ارسالها: 12930
#51
Posted: 28 Jan 2015 23:00
ضبط با کیفیت صدا با اپلیکیشن Perfect Recorder
اگر از گوشی موبایل خود برای ضبط صدا استفاده میکنید، Perfect Recorder نرمافزاری ویژه ضبط صدا برای ویندوزفون است که با کمک آن میتوانید به سادگی و با کیفیت بالا از طریق گوشی، اقدام به ضبط صدا کنید.
در ابتدا یکی از کماهمیتترین موضوعاتی که در ساخت گوشی به آن توجه میشد میکروفون دستگاه بود چراکه تنها انتظاری که از آن وجود داشت انتقال صدا برای مکالمات تلفنی بود. با این حال گذشت زمان و افزایش انتظارات و سریعتر شدن مسیر پیشرفت، شرکتها را به مسیری پیش برد تا سعی به بهتر کردن ویژگیهای گوشیهای خود در هر زمینهای کنند، حتی میکروفون دستگاه. بهطوری که امروز شاهد کیفیت بالای ضبط صدا با میکروفونهای گوشیهای امروزی هستیم و همانطور که میدانید، در زمینهی ضبط صدا هم مانند تصویربرداری دوربینهای موبایل، تنها سختافزار کافی نیست و نیاز به یک نرمافزار بهینه برای استفادهی حداکثر از توان دستگاه احساس میشود. Perfect Recorder نرمافزاری است که جدا از ظاهر شیک و روان خود، بهصورت حرفهای بهینه شده تا بالاترین کیفیت ممکن را برای شما ارائه کند.
با ورود به این اپلیکیشن، محیط ساده و روان آن شما را مجذوب خود خواهد کرد. در همان استفادهی اول از این نرمافزار میتوان به این موضوع پی برد که تیم سازنده تلاش بسیاری را برای به وجود آوردن محیطی ساده و بهروز به کار گرفته است. ضبط صدا در حالت قفل بودن صفحهی نمایش، امکان توقف لحظهای و ادامه دادن مجدد ضبط صدا، شروع به ضبط تنها با تکان دادن گوشی و آپلود خودکار صداهای ضبط شده در OneDrive تنها بخشی از ویژگیهای جالب این اپلیکیشن ویندوزفونی است. برای دانلود این نرمافزار میتوانید از لینک زیر استفاده کنید.
دانلود از ویندوزفون استور
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#52
Posted: 30 Jan 2015 12:26
حضور در تمامی نقاط معروف دنیا با Sphere360
در هر سن و سالی که باشید، سفر به مناطق مختلف دنیا و دیدن جاذبههای گردشگری قطعا برایتان جذاب خواهد بود. اما جذابتر از آن بازدید از جاذبههای غیرواقعی مانند لوکیشن فیلمهای معروفی مانند هری پاتر یا مکانهای غیرمعمول مانند اعماق اقیانوسها است!
بر خلاف این حقیقت که تمام مردم دنیا سفر به جاذبههای گردشگری و محیطهای مهم دنیا را دوست دارند، تنها عدهی کمی از آنها موفق میشوند که به این منظور از کشور یا حتی شهر خود خارج شوند. حتی اگر جزو افرادی باشید که سالانه چندین سفر خارج از کشور را تجربه میکنید باز هم جاذبههای بسیاری از جمله لوکیشن فیلمهای معروف یا مکانهای غیرمعمولی مانند اعماق اقیانوسها، قلهی کوههای یخی و ... در دنیای ما وجود دارد که هرگز به آسانی قادر به دیدن آنها نخواهید بود.
Sphere360 یک اپلیکیشن برای پلتفرمهای اندروید و iOS است که شما را به شکل فوقالعاده جالبی در قلب محیطهای معروف دنیا قرار خواهد داد. آیا علاقه دارید کوچهی دایاگون، دفتر دامبلدور یا دهکده هاگزمید در سری فیلمهای هری پاتر را از نزدیک ببینید؟ دوست دارید از برج ایفل، باغوحشهای معروف، شهربازی دیزنیلند، ورزشگاه تیم محبوبتان یا حتی مقبره حافظ شیرازی، مانند یک حضور واقعی بازدید کنید؟ Sphere یک نرمافزار خارقالعاده است که نهتنها به شما اجازهی حضور مجازی در محیطهای معروف دنیا به صورت 360 درجه را میدهد، بلکه برای برخی گوشیها، امکان ضبط و ساخت چنین تصاویری را هم در اختیار شما قرار میدهد.
طرز کار این اپلیکیشن به این صورت است که شما بعد از آنکه یکی از محیطهای معروف این اپلیکیشن را بر اساس جستجو یا دستهبندیها، انتخاب کردید نیاز به دانلود یک فایل با حجم فوقالعاده کم خواهید داشت و بعد از آن تصویر آن محیط به صورت یک عکس 360 درجه به گوشی شما منتقل میشود. حال شما کافی است گوشی خود را به اطراف بچرخانید. محیط اطراف با حرکت گوشی شما تکان خواهد خورد و تجربهای که این نرمافزار به شما میدهد به قدری طبیعی است که گویا خود شما با دوربین گوشی خود مشغول فیلم گرفتن از آن محیط هستید. درواقع همانطور که هنگام تصویربرداری با دوربین، گوشی موبایل را به هر طرف که بچرخانید اطراف یا بالا سر خود را مشاهده میکنید، بعد از بارگذاری شدن عکس دریافت شده نیز دقیقا به همین ترتیب محیط مورد نظر را مشاهده خواهید کرد.
اگر متوجه کارکرد دقیق این اپلیکیشن نشدهاید نگران نباشید! چراکه شما در همان ورود اول به نرمافزار، با مشاهدهی تصویر نمونهای که در صفحهی خوش آمدگویی قرار دارد همهچیز را درک خواهید کرد. همچنین میتوانید به وبسایت این برنامه مراجعه کنید و بعد از لود شدن کامل سایت، با حرکت موس عکس پشت صفحه را به صورت 360 درجه و به هرسویی که مایلید بچرخانید. با این تفاوت که در گوشی موبایل همهچیز چند برابر طبیعی خواهد بود چرا که میتوانید تنها با حرکت گوشی و بدون لمس صفحه، اطراف خود را مشاهده کنید.
این اپلیکیشن به تازگی در کنار استفاده اصلی خود یعنی مشاهدهی اینگونه تصاویر، امکان ساخت عکسهای 360درجه را نیز اضافه کرده است که در حال حاضر تنها از چند گوشی خاص پشتیبانی میکند و به مرور زمان مدلهای بیشتری به این لیست اضافه خواهند شد. همچنین در روزهای آینده نرمافزاری را به شما معرفی خواهم کرد که بدون محدودیت در موضوع مدل گوشی، به شما امکان ایجاد اینگونه تصاویر را میدهد.
در آخر، برای استفاده از اپلیکیشن Sphere360 نیاز به اتصال اینترنت و ثبت یک اکانت جدید در هنگام ورود (یا استفاده از اکانت گوگل) خواهید داشت.به شما پیشنهاد میکنم در صورتی که از اندروید 4 به بالا یا سیستمعامل iOS بهره میبرید، این اپلیکیشن را به هیچوجه از دست ندهید.
دانلود از گوگل پلی و فروشگاه اپ استور
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#53
Posted: 30 Jan 2015 12:35
دریافت تماس ورودی به سبک اندروید آبنبات چوبی
گوگل با ارائهی بروزرسانی آبنبات چوبی تغییرات بسیاری را در اندروید ایجاد کرد و امکانات و ظاهر آن را به کلی تغییر داد. یکی از این تغییرات جذاب در آبنبات چوبی، نحوهی نمایش تماسهای ورودی آن است.
با استفاده از اپلیکیشن LollipopCall تماسهای دریافتی شما که تاکنون در تمامی نسخههای اندروید به یک شکل نمایش داده میشد تغییر میکند و مانند نسخه آبنبات چوبی اندروید، در هنگام دریافت تماس ورودی تنها شاهد یک پاپآپ کوچک در بالای صفحه خواهید بود که به شما امکان رد یا قبول تماس را میدهد.
این موضوع، در کنار زیبایی و تنوعی که به گوشی شما میبخشد، باعث میشود تا اگر مشغول انجام یک بازی یا کار با یک نرمافزار هستید بدون آن که از محیط خارج شوید نام تماس گیرنده را مشاهده و تنها در صورت تمایل اقدام به پاسخگویی کنید.
برای تغییر تماسهای ورودی به این حالت، لازم است که بعد از نصب به منوی تنظیمات نرمافزار رفته و آن را فعال کنید. در بخش تنظیمات امکانات متنوعی در نظر گرفته شده است. برای مثال شما با انتخاب گزینه Preview میتوانید پیشنمایش حالت ورودی تماس را مشاهده کنید.
در قسمت Themes علاوه بر پوسته سفید و پیشفرض اندروید آبنبات چوبی، رنگهای متنوع دیگری نیز در نظر گرفته شده و شما میتوانید با امتحان کردن رنگها و کلیک روی گزینهی Preview مناسبترین رنگ را برای گوشی خود انتخاب نمایید و آن را هرطور که میخواهید شخصیسازی کنید.
دانلود از گوگل پلی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#54
Posted: 31 Jan 2015 00:15
تجربهی عکسهای سه بعدی در تلفن همراه با اپلیکیشن Seene
اگر از علاقهمندان به اپلیکیشنهای اشتراکگذاری تصاویر مانند اینستاگرام هستید، Seene برای شما یک نرمافزار هیجانانگیز و جالبتوجه خواهد بود. کاربرد اصلی این نرمافزار مانند اینستاگرام، اشتراکگذاری تصاویر است، با این تفاوت که تمامی عکسهای این نرمافزار، سهبعدی و بدون نیاز به عینک خواهند بود.
Seene یک اپلیکیشن فوقالعاده برای اندروید و ios است که مطمئنا در اولین ورود شما را مجذوب خود خواهد کرد. این برنامه شباهتهای بسیاری به اینستاگرام دارد، از ظاهر برنامه گرفته تا کاربرد آن که به نوعی همان اشتراکگذاری تصاویر به حساب میآید. با این حال موضوعی که Seene را به یک اپلیکیشن خاص و متفاوت تبدیل کرده است استفاده از عکسهای سهبعدی به جای عکسهای معمولی در آن است. شما در این اپلیکیشن حتی یک عکس معمولی هم مشاهده نخواهید کرد و تمامی عکسها به صورت سهبعدی تهیه شده به طوری که شما با تکان دادن گوشی میتوانید اطراف سوژهی حاضر درعکس را نیز مشاهده کنید. برای مثال در عکسی از صورت یک پسربچه، شما با حرکت گوشی به چپ یا راست میتوانید کمی از اطراف آن را هم مشاهده کنید که تجربهای فوقالعاده را برایتان رقم خواهد زد.
هنگام ورود اول به اپلیکیشن، در صفحهی اول شما با یک تصویر نمونه مواجه خواهید شد که به کمک آن توضیحات بالا را بهتر درک خواهید کرد. با اینحال میتوانید با مراجعه به سایت اصلی برنامه با تصویر نمونهای که برای معرفی این سرویس در نظر گرفته شده است و حرکت نشانگر ماوس روی آن، بهطور واضحتری با این سبک از عکسهای سهبعدی آشنا شوید.
شما علاوه بر مشاهدهی عکسهای بسیار زیادی که توسط کاربران مختلف در نرمافزار ارسال شدهاند، خودتان هم میتوانید به تولید این گونه عکسها بپردازید. با کلیک بر روی دکمهی مخصوص این امر در اپلیکیشن، شما به بخشی منتقل خواهید شد که به طور کامل و با حوصله به شما آموزش تهیهی این تصاویر را میدهد. امکان تهیهی عکسهای سه بعدی به سبک Seene برای تمام گوشیها مهیا شده است با این حال برای تهیهی عکسهایی به خوبی نمونه تصاویری که در برنامه مشاهده خواهید کرد، باید دقت و حوصلهی زیادی را صرف این کار کنید.
استفاده از این نرمافزار نیازمند اکانت شخصی نیست و در همان اولین ورود بدون نیاز به ثبتنام در برنامه، قادر به مشاهدهی عکسها خواهید بود؛ با این حال برای امکانات بیشتر، مانند لایک کردن یا اشتراک گذاشتن عکسها، به یک نام کاربری احتیاج خواهید داشت.
دانلود از گوگل پلی و فروشگاه اپ استور
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#55
Posted: 31 Jan 2015 00:18
نسخهی متریال اپلیکیشن Walkman سونی
نرمافزارِ Sony Walkman یکی از محبوبترین و حرفهایترین اپلیکیشنهای پخش موسیقی است که با وجود منتشر شدن پلیرهای دیگری همچون PowerAmp یا JetAudio، همچنان در صدر محبوبترین پخش کنندههای موسیقی در بین کاربران است که با بروزرسانی جدیدی که روز گذشته سونی برای آن منتشر کرد، ظاهر آن به طراحی متریال تغییر یافت.
از سونی میتوان به عنوان یک شرکت خوب در زمینهی پشتیبانی محصولاتش، بهخصوص در زمینهی نرمافزاری نام برد که در اولویت بودن رضایت مشتری را در حرف و عمل ثابت کرده است. همانطور که میدانید سونی به طور مرتب و بدون وقفه از سالها پیش اپلیکیشنهای اختصاصی خود، به ویژه Walkman ،Album ،Movie را از لحاظ بروزرسانی پشتیبانی کرده و میکند. روز گذشته نیز این شرکت برای اپلیکیشن واکمن خود یک بستهی بروزرسانی منتشر کرد که با تمام بروزرسانیهای قبلی متفاوت بود و بسیاری از کاربران را متعجب و خوشحال کرد. سونی این بار سراغ طراحی متریال رفته و شروع به سازگار کردن اپلیکیشنهای خود از لحاظ ساختاری و ظاهری با اندروید آبنباتچوبی کرده است. واکمن اولین نرمافزاری است که طراحی متریال را به اپلیکیشنهای سونی موبایل آورده و محبوبیت آن با این بروزرسانی بیش از پیش نیز شده است.
واکمن همیشه از پلیرهای قوی و صاحب نام بوده که به عقیدهی بسیاری، از کیفیت فوقالعاده حرفهای و بالاتری نسبت به پلیرهای دیگر برخوردار است. وجود یک اکولایزر قوی، و ویژگیهای متنوعی مانند نمایش Visualizer هنگام پخش موسیقی نیز به هر چه کاملتر شدن این اپلیکیشن کمک زیادی کرده است.
اگر از طرفداران همیشگی اپلیکیشن واکمن سونی هستید، و یا به دلیل طراحی متریال آن مشتاق به دانلود کردن این اپلیکیشن شدهاید، میتوانید با استفاده از این لینک اقدام به دریافت آن کنید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#56
Posted: 1 Feb 2015 00:47
محدود کردن اینترنت موبایل به نرمافزارهای دلخواه
استفاده از اینترنت همراه در کنار تمام مزیتهایش، نیازمند هزینههایی است که شاید بعضی اوقات کاربرد آن به صرفه نیست. AFWALL+ و NoRootFireWall اپلیکیشن هایی هستند که برای حل این مشکل ساخته شدهاند تا با کمک آنها بتوانید تنها همانقدر که به اینترنت نیاز دارید هزینه بپردازید.
مهم نیست مشترک ایرانسل باشید یا همراه اول یا حتی رایتل، در هر صورت قیمت بستههای اینترنت موضوعی است که همیشه با آن مواجه خواهید بود. برای مثال اگر شما تصمیم خرید بستهی 2 گیگابایتی از اپراتورهای ایرانسل، همراه اول و رایتل را داشته باشید باید ده تا بیست هزار تومان در ماه برای آن هزینه کنید و از طرفی بستههای ارزان قیمتتر دارای حجم کمی هستند و نیاز کمتر کسی را برآورده میکنند. اما AFWall+ برای گوشیهای روت شده و دو نرمافزار NoRootFireWall و NR DataFireWall برای گوشیهای روت نشده، اپلیکیشنهایی هستند که در حل این مشکل کمک بسیاری به شما میکنند.
این اپلیکیشنها به صورت یک فایروال در اندروید عمل میکنند که بعد از نصب آن تمامی نرمافزارهای گوشی برای استفاده از اینترنت به اجازهی این فایروالها نیاز خواهند داشت. برخلاف باور بسیاری از کاربران که به این موضوع آگاه نیستند، بخش زیادی از حجم بستههای اینترنی توسط اپلیکیشنهایی که در پسزمینه بدون اطلاع ما بروزرسانی میشوند مصرف میشود. شما با کمک فایروال میتوانید اینترنت گوشی خود را تنها به اپلیکیشنهای مورد نظرتان اختصاص دهید تا از مصرف دیتای اضافه توسط دیگر برنامهها جلوگیری شود. برای مثال شما به هیچوجه برای استفاده از اپلیکیشن وایبر یا واتساپ نیاز به بستهی دو گیگابایتی نخواهید داشت (مگر آنکه روزانه تعداد زیادی عکس و ویدئو ارسال یا دریافت کنید). با کمک این برنامهها و محدود کردن اینترنت سیمکارت تنها به اپلیکیشنهای ارتباطی مانند وایبر، شاید یک بسته 200 مگابایتی هم برای یک ماه شما کافی باشد و مجبور به پرداخت هزینه اضافی برای بستهی 2 گیگابایتی نباشید.
AFWALL+ (برای گوشیهای روت شده)
بعد از نصب و اجرای نرمافزار، با لیستی از تمام اپلیکیشنها مواجه خواهید شد. روبهروی هر نرمافزار سه گزینه وجود دارد که مربوط به ارتباطهای LAN و WIFI و DATA هستند که گزینهی دیتا به اینترنت سیمکارت و گزینه wifi به ADSL اختصاص دارد. تنها کار لازم برای فعال شدن این نرمافزار، انتخاب اپلیکیشنهای مجاز برای استفاده از اینترنت سیمکارت (با انتخاب گزینهای که در ردیف اینترنت سیمکارت وجود دارد) و سپس فعال کردن فایروال است. برای این منظور از منوی بالای نرمافزار گزینه EnableFirewall را انتخاب کنید تا علامت فایروال به رنگ سبز تغییر پیدا کند.
لازم به ذکر است که بعد از هر تغییر در لیست نرمافزارهای مجاز از جمله کم یا زیاد کردن تعداد اپلیکیشنها، باید از منوی برنامه گزینهی SAVE را انتخاب کنید.
دانلود از گوگل پلی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#57
Posted: 1 Feb 2015 00:49
NOROOT DATA FIREWALL (بدون نیاز به روت)
همانطور که گفته شد برای گوشیهای روت نشده هم امکان محدودسازی اینترنت به اپلیکیشنهای خاص وجود دارد با این تفاوت که این کار با کمک یک VPN مجازی انجام خواهد شد و خبری از یک فایروال حقیقی نخواهد بود. این موضوع خللی در کارایی برنامه ایجاد نمیکند با اینحال تنها نکتهی منفی آن این است که با فعال بودن این VPN مجازی، شما قادر به اجرای یک VPN حقیقی نخواهید بود و باید بین اجرای این اپلیکیشن (و موردهای مشابه در گوشیهای روت نشده) و استفاده از یک سرویس VPN، تنها یک مورد را انتخاب کنید.
نحوهی استفاده از این برنامه نیز مانند AFWALL+ است. شما بعد از ورود به نرمافزار با لیستی از اپلیکیشنهای گوشی خود مواجه خواهید شد و میتوانید برای اتصال آنها به اینترنت دیتا و یا WIFI اجازهی دسترسی صادر کنید.
نکتهی قوت این اپلیکیشن نسبت به نرمافزارهای مشابه، وجود بخش آنالیز برنامهها است که به شما این امکان را میدهد که به مقدار مصرف آنها به طور کامل نظارت کنید و تصمیم بهتری را در رابطه با اینکه کدام نرمافزار اجازهی دسترسی به اینترنت داشته باشد را بگیرید.
دانلود از گوگل پلی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#58
Posted: 1 Feb 2015 00:51
NOROOT FIREWALL (بدون نیاز به روت)
در این اپلیکیشن هم شما با یک فایروال حقیقی مواجه نخواهید بود و به طور تقریبی با امکاناتی مشابه نرمافزار قبل روبهرو خواهید بود. با این حال دلیل معرفی این اپلیکیشن در کنار NoRoot DATA FireWall، وجود یک ویژگی جالب توجه در تنظیمات این برنامه است.
شما بر خلاف دیگر برنامه ها، در این اپلیکیشن محدود به دو حالت فعال، یا غیرفعال نخواهید بود. بلکه حالت سومی هم وجود دارد که به شما این امکان را میدهد تا تعیین کنید که نرم افزارهایی که شامل این حالت میشوند، هنگامی که نیاز به دسترسی اینترنت داشتند از طریق نوتیفیکیشن ابتدا به شما اطلاع داده، و سپس در صورت اجازهی موقت شما، اتصال خود را با اینترنت برقرار کنند. این ویژگی برای اپلیکیشنهایی مانند اینستاگرام یا بازار بسیار مفید خواهد بود. برای مثال اپلیکیشن بازار در صورت وصل بودن به اینترنت، هرچندروز یک بار تعداد برنامههای قابل بروزرسانی را به اطلاع شما میرساند. شما با قرار دادن این اپلیکیشن در حالت سوم فایروال مجازی، میتوانید تا همزمان با مسدود کردن مصرف دیتای اضافی توسط بازار، کارکرد آن را برای اعلام بروزرسانیها نیز حفظ کنید.
دانلود از گوگل پلی
توجه : با فعال کردن این برنامهها نه تنها اینترنت سیمکارت، بلکه اینترنت wifi هم به نظارت این نرمافزارها نیاز خواهد داشت. پس لازم است که در ردیف اینترنت WIFI گزینه Any Application یا تمام موارد را پیدا و فعال کنید تا در صورتی که با WIFI به اینترنت متصل شدید دچار هیچگونه محدودیتی نباشید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#59
Posted: 1 Feb 2015 00:55
جملات پرکاربرد فارسی به 4 زبان مختلف
همسفر، یک اپلیکیشن ایرانی برای گوشیهای اندرویدی است که جملات پر کاربرد فارسی را به زبانهای انگلیسی، ترکیهای، عربی و ارمنی تبدیل کرده و آرشیو کاملی را از جملههای ضروری به صورت متنی و صوتی جمعآوری کرده است.
در صورتی که گذرتان به خارج از کشور یا یک فرد غیر ایرانی افتاده باشد میدانید که هر قدر هم به اطلاعاتتان از زبان انگلیسی یا عربی اعتماد داشته باشید با این حال مواقعی پیش خواهد آمد که شما با هیچ کلماتی نمیتوانید منظور خود را به شخص مقابل برسانید. در این مواقع اگر به اینترنت دسترسی داشته باشید میتوانید به کمک اپلیکیشن یا وبسایت گوگل ترنسلیت جملهی مورد نظرتان را به زبان مقصد ترجمه کنید. که با توجه به عدم قدرت کافی موتورهای ترجمهگر در تبدیل جملات فارسی به انگلیسی یا عربی از لحاظ قواعد نگارشی، نیاز به یک اپلیکیشن کاملتر و از همه مهمتر آفلاین، بیش از پیش احساس میشود.
همسفر یک اپلیکیشن ایرانی است که آرشیوی کامل از جملههای مهم و ضروری که در سفرهای خارج از کشور یا همصحبت شدن با توریستهایی که به ایران میآیند استفاده میشود را در خود جمعآوری کرده و برای آنها، ترجمهی صحیح به زبان انگلیسی، عربی، ترکیهای و ارمنی را هم به صورت متنی و هم به صورت صوتی در نظر گرفته است که گنجینهای بسیار با ارزش با حجم کم و از همه مهمتر بدون نیاز به اینترنت را به وجود آورده است. تیم توسعهدهنده همسفر برای کاملتر شدن این اپلیکیشن، امکان گزارش خطا یا پیشنهاد ترجمهی بهتر را هم در نرمافزار خود قرار داده است تا شما بتوانید در صورتی که جملهی بهتری را برای ترجمهها در نظر دارید آن را به آپدیت بعدی برنامه اضافه کنید.
رابط کاربری این برنامه با وجود آنکه از نرمافزارهای حرفهای و به روز فاصله دارد، با این حال از محیط قابل قبول و سادهای برخوردار است. فونت خوب به کار رفته در نرمافزار و بخشبندی منظم آن از نکات مثبت رابط کاربری محسوب میشوند که مطالب برنامه را به طور ساده در دستهبندیهای مختلف همچون جملات کاربردی در رستورانها، هتلها، احوالپرسی، سوالات عمومی، فروشگاهها، امور بانکی و ... در اختیار شما قرار می دهد. در قسمت ترجمهی هر جمله نیز، امکان ارسال توسط اپلیکیشنهای مختلف در نظر گرفته شده است تا علاوه بر کاربرد این اپلیکیشن در مکالمههای رو در رو، قادر به استفاده از جملات آن در ارتباطهای اینترنتی خود نیز باشید.
در کنار نکات مثبت اپلیکیشن همسفر باید بگوییم همان قدر که بخش ترجمهی متنی این اپلیکیشن خوب و با دقت کار شده است، بخش اعلام صوتی جملههای ترجمه شده آنچنان تعریفی ندارد که البته با توجه به آفلاین بودن و حجم کم این اپلیکیشن نمیتوان خردهای به آن گرفت. برای دانلود این اپلیکیشن از لینک زیر استفاده کنید.
دانلود از بازار
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#60
Posted: 1 Feb 2015 23:23
اپلیکیشن Acompli با نام رسمی Outlook منتشر شد
Outlook نام جدید اپلیکیشن مدیریت ایمیل Acompli است که بعد از خرید آن توسط مایکروسافت، سرانجام با نام تغییر یافته و رسمی OutLook برای دستگاههای اندرویدی و آیفون منتشر شده است.
در کنار نسخه Outlook، اپلیکیشن قبلی مایکروسافت که با نام Outlook.com مدتها مورد استفادهی کاربران قرار گرفته بود نیز به فعالیت خود ادامه خواهد داد و در واقع این اپلیکیشن جدید به منظور افزوده شدن امکانات و سازگاری بیشتر با محیط کاربری آیفون و اندروید ساخته شده است و مانند سرویس Gmail و inobx که هر دو در کنار هم مشغول فعالیت هستند، Outlook.com نیز در کنار Outlook به کار خود ادامه خواهد داد.
مهمترین ویژگی و تفاوت این سرویس با نسخهی Outlook.com، امکان استفاده از سرویسهای ایمیل دیگر مانند یاهو و جیمیل است به این معنا که شما میتوانید از این اپلیکیشن نهتنها برای مدیریت ایمیلهای مایکروسافت، بلکه برای سرویسهای دیگر از جمله یاهو و جیمیل نیز استفاده کنید. در ورود اول به نرمافزار لیستی از سرویسهای پشتیبانی شده نمایش داده خواهد شد و شما میتوانید ایمیلهای خود را به نوبت در این نرمافزار ثبت کنید.
نکتهی جالب این اپلیکیشن ادغام کردن تمام ایمیلهای ثبت شده در نرمافزار است. برای مثال اگر شما دو ایمیل مایکروسافت، یک ایمیل یاهو و یک ایمیل هم از سرویس جیمیل در این اپلیکیشن ثبت کنید، تمامی ایمیلهای موجود در جیمیل، یاهو و مایکروسافت را در یک پوشه خواهید داشت تا از چک کردن یک به یک آنها بینیاز شوید. بعد از انتخاب یکی از ایمیلهای موجود در اینباکس، این اپلیکیشن به طور هوشمند سرویس مربوط به آن را شناسایی میکند و با همان ایمیل اقدام به پاسخگویی به آن میکند.
برای مثال اگر از طرف زومیت ایمیلی به سرویس جیمیل شما ارسال شود، این ایمیل در کنار ایمیلهای دیگر شما در سرویسهای یاهو و مایکروسافت نمایش داده میشود و اگر شما اقدام به پاسخگویی به آن کنید، به طور خودکار با جیمیل شما ارسال خواهد شد.
امکان مدیریت راحتتر ایمیلها با سواپ کردن به چپ یا راست، ثبت اکانتهای مختلف و نامحدود در نرمافزار و استفاده از سرویسهای اشتراک گذاری فایل از جمله OneDrive و GoogleDrive برای استفاده در Attache فایلها، تنها بخشی از ویژگیهای فوقالعادهی این اپلیکیشن است.
این اپلیکیشن در حال حاضر برای اندروید و آیفون قابل دانلود است که شما میتوانید با استفاده از لینکهای زیر به دانلود آن بپردازید.
دانلود از گوگل پلی و فروشگاه اپ استور
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟