ارسالها: 9253
#81
Posted: 20 Nov 2013 02:46
Dolphin Browser HD 8.6.1
online photo sharing
یکی از بهترین و قدرتمندترین مرورگرهای اندروید می Dolphin Browser باشد که تا بحال توانسته جوایز و رکوردهای دانلود زیادی را بدست آورد. توسط این نرم افزار می توانید صفحات سایت های اینترنتی را در فضای بسیار منعطف و کاربرپسند و با سرعتی بالا مرور کنید. این مرورگر در کنار صفحه نمایش وب سایت ها سایدباری دارد که امکان استفاده از ابزارهای مختلف را به شما می دهد. نرم افزار امکان اضافه کردن افزونه ها را هم دارد
بودی تـــــــو تو بغلم
گردنت بود رو لبم
ارسالها: 12930
#82
Posted: 7 Jan 2014 03:07
با ایران اپس، مارکت اندرویدی جدید ایرانی آشنا شوید
از آنجا که استفاده از پلی استور اندروید برای کاربران ایرانی محدود است و دسترسی به همه اپلیکیشنهای مارکت اصلی گوگل برای ایرانیان امکانپذیر نیست، استفاده از جایگزینهای ایرانی، امری مرسوم در بین کاربران سیستم عامل اندروید است. ایران اپس با رویکردی جدید میتواند یکی از انتخابهای بسیار مناسب باشد.
ایران اپس در واقع یک فروشگاه اپلیکیشن است که قصد دارد نیاز کاربران ایرانی را برای دسترسی راحتتر به اپلیکیشنهای اندرویدی برطرف سازد. این اپ استور در در سالهای گذشته به عنوان اولین اپ استور اندرویدی کشور آغاز به کار نموده بود و البته در آن زمان انحصارا کاربران تلفن های هوشمند سامسونگ را تحت پوشش خود قرار داده بود و البته بعد از مدتی از دسترس خارج شد. اما با تغییرات در تیم مدیریت، این اپ استور هم اکنون مجددا اقدام به ارائه خدمات نموده است، اما این بار با رویکرد جدید خود تمامی کاربران اندرویدی را تحت الشعاع قرار داده و به ارائه خدمات مشغول است. ایران اپس با شعار «به روز تر و هوشمند تر» توانسته است در مدت زمان کوتاهی توجهات کاربران و توسعه دهندگان را به سوی خود جلب نماید.
از جمله نکات مثبت ایران اپس سرعت به روز رسانیهای آن می باشد، تنوع و تعداد برنامه ها به همراه میزان سرعت بروزرسانی های اپلیکیشن ها از نکات مثبت این مارکت اندرویدی میباشد. همچنین کنترل پنل بخش توسعهدهندگان نیز بسیار دقیق و منسجم طراحی شده است و توسعه دهندگان را با یک پنل بسیار زیبا و ساده مواجه نموده است. این اپاستور مدتی است که از حالت آزمایشی خارج شده و به شکل رسمی فعالیت میکند.
http://www.iranapps.ir/
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#83
Posted: 10 Feb 2014 21:05
10 اپلیکیشن پرمصرف اندروید کدام اپلیکیشنها هستند؟
برخی از اپلیکیشنها هرچند بسیار جذاب و پرکاربرد هستند، اما در عین حال عمر باتری تلفنهوشمند یا تبلتها را بسیار کاهش میدهند. کمپانی KS Mobile که اپلیکیشن Battery Doctor را توسعه داده و به بازار عرضه کرده است، لیستی از پرمصرفترین اپلیکیشنهای موجود برای سیستمعامل اندروید را تهیه کرده است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
طی یک تحقیق جامع، KS Mobile شماری از اپلیکیشنهای پرطرفدار و پرکاربرد سیستمعامل اندروید را مورد آزمایش قرار داده است تا از اینرو برخی از اپلیکیشنهایی را که مصرف بالایی داشته و منجر به کاهش شدید شارژ باتری میشوند، طی یک رتبهبندی ارائه کند.
در رتبهی نخست، اپلیکیشن دوربین Camera360 قرار گرفته است که براساس ادعای کمپانی توسعه دهندهی آن 180 میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. شعار این کمپانی، تسهیل زندگی کاربران خود است، هرچند مصرف بالای باتری این اپلیکیشن، تا حدودی زندگی را برای کاربران سختتر میکند.
رتبهی دوم از آن اپلیکیشن ایمیل مایکروسافت، یعنی Outlook است که با بهرهگیری از 8 تم رنگی، باتری تلفنهوشمند را به میزان بسیار زیادی مصرف میکند.
در رتبه سوم اپلیکیشن EZ Weather Forcast و ویجت آن قرار گرفته است. رتبهی چهارم نیز در اختیار یک اپلیکیشن مربوط به استریم تصاویر تلویزیونی با نام Viki است.
این لیست با اپلیکیشنهای دیگری شامل Zello PTT، بازی Temple Run 2، اپلیکیشن چت ویوئویی و متنی Imo و دو بازی racing Moto و Fruit Ninja کامل میشود.
Friut Ninja یکی از بازیهای مفرحی است که با یک شمشیر سامورایی میتوانید انواع میوهها را تکهتکه کنید، از اینرو انجام این بازی بسیار لذت بخش است، هرچند باتری تلفنهوشمند شما را به مقدار بسیار زیادی مصرف میکند. انجام بازیهای مختلف بسیار لذت بخش است، اما باید با سنجش میزان باتری باقیمانده و مصرف روزانه، از آنها استفاده کرد.
رتبهی دهم این لیست در اختیار اپلیکیشنی است که این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. Candy Crush نام اپلیکیشنی است که رتبهی دهم را به خود اختصاص داده است. بازی پرطرفدار کندیکراش طرفداران بیشماری دارد.
KS Mobile اعتقاد دارد که باید کاربران نحوهی ذخیرهی باتری و در واقع استفاده صحیح از باتری تلفنهوشمند خود را فرا بگیرند. میتوان با غیرفعال کردن ویژگیهایی چون تنظیم خودکار منطقهی زمانی و ساعت، کاهش زمان نمایش اعلانیهها و GPS در مصرف باتری بسیار صرفهجویی کرد.
همچنین این کمپانی پیشنهاد داده است تا کاربران تلفنهوشمند خود را با استفاده از دوشاخه ی برق و اتصال به پریز برق شارژ کنند، چراکه این روش بسیار بهتر از شارژ از طریق پورت USB است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#84
Posted: 24 Mar 2014 04:42
نبرد نیمههادیها: Snapdragon 801 در مقابل Nvidia Tegra K1
کوالکام در کنگره جهانی موبایل امسال از سیستم-روی-یک-چیپ جدید خود با نام Snpdragon 801 رونمایی کرد، پردازندهای که در تلفنهای پرچمدار مطرحی همچون گلکسی اس ۵ یا اکسپریا زد ۲ مورد استفاده قرار گرفته است
انتظار میرود در تابستان امسال شاهد ابزارهای اندرویدی مجهز به پردازنده Tegra K1 باشیم. انویدیا وعده داده که نسخه ۶۴ بیتی این پردازنده نیز کمی بعد روانه بازار میشود. K1 مجهز به چهار هسته مبتنی بر معماری Cortex A15 و یک هسته کم مصرف است که با پردازنده گرافیکی ۱۹۲ هستهای Kepler همراهی میشوند. اگر رویدادهای دنیای PC و سختافزار را دنبال کرده باشید حتما با کارت گرافیکهای قدرتمند سری Kepler آشنا هستید. انویدیا در SoC جدید خود، پردازندههای قدرتمند سری کپلر را وارد دنیای موبایل کرده است تا K1 را از نظر قدرت پردازش گرافیکی بالاتر از رقبا قرار دهد. انویدیا باور دارد که K1 قدرت مشابه کامپیوترهای شخصی را وارد دنیای موبایل میکند.
کپلر در K1 باعث خلق بازیهای با گرافیک بالاتر در اندروید میشود و امکان ضبط ویدیو با رزولوشن 4K را نیز میسر میکند.
در سوی دیگر Snapdragon 801 قرار دارد که به پردازنده گرافیکی Adreno 330 مجهز شده است. این پردازنده گرافیکی با فرکانس ۵۷۸ مگاهرتز کار میکند، اما کپلرهای K1 با فرکانس ۹۵۰ مگاهرتز پردازش میکنند. عموما فرکانس بالاتر به معنی مصرف انرژی بالاتر و دمای بیشتر است، اما باید در عمل مشاهده کرد که K1 چنین مشکلاتی را به همراه خواهد داشت یا خیر. در این باره انویدیا نیز اظهار نظر نموده و گفته است هرچند K1 از نظر قدرت پردازش گرافیکی در سطح ایکسباکس ۳۶۰ یا پلی استیشن ۳ است! اما مصرف انرژی در آن بسیار کمتر است. انویدیا معتقد است که میتوان K1 را به شکلی بهینه کرد که در شاخه زیر ۲ واتیها جا بگیرد و اگر این اتفاق رخ دهد، K1 از نظر مصرف انرژی در سطح Snapdragon 801 قرار میگیرد. از آنجایی که پردازنده K1 به تازگی معرفی شده، هنوز بنچمارکهای کاملی از آن در دسترس نیست و مقایسه کاملی بین این پردازنده با Snapdragon 801 وجود ندارد. اما بنچمارکهایی از این SoC در AnTuTu ثبت شده است که در ادامه میتوان آن را مشاهده کرد:
http://postimage.org/
همانطور که در جدول بالا مشاهده کردید، امتیاز نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی K1 تقریبا در یک سطح است و هر دو حدودا ۲۰ درصد سریعتر از Snapdragon 801 عمل میکنند.
حال اگر واقعا انویدیا بتواند مصرف انرژی در SoC جدید خود را کنترل کند، احتمالا شاهد استفاده از آن در ابزارهای اندرویدی بسیاری خواهیم بود و شاید انویدیا بتواند با پشتوانه مهندسی خود در زمینه تولید پردازنده گرافیکی، Snapdragon کوالکام را به زانو در آورد. اما از طرفی کوالکام تجربه بالایی در تولید SoC دارد و فناوریهای خاصی این شرکت در معماری هستههای SoC و مودمهای کممصرف LTE باعث میشوند تا رقابت با این کمپانی دشوار شود. اما به هر حال انویدیا نشان داده که پردازنده گرافیکی ۱۹۲ هستهای کپلر نه تنها از Snapdragon 801 قویتر است بلکه از Snapdragon 805 نیز بهتر عمل میکند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#85
Posted: 28 Mar 2014 03:39
با اپلیکیشن Multitasking در اندروید، نرمافزارها را در پنجرههای جداگانه باز کنید
سیستم عامل اندروید هم مثل ویندوز و بسیاری از سیستم عاملهای دیگر قابلیت مالتی تسکینگ یا چندوظیفهای دارد و به عبارت سادهتر، در هر لحظه قادر به انجام کارهای مختلف بصورت همزمان است. در اندروید خام و همچنین اندروید سفارشی شده که سازندگان گوشی و تبلت روی محصولات خود میریزند، میتوان اعمالی مثل دسترسی سریع به تنظیمات و کلیدهای خاموش و روشن را مشاهده کرد اما ممکن است برخی از کاربران، به دنبال راه حل و روشهای دیگری باشند. از این رو به معرفی یک نرمافزار دیگر برای مالتیتسکینگ در اندروید میپردازیم
برای انجام چند کار به صورت همزمان در اندروید، علاوه بر امکانات اصلی سیستم عامل اندروید، میتوان نرمافزارهای خوبی پیدا کرد. یکی از بهترین نرمافزارها در این زمینه، Multitasking محصول OryonCorp است. نرمافزاری بسیار ساده و در عین حال توانمند در این عرصه که اپلیکیشنهای مختلف را در پنجرههای شناور یعنی درست شبیه ویندوز اجرا میکند. در ادامه به روش کار و آشنایی بیشتر با آن میپردازیم.
به جای سوییچ کردن بین نرمافزارهایی که در حالت تمام صفحه اجرا شدهاند، میتوان از مالتیتسکینگ استفاده کرد و نرمافزارهای اساسی را در پنجرههای جداگانه باز کرد و به راحتی به جابجایی آنها پرداخت. البته اندازهی صفحه نمایش بسیار مهم است چرا که بسته به اندازهی صفحه نمایش و رزولوشن آن، تعداد پنجرهها میتواند بیشتر باشد. لذا مالتیتسکینگ نرمافزاری است که بیشتر برای استفاده در تبلتها کاربرد دارد و مناسب است اما در گوشیها هم میتوان از آن بهرهمند شد.
پس از دانلود و نصب نرمافزار از گوگل پلی، در پسزمینه اجرا میشود و یک نوار در سمت چپ صفحه قرار میگیرد که میتوان با کشیدن و رها کردن، آن را بیرون کشید. موقعیت نوار در Setting قابل تنظیم است. در نوار کناری نرمافزارهای مختلفی وجود دارد که شامل ماشین حساب، قطبنما، تبدیل واحدها، گالری، نقشه، پلیر موزیک و غیره میشود. نکتهی مثبت این اپلیکیشن آن است که میتوان روی هر نرمافزار دیگری، آن را باز کرد.
وقتی یکی از نرمافزارها را اجرا کنید، میتوانید پنجرهی آن را جابجا کرده یا تغییر اندازه دهید، مخفی کنید یا به صورت تمام صفحه آن را مشاهده نمایید. برای تغییر اندازه به راحتی میتوان از زوم دو انگشتی استفاده کرد. برای تغییر موقعیت باید نوار فوقانی هر پنجره را گرفت و کشید. اگر اندازهی پنجرهی یک اپلیکیشن را ذخیره کنید، دفعات بعدی با همان اندازه باز میشود.
مالتی تسکینگ هم مثل بسیاری از نرمافزارهای مشابه خود، تنظیمات زیادی دارد. در صفحهی Setting تنظیمات زیادی دیده میشود، از تنظیم مکان نوار کناری گرفته تا خاموش و روشن کردن انمیشنها، همگی قابل سفارشی کردن است.
این نرمافزار در دو نسخهی معمولی و پرو عرضه شده که در نسخهی پرو، تبلیغات نمایش داده نمیشود و امکانات کمی متنوعتر است.
http://zurl.ir/456645
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ویرایش شده توسط: pixy_666
ارسالها: 12930
#86
Posted: 28 Mar 2014 03:44
چگونه ویجت اعلام وضعیت آب و هوای رابط کاربری Sense 6.0 را در تلفنهوشمند اندرویدی خود داشته باشیم؟
رابط کاربری جدید از الگوی طراحی سادهتری پیروی میکند که با طراحی تخت همراه شده و این سادگی به مراتب بیش از پیش احساس میشود. طراحان اچتیسی اطلاعات مربوط به وضعیت آب و هوا و همچنین ساعت را در پس زمینهای سفید به کاربر نمایش میدهند که بسیار ساده طراحی شده و اطلاعاتی مضاف بر آنچه که کاربر نیاز دارد، ارائه نمیدهد.
در صورتی که علاقمند به داشتن چنین قابلیتی در تلفنهوشمند اندرویدی خود باشید، لازم نیست تا به سراغ خرید اچتیسی وان جدید بروید، حتی نیازی به خرید یک تلفنهوشمند تولید شده توسط اچتیسی نیز ندارید. به واسطهی تلاشهای تیم توسعه دهندهی XDA هماکنون و پس از یک روز از عرضهی اچتیسی وان جدید بههمراه سنس 6، میتوان ویجت آب و هوا و ساعت این تلفنهوشمند را در سایر تلفنهایهوشمند اندرویدی نیز مورد استفاده قرار داد.
ابتدا Ultimate Custom Widget-UCCW را دانلود کرده و روی تلفنهوشمند اندرویدی خود نصب کنبد.
http://cafebazaar.ir/app/in.vineetsirohi.customwidget/?l=fa
پوستهی مربوط به ویجت آب و هوای اچتیسی وان جدید را دانلود کرده و سپس روی Open کلیک کنید.
https://play.google.com/store/apps/details?id=in.nnn.uccwhtcm8
به بخش ویجتهای تلفنهوشمند خود رفته و ویجت مربوط به 2*4 UCCW را که در مرحلهی اول دانلود و نصب کردهاید، انتخاب کرده و به صفحهی Home منتقل کنید.
لیستی از پوستههای موجود به نمایش درخواهد آمد که میتوانید از میان گزینههای موجود نمونهی 12 ساعتی یا 24 ساعتی پوستهی HTC Onr M8 Clock را انتخاب کنید.
هماکنون شما در صفحهی Home تلفنهوشمند خود میتوانید این ویجت را مشاهده کنید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#87
Posted: 28 Mar 2014 04:07
مقایسه نمایشگر گلکسی S5 سامسونگ، وان M8 اچتیسی، اکسپریا Z2 سونی و G Pro 2 الجی
حال که تقریبا اکثر تولیدکنندگان تلفنهای هوشمند اندرویدی پرچمداران جدید خود را معرفی کردهاند، بد نیست نگاهی داشته باشیم به مقایسه کیفیت نمایشگر این گجتهای جدید. در ادامه تصاویر مربوط به نمایشگر این محصولات در کنار هم را مشاهده خواهید کرد.
با وجود آن که هنوز گلکسی اس 5 روانه بازار نشده و اکسپریا Z2 در همه نقاط دنیا در دسترس نیست، وبسایت چینی ePrice توانسته چهار پرچمدار سامسونگ، اچتیسی، سونی و الجی را کنار هم گردآوری کرده و نمایشگر آنها را مورد مقایسه قرار دهد.
همان طور که میدانید از نظر ابعاد، در بین این تلفنها جی پرو 2 الجی با نمایشگر 5.9 اینچی بزرگترین صفحه نمایش را دارد. پس از آن پرچمدار جدید سونی با 5.2 اینچ قطر نمایشگر قرار میگیرد. در رتبههای بعدی نیز وان M8 اچتیسی با صفحه نمایش 5 اینچی و گلکسی اس 5 سامسونگ با نمایشگر 5.1 اینچی قرار میگیرند (اسپیکرهای M8 باعث میشوند که ابعاد دستگاه بزرگتر از رقیب سامسونگی باشد).
نمایشگر همه این تلفنها دارای رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل است. بنابراین پرچمدار اچتیسی با 441 پیکسل بر اینچ بیشترین تراکم را دارد، در حالی که نمایشگر جی پرو 2 کمترین تراکم را با 373 پیکسل بر اینچ دارد.
در ادامه میتوانید تصاویر مربوط به مقایسه نمایشگر این چهار تلفن هوشمند را مشاهده کنید
http://postimage.org/
http://postimage.org/
http://postimage.org/
http://postimage.org/
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#88
Posted: 6 Apr 2014 04:05
کوتاهسازی و پیگیری آدرسهای وب در اندروید با کمک سرویس کوتاهسازی لینک گوگل
مدتی قبل، گوگل برنامه اندرویدی را منتشر نمود که به کاربرانش کمک میکند لینکهای بلند را کوتاه نموده و از جزئیاتی نظیر اینکه چه کسانی بر روی لینکها کلیک نمودهاند نیز آگاه شوند.
گوگل مدتهاست که سرویس goo.gl را برای کوتاهسازی لینکهای کاربران عرضه نموده است. کاربران قادرند تا بوسیله اطلاعات کاربری خود، در این سایت وارد شده و پس از Paste کردن لینک طولانی خود، نسخه بسیار کوتاهتر از آن را از گوگل دریافت کنند. همچنین گوگل در بالای لینکی که بصورت دوستانه به اشتراک گذاشته شده باشد، اطلاعاتی آماری در رابطه با کسانی که از این لینک بازدید نمودهاند را ارائه خواهد کرد.
مدتی قبل، گوگل نسخه اندرویدی این سرویس را نیز بصورت رسمی در اختیار کاربران گجتهای همراه خود قرار داد تا کوتاهسازی و پیگیری لینکها را برای این دسته از کاربران اندرویدی نیز آسانتر سازد.
این برنامه رایگان بوده و شما میتوانید آن را از فروشگاه کافه بازار دریافت نمائید.
البته بسیاری از سرویسها و برنامههای مختلف برای کوتاهسازی لینکها وجود دارند؛ ولی برنامه فوق، بر خلاف آنچه در اکثر شبکههای مجازی بدین منظور وجود دارد، به شما این امکان را میدهد تا میزان تأثیرگذاری و استقبال از پستهای خود را بهتر و دقیقتر بسنجید. با استفاده از برنامه گوگل برای کوتاه کردن لینکها، شما در عرض چند ثانیه میتوانید لینکهای بلند و زشت را به لینککوتاه و جذاب تبدیل کنید؛ زمانی کمتر از اینکه بروید و پشت رایانه خود بنشینید.
http://cafebazaar.ir/app/com.tdevaux.googleurlshortener/?l=fa
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#89
Posted: 8 Apr 2014 02:37
ذخیرهی باتری دستگاه اندرویدی برای مواقع اضطراری با Auto Pilot Mode
هر دو گوشی پرچمدار جدید سامسونگ و اچتیسی حالت ذخیرهی باتری بهبود یافتهای را به کاربران خود ارائه میدهند که باعث میشود باتری گلکسی اس 5 و اچتیسی وان M8 تنها با چند درصد از باقیماندهی شارژ باتری برای ساعتها به عملکرد حداقلی و ضروری خود ادامه دهند. اما اگر شما مالک هیچیک از این اسمارتفونهای جدید و فوقالعاده نباشید چه؟
راههای منطقی بسیاری وجود دارد که میتوان از آنها برای بهبود طول عمر باتری دستگاههای اندرویدی بهره جست؛ اما یک ابزار جدید که به لطف ماهیت متنباز بخشی از اندروید ارائه شده است، میتواند نگهداری شارژ باتری را برای بسیاری کاربران وارد مرحلهی جدیدی سازد. یکی از اعضای انجمن XDA-Developers به نام ProjectZad ابزاری را تحت عنوان Auto Pilot Mode توسعه داده که عملکرد جالب توجهی را به دستگاههای اندرویدی اضافه میکند.
بصورت چکیده، این اپلیکیشن زمانی که دسترسی به شبکهی سلولار قطع شود، بصورت خودکار حالت پرواز دستگاه را فعال میکند و با جلوگیری از جستجوی مداوم دستگاه برای سیگنال، مقدار زیادی از باتری را برای مواقع اضطراری ذخیره مینماید. سازندهی این اپلیکیشن در انجمنهای XDA در خصوص ابزار خود چنین گفته است:
Auto Pilot Mode یک ابزار بسیار سبک و کوچک است که حالت پرواز دستگاه را در مواقع لازم فعال میکند. زمانی که سیگنال شبکه ی مخابراتی دستگاه قطع میشود، باتری دستگاه در نتیجهی تلاش برای جستجوی مداوم سیگنال به سرعت خالی میشود. برای اجتناب از این خالیشدن باتری، Auto Pilot Mode زمانی که سیگنال ارتباطی از یک حد آستانه پایینتر باشد، وارد عمل میشود. زمانی که سیگنال از این حد آستانه پایینتر بیاید، حالت پرواز دستگاه برای مدت زمان مشخصی فعال شده و پس از این مدت زمان مشخص، حالت پرواز دوباره غیرفعال شده و فرآیند جستجو از سر گرفته میشود.
علاوه بر این میتوان ابزار را بهگونهای تنظیم نمود که دسترسی به شبکهی وایفای را مستثنی کرده و تنها به قطعکردن شبکهی سلولار اکتفا کند. در نتیجهی چنین حالتی دسترسی شما به دیتا هنگامی که تحت پوشش یک شبکه باشید قطع نخواهد شد. و اما خبر بد از این قرار است که به منظور بهرهگرفتن از این اپلیکیشن در اندروید 4.2 و نسخههای جدیدتر سیستمعامل موبایل گوگل، لازم است که دستگاه شما روت شده باشد. اگرچه روتنمودن دستگاه بسیار فرآیند سادهای است؛ اما باید در نظر داشت که چنین اقدامی ضمانت دستگاه شما را از میان خواهد برد. این موضوع در خصوص گوشیهای مجهز به اندروید 2.3.3 تا 4.1 صادق نبوده و ضرورتی به دسترسی روت در این دستگاهها وجود نخواهد داشت.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698432&__utma=248941774.615054010.1396349487.1396375026.1396435248.3&__utmb=248941774.0.10.139643524 8&__utmc=248941774&__utmx=-&__utmz=248941774.1396435248.3.3.utmcsr=instapaper.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/u&__utmv=-&__utmk=20091818 9
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#90
Posted: 3 May 2014 21:51
10 اپلیکیشن برتر پزشکی اندروید
در هر سن و هر مکانی که باشیم، ممکن است اتفاقاتی رخ دهد که ما یا اطرافیان ما را در شرایط اورژانسی قرار دهد. پس باید خودمان را برای رویارویی با آن مشکلات آماده کنیم. از این رو اپلیکیشنهایی وجود دارند که میتوانند در این زمینه به ما کمکهای شایانی کنند.
با اندکی جستجو در اینترنت متوجه خواهید شد که صدها اپلیکیشن اندرویدی در زمینه پزشکی وجود دارد. علاوه بر اینکه هر کدام از این اپلیکیشنها، نیازهای قشر خاصی از جامعه را برطرف میسازد، میتواند برای هرفرد، اطلاعات مفیدی را بههمراه داشته باشد. نرمافزارهای پزشکی در چند سال اخیر پیشرفتهای چشمگیری از لحاظ کیفیت داشته است. اپلیکیشنهایی که ما به شما پیشنهاد میکنیم، میتوانند اطلاعات مفیدی برای شما به همراه داشته باشند.
My Pillbox
این اپلیکیشن برای آن دسته از افرادی است که نیازمند یادآوری برای مصرف قرصهای خود هستند. اگر تنها یک جفت قرص مصرف میکنید، برای شما مشکلی بوجود نمیآورد. اما اگر در هر روز مقدار زیادی قرص مصرف میکنید، یک یادآوری برای آنها میتواند بسیار مفید باشد. همچنین بدون نیاز به اپلیکیشنهای دیگر و تنها به کمک این اپلیکیشن میتوان کل اعضای خانواده خود را تحت نظر گرفت. 12 نوع مختلف از داروها از جمله قرصها، کپسولها، قطرهها و... وجود دارد که شما میتوانید آنها را دستهبندی کنید. حتی شما میتوانید برحسب 9 رنگ مختلف داروهای خود را دستهبندی کنید. وقتی شما دارویی را به لیست برنامه اضافه میکنید، میتوانید برای آن اطلاعاتی همچون علت استفاده از آن، تاریخ شروع مصرف دارو و دکتری که آن را تجویز نموده را قرار دهید.
http://cafebazaar.ir/app/com.tobeamaster.mypillbox/?l=fa
Home Remedies
این اپلیکیشن رایگان برای درمانهای خانگی است. Home Remedies راهنمایی کامل، برای درمانهای طبیعی و ساخته شده از گیاهان دارویی، ادویهجات، میوهها و سبزیجات است. نسخه Lite این اپلیکیشن به حافظه کمتری نیاز دارد و شامل ویژگیهای کمتری نیز است. اگر به نسخه قویتری از این اپلیکیشن نیاز دارید، میتوانید نسخه Plus آن را خریداری نمایید.
http://cafebazaar.ir/app/com.hrfy/?l=fa
GoodRx Drug Prices and Coupons
اپلیکیشن GoodRx به شما این امکان را میدهد تا مناسبترین قیمت برای داروی خود را پیدا کنید همچنین این اپلیکیشن برای مکانیابی داروخانههای فروشنده داروی مورد نظر شما، از نقشه گوگل بهره میگیرد. GoogeRx به شما اجازه مقایسه قیمتها بین بیش از 6000 دارو را نیز میدهد و میتوانید 20 الی 80 درصد از هزینههای دارویی خود را ذخیره کنید. GoodRx کاملا رایگان است و هیچگونه محدودیت و هزینه اضافی برای شما در پی ندارد. میتوانید این اپلیکیشن را از Play Store گوگل دانلود نمایید.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodrx
Drugs.com Medication Guide
این اپلیکیشن برای شما محیطی را فراهم میسازد که بتوانید اطلاعات داروها و قرصها را مشاهده کنید، تداخلات دارویی را بررسی کنید و لیستی از داروهای مصرفی خود را نگه دارید. این اپلیکیشن لیستی به نام «لیست داروی من» دارد که شما میتوانید به تمامی اطلاعات پزشکی خود دسترسی داشته باشید. Drugs.com شامل یک شناسه قرص، جستجوگر تداخلات و قسمتهای مفید دیگر میباشد. این اپلیکیشن ماهیانه با بیش از 9 میلیون بازدید کننده یک راهنمای کامل در زمینه اطلاعات دارویی است.
http://cafebazaar.ir/app/com.drugscom.app/?l=fa
Visual Anatomy Free
Visual Anatomy Free یک ابزار آموزشی و منبعی تعاملی است که نسخه جدید آن قابلیت نمایش سهبعدی ارگانهای بدن را دارد. این اپلیکیشن دارای 58 عکس با وضوح بالا و بیش از 300 ویژگی میباشد که تعداد عکسها در نسخه کامل آن، 1247 عدد است. در درجه اول از این اپلیکیشن به عنوان ابزار آموزشی استفاده میشود. پزشکان نیز از آن برای نشان دادن آناتومی بدن به بیماران و دانشآموزان خود استفاده میکنند. با کلیک و زوم کردن میتوانید هر عکسی را بزرگتر نمایید و از مسیریاب برای رفتن به ارگانهای دیگر استفاده کنید. همچنین شما میتوانید به کمک این اپلیکیشن از دانستههای خود یک آزمون به عمل آورید.
http://cafebazaar.ir/app/com.hssn.anatomyfree/?l=fa
Doctor on Demand
این اپلیکیشن برای شما فرصت مکالمه با یک دکتر واقعی را فراهم میسازد. همچنین میتوانید با انجام یک ویدئو چت، در مورد مشکلات خود با دکتر صحبت کنید. از مهمترین ویژگیهای این اپلیکیشن آن است که دیگر نیاز نیست برای رفتن به یک کلینیک، منزل خود را ترک کنید و وقت خود را در ترافیک و اتاق انتظار تلف کنید. از این اپلیکیشن برای مواردی همچون سرماخوردگی، آنفولانزا، سرفه، تب، آلرژیها، عفونتهای ادراری، تعویض نسخه و دیگر موارد استفاده میشود.
http://cafebazaar.ir/app/com.doctorondemand.android.patient/?l=fa
WebMD for Android
اگر به دنبال اپلیکیشنی هستید که اطلاعاتی در مورد سلامت در اختیار شما قرار دهد، WebMD یکی از بهترین گزینهها است. حتی اگر شما به اینترنت دسترسی نداشته باشید، میتوانید اطلاعاتی همچون کمکهای اولیه را در جیب خود داشته باشید. این اپ به شما تمامی ابزارهای لازم برای تصمیمگیری در مواقع اضطرار و البته قابلیتهای ویژهای برای تشخیص علائم بیماریها و جراحات، داروها و شیوههای درمان، اطلاعات کمکهای اولیه، لیستهای سلامتی، مشخصات قرصها و... را میدهد.
http://cafebazaar.ir/app/com.webmd.android/?l=fa
CPR.Choking
CPR.Choking اپلیکیشنی است که ویدئوهایی را برای آموزش نحوه انجام CPR و یا چگونگی کمک کردن به کسی که دچار خفگی شده، ارائه میدهد. این اپلیکیشن توسط استادان واقعی و دکترهای مجرب و بر اساس آخرین توصیهها، توسعه یافته است. تغییرات به وجود آمده در سال 2010 مربوط به پشتیبانی شرایط ابتدایی زیستن، از A-B-C که مخفف راه هوا، تنفس کردن و ماساژ قفسه سینه به C-A-B که به ترتیب بیانگر ماساژ قفسه سینه، راههوا و در آخر تنفس (برای بزرگسالان و کودکان) است، میباشد. هرچند کارشناسان، ماساژ قفسه سینه را در اولویت قرار دادهاند، اما انجام این تغییرات مستلزم آموزش مجدد افرادی است که دوره CPR را گذراندهاند.
http://cafebazaar.ir/app/org.learncpr.videoapp/?l=fa
Baby and Child First Aid
این اپلیکیشن یک صلیب سرخ رسمی برای کودکان و نوزادان است. First Aid شامل ویدئوهای مفید، توصیههای آسان و حتی دارای یک بخش برای آزمون گرفتن است، که همه این امکانات به صورت رایگان ارائه شده است. به عنوان یک پدر یا مادر، شما نیازمند آموزش مهارتها و یادگیری اطلاعاتی برای شرایط اضطراری هستید تا خودتان را برای آن لحظات حساس و مهم آماده کرده و دانش خود را بسنجید. پس اگر شما دارای فرزندی هستید یا شغلتان به گونهای است که از کودکان مراقبت میکنید، ضروری است که از این اپلیکیشن استفاده نمایید.
http://cafebazaar.ir/app/com.cube.rca.bcfa/?l=fa
First Aid – American Red Cross
Red Cross اپلیکیشنی است که در کمکهای اولیه و سایر موارد از آن استفاده میشود. این اپلیکیشن تقریبا توسط 3900 کاربر بررسی شده و از 5 به آن امتیاز 4.7 داده شده، که بیانگر علت کسب جوایز متعدد است. حادثه هیچگاه خبر نمیکند، پس به همراه داشتن اپلیکیشنی همچون Red cross ضروری است. وجود فیلمهای آموزشی، آزمونهای تعاملی و پیروی از دستورالعملهای گامبهگام میتواند بسیار مفید باشد.
http://cafebazaar.ir/app/com.cube.arc.fa/?l=fa
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟