انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Homosexuals - همجنسگرایان
  
صفحه  صفحه 31 از 41:  « پیشین  1  ...  30  31  32  ...  40  41  پسین »

خبرنامه رنگین کمان


مرد

 
مراسم عقد ایرانی یک زوج همجنس‌گرا

تقاطع :نازی کاویانی، وبلاگ‌نویس مقیم کالیفرنیا به تازگی عکسی را منتشر کرده که در آن یک زوج هم‌جنس‌گرا در مراسمی ایرانی به عقد یکدیگر درآمده‌اند.
خانم کاویانی در توضیحی برای این عکس نوشته است:
«یکی دو ماه پیش در صفحه فیسبوک یکی از دوستان بسیار عزیزم با سه عکس از یک جشن عقد و عروسی روبرو شدم. البته مثل همیشه که از دیدن عکس‌های عروسی‌های ساده و صادق خوشحال می‌شوم و لبخندی به بزرگی صورتم از کنج لب‌هایم شروع می‌شود و تا چشمانم را تبدیل به یک خط خندان تبدیل نکند رهایم نمی‌کند، شاد شدم و دلم به وجد آمد.
اما خوشحالی این بار بیش از همیشه بود. برای اینکه این مجلس عروسی بسیار ساده و سراسر عشق، سفره عقد و ازدواجِ ایرانی دو مرد همجنس‌گرا بود. از هر زاویه ای که به عکس‌ها نگاه می‌کردم خوشحال می‌شدم. جشن شان چه ساده و بی‌آلایش بود. دوستان‌شان چه خوشحال بودند. خودشان چه شادمان بودند. دوستی که عکس‌ها را به اشتراک گذاشته بود هم یادداشت شیرینی پای عکس‌ها گذاشته بود. یکی از دومردی که این زوج را تشکیل می‌دادند، پای عکس‌ها روی فیسبوک نوشته بود: "ممنونم مینا که عکس‌های مراسم ازدواج مرا اینجا گذاشتی. (...) و من هنوز از عشق و حمایت جامعه ایرانی از خودمان سرخوشیم. بعد از اینکه بیش از ۳۴ سال از عمرم را در روابط متعهد گذرانده‌ام، بسیار زیباست که به عنوان شهروندی با حقوق برابر شناخته شوم."
از صدای سخن عشق ندیدم خوش‌تر
یادگاری که در این گنبد دوار بماند»


منبع : ایرانیان انگلستان
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 


سازمان IDAHOT به مناسبت فرارسیدن روز جهانی مبارزه با همجنسگراستیزی و ترنسکشوال ستیزی به بررسی آمار قتل ترنسکشوال ها در جهان پرداخته است. تا کمکی شود برای افزایش اطلاع رسانی و آگاهی رسانی در رابطه با این معضل.

براساس این آمارها از ژانویه سال 2008 تا دسامبر 2014، تعداد 1،731 فرد ترنسکشوال به قتل رسیده اند.

با توجه به اینکه بسیاری از جرائم مرتبط ،با افراد ترنسکشوال در کشورهایی که حقوق اقلیت جنسی هنوز به رسمیت شناخته نشده است؛ به خوبی مورد بررسی قرار نمی گیرند. این آمارها ممکن است بیشتر هم باشند.

1،356 قتل در 23 کشور از آمریکای مرکزی و جنوبی، 155 قتل در 16 کشور آسیایی، 112 قتل در آمریکای شمالی، 94 قتل در 14 کشور اروپایی، 9 قتل در 4 کشور افریقایی و 5 قتل در 4 کشور اقیانوسه رخ داده است.

44% افراد کشته شده در رده سنی 20-29 سال قرار داشتند و 65% از مقتولان، کارگرجنسی بودند.

علت زیاد بودن آمارها در کشورهایی که سازمان های اقلیت های جنسی در آن به طور فعال در حال کار هستند. بررسی و دسترسی بهتر به منابع اعلام شده است.


منبع : day against homophobia

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   

 


روزنامه های کنیا، با چاپ نام و عکس 10 فرد فعال حقوق اقلیت جنسی و همجنسگرا در این کشور و افشای هویت آنها، این افراد را در معرض خطر مرگ قرار دادند.

بعضی از این افراد که هنوز برای اطرافیان خود برون آیی نکرده بودند نیز با خطرات و مشکلات جدی روبه رو شدند.

در کنیا، همجنسگرایی جرم است و تعداد انگشت شماری، آشکارا به گرایش جنسی خود اشاره می کنند.

این اولین بار نیست که روزنامه های کنیا این کار را انجام می دهند در گذشته نیز، با افشای محل سکونت افراد همجنسگرا، آنها از مردم خواسته بودند که با این افراد برخورد کنند و در تمام موارد افراد نام برده مجبور به فرار از محل زندگی خود شده اند.

داوید کاتو، فعال حقوق اقلیت جنسی بود که در سال 2010 پس از آشکار شدن نام و تصویرش در روزنامه ها، به قتل رسید.


منبع : gay star news

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  
↓ Advertisement ↓
TakPorn

 



به نظر شما اولین فرد همجنسگرای سلطنتی که برون آیی کرده است متعلق به کدام کشور است؟

شاهزاده، مانوندرا اهل کشور هندوستان است. وی در سال 2006 با انتشار یک بیانیه رسمی گرایش جنسی خود را اعلام کرد. وی که در گذشته یک بار ازدواج کرده است با این کار خشم و ناراحتی زیادی را در بین خانواده و اجتماع اش ایجاد کرد. پدرش هرگز گرایش جنسی وی را قبول نکرد و ملکه نیز در آگهی ای، در روزنامه اعلام کرد تنها پسرش دیگر فرزند او نیست.

اما شاهزاده بر روی حرف خود ماند و با وجود غیرقانونی بودن همجنسگرایی در هند از حقیقت وجودی خود عقب نشینی نکرد. وی در سال 2007 در برنامه اپرا وینفری شرکت کرد و در این رابطه صحبت کرد. سه سال بعد وی دوباره با خبرهای خوشی در برنامه اپرا شرکت کرد. مادرش دیگر برای او مانع تراشی نمی کرد اگرچه همچنان از صحبت با او پرهیز می کرد و رابطه اش با پدرش کمی بهتر شده بود. و مهمتر از همه از همجنسگرایی در هند جرم زدایی شد.


شاهزاده مانوندرا، تصمیم دارد به مبارزه اش برای حقوق اقلیت های جنسی در کشورش ادامه دهد.


منبع : huffington post

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  
مرد

 
نخست وزیر همجنسگرای لوکزامبورگ ازدواج کرد

اگزاویه بتل، نخست وزیر لوکزامبورگ که همجنسگرا است روز جمعه، ۱۵ مه در مراسمی خصوصی با شریک زندگی‌اش ازدواج کرد.
آقای بتل اولین رهبر همجنسگرای اتحادیه اروپا - و دومین رهبر در سطح جهان - است که با شریک زندگی‌اش ازدواج می‌کند.
او و همسر تازه‌اش، گوتیه دستونه، از اولین زوج‌هایی هستند که بعد از قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان در لوکزامبورگ در سال گذشته میلادی، با هم ازدواج می‌کنند.
در سال ۲۰۱۰ یوهانا سیگورداردوتر، نخست وزیر پیشین ایسلند، در زمان تصدی این مقام، با دوست دختر و شریک زندگی‌اش ازدواج کرده بود.
الیو دی روپو، نخست وزیر سابق بلژیک هم اولین رهبر آشکارا همجنسگرای اتحادیه اروپا بود.


صداقت و سیاست
اگزاویه بتل که در ماه دسامبر سال ۲۰۱۳ دولت تشکیل داد، اولین نخست وزیر لوکزامبورگ بود که علنا همجنسگرا بودن خود را آشکار کرده بود.
او شب قبل از ازدواجش به یک تلویزیون بلژیکی گفت: "می‌توانستم همجنسگرا بودنم را پنهان کنم یا تا آخر عمر آن را سرکوب کنم و با ناخشنودی زندگی کنم... اما به خودم گفتم اگر می‌خواهی سیاستمدار باشی و در این حرفه صداقت داشته باشی، باید با خودت روراست باشی و خودت را همان طور که هستی بپذیری."
خبرنگاران می‌گویند لوکزامبورگ که قبلا به عنوان یک کشور کاتولیک و محافظه‌کار شناخته می‌شد، در سال‌های اخیر عمدتا به دلیل حجم بالای مهاجرت تغییر چهره داده است.


منبع : بی بی سی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  

 
شیرین عبادی: همه آزاد هستند شریک زندگی خود را آنگونه که می پسندند انتخاب کنند

شیرین عبادی٬ حقوق‌دان و برنده‌ی جایزه ی صلح نوبل است. تلاش‌های مستمر او در افزایش آگاهی عمومی از یک سو جلب توجه جامعه‌ی جهانی نسبت به نقض حقوق بشر در ایران از او نامی ماندگار در تاریخ سیاسی اجتماعی ایران ساخته است.



نه تنها سیاستمداران بلکه فعالان حقوق بشر نیز نگاه های متفاوتی نسبت به دگرباشان و حقوق آنها دارند. هنوز هستند بعضی از فعالان شناخته شده‌ی حقوق بشر که به نا به هر دلیلی مایل نیستند راجع به حقوق دگرباشان به خصوص حقوق هم‌جنس‌گرایان صحبت کنند.

شیرین عبادی٬ حقوق‌دان و برنده‌ی جایزه ی صلح نوبل است. تلاش‌های مستمر او در افزایش آگاهی عمومی از یک سو جلب توجه جامعه‌ی جهانی نسبت به نقض حقوق بشر در ایران از او نامی ماندگار در تاریخ سیاسی اجتماعی ایران ساخته است.


شیرین عبادی در مصاحبه ای با رادیو رنگین کمان گفت: «انسان ها آزاد به دنیا می آیند و باید بتوانند آزاد زندگی کنند. هم‌جنس‌گرایی تا زمانی که به صورت خشونت و تجاوز در نیامده باشد در مقوله‌ی آزادی می‌گنجد و انسان‌ها آزاد هستند که گرایش جنسی خود را انتخاب کنند. هم‌جنس‌گرایی با انسان زاده می شود مثل رنگ چشم آنها و نمی توان به این دلیل مورد تبعیض قرار بگیرند.»

شیرین عبادی در یک پیام جدید به مناسبت روز جهانی مقابله با دگرباش ستیزی گفت: «به نظر من، جهان خالی از دگرباش‌ستیزی، جهانی است که در آن مردم برای تفاوت‌هایی که با یکدیگر دارند احترام قائل هستند٬ در چنین جهانی انتخاب افراد برای نوع زندگی یک مسئله ی شخصی بوده و ارتباطی با دیگران ندارد تا در مورد آن قضاوت کنند. همه آزاد هستند که شریک جنسی خود را آنگونه که می‌پسندند انتخاب کنند


منبع : خودنویس
     
  

 
اگر مبنا حقوق بشر باشد و نه ایدئولوژی، هم‌جنس‌گراستیزی رنگ خواهد باخت

رضا پهلوی، رئیس شورای ملی ایران، معتقد است که اگر مبنا، کنوانسیون جهانی حقوق بشر باشد و نه ایدئولوژی، برخوردهای تبعیض‌آمیز و هم‌جنس‌گراستیزی رنگ خواهند باخت.



سیاست‌مداران، نگاه‌های متفاوتی در باره حقوق دگرباشان و بحث هم‌جنس‌گرا‌ستیزی دارند. نگاه سیاسیون و مدیران اسلام‌گرا، همیشه مبتنی بر شریعت بوده است، نه حقوق بشر، اما بسیاری از رهبران سکولار، ترجیح داده‌اند مبنا را کنوانسیون جهانی حقوق بشر بدانند.

رضا پهلوی، رئیس شورای ملی ایران، معتقد است که اگر مبنا، کنوانسیون جهانی حقوق بشر باشد و نه ایدئولوژی، برخوردهای تبعیض‌آمیز و هم‌جنس‌گراستیزی رنگ خواهند باخت.

رضا پهلوی در ارتباط با راه‌های مبارزه با هم‌جنس‌گراستیزی به خودنویس گفت:
«وقتی همه قوانین در چارچوب کنوانسیون جهانی حقوق بشر باشند، و گروه‌های مختلف نتوانند بر پایه‌ی ایدئولوژی، نگاه‌های خود را به قانون تحمیل کنند، امکان برخورد تبعیض آمیز نسبت به شهروندان وجود نخواهد داشت و هم‌جنس‌گراستیزی برپایه‌ی همان قانون، مشروعیت نخواهد داشت. در حالی که وقتی مثلا در آلمان نازی، نگاه ایدئولوژیک حاکم بود، هم‌جنس‌گراستیزی عملا توجیه قانونی پیدا می‌کرد

رضا پهلوی در ادامه برای تضمین رعایت حقوق شهروندی دگرباشان گفت: «مهم این است که بتوان قانون‌گذاری را در آینده ایران نه بر اساس ایدئولوژی یا سنت، که با معیار حقوق بشری تدوین کرد. بر پایه‌ی یک قانون فراگیر، همه شهروندان، از هر جنس و تبار و باوری که باشند، برابرند. قرار گرفتن نهادهایی مثل دادگاه عالی در موقعیتی که مشابهش را در آمریکا داریم، بتوان از حقوق همه گروه‌ها، در برابر اکثریت‌هایی که ممکن است بر پارلمان هم حاکم شوند، دفاع کرد.»

رئیس شورای ملی ایران افزود: «فرض کنید در همین ایالات متحده، یک اکثریت محافظه‌کار و مذهبی قدرت بگیرد که موافق حقوق اقلیت دگرباش نیست. وجود نهادهایی مثل دادگاه عالی و امکان دفاع قانونی از اقلیت باعث می‌شود که حقوق دگرباشان به راحتی نقض نشود.»


منبع : خودنویس
     
  

 
یک پیشوای روحانی ضد همجنسگرایان در میشیگان که به مرد همجنسگرایی گفته بود بهتر است خود را بکشد. خود همجنسگرا بود.



متیو ماکلا، که ازدواج کرده و پنج فرزند دارد. یک روز قبل از آنکه وب سایت Queerty عکس های نیمه عریان این پیشوای همجنسگراستیز را، که در آپلیکیشین گریندر در پروفایل اش قرار داشت و محتوای چت های او با دیگر مردان همجنسگرا را در وب سایت خود منتشر کند؛ از سمت خود استعفا داد.

وی از جمله افرادی بود که اعتقاد داشت حمایت از ترنسجندرها باعث افزایش کودک آزاری خواهد شد. وی همچنین پیشوای روحانی یک کلیسا و چندین مدرسه بود.




منبع : queerty

برگردان به فارسی : شش رنگ
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   

 
رفراندوم رنگین‌کمانی؛ آری ایرلندی‌ها به ازدواج همجنسگرایان


مردم ایرلند در رفراندومی، روز گذشته، با بیش از ۶۲ درصد رای موافق، به قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان رای مثبت دادند.

به این ترتیب، ایرلند اولین کشوری است که ازدواج دو زوج همجنس، مردان با مردان و زنان با زنان را از طریق رفراندوم قانونی اعلام می‌کند.

موافقان قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان در میدان اصلی دوبلین، پایتخت کشور ایرلند جمع شده‌اند و برای ساعت ها شادمانی کردند.

در این رفراندوم از بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار ایرلندی سوال شد که آیا با تغییر قانونی اساسی و صدور اجازه ازدواج دو زوج همجنس موافقند یا نه.


منبع : بی بی سی
     
  

 
مرد آمریکایی با دو دوست دختر


«آدام» مرد ۳۴ ساله ساکن کالیفرنیا که همزمان دو دوست دختر دارد از این قضیه احساس رضایت دارد و «بروک» و «جین» دوست دخترهای او نیز از این وضعیت راضی و خوشحال هستند. آدام با هردوی آنها در یک خانه زندگی می کند و از هردو صاحب فرزند شده و با هردو روی یک تخت سکس دارد. البته این دو زن، دوجنسگرا هستند. به عقیده آدام چند همسری باید در آمریکا و اروپا رواج پیدا کند چون هیچ لذتی در دنیا بهتر از زندگی همزمان و مشترک با دو همسر دوست داشتنی نیست.

دوست دخترهای این مرد هم با طرز فکر و روش زندگی او موافقند و به دختران جوان پیشنهاد میکنند دست از تعصب برداشته و دوست دختر دیگر مرد مورد علاقه خود رو در یک رابطه مشترک ۳ یا حتی ۴نفره تحمل کنند!


منبع : .elite readers
     
  
صفحه  صفحه 31 از 41:  « پیشین  1  ...  30  31  32  ...  40  41  پسین » 
Homosexuals - همجنسگرایان

خبرنامه رنگین کمان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA