انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موبایل
  
صفحه  صفحه 25 از 100:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  99  100  پسین »

Mobile News | اخبار موبایل


مرد

 
نسخه‌ی جدید آفیس برای تبلت‌های کوچک و گوشی‌های‌ ویندوزفونی معرفی شد

د رجریان برگزاری کنفرانس ویندوز 10 مایکروسافت، جو بلفیور از نسخه‌ی جدید نرم‌افزار آفیس برای تبلت‌های کوچک و گوشی‌های‌هوشمند نیز پرده برداشت.
مایکروسافت در جریان برگزاری کنفرانس ویندوز ۱۰ خود از نسخه‌ی جدید آفیس برای گوشی‌های هوشمند ویندوزی پرده برداشت. وی با اشاره به سه نرم‌افزار پر کاربرد ورد، پاورپوینت و اکسل، این مجموعه‌ی نرم‌افزاری مختص استفاده در تبلت‌ها و گوشی‌های‌هوشمند ویندوزفونی خواند.
نسخه‌ی جدید آفیس از همان نوار معروف ریبون که حاوی ابزار‌های کاربردی آفیس است، بهره می‌برد و می‌توان با استفاده از آن انواع دستورات را روی سند در حال ویرایش اعمال کرد. براساس اطلاعات ارائه شده توسط بلفیور نسخه‌ی جدید آفیس بسیار روان است که علت آن بهبود عملکرد آن متناسب با سخت‌افزار در حال استفاده است. وی بخشی از کنفرانس را با استفاده از اسلایدهایی که از طریق گوشی‌هوشمند و نسخه‌ی جدید آفیس نمایش داده می‌شد، پیش برد.
مایکروسافت قابلیت پرینت از طریق وایرلس را نیز به‌عنوان بخشی از مجموعه‌ی آفیس در این نرم‌افزار خواه گنجاند که در زمان عرضه‌ی ویندوز ۱۰ برای پی‌سی، گوشی‌های‌هوشمند و تبلت‌ها در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ویندوز ۱۰ با همین نام بر روی گوشی های ویندوز فونی نصب می‌شود

مایکروسافت امروز شگفت‌انگیز و غیرقابل پیش‌بینی ظاهر شد. این کمپانی از محصولات متنوعی رونمایی کرد و تمرکز اصلی آن بر روی ویندوز بود. مایکروسافت، ویندوز را به عنوان یک سرویس برای تمام پلتفرم‌ها رونمایی کرد. این کمپانی ویندوز ۱۰ را نه تنها بر روی تبلت‌ها و کامپیوترهای رومیزی نصب خواهد کرد بلکه تلفن‌های هوشمند ویندوز فونی نیز به زودی به ویندوز ۱۰ بروز می‌شوند.
پیش‌تر شایعه شده بود که ویندوز ۱۰ بر روی موبایل‌ها با نام ویندوز موبایل ۱۰ ارائه خواهد شد اما امروز مایکروسافت رسما اعلام کرد که این سیستم‌عامل با نام ویندوز ۱۰ بر روی موبایل‌ها نیز نصب خواهد شد. مایکروسافت در ویندوز ۱۰ رابط کاربری را تغییرمی‌دهد تا امکان قرار دادن تصویر پس‌زمینه میسر شود و تنظیمات بهینه‌تر و مرتب‌تر شوند. اپلیکیشن‌های مختلف در ویندوز ۱۰ بروز رسانی می‌شوند تا همگام سازی اطلاعات بین ابزارهای مختلف به شکل ساده‌تری انجام شده و بر روی ذخیره سازی اطلاعات در فضای ابری تمرکز بیشتری شود.
مایکروسافت وعده داد که اولین نسخه‌ی آزمایشی برای ویندوز ۱۰ تحت موبایل را این هفته به همراه نسخه‌ پیشنمایش جدید ویندوز ۱۰ برای کامپیوترهای رومیزی منتشر خواهد کرد.
از آنجایی که ویندوز بصورت یکپارچه بر روی سخت‌افزارهای مختلف اجرا می‌شود هنوز دقیقا نمی‌دانیم که آیا این سیستم‌عامل از هر دو سخت‌افزار مبتنی بر معماری ARM و x86 پشتیبانی خواهد کرد یا برای هر کدام از این نوع پلتفرم‌ها نسخه‌ی متفاوتی از ویندوز ۱۰ در نظر گرفته خواهد شد، چیزی شبیه به ویندوز و ویندوز RT. با این حال در جلسه‌‌ی پرسش و پاسخ مایکروسافتی‌ها اعلام کردند که سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ می‌تواند از موبایل‌های مبتنی بر سخت افزار x86 نیز پشتیبانی کند اما پاسخ واضحی به این موضوع ندادند. اگر پشتیبانی از سخت افزار x86 به ویندوز ۱۰ تحت موبایل‌ها اضافه شود آن‌وقت شاید بتوان انتظار موبایل‌های مبتنی بر ویندوز ۱۰ با پردازنده‌ی اتم اینتل را داشت.
مایکروسافت در کنفرانس امروز خود اعلام کرد که تمام ابزارهای مبتنی بر ویندوز فون ۸ به ویندوز ۱۰ بروز می‌شوند. این سیستم‌عامل آنقدر بهینه است که از سخت‌افزار ضعیف تا قوی را پوشش دهد. پس این نسخه از ویندوز نیز همچنان مدیریت خوبی بر سخت‌افزار خواهد داشت و انتظار می‌رود بر روی سخت‌افزار ضعیف نیز به خوبی اجرا شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
واتس اپ به کاربران کلاینت‌های مشابه این سرویس هشدار داد

سرویس پیام رسان واتس اپ برای ۲۴ ساعت از دسترس کاربرانی که اپلیکیشن غیر رسمی این پیام رسان را نصب دارند، خارج خواهد شد. این موضوع را اندروید پلیس به تازگی به کاربران برنامه‌های جایگزین واتس اپ هشدار داده است.
احتمالا اطلاع دارید که واتس اپ پلاس یکی از معروف‌ترین کلاینت‌های جایگزین واتس اپ در گوشی‌های اندرویدی است. این برنامه از محیطی بسیار شبیه به واتس اپ بهره برده و به ایموجی‌ها و پوسته برنامه اصلی واتس اپ نیز مجهز شده است.
در بیانیه‌ای که سرویس واتس اپ به صورت رسمی در صفحه سوالات متداول (FAQ) سایت خود منتشر کرده توضیح داده که به چه دلیل کاربران +WhatsApp باید از استفاده این سرویس خودداری کنند:
WhatsApp Plus اپلیکیشنی است که توسط WhatsApp توسعه داده نشده و همچنین تحت امر واتس اپ نیست. توسعه دهندگان واتس اپ پلاس هیچگونه ارتباطی با واتس اپ ندارند و ما از واتس اپ پلاس پشتیبانی نمی‌کنیم. لطفا آگاه باشید که واتس اپ پلاس شامل کد‌های منبعی می‌شود که نمی‌توان امنیت و حفاظت اطلاعات شما را در آن تضمین کرد و ممکن است خیلی راحت بدون اطلاع یا اجازه ما در اختیار طرف سومی قرار بگیرد.
به نظر می‌رسد واتس اپ از کلاینت‌های غیر رسمی مورد استفاده برخی کاربران و ویژگی‌های متفاوت آن‌ها مقداری ترس دارد و آن‌ها را تهدیدی برای جایگزینی نسبت به پلتفرم اصلی خود می‌بیند.
دلیل دیگری که واتس اپ دوست دارد کاربران دیگر کلاینت‌ها را تحت کنترل خود داشته باشد، دریافت ارتقا و بروزرسانی‌های جدید توسط کاربران خود است. برای مثال، واتس اپ اخیرا سیستم رمزنگاری جدیدی را بر روی اپلیکیشن اندروید خود به کار برده و در تلاش است تا در پلتفرم‌های دیگر مثل iOS نیز آن را اضافه کند. وجود تعداد زیادی کلاینت غیر حرفه‌ای که همینطور در حال اضافه شدن هستند، می‌تواند روند توسعه ویژگی‌های جدید را بسیار پیچیده کند. شایعه شده که واتس اپ به زودی نسخه‌ای بر پایه مرورگر را از سرویس خود منتشر می‌کند و می‌تواند مشکلات بین پلتفرمی این سرویس را رفع کند.
بر خلاف واتس اپ، توییتر به توسعه دهندگان طرف سوم اجازه توسعه کلاینت‌های غیر رسمی بر پایه این شبکه اجتماعی را می‌دهد و حتی به صورت رسمی API این سرویس را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
جی‌فلکس ۲ دهم بهمن ماه در کره‌جنوبی با قیمت ۷۰۰ دلار عرضه می‌شود

یکی از جذاب‌ترین گوشی‌های معرفی شده در CES 2015، نسل دوم گوشی خمیده‌ی ال‌جی یا همان جی‌فلکس‌2 بود. این کمپانی حالا از تصمیم خود برای عرضه‌ی این گوشی‌هوشمند از 30 ژانویه (دهم بهمن) در کره جنوبی به عنوان اولین بازار همیشگی محصولاتش، خبر داده است.
هر چند تا پیش از این هم زمان تقریبی عرضه این گوشی‌هوشمند مشخص بود؛ ولی این اولین بار است که این کمپانی تاریخ دقیق عرضه‌ی محصولات جدیدش را اعلام می‌کند.
ال‌جی که دو روز قبل ویدیوی رسمی این گوشی را نیز منتشر کرده بود، اکنون محصول جدید خود را با همکاری هر سه اپراتور کره جنوبی و قیمتی در حدود 737 دلار روانه‌ی بازار خواهد کرد که کمی از حد انتظار ما بیشتر است.
جی‌‌فلکس2 اولین گوشی ال‌جی خواهد بود که به پردازنده‌ی هشت هسته‌ای و 64 بیتی کوالکام یعنی اسنپ‌دراگون 810 مجهز است؛ و البته اولین گوشی‌هوشمندی از این کمپانی که با اندروید 5 عرضه می‌شود. جی‌فلکس2 شمایلی شبیه به برادر بزرگتر خود داشته و به لطف صفحه‌نمایش 5.5 اینچی 1080p خود، حالا کمی کوچکتر و البته خوش‌دست‌تر از قبل است. این گوشی جدید دارای یک پوشش خود ترمیم‌کننده در پشت، دوربین 2.1 مگاپیکسلی در جلو، دوربین 13 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار لیزری در پشت، 32 گیگابایت حافظه‌ی داخلی و باتری 3000 میلی‌آمپرساعتی است. به نظر می‌رسد نسخه‌ی مربوط به عرضه در کره جنوبی، بر خلاف نسخه بین‌المللی که از 3 گیگابایت حافظه‌ی رم بهره می‌برد، تنها از 2 گیگابایت رم برخوردار خواهد بود.
پس از هدف قراردادن بازار کره جنوبی، این گوشی راه خود را به بازار جهانی پیدا خواهد کرد و در آمریکا - جایی که اپراتورهای بزرگی نظیر At&T و Sprint انتظار آن را می‌کشند- عرضه خواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نسخه پیش‌نمایش ویندوز 10 برای موبایل ماه آینده منتشر می‌شود

دیشب در مراسم اختصاصی مایکروسافت، جدیدترین نسخه پیش‌نمایش ویندوز 10 معرفی شد و نسخه جدید این سیستم عامل برای تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند نیز نمایش داده شد. نسخه پیش‌نمایش سیستم عامل موبایل مایکروسافت که از این پس با همان نام ویندوز ۱۰ شناخته می‌شود، ماه فوریه امسال ارائه خواهد شد.
شب گذشته در کنفرانس مایکروسافت شاهد قابلیت‌های جذاب و جدید ویندوز 10 برای پی‌سی و موبایل بودیم. سیستم عامل جدید مایکروسافت یکپارچه شده و رویای پروژه Bridge این کمپانی را که تقریبا سه سال پیش مطرح شد به واقعیت تبدیل کرده است.
در این مراسم، در کنار معرفی جدیدترین نسخه پیش‌نمایش ویندوز 10، ویندوز 10 برای موبایل‌ها و تبلت‌ها نیز نمایش داده شد. بنابراین باید با نام‌هایی چون ویندوز فون و ویندوز RT خداحافظی کنیم، چرا که مایکروسافت در سیاست‌های جدید خود از نام یکسان Windows 10 برای پلتفرم‌های پی‌سی، موبایل و تبلت استفاده می‌کند.
در پایان این مراسم ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت ضمن تشکر از کاربرانی که با نصب نسخه پیش‌نمایش ویندوز 10 و ارائه بازخوردها در بهبود آن نقش مهمی را ایفا کرده‌اند، اعلام کرد که جدیدترین نسخه پیش‌نمایش این سیستم‌عامل برای پی‌سی‌ها هفته آینده ارائه خواهد شد و اولین نسخه پیش‌نمایش ویندوز 10 برای موبایل‌ها نیز ماه آینده میلادی منتشر خواهد شد.
احتمالا بسیاری از کاربران ویندوزفون مشتاق هستند با نصب جدیدترین نسخه پیش‌نمایش، با قابلیت‌های تازه این سیستم عامل بیشتر آشنا شوند؛ به خصوص که کاربران و یندوزفون 8.1 می‌توانند به صورت رایگان به نسخه جدید بروزرسانی کنند.
در ویدیوی زیر می‌توانید با برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های ویندوز 10 آشنا شوید:


دانلود ویدیو

به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
لومیا کمرا؛ اپلیکیشن پیش‌فرض دوربین در ویندوز 10

مایکروسافت تصمیم دارد اپلیکیشن لومیا کمرا را که به خوبی در دستگاه‌های لومیا توسعه یافته، بعنوان برنامه‌ی پیش‌فرض تصویربرداری ویندوز 10 در تمامی دستگاه‌های مبتنی بر این سیستم‌عامل پیاده‌سازی کند.
در نطق کلیدی مراسم که ۳ ساعت به طول انجامید، اطلاعاتی در خصوص اپلیکیشن‌های یونیورسال ارائه شد؛ برنامه‌هایی که فارغ از نوع دستگاه، روی هر سایزی از نمایشگر با رابط کاربری مناسب اجرا خواهند شد؛ فرقی نمی‌کند با گوشی هوشمند مواجه باشیم یا تبلت، دسکتاپ یا حتی نمایشگر هوشمند 84 اینچی. با این وجود، باز هم مسائلی وجود دارد که مایکروسافت موفق نشد در ارائه‌ی ۳ ساعته‌ی خود به اطلاع‌رسانی در خصوص آن‌ها بپردازد.
ظاهرا اپلیکیشن Lumia Camare که در بروزرسانی Denim هم شاهد آن بودیم، قرار است اپلیکیشن دوربین پیش‌فرض در تمامی دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز 10 باشد. بنابراین حتی اگر در حال استفاده از یک دستگاه ویندوزی ساخت سامسونگ یا اچ‌تی‌سی باشید، حداقل از نظر نرم‌افزار و ویرایش، با همان تجربه‌ی ثبت تصاویر دستگاه‌های لومیا روبرو خواهید شد. البته سطح کیفیت تصویر و موارد دیگر بستگی به دوربین و مگاپیکسل آن دارد.
اگر از نمونه قابلیت‌های ارائه شده توسط این برنامه اطلاع ندارید، بهتر است به یکی از توانایی‌های جالب لومیا کمرا اشاره کنیم. این اپلیکیشن به شما امکان می‌دهد تصویر خود را در دو حالت با فلاش و بدون فلاش ثبت کرده و سپس به تنظیم میزان روشنایی مورد نیاز خود بصورت دقیق بپردازید. افزون بر این، قابلیت HDR خودکار نیز در دسترس کاربر قرار دارد و با فشردن طولانی مدت کلید شاتر، فیلم‌برداری با رزولوشن 4K در 24 فریم بر ثانیه آغاز خواهد شد که البته توان اجرای این عملکرد به نوع دستگاه و توان آن بستگی خواهد داشت. پس از ثبت ویدیو می‌توان فریم‌های ثابت و مشخص فیلم را جدا کرده و بعنوان تصویر ذخیره کرد. در نهایت، این برنامه در قیاس با نسخه‌های قبلی مجموعه‌ای از بهبودها در عملکرد کلی تصویربرداری را با خود به همراه دارد که موجب کاهش زمان انتظار اجرای دوربین و نیز فاصله میان ثبت تصاویر خواهد شد.
یکی از سخنگوهای مایکروسافت اعلام کرده که این شرکت نه تنها تصمیم دارد قابلیت «بهبود خودکار» را روانه‌ی اپلیکیشن تصاویر پیش‌فرض ویندوز کند، بلکه این قابلیت راه خود را به سرویس ذخیره ابری OneDrive نیز باز خواهد کرد. بر این اساس حتی اگر از کاربران iOS یا اندروید باشید، قادر خواهید بود با آپلود تصاویر خود در اپلیکیشن OneDrive، شاهد بهینه‌سازی خودکار تصویر و کیفیت بهتر آن توسط تکنولوژی مایکروسافت باشید. البته می‌توان این قابلیت را در صورت تمایل غیرفعال کرد. این قابلیت جدید در سرویس وان‌درایو، خدمات ابری مایکروسافت را یک گام دیگر به +Google نزدیک خواهد کرد. سرویس گوگل از دو سال پیش تصاویر آپلود شده را بصورت خودکار اصلاح می‌کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نتایج بنچمارک منتسب به گلکسی‌تب ۴ هشت اینچ با پردازنده‌ی ۶۴ بیت فاش شد

تب استفاده از پردازنده‌های ۶۴ بیتی، در دنیای گجت‌های اندرویدی مخصوصا محصولات سامسونگ افزایش یافته است. نتایج بنچمارک منتسب به گلکسی‌تب ۴ با صفحه‌ی نمایش ۸ اینچ نشان از بکارگیری یک پردازنده‌ی ۶۴ بیتی در این محصول دارد.
به‌نظر می‌رسد سامسونگ در نظر دارد گجت‌های موبایل خود، شامل انواع گوشی‌های‌هوشمند و تبلت‌ها را به پردازنده‌ی ۶۴ بیتی بروز کند تا این محصولات قادر به استفاده از تمام پتانسیل اندروید آبنبات چوبی باشند. نتایج بنچمارک GFXBench منتسب به نمونه‌ای از گلکسی‌تب ۴ با صفحه‌ی نمایش ۸ اینچ و کد SM-T333 نشان می‌دهد که سامسونگ از پردازنده‌ی اسنپ‌دراگون ۴۱۰ با قابلیت پردازش ۶۴ بیتی در محصول خود استفاده کرده است.
سامسونگ در محصولات دیگر خود از قبیل گوشی‌های‌هوشمند سری گلکسی A و گلکسی E از این همین تراشه استفاده کرده است. اسنپ‌دراگون ۴۱۰ یک تراشه‌ی۶۴ بیتی مبتنی بر هسته‌های Cortex A53 به‌همراه پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو ۳۰۶ است. سایر مشخصات فنی این محصول همانند نسخه‌ی ۳۲ بیتی است که شامل صفحه‌ی نمایش ۸ اینچی با رزولوشن اچ‌دی، ۱.۵ گیگابایت حافظه‌ی رم، ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی، دوربین پشتی ۳ مگاپیکسلی و اندروید ۴.۴.۴ کیت‌کت است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
سامسونگ همچنان به تصاحب بلک‌بری می‌اندیشد

مدتی پیش شایعه شده بود که سامسونگ قصد دارد بلک‌بری را با مبلغ 7.5 میلیارد دلار تصاحب کند. پس از مدت کوتاهی از انتشار این خبر، سهام بلک‌بری با رشد 29 درصدی مواجه شد اما مسئولان هر دو کمپانی با رد این ادعا اعلام کردند که تاکنون حتی صحبتی در خصوص این مساله با یکدیگر نداشته‌اند. اما اکنون اسنادی مبنی بر آماده شدن سامسونگ برای خرید بلک‌بری کشف شده و حواشی زیادی در پی داشته که نمی‌توان به سادگی از آن گذشت.
فایننشان پست، به سندی دست یافته که در حقیقت در ارتباط با سامسونگ آماده شده و نشان می‌دهد این غول دنیای فناوری همچنان در حال کاوش گزینه‌های موجود برای تصمیم‌گیری در خصوص بلک‌بری است. این سند در سه‌ماهه‌ی آخر سال 2014، توسط یک بانک سرمایه‌گذاری در نیویورک با نام Evercore Partners برای سامسونگ آماده شده و به ارائه‌ی سناریوی خرید بلک‌بری می‌پردازد. یکی از منابع فایننشال پست به این نشریه گفته که سامسونگ همچنان به گزینه‌ی خرید بلک‌بری یا تصاحب بخش مهمی از سهام این شرکت با قیمت مناسب علاقه دارد.
مقام‌های اجرایی رده بالای هر دو شرکت، گزارش‌های مربوط به تصاحب بلک‌بری توسط سامسونگ را رد کرده‌اند. جی‌کی شین، از مدیران سامسونگ اخیرا اعلام کرده با وجود اینکه این کمپانی علاقه دارد در دستگاه‌های آینده خود از فناوری‌های بلک‌بری استفاده کند، اما در حال حاضر علاقه‌ای به تصاحب این شرکت کانادایی ندارند.
بلک‌بری نیز گزارش مذکور را رد کرده و به این مساله اشاره کرده که اعضای هیئت مدیره‌ی این کمپانی اعتماد کامل خود به رهبری مدیرعامل، جان چن را ابراز کرده‌اند. بلک‌بری معتقد است که خصوصا با توجه به اقدامات اخیر که موجب بازگشت این شرکت به مسیر رشد شده، می‌تواند با فعالیت مستقل در بازار، ارزش بیشتری برای سهام‌داران خود ایجاد کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تصویر و مشخصات فنی منتسب به دیزایر ۶۲۶ اچ‌تی‌سی منتشر شد

اچ‌تی‌سی بالاخره موفق شد تا به سوددهی بازگردد، اما این کمپانی برای تداوم روند مثبت مالی خود، علاوه بر تولید گوشی‌های‌ پرچمدار سری وان، به بازار‌های در حال توسعه و محصولات ارزان قیمت نیز توجه می‌کند. دیزایر ۶۲۶ از جمله‌ی گوشی‌های‌هوشمند میان‌رده‌ی است که تصویر و مشخصات فنی منتسب به آن منتشر شده است.
وبسایت upleaks@ تصاویری منتسب به دیزایر ۶۲۶ را همراه با مشخصات فنی این گوشی‌هوشمند با کد ۶۲۶ منتشر کرده است. براساس اطلاعات منتشر شده، دیزایر ۶۲۶ از وجود صفحه‌ی نمایش ۵ اینچ با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۷۲۰ و ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی بهره می‌برد. به‌نظر می‌رسد این گوشی‌هوشمند با بهره‌گیری از دو حافظه‌ی رم و دو تراشه‌ی متفاوت تحت دو نسخه روانه‌ی بازار خواهد شد. یکی از نسخه‌ها از تراشه‌ی مدیاتک MT6752 هشت هسته‌ای با فرکانس کاری ۱.۷ گیگاهرتز و ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم بهره می‌برد در حالی که نسخه‌ی دیگر از وجود تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۴۱۰ با قابلیت انجام پردازش‌های ۶۴ بیتی و یک گیگابایت حافظه‌ی رم روانه‌ی بازار خواهد شد. هر دو نسخه از وجود دوربین با رزولوشن ۱۳ مگاپیکسل در پشت گوشی و سنسور ۵ مگاپیکسلی در جلو بهره خواهند برد. ضمنا اچ‌تی‌سی روی این گوشی باتری ۲۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی برای تامین انرژی قرار خواهد داد. دیزایر ۶۲۶ با اندروید ۴.۴.۴ کیت‌کت روانه‌ی بازار خواهد شد و در آینده اندروید آبنبات چوبی برای آن منتشر می‌شود.
همانطور که در تصاویر نیز مشاهده می‌کنید، اچ‌تی‌سی در این محصول نیز از الگوی طراحی شناخته شده‌ی خود استفاده می‌کند که با وجود بلندگوها در جلوی گوشی تکمیل شده‌اند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کمپانی‌های چینی ۴۰ درصد از فروش گوشی‌های‌هوشمند را در اختیار دارند

پس از موفقیت در سایر حوزه‌های کسب و کار، رفته رفته غرش اژدهای سرخ در حوزه‌ی فناوری و تولید انواع گوشی‌های‌هوشمند نیز نمایان می‌شود. سامسونگ اولین کمپانی است که خطر را احساس کرده. آمار منتشر شده حکایت از این دارد که ۴۰ درصد از گوشی‌های‌هوشمند عرضه شده در سال ۲۰۱۴ میلادی، متعلق به برند‌های چینی بوده است.
در سال ۲۰۱۴ میلادی کمپانی‌های چینی نظیر شیائومی، اپو و هوآوی که در خارج از جنوب و جنوب شرق آسیا برند‌های چندان شناخته شده‌ای نیستند، با افزایش قابل ملاحظه‌ای در فروش روبرو شدند که نتیجه‌ی این افزایش، کاهش فروش و عرضه‌ی گوشی‌های‌هوشمند ساخت سامسونگ بود. کمپانی‌هایی نظیر شیائومی در کشورهایی چون چین و هندوستان از موفقیت خوبی برخوردار بودند.
براساس گزارش منتشر شده توسط موسسه‌ی آماری TrendForce، کمپانی‌های تولید‌کننده‌ی گوشی‌های‌هوشمند در سال ۲۰۱۴ میلادی در مقایسه با سال پیش از آن با رشدی ۲۵.۹ درصدی در عرضه‌ی تلفن‌های‌هوشمند روبرو بوده‌اند که نتیجه‌ی آن عرضه‌ی ۱.۱۶۷ میلیارد دستگاه گوشی‌هوشمند به بازار بود. براساس اطلاعات ارائه شده در همین گزارش، ۴۰ درصد از گوشی‌های‌هوشمند عرضه شده، متعلق به برند‌های چینی است. به بیان بهتر ۴۵۳.۴ میلیون دستگاه گوشی‌هوشمند عرضه شده به بازار در سال ۲۰۱۴ میلادی متعلق به برند‌های چینی بوده است.

سامسونگ: هرچند سامسونگ در سه سال اخیر رتبه‌ی اول بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند را در اختیار گرفته، اما سهم این کمپانی از این بازار از ۳۲.۵ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۲۶.۶ درصد در ابتدای سال ۲۰۱۵ میلادی رسیده است. هرچند گلکسی S5 نتوانست انتظارات سامسونگ را در فروش برآورده کند، اما این گوشی‌هوشمند به فروش خوبی در بازار آمریکا دست یافت. شرایط برای سامسونگ در بازار آسیا به گونه‌ی دیگری است، چراکه کمپانی‌های چینی عنان بازار را در اختیار گرفته‌اند و از این‌رو این کمپانی به صرافت تولید گوشی‌های‌هوشمند سری گلکسی A با بدنه‌ی فلزی افتاد. اما این همه‌ی ماجرا نبود، بلکه سامسونگ در ادامه گلکسی E را نیز معرفی کرد. هرچند سامسونگ نگرش خود را در مورد طراحی گوشی‌های‌هوشمند تغییر داده، اما به طور حتم تولید محصولات لوکس با قیمت بالاتر نمی‌تواند راه چاره‌ای برای سامسونگ باشد.

اپل: می‌توان به جرات گفت که اپل سال گذشته در مقایسه با سال پیش از آن تغییری را به خود ندیده است. شاید دلیل این موضوع را بتوان در تلاش این کمپانی برای عرضه‌ی نمونه‌های قراردادی بیشتر در اقصی نقاط جهان از طریق همکاری با اپراتورهای مخابراتی خواند. اپل در ماه‌های آخر سال ۲۰۱۴ میلادی آیفون ۶ پلاس، اولین فبلت خود را روانه‌ی بازار کرد که با استقبال خوبی نیز روبرو شد. آیفون ۶ پلاس را باید به‌عنوان رقیبی گردن کلفت برای گلکسی‌نوت سامسونگ شناخت. شاید بسیاری از کاربران که به دلیل استفاده از صفحه‌ی نمایش بزرگ‌تر به سمت سامسونگ متمایل شده بودند، پس از تولید آیفون ۶ پلاس به سوی اپل بازگردند.

لنوو: علی‌رغم اینکه در سال گذشته‌ی میلادی لنوو درصدد نهایی کردن خرید موتورولا بود، این کمپانی توانست تا همچنان جایگاه سوم بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند در سال ۲۰۱۴ میلادی را حفظ کند. در حال حاضر لنوو با خرید موتورولا بازار بزرگی چون امریکا را نیز در اختیار دارد و می‌تواند از طریق فروش محصولاتی نظیر موتور ایکس، موتو ای، موتو جی و نکسوس ۶، درآمد خوبی را از نظر فروش محصولات در بازار آمریکای شمالی از آن خود کند. در گزارش مورد نظر آمار مربوط به دو کمپانی موتورولا و لنوو در مجموع محاسبه شده که با توجه به نهایی شدن خرید موتورولا توسط لنوو، قابل انجام است.

ال‌جی: ال‌جی را باید موفق‌ترین کمپانی غیرچینی فعال در عرصه‌ی تولید گوشی‌های‌هوشمند خواند که در سال ۲۰۱۴ با افزایش عرضه‌ی محصولات خود روبرو شد. این کمپانی کره‌ای با تولید محصولاتی نظیر جی۲ و جی۳ در کنار محصولاتی خلاقانه چون جی‌فلکس، توانست موفقیت خوبی را در زمینه‌ی افزایش میزان فروش خود کسب کند. ال‌جی اولین تولیدکننده‌ای بود که گوشی‌هوشمند پرچمدار خود را همراه با صفحه‌ی نمایشی به رزولوشن QHD روانه‌ی بازار کرد. سامسونگ گلکسی S5 نسخه‌ی LTE-A را با چنین صفحه‌ی نمایشی روانه‌ی بازار کرد که این گوشی‌هوشمند محدود به بازار کره‌ی جنوبی بود. با توجه به معرفی جی فلکس ۲ در جریان برگزاری کنفرانس این کمپانی در CES 2015، بسیاری تولید جی۴ را با صفحه‌ی نمایش خمیده نوید می‌دهند. گمانه‌های بسیاری سال ۲۰۱۵ را نیز برای ال‌جی موفقیت آمیز خوانده‌اند.

سونی: علی‌رغم عرضه‌ی محصولات در خور توجهی چون اکسپریا Z3 و Z3 کامپکت که تحسین بسیاری از کاربران و کارشناسان را برانگیخته، سونی از عدم توانایی لازم در بازاریابی قدرتمند چون سامسونگ رنج می‌برد و این موضوع نیز تاثیر خود را به روشنی نمایان می‌کند. بسیاری از کارشناسان نیز سیاست عرضه‌ی دو پرچمدار در یک سال را به‌‌دلیل کهنه شدن سریع پرچمدار قبلی، چندان عاقلانه نمی‌دانند. برخی شایعات حکایت از این دارد که سونی برای کاهش ترافیک محصولات خود تصمیماتی اتخاذ کرده است. حتی گزارش‌هایی نیز مبنی بر کنار گذاشتن کسب و کار گوشی‌های‌هوشمند توسط این کمپانی کهنه‌کار ژاپنی مطرح شده است. با این حال شک نداریم که سونی در کنگره‌ی جهانی موبایل امسال نیز حضور پر رنگی خواهد داشت و باید دید این کمپانی کهنه‌کار ژاپنی امسال چطور عمل خواهد کرد.

چین: در میان لیست بزرگ‌ترین کمپانی‌های تولیدکننده‌ی گوشی‌های‌هوشمند، کمپانی‌های چینی ۶ جایگاه از ۱۰ رتبه‌ی اول را از آن خود کرده‌اند. با نگاهی به جدول زیر می‌توان به جزئیات فروش گوشی‌های‌هوشمند توسط کمپانی‌های مورد نظر آگاه شد:



مطمئنا در میان برند‌های چینی، شیائومی را باید به‌عنوان موفق‌ترین کمپانی شناخت . این کمپانی چینی سال گذشته‌ی میلادی بیش از ۱۵.۸ درصد از بازار گوشی‌های‌هوشمند را تنها در چند سال اول فعالیت خود، در اختیار گرفته است. شیائومی چند روز پیش از طیف جدید محصولات خود رونمایی کرد که نسل جدید گوشی پرچمدار این کمپانی، می‌نوت نیز جزو آن‌ها بود. شاید فروش بیش از پیش محصولات این کمپانی بتواند شیائومی را در سال ۲۰۱۵ میلادی بالاتر از رقبای چینی دیگر قرار دهد. شیائومی با در پیش گرفتن مدل‌های تجاری مختص خود از قبیل فروش محدود اینترنتی و ارائه‌ی محصولات با قیمت‌های پایین و سخت‌افزار خوب، با اقبال خوبی در میان کاربران روبرو شده است. البته پیش‌تر انتشار گزارش‌هایی شیائومی را سومین تولید کننده‌ی بزرگ جهان خوانده بود که می‌توان دلیل آن را جدا کردن آمار موتورولا از لنوو و بالا بودن آمار فروش این کمپانی در مقایسه با هوآوی عنوان کرد.
۲۰۱۵ سالی است که انتظار می‌رود کمپانی‌های چینی کنترل بازار چین را از دست برند‌های خارجی چون سامسونگ و اپل خارج کند. حتی می‌توان به این نکته اشاره کرد که احتمالا ال‌جی نیز خطر برند‌های چینی را احساس خواهد کرد. این موضوع نه‌تنها در مورد چین، بلکه درباره‌ی سایر بازار‌های جهانی نیز صادق است. کمپانی‌های چینی درصدد گسترش دامنه‌ی فعالیت خود به بازار‌های جهانی هستند و کمپانی‌های نظیر هوآوی و شیائومی تسلط بر بازار‌های آسیایی چون کشورهای هند و بازار‌های در حال توسعه‌ و پرجمعیت جنوب و جنوب شرق آسیا را در دستور کار قرار داده‌اند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 25 از 100:  « پیشین  1  ...  24  25  26  ...  99  100  پسین » 
موبایل

Mobile News | اخبار موبایل

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA