انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 34 از 41:  « پیشین  1  ...  33  34  35  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان


مرد

 

این جشن به یاد درگیری میان پلیس و همجنس‌گرایان در روز ۲۸ ژوئن سال ۱۹۶۹ در خیابان کریستوفر شهر نیویورک برگزار می‌شود.


رژه هم‌جنس‌گرایان در برلین


به رسمیت شناختن ازدواج هم‌جنس‌گرایان در سراسر دنیا و حقوق برابر زوج‌های همجنس با زوج‌های دگرجنس از جمله خواسته‌های هم‌جنس‌گرایان است.


در روزهای اخیر دیوان عالی ایالات متحده آمریکا در یک تصمیم تاریخی ازدواج همجنس‌گرایان را در همه ۵۰ ایالت این کشور قانونی اعلام کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 

راه‌پیمایی هم‌جنس‌گرایان در برلین


در ماه‌های اخیر همچنین بیش از ۶۰ درصد شهروندان ایرلند در یک همه‌پرسی به ازدواج میان همجنس‌گرایان رای مثبت دادند.


در آلمان نیز از سال ۲۰۰۱ زوج‌های همجنس‌گرا می‌توانند زندگی مشترک خود را به ثبت برسانند، ولی در زمینه‌های تسهیلات مالیاتی و حق فرزندخواندگی حقوق برابر با زوج‌های دگرجنس‌گرا ندارند. نداشتن حقوق برابر زوج‌های هم‌جنس‌گرا با زوج‌های دگرجنس‌گرا در آلمان، اخیرا موجب شده تا بحث درباره این موضوع در آلمان نیز داغ شود.


رژه هم‌جنس‌گرایان در برلین
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 

ینس اشپان نماینده حزب دمکرات مسیحی در پارلمان آلمان، پس از رای مثبت اکثریت ایرلندی‌ها به ازدواج هم‌جنس‌گرایان گفته است: «باید به این فکر کنیم، کاری که ایرلندی‌‌های کاتولیک می‌توانند انجام دهند، ما هم می‌توانیم از پس انجامش برآییم.»


رژه هم‌جنس‌گرایان در برلین


به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
↓ Advertisement ↓
مرد

 
حمله پلیس استانبول به رژه همجنس‌گرایان

پلیس ترکیه با ماشین‌های آب‌پاش و گلوله‌های لاستیکی به شرکت‌کنندگان در رژه سالانه همجنسگرایان در استانبول حمله کرده و آنها را متفرق کرده است.
دلیل درگیر شدن پلیس با راهپیمایان مشخص نیست، اما گزارش‌ها از میدان تقسیم استانبول حاکی است که پلیس بعد از دیدن پارچه‌نوشته‌هایی که در آن دولت رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه "دولت فاشیستی" خوانده شده بود، با شرکت‌کنندگان درگیر شد.
رژه همجنسگرایان و دگرباشان جنسی هر سال در ترکیه برگزار می‌شود، اما امسال هم‌زمان شدن این مراسم با ماه رمضان باعث شد که حساسیت‌ها نسبت به این راهپیمایی بیشتر از سال‌های قبل باشد.
همجنس‌گرایی در ترکیه بر خلاف بسیاری از کشورهای اسلامی جرم محسوب نمی‌شود، اما همجنس‌گراهراسی همچنان در این کشور فراگیر است.
از رژه سالانه همجنس‌گرایان در استانبول به عنوان بزرگ‌ترین مراسم سالانه دگرباشان جنسی در کشورهای مسلمان یاد می‌شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
همجنسگرایان ایرانی در رژه پرحاشیه استانبول

ایران وایر : همجنسگرایان ایرانی امسال هم مانند سال گذشته در رژه سالانه همجنسگرایان استانبول ترکیه حضور داشتند. مراسم رژه امسال به خاطر همزمانی با روزهای ماه رمضان با حساسیت بیشتری برگزار شد. حضور چشمگیر پلیس استانبول و نیروهای لباس شخصی فضای کاملا امنیتی بر خیابان استقلال استانبول حاکم کرده بود. شرکت کنندگان در این رژه در واکنش به رویکرد پلیس، شعارهایی علیه اردوغان سر دادند، این شعارها با واکنش تند پلیس مواجه شد و با گاز اشک آور، گلوله های پلاستیکی و ماشین آب پاش به سراغ شرکت کنندگان در این رژه رفتند.
برخورد پلیس ترکیه به ویژه نیروهای لباس شخصی با خبرنگاران نیز بسیار خشن بود.
در این رژه، برخی همجنسگرایان ایرانی که اغلب از پناهجویان ساکن ترکیه بودند، حضور داشتند. یک همجنسگرای ایرانی به ایران وایر گفت علاوه بر پناهجویان، برخی از ایران برای حضور در این مراسم به استانبول سفر کرده بودند.
او که نخستین بار به این مراسم آمده بود، تجربه اش را متفاوت توصیف کرد ولی گفت که در ترکیه هم همجنسگرا هراسی به اندازه کافی رنج آور است و او دشواری های زیادی را تجربه کرده است.
در حال حاضر، ده ها همجنسگرای ایرانی در ترکیه به عنوان پناهجو زندگی می کنند. سال گذشته آنها در قالب یک گروه سازماندهی شده در این رژه شرکت کرده بودند.
رژه امسال استانبول به سبب تدابیر امنیتی شدید و برخورد گسترده پلیس، زودتر از حد معمول خاتمه یافت.



به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 
عذرخواهی رسمی بهرام رادان از شریعتمداری: نظرم در شان مردم ایران نبود


تقاطع: بهرام رادان، بازیگر سینمای ایران، با ارسال نامه‌ای به حسین شریعتمداری، به طور رسمی از توییتش درباره‌ی ازدواج هم‌جنس‌گرایان در امریکا عذرخواهی کرد.

در این نامه که در شماره‌ی روز پنج‌شنبه (۲ تیر-۱۱ جولای) کیهان چاپ شده، رادان تاکید کرده که نظر منتشرشده‌اش در فضای مجازی درباره‌ی رأی دیوان عالی امریکا مبنی بر قانونی شدن ازدواج هم‌جنس‌گراها در این کشور، «اشتباه بوده و در شأن مردم ایران نبوده است».

او با بیان این‌که «از این بابت عذرخواهی می‌کند»، اضافه کرده: «در مملکتی آب حیات می‌نوشیم که ازدواج، سنت پیامبر و امری پسندیده است. قوانین امریکا هیچ محلی از اعراب در جمهوری اسلامی ایران ندارد و در کشور ما صراحتاً ازدواج همجنسگراها امری است قبیح و ناموزون با شرع و عرف و قانون.»

این بازیگر ۳۶ ساله درباره‌ی توضیح پیشین خود که در آن، بازتاب توییتش در "برخی" وب‌سایت‌ها را "حرکت غیرمسوولانه" و "آب به آسیاب دشمن ریختن" توصیف کرده بود، نیز گفته که منظورش «رسانه‌های بیگانه خارج از کشور بود که منتظر فرصت هستند تا از یک هنرمند وطنی نماد مخالفت و جدایی‌طلبی بسازند».


بهرام رادان در روز قانونی شدن ازدواج هم‌جنس‌گرایان در امریکا (۲۶ ژوئن-۵ تیر)، رای دیوان عالی این کشور در این خصوص را به اندازه لغو برده‌داری، "تاریخی" خوانده بود. او هم‌چنین نقش باراک اوباما را در این اتفاق با نقش آبراهام لینکلن، رییس جمهور امریکا در زمان لغو برده‌‌داری مقایسه کرده بود.

هرچند که رادان این توییت را پس از مدتی از صفحه‌ی خود حذف کرد، اما انتشار گسترده‌ی آن در رسانه‌های نزدیک به حکومت ایران که با متهم شدن او به حمایت از هم‌جنس‌گرایان همراه بود، باعث شد تا این بازیگر ۳۶ ساله، یادداشتی را به خبرگزاری‌ها بفرستد و در آن از این اتهام اعلام برائت، و از مواضع پیشین خود عقب‌نشینی کند.

با این وجود، روزنامه "کیهان" که به حامیان تندروی رهبر جمهوری اسلامی تعلق دارد، در شماره‌ی روز چهارشنبه (۱۰ تیر-۱ جولای) خود نوشت که رادان در توضیحش، «نه تنها نسبت به حمایت از اوباما و تصویب قانون ازدواج همجنس‌بازان [هم‌جنس‌گرایان] عذرخواهی نکرد بلکه به شماتت رسانه‌ها بابت انتشار نظرش حمله کرد».

این روزنامه، هم‌چنین با انتقاد از نصب تصاویر بهرام رادان در بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر تهران و نیز سکوت "مدعی‌العموم" در خصوص اظهارات او، تاکید کرده بود که «ممنوع از کار کردن» و «حذف تصاویر» این بازیگر از اتوبان‌ها، «حداقل کاری است که در این رابطه ملت مسلمان ایران انتظار دارند».



منبع : تقاطع
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   

 
داعش عکس هایی از کشتن چهار مرد همجنسگرا منتشر كرد.


چهار قربانی، به ساختمان بلندی برده شدند و درحالیکه دست ها و چشم هایشان بسته شده بود به پایین پرتاب شدند. ماموران داعش در حالیکه انها را از قوزک آویزان کرده بودند رهایشان کردند تا با سر به زمین اصابت کنند. یکی از مجازات های اسلامی برای همجنسگرایی مردان پرتاب از بلندی است.

این هشتمین مورد قتل همجنسگرایان توسط داعش در این هفته است.


منبع : gay star news

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  

 
گفتمان نفرت بر علیه اقلیت های جنسی در خیابان های آنکارا


گروهی به نام "جوانان مدافع اسلامی" با پخش پوسترهایی در سطح شهر آنکارا یکی از شهرهای ترکیه، خواستار قتل عام همجنسگرایان شده اند. در ابتدا، این رئیس جمهور رجب طیب اردوغان و پس از آن دولت حزب عدالت و توسعه بودند که با گفتمان نفرت رسانه های محافظه کار را کارگردانی کردند و هم اکنون این گفتمان نفرت، وارد خیابان ها شده است.

گروه جوانان مدافه اسلامی در پوسترهایشان نوشته :
"اگر کسی را دیدید که عمل مردم لوط را انجام میدهد، هردو را بکشید. مرتکب شونده و مکمل را". (منظور فاعل و مفعول است).

این گروه در وب سایت خود نوشته اند: به قصد نشان دادن اینکه اسلام به هیج وجه اجازه چنین چیزی را نمی دهد. ما این حدیث را به اشتراک گذاشتیم. که توسط ابو داوود و ترمیزی گفته شده اند. (دو روحانی اسلامی) که همچنین در اگر کسی را دیدید که عمل مردم لوط را انجام میدهد، هردو را بکشید. مرتکب شونده و مکمل را.


منبع : kaos gl

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  

 
ترسا ژو و لی تینگ تینگ که مدت مدیدی با یکدیگر رابطه عاشقانه داشتند تصمیم گرفتند طی مراسمی رسمی در چین ازدواج کنند.



با وجود اینکه در چین ازدواج همجنسگرایان آزاد نیست. اما این زوج برای اینکه بر قانونی شدن اتحاد مدنی زوج های همجنسگرا اصرار بورزند دست به برگزاری این مراسم عروسی زدند. آنها قصد داشتند که بعد از مراسم به اداره ثبت محلی بروند و ازدواج شان را ثبت کنند اما توسط پلیس به آنها هشدار "جلب توجه" داده شد.

چین در سال 1997 از همجنسگرایی جرم زدایی کرد و سه سال پس از آن رسما آن را از لیست بیماری های روحی خارج کرد. اقلیت های جنسی چین، مشکل مواجه با افراد مذهبی را ندارند.

بزرگترین مشکل آنها، خانواده هایشان و قانون تک فرزندی در چین است که باعث می شود فشار زیادی بر افراد به عنوان تنها فرزند خانواده وارد شود.


منبع : c n n

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  

 
یک پرستار به نام تریش گورمن اهل پنسیلوانیا، در ایالات متحده، توضیح میدهد که چرا ازدواج همجنسگرایان برای او با ارزش است.



وی بیان میکند :

بیست سال قبل، بیماری را به بیمارستان ما آوردند که براثر تصادف ماشین وضعیت بسیار بدی داشت و ضربه سختی به سرش وارد شده بود. در ابتدا هویت او ناشناس بود. اما بعد ما موفق شدیم خانواده او را پیدا کنیم. اولین عضو خانواده که به آن دسترسی پیدا کردیم مادر بیمار بود که بعد فهمیدیم بیش از 20 سال است پسرش را ندیده و او را به علت گی بودن طرد کرده است.

براساس قانون ما برای انجام هرگونه عمل جراحی نیاز به اجازه مادر او داشتیم و او حتی میتوانست تعیین کند چه کسی حق ملاقات با پسرش را دارد. سپس ما موفق شدیم پارتنر بیمار را که سابقه 20 سال زندگی مشترک با هم داشتند و یک خانه با هم خریده بودند را پیدا کنیم.


اما مادر بیمار، مخصوصا درخواست عدم ملاقات پارتنر پسرش با وی را داشت. نتیجه این شد که من هفته ها برای مرد بیچاره قهوه میخریدم در حالیکه در لابی بیمارستان نشسته بود و برای پارتنرش گریه میکرد و من حتی اجازه نداشتم وضعیت بیمار را برای او شرح دهم.

پس از این حادثه بود که من تصمیم گرفتم در همه جا برای برابری ازدواج اقلیت های جنسی مبارزه کنم.


منبع : gay star news

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  
صفحه  صفحه 34 از 41:  « پیشین  1  ...  33  34  35  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA