انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 25 از 41:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 


«اریک ریس ویتورن»، مرد آمریکایی ای که در روز بیست و هفتم ماه مارچ گذشته پاکت حاوی پودر سفیدی را به یک کلاب همجنسگرایان در شهر دس موینس ایالت آیووا آمریکا فرستاده بود بازداشت شد.

آتش نشانان پس از آن که خیابانی را که کلاب همجنسگرایان «بلیزینگ سَدل» در آن قرار دارد، بستند و پاکت را گشودند، پودر سفید به بیرون نشت کرد اما پس از انجام آزمایشها مشخص شد که این پودر سفید، پودری بی ضرر است.


این مرد 49 ساله به اتهام ایجاد وحشت و هراس توسط پلیس شهر دس موینس بازداشت شده و اکنون در زندان «پُلک کانتی» نگهداری می شود.


منبع : lgbtq nation
     
  

 


اولین راهپیمایی زنان لزبین در 24 آپریل در شهر واشنگتون، در حدود 23 سال پیش با همکاری Lesbian Avengers, Queer Nation, National ACT UP Women's Committee و گروه های لزبین محلی شهر سان فرانسیسکو برگزار شد.

در آن روز بیش از بیست هزار زن برای نشان دادن حضور خود و اعتراض به نادیده گرفتن شان به خیابان ها آمدند.بعد از این راهپیمایی موفق، سازمان دهندگان این مراسم این راهپیمایی را به شهرهای خود بردند و در سراسر آمریکا آن را گسترش دادند.

در اولین راهپیمایی زنان لزبین شهر سان فرانسیسکو، ده هزار نفر شرکت کردند. این راهپیمایی در ماه ژوئن انجام شد. این حرکت و جنبش زنان لزبین، خیلی سریع تبدیل به حرکتی شد برای مبارزه علیه ظلم و ستم، نژادپرستی، تبعیض جنسی، همجنسگرا ستیزی، و فقری که متوجه زنان همجنسگرا می شود.


و از آن تاریخ در سال 1993، هرساله در ماه ژوئن این راهپیمایی برای نشان دادن حضور زنان همجنسگرا برگزار می شود.


برگرفته از : HER
     
  

 


رئیس جمهور شیلی، دیروز لایحه ای را امضا کرد که به زنان و مردان همجنسگرا اجازه می دهد تا در این کشور آمریکای جنوبی، وارد رابطه اتحاد مدنی شوند.

میشل باشله، در طول مراسم امضای این لایحه که در کاخ ریاست جمهوری در سانتیاگو، پایتخت شیلی برگزار شد گفت:
"قانون اتحاد مدنی، حمایتی برای دفاع از حقوق تنوع جنسی است."


منبع : washington blade
     
  
↓ Advertisement ↓
TakPorn

 


در روز گذشته، سیزدهم آپریل، یک زوج لزبین علیه دولت گوام اقامه دعوی نمودند.

این زوج که لورتا پنگلینن و کاتلین آگوئرو نام دارند هنگامی که هفته گذشته برای ثبت ازدواج خود به دپارتمان سلامت عمومی و خدمات اجتماعی گوام مراجعه کرده بودند، با ممنوعیت ثبت ازدواجشان توسط یکی از کارمندان این اداره مواجه شدند که به آنها سندی مربوط به سال 2009 نشان داد که در آن این جمله قید شده بود که : ازدواج می بایست میان دو غیر همجنس ثبت شود.

بیل پج، یکی از وکلای این زوج لزبین، این شکایت نامه را که در واقع به توضیح ابراز خشونت علیه حقوق زنان در قوانین گوام می پردازد، بر اساس سندی از سال 2014 طرح کرده است که در آن ازدواج همجنسگرایان در نوادا و ایداهو قانونی است و ناحیه گوام و جزایر ماریانای شمالی نیز می بایست ذیل همین قرارداد اجتماعی عمل کنند.


منبع : guampdn
     
  

 
اخراج مرد ترانسکژوال، به دلیل رعایت نکردن کد لباس زنانه.


تریستان بروسارد 21 ساله در مارس 2013 یک هفته پس از اینکه در شرکتی استخدام و مشغول به کار شده بود. توسط مدیرعامل شرکت فراخوانده می شود تا درباره پوشش او صحبت کنند. تریستان درهنگام استخدام به مدیر خود توضیح داده بود که ترانسجندر است. و مدیر وی با حمایت از او، قول داده بود مشکلی برایش پیش نخواهد آمد. و اطرافیان او را درک خواهند کرد. اما تنها یک هفته پس از شروع به کار، او به دفتر مدیر عامل فراخوانده می شود و در آنجا مدیر عامل از او می خواهد که یا برگه ای را امضا کند که در آن توافق می کند هویت جنسی وی در انطباق با سیاست های پرسنل این شرکت نیست و یا شرکت را ترک کند.

آقای بروسارد ترک محل کار را انتخاب می کند. اما این پایان ماجرا نیست، سازمان ملی لزبین ها از طرف آقای بروسارد تحت قانون سانفرانسیسکو از این شرکت شکایت رسمی می کند.

و در طی دو سال گذشته بروسارد و انجمن های حمایت از اقلیت های جنسی برای رسیدن به حق خود در حال مبارزه هستند.

تریستان با یادآوری سخنان مدیرعامل توضیح می دهد:
زمانی که به من گفته شد اگر عمل تغییر جنسیت انجام دهم و مدارکش را نشان دهم آن ها دوباره مرا استخدام می کنند در آن لحظه به شدت ناراحت و احساساتی شدم و به یاد دوران دبیرستان ام افتادم که به من گفته شد باید لباس سفید زنانه ای را برای مراسم تایید کاتولیک بودنم بپوشم.


منبع : buzz feed
     
  

 


قتل یک زن ترانسجندر، که به نظر می رسد به عنوان یک اسکورت کار می کرده است. باعث شده تا اسکاتلندیارد برای رسیدگی به پرونده درخواست کمک کند. و با دراختیار گذاشتن یک ایمیل از افرادی که ممکن است اطلاعاتی داشته باشند؛ درخواست می کند با آنها تماس بگیرند.

جسد ونسا سنتیلان 33 ساله در 28 مارس همراه با آثار زخم در گردن و سر وی پیدا شد. براساس گفته های پلیس، خانم سنتیلان در ماه ژانویه از مکزیک وارد کشور شده بود.

والدین او که از مرگ دخترشان حال روحی بسیاری بدی دارند. آخرین بار در روز جمعه 27 مارس با دخترشان صحبت کرده بودند. ونسا شب را همراه دوستان اش سپری می کند و در ساعات اولیه روز شنبه به منزل برمی گردد.

یک مرد 23 ساله در رابطه با این قتل دستگیر شده است و تحقیقات پلیس همچنان ادامه دارد.


منبع : بی بی سی
     
  

 


جیدن اسمیت، بازیگر نوجوان و فرزند ویل اسمیت در حالیکه چند عکس از خود در فضای مجازی منتشر کرده که وی را با لباسی بلند و دخترانه نشان می دهد از این گله می کند که لباس های او زنانه نیستند و تنها لباس هستند.



وی در فضای مجازی با حمایت زیادی از جانب طرفدارانش برای سلیقه اش در انتخاب لباس های بی جنسیت روبه رو شده است.


منبع : pink news
     
  
مرد

 
گفت و گو با یک دختر نابینای همجنسگرا: راضی هستم و اهل مبارزه

ایران وایر : اولین بار وقتی توجهم به کنش‌های جسورانه افراد معلول جلب شد که خواننده مقالات «احسان عابدی» با عنوان «متفاوت بودن» شدم و با کسانی آَشنا شدم که مرز مصلحت اندیشی‌ها و ترس‌های ما را می‌شکنند و با شکوه اراده ایی غریب تعاریف ما را جا به جا می‌کنند، کسانی که غیر نرمال نیستند بلکه با اندکی تفاوت، البته که جسور‌تر و مستحکم ترند.
در یکی از نشست‌های جانبی بیست و هشتمین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل که توسط موسسه اتریشی «سودویند» برگزار شد، به نام «حقوق انسانی افراد دارای معلولیت در ایران» دو زن معلول از تجربه‌های شخصی شان در مورد کاستی‌ها و دشواری‌های زنان دارای معلولیت جسمی سخن گفتند.
سمانه، یکی از این دو نفر، دختر نابینایی است که دانش آموخته علوم ارتباطات است. او تمام دوران تحصیلش را بدون هیچ امکانات مخصوصی برای نابینایان سپری کرده است.


سمانه، تعریف خودت از زندگی کنونی ات چیست؟
راستش من یک اقلیت در اقلیت در اقلیتم. اول اینکه یک زنم با همه ویژگی‌های زن بودن و محدودیت‌هایش در جامعه، در مرحله بعد یک نابینا هستم با همه معذوریت‌های یک فرد توانخواه و در مرحله سوم یک همجنسگرا هستم.


درباره زندگی شخصی ات دوست دارم بیشتر بدانم ...
من متولد شهر کوچکی حوالی شیراز هستم. دو برادر نابینای دیگر هم دارم. اوایل زندگی، کمی قدرت دید داشتم اما به علت خصلت بیماری ژنتیکی‌ام، به تدریج بینایی‌ام را از دست دادم تا امروز که چیزی قریب به پنج درصد دید دارم.


یعنی طی این پروسه نسبت به نابینایی کاملت آگاه بودی؟
بله. به هر حال تا ۱۸ سالگی شرایط بسیار دشواری را از سرگذراندم، می‌دانستم دارم به تدریج اندک بینایی‌ام را از دست می‌دهم، آدم بلندپروازی بودم که متاسفانه گستره استقلال فردی و قدرت تصمیم گیری بسیار اندکی داشتم.


در مدرسه مخصوص نابینایان درس خواندی؟
خیر. من به سختی درس خواندم، بدون خط بریل و بدون معلم مخصوص یا نوارهای ضبط شده درسی گویا، بعد از اینکه انتخاب کردم برای ادامه تحصیل به تهران بروم، خانواده‌ام با این مسئله به شدت مخالفت کردند برای همین هم بدون اطلاع و مشاوره با من، انتقالی‌ام را از تهران به جهرم گرفتند اما من برای حق تصمیمم با آن‌ها جنگیدم و موفق شدم به هر مکافاتی بود انتقال دائم دوباره برای دانشگاهی در تهران بگیرم.
برای من قانع کردن خانواده‌ام کار دشواری بود. آن‌ها یک خانواده سنتی و به شدت مقید و در عین حال با معذوریت‌های اقتصادی بودند، پدرم کشاورز بود و طبعا از پس هزینه‌های 9 بچه که سه نفرشان نابینا بودند برنمی آمد اما در عین حال همه ی سعی اش را هم می کرد، گرچه همه سعی اش کافی نبود. البته همه ما با سخت جانی درس خواندیم و از نه نفر، هشت نفرمان تحصیلات عالیه داریم.


اول مصاحبه به زن بودن اشاره کردی، انگار داشتی از یک مجموعه محدودیت سخن می گفتی ...
بله، ببینید برادر من هم به لحاظ جسمی شرایط مشابه من را داشت اما او این استقلال را داشت که با دوستانش برود بیرون از خانه ولی من چون دختر بودم باید خانه نشین می‌شدم. او می‌توانست اردوهای خارج استانی برود، به لحاظ پول توجیبی استقلال بیشتری داشته باشد، به خصوص در شهرستان ها شرایط زن و مرد به هیچ وجه برابر نیست، شاید به علت نوع نگاهی که به لحاظ فرهنگی به جنسیت زن و مرد وجود دارد.


می توانی به طور مصداقی توضیح بدهی؟
من هم نابینا و هم دختر بودم، به نظر اطرافیانم جمع این دو مسئله مجوز این را صادر می‌کرد که درهمه زمینه‌های زندگی کنترلم کنند. زن بودن در شرایط معلولیت مشکلت را هزار برابر می‌کند، یک مرد نابینا کمتر ممکن است کنترل بشود، اما همه اطرافیان یک زن نابینا با انگیزه‌های متفاوتی که ممکن است حتی انگیزه کمک کردن باشد، تو را کنترل می‌کنند، هر کسی که دستش برسد می‌خواهد یک مرزی برای محدود کردنت قائل شود.


خب برای پسران هم چنین مشکلاتی وجود دارد ...
از نظر اجتماعی مشکلاتشان کمتر است. برای پسران نابینا امکان انتخاب و حتی امکان ازدواج بهتری وجود دارد. پسران نابینایی می‌شناسم که به شهرستان‌های کوچک می‌رفتند و از دختران کم توقع تری، شریک زندگی شان را انتخاب می‌کردند، اما دختر نابینا چنین امکانی ندارد و در مقابلش دختران نابینای توانمند و با کمالاتی را می‌شناسم که در حسرت یک لحظه عاشقانه مانده‌اند.


تا اینجا بیشتر در مورد دشواری‌هایی گفتی که مربوط به خانه و خانواده می‌شد، نگاه جامعه به یک فرد توانخواه چطور است؟
دهشت بار. به عنوان یک دختر نابینا در طول مسیرم در معرض کنجکاوی و اظهار تاسف و ترحم ملت بودم، چقدر می‌ترسیدم که مثلا وقتی وارد یک کوچه خلوت می‌شوم کسی من را مورد آزار جنسی یا جسمی قرار ندهد. کسانی بودند که به بهانه نشان دادن راه، عصایت را نمی‌گرفتند بلکه به عمد دستت را می‌گرفتند تا یک سوء استفاده جنسی کرده باشند، حتی اندازه یک دست گرفتن. این‌ها شاید در نگاه اول مسائل ساده‌ای باشند ولی رنجبارند، من هر روز احساس می‌کردم در آن جامعه دارند به من تجاوز می‌کنند.
یک بار از خانمی درخواست کردم برایم یک تاکسی بگیرد، گویا آن خانم عجله داشت و برای رفع تکلیف به اولین ماشین عبوری اشاره داد، آن ماشین تاکسی نبود و من نمی‌دانستم، راننده مدام در طول مسیر فضولی می‌کرد و وقتی به مقصد رسیدم نمی‌گذاشت پیاده بشوم، اینجاست که می‌گویم یک اتفاق معمولی برای افراد دارای معلولیت و بخصوص خانم‌ها کار دشواری است. یک بار به جایی مراجعه کردم برای کار، مدیر آنجا گفت به من سرویس بده، به تو کار می‌دهم، هیکل زیبایی داری. چون من نابینا در موضع ضعفم، هر کسی سریع می‌خواهد سوء استفاده کند. از یک بوسه در یک کوچه خلوت بگیر تا دستمالی کردن بدنت. هر تاکسی که سوار می‌شدی می‌خواهند بدانند نامت چیست؟ چرا تنها بیرون آمده‌ای یا مثلا از ابتدا چه اتفاقی برایت افتاده؟ بک بار به یک راننده تاکسی گفتم اگر این عصا دست من نبود، آن وقت این مسائل خصوصی به تو ربطی نداشت، فقط این عصا و ضعف فیزیکی ام به تو این حق را داده که سرک بکشی در عالم خصوصی من.


از نظر محیط شهری چه مشکلاتی داشتی؟
یک پیاده روی ساده را در نظر بگیرید که برای شما آسان است، ما پیاده روی مناسب سازی شده برای افراد توانخواه نداریم، یک معلول جسمی قادر نیست برای پنج دقیقه در سطح یک پیاده روی عادی قدم بزند. قدم زدن که ابتدایی ترین نیاز است را تعمیم بدهید به سایر درخواست های معمول زندگی. در کشورهای پیشرفته یک سری امکاناتی برای حمایت از افراد نابینا هست حقوق ماهیانه و پرستار دولتی، تخفیف مخصوص هزینه‌های تاکسی و وسیله حمل و نقل و هزار و یک امکانات آموزشی در منزل و سگ راهنما برای بیرون رفتن و محیط‌های مناسب سازی شده که حتی پایتخت ایران ما از آن محروم است چه برسد به شهرستان های دورافتاده مثل جایی که من در آنجا رشد کرده ام.


برگردیم به خانواده، در مورد گرایش جنسی‌ات چه؟ این مسئله را با خانواده‌ات در میان گذاشتی؟
خانواده من همجنسگرا بودن من را اصلا نمی‌توانند بپذیرند، چون هم مذهبی و هم سنتی و هم مقید به نماز و روزه اند.تصور رابطه یک زن با زنی دیگر کلا مقوله قابل پذیرشی برایشان نیست. به همین دلیل هم ناچار شدم از ایران خارج بشوم و الان در ترکیه در انتظار تعیین کشور میزبانم.


در نشست سودویند از تو به عنوان یک دختر نابینای موفق یاد کردند، تعریف موفق بودن به نظر تو چیست؟
شاید تعریف موفق بودن از نظر دیگران این باشد که فارغ التحصیل دکترای فلان رشته‌ی باشی، ولی این یک کلیشه است، موفقیت به معنای تلاش و به ثمر رساندن رویاهاست. رضایت خاطر و آرامش برای من کلماتی توخالی نیستند بلکه حقیقت زندگی‌اند.
من با وجود همه مشکلات دهشتباری که سر راهم قرار داشته، هرگز توقف نکرده و همواره در حال مبارزه کردن بوده‌ام. با وجود همه فقدان‌های پیرامونم، میل به خوب زندگی کردن داشته‌ام. همین که در برابر مدیر مدرسه‌ای که از محیط آموزشی بیرونم می‌کرد، مقاومت می‌کردم و فردای آن روز باز هم به مدرسه برمی گشتم و با خواهش و تمنا سر کلاسم حاضر می‌شدم، همین که من با سنت جاری در فضای خانواده‌ام مبارزه کردم و خواهان تصمیم گیری و استقلال رای شدم خودش یک نوع پیروزی است. یادم می آید یک بار در یکی از محلات نظام آباد دنبال اجاره خانه می‌گشتم، کسی حاضر نمی‌شد خانه‌اش را به من اجازه بدهد. با سماجت چندین ماه رفتم و برگشتم، برایشان توضیح دادم که قرار نیست خانه شان را آتش بزنم، گفتم اجاره خانه شما را به وقت می‌دهم و تسلیم نشدم تا خانه شخصی‌ام را اجاره کنم. همین که توانسته‌ام به لحاظ سلامت روانی خودم را بشناسم و بتوانم به انسان دیگری محبت کنم و هر چه می‌خواسته‌ام با چنگ و دندان از زندگی طلب کرده‌ام، این‌ها به اعتقاد من پیروزی است.


شنیدم یک مدال ورزشی هم داری ؟
بله برنده برنز دو و میدانی پرتاب وزنه سال ۱۳۸۴ کشوری هستم. خودم با هزینه خودم تمرین می‌کردم، شاید مدال کوچکی باشد ولی برای من ارزشش را داشت چون این مدال مقدمه آن شد تا وارد دنیایی بشوم که یک نابینا می‌توانست در آن دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد، البته من بولینگ و چند رشته ورزشی دیگر هم کار کرده ام.


منبع : ایران وایر
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 


دادگاهی در شهر قاهره کشور مصر روز سه شنبه حکم به اختیار مطلق وزیر امور داخلی این کشور برای تصمیم گیری در مورد اخراج غیر مصری هایی داد که متهم به همجنسگرایی هستند و در این کشور بازداشت می شوند.

همه چیز از آنجا آغاز شد که یک مرد لیبیایی مقیم کشور مصر در این کشور بازداشت شد و پلیس این کشور در پرونده وی، او را همجنسگرا معرفی کرد. هیچ اخبار قاطعی مبنی بر این که جرم وی چه بوده وجود ندارد اما وی به دلیل همین قانون از کشور مصر اخراج شده و از بازورود او به این کشور جلوگیری به عمل آمد.

قاضی یحی داکروری از حکم صادر شده خود چنین دفاع کرد که "وزارت امور داخلی مصر حق دارد تا با اخراج همجنسگرایان از این کشور از منافع عمومی، ارزش های مذهبی و اخلاق اجتماعی حمایت کرده و از گسترش بیماری های اجتماعی جلوگیری نماید".

در ماه دسامبر سال 2014 نیز در حمامی نزدیکی شهر قاهره بیست و شش مرد پس از آن که روزنامه نگاری به پلیس گفته بود که آنجا یک میهمانی سکسی مردان گی بوده، به اتهام همجنسگرایی دستگیر شدند.


منبع : buzzfeed
     
  

 


شرکت هواپیمایی آلاسکا در اقدامی بسیار جالب با افزودن بخش ال جی بی تی به وب سایت رسمی خود، برای سفر به رژه ها و راهپیمایی های مرتبط با اقلیت های جنسی در سراسر کشور آمریکا تخفیف ویژه ای در نظر گرفته است.

شرکت هواپیمایی آلاسکا 7امین شرکت هواپیمایی بزرگ در آمریکا است و همچنین دارای بخشی مرتبط با مقصدهایی است که در آنجا ازدواج همجنسگرایان صورت می گیرد.


منبع : gay star news
     
  
صفحه  صفحه 25 از 41:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA