنواره علاوه بر نمایش فیلم‌ها، بحث‌ها و میزدگردهایی نیز پیرامون سینمای کوییر برگزار می‌شود.

جشنواره دگرباشان لندن، روز ۲۹ مارس با فیلم مستند «آماده برای بردن» ساخته ملکوم اینگرام خاتمه می‌یابد. این فیلم به تاریخ همجنسگرایی در دنیای ورزش می‌پردازد و مستندی در باره خطرات و آسیب‌های روحی و روانی ناشی از افشای هویت جنسی در میان ورزشکاران و کسانی است که قربانی خشونت‌های هوموفوبیک بوده‌اند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
ایران تعهدی نسبت به بهبود وضعیت حقوق دگرباشان‌ جنسی نداده است
حسن نایب‌هاشم، فعال حقوق‌بشر:

۲۸ اسفند ۱۳۹۳، همزمان با بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، رسانه‌ها خبری را با این عنوان منتشر کردند که ایران پذیرفته است به مسأله «آزار و شکنجه افراد به دلیل هویت جنسی‌ و جنسیتی‌شان» رسیدگی کند.


بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو

بر اساس این خبر که نخست توسط تارنماهای فعال در زمینه حقوق دگرباشان جنسی منتشر شد، جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که به ۱۳۹ توصیه از ۲۹۱ توصیه کشورهای مختلف در مورد بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران، رسیدگی می‌کند. ضمن این که اجرای ۵۹ توصیه را نیز با محدودیت‌هایی می‌پذیرد. در میان این ۵۹ توصیه، سه توصیه مربوط به اقلیت‌های جنسی نیز به چشم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: ایران به موضوع آزار و شکنجه افراد به دلیل هویت جنسی رسیدگی می‌کند

انتشار این خبر اما با واکنش‌های متفاوتی رو‌به‌رو شد و برخی از فعالان حقوق بشر اعلام کردند که جمهوری اسلامی تعهد الزام‌آوری نداده است و بعید به نظر می‌رسد که تغییری در محدودیت‌های مدنی در ایران به خصوص در زمینه حقوق دگرباشان جنسی ایجاد شود.

برای بررسی بیشتر این موضوع، رادیو زمانه گفت‌وگویی کرده است با حسن نایب‌هاشم، فعال حقوق‌بشر و کنشگر سیاسی.

نایب‌هاشم که به واسطه پروژه «همه حقوق بشر برای همه در ایران» در شهر ژنو و مقر شورای حقوق بشر سازمان ملل به سر می‌برد، به رادیو زمانه می‌گوید: «ایران سه پیشنهاد مربوط به حقوق اقلیت‌های جنسی را به صورت نسبی پذیرفته که این به معنی قبول این پیشنهاد‌ها نیست.»


برای شنیدن صحبت های حسن نایب‌هاشم به منبع خبر مراجعه کنید.

منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 23 از 41:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA