انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 9 از 41:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان



 
همجنسگراستیزی در اوگانادا؛ «به من بگو کاچو»
مستند «به من بگو کاچو» در سایه قوانین تبعیض‌آمیز بر ضد همجنسگرایان در اوگاندا

«به من بگو کاچو» مستندی است ساخته کاترین فیرفاکس‌رایت و ملیکا زوهالی وورال که نخستین بار در سال ۲۰۱۲ در جشنواره‌ها به نمایش درآمد و سپس سال گذشته اکران شد. این مستند در سایه قوانین تبعیض‌آمیز بر ضد همجنسگرایان در اوگاندا مجدداً مطرح شده است.

دیوید کاتو، همجنسگرایی که در اوگانادا به قتل رسید
یووری موسوینی، رئیس جمهور اوگاندا، هفته پیش، ۵ اسفند (۲۴ فوریه) قانونی را تأیید کرد که بر اساس آن برای همجنسگرایان در اوگانادا مجازات‌های سنگینی در نظر گرفته شده است. قانون ضد همجنسگرایی در اوگاندا که پیش از تصویب با عنوان «لایحه همجنسگرایان را بکشید»، در رسانه ها مطرح شد، اعدام همجنسگرایان را پیشنهاد می‌داد. در ۲۰ دسامبر ۲۰۱۳، پارلمان این کشور، لایحه یادشده را با کاهش مجازات اعدام به حبس ابد و حبس‌های طولانی مدت، به تصویب رساند. طبق قانون جدید، کسانی که با همجنس‌شان برای نخستین بارهمبستر شوند، می توانند به ۱۴ سال حبس محکوم ‌شوند. مطابق این قانون چنانچه همجنسگرایی چندین بار تکرار شود، فرد همجنسگرا به حبس ابد محکوم می‌شود. بر اساس قانون جدید حتی «ترویج و یا به رسمیت شناختن همجنسگرایی از طریق و یا به کمک یک نهاد دولتی در داخل اوگاندا و نهادهای غیر دولتی در داخل و خارج این کشور» جرم محسوب می‌شود.

همجنسگرایی مردان در اوگاندا از دیرباز برتابیده نمی‌شد. قانونی که میراث دوران استعمار اوگاندا توسط انگلستان بود، لواط را مجازات می‌کرد. در قانون جدید اما برای نخستین بار، زنان همجنسگرا هم مورد اشاره قرار گرفته‌اند.

فقط یک روز پس از تصویب این قانون، روزنامه «رد پپر» (فلفل قرمز) در صفحه اولش نام ۲۰۰ تن از شهروندان اوگاندایی را منتشر کرد و ادعا کرد که آنها همجنسگرا هستند.

در مستند «به من بگو کاچو» موقعیت همجنسگرایان و تبعیض‌های اجتماعی و خشونتی که آنها هر روز با آن درگیر هستند نشان داده می‌شود و موقعیت آنها را برای مخاطب جهانی آشکار و قابل درک می‌کند.


به من بگو کاچو!


به من بگو کاچو؛ فیلمی تحسین شده در جشنواره‌ها
«به من بگو کاچو» روایتگر زندگی انسان‌های همجنسگرا در کشوری است که وزارتخانه‌ای با نام «اخلاق و کرامت» تأسیس کرده و به همجنسگراهراسی شهرت دارد. در این مستند نشان داده می‌شود که چگونه همجنسگرایان تلاش می‌کنند در اوگانادا تفاهم و درک مردم نسبت به همجنسگرایی را ارتقاء دهند.

در اوگانادا به مرد «کوئیر» و همجنسگرا «کاچو» می‌گویند که کلمه‌ای است تحقیرآمیز.

در آغاز فیلم با دیوید کاتو آشنا می‌شویم. او نخستین مردی است که در اوگانادا رسماً اعلام کرد همجنسگرا است. در پایان فیلم دیوید در خانه‌اش به طرز وحشیانه‌ای به قتل می‌رسد.

حتی تشییع و تدفین دیوید کاتو هم به خشونت کشیده می‌شود. صدها تن از مخالفان همجنسگرایی به گور او هجوم می‌آورند و به آزار و اذیت مردمی که برای تشییع جنازه او به گورستان آمده‌اند می‌پردازند.

و...


برای خواندن متن کامل خبر،لطفا به لینک منبع خبر مراجعه کنید.

منبع : رادیو زمانه
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   
مرد

 
دالایی لاما ازدواج همجنس‌گرایان را پذیرفته دانست

دالایی لاما، رهبر بوداییان تبت، ضمن پشتیبانی از حقوق همجنس‌گرایان اعلام کرده که ازدواج همجنس‌ها با هم «مادامی که با رضایت طرفین باشد» ایرادی ندارد، دالایی لاما همچنین از همجنس‌گراستیزی انتقاد کرده و ازدواج همجنس‌گرایان را «امری شخصی» توصیف کرده‌است.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، رهبر بوداییان تبت - که خود از ازدواج پرهیز کرده‌است - روز پنج‌شنبه، ۱۵ اسفند، در جریان سفر به ایالات متحده آمریکا و در میان استقبال سیاست‌مداران بلندپایه آمریکایی سخنانی ایراد کرد و آیین دعای سنتی افتتاحیه مجلس سنا را به صورت افتخاری اجرا کرد.
دالایی لاما، سپس طی مصاحبه‌ای با «لری کینگ»، مجری سرشناس آمریکایی، گفت که ازدواج همجنس‌گرایان «امری شخصی» است. وی در ادامه افزود: «اگر دو نفر انسان - یک زوج - واقعاً احساس کنند که این نوع زندگی برایشان مناسب‌تر است، رضایت بیشتری برایشان به همراه دارد، هر دو طرف رضایت کامل داشته باشند، در این صورت خوب است.»
دالایی لاما در عین حال تصریح کرد که انسان‌ها باید در باب مسائل جنسی از آموزه‌های دین خود پیروی کنند.
رهبر بوداییان تبت گفت: «اما درباره شخصی که باور مذهبی ندارد، [تصمیم‌گیری درباره ازدواج با همجنس] به خود او بستگی دارد. انواع مختلفی از روابط جنسی وجود دارد، و مادامی که این عمل بی‌خطر باشد، ایرادی ندارد، و اگر طرفین در رابطه رضایت کامل داشته باشند، ایرادی ندارد».
دالایی لاما تأکید کرد که «زورگویی کردن و بدرفتاری اساساً ناشایست است و نقض حقوق بشر».
دالایی لاما رهبر معنوی تبعیدی تبت و یکی از شاخص‌ترین رهبران آیین بودایی است.
در سال‌های اخیر ازدواج همجنس‌گرایان به شکلی روزافزون در جهان غرب و آمریکای لاتین با پذیرش بیشتری روبه‌رو شده‌است. با این همه، تا به امروز هیچ کشور عمدتاً بودایی ازدواج همجنس‌گرایان را آزاد اعلام نکرده‌است.
هم اینک موضوع ازدواج همجنس‌گرایان در چند کشور تحت تأثیر آیین بودایی، از جمله نپال، تایوان و ویتنام، مطرح و به بحث گذاشته شده‌است.
دالایی لاما در سال ۱۹۵۹ مجبور شد از زادگاه خود - که تحت سلطه چین قرار داشت - به مقصد هند بگریزد. وی بعدها جایزه صلح نوبل را دریافت کرد و بارها با اتخاذ مواضع پیشروانه به امور حقوق بشری یاری رسانده‌است.
دالایی لاما خود را یک «فمینیست» توصیف کرده و از مواضع پیشروانه حمایت کرده‌است.
به رغم اظهار نظر جدید دالایی لاما، برخی از نوشته‌های پیشین او برای گروهی از مخاطبان غربی وی غیرقابل درک بوده‌است. دالایی لاما در یکی از کتاب‌های خود، با وجود آنکه به انتقاد از همجنس‌گرایی نمی‌پردازد، گفت که سکس باید تنها شامل «اعضای جنسی مخصوص ایجاد رابطه جنسی» باشد.
به نوشته روزنامه «تایمز آو ایندیا»، دالایی لاما که خیل طرفداران پرشماری در ایالات متحده دارد در سفر اخیر خود با رهبران کنگره آمریکا دیدار داشت. روز ۲۱ فوریه، نیز رئیس جمهوری ایالات متحده باراک اوباما میزبان دالایی لاما در کاخ سفید بود.
در واکنش به این خبر، کشور چین دیدار میان دالایی لاما و اوباما را محکوم کرده‌است.


منبع : رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 
اعتراض همجنسگرایان در روز رژه سن پاتریک در نیویورک

بیش از یک میلیون نفر، عمدتا با لباس های سبز، روز دوشنبه به دیدن رژۀ سالیانۀ سن پاتریک در خیابانهای نیویورک آمریکا رفتند.

با این حال، بیل دی بلازیو شهردار جدید نیویورک، از شرکت در این جشن خودداری کرد، به این دلیل که سازمان دهندگان این رژه در نیویورک و بوستون، مدتهاست که به همجنسگرایان اجازه رژه نمی دهند.

یکی از اعضای انجمن دگرباشان ایرلندی می گوید: «این واضحا تبعیض علیه همجنسگرایان است و شهرداری به هیچ وجه نباید در چنین امری شرکت کند. و وقتی که پلیس رسمی شهر نیویورک با یونیفورم خود رژه می روند، مانند این است که شهرداری با مهر خود این امر را تایید می کند

امسال دو شرکت بزرگ آبجوسازی «هاینکن» و بویژه «گینس» که قبلا از این رویداد حمایت مالی می کردند نیز آن را تحریم کرده اند.

یکی از تماشاگران رژه، می گوید: «آنها می توانند در رژه شرکت کنند، کسی جلوی آنها را نمی گیرد اما نه تحت یک پرچم اشتباه. آنها می توانند با پرچم شهرستانهای مختلفشان رژه بروند. اما انها فقط می خواهند جلب توجه کنند و البته اینجا جای اینکار نیست.»

یک توریست بریتانیایی می افزاید: «بنظر من این کار خیلی اشتباه است و من خیلی شوکه شدم.»

مارتی والش، شهردار بوستون هم که از ریشه ایرلندی دارد، مسیر همتای نیویورکی اش را دنبال کرده است.

سن پاتریک‏ عید ویژه ایرلندیها است که پس از مهاجرت آنها به کشورهای مختلف و بویژه به آمریکای شمالی، به جشن معروفی تبدیل شده است.


منبع : یورو نیوز
     
  
↓ Advertisement ↓
TakPorn

 
جایزه حقوق بشربرای وکیل مدافع حقوق همجنسگرایان
"کسی باید کاری می‌کرد" این را آلیس ن‌کوم (Alice Nkom) می‌گوید که به خاطر فعالیت‌اش در دفاع از حقوق همجنسگراها، دوجنسگرا‌ها و افراد تراجنسیتی در کشور کامرون، از طرف سازمان عفو بین الملل (Amnesty International) به عنوان برنده جایزه حقوق بشر سال ۲۰۱۴ شناخته شد.

آلیس ن‌کوم ۶۸ ساله، زنی است که ۴۵ سال پیش برای اولین بار اجازه کار وکالت در کشورش کامرون را دریافت کرد. بیش از ده سال پیش یک سازمان غیر دولتی با نام کوتاه (ADEFHO) را بنیاد نهاد که در دفاع از حقوق همجنسگرایان، اقلیت‌های جنسی و جنسیتی در کشور کامرون فعالیت می‌کند. او در حال حاضر تنها وکیل زنی است که دراین زمینه در کشور کامرون فعالیت می‌کند.

زنان و مردان همجنسگرا، دوجنسگرا و افراد فراجنسیتی در قانون کامرون مجرم محسوب می‌شوند. روابط جنسی همجنس با همجنس چه برای زنان، چه برای مردان و چه برای کسانی که هویت جنسیتی آنها در دوگانه زن یا مرد نمی‌گنجد جرم انگاری شده و مجازات آن پنج سال زندان همراه با جریمه نقدی است. اگر چنانچه یکی از طرفین زیر ۲۱ سال باشد، جرم سنگین‌تر است و مجازات هم به همین ترتیب سنگین‌تر خواهد بود.

آلیس ن‌کوم که در تمام عمر حرفه‌ای خود، برای جرم‌زدایی از روابط جنسی همجنس با همجنس در کامرون تلاش کرده است، می‌گوید:

"به خودم اجازه نمی‌دهم که بگویم ارزش نهادن به حقوق برابر و حرمت و کرامت انسان‌ها بی‌ارزش کردن آفریقاست. این اشتباه است. اگر این طور نباشد [انسان‌ها برابر محسوب نشوند] اینجا آفریقای من نیست."

آپارتاید جدید :

آلیس ن‌کوم معتقد است آن چیزی که طبق قانون مجازات کامرون به اجرا در می‌آید شکل جدید از آپارتاید است و به عنوان یک وکیل تلاش دارد با استفاده از پیمان‌ها و قوانین بین‌المللی به همجنسگراستیزی قوانین در کشورش پایان دهد. طبق قوانین بین‌المللی که کامرون متعهد به آن‌هاست، این کشور موظف است که به حقوق اقلیت‌ها احترام بگذارد؛ از جمله میثاق بین‌المللی حقوق سیاسی و مدنی که بر اساس خوانش رسمی سازمان ملل متحد، ماده ۲ (۱) و ماده ۲۶ آن حقوق دگرباشان جنسی را تضمین می‌کنند.

دولت‌های‌ امضاکننده‌ این‌ میثاق‌، متعهد می‌شوند که‌ حقوق‌ شناخته‌ شده‌ در این‌ میثاق‌ را درباره‌ کلیه‌ افراد مقیم‌ در قلمرو تابع‌ حاکمیت‌شان‌ بدون‌ هیچگونه‌ تمایزی‌ از قبیل‌‌ نژاد، رنگ‌، جنس‌، جنسیت، زبان‌، مذهب‌، عقیده‌ سیاسی‌ و ... محترم‌ بشمارند و تضمین‌ کنند. بر اساس این میثاق، کلیه‌ اشخاص‌ در مقابل‌ قانون‌ مساوی‌ هستند و بدون‌ هیچگونه‌ تبعیض‌ استحقاق‌ حمایت‌ بالسویه‌ قانون‌ را دارند. از این‌ لحاظ‌ قانون‌ باید هرگونه‌ تبعیضی‌ را منع‌ کند. اما آنچه که در کشور کامرون انجام می‌شود تعقیب و حبس همجنسگراهاست.

"خیلی عاشق تو هستم" پیامکی بود که راجر ژان کلود میده با تلفن همراه خود به دوست مرد خود فرستاد وبه این دلیل به ۳۶ ماه زندان محکوم شد. راجر ژان کلاد مبده برای درمان فتق خود نیاز به جراحی داخلی پیدا می کند. مقامات زندان با مرخصی او دیر موافقت می کنند و او نیز مخارج بیمارستان را نمی تواند تقبل کند و در شب دهم ژانویه ۲۰۱۴ جان خود را از دست می‌دهد. آلیس ن‌کوم وکیل ژان کلود میده بود و در تمام مدت زندان همراه او بود و از حقوق او دفاع کرد. "عشق جرم نیست"، ن‌کوم براین باوراست و برای همین هم مبارزه می‌کند.

کلیسا تبعیض را تشدید می‌کند :

در ۳۶ کشور آفریقایی همجنسگرایی جرم محسوب می‌شود و اقلیت‌های جنسی به مجازات‌های سنگین و حتی در بعضی از کشور‌ها به مجازات مرگ محکوم می‌شوند. نفوذ کلیسا در کشورهای آفریقایی از عوامل ترویج فرهنگ همجنسگراهراسی است.

آلیس ن‌کوم معتقد است که کلیسای کاتولیک به تبعیض علیه اقلیت‌ها دامن می‌زند. آمریکا به کلیساهایی کمک می‌کند که در واقع در آفریقا مراکز همجنسگراستیزی هستند.

جایزه ده هزار یورویی که از طرف سازمان عفو بین‌الملل روز ۱۷ مارس درآلمان به آلیس ن‌کوم داده شد کمک می‌کند که وی کارش را توسعه دهد. اما مهم‌تر اینکه با این جایزه کار وی از نظر جهانی مورد توجه قرار می‌گیرد.

سازمان عفو بین‌الملل این جایزه حقوق بشر را هر دوسال به افراد و یا سازمان‌هایی اهداء می‌کند که در شرایط سخت و خطرناک برای دفاع از حقوق انسان‌ها فعالیت می‌کنند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
تصویب قانون ازدواج همجنس‌خواهان در میشیگان
یک قاضی فدرال ‍جمعه ۲۱ مارس، ممنوعیت ازدواج همجنس‌خواهان را در ایالت میشیگان آمریکا مغایر با قانون اساسی ایالت متحده آمریکا تشخیص داد و خواستار توقف اعمال این حکم از جانب دولت شد.

اکنون ۱۷ ایالت آمریکا ازدواج همجنس‌خواهان را به رسمیت می‌شناسند.
این موضوع همچنین در ایالت‌های تگزاس، ویرجینیا، کنتاکی، اوکلاهاما و یوتا نیز مطرح شده است، هرچند در این ایالت‌ها بر خلاف میشیگان، قضات اجرای حکم را تا زمان تصمیم‌گیری قاضی ارشد به تعویق انداخته‌اند.

تصمیم روز جمعه در ایالت میشیگان، با وجود اینکه از آخرین ایالت‌هایی است که به این مسأله پرداخته، راه را برای ازدواج همجنس‌خواهان و دریافت گواهی رسمی به سرعت هموار کرده است.

به نظر می‌‌رسد که در پی این امر، فرزندپذیری زوج‌های همجنس نیز قانونی خواهد شد.

آمارهایی از «ای بی سی نیوز» و «واشینگتن‌پست» نشان می‌دهند که دیدگاه عمومی در این زمینه با گذشت زمان تغییر کرده است و در ماه اخیر ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی موافق با ازدواج رسمی همجنس‌خواهان هستند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
ازدواج همجنس‌گرایان در بریتانیا هم قانونی می‌شود
با این‌که زوج‌های همجنس‌گرا در بریتانیا از حقوق زوج‌های دیگر برخوردار هستند، ازدواج همجنس‌گرایان از نیمه‌شب جمعه، ۲۸ مارس، شکل قانونی به خود می‌گیرد.

در یک نظرخواهی ۷۵ درصد زنان و ۶۱ درصد مردان
موافق قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان بودند.


به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، نخستین ازدواج همجنس‌گرایان بلافاصله از نیمه‌شب جمعه و دو روز شنبه و یکشنبه (۲۹ و ۳۰ مارس) در ولز و انگلستان به ثبت خواهند رسید.

در لندن پرچم‌های «رنگین‌کمان» بر ساختمان‌های وزارت‌خانه‌ها به نشانه اجرای «قانون برابر» برای دگرباشان جنسی به اهتزار در خواهند آمد.

تصویب این قانون در بریتانیا که یکی از خواسته‌های مدافعان حقوق دگرباشان جنسی بود، در حالی صورت می‌گیرد که زوج‌های همجنس‌گرا پیش از این از حقوقی چون فرزندپذیری، اقدام به بارداری مصنوعی و همچنین پذیرفته شدن به‌عنوان زوج مشترک از سال ۲۰۰۵ برخوردار بودند.

یک نظرسنجی عمومی که روز جمعه توسط رادیو «بی‌بی‌سی ـ ۵» صورت گرفت، نشان می‌دهد که از ۱۰۰۷ شهروند بریتانیایی ۲۲ درصد مخالف و ۶۸ درصد موافق قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان هستند.

این نظرخواهی نشان می‌دهد که ۷۵ درصد زنان و ۶۱ درصد مردان موافق این اصلاح قانونی هستند.

این تغییر قانونی حزب محافظه‌کار را به دسته‌بندی کشید و مخالفت کلیسا را برانگیخت.

تا کنون ۹ کشور اروپایی ازدواج همجنس‌گرایان را قانونی اعلام کرده‌اند. هلند نخستین کشوری بود که در سال ۲۰۰۱ برای ازدواج رسمی زوج‌های همجنس قانونی را به اجرا گذاشت.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
روزشمار دگرباشان جنسی منتشر شد.

کمبود مجموعه‌ای از رویدادها و مناسبت‌های ایرانی و جهانی با موضوع دگرباشی جنسی بصورت یکجا و در یک بسته سبب شده تا گاهی جامعه فعال این زمینه و همچنین بدنه این قشر، پیش از این مناسبت‌ها، آگاهی کافی کسب نکرده باشد و در نتیجه تدارک لازم و تفکر کافی بمنظور برنامه‌ریزی، خلق حرکت‌های ابتکاری و بسیج افکار عمومی فراهم نشده باشد. چنین نقیصه‌ای انگیزه‌ای فراهم آورد تا تمام این مناسبت‌ها را در قالب یک روزشمار گرد آوریم و تقدیم تک تک افراد این قشر نماییم.

در این روزشمار سعی شده است با استفاده از منابع معتبر، تمام رویدادهای فرهنگی، هنری، ورزشی و مناسبت‌های بین‌المللی و ایرانی دگرباشان جنسی و برخی مناسبت‌های جهانی مرتبط در یک مجموعه گردآوری شود. امید است با ادامه این مجموعه در سال‌های آینده و تکمیل آن مجموعه بی‌نظیری از رویدادهای مرتبط با دگرباشان جنسی فراهم شود.


برای دانلود روزشمار در فرمت پی دی اف (pdf) لطفا به منبع خبر مراجعه کنید.

منبع : ایرکو
     
  

 
زندان‌های ویژه برای متهمان همجنس‌گرا در ترکیه
رجب طیب اردوغان، نخست وزیر اسلامگرای ترکیه، پروژه جدیدی در سر می‌پروراند؛ این بار در مورد چگونگی نگاهداری اقلیت‌های جنسی که سر و کارشان به زندان می‌افتد و تفکیک آنها از دیگران.

اردوغان می‌گوید غرض از این طرح، محافظت از اقلیت‌های جنسی در زندان‌هاست.
مجرمان تراجنسی‌‌ و هم‌جنس‌گرا در ترکیه، از این پس در بندها و زندان‌های جداگانه نگاهداری خواهند شد. دولت اردوغان می‌گوید این تصمیم را برای محافظت از محکومان یادشده گرفته است.

بکیر بزداغ، وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرده که دولت اردوغان طرحی برای ساختن زندان‌های مخصوص دگرباشان جنسی در دست دارد. در این بازداشتگاه‌ها تنها متهمان و محکومان همجنس‌گرا و تراجنسی نگاهداری خواهند شد.

آن گونه که وزیر دادگستری ترکیه می‌گوید، از این پس هر متهمی هنگام ورود به بازداشتگاه باید گرایش جنسی خود را روشن سازد. متهمانی که اعلام کنند همجنس‌گرا هستند، باید از سایر زندانیان تفکیک و در سلول و بند مخصوص خود نگاهداری شوند.

بکیر بزداغ افزوده که در حال حاضر نیز این دسته از متهمان عمدتا جدا از سایر زندانیان نگاهداری می‌شوند.


«طرح بی‌منزلت کردن افراد»

ولی آق‌بابا، نماینده مخالف دولت در مجلس، از این طرح به شدت انتقاد کرده و آن را "ایزوله‌سازی مضاعف" زندانی خوانده است. آق بابا خطاب به وزیر داگستری ترکیه گفته است: « به جای آن که شرایط کنونی حبس برای زندانیان همجنسگرا، دوجنس‌گرا یا ترانس‌ها را بهبود بخشید، آنها را در خود زندان با انزوای دیگری روبرو می‌کنید

افه سونگون، فعال مدنی و مدیر تشکل "اسپود" در استانبول نیز این طرح را تشدید تبعیض علیه دگرباشان جنسی خوانده است. او گفته است: «معنای این طرح بی‌منزلت کردن افراد و مشروعیت نفرت‌پراکنی و ناحقی در قبال اقلیت‌های جنسی است

سونگون این توجیه را رد کرده که جداسازی زندانیان یاد شده برای حفظ جان آنهاست. او می‌گوید اگر چنین بود، باید مجازاتی برای تهاجم‌های کنونی علیه اقلیت‌های جنسی در زندان‌های ترکیه در نظر گرفته می‌شد؛ وانگهی در اغلب موارد کارکنان زندان در چنین تهاجم‌هایی شرکت داشته‌اند.

وزارت دادگستری ترکیه می‌گوید که تعداد زندانیان دگرباش جنسی در بازداشتگاه‌های ترکیه ۷۹ نفر است. طبعا تعداد واقعی این زندانیان به مراتب بیش از این است زیرا تاکنون پرس و جو از متهمان در مورد گرایش جنسی آنها اجباری نبوده است.

منبع : رادیو زمانه
     
  

 
آزادی ازدواج همجنسگرایان در مالت


مجلس جمهوری مالت، در آخرین ساعت‌ روز کاری دوشنبه ۱۴ مارس، به قانونی شدن ازدواج دو همجنس و حق همجنسگرایان برای پذیرفتن فرزند رای داد.

پس از اعلام نتیجه رای‌گیری در پارلمان مالت، حدود هزار نفر از همجنسگرایان و کنشگران حقوق همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتی‌ها در بیرون مجلس در والتا، پایتخت این کشور، جمع شدند و به شادی پرداختند.

کلیسای کاتولیک در این کشور کوچک اما پر جمعیت نفوذ دیرینه دارد و حتی طلاق نیز تحت فشار کلیسا تا دو سال پیش در این کشور ممکن نبود.

جمهوری مالت بیست و دومین کشور اروپایی است که ازدواج همجنسگرایان را توسط قانون به رسمیت می‌شناسد و دهمین کشور اروپایی است که به همجنسگرایان اجازه پذیرفتن فرزند می‌دهد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
به رسمیت شناختن "جنس سوم" در هند
بالا‌ترین مقام قضایی کشور هند، روز سه‌شنبه۲۶ فروردین (۱۵ آوریل)، هویت «جنس سوم» را به رسمیت شناخت. این حکم قانونی، نقطه عطفی در تلاش‌های کنشگران حقوق فراجنسیتی‌ها و افراد داری جنسیت مبهم محسوب می‌شود.

شادی ساکنان فراجنسیتی معبدی در بچاراجی پس از شنیدن خبر رای دیوان عالی هند
در به رسمیت شناختن جنس سوم برای کسانی که جنسیتی به غیر زن یا مرد دارند.


قاضی کی. اس رادهاکریشنان، که ریاست این دادگاه را در دیوان عالی هند همراه با قاضی‌ای دیگر به عهده داشت، در هنگام صدور این حکم گفت: «رسمیت بخشیدن به [جایگاه حقوقی] افراد فراجنسیتی‌، به هویت یک جنس سوم به غیر زن و مرد، مسئله‌ای اجتماعی و یا پزشکی نیست بلکه مسئله حقوق بشر است

دیوان عالی هند به دولت‌های فدرال و ایالتی هند دستور داد که جنسیت افراد فراجنسیتی را به عنوان جنس سوم ثبت کنند. به حکم این دادگاه افرادی که جنسیتی به غیر از زن و یا مرد دارند، از این پس دسترسی به طراح‌های رفاه اجتماعی، تأمین اجتماعی، یارانه‌های دولتی و بهداشت و درمان دارند و حقوق آنان مانند دیگر افراد اقلیت در جامعه هند به رسمیت شناخته می‌شود.

هویت‌های تراجنسیتی در تاریخ جنوب آسیا، رسمیت اجتماعی دیرینه داشته و بنا به گوناگونی‌هایی جنسیتی اسامی مختلف در مناطق مختلف دارند. اسامی خاص «هیجرا» و «چاهاکا» بیشتر مرسوم‌اند؛ این لقب‌ها در دنیای امروز هند جنبه‌ای توهین‌آمیز دارند که در فضای فرهنگی تراجنسیتی‌ستیز دوران معاصر جنوب آسیا، مفهومی منفی پیدا کرده‌اند و فحش محسوب می‌شوند.

در چنین فضایی است که تصمیم دیوان عالی هند، اصلاحاتی نوین در ساختار حقوقی این کشور است. قاضی رادهاکریشنان در توضیح «به رسمیت شناختن جنس سوم» گفت: «افراد تراجنسیتی شهروندان این کشور هستند و حق استفاده از آموزش و پرورش عمومی و تمامی دیگر حقوق شهروندی را دارند

در سال ۲۰۱۲، تعدادی از سازمان‌های حامی حقوق تراجنسیتی‌های هند و همراه با آنها هنرپیشه مشهور لاکشمی نارایان تیرپاتی Laxmi Narayan Tripathi، به دیوان عالی هند علیه قوانین تبعیض‌آمیز این کشور در به رسمیت نشناختن موزاییسم جنسیتی شکایت کردند.

لاکشمی نارایان تیرپاتی که خود تراجنسیتی و فعال حقوق دگرباشان جنسی است، در بیرون از دادگاه خوشحالی خود از این حکم را به خبرنگاران اعلام کرد. تیرپاتی گفت: «افراد تراجنسیتی مدت‌هاست که از نابرابری‌ها و تبعیض‌ها در این کشور سنتی و محافظه‌کار رنج می‌برند. امروز من و خواهرانم احساس می‌کنیم که شهروند هند هستیم و به حقوقی که دادگاه عالی به ما داده است، افتخار می‌کنیم.»

قوانین همجنسگراستیز در هند :

به رسمیت شناختن جنس سوم در دیوان عالی هند در حالی اتفاق می‌افتد که همین دیوان در ۲۰ آذرماه ۱۳۹۱ (۱۱ دسامبر ۲۰۱۳) تصمیم پیشگامانه دادگاه دیگری که در سال ۲۰۰۹ توافق دو طرف بالغ و همجنس را برای رابطه جنسی عملی غیرمجرمانه دانسته بود، لغو کرد. به این ترتیب، روابط جنسی همجنس با همجنس از سال ۲۰۱۳ به بعد در هند غیرقانونی شده است.

با این حال کنشگران حقوق همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتی‌ها و همچنین خود دولت فدرال هند خواهان تجدید نظر در تصمیم دیوان عالی هند مبنی بر جرم بودن همجنسگرایی در این کشور شدند.به غیر از شکایت برای پذیرش جنس سوم، شکایتی مجزا به دیوان عالی برای لغو کردن جرم‌انگاری روابط جنسی همجنس با همجنس نیز تسلیم شده است.

قوانین همجنسگراستیز در آسیای جنوب شرقی، میراث دوران استعمار انگلستان است. پیش از سال ۲۰۰۹، قانونی به قدمت استعمار هند (مربوط به دوران سلطنت ملکه ویکتوریا و امپریالیسم بریتانیا) روابط جنسی با همجنس را در بخش ۳۷۷ از قانون مجازات هند، ممنوع و تا سرحد حبس ابد مجازات می‌کرد.

دیوان عالی هند پیش از جرم‌انگاری مجدد روابط جنسی همجنس با همجنس در سال ۲۰۱۳، از مترقی‌ترین نهاد‌های قضایی در هند محسوب می‌شد که اغلب در مقابل دولت و گفتمان‌های فرهنگ محافظه‌کار به نفع حقوق اقلیت‌ها رای می‌داد. از این رو، جرم‌انگاری روابط جنسی همجنس با همجنس توسط این دادگاه غیرمنتظره بود.

دولت هند و سازمان‌های حامی حقوق همجنسگرایان، دوجنسگرایان و تراجنسیتی‌ها امید دارند که بتوانند در دادگاه‌های دیوان عالی کشور هند، قوانین همجنسگراستیز این کشور را برای همیشه از متن قانون مجازات هند حذف کنند.

مشابه قوانین هند در حوزه مجازات روابط جنسی همجنس با همجنس را می‌توان در تاریخ حقوقی-قضایی تمام کشورهایی که زمانی مستعمره امپراتوری بریتانیا بودند، یافت. در سال ۱۹۹۴ برای اولین بار قوانین همجنسگراستیز میراث دوره استعمار در قاره اقیانوسیه با شکایت یک شهروند استرالیا به سازمان ملل متحد، در کشور استرالیا لغو شدند. نیکلاس تونن (Nicholas Toonen) شهروند همجنسگرای جزیره تاسمانی به کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد (UNHRC)، علیه کشور استرالیا به اتهام نقض حقوق بشر بر اساس تبعیض آشکار علیه گرایش جنسی، شکایت کرد. کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد، استرالیا را به خاطر وفادار نبودن به میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (ICCPR) محکوم کرد و در نتیجه این محکومیت استرالیا قوانین همجنسگراستیز، از جمله قوانین مربوط به مجازات لواط را حذف کرد.

فعالان حقوق همجنسگرایان، دوجنسگرایان و ترا جنسیتی‌ها در هند بنا دارند که اگر چنانچه از طریق دیوان عالی هند به نتیجه نرسیدند از کشور هند به سازمان ملل متحد شکایت کنند و مسیری مشابه به نیکلاس تونن را طی کنند.


منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 9 از 41:  « پیشین  1  ...  8  9  10  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA