انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موبایل
  
صفحه  صفحه 13 از 13:  « پیشین  1  2  3  ...  11  12  13

بررسی تخصصی گوشی های موبایل و سیستم عامل ها


مرد

 
دوربین
دوربین همیشه یکی از نقاط قوت گوشی‌های هوشمند سامسونگ بوده است. گلکسی اس ۶ نیز از این قاعده مستثنی نیست. سامسونگ در پرچمدار جدید خود از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی IMX240 ساخت سونی با دیافراگم f/1.9 در کنار لرزش‌گیر اپتیکال بهره گرفته است. این سنسور در گلکسی نوت ۴ نیز مورد استفاده قرار گرفته بود اما لنز بکار رفته در گلکسی اس ۶ از دیافراگم بازتری بهره می‌برد و از این رو نور بیشتری را جذب سنسور کرده و از طرفی در عکس‌های مایکرو نیز عمق بیشتری را در تصاویر ایجاد می‌کند.



در مورد دوربین گوشی‌های‌هوشمند باید به این نکته توجه کرد که همه چیز به سنسور مورد استفاده مرتبط نیست و پردازشگر تصویر، الگوریتم‌های بهبود کیفیت و لنز دوربین نیز نقش تاثیرگذاری در نتیجه‌ی نهایی دارند. سامسونگ با در نظر گرفتن این موضوع گلکسی S6 را به یک گوشی ایده‌آل برای تصویربرداری در محیط‌های کم نور و پر نور تبدیل کرده است.اگر جزو علاقمندان به عکاسی با موبایل هستید، گلکسی اس ۶ یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما است. کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین گوشی همه را شگفت زده می‌کند. برخی از وب‌سایت‌های فناوری از جمله وب‌سایت معروف ورج، کیفیت تصویر برداری با گلکسی اس ۶ را پایین‌تر از آیفون می‌دانند اما براساس آزمایش‌هایی که ما در زومیت انجام دادیم و نتیجه‌ی آن را به زودی منتشر می‌کنیم، در اکثر شرایط دوربین گلکسی اس ۶ تصاویر بهتر یا در سطح آيفون ۶ را ثبت کرد. این بدین معنی نیست که دوربین آیفون 6 خوب نیست، اما به راحتی می‌توان دوربین اس 6 را در بسیاری شرایط بالاتر از دوربین رقیب اپلی خود دانست.
دوربین ۵ مگاپیکسلی جلوی گوشی با دامنه‌ی دید وسیع در کنار فعال کردن حالت Beauty Mode می‌تواند اعتماد به نفس کاربران را پس از ثبت تصاویر سلفی افزایش دهد! آنچه مشخص است این است که سامسونگ در زمینه‌ی الگوریتم‌های پردازش تصویر به سطح بسیار خوبی رسیده است.
برای اجرای اپلیکیشن دوربین، علاوه بر لمس آیکون دوربین، تنها کافی است دو بار دکمه‌ی فیزیکی هوم را فشار دهید. برخلاف گذشته، کمتر از یک ثانیه طول می‌کشد تا اپلیکیشن دوربین اجرا شده و در دسترس قرار گیرد.
اپلیکشن دوربین نیز از نو طراحی شده است. دیگر منوهای رنگی و صدها قابلیت عکس‌برداری وجود ندارد. البته اگر جزو علاقمندان با آن صد حالت از پیش‌تعریف شده در گلکسی اس ۵ هستید به راحتی می‌توانید هر کدام را که نیاز دارید دانلود کرده و به اپلیکیشن دوربین اضافه کنید. در نسخه‌ی جدید اپلیکیشن دوربینِ سامسونگ، کنترل‌ها بسیار ساده و قابل فهم شده‌اند. اگر عکاس حرفه‌ای هستید یا با تنظیمات دستی راحت هستید می‌توانید دوربین را روی حالت Pro Mode تنظیم کرده و گزینه‌های مورد نظر خود را سفارشی کنید.
در حالت Pro کاربر می‌تواند فوکوس دستی را در کنار تنظیم نور سفید و حساسیت ایزو در اختیار داشته باشد. وقتی به تنظیمات دستی دلخواه خود رسیدید می‌توانید آن‌ها را با نام مورد نظر خود ذخیره کرده تا هر زمان که به آن‌ها نیاز داشتید، فراخوانی کنید. در این حالت امکان تنظیمات پیشرفته بر روی رنگ‌ها نیز وجود دارد.
تصاویر گرفته شده با دوربین گلکسی اس ۶، بسیار شارپ و زنده هستند. پردازش تصویر به خوبی انجام می‌شود و نویز تصویر به حداقل می‌رسد. تشخیص نور سفید در محیط‌های مختلف از جمله در نور مصنوعی و محیط‌های داخلی نیز عالی عمل می‌کند و همین عامل باعث می‌شود تا در شرایط مختلف رنگ‌ها بسیار نزدیک به واقعیت ثبت شوند.



دوربین‌های موبایل معمولا در شرایطی که کنتراست شدید نور وجود دارد ضعیف عمل می‌کنند و به عبارتی داینامیک رنج محدودی دارند. اما در گلکسی اس ۶ شاهد گستره دینامیکی بسیار وسیعی هستیم و حالت Auto HDR نیز این موضوع را بهتر از قبل می‌کند. دوربین اس ۶ در این شرایط بسیار فراتر از انتظار از یک دوربین گوشی عمل می‌کند.


عمر باتری
گلکسی اس ۶ از یک باتری ۲٫۵۵۰ میلی آمپر ساعتی بهره می‌برد. برخلاف پرچمداران پیشین سامسونگ خبری از امکان باز کردن پشت گوشی و تعویض باتری نیست و از این‌رو کاربرانی که برای حل مشکل باتری، یک باتری تعویضی را همیشه در جیب خود داشتند، باید این روش را کنار بگذارند. با توجه به استفاده از یک صفحه‌ی نمایش با رزولوشن QHD، قرارگرفتن یک باتری با ظرفیت ۲۵۵۰ میلی آمپر ساعت کم به نظر می‌رسد، اما تراشه‌ی ۱۴ نانومتری اکسینوس 7420 قادر است علی‌رغم ارائه‌ی قدرت سخت‌افزاری بالا، مصرف بهینه‌ای داشته باشد. در آزمایش‌هایی که انجام دادیم در پخش ویدیو HD پشت سر هم، گلسی اس ۶ نزدیک به ۱۰ ساعت دوام آورد. در وب‌گردی با وای‌فای یا 4G نیز این تلفن حدود ۹ ساعت دوام می‌آورد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بازده و عملکرد
در کنار تمامی تغییرات ظاهری گلکسی اس 6 سامسونگ، یکی از مهمترین مواردی که هنوز هم بحث در مورد آن داغ است، مربوط به پردازنده این دستگاه می‌شود. این غول کره‌ای تصمیم گرفت اسنپ‌دراگون 810 کوالکام را به دلایل مختلف کنار بگذارد و کاملا روی پای خود بایستد. به همین دلیل هر دو گوشی گلکسی اس 6 و اس 6 اج تنها در یک نسخه مجهز به پردازنده 8 هسته‌ای Exynos 7420 می‌شوند که در کنار 3 گیگابایت رم پرسرعت LPDDR4 و پردازنده گرافیکی Mali-T760 تکمیل کننده قدرت دستگاه خواهد بود.
هر دو پردازنده اکسینوس 7420 و اسنپ‌دراگون 810 ساختار مشابهی دارند و به 4 هسته Cortex A57 با فرکانس کاری 2.1 گیگاهرتز و 4 هسته Cortex A53 با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز و معماری big.LITTLE مجهز شده‌اند. بر خلاف پردازنده اسنپ‌دراگون 810 با لیتوگرافی 20 نانومتری، اکسینوس 7420 از فناوری 14 نانومتری بهره می‌برد که در نهایت باعث می‌شود پردازنده در اندازه کوچکتر با مصرف انرژی کمتر ساخته شود.
تمامی مشخصات فنی و سخت‌افزار گلکسی اس 6 نشانه‌هایی از یک پرچمدار سال 2015 دارد، در نتیجه هنگام کارکردن با آن هیچ‌گونه مشکل، کندی یا لگ را مشاهده نکردیم. به نظر می‌رسد سامسونگ توانسته باشد یک گام بلند در حل مشکل کندی یا داغ‌شدن دستگاه‌های قبلی خود برداشته باشد.



سخت‌افزار قدرتمند این گوشی سبب شده انجام کارهای چندوظیفه‌ای، اجرای بازی‌ها و اپلیکیشن‌های سنگین به راحتی انجام ‌شود و تغییرات صورت گرفته در رابط کاربری تاچ‌ویز نیز به روان‌تر شدن گلکسی اس 6 نیز کمک ویژه‌ای کرده است. در مجموع زمانی که با گوشی کار می‌کردیم مشکل خاصی مشاهده نکردیم.
گلکسی اس 6 سامسونگ اولین پرچمدار این شرکت است که از شیار کارت حافظه خارجی پشتیبانی نمی‌کند. تا زمان معرفی گلکسی اس 6 و اس 6 اج تمامی اعضای خانواده گلکسی نوت و گلکسی S از امکان افزایش حافظه توسط کارت حافظه خارجی پشتیبانی می‌کردند و در واقع یکی از نقاط مشترک هر دو سری بود. سامسونگ حتی زمانی که گوگل امکان انتقال اپلیکیشن‌ها به SD Card را غیرفعال کرد، از این قابلیت پشتیبانی می‌کرد اما باید ببینیم چه اتفاقی افتاده که سامسونگ به عنوان یکی از عاشقان فضای ذخیره‌سازی خارجی دست به چنین اقدامی زده است؟
سامسونگ از حافظه UFS 2.0 انحصاری خودش در گلکسی اس 6 استفاده کرده که از فناوری Command Queue (مشابه آنچه در SSDها دیده‌ایم) بهره می‌برد تا بتواند سرعت نوشتن و خواندن اطلاعات را افزایش دهد. گفته می‌شود این فناوری جدید نسبت به eMMC 5.0 موجود در نسل قبلی پرچمداران تا 2.7 برابر عملکرد سریعتری دارد. این موضوع برای تمامی گوشی‌های رده بالای سال 2014 صادق است ولی این بار به نظر می‌رسد سامسونگ تصمیم گرفته تا کاربران تغییر را احساس کنند و حتی با اینکه ممکن است بسیاری از کاربران از این موضوع ناراحت باشند ولی روی فهرست مشخصات فنی این دستگاه هیچ خبری از کارت حافظه خارجی نیست.
به اعتقاد تمامی کارشناسان، گلکسی اس 6 سامسونگ یکی از بهترین محصولات اندرویدی و بهترین گوشی تولیدشده توسط این کمپانی است که نسبت به نسل قبلی خود پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. اگر چه گلکسی اس 5 هنوز جزو برترین دستگاه‌های موجود در بازار به شما می‌رود ولی اگر قرار باشد این گوشی را یک پرچمدار بدانیم باید گلکسی اس 6 را پرچمداری واقعی‌تر بنامیم.
به نظر می‌رسد این غول کره‌ای خیلی خوب صداهای معترض را شنیده است و از طراحی ظاهری و کیفیت ساخت گرفته تا سیستم نرم‌افزاری و سخت‌افزار گلکسی اس 6، همه چیز را دستخوش تغییرات قابل توجهی کرده است.
در حالی که گلکسی اس 5 با پردازنده 4 هسته‌ای S801 کوالکام با فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتز، پردازنده گرافیکی Adreno 330 و 2 گیگابایت رم در کنار دوربین 16 مگاپیکسلی و نمایشگر 5.1 اینچی خود با رزولوشن فول‌اچ‌دی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد ولی طراحی تکراری، استفاده از پلاستیک در ساخت دستگاه، رابط کاربری شلوغ تاچ‌ویز و بعضا کندی‌های به وجود آمده هنگام کار، کم‌کم صدای کاربران و طرفداران این برند را درآورده بود.
سامسونگ خیلی زود با عرضه گوشی فلزی گلکسی آلفا و محصولات سری A و در ادامه دو فبلت پرچمدار این کمپانی یعنی گلکسی نوت 4 و نوت 4 اج قواعد بازی را تغییر داده و بار دیگر خود را در کانون توجه کارشناسان قرار داد. همین روند به نظر می‌رسد در گلکسی اس 6 به اوج تکامل رسیده است و شاهد یک طراحی زیبا و جذاب هستیم.
سبک طراحی قدیمی و تکراری و در کنار استفاده از پلاستیک سبب شده بود تا از نظر طراحی پرچمداران سامسونگ از رقبای سرسخت خود عقب بمانند ولی بهره‌گیری از فلز و شیشه گوریلا گلس 4 برخلاف پلاستیک به کار رفته در گلکسی اس 5 بیش از پیش بر زیبایی‌های گلکسی اس 6 افزوده است که باعث می‌شود هنگام کار کردن با آن حس بسیار خوبی داشته باشید. متاسفانه اس 6 بر خلاف اس 5 ضد گردوغبار و ضد آب نیست.
با اینکه هر دو گوشی از نمایشگر 5.1 اینچی Super AMOLED بهره می‌برند ولی سامسونگ از رزولوشن 2560 در 1440 پیکسل برای گلکسی اس 6 بهره گرفته است که نسبت به نمایشگر Full HD گلکسی اس 5 به مراتب عملکرد بهتری دارد و تراکم پیکسلی آن از 432 پیکسل در اینچ نسل قبلی به 577 پیکسل در اینچ رسیده است. ابعاد گلکسی اس 6 نسبت گلکسی اس 5 تغییر خیلی زیادی نداشته و مهمترین نکته به ضخامت 6.8 میلی‌متری آن مربوط می‌شود که باریک‌تر و کمی سبک‌تر از نسل قبلی خود است.
هر دو گوشی به سنسور دوربین 16 مگاپیکسلی مجهز شده‌اند که شاید تفاوت چندانی نداشته باشند ولی در عمل به نظر می‌رسد دوربین گلکسی اس 6 در بین محصولات مشابه به ویژه در شرایط نور کم عملکرد بسیار خوبی دارد. دوربین گلکسی اس 6 می‌تواند نسبت به نسل قبلی خود تا 40 درصد بیشتر نور را جذب کند.
از نظر سخت‌افزاری قطعا گلکسی اس 6 با پردازنده هشت هسته‌ای اکسینوس 7420 با معماری 64 بیتی در کنار 3 گیگابایت رم پرسرعت LPDDR4 و پردازنده گرافیکی Mali T760 در مقایسه با گلکسی اس 5 با پردازنده 4 هسته‌ای اسنپ‌دراگون 801 و 2 گیگابایت رم عملکردی به مراتب بهتر دارد. گلکسی اس 6 در سه نسخه 32، 64 و 128 گیگابایتی به فروش می‌رسد که امکان اضافه کردن کارت حافظه خارجی وجود ندارد ولی گلکسی اس 5 در مدل 32 گیگابایتی با پشتیبانی از شیار کارت حافظه به فروش می‌رسد.
شاید پاشنه آشیل گلکسی اس 6 به باتری 2550 میلی آمپر ساعتی غیر قابل تعویض آن برگردد که با توجه به نمایشگر QHD در مقایسه با باتری 2800 میلی آمپر ساعتی گلکسی اس 5 عملکرد متوسطی دارد. البته یکی از برتری‌های آن پشتیبانی از شارژ وایرلس است که در گلکسی اس 5 این قابلیت به صورت اختیاری بود.
رابط کاربری هر دو پرچمدار سامسونگ همان تاچ‌ویز معروف است که در گلکسی اس 6 با بهبودهای فراوانی روبرو شده است و دیگر از آن کندی و شلوغی قبل خبری نیست. ضمن اینکه سیستم عامل پیش‌فرض این گوشی اندروید 5 آب نبات چوبی است و در کنار آن سیستم پرداخت موبایلی سامسونگ نیز ارائه می‌شود.
از نظر ارتباطی هر دو گوشی تقریبا شرایط یکسانی دارند با این تفاوت که گلکسی اس 6 از Cat 6 پشتیبانی می‌کند.


جمع‌بندی
گلکسی اس ۶ زیباترین و خوش‌ساخت‌ترین گوشی هوشمند سامسونگ است. صفحه‌نمایش آن خارق‌العاده‌ است، طراحی آن دوست‌داشتنی است، فوق‌العاده سریع و قوی است، کیفیت ساختش بسیار خوبی دارد و دوربین‌ پشت و جلوی آن عالی عمل می‌کند. اما بدنه‌ی ۶.۸ میلی‌متر این گوشی باعث شده است تا باتری به اندازه‌ی دیگر قطعات این گوشی قوی نباشد. با این حال باتری دستگاه نیز یک روز را دوام می‌آورد. برآمدگی دوربین در پشت دستگاه هم کمی طراحی شیک و زیبای پشت دستگاه را کاهش داده است اما با تمام این‌ها شک نکنید که اس 6 یکی از بهترین گوشی‌های هوشمندِ بازار است و قطعا سامسونگ را مجددا به بازی می‌گرداند.




نقاط قوت
بدنه‌ی باریک، طراحی زیبا
کیفیت ساخت بالا
دوربین بسیار خوب
صفحه‌نمایش فوق‌العاده باکیفیت
قدرت و بازده بسیار بالا



نقاط ضعف
غیرقابل تعویض بودن باتری و نبود درگاه حافظه
برآمدگی دوربین در پشت دستگاه
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
هواوی میت ۲۰ پرو ، باز تعریف پرچمداری

ﻓﺮﻣﻮﻝ ﺳﺎﺧﺖ ﯾﮏ ﺍﺳﻤﺎﺭﺕ‌ﻓﻮﻥ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﻣﺪﺕ‌ﻫﺎﺳﺖ ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺧﺎﺻﯽ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ؛ ﯾﮏ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺑﺰﺭﮒ OLED، ﯾﮏ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﭼﻨﺪﮔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﺑﺎﻻ‌ ﺩﺭ DxOMark، ﺑﺪﻧﻪ‌ﺍﯼ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﻓﻠﺰ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﭘﺮﺩﺍﺯﺷﯽ، ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺭﻡ ﻭ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺑﺎﻻ‌ ﻭ ﺑﺎﻻ‌ﺧﺮﻩ ﯾﮏ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺣﺠﯿﻢ، ﻟﯿﺴﺖ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺳﺎﺧﺖ ﯾﮏ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﺪﺭﻥ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﮔﺮﺍﻥ‌ﻗﯿﻤﺖ‌ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻨﺪ. ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﺗﺪﺭﯾﺞ ﮔﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻣﺜﻞ ﻫﻮﺵ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ، ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﻫﺮﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺴﺒﺖ ﺍﺳﮑﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﻪ ﻭ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻧﺎﺧﻮﺍﻧﺪﻩ‌ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻧﺎﭺ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﻗﺮﯾﺐ ﺑﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﺎﺻﯽ ﺟﮏ ﻫﺪﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺟﺎﺋﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ. ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻣﻮﻝ ﺳﺎﺩﻩ، ﺍﻏﻠﺐ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺭ ﺭﺩﻩ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﻪ‌ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺳﻮﺩ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﯿﺎﺑﯽ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺑﺎﻻ‌ﺗﺮﯼ ﺩﺭ ﻓﺮﻭﺵ ﺗﺮﻏﯿﺐ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ ﺑﻪ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﺍﻓﺰﻭﺩ. ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺁﻣﺎﺭ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺟﺎﻟﺐ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ؛ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭼﯿﭗ‌ﺳﺖ Snapdragon 821 ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ 2016 ﻭ 2017 ﺑﻪ ﺯﺣﻤﺖ ﺑﻪ ﺣﻮﺍﻟﯽ 16 ﻋﺪﺩ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 2017 ﺑﺮﺍﯼ ﭼﯿﭗ‌ﺳﺖ Snapdragon 835 ﺑﻪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ 24 ﮔﻮﺷﯽ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﯾﺎﻓﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﻪ 10 ﻣﺎﻩ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻝ 2018 ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ Snapdragon 845 ﺍﺯ 36 ﻋﺪﺩ ﻧﯿﺰ ﻓﺮﺍﺗﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﮕﻔﺘﻪ ﭘﯿﺪﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺟﺮﯾﺎﻥ‌ﺳﺎﺯﯼ ﻭ ﻣﻄﺮﺡ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻭ ﺣﺘﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ‌ﺍﯼ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻓﺮﻭﺵ ﺑﺎﻻ‌ﺋﯽ ﻧﯿﺰ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺐ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺭﯾﺴﮏ‌ﻫﺎﯼ ﺑﺎﻻ‌ ﻭ ﺣﻀﻮﺭ ﺭﻗﺒﺎﯼ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﺭﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﻧﻮﺁﻭﺭﯼ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﻧﻤﻮﻧﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺎﻡ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﺭﺍ ﺑﺮﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺗﺮﻏﯿﺐ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.


ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺩﯾﮕﺮ، ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺳﺎﺧﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻭﯾﮋﻩ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﭘﺮﯾﻤﯿﻮﻡ ﺑﻪ‌ﮐﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺍﺯ ﭼﻨﺪﮔﺎﻫﯽ ﻣﺘﺄﺛﺮ ﺍﺯ ﺑﺤﺮﺍﻥ‌ﻫﺎﯼ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺑﻼ‌ﯾﺎﯼ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ، ﺣﻀﻮﺭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻦ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﻪ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯼ ﺍﺭﺍﺋﻪ‌ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﯾﺎ ﭼﻨﺪ ﺟﻨﺒﻪ ﻣﻬﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻫﺪﻑ ﻣﺘﻤﺮﮐﺰ ﺷﺪﻩ ﻭ ﮐﺴﺐ ﺳﻮﺩ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﯾﻖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ‌ﺍﻧﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻤﻮﻧﻪ، ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯼ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ، ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻭ ﺗﺎ ﺣﺪﻭﺩﯼ ﭘﯿﮑﺴﻞ‌ﻫﺎﯼ ﺷﺮﮐﺖ ﮔﻮﮔﻞ ﺑﺎ ﺗﮑﯿﻪ ﺑﺮ ﻧﻮﺁﻭﺭﯼ ﻭ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻗﯿﻤﺖ، ﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮﺭﻧﮕﯽ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭﻫﺎﯼ ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻ‌ ﻭ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ ﻣﺘﻤﻮﻝ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺷﯿﺎﺋﻮﻣﯽ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯼ ﭼﯿﻨﯽ ﺩﺭ ﺳﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﯾﻦ ﻃﯿﻒ ﺑﺎ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﺑﺎ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻗﯿﻤﺖ، ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭﻫﺎﯼ ﺣﺴﺎﺱ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺘﯽ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﭼﯿﻦ ﻭ ﻫﻨﺪ ﺩﻭﺧﺘﻪ‌ﺍﻧﺪ.

ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯼ ﺑﺎ ﺳﺎﺑﻘﻪ HTC، ﺳﻮﻧﯽ ﻭ LG ﺩﺭ ﺗﻼ‌ﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺣﯿﺎﯼ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺭﺩﻩ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭ، ﻣﻌﻤﻮﻻ‌ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﮔﺮﺍﻥ‌ﻗﯿﻤﺘﯽ ﻣﯽ‌ﺯﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﻭ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﻮ ﻭ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺍﺭﺯﺍﻥ‌ﻗﯿﻤﺖ ﭼﯿﻨﯽ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺭﺍ (ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ‌ﻫﺎﯼ ﺍﺧﯿﺮ) ﮐﺴﺐ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺿﺮﺭﻫﺎﯼ ﻫﻨﮕﻔﺖ ﻭ ﺑﻌﻀﺎ ﺳﻮﺩﻫﺎﯼ ﻧﺎﭼﯿﺰ ﺩﺭ ﺑﺮﺧﯽ ﺑﺎﺯﺍﺭﻫﺎﯼ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺑﺴﻨﺪﻩ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ. ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﻫﺎﯼ Oppo ﻭ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯼ ﻫﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺁﻥ ﯾﻌﻨﯽ Vivo ﻭ ﻭﺍﻥ‌ﭘﻼ‌ﺱ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﻌﻄﻮﻑ ﺑﻪ ﺭﺩﻩ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﺋﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺍﯾﺴﻮﺱ ﻭ RAZER ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺧﺎﺹ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺳﻠﯿﻘﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺯﻩ‌ﺍﯼ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﻼ‌ﺱ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

ﻫﻮﺍﻭﯼ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﻌﺪﻭﺩ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯼ ﺟﺮﯾﺎﻥ‌ﺳﺎﺯ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻧﮑﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻧﻮﺁﻭﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺭﻭﯾﺪ ﺑﻪ ﺭﻭﺷﻨﯽ ﺩﺭ ﺗﻮﻟﯿﺪﺍﺕ ﺁﻥ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﺭ ﻃﯽ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﯿﺮ، ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﭼﻨﺪ ﮔﺎﻣﯽ ﺟﻠﻮﺗﺮ ﺍﺯ ﻫﻢ‌ﻧﺴﻼ‌ﻥ ﺧﻮﺩ ﺣﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩﻩ‌ﺍﻧﺪ. ﺍﺭﺍﺋﻪ P20 Pro ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺳﺎﻝ ﺟﺎﺭﯼ ﻣﯿﻼ‌ﺩﯼ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ‌ﺍﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺭﻗﺒﺎﯼ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺎﻩ‌ﻫﺎﯼ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺷﺪﻧﺪ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﻠﻠﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺑﺮﺗﺮﯾﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﯽ ﺟﻬﺎﻥ (ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻩ DxOMark) ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺗﻼ‌ﺵ‌ﻫﺎﯼ ﻧﻮﺁﻭﺭﺍﻧﻪ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺳﺎﻝ ﺟﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﮐﺎﻣﻞ ﺭﻭﯼ ﻧﺴﻞ ﺑﻌﺪﯼ ﺳﺮﯼ Mate ﻣﺘﻤﺮﮐﺰ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺣﺎﺻﻞ ﺁﻥ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻧﺴﻞ ﺟﺪﯾﺪ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﺍﻥ Mate 20 ﻭ ﺩﺭ ﺭﺃﺱ ﺁﻧﻬﺎ Mate 20 Pro ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ.

Mate 20 Pro ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﺍﺑﻌﺎﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻭ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﺳﻪ‌ﮔﺎﻧﻪ، ﻭﺍﺟﺪ ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺗﯽ ﻓﺮﺍﺗﺮ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﮏ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺑﺎ ﺗﻔﺎﻭﺕ‌ﻫﺎﯼ ﺑﻨﯿﺎﺩﯾﻦ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﻗﺒﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻼ‌ﺱ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ ﻣﺪﻝ LYA-L29 ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺑﺖ ﺍﺳﺖ.

ﺟﻌﺒﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎﺕ

ﺟﻌﺒﻪ Mate 20 Pro ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﻣﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﮕﺮﻓﺖ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺩﺭ ﺟﻌﺒﻪ‌ﺍﯼ ﺑﺎ ﺷﮑﻠﯽ ﻣﺸﺎﺑﻪ P20 Pro ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﻣﺸﮑﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ Mate 10 Pro ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.

ﻣﺤﺘﻮﯾﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﺟﻌﺒﻪ ﻧﯿﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﺎﺭﮊﺭ، ﮐﺎﺑﻞ USB-C، ﻫﺪﺳﺖ ﺳﯿﻤﯽ، ﺗﺒﺪﯾﻞ USB ﺑﻪ ﺟﮏ ﻫﺪﺳﺖ ﻭ ﺁﭼﺎﺭ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺳﯿﻢ‌ﮐﺎﺭﺕ ﺑﺮ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺭﯾﻢ. ﻫﺪﺳﺖ ﺳﯿﻤﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺷﺪﻩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﻣﯿﺖ 10 ﭘﺮﻭ ﻭ P20 Pro‌ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﭘﻮﺭﺕ USB-C ﺑﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﺘﺼﻞ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻇﺎﻫﺮ ﺁﻥ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺣﺪﺱ ﺯﺩ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻓﻮﻕ‌ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ‌ﺍﯼ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻧﺎﻡ Mate 20 Pro ﻧﺪﺍﺭﺩ.

ﺷﺎﺭﮊﺭ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺗﺎﺯﻩ‌ﺍﯼ ﺍﺯ ﺷﺎﺭﮊ ﺳﺮﯾﻊ ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ. ﺑﺎ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﺭﮊﺭ ﺑﺰﺭﮒ 40 ﻭﺍﺗﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ Super Charge ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﺷﻨﺎ ﻣﯽ‌ﺷﻮﯾﻢ.



ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻇﺎﻫﺮﯼ

ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺤﺴﯿﻦ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﺎﻥ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ‌ﮔﯿﺮﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺍﺳﺖ؛ ﭘﺸﺖ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎ ﺩﻭ ﻗﻄﻌﻪ ﺷﯿﺸﻪ‌ﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﻩ‌ﻫﺎ، ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺧﻤﯿﺪﻩ ﻭ ﻣﺘﻤﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺷﺎﺳﯽ ﻓﻠﺰﯼ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺷﯿﺸﻪ ﯾﮏ‌ﺩﺳﺖ ﺑﺨﺶ ﺭﻭﺋﯽ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﻤﯿﺪﮔﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺟﺎﻧﺒﯽ ﻭ ﺣﺎﺷﯿﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺪﮎ ﺩﺭ ﺑﺎﻻ‌ ﻭ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﮐﻞ ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﺗﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻥ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ، ﭼﯿﺰﯼ ﺑﻪ ﺟﺰ ﯾﮏ ﺻﻔﺤﻪ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺗﯿﺮﻩ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺩﯾﺪﻩ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻮﺩ.

ﺟﺬﺍﺑﯿﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ؛ ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﺳﺒﺰ (Emerald Green)، ﺁﺑﯽ (Midnight Blue) ﻣﺸﮑﯽ ﻭ ﺭﻧﮓ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ Twilight ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺟﻠﻮﻩ ﺧﺎﺻﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﺟﺪﯾﺪ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻣﯽ‌ﺑﺨﺸﻨﺪ ﺩﺭ ﻧﺴﺨﻪ ﺳﺒﺰ ﻭ ﺁﺑﯽ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺧﻄﻮﻁ ﻣﻮﺭﺑﯽ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺯﺍﺕ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﻻ‌ﯾﻪ ﺷﯿﺸﻪ‌ﺍﯼ ﺑﺨﺶ ﭘﺸﺘﯽ ﺩﯾﺪﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺿﻤﻦ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺟﺬﺍﺑﯿﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ، ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺣﺲ ﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ. ﺩﺭ ﻧﺴﺨﻪ Twilight ‌ﻭ ﻣﺸﮑﯽ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺍﯾﻦ ﺧﻄﻮﻁ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺷﯿﺸﻪ ﯾﮏ‌ﺩﺳﺖ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺑﺮﺟﺴﺘﮕﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﺩﯾﺪﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
ﻃﺮﺍﺣﯽ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﺑﺨﺶ ﭘﺸﺘﯽ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﯾﮏ ﻣﺮﺑﻊ ﺑﺰﺭﮒ ﺩﺭ ﻣﺮﮐﺰ ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺗﻔﺎﻭﺕ‌ﻫﺎﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﻭ P20 Pro ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ ﻭ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﻓﻠﺶ LED ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﯿﺖ 20 ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﻫﺮﭼﻨﺪ ﻧﺒﻮﺩ ﺳﻨﺴﻮﺭ ﺍﺛﺮ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﺭﺍﻩ ﺁﺳﺎﻥ‌ﺗﺮﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﮔﻮﺷﯽ ﺍﺳﺖ. ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﮔﻮﺷﯽ، ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﻪ ﻧﯿﻢ ﻣﯿﻠﯽ‌ﻣﺘﺮ ﺍﺯ ﮐﻒ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﭼﻨﺪﺍﻧﯽ ﺩﺭ ﻧﺤﻮﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭ ﺛﺒﺎﺕ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻌﺮﺽ ﺧﺮﺍﺷﯿﺪﮔﯽ ﻭ ﺁﺳﯿﺐ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﻠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺠﻤﻊ ﮔﺮﺩ ﻭ ﺧﺎﮎ ﺑﺪﻝ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.


ﺧﻤﯿﺪﮔﯽ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﻩ‌ﻫﺎﯼ ﭼﭗ ﻭ ﺭﺍﺳﺖ ﻓﺮﺍﺗﺮ ﺍﺯ ﺗﺠﺎﺭﺏ ﻗﺒﻠﯽ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺧﻤﯿﺪﻩ ﺳﺮﯼ S ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﻫﻤﭽﻮﻥ Galaxy S9+ ﺷﺒﯿﻪ ﻣﯽ‌ﺳﺎﺯﺩ. ﺍﯾﻦ ﺧﻤﯿﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺟﺬﺍﺑﯿﺖ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺎﺷﯿﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺟﺎﻧﺒﯽ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭﻩ‌ﻫﺎﯼ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ، ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﺩﯾﺪ، ﺍﺭﮔﻮﻧﻮﻣﯽ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺑﺎﻻ‌ﺋﯽ ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﻫﺪ ﻭ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ‌ﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.
ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﻣﻮﻓﻘﯽ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺿﺨﺎﻣﺖ 8.6 ﻣﯿﻠﯽ‌ﻣﺘﺮﯼ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ P20 Pro ﻭ Mate 10 Pro ﺑﺎ ﺿﺨﺎﻣﺖ‌ﻫﺎﯼ ﺑﻪ‌ﺗﺮﺗﯿﺐ 7.8 ﻭ 7.9 ﻣﯿﻠﯽ‌ﻣﺘﺮﯼ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺣﺘﯽ ﯾﮏ ﺩﻫﻢ ﻣﯿﻠﯽ‌ﻣﺘﺮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ Mi Mix 3 ﺑﺎ ﺳﺎﺧﺘﺎﺭ ﮐﺸﻮﺋﯽ ﻣﺘﺤﺮﮎ ﻧﯿﺰ ﺭﻗﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ. ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺩﻻ‌ﺋﻞ ﺍﯾﻦ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻻ‌ﺗﺮ ﺑﺎﺗﺮﯼ، ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻣﺎﮊﻭﻝ‌ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻭ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺟﺪﯾﺪﯼ ﻣﺜﻞ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺟﺪﯾﺪ ﻓﺮﺳﺘﻨﺪﻩ ﻭ ﮔﯿﺮﻧﺪﻩ ﺷﺎﺭﮊ ﺑﯽ‌ﺳﯿﻢ ﺟﺴﺖ‌ﻭﺟﻮ ﮐﺮﺩ. ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻭﺟﻮﺩ، ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﻤﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﺷﯿﺸﻪ ﺭﻭﺋﯽ ﻭ ﭘﺸﺘﯽ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ، ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺿﺨﯿﻢ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻤﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻃﺮﺍﺣﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﻧﯿﺴﺖ ﻫﺮﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺩﻫﻢ ﻣﯿﻠﯽ‌ﻣﺘﺮ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻫﻢ‌ﺳﻄﺢ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺑﺎ ﺑﺨﺶ ﭘﺸﺘﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ.

ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭼﻬﺮﻩ

ﻓﺮﺍﯾﻨﺪ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭼﻬﺮﻩ ﺩﺭ Mate 20 Pro ﻣﺜﻞ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﻮﻧﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻣﺎﺩﻭﻥ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺎﻻ‌ﺋﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻭ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺁﻧﯽ ﺑﺎ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪﻥ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ، ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭼﻬﺮﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﺳﻨﺴﻮﺭ ﻭ ﺑﺎﺯﮔﺸﺎﺋﯽ ﻗﻔﻞ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ.



ﺳﻨﺴﻮﺭ ﺍﺛﺮ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺩﺭﻭﻥ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ

ﺍﯾﺪﻩ ﺳﻨﺴﻮﺭ ﺍﺛﺮ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺩﺭﻭﻥ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺑﺎﻻ‌ﺧﺮﻩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ‌ﻫﺎ ﮔﻤﺎﻧﻪ‌ﺯﻧﯽ ﺩﺭ ﯾﮏ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭ ﺳﺮﯼ ﻣﯿﺖ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻇﺎﻫﺮ ﺷﺪ؛ ﺍﯾﻦ ﺳﻨﺴﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﻻ‌ﯾﻪ ﺷﯿﺸﻪ‌ﺍﯼ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺩﺭ ﻣﺤﻮﻃﻪ ﮐﻮﭼﮑﯽ ﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﭘﺎﺋﯿﻨﯽ ﭘﻨﻞ ﺟﺎﯼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺮﺧﻼ‌ﻑ ﺣﺴﮕﺮﻫﺎﯼ ﺍﺛﺮ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺧﺎﺯﻧﯽ ﻣﻌﻤﻮﻝ، ﺍﺯ ﻧﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﻭ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻬﺮﻩ ﻣﯽ‌ﺑﺮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻧﻮﺭ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﺳﻨﺴﻮﺭ ﺗﻮﺳﻂ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭘﺴﺘﯽ ﻭ ﺑﻠﻨﺪﯼ‌ﻫﺎﯼ ﺳﻄﺢ ﭘﻮﺳﺖ، ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺷﻨﺎﺳﺎﺋﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ.



ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﺍﺻﻠﯽ

ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﺁﻏﺎﺯ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺑﺎ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ ﺧﻮﺷﻨﺎﻡ ﻻ‌ﯾﮑﺎ ﺩﺭ P9 ﻭ P9 Plus ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 2016، ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺑﺎ ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﭼﻤﺸﮕﯿﺮﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪ. ﺍﯾﻦ ﺭﻭﻧﺪ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 2017 ﺑﺎ ﺳﺮﯼ P10 ﺍﺩﺍﻣﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺋﻞ ﺳﺎﻝ ﺟﺎﺭﯼ ﺑﺎ P20 Pro ﺑﻪ ﺍﻭﺝ ﺭﺳﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﻧﯿﺰ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﭼﯿﻨﺶ‌ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﯽ (ﻭ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ‌ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺁﻧﻬﺎ) ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻣﯽ‌ﺷﻮﯾﻢ. ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﯾﮏ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ 40 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻠﯽ ﺩﺭ ﺑﺎﻻ‌ ﺳﻤﺖ ﺭﺍﺳﺖ، ﯾﮏ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ 20 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻠﯽ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺁﻥ ﻭ ﯾﮏ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ 8 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻠﯽ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﻓﻠﺶ LED ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ.

ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ 40 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻠﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﺜﻞ P20 Pro‌ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﻨﺴﻮﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺰﺭﮒ 1/1.7 ﺍﯾﻨﭽﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺩﯾﮕﺮ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﯽ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺳﺮﺍﻍ ﮔﺮﻓﺖ. ﻣﯿﺰﺍﻥ ﮔﺸﻮﺩﮔﯽ ﺩﯾﺎﻓﺮﺍﮔﻢ ﻟﻨﺰ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ f/1.8 ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻧﮑﻪ ﮔﺸﻮﺩﻩ‌ﺗﺮﯾﻦ ﺩﯾﺎﻓﺮﺍﮔﻢ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﻫﻢ‌ﺭﺩﻩ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻧﻤﯽ‌ﺁﯾﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﮔﻠﮑﺴﯽ S9+ ﺑﺎ ﺍﺭﺍﺋﻪ f/1.5 ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻮﻓﻖ‌ﺗﺮ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﯾﮏ ﺳﻨﺴﻮﺭ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺑﺰﺭﮒ‌ﺗﺮ (50 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺑﻌﺎﺩ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﻨﺴﻮﺭ 1/2.55 ﺍﯾﻨﭽﯽ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﮔﻠﮑﺴﯽ S9+) ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺯ ﭘﺲ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻧﻮﺭ ﮐﻤﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺩﯾﺎﻓﺮﺍﮔﻢ ﺑﺴﺘﻪ‌ﺗﺮ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ ﺑﺮ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ. ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ 20 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻠﯽ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺍﺻﻠﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ ﺟﺎﺋﯽ‌ﮐﻪ ﺑﺮﺧﻼ‌ﻑ P20 Pro ﮐﻪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﺎ ﮔﺸﻮﺩﮔﯽ ﻟﻨﺰ f/1.6 ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﮐﺮﺩ، ﻃﺮﺍﺣﺎﻥ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻍ ﯾﮏ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ 20 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻠﯽ ﺭﻧﮕﯽ ﺑﺎ ﻟﻨﺰ ﺍﻟﺘﺮﺍ ﻭﺍﯾﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺩﯾﺎﻓﺮﺍﮔﻢ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺑﺴﺘﻪ‌ﺗﺮ ﯾﻌﻨﯽ f/2.2 ﺭﻓﺘﻪ‌ﺍﻧﺪ. ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺟﺪﯾﺪ ﻃﺒﻖ ﺍﺩﻋﺎﯼ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﻣﺎﮐﺮﻭﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻓﺎﺻﻠﻪ‌ 2.5 ﺳﺎﻧﺘﯽ‌ﻣﺘﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﻮﮊﻩ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺩ. ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺳﻮﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺑﺎ ﻭﺿﻮﺡ 8 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻞ ﻭ ﺩﯾﺎﻓﺮﺍﮔﻢ f/2.4 ﻣﺜﻞ ﻗﺒﻞ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﺯﻭﻡ ﺍﭘﺘﯿﮑﺎﻝ 3 ﺑﺮﺍﺑﺮﯼ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ‌ﺭﻭﺩ ﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻗﺒﻞ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ.

ﻓﻮﮐﻮﺱ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺳﻪ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻓﺎﺯ، ﺗﺸﺨﯿﺺ ﮐﻨﺘﺮﺍﺳﺖ ﻭ ﻓﻮﮐﻮﺱ ﻟﯿﺰﺭﯼ ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺗﺜﺒﯿﺖ‌ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ AIS ﯾﺎ ﺗﺜﺒﯿﺖ‌ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﻫﻮﺵ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﻫﻮﺍﻭﯼ (Huawei AI Image Stabilization) ﺳﺨﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺎﻥ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﻭﺿﻮﺡ ﭘﯿﺶ‌ﻓﺮﺽ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﻋﺎﺩﯼ 10 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻞ ﯾﺎ 2736×3648 ﭘﯿﮑﺴﻞ ﺩﺭ ﻧﺴﺒﺖ 4:3 ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺳﺘﯽ ﺑﻪ 40 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻞ (5472×7296 ﭘﯿﮑﺴﻞ) ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺩﺍﺩ. ﺗﻨﻬﺎ ﺩﻭ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻭﺿﻮﺡ ﺷﺎﻣﻞ 7 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻞ ﺩﺭ ﻧﺴﺒﺖ 1:1 ﻭ 6 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻞ ﺩﺭ ﻧﺴﺒﺖ 18.8:9 ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﺧﺮﯼ ﮐﻞ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺑﻪ ﺟﺰ ﻣﺤﻮﻃﻪ ﻧﺎﭺ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﺮ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﺩ. ﻃﺒﻖ ﺭﻭﯾﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺍﺧﯿﺮ ﺷﺮﮐﺖ ﻫﻮﺍﻭﯼ، ﺧﺒﺮﯼ ﺍﺯ ﻧﺴﺒﺖ ﺗﺼﻮﯾﺮ 16:9 ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻧﯿﺴﺖ.

ﺭﺍﺑﻂ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﺎﻧﯽ‌ﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ P20 Pro ﻧﯿﺰ ﺷﺎﻫﺪ ﺁﻥ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍﺕ ﮐﻮﭼﮏ ﻭ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﻣﯽ‌ﺧﻮﺭﺩ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﺑﻂ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﯾﮏ ﺭﺩﯾﻒ ﺑﺎﻻ‌ﺗﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺗﺮ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ، ﺳﻮﺋﯿﭽﺮ ﺗﻌﻮﯾﺾ ﺑﯿﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﻋﻘﺐ ﻭ ﺟﻠﻮ ﻭ ﻧﻤﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻋﮑﺲ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ، ﮔﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺷﺎﻣﻞ ﻋﮑﺎﺳﯽ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﻭ ﭘﺮﺗﺮﻩ، ﺣﺎﻟﺖ ﺣﺮﻓﻪ‌ﺍﯼ (Pro)، ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭﯾﺪﺋﻮ، ﻋﮑﺎﺳﯽ ﺩﺭ ﺷﺐ ﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﺩﯾﺎﻓﺮﺍﮔﻢ ﺑﺎﺯ ﻫﻤﮕﯽ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﺎ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺍﺳﮑﺮﻭﻝ ﺍﻓﻘﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ‌ﺍﻧﺪ ﻭ ﮔﺰﯾﻨﻪ More‌ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺨﺶ ﻧﯿﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﺣﺎﻟﺖ‌ﻫﺎﯼ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺳﻠﻮﻣﻮﺷﻦ، ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﭘﺎﻧﻮﺭﺍﻣﺎ، ﻋﮑﺎﺳﯽ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ، ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ HDR ﻭ ﺗﺎﯾﻢ‌ﻟﭙﺲ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ P20 Pro ﺩﻭ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺟﺪﯾﺪ ﺷﺎﻣﻞ AR lens ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﮑﺖ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻋﮑﺎﺳﯽ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺁﺏ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭼﻬﺮﻩ ﺳﻪ‌ﺑﻌﺪﯼ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﻭﻣﯽ ﻧﯿﺰ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﭘﻮﺷﺶ ﻣﺨﺼﻮﺻﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﮑﺎﺳﯽ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ﺁﺏ ﺩﺍﺭﺩ.

ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺳﻠﻔﯽ

ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺳﻠﻔﯽ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ P20 Pro ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻭﺿﻮﺡ 24 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻠﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﻓﻮﮐﻮﺱ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺑﺎ ﮔﺸﻮﺩﮔﯽ ﺩﯾﺎﻓﺮﺍﮔﻢ f/2.0 ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﯿﻠﻢ‌ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺑﻪ ﻭﺿﻮﺡ 1080/30p ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﻭﺿﻮﺡ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺩﺭ ﻧﺴﺒﺖ 4:3 ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺯﻭﻟﻮﺷﻦ‌ﻫﺎﯼ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﻏﯿﺎﺏ ﻧﺴﺒﺖ 16:9 ﺷﺎﻣﻞ 18 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻞ ﺩﺭ ﻧﺴﺒﺖ 1:1 ﻭ 16 ﻣﮕﺎﭘﯿﮑﺴﻞ ﺩﺭ ﻧﺴﺒﺖ 18:9 ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻭ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﺳﻠﻔﯽ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺩﺭ ﻧﻮﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺭﺿﺎﯾﺖ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺩﺭ ﻧﺒﻮﺩ ﻓﻮﮐﻮﺱ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﭼﻨﺪﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺭﻭﺩ ﻭ ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻫﺮ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺼﻮﻝ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﯾﺪﻩ‌ﺁﻝ ﺑﺮﺍﯼ ﻗﺮﺍﺭﮔﺮﻓﺘﻦ ﺩﺭ ﻣﺤﺪﻭﺩﻩ ﻓﻮﮐﻮﺱ ﺛﺎﺑﺖ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﺭﺍ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﻤﻮﺩ.

ﺑﺎﺗﺮﯼ

ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺗﻐﯿﯿﺮﺍﺕ ﻣﻬﻢ ﺩﺭ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺁﻥ ﺭﺥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ؛ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎﻻ‌ﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﻼ‌ﺱ ﻓﺮﺍﺗﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﻇﺮﻓﯿﺖ 4,000mAh ﻭ ﺗﻮﺍﻥ 16.04Whr ﺩﺭ ﻭﻟﺘﺎﮊ 3.82 ﻭﻟﺖ ﺭﮐﻮﺭﺩ ﺗﺎﺯﻩ‌ﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺒﺎﻝ ﺭﻗﺒﺎﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﺧﻮﺩ ﯾﻌﻨﯽ iPhone XS Max ﺑﺎ ﺗﻮﺍﻥ 12.08Whr ﻭ Galaxy Note9 ﺑﺎ ﺗﻮﺍﻥ 15.4Whr ﺛﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺑﻪ ﺯﻣﺎﻥ‌ﻫﺎﯼ ﺭﺳﻤﯽ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺍﺷﺎﺭﻩ‌ﺍﯼ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺑﺰﺭﮒ‌ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ P20 Pro ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﻣﺸﺎﺑﻪ‌ﺍﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺣﻮﺍﻟﯽ 3 ﺭﻭﺯ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺖ.

ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺗﺴﺖ Work battery life 1.0 ﺍﺯ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ PCMark ﻭ ﺭﻭﺷﻨﺎﺋﯽ 50 ﺩﺭﺻﺪ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﻌﯿﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ. ﺍﯾﻦ ﺗﺴﺖ ﺍﺯ ﺷﺎﺭﮊ 100 ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺁﻏﺎﺯ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺗﺎ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺑﻪ ﺯﯾﺮ 20 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. P20 Pro ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺑﻪ ﺯﻣﺎﻥ 11 ﺳﺎﻋﺖ ﻭ 7 ﺩﻗﯿﻘﻪ‌ﺍﯼ ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ Mate 20 Pro ﻧﯿﺰ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯾﻢ. ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﺑﺎ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﯿﺶ‌ﻓﺮﺽ ﻭﺿﻮﺡ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ ﯾﻌﻨﯽ Smart resolution ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ Mate 20 Pro ﺑﻪ 12 ﺳﺎﻋﺖ ﻭ 54 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ P20 Pro ﺍﺳﺖ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻭﺿﻮﺡ ﺭﻭﯼ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﯾﻌﻨﯽ WQHD+ ﻧﯿﺰ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ P20 Pro‌ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ 11 ﺳﺎﻋﺖ ﻭ 43 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ‌ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﺴﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺧﻮﺩ ﺛﺒﺖ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ.

ﺗﺴﺖ ﺷﺎﺭﮊ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺭﺍ ﻃﺒﻖ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻭ ﺑﺎ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺧﺎﻟﯽ (0 ﺩﺭﺻﺪ) ﺁﻏﺎﺯ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ. ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺩﺭ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﻭﻝ ﺗﺎ 12 ﺩﺭﺻﺪ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﭘﺮ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﻪ P20 Pro ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﺎ 11 ﺩﺭﺻﺪ ﭘﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺷﺎﺭﮊ ﺑﻪ ﻃﺮﺯ ﺑﺎﻭﺭﻧﮑﺮﺩﻧﯽ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﺑﻪ‌ﻃﻮﺭﯼ‌ﮐﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ، ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﯿﺖ 25 ﺩﺭﺻﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﯿﺖ 37 ﺩﺭﺻﺪ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ، P20 Pro ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ ﺷﺎﺭﮊ 28 ﺩﺭﺻﺪﯼ ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﺍﺧﺘﻼ‌ﻑ ﻣﺎﺑﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﻣﺪﻝ، ﺩﺭ ﺩﻗﯿﻘﻪ 20 ﻋﻤﯿﻖ‌ﺗﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ‌ﮐﻪ P20 Pro ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ ﺷﺎﺭﮊ 36 ﺩﺭﺻﺪﯼ ﺭﺳﯿﺪﻩ، ﺩﺭ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﭘﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺷﺎﺭﮊ 49 ﺩﺭﺻﺪﯼ ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ. ﭘﺲ ﺍﺯ 30 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺷﺎﺭﮊ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺑﺎ 20 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺧﺘﻼ‌ﻑ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ P20 Pro ﺑﻪ 69 ﺩﺭﺻﺪ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ ﮐﻪ ﺍﺩﻋﺎﯼ ﭘﺮ ﺷﺪﻥ 70 ﺩﺭﺻﺪ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﭘﺲ ﺍﺯ 30 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺭﺍ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﯾﮏ ﻧﮑﺘﻪ ﻣﻨﻔﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻥ ﻧﺴﺒﺘﺎ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺪﻧﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺑﺎﻻ‌ﺋﯽ ﻭ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺩﺭ ﺳﻤﺖ ﭼﭗ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ (ﺟﺎﺋﯽ‌ﮐﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ‌ ﭼﯿﭗ‌ﺳﺖ Kirin 980 ﺟﺎﯼ ﺩﺍﺭﺩ) ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺷﺎﺭﮊﺭ ﺑﯽ‌ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻧﯿﺴﺖ. ﭘﺲ ﺍﺯ 40 ﻭ50 ﺩﻗﯿﻘﻪ، ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﯿﺖ 86 ﻭ 95 ﺩﺭﺻﺪ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ‌ﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﺗﺮﯼ P20 Pro ﭘﺲ ﺍﺯ 50 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﻇﺮﻓﯿﺖ 73 ﺩﺭﺻﺪﯼ ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺷﺎﺭﮊ ﺗﺎ 98 ﺩﺭﺻﺪ ﺷﺎﺭﮊ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻗﯿﻘﻪ 67 ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺷﺎﺭﮊ ﺧﻮﺩ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﯽ‌ﺩﻫﺪ. ﺩﺭ ﺳﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﻣﺎ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺷﺎﺭﮊ ﺩﺭ P20 Pro ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻗﯿﻘﻪ 85 ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ.

ﭼﯿﭗ‌ﺳﺖ ﭘﺮﺩﺍﺯﺷﯽ – ﺣﺎﻓﻈﻪ

ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﭘﺮﺩﺍﺯﺷﯽ ﻧﯿﺰ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﭘﺮﻭﺳﺴﻮﺭ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﯽ 7 ﻧﺎﻧﻮﻣﺘﺮﯼ ﺩﻧﯿﺎ، ﺩﺳﺘﭙﺨﺖ HiSilicon ﺍﺯ ﺯﯾﺮ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻋﺮﺿﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﭼﯿﭗ‌ﺳﺖ 11 ﻧﺎﻧﻮﻣﺘﺮﯼ ﺭﺩﻩ ﻣﯿﺎﻧﯽ Snapdragon 675، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺗﻨﻬﺎ ﭘﺮﻭﺳﺴﻮﺭ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﯽ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﻫﺴﺘﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺟﺪﯾﺪ ﻭ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ARM Cortex-A76 ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽ‌ﺁﯾﺪ. Kirin 980 ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻩ ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﺩﻭ ﮐﻼ‌ﺳﺘﺮ 4 ﻫﺴﺘﻪ‌ﺍﯼ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﻭﻝ 4 ﻫﺴﺘﻪ ARM A76 ﻭ ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺩﻭﻡ ﭼﻬﺎﺭ ﻫﺴﺘﻪ ARM A55 ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛ ﺍﯾﻦ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻇﺎﻫﺮ ﻣﺎﺟﺮﺍﺳﺖ ﻭ ﻃﺮﺍﺣﺎﻥ HiSilicon ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﭗ‌ﺳﺖ ﺍﺯ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ‌ﺗﺮﯾﻦ ﺍﻟﮕﻮﻫﺎﯼ ﻃﺮﺍﺣﯽ ARM ﻣﻮﺳﻮﻡ ﺑﻪ DynamiQ Shared Unit ﯾﺎ DSU ﺑﻬﺮﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ‌ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﺮﺧﻼ‌ﻑ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻗﺪﯾﻤﯽ big.LITTLE ﻣﺘﺸﮑﻞ ﺍﺯ ﮐﻼ‌ﺳﺘﺮﻫﺎﯼ ﭼﻨﺪ ﻫﺴﺘﻪ‌ﺍﯼ ﺣﺎﻭﯼ ﻫﺴﺘﻪ‌ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺴﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﻼ‌ﺳﺘﺮ ﺗﮑﯽ، ﺍﺯ ﻫﺴﺘﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﻣﺘﻨﻮﻋﯽ ﺑﻬﺮﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ‌ﺍﻧﺪ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﭘﺮﻭﺳﺴﻮﺭ ﺑﺨﺶ ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪﻩ‌ﻫﺎﯼ ﻗﻮﯼ‌ﺗﺮ ﺍﺯ ﭼﻬﺎﺭ ﻫﺴﺘﻪ ARM A76 ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﻼ‌ﺳﺘﺮ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﻫﺴﺘﻪ‌ﻫﺎ ﺩﺭ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﺩﻭﺗﺎﺋﯽ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﻭﻝ (ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺮﺩﺍﺯﺵ‌ﻫﺎﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ) 2.6 ﮔﯿﮕﺎﻫﺮﺗﺰ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺩﺳﺘﻪ ﺩﻭﻡ (ﻣﻮﺳﻮﻡ ﺑﻪ ﻫﺴﺘﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺘﻮﺳﻂ) 1.92 ﮔﯿﮕﺎﻫﺮﺗﺰﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﮐﻼ‌ﺳﺘﺮ ﺳﻮﻡ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺘﺎﺭ ﭘﺮﺩﺍﺯﺷﯽ Kirin 980 ﺷﺎﻣﻞ ﭼﻬﺎﺭ ﻫﺴﺘﻪ ARM Cortex-A55 ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺩﺭ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ 1.8 ﮔﯿﮕﺎﻫﺮﺗﺰ ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﺸﻐﻮﻟﻨﺪ.

ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ HiSilicon، ﭘﺮﻭﺳﺴﻮﺭ Kirin 980 ﺩﺭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ Kirin 970 ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﭘﺮﺩﺍﺯﺷﯽ ﺗﺎ 75 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﺑﻬﺮﻩ‌ﻭﺭﯼ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ 58 ﺩﺭﺻﺪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﻣﯽ‌ﺷﻮﯾﻢ. ﭘﺮﺩﺍﺯﺵ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺑﺎ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﺟﺪﯾﺪ ﺷﺮﮐﺖ ARM ﯾﻌﻨﯽ Mali-G76 ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻧﮑﻪ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﺎ 10 ﻫﺴﺘﻪ ﭘﺮﺩﺍﺯﺷﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ Mali G72MP12 ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ Kirin 970 ﺩﻭ ﻫﺴﺘﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ ﺳﺎﯾﻪ‌ﺯﻥ، ﺭﻧﺪﺭﯾﻨﮓ ﻭ ﭘﺎﯾﭗ‌ﻻ‌ﯾﻦ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﻧﯽ ﺩﻭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﺪﻩ‌ﺍﻧﺪ ﺑﺪﯾﻦ‌ﺗﺮﺗﯿﺐ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﻫﺮ ﯾﮏ ﻫﺴﺘﻪ G76 ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ Mali-G72 ﺩﻭ ﻫﺴﺘﻪ ﺗﻠﻘﯽ ﮐﺮﺩ. ﮐﺎﺭﺍﺋﯽ ﺍﯾﻦ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻧﺴﻞ ﻗﺒﻠﯽ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺗﺎ 46 ﺩﺭﺻﺪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﻭ ﺑﻬﺮﻩ‌ﻭﺭﯼ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺁﻥ ﻧﯿﺰ ﺗﺎ ﺭﻗﻢ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺑﺎﻭﺭ 178 ﺩﺭﺻﺪﯼ ﺑﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺭﻡ ﮔﻮﺷﯽ ﺩﺭ ﺩﻭ ﻧﺴﺨﻪ 6 ﻭ 8 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺘﯽ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ LPDDR4X ﺍﺳﺖ ﻭ 128 ﯾﺎ 256 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺩﺍﺭﺩ. ﻧﺴﺨﻪ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﻣﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ 6 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺭﻡ ﻭ 128 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺩﺭ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﻮﺕ ﺳﯿﺴﺘﻢ 113.25 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ 14.75 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺳﯿﺴﺘﻢ‌ﻋﺎﻣﻞ ﻭ ﺍﭖ‌ﻫﺎﯼ ﭘﯿﺶ‌ﻓﺮﺽ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﮐﺮﺩﻩ‌ﺍﻧﺪ. ﺍﯾﻦ ﺣﺠﻢ ﺍﺯ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ Mate 10 Pro‌ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ، ﺗﻨﻬﺎ 108 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﺩﺍﺩ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ 115 ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺘﯽ‌ﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺩﺭ P20 Pro ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ.

ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ

ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﺍﻥ ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪﺗﺮﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽ‌ﺁﯾﻨﺪ ﻭ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﻧﯿﺰ ﺑﯽ‌ﺷﮏ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﻣﻞ‌ﺗﺮﯾﻦ ﺁﻧﻬﺎﺳﺖ؛ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺳﺮﻋﺖ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﺗﺤﺖ ﺷﺒﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﺎ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﺍﺯ LTE Cat.21 ﺑﻪ 1.4Gbps ﺩﺭ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﻣﯽ‌ﺭﺳﺪ ﻭ ﺳﺮﻋﺖ ﺍﺗﺼﺎﻝ ﻭﺍﯼ‌ﻓﺎﯼ ﺁﻥ ﻧﯿﺰ ﺭﻗﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺎﻻ‌ﯼ 1,732Mbps ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﻭﺍﯼ‌ﻓﺎﯼ ac ﺩﻭ ﺑﺎﻧﺪﻩ، ﺑﻠﻮﺗﻮﺙ ﻧﺴﺨﻪ 5، ﺍﺗﺼﺎﻝ NFC ﻭ ﺩﺭﮔﺎﻩ ﺍﯾﻨﻔﺮﺍﺭﺩ ﺩﯾﮕﺮ ﮔﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﺳﯿﻢ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽ‌ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﺳﯿﻤﯽ ﻧﯿﺰ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺭﻭﯼ USB-C ﺑﺎ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩ ﺳﺮﻋﺖ USB 3.1 ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩ. ﻃﺒﻖ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺍﺯ ﺟﮏ ﻫﺪﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺧﺒﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺴﯿﺮﯾﺎﺑﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻥ ﺭﻭﯼ ﮔﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ GPS/GLONASS/BeiDou/Galileo/QZSS ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﺎﻥ Galileo، GPS ﻭ QZSS ﺍﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺑﺎﻧﺪ L1 ﻭ L5 ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ.

ﮐﻼ‌ﻡ ﺁﺧﺮ

ﻫﻮﺍﻭﯼ ﻣﯿﺖ 20 ﭘﺮﻭ ﭘﺮﭼﻤﺪﺍﺭﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺎ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ‌ﻫﺎﺋﯽ ﺍﻧﮑﺎﺭﻧﺎﭘﺬﯾﺮ ﺍﺳﺖ؛ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﺟﺬﺍﺏ ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺶ ﺭﻭﺋﯽ ﺑﺎ ﻟﺒﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺧﻤﯿﺪﻩ، ﺣﺴﮕﺮ ﺍﺛﺮ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺩﺭﻭﻥ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ، ﺟﻨﺲ ﺧﺎﺹ ﻭ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﺑﺨﺶ ﭘﺸﺘﯽ، ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ OLED ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ، ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﭼﻬﺮﻩ، ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ‌ﻫﺎﯼ ﺳﻪ‌ﮔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ، ﺩﻭﺍﻡ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺑﺎ ﺷﺎﺭﮊ ﺳﺮﯾﻊ 40 ﻭﺍﺗﯽ، ﺷﺎﺭﮊ ﺑﯽ‌ﺳﯿﻢ ﺩﻭ ﻃﺮﻓﻪ، ﭘﺮﻭﺳﺴﻮﺭ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ 7 ﻧﺎﻧﻮﻣﺘﺮﯼ، ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺑﺎﻻ‌ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﮔﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﻧﺮﻡ‌ﺍﻓﺰﺍﺭﯼ ﻭ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﻣﺘﻌﺪﺩ، ﻟﯿﺴﺖ ﺑﻠﻨﺪﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ ﻣﺜﺒﺖ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﻝ ﺭﺍ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ. ﺩﺭ ﺳﻮﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻭ ﺩﺭ ﺳﻤﺖ ﻧﮑﺎﺕ ﻣﻨﻔﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺭﻭﯼ ﺑﺪﻧﻪ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻧﺎﭺ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﻧﺎﺯﯾﺒﺎ ﺩﺭ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﺻﻔﺤﻪ‌ﻧﻤﺎﯾﺶ، ﺟﺎﻧﻤﺎﺋﯽ ﺍﺳﭙﯿﮑﺮ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﺭﻭﻥ ﭘﻮﺭﺕ USB، ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻧﺸﺪﻥ ﻭﺿﻮﺡ ﻓﯿﻠﻢ‌ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ 4K‌ ﺑﺎ 60 ﻓﺮﯾﻢ ﺩﺭ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻧﻮﻉ ﺟﺪﯾﺪ ﺣﺎﻓﻈﻪ NM card ﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺁﺧﺮﯼ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻧﮑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ‌ ﺩﺭ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩﯼ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺩﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﮐﺎﺭﺕ microSD ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﻣﺤﺪﻭﺩ، ﻋﻤﻼ‌ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﺍ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻣﺜﻞ ﺩﯾﮕﺮ ﮔﻮﺷﯽ‌ﻫﺎﯼ ﺳﺮﯼ Mate Pro ﻫﻮﺍﻭﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﮐﺎﺭﺕ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﯽ‌ﮔﺬﺍﺭﺩ.  
ﺟﻮﻭﻧﯽ ﻫﻢ ﺑﻬﺎﺭﯼ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﮕﺬﺷﺖ
ﺑﻪ ﻣﺎ ﯾﮏ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﯼ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﮕﺬﺷﺖ
ﻣﯿﻮﻥ ﻣﺎ ﻭ ﺗﻮ ﯾﮏ ﺍﻟﻔﺘﯽ ﺑﻮﺩ
ﮐﻪ ﺁﻥ ﻫﻢ ﻧﻮﺑﻬﺎﺭﯼ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﮕﺬشت
     
  
صفحه  صفحه 13 از 13:  « پیشین  1  2  3  ...  11  12  13 
موبایل

بررسی تخصصی گوشی های موبایل و سیستم عامل ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA