ارسالها: 12930
#301
Posted: 31 Jan 2015 00:38
آیا جی ۴ الجی به صفحهنمایش 3K مجهز میشود؟
به تازگی نام الجی جی ۴ (LG-VS999) در یک سند فاش شده مشاهده شده که البته مسالهی جالب در خصوص این اتفاق، وجود عدد 2880 در 1620 بعنوان رزولوشن نمایشگر این دستگاه است.
با در نظر گرفتن اینکه نسخهی مربوط به اپراتور ورایزون الجی جی۳ با شماره مدل LG-VS985 عرضه شد، تصور میشود مدل فاش شده نیز برای همین اپراتور ارائه شده باشد. حال نکتهی جالب توجه این است که مدل مخصوص اپراتور AT&T این دستگاه (LG-H810)، چند روز پیش با رزولوشن 2560 در 1440 نمایان شده است.
بنابراین در حال حاضر با دو حالت احتمالی بیشتر مواجه نخواهیم بود؛ یا قرار است ورایزون نسخهی بهتری و با رزولوشن بالاتر جی ۴ را در مقایسه با AT&T دریافت کند، یا به کلی این سند ساختگی است. احتمالا تا ماه می شاهد معرفی نسخهی جدید پرچمدار الجی موسوم به جی ۴ نخواهیم بود که زمان کافی برای بکارگیری رزولوشن 3K در نمایشگر این پرچمدار را برای الجی فراهم میکند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#302
Posted: 31 Jan 2015 00:44
مایکروسافت بر روی سایانوژن، سیستمعامل مبتنی بر اندروید سرمایهگذاری میکند
مایکروسافت در حال سرمایهگذاری بر روی یک استارتآپ مشهور برای کاهش قدرت کنترل گوگل بر سیستمعامل اندروید است. سایانوژن مقصد جدید سرمایهگذاری مایکروسافت خواهد بود؛ پروژهای که در حال ایجاد نسخهای مستقل از سیستمعامل اندروید در مقابل چشمان گوگل است.
مایکروسافت بعنوان یک سهامگذار خرد، با پرداخت مبلغی در حدود 70 میلیون دلار به سایانوژن موجب میشود این پروژه، به استارتآپی چندصد میلیون دلاری بدل شود. گفته میشود سرمایهگذاری تامین مالی بر روی سایانوژن ممکن است با ورود سرمایهگذاران استراتژیک دیگری نیز با رشد مواجه شود؛ سرمایهگذارانی که همگی مشتاق کمرنگ شدن کنترل گوگل بر پلتفرم اندروید هستند. در حال حاضر هویت سایر سرمایهگذاران احتمالی در هالهای از ابهام است.
سخنگوی هر دو طرف سایانوژن و مایکروسافت از ارائهی هرگونه اظهار نظر در این خصوص خودداری کردهاند. دلیل اصلی غیرمتعارف بودن این سرمایهگذاری این است که مایکروسافت هماکنون سیستمعامل موبایل مخصوص به خود را در اختیار دارد و تامین مالی یکی از پروژههای پلتفرم رقیب شاید در نگاه اول چندان منطقی به نظر نرسد. اما سیستمعامل ویندوز فون هماکنون تنها 3 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده که شاید نشانهای برای مایکروسافت باشد که اجرای گامهای نامتعارف را نیز در نظر بگیرد.
اندروید از ابتدا بعنوان یک سیستمعامل متنباز توسعه یافته که تولیدکنندگان دستگاههای هوشمند قادر هستند این پلتفرم را با تغییرات مورد نظر خود، بصورت رایگان مورد استفاده قرار دهند. اما طی سالهای اخیر، گوگل تلاش کرده این پلتفرم را بیش از پیش از حالت آزاد/متنباز خارج کرده و آن را به سرویسهای اختصاصی خود وابسته کند. به گونهای که هماکنون تولیدکنندگان ملزم هستند سرویسها و خدمات جستجوی گوگل را بصورت پیشفرض به کاربران خود ارائه کنند. بخش متنباز اندروید هماکنون مدتهاست در مقابل بخشهای انحصاری این سیستمعامل، لنگلنگان حرکت میکند. در صورت سر باز زدن تولیدکنندگان از اجرای سیاستهای گوگل، اجازهی استفاده از سرویسهایی نظیر یوتیوب، گوگل سرچ و نیز میلیونها برنامهی موجود در گوگل پلی بر روی دستگاههای تولیدکننده وجود نخواهد داشت؛ نمونهای که هماکنون در سیستمعامل اندروید محور آمازون نیز شاهدش هستیم.
چنین محدودیتهایی از سوی دیگر، موجب میشود اپلیکیشنهای مشابه سرویسهای گوگل در دستگاههای اندرویدی توان رقابت و توزیع نداشته باشند. این مساله برای مایکروسافت، به معنای محبوبیت و شناخت کمتر سرویس جستجوی بینگ خواهد بود؛ جستجوگری که از جدیترین رقبای گوگل سرچ محسوب میشود. این مساله در خصوص سایر محصولات نرمافزاری مایکروسافت نیز صادق بوده و موجب کاهش رشد آنها میشود.
سایانوژن، نسخهای از سیستمعامل اندروید گوگل را ارائه میکند که از قید و بندهای ذکر شده رهاست. این پروژه که یک استارتآپ 80 نفره است ادعا میکند از ارتشی از 9000 توسعهدهندهی داوطلب برخوردار است که بر روی شاخهی سیستمعامل اندرویدی این شرکت در حال کار هستند.
"ما اندروید را از دست گوگل بیرون خواهیم کشید." این گفتهی کرت مکمستر، مقام ارشد سایانوژن است که طی یک مصاحبه در هفتهی پیش بدست آمد. یک روز پس از این مصاحبه، مکمستر در رویدادی که با حمایت سرویس خبری The Information برگزار شد اعلام کرد که سایانوژن تا کنون 100 میلیون دلار سرمایه جذب کرده است. در گزارش پیشین، این شرکت خبر از جذب سرمایه تا سقف 30 میلیون دلار داده بود. بنابراین میتوان گفت سرمایهگذاری 70 میلیون دلاری مایکروسافت این پروژه را به مرحلهی بالاتری از نظر توان مالی ارتقا داده است. در تلاش برای دریافت اطلاعات بیشتر، سخنگوی سایانوژن درخواست تیمهای خبری را برای پاسخگویی مکمستر در این خصوص رد کرد.
مکمستر اعلام کرده که بیش از 50 میلیون نفر از یکی از نسخههای سیستمعامل مبتنی بر اندروید سایانوژن بهره میبرند که اغلب آنها این پروژه را بعنوان جایگزینی برای سیستمعامل پیشفرض دستگاه خود انتخاب کردهاند. به منظور افزایش شتاب گسترش این سیستمعامل، سایانوژن تصمیم گرفته با تعدادی از تولیدکنندگان سختافزاری وارد معامله شده و آنها را متقاعد به نصب این سیستمعامل بر روی دستگاهها کند. بنا بر اعلام منایع نزدیک به مساله، این استارتآپ به تازگی قراردادی با تولیدکنندهی هندی Micromax امضا کرده که به موجب آن دستگاههای مبتنی بر سایانوژن وارد بازار این کشور خواهد شد و بزودی تعداد بیشتری از این قراردادها با سایر تولیدکنندگان بصورت عمومی اعلام خواهد شد.
یک سیستمعامل سوم در رقابت با اکوسیستمهای گوگل و اپل، میتواند به مایکروسافت برای توزیع بهتر سرویسها و اپلیکیشنهای خود در دنیای گوشیهای هوشمند کمک عمدهای کند. مدیر Rutberg & Co که یک باک سرمایهگذاری با تمرکز بر صنعت موبایل است در این خصوص میگوید:
سایانوژن ممکن است در مقایسه با اکوسیستم موبایل مایکروسافت، شانس بیشتری برای بدل شدن به سومین قطب پلتفرمهای موبایل داشته باشد.
نسخههای مستقل سیستمعامل اندروید هماکنون نیز بصورت گستردهای محبوب هستند که این مساله در بازار بزرگ چین نمود بیشتری دارد؛ دلیل این مساله، دشواریهای پیش روی گوگل برای ورود به این بازار است. به گزارش استراتژی آنالیتیکز، این نسخههای مستقل، در مجموع 37 درصد از کل دستگاههای اندرویدی عرضه شده در سراسر جهان را در سهماههی سوم 2014 به خود اختصاص دادهاند.
تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند و اپراتورهای خدمات بیسیم مشتاقانه در انتظار ظهور یک پلتفرم جدید برای متعادل کردن قدرت رو به رشد گوگل در بازار هستند. پیش از مایکروسافت، سرمایهگذارانی نظیر Benchmark Capital ،Redpoint Ventures ،Andreessen Horowitz و غول شبکهی اجتماعی چین یعنی Tencent بر روی سایانوژن سرمایهگذاری کردهاند. توجه به سایانوژن در حالی روز به روز افزایش مییابد که یکی از بزرگترین شرکای سختافزاری این پلتفرم یعنی وانپلاس که فروش بسیار خوبی را با اولین دستگاههای خود تجربه کرده بود با این استارتآپ به مشکل خورده و تصمیم دارد در دستگاههای بعدی خود، به توسعهی نسخهی اختصاصی جدیدی از اندروید بپردازد.
این چند شاخه شدن هرچند برای گوگل خوشایند نخواهد بود، اما در اصل نمایانگر ماهیت نرمافزارهای متنباز است که مرکزیت آن توسعه و پیشرفت، و نه قدرت سازندهی اصلی است. مدتهاست گوگل با بهره بردن از مزایای متنباز بودن هستهی اندروید، توسعهی این پلتفرم را سرعت بخشیده و اکنون شاید زمان آن فرا رسیده تا اندکی نیز مزهی استقلال پلتفرمهای آزاد و متنباز را بچشد. در نهایت، این جریان به سود پلتفرم اندروید و مصرفکنندهی نهایی خواهد بود. البته باید منتظر ماند و دید تیم سایانوژن تصمیمگیریهای خود را به چه نحو هدایت خواهد کرد. مسلما در صورتی که این تیم نیز کنترلی مشابه آنچه گوگل در اندروید اعمال کرده را این بار با سرویسهایی نظیر آنچه مایکروسافت ارائه میکند تکرار نماید، آیندهی این اکوسیستم جدید نیز چندان خوشایند نخواهد بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#303
Posted: 31 Jan 2015 00:48
قاب محافظ منتسب به آیپد ۱۲ اینچی فاش شد
این روزها اخبار و شایعات بسیاری در رابطه با آیپد جدید اپل منتشر میشود که غالب آنها در رابطه با یک موضوع تفاهم و اشتراک دارند و آن هم تغییر ابعاد آیپد جدید و وجود یک صفحه نمایش ۱۲ یا ۱۲.۹ اینچی در این محصول است. با ما در بررسی شایعه جدیدی که با درز یک تصویر از قاب این تبلت منتشر شده است، همراه شوید.
رسانهی فرانسوی، Nowhereelse روز سه شنبه با انتشار تصویری از قاب محافظ آیپد که ادعا میشود متعلق به آیپد نسل بعدی اپل است، به شایعات پیرامون این محصول که به وجود یک صفحه نمایش ۱۲ آن اشاره دارند، دامن زد.
شکافهای ایجاد شده در چهار گوشه این قاب، از وجود چهار اسپیکر جداگانه در نسل بعدی آیپد که پیش از این شایعه شده بود با وجود دو بلندگو در بالا و دو بلندگو در پایین، از قدرت صدای خوبی بهره خواهد برد، خبر میدهد.
باقی شکافها و بخشهای قاب محافظ از جمله محل دوربین پشتی، دکمه استندبای در بالا و دکمههای افزایش و کاهش صدا در گوشهها مشابه قابهای iPad Air 2 بوده و تفاوت بخصوصی در آنها دیده نمیشود. البته شکاف دیگری در میانه سمت راست این قاب نیز به چشم میخورد که هنوز کارآیی و استفاده آن مشخص نیست.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#304
Posted: 31 Jan 2015 00:51
تصویر گلکسی اس 6، این بار در قاب Spigen
Spigen که از سازندهی مطرح قابهای محافظ برای گوشیهای هوشمند به شمار میرود، به تازگی کاور جدید خود را برای گلکسی اس 6 در فروشگاه آمازون قرار داده که عکس واضحی از پرچمدار بعدی سامسونگ را به تصویر میکشد.
گمانهزنی، شایعات و فاش شدنها مسالهی جدیدی نیستند. هرگاه به موعد معرفی یک دستگاه جدید نزدیک میشویم با گزارشهایی روبرو خواهیم شد که از همه سو، صحیح و غلط سعی در ارائهی اطلاعات در خصوص دستگاه هدف دارند. برخی از این اطلاعات صحیح بوده و بقیه اشتباه هستند؛ و گاهی این دو چنان در هم آمیخته میشوند که تا زمان معرفی رسمی نمیتوان به تشخیص آنها پرداخت. حال که این مساله را به وضوح ذکر کردیم، در خصوص گلکسی اس 6 نیز طی چند هفتهی گذشته شاهد حجم گستردهای از اطلاعات و تصاویر فاش شده بودهایم. بطور مشخص، میتوان هفتهی گذشته را هفتهی تصاویر فاش شدهی گلکسی اس 6 نام نهاد. اگرچه در این میان تعدادی تصویر تار و ناواضح نیز وجود داشت اما اغلب تصاویر به کیسهای محافظ این محصول اختصاص داشت که از سازندگان لوازم جانبی فاش میشد.
چند روز پیش تصویری از یک وبسایت چینی که گفته میشد به فروش کیسهای محافظ گلکسی اس 6 میپردازد بدست آمد که مشکل اصلی آن، شباهت بیاندازهی تصویر به همان قاب محافظی بود که برای HTC One M9 نیز فاش شده بود. با توجه به جزئیاتی که این تصاویر را همراهی میکرد، اندکی باور تصادفی بودن این رویداد دشوار بود. در هر حال امروز نیز یکی از سازندگان مطرح لوازم جانبی یعنی Spigen، تصاویری از کیسهای محافظ خود که گفته میشود برای گلکسی اس 6 ساخته شدهاند منتشر کرد. Spigen در گذشته نیز بخاطر انتشار تصاویر دقیق از کیس محافظ دستگاهها پیش از معرفی رسمی خود آنها شناخته شده است. بنابراین میتوان متوجه شد که این شرکت ایدههای نسبتا صحیحی در خصوص رندر دستگاههای معرفی نشده در اختیار دارد. با در نظر گرفتن این مساله، میتوان مشاهده کرد که تصویر بالا شباهت بسیاری به همان تصاویر ارائه شده توسط فروشندهی چینی که چند روز پیش شاهدش بودیم دارد.
با این وجود، این تصاویر اطلاعات چندانی در خصوص دستگاه واقعی و مشخصات آن به ما نمیدهد. در هر حال درست همانند تصویر قبلی، ظاهر گلکسی اس 6 ارائه شده توسط Spigen نیز نمایانگر تغییر چینش فلاش LED و حسگر ضربان قلب در پرچمدار جدید سامسونگ است. بنابراین یا هر دو فروشنده از اطلاعات صحیحی برخوردار بوده و فلاش LED گلکسی اس 6 در سمت راست دوربین قرار خواهد گرفت، یا اینکه هر دو تصورات خود را از مجموعه شایعات یا اسناد فاش شدهی مشابهی بدست آورده و نزدیکترین طرح به آن را بعنوان قالب کیس بعدی انتخاب کردهاند. ذکر این مساله نیز خالی از لطف نیست که طراحی اصلی خود دستگاه درون کیس محافظ، تفاوت چندانی با سری محصولات گلکسی اس سامسونگ ندارد و برخلاف ادعای سامسونگ در خصوص آغاز از صفر برای طراحی گلکسی اس 6، باز هم با همان طراحی کلی پیشین که در روح محصولات این شرکت سایه دارد روبرو هستیم.
میتوان این مساله را بعنوان هشداری در خصوص ساختگی بودن یا غیرواقعی بودن این تصاویر در نظر گرفت؛ چراکه مدتهاست سامسونگ در خصوص طراحی متفاوت پرچمدار جدید خود سخن به میان آورده است. اما اگر این تصویر صحت داشته باشد، گلکسی اس 6 آنقدرها هم متفاوت نخواهد بود که البته الزاما نمیتواند نکتهای منفی قلمداد شود. در هر حال اگر تصمیم به خرید گلکسی اس 6 دارید، کیس محافظ Spigen برای این دستگاه هماکنون در فروشگاه آمازون قرار گرفته است. البته در صفحهی خرید این محصول ذکر شده که تا تاریخ ۱۳ آپریل امکان ارسال وجود نخواهد داشت.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#305
Posted: 1 Feb 2015 00:59
نرمافزار Google Earth Pro مجانی شد
احتمالا شما هم از نرمافزار Google Earth روی گوشی هوشمند، تبلت یا کامپیوتر شخصی خود استفاده کردهاید. گوگل تصمیم گرفته تا نسخهی حرفهای این اپلیکیشن که پیش از این برای تهیهی آن باید پول پرداخت میکردیم را مجانی ارائه کند.
گوگل اعلام کرده است که Google Earth Pro را بصورت مجانی در اختیار کاربران قرار میدهد. این نسخه از گوگل ارث علاوه بر امکانات نسخهی مجانی، قابلیتهایی همچون سنجش ساختمانهای سهبعدی و ضبط ویدیو از پرواز روی آسمان شهرها را در اختیار کاربر قرار میدهد. با این اپلیکیشن میتوان بر فراز شهر مورد علاقهی خود پرواز کرده و از این پرواز ویدیو تهیه کرد.
برای استفاده از نرمافزار Google Earth Pro ابتدا آن را از این آدرس دریافت کرده و سپس کد مربوط به لایسنس آن را از این آدرس بدست آورید. پس از اجرای نرمافزار کد مربوط به آن را در نرمافزار وارد کنید تا به کلیهی امکانات آن دسترسی پیدا کنید.
کاربران قدیمی این نرمافزار نیازی به تغییر در ساختار فعلی خود ندارند و کد قبلی آنها بدون مشکل کار خواهد کرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#306
Posted: 1 Feb 2015 01:02
اچتیسی: نمیتوانیم وعده ۹۰ روزه انتشار اندروید آبنبات چوبی را برآورده کنیم
زمانی که گوگل کدهای اندروید آبنبات چوبی را در اختیار تولیدکنندگان قرار داد، اچتیسی اعلام کرد که دستگاههای شاخص خود را حداکثر تا ۹۰ روز دیگر به این نسخه بروزرسانی میکند. اما امروز این کمپانی اعلام کرده که نمیتواند به وعده خود عمل کند.
در واقع اچتیسی اولین کمپانی بود که زمانی مشخص برای عرضه نسخه جدید اندروید مشخص کرد. در آن زمان این کمپانی تایوانی اعلام کرد: «ما کدهای اندروید آبنبات چوبی را در اختیار داریم، وان M8 و وان M7 را تا ۹۰ روز دیگر بروزرسانی خواهیم کرد.» اچتیسی این موضوع را سوم نوامبر مطرح کرد و حالا در آستانه ماه فوریه ۲۰۱۵، بسیاری از طرفداران این کمپانی منتظرند تا بسته بروزرسانی به اندروید جدید را دریافت کنند. حال اچتیسی میگوید این مهلت تعیین شده قابل برآورده شدن نیست و نمیتوانیم هیچ زمان دیگری برای ارائه بروزرسانی اندروید آبنبات چوبی در آینده مشخص کنیم.
Mo Versi، مدیر بخش محصولات اچتیسی در این باره میگوید: «اگر روند {انتشار اندروید جدید} را دنبال کرده باشید، میدانید که گوگل چندین مشکل در فرآیند انتشار مشخص و اعلام کرد. ما سخت تلاش کردیم تا هر چه سریعتر برخی از این مشکلات را با همکاری گوگل از بین ببریم، اما با وجود تلاش بسیاری که داشتیم، نمیتوانیم هدف ۹۰ روزه خود را برای برخی از اپراتورها و کشورهای عرضه کننده وان M8 و وان M7 برآورده کنیم.»
Versi گفته که هنوز در تلاش برای رسیدن به هدف ۹۰ روزه هستیم اما نمیتوانیم مشخص کنیم چه زمانی همه مشکلات را حل خواهیم کرد. تاکنون اچتیسی نسخه گوگل پلی، آنلاک و مخصوص توسعه دهندگان وان M8 را بروزرسانی کرده است. دو روز پیش بروزرسانی اندروید آبنبات چوبی برای دارندگان وان M8 در ایران دریافت شد. اما هنوز مشخص نیست که صاحبان پرچم دار نسل قبل اچتیسی چه زمانی این بروزرسانی را دریافت میکنند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#307
Posted: 1 Feb 2015 01:04
مدیر ارتباطات بین الملل اچتیسی: آیفون بسیار کسل کننده است
اواسط هفته گدشته اپل رکورد خیره کننده فروش ۷۴.۵ میلیون آیفون در سه ماهه بین اکتبر تا دسامبر ۲۰۱۴ را اعلام کرد. حال جف گوردون، مدیر ارتباطات بین الملل اچتیسی به منظور تبریک این رکورد به اپل از فرصت استفاده کرده و در توییتر خود گفته آیفون «بسیار کسل کننده» است.
گوردون در بین صحبتهای خود گفته گوشی هوشمند اپل یک انتخاب حوصله سربر و خسته کننده است. وی صحبتهای خود را اینطور ادامه میدهد:
من تلفنی میخواهم که در زمان خارج شدنش از جیب خاصتر، شخصیتر و خیره کنندهتر باشد.
احتمالا منظور جف گوردون از انتخاب این لقبها، گوشی هوشمند پرچمدار این شرکت یعنی One M8 اچتیسی است.
ماه قبل، در اظهار نظری رسمی، مدیر ارتباطات بینالملل اچتیسی گفته بود که نقشه راه سال ۲۰۱۵ این شرکت شامل بهترین محصولات خواهد بود و «غافلگیری بسیار بزرگی» با خود به همراه خواهد داشت.
با توجه به تصاویر فاش شده و دیگر اطلاعات شایعه شده، وان M9 یا هیما زیاد در ظاهر دچار تحول نخواهد شد. بنابراین این غافلگیری بزرگ که جف گوردون اعلام کرده ممکن است به دیگر محصولات این شرکت ارتباط داشته باشد یا اینکه به طور کلی درباره «طراحی» محصولات جدید نباشد. باید منتظر ماند و دید که اچتیسی برای رقابت با آیفونی که خسته کننده میخواند، چه چیزهایی در چنته دارد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#308
Posted: 1 Feb 2015 01:11
مدیاتک چیپ 8 هستهای 64 بیتی جدید خود را با مودم LTE داخلی معرفی کرد
مدیاتک از چیپ پردازشی جدید MT6753 خود با 8 هستهی پردازشی Cortex A53 که بر روی فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز تنظیم شدهاند پرده برداشت. چیپ جدید مدیاتک که از پردازش 64 بیتی پشتیبانی میکند به واحد پردازش گرافیکی Mali T-720 مجهز شده که از OpenGL ES 3.0 و OpenCL 1.2 پشتیبانی میکند.
واحد پردازش گرافیکی این چیپ از پخش و ضبط ویدیو تحت کدک h.264 با رزولوشن 1080p در 30 فریم بر ثانیه و نیز پخش h.265 در همین رزولوشن و نرخ فریم پشتیبانی میکند که موجب کاهش مصرف نیرو و پهنای باند خواهد شد. چیپ MT6753 مدیاتک از دوربینهایی با حداکثر رزولوشن 16 مگاپیکسل با قابلیتهایی نظیر تصویر در تصویر، VIV و زیباسازی چهره پشتیبانی میکند.
مدیاتک همچنین موفق شده مودم WorldMode خود را نیز درون این سیستم روی یک چیپ ادغام کند؛ قابلیتی که برای مدت زمان طولانی تحت سلطهی کوالکام قرار داشت. این مساله موجب کاهش قیمت و دسترسی سریعتر به چیپ برای مشتریان مدیاتک خواهد شد. مودم جای گرفته در این چیپ از شبکههای Cat. 4 FDD و TDD LTE پشتیبانی کرده و قادر است به سرعت دریافت 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت ارسال 50 مگابیت بر ثانیه دست یابد. علاوه بر این، چیپ جدید مدیاتک از شبکههای 2G ،3G و CDMA2000/EVDO Rev نیز پشتیبانی به عمل خواهد آورد.
سایر راهکارهای بیسیم تعبیه شده در چیپ MT6753 مدیاتک شامل Wi-Fi دوبانده، Miracast برای استریم بیسیم محتوا به دستگاههای پشتیبانیکنندهی این فناوری و Bluetooth 4.0. LE میشود. مدیاتک تصمیم دارد این چیپ را در سهماههی دوم سال جاری میلادی در دل دستگاههای میان رده و بالاره به بازار عرضه کند. مدیاتک اخیرا موفقیتهای بزرگی در بازار چین بدست آورده و در بازار بزرگ هند نیز با سرعت بالایی در حال رشد است. این رویه در سایر کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور نیز در حال پیشروی است و چیپهای مدیاتک بهترین گزینه برای کاربرانی به شمار میرود که قیمت در کنار قدرت یکی از ملاکهای اصلی خرید آنهاست.
مدیاتک معمولا تلاش نمی کند به رقابت مستقیم با چیپهای بالا رده نظیر Exynos 7 Octa و Snapdragon 810 بپردازد و در عوض، تمرکز خود را بر روی ورود به تمام دستگاههایی که قیمتی بین 50 تا 200-300 دلار دارند قرار داده است. البته این رویه ممکن است در آیندهی نزدیک دچار تحول شود چرا که مدیاتک برنامههای گستردهای برای نفوذ در بازارهای بالغ نظیر ایالات متحده ترتیب دیده است. مدیاتک معتقد است که اگر این کمپانی بتواند در بازار دشواری نظیر آمریکای شمالی به موفقیت دست یابد، ناحیهی دیگری وجود نخواهد داشت که رسیدن به پیروزی در آن دشوار باشد.
کمپانی کوالکام هماکنون با چیپهای پیشتاز خود بازار ایالات متحده را به تسخیر درآورده و اغلب قریب به اتفاق دستگاههای اندرویدی بخصوص نمونههای پرچمدار از چیپهای پردازشی این کمپانی بهره میبرند. افزون بر این، چیپ مودم کوالکام در دل آیفونهای اپل نیز جای گرفته که با توجه به آمار فروش خیرهکنندهی این دستگاه، موفقیت بزرگی برای کوالکام به شمار میرود. بنابراین کنار زدن کوالکام، حداقل در دستگاههای بالا رده کار سادهای نخواهد بود. با این وجود مدیاتک میتواند به مرور تمرکز خود را به دستگاههای قویتر معطوف کند و در مرحلهی بعد به گوشیهایی که نیازمند عملکرد خوب (و نه عالی) هستند نفوذ کند؛ گوشیهایی نظیر موتو جی موتورولا که با وجود قدرت پردازشی مناسب، از قیمت مقرون بهصرفهای نیز برخوردار هستند.
بسیاری از دستگاههایی که امروزه در بازارهای بالغ و اشباع شده نیز به فروش میرسد در حوزهی قیمتی تخصصی مدیاتک یعنی زیر 300 دلار قرار دارند که با توجه به چالشهایی که کوالکام اخیرا با آنها مواجه بوده، میتواند فرصت مغتنمی برای مدیاتک فراهم کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#309
Posted: 1 Feb 2015 01:13
تصاویر جعبه اولین تلفن هوشمند با برند VAIO منتشر شد
چندماه پیش، سونی اعلام نمود که نام تجاری «وایو» و تمامی سهام آن را به گروه شرکای صنعتی ژاپن موسوم به JIP واگذار کرده است و اکنون و بعد از گذشت چند ماه، صاحبان تازه Vaio قصد دارند تا با تلفنهای هوشمند، این نام تجاری را از نو احیا کنند.
همانطور که چند ماه پیش خبر فروش برند وایو در رسانههای خبری منتشر شد، سونی تصمیم به فروش و واگذاری این برند به شرکای صنعتی خود در ژاپن کرد. حالا گروه صنعتی ژاپن قصد دارد تا برند وایو را این بار برای تلفنهای هوشمند مورد استفاده قرار دهد. بر طبق اعلام قبلی این گروه، قرار بود اولین تلفن هوشمند تحت این نام تجاری در ابتدای سال 2015 میلادی وارد بازار شود، ولی انتظارها در ماه ژانویه امسال بینتیجه ماند و عرضه رسمی آن تا ماه آینده به تعویق افتاد.
Fukuda Naohisa مدیرکل گروه شرکای صنعتی ژاپن، بعد از به بیرون درز کردن تصاویر جبعه محصول، ضمن نمایش رسمی این جعبه در کنفرانس رسمی شرکت، به تمامی شایعات و حدس و گمانها پایان داد و ما به زودی شاهد حضور تلفنهای هوشمند وایو در بازار تلفنهای هوشمند خواهیم بود. جعبه به نمایش در آمده از طراحی بسیار سادهای بهره میبرد که نام تجاری وایو بر روی آن با ابعاد بزرگ درج شده است. بر اساس شایعات این دستگاه از یک صفحه نمایش 5 اینچی بهرهمند خواهد بود و همچنین تبلتهایی نیز با این نام تجاری طی چند ماه آینده روانه بازار خواهند شد.
هر چند به بیرون درز پیدا کردن تصاویر جعبه تلفنهوشمند موضوعی نیست که بتوان اطلاعات چندانی را از آن برداشت کرد، ولی بعید به نظر میرسد که تلفن جدید وایو، امکانات خارقالعادهای به همراه داشته باشد. به هر صورت برای پی بردن به اینکه تلفن هوشمند وایو واقعا چه امکانات و ظاهری دارد و چگونه قرار است در بازار تلفنهای هوشمند جایگاه خود را پیدا کند، باید تا ماه آینده منتظر بمانیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#310
Posted: 1 Feb 2015 01:19
چرا سامسونگ نرمافزارهای اضافی تاچویز را در گلکسی اس 6 حذف میکند؟
گزارشهای جدید از تصمیم سامسونگ برای حذف نرمافزارهای پیشفرض و قابلیتهای اضافی در پرچمدار جدید این شرکت یعنی گلکسی اس 6 حکایت دارند. با وجود اینکه این مساله خبر خوشی برای کاربران خواهد بود، اما هنوز برای خارج کردن تاچویز از صحنه بسیار زود است.
با اندکی گشت و گذار در سرخط خبرها متوجه خواهید شد که پرچمدار بعدی سامسونگ یعنی گلکسی اس 6، اهمیت بسیاری برای این کمپانی داشته و احتمالا دستگاه شاخصی در میان محصولات سری اس سامسونگ خواهد بود. یکی از اصلیترین مواردی که مطرح است، کاهش یا حذف برنامههای سنگین پیشفرض موسوم به Bloatwareها است. برخی شایعات حتی حکایت از آن دارند که سامسونگ بخشهای بسیاری از رابط کاربری TouchWiz خود را نیز سادهسازی خواهد کرد تا آنچه طی سالهای متوالی موجب سنگین شدن بخش نرمافزاری دستگاههای سامسونگ شده سرانجام سر و سامان یابد.
گزارشهایی که از چند ماه پیش تا کنون با آنها مواجه بودهایم، چنین ادعا میکنند که نسل بعدی گوشی هوشمند سامسونگ با نام رمز «پروژهی صفر» یا Project Zero شناخته میشود و غول فناوری کرهی جنوبی تصمیم دارد این سری محصول خود را از ابتدا بازسازی کند. حال آیا میتوان کلمهی «صفر» در این نام رمز را به Bloatwareها و به صفر رساندن آنها نیز تعمیم داد؟
شایعاتی که پس از اعلام این مساله طی چند هفته بدست آمد نشان میداد که سامسونگ در حال کار بر روی تجربهی کاربری دستگاههای خود در بخش نرمافزار است تا این تجربه را تا سطح نزدیک به دستگاههای نکسوس گوگل که از اندروید خام بهره میبرند ساده کند. بنا به گزارش جدید منابعی نظیر SamMobile، سامسونگ در حال حذف تک تک خصوصیتهای افزوده شدهای است که میتوانند در قالب اپلیکیشنهای جداگانه به کاربر ارائه شوند. ایدهی اصلی از این قرار است که چنین خصوصیاتی در قالب افزودنیهای قابل انتخاب در اختیار کاربرانی که مایل به استفاده از آنها هستند قرار گیرد اما خبری از اجبار کاربرانی که علاقهای به این خصوصیات ندارند برای همراه داشتن آنها در میان نباشد.
از ظاهر قضیه چنین بر میآید که اپلیکیشنهایی نظیر S Voice و S Translator احتمالا به مرکز نرمافزاری گوگل پلی یا فروشگاه اختصاصی خود سامسونگ یعنی Galaxy Apps منتقل خواهند شد و بصورت پیشفرض بر روی دستگاههای سامسونگ نصب نخواهند بود. چنین اقدامی میتواند برای سامسونگ به یک مزیت تاکتیکی بدل شود که به موجب آن، اپلیکیشنهای ویژهی این تولیدکننده تنها از بستر فروشگاه اختصاصی آن قابل دریافت بوده و در مرکز دیگری یافت نخواهند شد. البته اجرای چنین سیاستی نیازمند دسترسی بسیار سادهی کاربران و اطلاع آنها از وجود این اپلیکیشنهاست.
با وجود اینکه این خبر برای دنبالکنندگان دنیای اندروید بسیار جذاب به نظر میرسد، ممکن است جریان به آن شکل که تصور میشود پایهای نبوده و در عوض شاهد ادامهی روندی باشیم که سامسونگ پیش از این نیز در دستگاههای قبلی خود در پیش گرفته بود. سامسونگ در یکی دو سال اخیر با عرضهی هر یک از گوشیهای پرچمدار خود تا حدودی از پیچیدگیهای رابط کاربری تاچویز کاسته و هر بار تعدادی از خصوصیات کم کاربرد و سنگین را از آن حذف کرده است. یکی از نمونههای بارز این تغییرات آهسته، گلکسی نوت 4 است که هماکنون در مرکز توجه دنیای موبایل قرار دارد. در بررسیهای صورت گرفته بر روی این دستگاه نظیر بررسی زومیت، گلکسی نوت 4 بخاطر سادهسازی تاچویز و کاهش آیتمهای اضافی موجود در دستگاهها و انتقال برخی موارد به مرکزهایی نظیر Galaxy Gifts یا Galaxy Apps با نقدها و واکنشهای مثبتی مواجه شده است.
ممکن است رسیدن به مرحلهی دلخواه ما برای سامسونگ نیازمند صرف زمان بیشتری باشد اما به نظر میرسد سرانجام سامسونگ صدای کاربران خود را شنیده و از جاهطلبی خود در ارائهی قابلیتهای نرمافزاری کاسته است. تغییر برند مرکز Samsung Apps به Galaxy Apps و Music Hub به سرویس گستردهتر Milk Music هر دو نشانهی رفتار عاقلانهتر و البته متواضعتر سامسونگ در قیاس با گذشته است. تحت کنترل درآوردن خصوصیات نرمافزایر جاسازی شده درون سیستمعامل دستگاه کار چندان سادهای نیست اما احساس میکنیم سامسونگ سرانجام از تلاش برای اختراع دوبارهی گوشی هوشمند با عرضهی هر پرچمدار جدید دست کشیده است.
سرراست کردن قابلیتها بجای حذف آنها
سامسونگ در این مسیر به هیچ عنوان تنها نیست؛ سازندگانی نظیر موتورولا و اچتیسی مدتهاست اقدام مشابهی را به انجام میرسانند. دلایل بسیار خوبی برای اجرای چنین سیاستی میتوان بر شمرد که بعنوان اولین نمونه، باید گفت بروزرسانی یک اپلیکیشن مستقل از پایهی دستگاه بسیار سادهتر است. یکی از دلایل اصلی دیرکرد سازندگان در ارائهی بروزرسانی برای دستگاههای اندرویدی، سیاست در هم تنیدن اپلیکیشنها، قابلیتها و پایهی سیستمعامل است که ناکارآمدی خود را به وضوح اثبات کرده است. با توجه به کاهش سرعت ارائهی بروزرسانیهای سیستمعامل اندروید به مرور زمان، این فرصت در اختیار سازندگان قرار میگیرد که در طی مسیر به تازهسازی بخشهایی از تجربهی کاربری در دستگاههای خود بپردازند.
البته به هیچعنوان تصور نکنید قرار است TouchWiz به کلی محو شود. ادغام هویت اختصاصی هر شرکت در دستگاهها از مهمترین مسائل برای آنها به شمار رفته و یکی از مهمترین راههای ایجاد تمایز نسبت به رقبا در نظر گرفته میشود. هیچ کس خواستار دستگاههایی کاملا مشابه در دنیای اندروید نیست. کمپانیها همچنین منابع عظیمی به توسعهی قابلیتها و ایجاد تجربهی کاربری اختصاص میدهد که در دستگاههای رقیب یافت نشود. بنابراین خالی کردن دستگاهها از هرگونه اپلیکیشن سفارشی، سرویس و بهینهسازی اقدامی بسیار کوتهفکرانه و احتمالا مضر برای اهداف اصلی خواهد بود.
حتی اگر فشار سایر بازیگران بزرگ صنعت گوشیهای هوشمند نیز کافی نباشد، کمپانیهایی نظیر هوآوی، آلکاتل و زدتیای روز به روز در حال رقابتیتر شدن و بدست آوردن قدرت بیشتر هستند که هر یک در درجهی خاص خود، به ارائهی بهینهسازیها و تجربهی کاربری اختصاصی به مشتریان میپردازد. بنابراین با این نگاه، منتظر نباشید خصوصیاتی نظیر Smart Stay یا Multi Window از دستگاههای سامسونگ نیز حذف شود.
سال جدید، فرصت جدید
اندروید 5 آبنبات چوبی، به سازندگان فرصتی برای شروع دوباره داده است. سامسونگ این موقعیت را در اختیار دارد تا با معرفی گلکسی اس 6، به ارائهی چیزی کاملا متفاوت و ساختارشکن بپردازد و هرآنچه ناخوشایند بوده را برچیند. سامسونگ در واقع به اجرای چنین سیاستی نیاز مبرم خواهد داشت و خود مسئولان آن نیز متوجه این مساله شدهاند؛ حتی این را نیز به خوبی میدانند که کاربران هم متوجه جریان شدهاند.
به هر اندازهای که سختافزارها در طی یک سال دچار تحول میشوند، تصور میکنیم کاربران اهمیت چندانی به مشخصات فنی نمیدهند. یکی از کماهمیتترین مسائل در ساخت دستگاه برای بازار امروز، این است که پردازنده توسط چه شرکتی ساخته شده یا رزولوشن این نمایشگر 5 اینچی دوبرابر شده است یا خیر. آنچه در نهایت حائز اهمیت خواهد بود، این مساله است که استفاده از دستگاه چه حس و تجربهای را منتقل خواهد کرد و از پس انجام چه کاری بر خواهد آمد. این همان مسالهای است که سامسونگ برای موفقیت باید بر آن متمرکز شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟