ارسالها: 12930
#291
Posted: 30 Jan 2015 13:20
مجموعه آفیس برای تبلتهای اندرویدی منتشر شد
همانطور که احتمالا مطلع هستید، برای اجرای اپلیکیشنهای رسمی آفیس به یک تبلت ۷ اینچ یا بزرگتر نیاز دارید که از اندروید ۴.۴ کیتکت پشتیبانی کند. از مشخصات سختافزای نیز لازم است تبلت شما بر پایه پردازنده ARM باشد و از ۱ گیگابایت یا مقدار بیشتر حافظه رم بهره ببرد.
در نسخه پیشنمایش آفیس برای تبلتهای اندروید، غول نرمافزار دنیا کار خود را برای بهینه کردن این برنامهها بسیار عالی انجام داده و آفیس دسکتاپ را به راحتی روی تبلت شما آورده است. اما در زمان آغاز به کار با هر کدام از این برنامهها در نسخه نهایی، از شما درخواست میشود با حساب کاربری مایکروسافت خود وارد شوید و تنها در این صورت است که میتوانید اسناد خود را ویرایش، ذخیره یا پرینت کنید. خوشبختانه همه اپلیکیشنهای مجموعه آفیس برای تبلتهای اندرویدی رایگان هستند و نیازی به پرداخت هزینهای نیست.
اما اگر دوست دارید اپلیکیشنهای مجموعه آفیس را روی تبلتهایی با نمایشگر ۱۰.۱ اینچ یا بزرگتر اجرا کنید، مجبورید هر ماه ۶.۹۹ دلار برای عضویت آفیس ۳۶۵ بپردازید. با داشتن این عضویت شما از ویژگیهای بیشتری همچون بررسی تغییرات به وجود آمده در اسناد ورد و دریافت "Presenter View" در برنامه پاورپوینت برخوردار خواهید بود. همچنین میتوانید تمام مقالات خود را در بین دستگاههای مختلف سینک کنید.
همه اپلیکیشنهای آفیس دارای یک صفحه خانگی شبیه به هم هستند. اسنادی که قبلا باز شده در ستون سمت چپ قرار میگیرد، در حالی که قالبهای متعدد برای شروع یک مقاله تازه در سمت راست جای گرفته است. در پایین ستون سمت چپ لینکی وجود دارد که به وسیله آن میتوانید یک سند دیگر را باز کنید. همچنین شما میتوانید فایلهای خود را در دستگاه محلی ذخیره کنید یا اینکه در حساب کاربری OneDrive مایکروسافت قرار دهید. ذخیره در SharePoint و سینک با دراپباکس از موارد دیگر بایگانی اسناد است.
خوشبخاتانه هر سه اپلیکیشن ورد، پاورپوینت و اکسل به خوبی با محیط لمسی تبلتها هماهنگ شدهاند و باگ جدی در زمان اجرا و کار کردن این برنامهها شما را دچار دردسر نخواهد کرد. مایکروسافت گفته که نسخه پیشنمایش این اپلیکیشنهای مجموعه آفیس بیشتر از ۲۵۰/۰۰۰ بار در ۱۱۰ کشور با ۳۳ زبان مختلف دانلود شدهاند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#292
Posted: 30 Jan 2015 13:24
گزارش مالی کوالکام در سهماهه چهارم 2014 و از دست دادن پرچمدار یک مشتری بزرگ
کوالکام در حال از دست دادن جایگاه خود در یکی از مهمترین اردوگاههای بازار گوشیهای هوشمند است. کوالکام امروز نقشهی راه سال 2015 خود را عمومی کرد و در همین حین اعلام کرد که انتظار دارد یکی از مشتریان بزرگ این شرکت، استفاده از اسنپدراگون 810 را در پرچمدار خود کنار بگذارد.
این خبر تنها چند روز پس از گزارش بلومبرگ مبنی بر تصمیم سامسونگ برای رها کردن اسنپدراگون 810 بدست آمده است. تصور میشود سامسونگ در پرچمدار گلکسی اس 6 که انتظار میرود در کنگره جهانی موبایل بارسلون معرفی شود، تنها از چیپهای اکسینوس ساخت خود برای تمامی بازارها بهره برده و استفاده از چیپ کوالکام را در پرچمدار خود کنار بگذارد. به گزارش بلومبرگ، این تصمیم سامسونگ بر اثر نتایج آزمایشهای این کمپانی بر اسنپدراگون 810 اتخاذ شده که نمایانگر مشکل داغ شدن بیش از حد این چیپ بوده است.
مشکل داغ شدن چیپ جدید کوالکام طی چند هفتهی گذشته در قالب شایعههای مختلف در جریان بوده است. اکنون گزارش جدید کوالکام، مدرک محکمی برای این ادعاست که در گلکسی اس 6 خبری از چیپ اسنپدراگون 810 نخواهد بود. البته هنوز مشخص نیست که با چیپ مودم این کمپانی نیز به گونهی مشابهی برخورد خواهد شد یا این قطعه همچنان در محصول پرچمدار سامسونگ جای خواهد گرفت. سامسونگ در تلاش است همانگونه که در بازار حافظههای رم و نمایشگرها سهم بزرگی دارد، چیپهای پردازشی اختصاصی خود را نیز بعنوان رقیب مهمی در مقابل کوالکام قرار دهد. چیپهای اکسینوس این شرکت سالهاست که در حال توسعه و رفع عیب بوده و اکنون با توجه به مشکل احتمالی چیپ کوالکام با پرچمدار جدید سامسونگ، این فرصت برای کمپانی کرهای فراهم آمده تا ساختهی دست خود را به شکل گستردهتری در معرض آزمایش قرار دهد. نتیجهی این مسئله هرچه که باشد، موجب ایجاد رقابت بیشتر در بازار رو به یکنواختی دستگاههای هوشمند خواهد شد.
قیمت سهام کوالکام بعنوان بزرگترین تولیدکنندهی چیپهای موبایل، تنها طی چند ساعت از اعلام این مساله با کاهش 8 درصدی، به رقم 65.22 دلار سقوط کرد که در 52 هفتهی گذشته بیسابقه بوده است. این در حالی است که کوالکام با گزارش مالی سهماههی نخست 2015 خود از پیشبینیها فراتر رفته و درآمد خوبی را نصیب سهامداران خود کرده است. این امر، نقش بزرگ دستگاههای سامسونگ در کسب و کار کوالکام را نمایان میسازد.
مقام اجرایی کوالکام طی جلسهای که با تحلیلگران داشت به شدت از چیپ 810 این کمپانی دفاع کرد و گفت بجز موردی که توسط یک مشتری خاص (احتمالا اشاره به سامسونگ) مطرح شد، هیچ نگرانی و مسالهای در طراحی این چیپ وجود نداشته است. وی در ادامه اعلام کرد که اسنپدراگون 810 در بیش از 60 دستگاه که بزودی معرفی و روانهی بازار خواهند شد حضور خواهد داشت. این چیپ هماکنون توسط LG G Flex 2 و Xiaomi Mi Note Pro مورد استفاده قرار گرفته است. الجی نیز در واکنش به خبری مبنی بر بهینهسازی اختصاصی چیپ 810 کوالکام برای پرچمدار سامسونگ ضمن موضعگیری در این خصوص، اعلام کرده بود که از کوالکام شکایت خواهد کرد. استیون مولنکوف، مدیرعامل کوالکام طی این جلسه گفت:
این دستگاه به همان شکلی کار میکند که ما از آن انتظار داشتیم و طراحیهای صورت گرفته نیز گواهی بر این مدعاست. اگر به تمامی طراحیهای صورت گرفته [بر مبنای این چیپ] که بیش از 60 مورد است نگاه کنید، اصولا اسنپدراگون 810 در تمامی آنها که به اکوسیستمهای متنوعی نیز مربوط هستند موفق عمل کرده است. بنابراین ما بسیار از عملکرد این چیپ رضایت داریم.
مولنکوف همچنین اعلام کرد که کوالکام تصمیم دارد برای اسنپدراگون بعدی، بجای بهره گرفتن از لیسانس طراحی ARM، به استفاده از پردازندههای سفارشی Krait خود بازگردد تا در خصوص ارائهی عملکرد متفاوت از رقبا اطمینان حاصل شود. کوالکام در ساخت اسنپدراگون 810 از طراحی ARM استفاده کرد تا از ورود به موقع و سریع این چیپ با فناوری پردازش 64 بیتی به بازار اطمینان یابد.
کوالکام طی سال گذشته، مسیر دشوار و ناهمواری را طی کرده و زنجیرهای از خبرهای منفی همواره بر دوش نتایج فصلی این شرکت و سهام آن سنگینی کرده است. این شرکت در کشور چین با یک تحقیقات ضدانحصاری بلند مدت روبرو شد و در هفتهی گذشته نیز اعلام کرد که ممکن است بخشی از کسب و کار خود را از سوی سامسونگ یعنی بزرگترین تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند در دنیا از دست بدهد. کوالکام افزون بر این، در شرایطی قرار گرفته که اکنون پس از تصاحب بازار بالا رده، مجبور است با چالشهای ایجاد شده از سوی رقبای تازه نفسی نظیر اینتل، مدیاتک و مارول روبرو شده و با آنها به رقابت بپردازد.
با وجود این دشواریها، کوالکام همچنان موقعیت قدرتمند خود را در بازار چیپهای موبایل حفظ کرده تا سلطهی این کمپانی به سادگی متزلزل نشود. چیپهای این شرکت تقریبا در تمامی پرچمدارهای اصلی بازار از جمله آیفون 6 اپل و گلکسی نوت 4 سامسونگ مورد استفاده قرار گرفته است. به استناد موسسه گارتنر، تکنولوژی پیشرفته ساخت پردازندههای موبایل این شرکت که وظایف پردازشی را به بهترین نحو به اجرا میرساند و چیپهای رادیویی آن که دستگاهها را به شبکههای بیسیم متصل میکند موجب شده کوالکام کنترل 40 درصد از چیپهای بازار موبایل را در سال 2013 در اختیار خود داشته باشد؛ آماری که از مجموع سهم 8 تولیدکنندهی بعدی بالاتر است.
کوالکام در کنار از دست دادن یک مشتری بزرگ، سیاستهای قیمتگذاری رقابتی در چین را نیز بعنوان یک بد شانسی در نظر میگیرد که موجب شده چیپهای مودم این شرکت، بخش بیشتری از فروش کلی کوالکام را به خود اختصاص داده و سهم چیپهای گرانقیمت مجتمع این کمپانی با کاهش روبرو شود. چیپهای مجتمع کوالکام، شامل واحد پردازش مرکزی، واحد پردازش گرافیکی و نیز مودم ارتباط رادیویی است. قیمتهای رقابتی ارائه شده از سوی تولیدکنندگان چینی و لزوم رقابت با آنها، موجب اینگونه تصمیمگیریها از سوی تولیدکنندگان برتر بازار شده که یکی از مهمترین نمونههای آن کمپانی اپل است. اپل تنها از مودم ساخت کوالکام استفاده میکند و طراحی چیپ اصلی را خود بر عهده گرفته است.
اکنون کوالکام به انتظار نشسته تا شاهد کاهش 7 تا 13 درصدی سود هر سهم در سال 2015 باشد. چشمانداز درآمدی کوالکام نیز با کاهش 800 میلیونی، به 26 تا 28 میلیارد دلار رسیده است. کوالکام در مراسم روز پنجشنبهی خود خبر از درآمد خالص 2 میلیارد دلاری برای سهماههی نهایی 2014 داد که به معنای رقم 1.17 دلار در ازای هر سهم است. رقم مربوط به مدت زمان مشابه سال پیش از آن، 1.9 میلیارد یا 1.09 دلار در ازای هر سهم بود که نمایانگر رشد جزئی درآمد این کمپانی است. سود هر سهم کوالکام با حذف تعدادی از آیتمهای خاص، از 1.26 دلار به 1.34 دلار افزایش یافته و درآمد کلی این شرکت نیز با رشد 7 درصدی، رقم 7.1 میلیارد دلار را بدست میدهد.
تحلیلگران عقیده دارند پس از تعدیل سود، با رقم 1.25 دلار در ازای هر سهم برای کوالکام روبرو خواهیم شد و رقم فروش نیز به 6.94 میلیارد دلار خواهد رسید. بخش تجهیزات و خدمات کوالکام که در بر گیرندهی فروش چیپستها نیز هست، از رشد 12 درصدی درآمدهای خود و رسیدن به رقم 5.2 میلیارد دلار خبر داده است. در حالی که درآمدهای ناشی از اعطای حق امتیاز، با کاهش 4 درصدی به 1.9 میلیارد دلار رسیده است.
کسب و کار سرشار از سود اعطای حق امتیاز کوالکام، در کشور چین از نوامبر 2013 تحت یک بازرسی ضدانحصاری قرار گرفته است. کشور چین یکی از بزرگترین بازارهای کوالکام به شمار میرود که این مساله مشکلات عدیدهای را برای این شرکت بوجود آورده است. این بازرسی میتواند منجر به هزینهی سنگینی برای کوالکام شده و ممکن است این کمپانی را مجبور به کاهش قیمت امتیازات خود کند. با این حال، بسیاری از تحلیلگران والاستریت حالتهای احتمالی بسیاری برای این شرکت پیشبینی کردهاند؛ بنابراین بهتر است بدترین سناریوی ممکن را ملاک قرار ندهیم.
کوالکام اعلام کرده که این شرکت موفق شده یک نزاع حقوقی که اخیرا درگیر آن شده را با طرف چینی خود حل و فصل کند و پیشرفتهایی نیز در پروندهی ضدانحصاری این کمپانی رخ داده است. نهادهای تنظیمکنندهی ایالات متحده و اروپا نیز به دقت اقدامات کسب و کار کوالکام را زیر نظر دارند؛ اما بیشترین تمرکز در حال حاضر بر مسالهی حقوقی چین قرار دارد که میتواند اثرات بزرگی بر کوالکام داشته باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#293
Posted: 30 Jan 2015 13:26
مایکروسافت برند Acompli را در اندروید و آیاواس به Outlook تغییر داد
مایکروسافت نسخهی کامل Outlook را به پلتفرمهای iOS و اندورید اضافه کرد. اوایل دسامبر سال گذشته میلادی، مایکروسافت سرویس ایمیل Acompli را تصاحب کرد و حالا با تغییر برند این سرویس، آن را تبدیل به نسخه موبایل Outlook کرده است.
سرویس ایمیلی که مایکروسافت در تدارک انتشار آن برای دو پلتفرم اندروید و iOS است، هماکنون به صورت رایگان از طریق اپاستور یا گوگل پلی قابل دانلود و استفاده است. مایکروسافت برنامه دارد اپلیکیشن جدید Outlook را با فواصل زمانی مشخص بروز کند.
جولیا وایت، مدیر عمومی بخش آفیس مایکروسافت در این باره گفته: «ما تا کنون اپلیکیشن خود را بصورت هفتگی بروزرسانی کردهایم و از این پس نیز به این روند ادامه خواهیم داد، بنابراین در مدت زمانی کوتاه تغییراتی را مشاهده خواهید کرد. اپلیکیشن Acompli از این به بعد بروزرسانی نخواهد داشت». در حالی که برخی منتظرند مایکروسافت ادغام یکپارچه سرویس ایمیل Acompli با گوگل درایو و دراپباکس را از بین ببرد، اما این کمپانی تصمیم بر نگه داشتن این دو ویژگی قدرتمند گرفته است. اپلیکیشن Outlook برای موبایل همچون نسخه دسکتاپ دارای دسترسیهای سریع به تقویم، مخاطبین، ایمیلها و فایلها دارد.
یکی از ویژگیهای پرطرفدار در برنامه Acompli توانایی آرشیو یا حذف کردن ایمیلها تنها با سویپ کردن هر ایمیل است. همچنین در این سرویس میتوان برای خواندن ایمیلهای جدید زمانهای یادآوری تنظیم کرد. Outlook برای iOS و اندروید از آفیس ۳۶۵، Exchange، ایمیل یاهو، جیمیل و دیگر توسعه دهندگان بزرگ ایمیل پشتیبانی میکند.
مایکروسافت قصد دارد در آینده اپلیکیشن Outlook برای اندروید و iOS را با تمرکز بر قشر اهل کسب و کار و سازمانی بهینه کند، این گفته را جولیا وایت در مراسم رونمایی این سرویس اعلام کرد و گفت: «ما نسخهای از این برنامه با پشتیبانی از ویژگیهای بسیار مهم برای کسب و کار و افراد مشغول در بخشهای سازمانی نیز منتشر خواهیم کرد».
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#294
Posted: 30 Jan 2015 13:28
اندروید آبنبات چوبی برای اچتیسی وان M8 در ایران منتشر شد
بالاخره پس از انتظار چند ماهه، اچتیسی ساعاتی پس از عرضهی اندروید آبنبات چوبی برای پرچمدار خود، آخرین نسخه از اندروید را برای کاربران ایرانی نیز در دسترس قرار داد.
از ساعاتی پیش، بستهی بروز رسانی اندروید ۵ آبنبات چوبی برای پرچمدار سال گذشتهی اچتیسی منتشر شد. در این بستهی بروز رسانی قابلیتهای اندروید آبنبات چوبی به HTC One M8 اضافه شده و رابط کاربری نیز دستخوش تغییرات ریز و درشتی شده است.
بخش مربوط به نمایش اپلیکیشنهای در حال اجرا تغییر کرده است و شبیه به طراحی متریال دیزان خود اندروید ۵ شده است. مهمترین تغییر دیگر مربوط به بخش اعلانیهها و نمایش میانبرهای سیستمی است که حالا در قالب یک لیست مشترک با طراحی جدید در دسترس قرار دارند. دیگر بخشهای سیستم چندان تغییری نکردهاند و تغییرات آنها عموما محدود و ناچیز هستند. مثلا طراحی الگوی قفل گوشی کمی تغییر کرده است و انیمیشن جذابتری برای آن در نظر گرفته شده است.
ساعاتی پیش جفگوردون، یکی از مدیران اچتیسی با انتشار توئیتی اعلام کرد که اندروید آبنبات چوبی بزودی برای کاربران اروپایی این گوشیهوشمند منتشر خواهد شد. ساعاتی پس از انتشار این خبر، کاربران اروپایی آخرین نسخه از اندروید آبنبات چوبی را در قالب یک بروزرسانی بر گوشیهوشمند خود دریافت کردند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ویرایش شده توسط: pixy_666
ارسالها: 12930
#295
Posted: 30 Jan 2015 13:30
اچتیسی برای فروش گوشیهایهوشمندش از شیائومی الگو میگیرد
بسیاری از تحلیلگران یکی از رموز موفقیت شیائومی را فروشهای برقآسای این کمپانی عنوان میکنند. حال اچتیسی خبر از راهاندازی فروش ۲۴ ساعتهی گوشیهایهوشمند خود داده است.
یکی از سیاستهای شیائومی در فروش گوشیهایهوشمند خود، اصطلاحا گرسنگی بازار خوانده میشود. این کمپانی با عرضه نکردن گوشیهایهوشمند خود به بازار از طریق فروشگاههای فیزیکی، آنها را از طریق اینترنت میفروشد و از اینرو شاهد فروش چندین هزار دستگاهی این تولیدکننده تنها در کسری از ثانیه هستیم. بسیاری از کارشناسان در پیش گرفتن چنین سیاستی را بسیار کاربردی و راهگشا خواندهاند، بطوریکه سایر کمپانیها نیز درصدد در پیش گرفتن چنین سیستمی برای فروش محصولات خود هستند.
اچتیسی امروز اعلام کرده که در آیندهی نزدیک سیستم فروش اینترنتی ۲۴ ساعتهی خود را در تایوان راهاندازی خواهد کرد. در پیش گرفتن چنین سیاستی برای فروش محصولات دقیقا مشابه روشی است که در حال حاضر شیائومی از آن استفاده میکند. براساس اطلاعات ارائه شده توسط اچتیسی، این کمپانی فروشگاه خود را در چهارم فوریه سال جاری میلادی خواهد گشود. اچتیسی ابتدا دو نمونه از گوشیهایهوشمندش را با عنوان دیزایر ۸۱۶جی و ۶۲۶جی در این فروشگاه به فروش خواهد رساند. اندی تانگ، مدیر اچتیسی در آسیای شمالی اعلام کرده تا دسامبر سال جاری میلادی، اچتیسی شماری از محصولات پایینردهی خود را از طریق این فروشگاه به فروش خواهد رساند. اچتیسی تصمیم ندارد تا رابطهی خود را با اپراتورها و کانالهای فروش خود قطع کند و تنها ۱۰ درصد از فروش گوشیهایهوشمند خود در کشور تایوان را بصورت آنلاین انجام خواهند داد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#296
Posted: 30 Jan 2015 13:35
عملکرد بازار گوشیهای هوشمند در سال 2014: اندروید از مرز 1 میلیارد دستگاه عرضه شده در سال گذشت
با بدست آمدن اعداد و ارقام بازار گوشیهای هوشمند از تولیدکنندگان بزرگ این صنعت نظیر اپل و سامسونگ، تحلیلگران Strategy Analytics، آخرین آمار خود را در خصوص عملکرد کلی بازار گوشیهای هوشمند در سهماههی نهایی سال 2014 میلادی و نیز کل سال منتشر کردهاند. در کوتاهترین حالت ممکن میتوان گفت سال 2014، یکی از سالهای مهم بازار گوشیهای هوشمند بوده است.
در سطح جهان، اکنون از رقم 1 میلیارد گوشیهوشمند عرضه شده به بازار طی یک سال گذر کردهایم. طی سال 2014، حدود 1.28 میلیارد گوشی هوشمند از سوی سازندگان به خردهفروشیها و اپراتورها ارسال شده که در این میان دستگاههای مبتنی بر سیستمعامل اندروید همچنان به یکهتازی خود ادامه میدهند. اندروید به تنهایی مسئول بیش از 1 میلیارد گوشی عرضه شده به بازار بوده که نمایانگر سلطهی بی چون و چرای این ربات سبز بر بازار گوشیهای هوشمند است.
این آمار باعث میشود سیستمعامل اندروید، اولین پلتفرمی باشد که موفق شده آمار عرضهی خود را از مرز 1 میلیارد دستگاه عبور دهد و در مجموع، 81 درصد از بازار گوشیهای هوشمند را تحت سیطرهی خود بگیرد. در همین حین، اپل 15 درصد از بازار را طی سال 2014 در اختیار گرفته و در مجموع موفق به عرضهی 193 میلیون دستگاه گوشی هوشمند شده است.
Strategy Analytics مشخص نکرده که در این گزارش، کدام برندها جایگاه نخست و نیز جایگاههای پس از آن را به خود اختصاص دادهاند، اما بر اساس برخی تحقیقهایی که پیشتر صورت گرفته، اپل هماکنون در نزدیکی تنگاتنگ با سامسونگ در یک سطح قرار گرفتهاند. هر دو کمپانی اپل و سامسونگ طی سهماههی منتهی به سال 2015، حدود 74.5 میلیون واحد دستگاه روانهی بازار کرده و سهمی 19.6 درصدی از ارقام کل را به خود اختصاص دادهاند. این آمار، بعنوان پیشرفتی قابل توجه برای اپل در نظر گرفته میشود که به لطف فروش قدرتمند دستگاههای جدید خود و نیز فروش ناشی از قیمتگذاری هوشمندانهی نسلهای قبلی بدست آمده است.
سامسونگ موفق شده در این فصل درآمدی ۴۸.۶ میلیارد دلاری را کسب کند که نتیجهی آن سود عملیاتی ۴.۸۷ میلیارد دلاری بوده است. اگرچه این اعداد از نظر عموم بسیار بزرگ است، اما در مقایسه با آمار سال گذشتهی سامسونگ چندان رضایتبخش نیست. برای مثال میتوان به سود ۷.۵ میلیارد دلاری از درآمدی ۵۴ میلیارد دلاری این شرکت در سال گذشته اشاره کرد. از اینرو درآمد و سود حاصل برای سامسونگ با مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۱ و ۳۵ درصد کاهش یافته است.
از دیگر سو، براساس گزارش منتشر شده از سوی اپل، این کمپانی در سهماههی چهارم سال ۲۰۱۴ میلادی درآمدی ۷۴.۶ میلیارد دلاری داشته که سودِ خارقالعادهی ۱۸ میلیارد دلاری را برای این کمپانی به ارمغان آورده است. در واقع اپل به ازای هر سهم، ۳.۰۶ دلار سود کرده است. در مقایسه با مدت مشابه سال گذشتهی میلادی که طی آن اپل ۵۷.۶ میلیارد درآمد و ۱۳.۱ میلیارد سود داشت، شاهد رشد فوقالعادهای هستیم.
در قیاس با سال 2013، درصد فروش کلی پلتفرم اندروید با ۳ درصد رشد مواجه بوده در حالی که اپل شاهد کاهش ۰/۵ درصدی سهم خود است. این در حالی است که مایکروسافت، تفاوت بسیار اندکی در سهم بازار خود دیده و همچنان ۳ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است؛ البته آمار مایکروسافت نیز در حداقل حالت، در توازن با آمار کلی بوده و نمیتوان با قطعیت، نکتهی منفی از آن استنباط کرد. از نظر تعداد دستگاهها نیز مجموع واحدهای فروخته شدهی مبتنی بر سیستمعامل ویندوز طی سال 2014، کمتر از ۳۹ میلیون دستگاه بوده که در قیاس با سال گذشته، ۳ میلیون دستگاه رشد داشته است.
با تمرکز بیشتر بر سهماههی چهارم سال 2014، میتوان مشاهده کرد که مدلهای جدید آیفون اپل که به این کمپانی برای دستیابی به ارقام رکوردشکن کمک کردهاند، اثر بزرگی بر تجارت این شرکت و نیز کل بازار داشته است. فروش خیرهکنندهی این دستگاهها موجب سود سرسامآور 18.04 میلیارد دلاری برای اپل شده است. 74.5 میلیون آیفون فروخته شده توسط اپل در سهماههی منتهی به سال 2015، نشاندهندهی رشد 23.5 میلیون دستگاه در قیاس با مدت مشابه سال گذشته است. آنچه برای اپل طی این فصل حاصل شده، دستاورد چشمگیری محسوب میشود. نایل ماوستون، مدیرعامل موسسهی Strategy Analytics میگوید:
پلتفرم iOS اپل در حال حاضر همچنان تنها تهدید جدی برای اندروید باقی میماند. این پلتفرم طی سال 2014 در سطح جهان 192.7 میلیون دستگاه عرضه کرده و سهمی 15 درصدی از بازار را در اختیار خود درآورده است. عرضهی مدلهای آیفون 6 و آیفون 6 پلاس موجب تقویت رشد اپل شده و طراحی باکیفیت آنها با صفحهنمایش بزرگتر، موجب جذب سریع قشر مصرفکنندگان ثروتمند شده است.
با رشد عمومی که هماکنون در بازارهای نوظهور و در حال توسعه شاهد هستیم، تمرکز اصلی در آینده نیز بصورت کلی بر روی بازارهایی نظیر آسیا و برزیل باقی خواهد ماند. با توجه به اینکه بازارهای بالغ نظیر ایالات متحده و اروپا هماکنون به مرحلهی اشباع رسیده و رقابت در آنها تشدید شده، رشد این بازارها سرعت کمتری در مقایسه با بازارهای نوظهور و در حال توسعه خواهد داشت. لیندا سوی، یکی دیگر از مدیران Strategy Analytics در این خصوص میگوید:
عرضهی جهانی گوشیهای هوشمند در سال 2014، با افزایش 30 درصدی روبرو بوده که موجب شده در قیاس با سال 2013 که شاهد عرضهی 1 میلیارد دستگاه بودیم، اکنون آمار 1.3 میلیارد دستگاه را برای این سال در اختیار داشته باشیم. بازارهای در حال توسعه نظیر چین و مالزی عامل اصلی رشد این صنعت در سال گذشته بودهاند و انتظار میرود در سال 2015 نیز همین بازارها همچنان به هدایت بازار جهانی ادامه دهند.
این بخش از بازار دقیقا همان ناحیهای است که مایکروسافت هنوز در تسخیر آن ناتوان بوده و بیشترین امید را نیز در همین بازارها خواهد داشت.
پلتفرم ویندوز مایکروسافت موفق شده بر حوزهی رایانههای شخصی سلطه یابد اما همچنان برای کسب سهم در بازار گوشیهای هوشمند در حال تقلا است. مایکروسافت هنوز از نبود شرکای سختافزاری بزرگ رنج میبرد و حضور این شرکت در بازارهای مهمی نظیر چین همچنان اندک باقی میماند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#297
Posted: 30 Jan 2015 13:37
پرچمدار مبتنی بر ویندوز 10 مایکروسافت بزودی معرفی خواهد شد
یکی از وبسایتهای چینی که منابع نزدیکی در مایکروسافت دارد گزارش کرده که بزودی شاهد معرفی دستگاههای جدید مبتنی بر پلتفرم ویندوز فون 8.1 و نیز یک بالاردهی مجهز به ویندوز 10 خواهیم بود.
همانطور که انتظار میرود، این منبع نیز گزارش کرده که دستگاههای جدید مبتنی بر ویندوز فون 8.1 بوده و در کنگره جهانی موبایل 2015 در شهر بارسلون اسپانیا معرفی خواهد شد. تصور میشود این دستگاهها اغلب در بخش میانرده و پایینردهی بازار قرار گیرند و اگرچه منبع چینی خبر در خصوص مدلهای مورد انتظار سخنی به میان نیاورده، اما تصور میکنیم یکی از این دستگاهها، Lumia 1330 باشد که هماکنون نیز شایعات زیادی در خصوص آن بدست آمده است. افزون بر این، شایعاتی نیز در خصوص وجود یک مدل ارزانتر با عنوان Lumia 830 وجود دارد. تصور میشود این مدل، به دوربین Pureview ارزانتر و حافظهی ذخیرهسازی کمتر مجهز باشد.
خبر هیجانانگیزتر این است که گفته میشود مایکروسافت تصمیم دارد در فاصلهی ماه می تا ژوئن امسال، از یک دستگاه پرچمدار مجهز به ویندوز 10 رونمایی کند که بسیار زودتر از شایعات قبلی است. این در حالی است که تصورات پیشین، خبر از معرفی چنین دستگاهی در ماه آگوست میداد. یکی دیگر از منابع همچنین مدعی شده که این پرچمدار، به خصوصیت 3D Touch مجهز خواهد بود و شایعهی ورود گوشی مبتنی بر ویندوز 10 مایکروسافت در سهماهه ی دوم 2015 به بازار را نیز تایید میکند.
با وجود اینکه این شایعه تا کنون بارها مطرح شده و هماکنون نیز شاهد اجرای ویندوز 10 از سوی مایکروسافت بر روی گوشیهای هوشمند بودهایم، تصور میکنیم این دستگاه تا اواخر تابستان معرفی و عرضه نخواهد شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#298
Posted: 30 Jan 2015 13:52
وانپلاس سیستمعامل خود را با نام OxygenOS منتشر میکند
وانپلاس برای معرفی سیستمعامل جدید خود در ۲۳ بهمن ماه برنامهریزی کرده است. این کمپانی که از رام سایانوژن در گوشیهایهوشمند قبلی خود استفاده میکرد، حال درصدد مهاجرت به رام جدیدی با عنوان OxygenOS است.
وانپلاس دیروز با انتشار تصویری که شامل نمایی از جدول تناوبی عناصر بود، وعدهی انتشار رام اختصاصی خود را در تاریخ ۲۳ بهمن ماه داد. کمپنی چینی پیش از این نیز وعدههایی را در مورد تولید یک رام اختصاصی داده بود.
براساس اطلاعات ارائه شده توسط وانپلاس، این رام پرقدرت و قابل شخصیسازی بوده و ویژگیهای غیرضروری در آن کنار گذاشته شدهاند. ماه گذشته وانپلاس با اعلام اینکه درصدد انتشار رام اختصاصی خود است، مسابقهای را برای انتخاب یک نام برای این رام شکل داد. پس از آنکه سایانوژن قراردادی را با کمپانی میکرومکس بهمنظور تهیه رام گوشیهای ارزانقیمت این کمپانی به امضا رساند، از اینرو گوشیهوشمند وان که از رام سایانوژن استفاده میکنند، برای فروش در هند با مشکلاتی روبرو شدند.
انتظار میرود سیستمعامل اکسیژن نیز بر پایهی اندروید بنا شود.
نصب و استفاده از رام اکسیژن برای کاربران گوشیهایهوشمند وان کمپانی اختیاری است. فردی که نام اکسیژن را برای این رام پیشنهاد داده، با یک جت اختصاصی راهی شنزن چین شده و یک دستگاه گوشیهوشمند وان مشکی با حافظهی داخلی ۶۴ گیگابایتی نیز هدیه خواهد گرفت.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#299
Posted: 31 Jan 2015 00:32
چرا کاهش فروش آیپد را میتوان یک موفقیت برای اپل تلقی کرد؟
اپل در یک سال اخیر با مشکلی به نام کاهش فروش آیپد دست به گریبان است. بسیاری از منتقدان و کارشناسان کاهش فروش آیپد را مربوط به کاهش جذابیت این تبلت میدانند، اما باید روی دیگر سکه را نیز دید. شاید آیپدهای اپل به اندازهای کاربردی هستند، که گذشت یک یا دو سال از عمرشان کاربر را مجاب به تعویض با نمونهی جدیدتر نمیکند.
با نگاهی به گزارشهای مالی اپل در یک سال اخیر میتوان دید که علیرغم افزایش آمار فروش سایر محصولات اپل، آیپد سیر نزولی در پیش گرفته و تعداد آیپدهای فروخته شده توسط این کمپانی رفتهرفته کمتر از پیش میشود. براساس آخرین گزارش مالی منتشر شده توسط این کمپانی، اپل در سهماههی منتهی به سال نوی میلادی، ۲۰ میلیون دستگاه ایپد فروخته است. اپل در سال ۲۰۱۴ میلادی کاهشی چهار درصدی را در فروش آیپدها تجربه کرده است. آمار فروش آیپد نشان از این دارد که اپل در سهماههی چهارم ۲۰۱۴ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهشی ۱۸ درصدی را به خود دیده است. بسیاری از کارشناسان عدم ارائهی محصولی جذاب توسط اپل را عامل اصلی کاهش فروش آیپد میخوانند، اما چرا نباید روی دیگر سکه را دید؟
شاید آیپدهای اپل به اندازهای خوب و کاربردی هستند که کاربران علیرغم گذشت یک یا دو سال از زمان تولیدشان، نیازی به تعویض تبلتهای خود با نمونههای جدیدتر نمیبینند.
هرچند فروش آیپدها روند نزولی دارد، اما آمار استفاده از آیپدهای اپل رو به فزونی است. کاربران با استفاده از آیپدها مطالعه میکنند، تلویزیونهای اینترنتی را تماشا میکنند و در اینترنت به گشت و گذار میپردازند و این موضوعی است که نمیتوان در آمارهای مربوط به فروش آن را دید. شاید منظور از موفقیت یک محصول، موقعیتی باشد که اپل برای آیپد خود خلق کرده است.
شاید از خود بپرسید که آیفونهای اپل نیز به اندازهی آیپدهایش خوب است، اما چرا کاربران هر ساله آیفونهای خود را با نمونهی جدیدتر عوض میکنند؟ پاسخ سوال در طراحی آیپد نهفته است. بسیاری آیپد را آیفون بزرگ خطاب میکنند، اما مساله اینجا است که آیفون بزرگ دوام بیشتری در مقایسه با آیفون دارد.
باتری آیپد پس از گذشت زمان نیز همچنان بازدهی خود را حفظ میکند
یکی از مواردی که تعویض آیفون را به یک موضوع اجباری تبدیل میکند، باتری است. در صورتی که از یک آیفون برای دو سال متمادی استفاده کنید، بهدلیل خاصیت فساد لیتیوم، باتری قابلیت شارژ اولیه خود را از دست میدهد و از اینرو ناخواسته کاربران به سمت تعویض گوشیهوشمند خود در پایان قرارداد دو سالهی خود میروند. اما آیپدهای اپل از باتریهای غول پیکری بهره میبرند که سایز آن ۶ برابر آیفون است. هرچند آیپد سایز بزرگتری دارد، اما آیپدها همچون آیفون بصورت مداوم برای انجام مکالمات، ارسال پیامها و موارد دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرند و صفحهی نمایش آیپد نیز در حالت استندبای انرژی چندانی استفاده نمیکند، که این موضوع لزوم تعویض آیپد پس از چند سال را به دلیل کاهش عملکرد باتری، کم رنگ میکند، بطوریکه آیپدها را میتوان بدون نیاز به شارژ و استفادهی چند ساعت در روز، برای چند روز بدون شارژ مورد استفاده قرار داد.
سایز آیپد، شانس آسیب دیدن این تبلت همچون آیفون را کاهش داده است
آمار مربوط به سقوط گوشیهایهوشمند در مقابل تبلتها بسیار بیشتر است. شاید در دور و اطراف خود نیز دوستانی دارید که تجربهی آسیب دیدن گوشیهوشمند را به دلیل سقوط از ارتفاع داشته باشند؛ اما افرادی که این موضوع برای تبلت آنها رخ داده باشد، بسیار کمتر است. تفاوت فاحش آمار آسیب دیدن گوشیهایهوشمند در مقابل تبلتها نیز ناشی از میزان استفاده است. مطمئنا کاربران آیفون گوشی خود را روزی چندین بار چک میکنند و این گجت را همیشه و در هر مکانی با خود به همراه دارند، اما این موضوع برای آیپد صادق نیست.
استفاده از آیپد به دلیل اینکه این گجت از نظر اندازه بزرگ است، با یک دست ممکن نیست و از اینرو کاربران این گجت را با استفاده از دو دست خود استفاده میکنند که این موضوع احتمال سقوط آیپد را نیز بسیار کاهش میدهد.
قدرت آیپد برای انجام کارهای روزمره کافی است
احتمالا تاکنون حداقل برای یکبار کنفرانسهای زندهی اپل را تعقیب کردهاید. در صورتی که توجه کرده باشید، اپل در صورت معرفی یک محصول سختافزاری جدید، ارتقاء سختافزاری محصول خود را در مقایسه با محصولات پیشین در قالب نمودارهایی نمایش میدهد که هدف از آن تشریح افزایش قابلیتهای پردازشی محصول جدید است. برای مثال میتوان به آخرین نسل از آیپد پرداخت که با پردازندهی بهینه شدهای روانهی بازار شده است. اما به واقع بسیاری از کاربران با آیپد خود چه کارهایی را انجام میدهند؟ تماشای تلویزیونهای اینترنتی، تماشای فیلم، مطالعه، وبگردی و چک کردن ایمیلها که غالبا قدرت سختافزاری چندان زیاد و بروزشدهای را طلب نمیکند. تنها حوزهای که قابلیت به چالش کشیدن قدرت سختافزاری آیپد را دارد، بازیهای ویدئویی است. یقینا اکثر دارندگان آیپدهای اپل از یک گوشیهوشمند نیز استفاده میکنند و با توجه به ماهیت گوشیهوشمند که بیشتر از تبلتها همراه کاربر است، نصب بازی روی گوشیهوشمند نیز کاربردیتر و بهتر است. پس در نتیجه نمیتوان بازی را نیز به عامل مهمی برای تعویض آیپد عنوان کرد.
علیرغم کاهش فروش، این یک ویژگی خوب است
در یک سال اخیر گزارشها و مقالات بسیاری در باب کاهش میزان خرید آیپدهای اپل منتشر شده است و بسیاری این موضوع را با کاهش جذابیت آیپدها مرتبط میدانند، اما نکته اینجا است که کاربران از ارائهی آیپدهای جدید به وجد نمیآیند، چراکه برنامهای برای تعویض نمونهی قدیمیتر خود ندارند. این نکتهای است که در مورد تبلتهای اندرویدی نیز صادق است. تبلتها از نظر ظاهری نیز مشکلی ندارند تا در نسلهای جدیدتر حل شده باشد، به بیان بهتر، تبلتها از نظر ظاهری نیاز به اضافه شدن فاکتور جدیدی ندارند.
علیرغم همهی موارد ذکر شده، والاستریت همچنان این موضوع را به عنوان نکتهای منفی در کارنامهی اپل میبیند. در نتیجه باید کاهش فروش آیپد را بهدلیل طول عمر بالای این محصول بدانیم که لزوم تعویض نسخههای قدیمی را با نسخهی جدیدتر کمرنگ میکند. آیپد را باید به چشم تلویزیون، یخچال یا سایر لوازم الکترونیک بنگریم، نه گوشیهایهوشمند و آیفونهایی که هر سال مرزهای جدیدی از فروش را در مینوردند. مطمئنا اپل در سال ۲۰۱۵ نیز میلیون دستگاه آیپد خواهد فروخت، اما این میزان از فروش سهامداران را راضی نخواهد کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#300
Posted: 31 Jan 2015 00:34
آیفونهای 6، موفقترین اعضای خانواده اپل در جذب کاربران اندرویدی
آیفونهای غول پیکر اپل با صفحه نمایشهای 4.7 اینچی و 5.5 اینچی خود موفق شدند تا بیشتر از هر محصول دیگری از خانواده آیفون, کاربران سیستم عامل اندروید را محسور و به سمت خود بکشانند. این آماری است که تیم کوک در آخرین کنفرانس این شرکت برای اعلام سود بیسابقه اپل در چند ماهه گذشته اعلام کرده است.
آمار موفقیتهایی که اپل با دو محصول جدید خانواده آیفون, یعنی آیفون 6 و آیفون 6 پلاس به دست آورده, تنها در میزان فروش خیره کننده 74.5 میلیون دستگاه در سه ماههی چهارم ۲۰۱۴ ختم نمیشود. در کنار این میزان فروش قابل توجه, آیفونهای جدید اپل بیشتر از محصولات نسل گذشتهی این شرکت در جذب کاربران اندرویدی به اکوسیستم اپل موفق بودهاند.
تیم کوک در کنفرانس خبری که سه شنبهی گذشته برگزار شد, ضمن اشاره به اینکه تنها بخش کوچکی از خریداران آیفون 6 و 6 پلاس,کسانی هستند که پیش از این از مشتریان آیفون بودهاند, خاطرنشان کرد که غالب مشتریان این دو محصول, در واقع کاربرانی هستند که به تازگی به جمع اپلیها اضافه شدهاند و بدون شک بخشی از این کاربران تازه, مشتریان قبلی اندروید هستند.
میزان جابجایی کاربران از اندروید به آیفون نسبت به چند نسل قبلی یعنی آیفون 4s, آیفون 5, آیفون 5 و C آیفون 5S بیشترین مقدار خود را تجربه کرده است.»
تیم کوک همچنین ضمن اشاره به این موضوع که هنوز اطلاعات دقیقی از میزان کاربرانی که از اندروید مهاجرت کردهاند در دست نیست, گفت:
ما هنوز تحقیقات خود را در رابطه با تمامی کاربران آیفون که در سه ماهه پایانی سال اقدام به خرید آیفون جدید کردهاند, تکمیل نکردهایم ولی در مجموع, همانطور که قبلا اشاره کردم, ما مشتریان جدیدی را امسال به جمع خود اضافه کردهایم که در این میان میزان مهاجرت افرادی که قبلا مشتری اندروید بودهاند, نیز نسبت به سه نسل گذشته, افزایش یافته است.
مدیرعامل اپل، همچنین ضمن نمایش رضایت و هیجان خود از اضافه شدن کاربران تازه به اکوسیستم اپل گفت که نسبت به آینده بسیار خوشبین و هیجان زده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟