ارسالها: 12930
#331
Posted: 15 Jun 2015 09:13
آخرین غذای ۱۲ محکوم به اعدام
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#332
Posted: 16 Jun 2015 23:39
«پرشین» از کی ایران شد؟
در دوران سلطنت رضاشاه که بحث رجعت به ایران باستان و تاکید بر ایران پیش از اسلام قوت گرفته بود، "سعید نفیسی" از مشاوران نزدیک رضاخان به وی پیشنهاد کرد نام کشور رسما به "ایران" تغییر یابد، این پیشنهاد در آذر ماه 1313 شمسی رنگ واقعیت به خود گرفت، یادداشتی را که از نظر می گذرانید، مقاله ای از سعید نفیسی در روزنامه اطلاعات است بعد از رسمی شدن عنوان ایران، دلایل و توجیه تاریخی و فرهنگی این انتخاب را با عموم مردم در میان گذاشته است
تا اوایل قرن بیستم، مردم جهان کشور ما را با عنوان رسمی" پارس یا پرشین" می شناختند، اما در دوران سلطنت رضاشاه که بحث رجعت به ایران باستان و تاکید بر ایران پیش از اسلام قوت گرفته بود، حلقه ای از روشنفکران باستان گرا مانند سعید نفیسی،محمد علی فروغی و سید حسن تقی زاده در حکومت پهلوی اول با حمایت مستقیم رضاشاه گردهم آمده بودند که به این منظور اقداماتی را انجام می دادند،"سعید نفیسی" از مشاوران نزدیک رضاخان به وی پیشنهاد کرد نام کشور رسما به "ایران" تغییر یابد، این پیشنهاد در آذر ماه 1313 شمسی رنگ واقعیت به خود گرفت، یادداشتی را که از نظر می گذرانید، مقاله ای از سعید نفیسی در روزنامه اطلاعات است که بعد از رسمی شدن عنوان ایران، دلایل و توجیه تاریخی و فرهنگی این انتخاب را با عموم مردم در میان گذاشته است.
رضاشاه آنقدر به نفیسی اعتماد داشت که وی را مسئول تحصیل و تربیت ولیعهدش(محمدرضا) در دوران تحصیل سوئیس کرد که خاطرات حسین فردوست(دوست و همراه محمدرضا در سوئیس) به خوبی آن را روایت کرده است.
مقاله سعید نفیسی در روزنامه اطلاعات سال 1313
کسانیکه روزنامه های هفته گذشته را خوانده اند شاید خبر بسیار مهمی را که انتشار یافته بود با کمال سادگی برگذار کرده باشند ، خبر این بود که دولت ما به تمام دول بیگانه اخطار کرده است که از این پس در زبان های اروپایی نام مملکت ما را باید « ایران » بنویسند .
در میان اروپائیان این کلمه ایران تنها اصطلاح جغرافیائی شده بود و در کتابهای جغرافیا دشت وسیعی را که شامل ایران و افغانستان و بلوچستان امروز باشد فلات ایران می نامیدند و مملکت ما را بزبان فرانسه « پرس » و به انگلیسی « پرشیا » و به آلمانی « پرزین » و به ایتالیایی « پرسیا » و به روسی « پرسی » می گفتند و در سایر زبان های اروپایی کلماتی نظیر این چهار کلمه معمول بود .
سبب این بود که هنگامی که دولت هخامنشی را در سال 550 پیش از میلاد یعنی در 2484 سال پیش کوروش بزرگ پادشاه هخامنش تشکیل داد و تمام جهان متمدن را در زیر رایت خود گرد آورد چون پدران وی پیش از آن پادشاهان دیاری بودند که آن را « پارسا » یا « پارسوا » می گفتند و شامل فارس و خوزستان امروز بود مورخین یونانی کشور هخامنشیان را نیز بنا بر همان سابقه که پادشاهان پارسی بوده اند «پرسیس » خواندند و سپس این کلمه از راه زبان لاتین در زبان های اروپایی به « پرسی » یا « پرسیا » و اشکال مختلف آن در آمد و صفتی که از آن مشتق شد در فرانسه « پرسان » و در انگلیسی « پرشین » و در آلمان « پرزیش » و در ایتالیائی « پرسیانا » و در روسی « پرسیدسکی » شد و در زبان فرانسه « پرس » را برای ایران قدیم پیش از اسلام ( مربوط به دوره هخامنشی و ساسانی ) و « پرسان » را برای ایران بعد از اسلام معمول کردند .
تنها در میان علما و مخصوصا مستشرقین معمول شده که کلمه ایران را برای تمام علوم و تمدن های قدیم و جدید مملکت ها و نژاد ها به کار بردند و از آن در فرانسه « ایرانین » و در انگلیسی « ایرانیان » و در آلمانی « ایرانیش » صفت اشتقاق کردند و این کلمه را شامل تمام تمدن های ایران جغرافیائی امروز و افغانستان و بلوچستان و ترکستان ( تاجیکستان و ازبکستان و ترکمنستان امروز )
و قفقاز و کردستان و ارمنستان و گرجستان و شمال غربی هندوستان دانستند و به عبارت آخری یک نام عام برای تمام ممالک ایرانی نشین و یک نام خاص برای کشوری که سرحدات آن در نتیجه تجاوزهای دول بیگانه از شمال و مشرق و مغرب در نیمه اول قرن نوزدهم میلادی تعیین شده بود وضع کردند .
اما کلمه ایرانی یکی از قدیم ترین الفاظی است که نژاد آریا با خود بدایره تمدن آورده است این شعبه از نژاد سفید که سازنده تمدن بشری بوده و علمای اروپا آن را به اسم هند و اروپایی ویا نزاد هندو و ژرمنی و یا هند و ایرانی و یا هند و آریائی خوانده اند از نخستین روزی که در جهان نامی از خود گذاشته است خود را به اسم آریا نامده و این کلمه در زبان های اروپائی « آرین » به حال صفتی یعنی منسوب به آریا و آری متداول شده است .
این نژاد از یک سو از سواحل رود سند و از سوی دیگر تا سواحل دریای مغرب را فرا گرفته یعنی تمام ساکنین مغرب و شمال غربی هندوستان و افغانستان و ترکستان و ایران و قسمتی از بین النهرین و قفقاز و روسیه و تمام اروپا و آسیای صغیر و فلسطین و سوریه و تمام آمریکای شمالی و جنوبی را به مرور زمان قلمرو خود ساخته است تما زبان های ملل مختلف آن با یکدیگر روابط و مناسبات گوناگو دارد . مام مظاهر فکر و تمدن آن با یکدیگر مربوط است . داستان ها و معتقدات آن همواره با یکدیگر پیوستگی داشته و همواره کره زمین مظهر خیر و شر آن بوده است . در اوستا که قدیم ترین آثار کتبی این نژادست ناحیه ای که نخستین مهد زندگی و نخستین مسکن این نژاد بوده است به اسم « ایران وئجه » نامیده شده یعنی سرزمین آریاها و نیز در اوستا کلمه « ابریا » برای همین نژاد ذکر شده است . همواره پدران ما به آرائی بودن می بالیده اند چنان که داریوش بزرگ در کتیبه نقش رستم خود را پارسی پسر پارسی و آرائی ( هریا ) از تخمه آریائی می شمارد و بدان فخر می کند .
در زمانی که سلسله هخامنشی تمام ایرا را در زیر رایت خود در آورده معلوم نیست که مجموعه این ممالک را چه می نامیده اند زیرا که در کتیبه های هخامنشی تنها نام ایالات و نواحی مختلف قلمرو هخامنشی برده شده و نام مجموع این ممالک را ذکر نکرده اند . قطعا می بایست در همان زمان هم نام مجموع این ممالک لفظی مشتق از آرای باشد زیرا که تمام ساکنیت این نواحی خود را آریائی می نامیده اند و لفظ آریا در اسامی نجبای این ممالک بسیار دیده شده است . قدیمی ترین سند کتبی که در جهان موجود است و ضبط قدیم کلمه ایران در آن می توان یافت گفته آرا نوستن جغرافیادان معروف یونانی است که در قرن سوم پیش از میلاد می زیسته و کتاب وی از میان رفته ولی استرابون جغفرافیادان مشهور یونانی از آن نقل کرده و وی آن را « آریانا » ضبط کرده .
از این قرار لااقل در دو هزار و دویست سال پیش این کلمه معمول بوده است .
بنابراین قدیمی ترین نام مملکت ما همین کلمه ایران بوده یعنی نخست نام ایریا که نام نژاد بوده است نام مملکت را آبریان ساخته اند و سپس به مرور زمان ابریان ، آیران شده و در زمان ساسانیان ایران ، ایران ( به کسر اول و سکون دوم ) بدل شده است و در ضمن اران ( به کسر اول ) نیز می گفته اند . چنانکه پادشاهان ساسانی در سکه و کتیبه ها نام خود را پادشاه ایران و اران می نوشته اند و از زمان شاپور اول ساسانی در سکه ها لفظ انیران هم دیده می شود زیار که الف مفتوح در زبان پهولی علامت نفی و تجزیه بود و انیران یعنی بجز ایران و خارج از ایران و مراد از آن ممالک دیگر بوه است که ساسانیان گرفته بودند .
در همین دوره ساسانی لفظ ایرانشهر یعنی شهر ایران ( دیار و کشور ایران ) نیز معمول بوده است و عراق را که در میان مملکت بدین اسم برده به اسم « دل ایرانشهر » می نامیدند .
کلمه ایرانشهر را فردوسی و شعرای دیگر قرن پنجم و ششم ایران نیز به کار برده اند . پس مراد از ایرانشهر تمام مملکت ساسانیان بوده است چنان که تا زمان حمدالله مستوفی قزوینی مولف نزهت القلوب که در اواسط قرن هشتم هجری بوده یعنی تا چهارصد سال پیش همین نکته رواج داشته است و وی حدود ایران را چنین معلوم می کند : از مشرق رود سند و کابل و ماوراء النهر و خوارزم ، از مغرب اران ( ماوراء قفقاز ) تا قلمرو روم و سوریه از شمال ارمنستان و روسیه و دشت قپچاق و دربند و از جنوب صحرای نجد بر سر راه مکه و خلیج فارس .
اما کلمه ایران که اینک در میان ما و اروپائیان معمول است و لفظ جدید همان کلمه ای است که در زمان ساسانیان معمول بوده در دوره بعد از اسلام همواره متداول بوده است و فردوسی ایران و ایرانشهر و ایران زمین را همواره استعمال کرده و حتی شعرای غزنوی نیز ایرانشهر و ایران را در اشعار خود آورده و پادشاهان این سلسله را خسروان این دیار دانسته اند .
پس از اینکه اروپائیان مملکت ما را در عرف زبان خود پرس یا نظائر آن می نامیدند و این عادت مورخین یونانی و رومی را رها نمی کردند چه از نظر علمی و چه از نظر اصطلاحی به هیچ وجه منطق نداشت زیرا که هرگز اسم این مملکت در هیچ زمان پراس یا کلمه ای نظیر آن نبوده و همواره پارس یا پرس نام یکی از ایالات آن بوده است که ما اینک فارس تلفظ می کنیم .
حق همین بود که ما از تمام دول اروپا خواستار شویم که این اصطلاح غلط را ترک کنند و مملکت مار ا همچنان که ما خود همواره نامیده ایم ایران و منسوب آن را ایرانی بنامند .
شکر خدای را که این اقدام مهم در این دوران فرخنده به عمل آمد و این دیاری که نخستین وطن نژاد آرای بوده است به همان نام تاریخی و باستانی خود خوانده خواهد شد .
اینک در پایان این کار مهمی که به صرفه تاریخ ایران صورت گرفته است جای آن دارد که ما نیز در میان اصطلاح باستانی زمانی ساسانی و ادبای ایران را زده کنیم و مملکت ایران را هم پس از این ایرانشهر بنویسم و بگوئیم زیرا گذشته از آن که یادگار حشمت و شکوه ساسانیان را زنده کرده ایم و دیار اردشیر بابکان و انوشیروان را بهمان نامی که ایشان خود می خوانده اند نامیده ایم که کلمه بسیط را به جای دو لفظ مرکب به کار برده ایم و امیدوارم که این پیشنهاد در همان پیشگاهی که پاسبان تمام بزرگی های گذشته و آینده ایران است پسندیده و پذیرفته آید .
تهران 10 دی ماه 1313
سعید نفیسی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#333
Posted: 22 Jun 2015 17:07
آشنایی با 10 کشور آرام دنیا
موسسه اقتصاد و صلح فعالیت خود را بر مبنای توسعه شاخصهایی برای تحلیل صلح و سنجش ارزش اقتصادی آن انجام میدهد. این موسسه با محاسبه هزینه جرم و جنایت، تحلیل سطح ریسک کشورها و شاخصهایی از این دست فهرستی از کشورهای آرام جهان را منتشر کرده که در ادامه به 10 کشور اول این فهرست میپردازیم.
طبق شاخص صلح جهانی از سال 2008 تاکنون هر سال جهان خطرناکتر از قبل شده است. متاسفانه این روزها بسیاری از کشورها درگیر اقدامات تروریستی و مناقشات داخلی یا خارجی هستند. خوشبختانه کشورهایی هم هستند که هنوز در صلح و ثبات قرار دارند و اگرچه این کشورها هم کامل نیستند ولی به اندازه کافی آرام و امن هستند. در ادامه با 10 کشور صلحطلب و آرام دنیا آشنا میشویم.
10. نروژ
طبق شاخص صلح جهانی، نروژ یکی از آرامترین کشورهای جهان است. درست مثل سایر کشورهای اسکاندیناوی نروژ آمار پایین جرم و جنایت را دارد. به دلیل سرمایهگذاری منطقی در تولید نفت، نروژ توانسته طی قرن گذشته به اقتصاد قدرتمندی دست پیدا کند. جای تعجب نیست که نروژ یکی از ثروتمندترین و گرانترین کشورهای دنیا است. به دلیل استاندارد بالای زندگی و رفاه اجتماعی نروژ واقعا یک کشور امن و راحت برای زندگی است. این کشور همچنین به دلیل طبیعت برجسته خود نیز مشهور است. نروژ کشور بسیار جالبی است که ارزش دیدن دارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#334
Posted: 22 Jun 2015 17:21
9. بلژیک
اگرچه بلژیک واقعا کشور کوچکی است ولی یکی از بهترین و آرامترین کشورهای جهان است. بروکسل پایتخت بلژیک از زمان پایان جنگ جهانی دوم تبدیل به مرکز سیاست جهانی دنیا شده است در واقع بروکسل مرکز اتحادیه اروپا نیز هست. مردم این کشور از سطح بالای استاندارد زندگی، آموزش با کیفیت و البته سطح بالای خدمات بهداشت و درمان بهرهمند هستند. بلژیک با توجه به معماری باشکوه، بناهای تاریخی و هنری یکی از بهترین کشورها برای علاقهمندان به تاریخ است.
8. ژاپن
ژاپن کشوری جالب با مردم و فرهنگ فوقالعاده است و یکی از آرامترین کشورهای جهان به شمار میرود. مردم ژاپن به خوش اخلاقی و سعی و کوشش مشهور هستند. این مردم، بیش از مردم سایر نقاط دنیا صادق، مودب و دارای رفتار دوستانه هستند. آنها همچنین بسیار منظم و سازمان یافته هستند و معمولا به جامعه بیش از خود بها میدهند. شاید همین موارد باعث شده که مردم ژاپن یکی از پیشرفتهترین و توسعه یافتهترین جوامع را با بهترین فناوری و البته یک از قویترین اقتصادهای دنیا داشته باشند. هر سال گردشگران زیادی برای دیدن مناظر طبیعی، معابد باستانی و بناهای تاریخی ژاپن به این کشور سفر میکنند.
7. کانادا
کانادا با داشتن یکی از بالاترین سطح استانداردهای زندگی از دیگر کشورهای امن و آرام دنیا است. کاناداف به دلیل اقتصاد پویا، مزایای کاری زیاد و البته قابلیتهای فرهنگی مقصد بسیاری از مهاجران دنیا است. در سال 1971، کانادا بطور رسمی یک کشور چند فرهنگی شد جایی که مردم با فرهنگهای مختلف از حقوق و آزادی مساوی برخوردارند. این امر هر نوع تبعیضی را ریشهکَن کرد و سطح احترام متقابل اجتماعی را بالا برد بگونهای که وقتی به کانادا سفر میکنید، احساس میکنید که در وطن خود هستید. افرادی که تازه وارد کانادا میشوند از خدمات ضروری رایان مانند کلاسهای یادگیری زبان و کارگاههای آموزشی بهرهمند میشوند. به همین دلیل بسیاری از مهاجران کانادا را بعنوان مقصد خود انتخاب میکنند. کانادا همچنین معمولا از مناقشات نظامی دوری میکند و برای مخارج نظامی هزینه زیادی نمیکند. این کشور مناظر طبیعی زیبایی هم دارد که سالیانه گردشگران زیادی را روانه کانادا میکنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#335
Posted: 22 Jun 2015 17:24
6. فنلاند
فنلاند هم به لطف طبع آرام و متین مردمش در بین کشورهای آرام و صلحدوست جهان است. البته نیروهای نظامی این کشور معمولا درگیر فعالیتهای صلحطلبانه در نقاط مختلف دنیا از جمله لیبی و پاکستان هستند. فنلاند سرمایهگذاری گستردهای در امر آموزش و بهداشت کرده است که منجر به استانداردهای بالای زندگی، امید به زندگی بالاتر و سطح سواد بهتر شده است. علاوه بر این سیستم آموزشی فنلاند بعنوان یکی از بهترین سیستمهای آموزشی در دنیا شناخته میشود. این کشور تبعیض جنسیتی، تضاد طبقاتی و فساد پایینی دارد. مردم فنلاند معمولا رضایت بیشتر از زندگی فعلی خود و امید بالاتر به آینده نسبت به سایر ملتهای دنیا دارند.
5. سوییس
سوییس که بیشتر بخاطر پیستهای اسکی خود معروف است طبق فهرست کشورهای آرام دنیا، یکی دیگر از کشورهای صلحدوست دنیا است. وقتی راجع به سوییس فکر میکنیم معمولا ساعتهای گران قیمت، شکلاتهای متنوع و البته بانکهای معروف این کشور اولین چیزهایی هستند که به ذهن ما میرسند ولی سوییس چیزهای با ارزش دیگری هم دارد. مردم سوییس دارای خدمات بهداشتی گسترده، نظام آموزش عالی و اشتغال بالا هستند. مردم سوییس به صبر و چند فرهنگی بودن معروف هستند. مردمی با زبانها و فرهنگهای مختلف درون یک کشور با صلح و دوستی زندگی میکنند.
4. نیوزیلند
هر سال از نیوزیلند به لطف نرخ جرم پایین، تواناییهای نظامی، ثبات سیاسی و احترام به حقوق انسانی با عنوان امنترین وصلحدوستترین کشور دنیا یاد میشود. مردم این کشور بسیار صبور و میهماننواز هستند. این کشور روابط سیاسی و اقتصادی خود را با استرالیا حفظ کرده است و در سال 1987 به عنوان منطقه غیر هستهای معرفی شد و در حال حاضر نیز از جنبشهای ضد هستهای حمایت میکند.
طبیعت زیبا، استاندارد بالای زندگی و رفتار دوستانه مردم این کشور سبب شده تا نیوزیلند تبدیل به یکی از مقصدهای گردشگری دنیا شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#336
Posted: 22 Jun 2015 17:27
3. اتریش
اتریش هم کشوری در میان کشورهای صلحطلب و آرام دنیا است. این کشور از زمان جنگ جهانی دوم به بعد از منازعات دور کرده است. اتریش دارای سیاست خارجی منعطف و بیطرفانه است. امروزه از اتریش با نام یک شریک تجاری پر منفعت، مقصد مسافرتی و کشوری با سطح سواد بالا یاد میشود. با توجه به سطح استاندارد بالای زندگی و اقتصاد پویا، اتریش در رتبه سوم این لیست قرار گرفته است. سیستم خدمات بهداشتی و همچنین نظام آموزشی اتریش بعنوان یکی از بهترین و تحسین شدهترین نظامهای اروپایی شناخته شده است. جای تعجب نیست که وین پایتخت اتریش بعنوان راحتترین شهر برای زندگی در بین شهرهای دنیا شناخته شده است.
2. دانمارک
دانمارک دومین کشور آرام دنیا برای زندگی و مسافرت است. این کشور همیشه از مناقشات نظامی دوری میکند و بیشتر بر توسعه اقتصاد داخلی تمرکز کرده است. موفقیت این کشور با اصلاحات پیشرفته و سیاستهای خردمندانه دولت محقق گشته است. مسائل بهداشت و درمان، برابری جنسیتی و مسئولیتپذیری اجتماعی جزو اولویتهای دانمارک است. دانمارک یک کشور متحد اروپایی با مردمانی تحصیل کرده و صبور است. مردم دانمارک بسیار همیار و پشتیبان یکدیگر و خوشبین هستند. کپنهاگ پایتخت دانمارم به عنوان مشهورترین پایتخت دوچرخهها هم شناخته میشود. مردم دانمارک سبک زندگی آرام و بدون عجلهای دارند.
1. ایسلند
ایسلند به دلایل مختلفی در رتبه اول آرامترین و صلح طلبترین کشورهای جهان قرار میگیرد. این کشور با موفقیت بر بحران بانکی طی سالهای 2008 تا 2011 غلبه کرد و حالا یکی از پیشرفتهترین جوامع با سطح سواد 100 درصدی است. سطح سواد بالا و صبوری مردم ایسلند باعث شده تا نرخ جرم و جنایت در این کشور پایین باشد. این کشور مخارج نظامی بسیار کمی دارد و در حال حاضر بدون ارتش است. جاذبههای طبیعی ایسلند از جمله آتشفشانها و یخچالهای طبیعی همچنین مناظر بسیار دیدنی همه ساله گردشگران زیادی را به این کشور جذب میکنند.
مردم ایسلند بعنوان شادترین و سالمترین جامعه موجود در کره زمین با بیشترین نرخ رضایت در جمعیت شناخته شدهاند.
امروزه صلح جهانی با عوامل منفی زیادی دست و پنجه نرم میکند و دنیایی که امروز در آن زندگی میکنیم چندان جای امنی برای زندگی نیست. طبق فهرست صلح جهانی کشورهایی که در بالا ذکر شدند هنوز هم امنترین و راحتترین کشورهای دنیا برای زندگی هستند. این کشورها دموکراتیک، متحد و البته دارای منابع طبیعی غنی هستند. از بین 162 کشور بررسی شده در حال حاضر کشور ایران در رتبه 138 این فهرست قرار دارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#337
Posted: 22 Jun 2015 20:18
اورست 'سه سانتیمتر' جابهجا شده است
محققان چینی میگویند زلزله ویرانگر نپال کوه اورست را سه سانتیمتر به سمت جنوب غربی جابهجا کرده و جهت جابهجایی طبیعی این کوه را هم که به سمت شمال غربی بود، تغییر داده است.
به گفته سازمان ملی مساحی، نقشه برداری و علوم زمین چین، با وجود این جابهجایی، ارتفاع قله اورست تغییری نکرده است.
بر اساس این گزارش، اورست در دهه گذشته با سرعت چهار سانتی متر در سال و در مجموع چهل سانتی متر جابهجا شده است. در همین مدت ارتفاع قله سه سانتی متر افزایش یافته است.
دو زلزله پنجم و بیست و دوم اردیبهشت باعث کشته شدن هشت هزار و هفتصد نفر و بیخانمان شدن بیش از یک میلیون نفر شد.
این زمین لرزهها همچنین موارد متعددی از رانش زمین و بهمن را هم سبب شدند، از جمله بهمنی که در اورست جان ۱۸ کوهنورد را گرفت.
زلزله اول به بزرگی ۷.۸ باعث جابهجایی اورست شد اما زلزله دوم به بزرگی ۷.۳ در موقعیت این کوه تغییری ایجاد نکرد.
به گفته دانشمندان نپالی، کاتماندو پاتخت این کشور نیز دو متر به سمت جنوب جابهجا شده است.
مرکز این زلزله در نزدیکی کاتماندو و در ۱۶۱ کیلومتری اورست بود.
کوه اورست که قله آن بلندترین قله دنیا است در دو کشور چین و نپال قرار دارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#338
Posted: 22 Jun 2015 20:30
انتقام جالب سگ از مرد چینی
همیشه این ما انسان ها نیستیم که به فکر انتقام گرفتن هستیم و این حس انتقام گیری گاهی در حیوانات هم بروز می کند و از کسی که به حق آنها تجاوز کند در موقع مناسب انتقام خواهند گرفت.
مرد چینی هنگام ورود به پارکینگ با سگ ولگردی مواجه شد که جلوی درب پارکینگ خوابیده است و این مرد چینی با لگد سگ ولگرد را بیرون کرد.
سگ بعد از چند ساعتی با دوستان خود برگشت و ماشین مرد چینی را با دندان هایشان خراب کردند و به خوبی انتقام خود را از این مرد چینی گرفتند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#339
Posted: 22 Jun 2015 21:00
شوخی چارلیچاپلین با انیشتین!
هنگامی که آلبرت انیشتین در سال 1930 طی دومین سفرش به ایالات متحده ی آمریکا وارد شد، در مراسم هایی متعددی برای سخنرانیها ، ملاقاتها ، اهدای جوایز و شهروندی افتخاری شرکت کرد.طی ملاقاتی که وی با چارلی چاپلین داشت و این دو در میان جمعیت پرشور و تحسین کننده گذر میکردند ، چاپلین رو به انیشتین کرده به مزاح به وی میگوید :"آنها مرا تشویق میکنند ، چون همه مرا میفهمند ، و شما را (تشویق میکنند) ، چون هیچ کس شما را نمیفهمد!"
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#340
Posted: 22 Jun 2015 22:20
سواری گرفتن راکون از تمساح
تقاطع: این عکس باورنکردنی که توسط ریچارد جونز، یک شهروند امریکایی در "جنگل ملی اُکالا" در ایالت فلوریدای امریکا ثبت شده، یک راکون را سوار بر پشت یک تمساح نشان میدهد.
آقای جونز این عکس را روز یکشنبه (۱۴ ژوئن-۲۴ خرداد) از طریق ای-میل برای نشریهی "فلوریدا تایمز یونِیِن" فرستاد و در توضیحی برای آن نوشت:
«ما در یک صبح عالی، در حال قدم زدن در امتداد رودخانهی "اُکلاواها" بودیم و تمساحها را تماشا میکردیم. پسرم برای اینکه از زاویه بهتری عکس بگیرد به میان درختها رفت که یک راکون را ترساند. حیوان که به نطر خواب بود، به طور تصادفی به داخل آب رفت و بر پشت تمساحی که ما تماشا میکردیم سوار شد. هرچند که راکون خیلی زود از پشت تمساح پرید و از محل دور شد، اما من این شانس را داشتم که از این صحنهی جالب عکس بگیرم. بدون در نظر گرفتن موقعیت، شما با دیدن این عکس تصور میکنید که راکون، در طول رودخانه از تمساح سواری گرفته است. کاملا شگفتانگیز بود و قطعا من بهترین عکس تمام عمرم را گرفتم. شما اجازه دارید که عکس را به هر طریقی که میخواهید منتشر کنید. من در مقابلش چیزی نمیخواهم. فقط فکر کردم بقیه هم از دیدن آن لذت خواهند برد.»
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟