انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موبایل
  
صفحه  صفحه 10 از 12:  « پیشین  1  ...  9  10  11  12  پسین »

Mobile Software | نرم افزار موبایل (گوناگون)


مرد

 
طبیعت‌گردی مفیدتر با فناوری‌های جدید - اپلیکیشن های طبیعت گردی

اگر فکر می‌کنید که همه اپلیکیشن‌ها توسط یک عده جوان دانشجو یا تازه فارغ‌التحصیل از دانشگاه که همه در اتاقی با هم نشسته‌اند و دارند پشت لپتاپ‌هایشان کار می‌کنند درست شده‌است، باید دانست که همیشه هم اینطور نیست.
پژوهشگران و دانشمندان گیاه‌شناس سه مؤسسه علمی بزرگ آمریکا، دانشگاه کلمبیا در نیویورک، دانشگاه مریلند در ایالت مریلند و موزه ملی اسمیتسونین در واشنگتن دی‌سی گرد هم آمدند تا با کنار هم قرار دادن میلیون‌ها عکس و داده، اپلیکیشن لیف اسنپ (Leaf Snap) را طراحی و تکمیل کنند. این اپلیکیشن که بطور مجانی در دسترس استفاده‌کنندگان از تلفن‌ها و تبلت‌های هوشمند قرار دارد، قادر است عکس‌هایی را که از برگ گیاهان مختلف گرفته می‌شود شناسایی کند و به نام علمی آن گیاه و این‌که در کجاها می‌روید، فصل رویشش کی است و.. را بگوید.
این برنامه کاربردی از فناوری تشخیص چهره (همانکه در فیس‌بوک و گوگل پلاس قادر است عکس شما و دوستانتان را شناسایی کند) بهره می‌گیرد.
فلورافولیو (Florafolio) هم همان کار لیف اسنپ را می‌کند با این فرق که تخصصش گیاهان بومی آمریکای شمالی است.
یکی از سرگرمی‌های بسیار اعتیادآور دوستداران طبیعت شناسایی پرندگان وحشی مناطق مختلف است. در طول سالیان دراز کتاب‌های قطوری برای شناسایی مکان پرنده‌ها، فصول مهاجرت، جفتگیری، نوع صدا و معانی مختلف آن و... توسط زیست‌شناسان حرفه‌ای و پرنده‌دوستان آماتور نوشته شده‌اند. اما حالا دیگر لازم نیست که این کتاب‌های سنگین را در کوله‌پشتی خود بگذارید و به تماشای پرنده‌ها بروید.
کافی است اپلیکیشن آی‌برد (ibird) را دانلود کنید (البته این اپلیکیشن مجانی نیست و با چند قیمت مختلف، کلکسیون‌های مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهد) این برنامه قادر است با توجه به نقطه جغرافیایی که در آن هستید، گونه‌های پرندگان بومی آن منطقه را به شما بگوید و اطلاعات علمی دیگری را هم در خصوص آنها در اختیار شما قرار دهد.
این اپلیکیشن هم توسط دانشگاه معروف کرنل در ایالت نیویورک آمریکا تهیه شده‌است.
باترفلای‌کالکشن (Butterflycollection) هم همین اطلاعات را در خصوص پروانه‌های مختلف در اختیار شما قرار می‌دهد. البته کلکسیونش به اندازه آی‌برد غنی نیست.
در شناسایی گیاهان و همین‌طور حیوانات و پرندگان وحشی هر منطقه، کار آماتورها اهمیت بسیاری دارد. زیست‌شناسان و کارشناسان محیط زیست نمی‌توانند همیشه در همه مکان‌ها حضور داشته باشند، بنابراین بخش بزرگی از داده‌های زیستی هر منطقه به گزارش‌های آماتورها وابسته است.
این شهروند­ان کارشناس که همیشه بدون سر و صدا و بدون آنکه نامشان در جایی ذکر شود، در خدمت علم زیست‌شناسی و محیط زیست بوده‌اند، حالا راه‌های ساده‌تری برای به مشارکت گذاشتن مشاهدات‌شان، آن هم به‌طور هم‌زمان و بلادرنگ دارند.
اگر شما اپلیکیشن وایلدآب آبزرور (WildOb Observer) را (به طور مجانی) دانلود کنید، می‌توانید تمام مشاهدات طبیعی خود را­ اعم از گل‌های وحشی که در حیاط همسایه‌تان می‌بینید، تا پرنده‌ای که در کوه‌پیمایی مشاهده کردید را ­با عکس یا صدایی که ضبط می‌کنید­ گزارش کنید. موفقیت اپلیکیشن‌هایی از این دست و بیشترشدن بانک داده‌های آنها، به همکاری طبیعت‌دوستان آماتور وابسته است که چقدر عکس و صدا و توضیحات را گزارش کنند.
حالا فرض کنید برای مسافرت به شهر دیگری رفته‌اید، یا حتی در شهر خودتان هستید و از مناطق طبیعی دور و برتان، (مثل جنگل‌ها و پارک‌ها) بی‌خبرید. احتمالاً جهت‌یاب‌های تلفن‌تان کم و بیش به شما آدرسی از این پارک‌ها می‌دهند اما اپلیکیشن نیچرفایند (Naturefind) کارش به طور اختصاصی شناسایی این مکان‌هاست.
اگر برنامه‌ای هم در این پارک‌ها یا مراکز طبیعی در جریان باشد شما را از آن باخبر می‌کند. این اپلیکیشن هم به‌درد پارک‌های شهری می‌خورد هم برای یافتن مراکز طبیعی خارج از شهر خوب است.
و در مرحله آخر، اگر یک جای خوب برای چادر زدن پیدا کرده‌اید و شب به آسمان نگاه می‌کنید و در حالیکه مبهوت عظمت کهکشان هستید فکر می‌کنید ای کاش نام این ستاره‌ها را هم می‌دانستید! نگران نباشید. اگر اپلیکیشن استار واک (Star Walk) را نصب کرده باشید، کافی است آن را رو به آسمان بگیرید، دوربین تلفن‌تان را روشن کنید و بعد از چند لحظه اسکن کردن، نام و مشخصات این ستاره‌ها و سیارات در صفحه تلفن‌تان نقش می‌بندد. اپلیکیشن‌هایی از این دست می‌توانند برای بچه‌ها و سرگرم کردن آنها و همین‌طور علاقه‌مند کردن آنها به علوم طبیعی بسیار مؤثر باشند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اپلیکیشن‌های جدید برای دنیای مد و لباس

برای اطمینان از این‌که لباسی به شما می‌آید یا به اصطلاح بر تنتان خوب نشسته چند برنامه کاربردی جالب وجود دارد.
اپلیکشن مجله معروف مد، گلامر، از شما می‌خواهد که عکسی از خودتان (در لباسی که می‌خواهید نظر بقیه را در خصوص آن بدانید) برای‌شان بفرستید و در عرض چند دقیقه، یکی از متخصصان مد لباس مجله به شما پاسخ می‌دهد.
یا اینکه دو عکس با دو لباس مختلف بفرستید و از آنها بپرسید کدام بیشتر به شما می‌آید. معمولاً به شما نمی‌گویند که لباس به دردتان نمی‌خورد، بلکه می‌گویند که بهتر است آن را با چه کفش یا زیورآلاتی بپوشید.
اما در اپلیکشن دیگری به نام فشیسم (Fashism) افراد بدون تعارف به شما می‌گویند که آیا آن لباس به شما می‌آید یا نه. تنها فرق این اپلیکشن با «گو ترای ایت آن‌» (Go Try It On) در این است که در GTIO حساب کاربری شما خصوصی است و تنها به کسانی که بخواهید می‌توانید عکس‌هایتان را نشان دهید.
سایت دیگری که دارد به سرعت جای مغازه‌های دست دوم برای پوشاک و برندهای گران‌قیمت را می‌گیرد، تریدسی (Tradasy) است. در این سایت می‌توانید پوشاک، کفش، عینک، کیف و خلاصه آنچه در کمدتان پیدا می‌شود را بفروشید. (البته به شرطی که جنس اصل برندهای معروف دنیای مد بوده و تقلبی نباشند) تریدسی کار را بسیار راحت کرده‌است. آنها یک بسته خالی پستی را به در خانه فروشنده می‌فرستند که مأمور پست خودش آن را از شما تحویل می‌گیرد و در صورتیکه خریدار از جنس راضی نباشد همه پولش را هم به او بر می‌گردانند. گردانندگان این سایت (که سهم آنها از هر فروش ۹ درصد قیمت فروش است) عقیده دارند که خدمات آنها به مشتریانشان رقیب ندارد و این همان چیزی است که مشتریان امروزه به دنبال آن هستند.
اتفاق دیگری که قبلاً بین دوستان و فامیل می‌افتاد و حالا راهش را به دنیای شرکت‌های نوپا و اپلیکشن‌ها باز کرده‌است، قرض گرفتن لباس است. هم‌اینک می‌توانید یک لباس گران‌قیمت را (که احتمالاً فقط برای یک مراسم می‌خواهید و دیگر آن را نخواهید پوشید) قرض کنید! نه از دوست و خواهر و برادرتان که از یک فروشگاه آنلاین یا غریبه‌ای که احتمالاً او هم یک بار لباس را پوشیده و حالا نمی‌خواهد آن را بفروشد! یکی از سایت‌های پرطرفدار قرض کردن لباس سایت «رنت اِ ران‌وی» (Rent a RunWay) است.
در این سایت می‌توانید به فراخور مراسمی که قرار است بروید، فصل، رنگ، اندازه و... لباس دلخواهتان را انتخاب کرده و آن را برای تاریخ مورد نظرتان رزرو کنید. یکی از بخش‌های جالب این سایت این است که عکس‌هایی از همان لباس را بر تن افراد دیگری -غیر از مدل‌ها- که آن را قبل از شما قرض کرده‌اند هم می‌بینید.
اگر در مورد اندازه لباس مطمئن نیستید، می‌توانید دو سایز از آن درخواست کنید که با همان قیمت یک لباس برای شما ارسال بشود. البته فقط می‌توانید تا یک هفته لباس را نگاه دارید و بعد باید آن را برگردانید.
اما یکی از مشکلات اصلی که در خرید آنلاین پوشاک وجود دارد این است که اولاً اندازه‌های مختلف همه برندها یکی نیست. مثلاً اندازه کوچک یک برند ممکن است به همان اندازه متوسط یک مارک دیگر باشد. دوم اینکه لباس‌ها همیشه به تن مدل‌ها قشنگ‌اند! اما مشتری دوست دارد بداند لباس به تن خود او چطور می‌نشیند؛ یک شرکت نوپای فلاندی به نام استایل‌وایل (StyleWhile) تلاش کرده‌است این مشکل را با ساخت تصویری تجسم‌گونه از بدن مشتریان حل کند.
شما اندازه‌های مختلف (دور بازو، کمر، پا و..) را به این سایت می‌دهید و بین مدل‌های مختلف فرم بدنتان را می‌یابید. این سایت یک تصویر تجسمی از شما می‌سازد و لباس را به طور مجازی بر تن شما نشان می‌دهد. آن وقت می‌توانید انتخاب کنید که آن را می‌خواهید یا نه. فیتس‌می (FitsMe) هم سایت دیگری است که همین کار را انجام می‌دهد با این تفاوت که اگر به نظرش سایز انتخابی شما مناسب نباشد، به شما پیشنهادهای بهتری هم می‌دهد.
دست آخر به سایت واربی پارکر (Warby Parker) می‌رسیم که سایتی مخصوص خرید عینک است. اما این سایت، به ازای هر عینکی که می‌خرید پولی را به سازمان‌های غیرانتفاعی در کشورهای در حال توسعه می‌دهد که آن را خرج خرید عینک برای افراد نیازمند کنند. بخشی از این پول هم صرف تربیت نیروی متخصص در حوزه چشم‌پزشکی می‌شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بروزرسانی جدید تلگرام و تفکیک استیکرها در تب های مختلف

در هفته‌ی اخیر یک بسته‌ی بروزرسانی جدید برای تلگرام ارائه شد که با نصب آن، استیکرها دارای تب‌های جداگانه قرار می‌گیرند.



شاید بتوان گفت که اپلیکیشن تلگرام، این روز‌ها محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین اپلیکیشن پیام رسانی در بین کاربران ایرانی است که البته با وجود آنکه کاربران اینترنت مخابرات، هنوز در دسترسی به این اپلیکیشن به صورت عادی مشکل دارند، همچنان در حال رشد و فراگیرتر شدن است. یکی از مواردی که باعث شد تا تلگرام به این سرعت تبدیل به چنین اپلیکیشن محبوبی در سرتاسر دنیا شود، بخش استیکرهای آن بود که برای اولین بار در اپلیکیشن‌های پیام رسان، به کاربر اجازه ی ساخت پکیج‌های استیکر شخصی را می‌داد؛ این موضوع باعث شد تا کاربران بتوانند تمامی استیکرهای مورد علاقه ی خود را از تمامی اپلیکیشن‌های دیگر، به این برنامه وارد کنند. البته وجود نواقصی مانند آنکه استیکرهای تلگرامی در گوشی ذخیره نمی شوند و در هر بار ارسال یا دریافت آن ها، باید عملیات بارگذاری برای آن‌ها انجام شود و همچنین جمع شدن تمام استیکرها در یک تب باعث شده بود تا این بخش هنوز از حالت ایده آل خود فاصله داشته باشد که خوشبختانه تلگرام در جدیدترین آپدیت خود، مشکل دوم را به طور کامل حل کرده است.
با نصب نسخه ی جدید تلگرام، وقتی روی آیکون استیکرها کلیک کنید، به یک منوی کشویی منتقل می‌شوید که تمامی استیکرهای شما به تفکیک، در دسترس قرار می‌گیرند. برای مثال اگر سه استیکر مختلف را در اکانت خود ADD کرده باشید، در این بخش به 3 تب مختلف دسترسی خواهید داشت که با کلیک روی هرکدام، مانند وایبر، لاین و...، به استیکرهای موجود در آن دسته دسترسی خواهید داشت. یکی دیگر از ویژگی‌هایی که در این نسخه به صورت عمومی تری در اختیار کاربران قرار گرفته است بخش ساخت ربات‌های شخصی برای این اپلیکیشن است...
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تلگرام اختلالات بوجود آمده برای کاربران ایرانی را تأیید کرد

در چند روز اخیر تعداد بسیاری از کاربران هنگام ارسال یا دریافت فایل در اپلیکیشن تلگرام با مشکل مواجه شده بودند که با توجه به پاسخگویی های تلگرام، این مشکل هم از سوی این شرکت بوده است و هم از سوی سرویس‌دهنده‌های داخلی .



ممکن است شما هم در این چند روز هنگامی که قصد ارسال عکسی را داشته اید، با عدم موفقیت آمیز بودن عملیات ارسال مواجه و پیغامی از اپلیکیشن تلگرام را مشاهده کرده باشید. اما نکته‌ی جالب ماجرا این است که این پیغام، نه از عکس شما ایرادی گرفته است و نه از گوشی شما. تلگرام در این پیام به شما می گوید که به دلیل محبوبیت بیش از حد این اپلیکیشن در کشور شما (ایران) و استفاده ی بالا از ترافیک و سرورهای این سایت، در امور سرویس دهی کمی با مشکل مواجه شده و به سرعت در حال پیگیری برای رفع مشکل است. همانطور که برای سازندگان تلگرام نیز دور از انتظار بود، شاید برای شما هم عجیب باشد اگر بدانید که بیش از 20 درصد ترافیک سرورهای تلگرام فقط و فقط مربوط به کاربران ایرانی است و در حال حاضر، بیشترین استفاده را از سرورهای تلگرام ما ایرانی‌ها انجام می دهیم که این موضوع و همچنین چنین پیغامی از سوی سازندگان یک اپلیکیشن، امری جالب توجه و کم تکرار به حساب می آید که البته با توجه به انتشار نسخه‌ی 3.0.1 و تجربه‌ی برخی کاربران در روزهای اخیر، به نظر می رسد که مشکل ذکر شده، حداقل از سوی تلگرام رفع گردیده است.
در این میان افرادی که با مشکل ذکر شده دست و پنجه نرم می کنند، با استفاده از یک اپلیکیشن گذر از تحریم، شاهد هیچ مشکلی نخواهند بود که همین موضوع در چند روز اخیر باعث به وجود آمدن شبهه هایی برای کاربران شده بود که آیا این موضوع با مسدودسازی‌های داخلی ارتباطی دارد یا خیر. در ابتدا با توجه به این پیغام تلگرام می شد نتیجه گرفت که تنها، تغییر آی پی شما به یک فرد غیر ایرانی، باعث قرار گرفتن در بین سرورهای دیگر نرم افزار که از ترافیک کمتری برخوردارند می شود و در نتیجه مشکلات ذکر شده برایتان اتفاق نخواهد افتاد؛ اما با توجه به توئیت جدیدی که چند ساعت پیش این شرکت در حساب رسمی خود در توئیتر ارسال کرد، ماجرا کمی پیچیده تر شده است.
این شرکت که در ابتدا مشکلات به وجود آمده را از سوی خویش می دانست؛ حال در جدیدترین توئیت خود و در جواب یکی از کاربران اعلام کرده است که "به نظر می رسد مشکلات شما از سوی ارائه دهندگان اینترنتی در داخل بوده و دیگر از سمت تلگرام در این زمینه مشکلی وجود ندارد"، و چند دقیقه بعد نیز در توئیتی مستقل، به طور رسمی اعلام کرد که "ارائه دهندگان اینترنت در داخل کشور ایران، در حال محدودسازی ترافیک و سرعت این اپلیکیشن بوده و ما در تلاش هستیم تا به دلایل این موضوع پی ببریم". با توجه به این حرف، اگر بتوان به این گفته ی تلگرام استناد کرد، احتمالاً اتفاقی که برای وایبر افتاد، کم کم برای تلگرام نیز در حال رخ دادن است که البته امیدواریم این موضوع صحت نداشته باشد و تلگرام نیز مانند وایبر، به فیلترینگ نامحسوس دچار نشود؛ اگر چه روز گذشته سخنگوی وزیر ارتباطات هر گونه اعمال فیلترینگ در قبال تلگرام را تکذیب کرده بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اپلیکیشن «Dowell» استفاده از تلفن‌های هوشمند را برای معلولان ممکن می‌کند

امروزه تلفن‌های‌ هوشمند به بخش جدانشدنی زندگی ‌ما تبدیل شده‌اند. ابزارهایی كه بسياري از اعمال روزمره‌ی ما به آن‌ها متكی است و داشتنشان را امری ضروری می‌دانيم. برای بیشتر افراد، تلفن‌ هوشمند وسیله‌ای است که برای راه‌اندازی، تنها به لمس صفحه‌نمایش نیاز دارد؛ اما برای کسانی که در اندام‌های فوقانی خود دچار معلولیت هستند و به سختی از دست و انگشتان خود استفاده می‌کنند، تلفن‌هوشمند وسیله‌ای نیست که کار با آن راحت باشد.



سامسونگ اپلیکیشنی به نام Dowell طراحی کرده که برای کاربران دارای معلولیت، امکان کنترل تلفن‌‌هوشمند را با استفاده از دستگاه‌های کامپیوتری کمکی موجود فراهم می‌کند. این افراد در حال حاضر برای کار با کامپیوتر، از ابزارهایی مانند Head mouse، Track balls و دیگر فناوری‌های کمکی استفاده می‌کنند که بدون نیاز به کلیک کردن عمل می‌کنند؛ اما راه‌اندازی و کار با تلفن‌های هوشمند، نیازمند حرکات مختلف دست مانند ضربه زدن، لمس کردن یا کشیدن است که این دسته از کاربران را عموماً برای کنترل تلفن‌های هوشمند دچار مشکل می‌کند.
پروفسور سانگ موک لی از دانشگاه ملی سئول که در طراحی و ساخت اپلیکیشن Dowell با سامسونگ همکاری کرده در این‌باره می‌گوید:

سخت‌ترین قسمت استفاده از تلفن‌های هوشمند برای افرادی که معلولیت‌های بالا دارند ازجمله خود من، کنترل لمسی این دستگاه‌هاست. برنامه Dowell علاوه بر حل این مشکل، امکانات دیگری را نیز فراهم می‌کند؛ هنگامی‌ که اشخاص معلول به تلفن هوشمند دسترسی پیدا می‌کنند، نه تنها قادر به برقراری ارتباط، تحقیق و بسیاری کارهای دیگر می‌شوند، بلکه می‌توانند تمام وسایل برقی منزل خود را نیز کنترل کنند که این امر، مدیون رواج اینترنت اشیاء (IOT: Internet of Things) است که زندگی بسیاری از معلولان را عمیقاً دگرگون کرده است.

اپلیکیشن Dowell توسط شرکت Samsung Software Membership طراحی شده است؛ تمامی فعالیت‌های این سازمان کاملاً داوطلبانه انجام می‌شود و هدف اصلی آن کمک به دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برای کسب مهارت‌های نرم‌افزاری است. Dowell روی تلفن‌های هوشمند سامسونگ (گلکسی S3 تا جدیدترین مدل‌ها) قابل‌نصب است.
آموزش و توانمندسازی، بخشی است که بیشترین اقدامات سامسونگ را در راستای بنا نهادن زیرساخت‌های آموزشی و ارائه فرصت‌های یادگیری در عرصه‌ی تکنولوژی، برای افراد با ویژگی‌های مختلف در خود جای داده است. پیش از این نیز سامسونگ، برنامه‌هایی برای نابینایان و مبتلایان به اوتیسم ارائه کرده بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اپلیکیشن‌هایی برای طراحی داخلی خانه

برای اغلب ما خانه، چیزی غیر از چهار دیواری آجری و سیمانی است که محتویات ساختمانی آن را تشکیل می‌دهد. برای اغلب ما خانه مفهومی از گرما، آرامش و آسایش است. جایی که دغدغه‌های دنیای بیرون تمام می‌شود و می‌توانیم در آخر هر روز نفسی تازه کنیم.
بنابراین عجیب نیست که در طراحی یک خانه نه فقط مسئله استحکام و مصالح مطرح است بلکه طراحان می‌خواهند این مفهوم آرامش و آسایش را هم در آن بگنجانند. اما اتفاقی که در دنیای مدرن افتاده سری سازی خانه‌هاست. به این معنا که یک پروژه ساختمانی با ده‌ها واحد شبیه به هم ساخته می‌شود در حالیکه ساکنان این واحدها مثل هم نیستند.
برای همین است که مفهوم طراحی داخلی- یا شخصی سازی فضای زندگی- وارد معماری مدرن شده است و بازار طراحی داخلی رونق بی‌سابقه‌ای پیدا کرده است. شما می‌توانید فرد متخصصی را استخدام کنید که خانه یا محل کارتان را بر اساس سلیقه و نیازتان دکور کند یا اینکه از اپلیکشن‌هایی استفاده کنید که این کار را برای شما راحت می‌کنند. از اندازه گرفتن اتاق‌ها گرفته، تا پیشنهاد رنگ و مبلمان و همینطور شبیه سازی فضای ساختمان شما با مدل‌های کامپیوتری.
بسیاری از اوقات با آنکه اندازه گوشه‌های اتاق، کابینت ها یا میز را جایی یادداشت می‌کنیم، اما وقتی برای خرید می‌رویم، تصویر کردن آنها کنار هم کار سختی می‌شود. اپلیکشن فتو مژر Photo Measure این اندازه‌ها را روی عکس به شما نشان می‌دهد. فرض کنید شما می‌خواهید برای یکی از اتاق‌ها فرش یا پرده بخرید. کافی است از اتاق یک عکس بگیرد و روی عکس‌ها زوم کنید و اندازه ها را به تلفن (یا تبلت‌تان)‌بدهید. این اپلیکشن اندازه‌ها را روی عکس‌ها ثبت و حفظ می‌کند.
اگر خانه یا اتاقی دارید و نمی‌دانید که می‌خواهید چطور آن را دکور کنید، اپلیشکن هوز با بیش از ۲ میلیون عکس مختلف از انواع دکور متفاوت از اتاق‌های مختلف خانه از آشپزخانه و حمام گرفته تا اتاق خواب بچه‌ها و حیاط به کمک شما می‌آید. این اپلیشکن که به طور مجانی بر روی دستگاه‌های ای آو اس (آی فون و آی‌پد)‌قابل دریافت است، شامل مقالات و نظراتی از طراحان داخلی و پیشنهاداتی برای بهتر کردن دکور اتاق‌های شماست.
کالر اسمارت Color Smart هم اپلیکشن مفرح و کاربردی دیگری است که توسط شرکت معروف رنگ سازی بر BHER ارائه شده است. کافی است عکسی از اتاق یا دیواری را که می‌خواهید آن را رنگ کنید در این اپلیکشن آپلود کنید و سپس با رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی که به شما پیشنهاد می‌شود، آن را به طور مجازی رنگ کنید تا ببینید کدام را می‌پسندید. مای پنتون MyPanton هم دقیقا کار کالر اسمارت را انجام می‌دهد با این تفاوت که رنگ‌ها و طرح‌هایش به کمپانی بر محدود نیست و بنابراین به شما انتخاب‌های بیشتری می‌دهد. ​
هوم استایلر HomeStyler را که کمپانی معروف اتو دسک به بازار ارائه کرده است، یکی از معروف‌ترین اپلیکیشن‌های طراحی داخلی می‌خوانند. در این اپلیکشن عکسی از اتاق یا خانه‌تان را آپلود می‌کنید و بعد ساعتها می‌توانید با گزینه‌های مختلفی که بهتان ارائه می‌شود،‌ از رنگ دیوار گرفته تا انواع مختلف پرده، مبلمان، فرش و ...آن را به طور مجازی دکور کنید. وقتی هم به گزینه دلخواهتان رسیدید می‌توانید ببینید که آن ترکیب رنگ و وسایل را از چه فروشگا‌ههایی می‌توانید تهیه کنید.
مای دکو Mydeco 3D هم اپلیکشن دیگری است که توسط طراحان داخلی ساختمان استفاده می‌شود. با استفاده از این اپلیکشن می‌توانید نقشه خانه و اتاق را به صورت سه بعدی مشاهده کنید. مانند هوم استایلر می‌توانید رنگ و مبلمان و چیدمان‌های مختلف را به طور مجازی برای آن تعیین کنید و تصویر اتاق را از زاویه‌های مختلف و به صورت سه بعدی ببینید.
برای اینکه نتیجه کار واقعی‌تر به نظر برسد، این اپلیکشن از وسایل واقعی در دسترس در فروشگا‌های مختلف استفاده می‌کند. یعنی اگر شما لامپی را در گوشه اتاق قرار می‌دهید، می‌توانید ببینید که قیمت آن لامپ چقدر است و در چه فروشگاه‌هایی می‌توانید آن را تهیه کنید.
آیا تا به حال شده که مبل یا صندلی خریده باشید و وقتی آن را به خانه می‌آورید می‌بینید که جای زیادتری از آنچه فکر می‌کردید را اشغال می‌کند یا زیادی کوچک است؟ مارک آن کال Mark On Call در اینجا به درد شما می‌خورد. شما می‌توانید عکسی از اتاق و همینطور عکسی از وسیله‌ای که می ‌خواهید در آن قرار دهید را در این اپلیکشن آپلود کنید و بعد به طور مجازی ببینید که چیدمان آن چطور خواهد شد.
فقط یادتان باشد که قرار است در این خانه به دنبال آرامش و آسایش باشید. بنابراین وقتی کار طراحی تمام شد، تلفن‌های هوشمند یا تبلت‌هایتان را به کناری بگذارید و از بودن در آن لذت ببرید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اپلیکیشن S Health سامسونگ چه قابلیت هایی دارد؟


این روزها اپلیکشن‌های متعددی برای ثبت اطلاعات مربوط به فعالیت‌های ورزشی کاربران روی گوشی‌های هوشمند توسعه یافته و خود کمپانی‌های تولیدکننده نیز بصورت پیش فرض اپلیکیشن‌هایاختصاصی‌شان را روی محصولاتشان نصب و عرضه می‌کنند. S Health اپلیکیشنی است که سامسونگ روی گوشی‌های هوشمند خود عرضه می‌کند. در ادامه نگاهی به قابلیت‌های این اپلیکیشن خواهیم داشت.



S Health نام اپلیکیشن مخصوص کنترل وضعیت سلامتی و تندرستی کاربران در گوشی‌های هوشمند سامسونگ است که این کمپانی بصورت پیش فرض روی گوشی‌های هوشمندش ارائه می‌کند. اخیرا سامسونگ در ادامه‌ی سیاست انتقال اپلیکیشن‌های خود به گوگل پلی، S Health را نیز به این فروشگاه انتقال داده است. از این‌رو می‌توان در تمام گوشی‌های هوشمند سامسونگ آخرین نسخه‌ از S Health را فارغ از سیستم‌عامل و ارائه‌ی بروزرسانی توسط سامسونگ در اختیار گرفت. در واقع هدف اصلی از قرار گرفتن S Health‌در گوگل پلی، قابلیت استفاده از آخرین نسخه‌ی این اپلیکیشن فارغ از گوشی و ارائه‌ی بروزرسانی از سوی کمپانی تولیدکننده است. با توجه به این نکته در حال حاضر دارندگان گوشی‌های هوشمند سامسونگ می‌توانند با دانلود آخرین نسخه از این اپلیکیشن، S Health را مورد استفاده قرار دهند که در گلکسی اس 6 و اس 6 اج نیز در دسترس کاربران قرار گرفته است.

S Health نه تنها میزان فعالیت‌های ورزشی کاربر را ثبت می‌کند، بلکه این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا با تعیین اهدافی برای خود، فعالیت‌های ورزشی خود را بصورت هدفدار انجام دهند. در ادامه نگاهی به قابلیت‌های ارائه شده در آخرین نسخه‌ی S Health خواهیم داشت:


تحرک و تندرستی
اپلیکیشن S Health را باید به عنوان مربی شخصی تناسب اندام پنداشت. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توان با تعیین اهداف روزانه، فعالیت هر روز را ثبت کرده و از این طریق برنامه‌ی مشخصی را برای انجام فعالیت‌های ورزشی در پیش گرفت. وجود انواع نمودارها و نکات آموزشی که در خلال استفاده از اپلیکیشن نمایش داده می‌شود، کاربران را در مسیر رسیدن به اهداف ورزشی‌شان یاری خواهد کرد.


مدیریت وضعیت سلامتی
با توجه به اینکه S Health خلاصه‌ای از فعالیت‌های ورزشی صورت گرفته را برای کاربران نمایش می‌دهد، می‌توان با نگاهی کوتاه به صفحه‌ی اصلی این اپلیکیشن، خلاصه‌ای از وضعیت کنونی را به دست آورد. ضمنا امکان شخصی سازی صفحه‌ی اصلی نیز برای کاربران وجود دارد و می‌توان اهداف، برنامه‌ها و دیاگرام‌های نمایش وضعیت فعالیت را به این صفحه‌ی اضافه کرد یا حذف کرد.


بهبود وضعیت جسمانی
S Health به گونه‌ای طراحی شده که فرقی نمی‌کند یک دونده‌ی حرفه‌ای از آن استفاده کند یا یک ورزشکار نوپا. با استفاده از برنامه‌های تمرینی دقیق تعیین شده در این برنامه که متناسب با فعالیت و وضعیت کاربر تعیین می‌شود، می‌توان سیر پیشرفت ورزشی و رسیدن به اهداف را سهل‌تر از گذشته در پیش گرفت.


کنترل سلامتی
با استفاده از این قابلیت در S Health می‌توان هر فعالیت ورزشی یا غیر ورزشی را که در رابطه تندرستی و وضعیت جسمانی کاربر است، نظارت کرد. برای مثال یک پیاده‌روی ساده یا خوردن یک میان وعده نیز از چشمان S Health پوشیده نمی‌ماند و این اپلیکیشن توانایی رصد تمام فعالیت‌های کاربر در طول روز را دارا است. با وجود سنسورهایی نظیر سنسور ضربان سنج، SpO2 و سنسور سنجش اشعه‌ی ماورا بنفش در کنار سنجش میزان خواب کاربر، همه چیز برای داشتن دامنه‌ی اطلاعات بیشتر توسط اپلیکیشن جمع آوری و مدیریت می‌شود. این اطلاعات نه فقط از طریق گوشی بلکه از طریق گجت‌های پوشیدنی دیگر نیز قابل جمع آوری است.


سازگاری با ابزارهای پوشیدنی و اپلیکیشن‌های دیگر
سامسونگ این امکان را ایجاد کرده تا کاربرانی که از سایر اپلیکیشن‌های سلامتی یا تندرستی استفاده می‌کنند، بتوانند در کنار S Health همچنان به استفاده از این اپلیکیشن‌ها ادامه دهند. برای مثال می‌توان Nike+Running و شمار بسیار زیادی از اپلیکیشن‌های دیگر اشاره کرد که قابلیت ارتباط با آن‌‌ها از طریق S Health‌ ایجاد شده است.

در کنار ارتباط با اپلیکیشن‌ها، S Health را می‌توان علاوه بر گوشی‌های هوشمند در ارتباط با انواع ساعت‌های هوشمند تولیدی این کمپانی از قبیل تمامی نسل‌های ساعت هوشمند سامسونگ گیر و دست‌بند هوشمند این کمپانی به کار گرفت. همچنین بسیاری از ابزارهای پزشکی مثل فشارسنج‌ها و دستگاه‌های آزمایش قند خون و... که امکان ارتباط با ابزارهای هوشمند را دارند نیز توسط این اپلیکیشن پشتیبانی می‌شوند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
سرنخ اختلالات تلگرام پیدا شد


سرانجام پس از چند ماه اختلالات گاه و بیگاه در پیام‌رسان محبوب تلگرام برای کاربران ایرانی، این کمپانی رسماً کلیه مشکلات و اختلالات این برنامه در ایران را گردن گرفت و خبر از رفع تمامی کندی‌ها داد.



برنامه‌ی پیام‌رسان موبایلی تلگرام از اواخر سال گذشته تا اوایل سال جاری مورد استقبال شمار زیادی از کاربران ایرانی قرار گرفت؛ اما همزمان با این استقبال، رفته رفته کند شد تا جاییکه در برخی نقاط کشور کاملاً از کار افتاد.

در چنین شرایطی که کاربران احساس می‌کردند این شبکه اجتماعی به دلیل سیاست‌های داخلی در حال مسدودسازی است، اما وزیر ارتباطات و سخنگوی وی صراحتاً این موضوع را تکذیب کردند و گفتند که هیچ برنامه‌ای برای فیلتر کردن تلگرام ندارند.

دقیقاً همزمان با این اظهارات، تلگرام هم توئیتی رسمی ارسال کرد و ضمن تأیید برخی مشکلات از سوی خود، سایر اختلالات و کندی‌های این برنامه در ایران را به گردن شرکت‌های تأمین کننده اینترنت انداخت و صراحتاً گفت که با رفع برخی از ایرادات قبلی، دیگر مشکلی از سمت این برنامه وجود ندارد.

بعد از این ماجرا و ادامه‌دار شدن اختلالات، معاون وزیر ارتباطات از نامه‌نگاری رسمی با تلگرام برای دعوت از آنها جهت رفع مشکلات این برنامه در ایران خبر داد.

مسئولان شرکت‌های اینترنتی و حتی مدیر مخابرات تهران نیز با فراگیر شدن دامنه اختلالات این شبکه پیام‌رسان اعلام کردند که هیچ نقشی در کندسازی تلگرام ندارند و عملاً این کار سودی برای آنها ندارد؛ آنها معتقدند برخلاف اینکه عده‌ای گمان می‌کنند تلگرام مانع کسب ما شده، اما بالعکس هر چقدر مردم از تلگرام استفاده کنند ما حجم بیشتری اینترنت می‌فروشیم و به سود ماست.

حال با گذشت چند ماه از اختلالات این شبکه پیام‌رسان و البته برخلاف اظهارات پیشین تلگرام که می‌گفت باقی اختلالات آن در ایران مربوط به شرکت‌های اینترنتی است، این بار اختلالات را گردن گرفت.

تلگرام این بار هم در اکانت رسمی توئیتر خود نوشته است:

ما اشکالات فنی مسیردهی ترافیک در ایران را طی روزهای گذشته برطرف کرده‌ایم؛ بنابراین سرعت تلگرام در این کشور به حالت اولیه بازگشت و اجرای آن سریع شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ساخت اپلیکیشنی که وضعیت سلامت روانی شما را می‌سنجد


تیمی متشکل از دانشمندان علوم کامپیوتر و روانشناسانِ رفتارگرا، اپلیکیشنی را طراحی کرده‌اندکه می‌تواند با استفاده از گوشی‌های هوشمند، افسردگی را تشخیص دهد.



اخیرا مقاله‌ای در Student life توسط محققین دانشگاه دورتموند منتشر شده‌ است که روش‌های تازه‌ای را برای استفاده‌ی بیشتر از داده‌های گوشی‌های هوشمند نشان می‌دهد. این روش‌ها، نه به معنی جایگزین کردن آن با شیوه‌های معمول در ارزیابی رفتار است و نه یک راه تشخیص مطمئن است. در عوض، این روش‌های نوظهور، به دانشمندان علوم رفتاری، در رسیدن سریع‌تر به تشخیص وضعیت سلامت روان افراد، کمک زیادی می‌کند. از جمله این روش‌ها، ارزیابی سلامت روانی انسان از طریق گوشی‌های هوشمند است.

افسردگی را می‌توان ناتوانی در ترسیم آینده توصیف کرد. یک نوع بیماری روانی که طرز فکر، احساس و رفتار انسان را دگرگون می‌کند. یکی از اولویت‌های مهم در علم روانشناسی، تشخیص مشکل فرد و ارئه برخی راه‌کارها برای درمان آن است. حال محققان اپلیکیشنی را توسعه داده‌اند که می‌تواند به شما در درمان بیماری‌های روانی از جمله افسردگی کمک کند.

سرپرستی این تیم تحقیقی توسط استاد علوم کامپیوتر، اندرو کمپبل (Andrew Campbell) انجام شد. این گروه با تمرکز بر داده‌های جمع‌آوری شده از ۴۸ دانشجو به مدت ده هفته، مواردی از قبیل مدت زمان خواب، تعداد و میزان مکالمات در روز، فعالیت‌های بدنی و مدت زمان اقامت دانشجویان در دانشگاه را اندازه‌گیری کردند. علاوه بر این، به داوطلبین یک پرسشنامه‌ی خودسنجی داده شد و از آنها خواستند وضعیت سلامت روانی خودشان را در طول روز و هفته بیان کنند.

اندرو کمپبل درباره‌ی ایده‌ی ساخت این اپلیکیشن می‌گوید: «من همیشه فشار و تنش ناشی از کار زیاد در دانشگاه را بر روی دانشجویان احساس می‌کردم و این امر، به مشغله‌ی فکری‌ هر روزه‌ام تبدیل شده بود. بنابراین به فکر ساخت برنامه‌ای افتادم که بتواند با استفاده از تلفن‌های هوشمند خود دانشجویان، وضعیت سلامت روان و گرایش‌های رفتاری شان را بسنجد.» او همچنین می‌خواست فشار ناشی از کار در دانشگاه و زندگی اجتماعی را بر روی سلامت روان دانشجویان ارزیابی کند. اما سوالات مهمتری که او می‌خواست جواب آنها را پیدا کند این‌ها بودند:

چه عواملی باعث عملکرد ضعیف در تکالیف درسی دانشجویان یا ترک تحصیل آنها می‌شود؟
تاثیر استرس، خلق‌و‌خوی، حجم کار، جامعه‌پذیری، خواب و سلامت روان بر عملکرد تحصیلی چیست؟


نحوه‌ی عمل این برنامه به این شیوه است که داده‌های خام دریافتی از میکروفن، شتاب‌سنج، حسگر نور و سنسورهای موقعیت‌یاب گوشی را دریافت کرده و آنها را از طریق یک دستگاه تشخیص دهنده‌ی الگوریتم اجرا می‌کند تا الگوهای خواب، مکالمه و داده‌های عملکرد شخص را پیدا کند. بعد از پایان دو هفته، حدود ۳٫۲۰۰۰ گزارش خودسنجی وضعیت سلامت روانی از داوطلبین جمع‌آوری شد. همچنین برای مقایسه نتایج، نظرسنجی بالینی، قبل و بعد از انجام آزمایش از دانشجویان به عمل آمد.

کمپبل می‌گوید که نتایج به دست آمده عمدتا آنچه را که متخصصان بالینی قبلا بیان کرده بودند را تایید می‌کند. این نتایج به این شرح است: خواب بیشتر و تعاملات اجتماعی بیشتر نشان‌دهنده این است که شما کمتر احتمال دارد که به افسردگی مبتلا باشید، فعالیت‌های فیزیکی و بدنی بیشتر به معنی این است که شما کمتر احتمال دارد که احساس تنهایی کنید. دانشجویانی که تعاملات اجتماعی‌ بیشتری داشتند نمرات بالاتر از متوسط کسب کرده بودند. همچین این افراد که نمرات بالاتر از متوسط به دست آورده بودند، از لحاظ فیزیکی و بدنی عمدتا در شب فعالیت بیشتری داشتند.

در کل قوی‌ترین شاخصی که این تیم برای تشخیص افسردگی پیدا کرد، تعداد مکالمات (نه طول مکالمات) هر شخص در طول روز بود. مشابه همین، تعداد مکالمات در طول شب رابطه مستقیمی با افسردگی داشت. همچنین کسانی که از نظر اجتماعی بیشتر از دیگران فاصله می‌گیرند و عادت خواب نامنظمی دارند، بیشتر احتمال دارد که به افسردگی مبتلا شوند.

اما بخش دیگر نتایج که کمپبل و همکارانش را بهت‌زده کرد عدم همبستگی بین تنهایی و جامعه‌پذیری بود. کمپبل می‌گوید: «در حالی که بین تعداد مکالمات و افسردگی همبستگی قابل توجهی وجود داشت اما تنهایی، هیچ نقشی در نتایج تحقیق نداشت. این امر برای من تعحب آور بود. ما فکر می‌کردیم افرادی که تنها باشند از لحاظ اجتماعی هم به همین شیوه هستند اما نتایج تحقیق برخلاف انتظار بود.»
در نهایت این محققان می‌خواستند سیستمی را طراحی کنند که به صورت خودکار، سلامت روانی دانشجویان را استنباط کرده و در صورت لزوم به آنها نیز کمک کند. این اپلیکیشن در اصل برای دانشجویان طراحی شده و عملکرد تحصیلی شان را در مقایسه با خصیصه‌های گسترده رفتار نشان می‌دهد.

در حال حاضر این برنامه در مراحل اولیه ساخت است و نسخه ای که در حال حاضر ارائه شده است فقط به جمع‌آوری داده‌ها و تحلیل آنها می‌پردازد. باید خاطر نشان کرد که همه نتایج این تحقیق به معنی این نیست که کاملا معتبر و درست هستند. به همین دلیل این متخصصان در صدد هستند تا با انجام آزمایشی دیگر، نتایج بیشتری را به دست آورند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اپلیکیشن‌هایی برای ورزش روزانه



واقعیت این است که آدمی که می‌خواهد ورزش کند هر طور شده راهی برای انجام آن و وقتی برایش پیدا می‌کند. اما امان از وقتی که آدم تنبل باشد. آنوقت همه جور بهانه‌ای پیدا می‌شود: وقت ندارم، باشگاه گران است یا از محل زندگی من خیلی دور است و ...ولی آیا تلفن‌های همراه می‌توانند بالاخره ما را مجبور کنند که دل از صفحه‌های جادویی‌شان بکنیم و کمی هم ورزش کنیم؟ ظاهرا اپلیکشن‌های تازه به ما قول می‌دهند که در هر جایی و با هر میزان وقتی که داشته باشیم، می‌توانیم ورزش کنیم!

از دویدن شروع کنیم که به ارزانترین ورزش‌ها معروف است. اپلیکشن‌های زیادی وجود دارند که شما را برای دویدن چه تا سر کوچه و چه برای مسابقه ماراتن آماده می‌کند. یکی از معروفترین آنها Total Couch to 5K است. همانطور که از نام این اپلیکشن برمی‌آید، این برنامه شما را برای دویدن پنج کیلومتر آماده می‌کند. اپلیکشن از قدم‌های اول به شما می‌گوید که چقدر راه بروید، چقدر بدوید، چقدر استراحت کنید و ...این اپلیکشن یک برنامه نه هفته‌ای را به شما ارائه می‌دهد که در پایان آن بتوانید یک نفس پنج کیلومتر را بدوید. شما می‌توانید میزان پیشرفتتان، مسیری را که می‌دوید و ...را با دوستانتان در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

یکی دیگر از اپلیکشن‌های محبوب دونده‌ها، مخصوصا دونده‌هایی که در فضای آزاد می‌دوند، Runtastic است. این اپلیکشن نه تنها وضع هوا را به شما می‌گوید، بلکه از آنجا که به دستگاه جهت‌یاب ماهواره‌ای (جی پی اس)‌ متصل است، راه‌های متفاوتی را هر روز به شما پیشنهاد می‌دهد و به شما می‌گوید که دقیقا چقدر دویده‌اید و با هدفتان چقدر فاصله دارید.

اپلیکشن بعدی به درد آنهایی می‌خورد که بهانه‌ ورزش‌ نکردنشان وقت نداشتن است اما هر چقدر هم که سرتان شلوغ باشد، می‌توانید ده دقیقه را در روز به ورزش اختصاص دهید. 10 Minutes Work Out تعداد زیادی برنامه‌های ده دقیقه‌ای ورزش در خانه را در خود جمع کرده است. شما اگر مبتدی یا ورزشکار حرفه‌ای باشید، می‌توانید در این مجموعه برنامه‌هایی را که به درد شما بخورد پیدا کنید. از خوبی‌های این اپلیکشن این است که نه تنها به شما می‌گوید که چه حرکتی را انجام دهید بلکه همه حرکات را با انیمشن به شما نشان می‌دهد.

اگر اهل دنبال کردن اخبار ورزش و مخصوصا بدنسازی باشید احتمالا اسم «تاباتا» را شنیده‌اید. بر پایه تحقیقات یک گروه پزشکی ژاپنی، ورزش در زمان کوتاه و با شدت بالا تاثیر بیشتری بر سلامت سیستم قلبی و عروقی و همچنین پرورش ماهیچه‌ها دارد. تاباتا یک برنامه چهار دقیقه‌ای است که از چندین دور بیست ثانیه ورزش سخت و ده ثانیه استراحت تشکیل شده است. اپلیکشن Tabata Free به شما می گوید که در این چهار دقیقه دقیقا چه حرکت‌هایی بکنید و چه زمانی شروع و توقف کنید.

برنامه دیگری که در زمان طولانی‌تری پاسخ می‌دهد، برنامه شش هفته‌ای Six Week Training است. این اپلیکشن با توجه به زمانی که شما هر روز برای ورزش دارید به شما برنامه‌ای ارائه می‌دهد و ضمانت می‌کند که اگر شما قدم به قدم راهنمایی‌های آن را انجام دهید، در عرض شش هفته به هدفتان (که می‌تواند صد تا شنا رفتن باشد یا کم کردن وزن) برسید. شما می‌توانید میزان پیشرفت هر روزتان را ثبت کنید و در میانه‌های راه از خودتان امتحان هم بگیرید.

اما غیر از این اپلیکشن‌ها که تمرینات ورزشی کلی را برنامه‌ریزی و دنبال می‌کنند برای ورزش‌های مختلف هم اپلیکشن‌های متعددی وجود دارد. دوستداران یوگا می‌توانند از صدها برنامه اپلیکشن Yoga Pedia برای یوگا کردن در خانه استفاده کنند. مزیتی که استفاده از اپلیکشن‌های این چنینی دارد این است که می‌شود هر چند بار که لازم است آنها را تکرار کرد تا در آن به درجه قابل قبولی رسید. در Yoga Pedia برای هر حرکت یک صفحه وجود دارد که در آن با دقت جزییات آن حرکت و نوع درست انجامش درج شده است.

برای دوچرخه‌سواران هم اپلیکشن‌های متعددی وجود دارد که cyclemeter یکی از محبوب‌ترین - و دقیق‌ترین- آنهاست. این اپلیکشن به شما می‌گوید که چند دقیقه و چند کیلومتر رکاب زدید، میانگین سرعتتان چقدر بوده و نسبت به دفعه قبل سرعت و شتابتان چه تغییری کرده است.

برای شناگران تنها- که با تیم‌های ورزشی تمرین نمی‌کنند- یکی از چالش‌ها پیدا کردن روتین منظمی است که هم انواع مختلف شنا را در بر بگیرد و هم میزان استراحت و وقت شنا را مشخص کند. اپلیکشن GoSwim که بیش از ده زبان هم موجود است هم شامل ویدوهای آموزشی مختلف است و هم به شناگران- از مبتدی تا حرفه‌ای- روتین‌های منظم هفته‌ای ارائه می‌کند.

یوگا،‌ دوچرخه سواری و شنا تنها نمونه‌هایی از ورزش‌هایی بودند که حالا می‌توان آنها را از طریق مربیان مجازی آموخت. تقریبا برای تمام ورزش‌ها اپلیکشن‌های مشابهی موجود است. می‌ماند کمی همت و پشتکار و البته به زمین گذاشتن این تلفن‌ها و تبلت‌های عزیز برای چند دقیقه هم که شده!
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 10 از 12:  « پیشین  1  ...  9  10  11  12  پسین » 
موبایل

Mobile Software | نرم افزار موبایل (گوناگون)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA