انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
موبایل
  
صفحه  صفحه 87 از 100:  « پیشین  1  ...  86  87  88  ...  99  100  پسین »

Mobile News | اخبار موبایل


مرد

 
Blade D6 زد تی ای معرفی شد: نمایشگر ۵ اینچ، پردازنده مدیاتک MTK6735، پشتیبانی از LTE و شباهت زیاد به آیفون


کمی بعد از عرضه‌ی گوشی‌هوشمند بالا رده‌ی Axon Phone در آمریکا، حالا زد تی ای گوشی‌هوشمند اندرویدی جدیدی را این بار در حوزه میان رده‌ها معرفی کرده است.



گوشی‌هوشمند جدید زد تی ای Blade D6‌ نام دارد و به Blade S6 و Blade S6 Plus که اوایل امسال معرفی شدند شبیه است که این یعنی باز هم شاهد گوشی هوشمندی شبیه به آیفون 6 اپل هستیم.

این گوشی‌هوشمند دارای بدنه آلومینیومی، ضخامت ۶/۹ میلیمتری و نمایشگر ۵ اینچی با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۲۸۰ است. اندروید 5.0 به همراه رابط کاربری اختصاصی زد تی ای MiFavor 3.2 بستر نرم‌افزاری این محصول را شکل داده‌اند.

Blade D6‌ به پردازنده چهار هسته‌ای ۶۴ بیتی مدیاتک MTK6735 که روی فرکانس کاری ۱/۳ گیگاهرتز تنظیم شده است، ۲ گیگابایت رم، حافظه‌ی داخلی ۱۶ گیگابایتی قابل ارتقاء از طریق کارت حافظه خارجی، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی در پشت و ۵ مگاپیکسلی در قسمت جلوی گوشی مجهز شده است.

زد تی ای باتری ۲۲۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را برای این گوشی‌هوشمند در نظر گرفته و Blade D6 از دو سیم کارت و شبکه LTE نیز پشتیبانی می‌کند. این گوشی‌هوشمند طی ماه‌های آتی و در رنگ‌های مختلف از جمله نقره‌ای، طلایی، صورتی و خاکستری به بازار عرضه خواهد شد. هنوز در مورد قیمت این گوشی خبری منتشر نشده، ولی زد تی ای برخی کشورها که این گوشی در آن‌ها عرضه خواهد شد از جمله استرالیا، روسیه و ژاپن رامعرفی کرده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گوشی ناشناخته‌ای از ال‌جی تست Geekbench را گذراند؛ نکسوس ۵ (۲۰۱۵) یا جی ۴ پرو؟


گوگل بدون توجه به فروش نسبتا کمی که گوشی‌های نکسوس این شرکت داشته‌اند، قصد دارد نسخه‌های جدیدی را با همکاری ال‌جی و هوآوی معرفی کند. در خبری که امروز منتشر شده، گوشی جدید و ناشناخته‌ای از ال‌جی که تست Geekbench را پشت سر گذاشته مشاهده می‌کنیم و احتمال می‌رود یکی از دو گوشی نکسوس ۵ (۲۰۱۵) ‌ال‌جی یا ال‌جی‌ جی ۴ پرو باشد.



در عکس جدید منتشر شده، گوشی جدیدی با شماره مدل LGE LG-F660L را مشاهده می‌کنیم که شباهت زیادی به شماره مدل ال‌جی جی ۴ (F500L) دارد. تست بنچمارک Geekbench اطلاعات زیادی از نام واقعی و ظاهر این گوشی در اختیار ما قرار نداده است اما می‌توان اطلاعاتی درباره‌ی سخت‌افزار و سیستم عامل این گوشی مرموز از آن استخراج کرد. از این مشخصات می‌توان به استفاده از پردازنده‌ی شش هسته‌ای اسنپدراگون ۸۰۸ در کنار ۴ گیگابایت رم اشاره کرد. این دو در کنار هم توانسته‌اند امتیاز تک هسته‌ای ۱۰۸۲ و چند هسته‌ای ۳۲۹۸ را بدست آورند که شباهت زیادی به امتیازات کسب شده توسط جی ۴ دارند. همچنین گوشی جدید ال‌جی به صورت پیش‌فرض از سیستم عامل اندروید نسخه‌ی ۵.۱.۱ بهره خواهد برد. همان طور که انتظار دارید، حدس می‌زنیم این گوشی یکی از دو گوشی نکسوس ۵ (۲۰۱۵) و یا جی ۴ پرو باشد.

جی ۴ پرو پرچم‌دار نیمه‌ی دوم سال ۲۰۱۵ ال‌جی خواهد بود. بنابر گفته‌ مدیر بخش موبایل ال‌جی، چو جون‌هو، این شرکت قصد معرفی پرچم‌دار دیگری با مشخصاتی بهتر از جی ۴ را در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۱۵ دارد و به نظر می‌رسد F600L می‌تواند شایسته‌ی این عنوان باشد. البته اگر این گوشی جی ۴ پرو باشد، شایعات گذشته مبنی بر استفاده از اسنپدراگون ۸۲۰ در جی ۴ پرو را رد خواهد کرد.

تشخیص گوشی در حال حاضر بسیار سخت و هرگونه حدسی تقریبا ناممکن است. بهتر است برای قضاوت دقیق‌تر منتظر اطلاعات جدید در روزهای آینده باشیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
اولین گوشی هوشمند مجهز به سیستم عامل Sailfish 2.0 بزودی معرفی می‌شود


Intex یک شرکت هندی تولید کننده گوشی‌های هوشمند است که بزودی در جریان کنگره موبایل شانگهای، گوشی هوشمندی مجهز به سیستم عامل Sailfish را معرفی خواهد کرد.



رقابت با سیستم عامل‌های امروز بازار کار آسانی نیست. اندروید و iOS‌ بازار را در اختیار دارند و حتی رقبای قدرتمندی مثل ویندوزفون هم در تلاش برای کسب جایگاه در بازار فعلی هستند. از سوی دیگر تایزن سامسونگ هم در حال تکامل است و به نظر می‌رسد سامسونگ برای حضور قدرتمند در دنیای سیستم عامل‌ها دورخیز کرده است.

در دنیای گوشی‌های هوشمند امروزی هم تولید کنندگان زیادی هستند که شاید حتی با وجود گستردگی ارتباطات حتی نامشان را هم نشنیده باشید. Intex‌ احتمالا یکی از همین نام‌ها است. Intex یک شرکت هندی تولید کننده گوشی‌های هوشمند است که بزودی در جریان کنگره موبایل در شانگهای (که در حال حاضر در حال برگزاری است) گوشی هوشمندی مجهز به سیستم عامل Sailfish را معرفی خواهد کرد.

این گوشی هوشمند اولین گوشی در دنیا خواهد بود که به نسخه 2.0 سیستم عامل Sailfish‌ که توسط شرکت فنلاندی Jolla‌ توسعه داده شده است، مجهز می‌شود. اگر چه هنوز نام و مشخصات سخت افزاری این گوشی هوشمند فاش نشده است ولی دو نکته در مورد آن مشخص است. این گوشی به پردازنده اسنپدراگون ۶۰۰ مجهز است و از شبکه 4G LTE‌ پشتیبانی می‌کند.

انتظار می‌رود این گوشی طی ماه‌های آتی در بازار هند با قیمت ۲۳۵ دلار عرضه شود. همچنین برخی اخبار از عرضه این گوشی هوشمند در بازار روسیه هم خبر می‌دهند.

نسخه دوم Sailfish‌ ویژگی‌ها و بهبودهای جدیدی از جمله ویژگی‌های جدید شخصی‌سازی و امنیت، اعلانات جدید، رابط کاربری ارتقا یافته، مولتی تسکینگ بهتر و البته و پشتیبانی از معماری اینتل را در مقایسه با نسل قبلی خود ارائه می‌کند.

در حال حاضر نمی‌توان از این سیستم عامل به عنوان رقیبی جدی برای اندروید و iOS‌ یاد کنیم ولی می‌تواند شانه‌ای از شروع یک اتفاق جالب باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گوشی‌های جدید موتورولا در روز ۶ مرداد به صورت رسمی معرفی خواهند شد


موتورولا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کنفرانسی در روز ۶ مرداد ماه برگزار خواهد کرد. آن طور که به نظر می‌رسد این کنفرانس برای موتورولا مهم است چرا که در سه شهر بزرگ لندن، سائوپائولو و نیویورک برگزار خواهد شد.



موتورولا با اعلام رسمی برگزاری کنفرانسی مهم در ۶ مرداد به نظر می‌رسد گوشی‌های جدیدی از سری موتو ایکس و موتو جی را در کنار دیگر گوشی‌ها معرفی خواهد کرد.

آخرین عکس‌های فاش شده از موتو ایکس (۲۰۱۵) از برزیل منتشر شده‌اند که به نظر با برگزاری کنفرانس در سائوپائولو نیز بی‌ارتباط نیست. بنابر شایعات موتو ایکس جدید صفحه نمایشی ۵.۲ اینچی داشته و مجهز به پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ خواهد شد. همچنین دوربین این گوشی ارتقا چشم‌گیری را تجربه خواهد کرد که می‌تواند خبر خوبی برای علاقه‌مندان به گوشی‌های موتورلا باشد. امیدواریم در پرچم‌دار جدید موتورولا شاهد استفاده از باتری بزرگ‌تری نیز باشیم.

البته شایعاتی مبنی بر معرفی نسخه‌ی ۵.۷ اینچی موتو ایکس نیز به گوش می‌رسید که شواهد کافی برای اثبات وجود این گوشی در دست نیست. این موضوع برای موتو ایکس اسپورت نیز صادق است که قرار بود نسخه‌ی ضد آب و ضد ضربه‌ی موتو ایکس باشد.

همانند موتو ایکس (۲۰۱۵)، تصاویر موتو جی (۲۰۱۵) نیز در روزهای گذشته با کیفیت بالایی فاش شده‌اند. این گوشی ارزان قیمت از صفحه نمایشی ۵ اینچی در کنار پردازنده‌ی اسنپدراگون ۴۱۰ بهره خواهد برد. به نظر می‌رسد نسخه‌های متعددی از موتو جی (۲۰۱۵) معرفی خواهند شد که از آن جمله می‌توان به نسخه‌ی دارای رم ۱ گیگابایتی و حافظه‌ی داخلی ۸ گیگابایتی، و نسخه‌ای با رم ۲ گیگابایتی در کنار حافظه‌ی داخلی ۱۶ گیگابایتی اشاره کرد. آن چه که جالب به نظر می‌رسد شایعه‌ی ضد آب بودن موتو جی جدید است. این گوشی با قیمت پایه‌ی ۱۷۹.۹۹ دلار وارد بازار خواهد شد.

علاوه بر دو مدل ذکر شده، موتورلا در نظر دارد تا گوشی جدیدی از سری دروید را نیز معرفی کند. متاسفانه اطلاعات دقیقی از این گوشی و زمان دقیق معرفی آن در دست نیست. معرفی گوشی جدید دروید در روز ۶ مرداد از طرف موتورولا تایید نشده است و باید تا آن روز برای کسب اطلاعات دقیق‌تر منتظر بمانیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مشخصات فنی گوشی جدیدی از سونی فاش شد؛ پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۰۸ در کنار ۳ گیگابایت رم


به نظر می‌رسد که لوندر تنها گوشی نخواهد بود که سونی قصد معرفی آن در ماه آینده را دارد. بنابر شایعات جدید ممکن است سونی گوشی دیگری با نام مستعار Sony E5706 را نیز معرفی کند.



گوشی دیگری که ممکن است ماه آینده معرفی شود با نام Sony E5706 شناخته می‌شود. از مشخصات فنی آن می‌توان به پردازنده‌ی شش هسته‌ای اسنپدراگون ۸۰۸، صفحه نمایش ۵.۸ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی در کنار ۳ گیگابایت رم اشاره کرد. دوربین اصلی این گوشی ۱۶ مگاپیکسل، دوربین سلفی آن ۸ مگاپیکسل و سیستم عامل پیش‌فرض E5706 نیز اندروید ۵.۱ آبنبات چوبی خواهد بود.

در روزهای گذشته اخبار متناقضی از نام واقعی سونی لوندر منتشر شده‌اند. با این وجود منبع جدید مدعی است که لوندر با نام Xperia T4 Ultra و E5706 با نام C5 Ultra معرفی خواهند شد.

انتظار داریم سونی در نمایشگاه IFA 2015 از چندین گوشی هوشمند جدید رونمایی کند. چرا که این کمپانی نه تنها قصد فروش تجارت موبایل خود را ندارد بلکه در تلاش برای کسب سهم بازار بیشتر است و بهترین موقعیت برای معرفی محصولات جدید نیز نمایشگاه پیش‌رو در برلین است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شیائومی: همه صحبت‌ها در مورد کپی کردن از اپل پوچ است


مدت زیادی است که شیائومی، تولید کننده گوشی‌های اندرویدی با کیفیت در چین، به کپی کردن از اپل متهم می‌شود. به تازگی هوگو بارا یکی مدیران ارشد شیائومی به این موضوع واکنش نشان داده است.



شیائومی برند چینی است که به تولید محصولات از گوشی های هوشمند گرفته تا تلویزیون‌های 4K‌ با کیفیت مناسب و قیمت رقابتی می‌پردازد. اما طی سال‌های اخیر این شرکت همواره متهم به تقلید از اپل بوده است. حتی وقتی در جریان یک کنفرانس از جانی آیو در مورد شیائومی سوال شد، او از این شرکت با عنوان شرکتی که از طراحی‌های اپل تقلید می‌کند یاد کرد. ولی هوگو بارا که در سال ۲۰۱۳ گوگل را به مقصد شیائومی ترک کرد به هیچ وجه ماجرای کپی کردن را قبول ندارد.

او معتقد است که تمام این اتهامات از زمان تولید یکی از گوشی های شیائومی به نام Mi 4‌ شروع شده که تقریبا شبیه به آیفون ۵ بوده است. او در ادامه در مصاحبه با امیلی چانگ از بلومبرگ می‌گوید:

تمام شایعات مبنی بر تقلید شیائومی از اپل، برگرفته از لبه پَخ مورد استفاده در گوشی Mi 4‌ شیائومی است که در آن شباهت‌هایی به آیفون ۵ وجود داشت و من اولین نفری بودم که این موضوع را تایید کردم. بله واقعا شبیه به آیفون ۵ بود. ولی در حال حاضر این این لبه پَخ در بسیاری از محصولات حاضر در بازار وجود دارد.

من فکر نمی‌کنم این منصفانه باشد. به نظر من گوشی‌های هوشمند امروزی هر یک به نوعی به هم شباهت دارند. شما به عنوان یک تولید کننده مجبور هستید که از لبه‌های گرد استفاده کنید درست همان‌طور که شما نیاز به حداقل یک دکمه Home‌ در گوشی دارید و این یک تقلید نیست. بنابراین من فکر نمی‌کنم ما بتوانیم به یک شرکت (اپل) اجازه دهیم که مالک چیزهایی شود که بطور ذاتی باید به همان نحو باشند.


اما شیا‌ئومی به دلایل مختلف دیگری هم بعنوان اپل چین شناخته می‌شود. لی جون- مدیر عامل و بنیان‌گذار شیائومی شخصیتی دارد که برخی او را به استیو جابز شبیه می‌دانند. همچنین شیائومی مهارتی در بازاریابی برای جذب مشتریان دارد که بسیاری این روش‌ها را با اپل مقایسه می‌کنند.

بارا تاکید می‌کند که در ماه‌های آینده شاهد روند معکوسی خواهیم بود که در آن شرکت‌های دیگر از شیائومی الهام خواهند گرفت. او می‌گوید:

اگر به محصولاتی که طی ۱۲ ماه گذشته تولید کرده‌ایم نگاهی بیاندازید، خواهید دیدکه چقدر در کاری که ما در حال انجامش هستیم اصالت وجود دارد و اگر بخواهم با شما صادق باشم باید بگویم که شما با دقت در محصولات ما خواهید دید که چقدر سایر تولید کنندگان از ما برای تولید محصولات جدید خود الهام می‌گیرند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گلکسی J7 سامسونگ در دو نسخه‌ی اکسینوس و اسنپدراگون عرضه می‌شود


سامسونگ به تازگی از دو گوشی گلکسی J7 و گلکسی J5 رونمایی کرد و عرضه‌ی این دو محصول از دیروز در کشور هند نیز شروع شد. به نظر می‌رسد یک بار دیگر این غول کره‌ای گوشی‌ جدید خود را در دو نسخه‌ی متفاوت عرضه کرده است.



در حالی که یک ماه پیش سامسونگ گوشی گلکسی جی 7 را با پردازنده‌ی 8 هسته‌ای اسنپدراگون 615 معرفی کرده بود، به نظر می‌رسد مدل‌ رونمایی شده در کشور هند برای اولین بار از پردازنده‌ی اکسینوس 7580 سامسونگ بهره می‌برد و با نسخه‌ی عرضه شده در چین متفاوت است.

اکسینوس 7580 همچون اسنپدراگون 615 یک تراشه‌ی 8 هسته‌ای با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز و پردازنده‌ی گرافیکی Mali T720 MP2 آرم است. در بنچمارک‌های منتشر شده قبلی از سوی Geekbench نیز اعلام شده بود که به جای اسنپدراگون 615 از اکسینوس 7580 استفاده خواهد شد. اگرچه در مدل تست شده فرکانس کاری بیش از 1.6 گیگاهرتز بود.

به نظر می‌رسد با یک پردازنده‌ی جدید روبرو هستیم و باید در تست‌های آتی عملکرد آن در مقابل نمونه‌ی مشابه اسنپدراگون مورد بررسی قرار گیرد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تصمیم مایکروسافت چه خواهدبود؛ نابودی یا بقای ویندوزفون؟


زمانی که مایکروسافت، نوکیا را خریداری کرد، برنامه ریزی شد تا حدود ۱۸ هزار از کارمندان ردموندی‌ها اخراج شوند. این اتفاق در تمامی خرید‌های شرکت‌های بزرگ به وقوع می‌پیوندد اما نکته‌ی جالب اینجا است که بیش از نیمی از این تعداد، از بخش نوکیا بودند با اخراج‌های جدید و خبرهای ضد ونقیض که به گوش می‌رسند آینده‌ی ویندوزفون چه خواهد بود؟



مایکروسافت به تازگی ۷/۸۰۰ نفر از کارمندان خود را اخراج کرد که همگی از بخش موبایل بوده‌اند و این اتفاق در حالی رخ داده است که مدیر عامل این شرکت، ساتیا نادلا مدعی پشتیبانی قدرتمند مایکروسافت از بخش موبایل است.

گوشی‌های ویندوزی عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند و حتی امروز و پس از گذشته یک یا دو سال از معرفی پرچم‌دار مایکروسافت از سخت‌افزار و طراحی مناسبی بهره می‌برند. لومیا ۹۳۰، لومیا ۱۰۲۰ و لومیا ۱۵۲۰ امروزه نیز گوشی‌های کاربردی با دوربین‌های عالی هستند.

ساتیا نادلا هرچند در طول مدیریت خود بسیار خوب عمل کرده اما تصمیم‌های اشتباه نیز داشته‌ و امید می‌رود تصمیم او در مورد بخش موبایل سنجیده باشد.


استراتژی
ساتیا نادلا در مصاحبه‌ی خود در وبسایت مایکروسافت بیان کرد که از بخش موبایل پشتیبانی خواهند کرد و در حالی که به فکر نوسازی هستند، از آینده‌ی نزدیک نیز غافل نخواهند بود. ایده‌ی او معرفی خانواده‌ای از گجت‌های مایکروسافت است.

مایکروسافت در آوریل سال ۲۰۱۴ خرید نوکیا را نهایی کرد و پس از گذشت ۶ ماه استراتژی خود در ادامه‌ی راه را با جزئیات اعلام کرد. در بین این نکات، دو مورد بهبود عملکرد در بازاریابی و سرعت بخشیدن به نوآوری‌ها بیشتر از بقیه به چشم می‌آمدند.

به یاد داشته باشید که در زمان خرید نوکیا توسط مایکروسافت، ویندوز فون سیر صعودی را طی می‌کرد و به تازگی جایگاه بلک‌بری را به عنوان سومین سیستم عامل پرطرفدار از آن خود کرده بود. پس از این خرید، اما مایکروسافت تلاشی برای حفظ این شوق در بازار از خود نشان نداده است و فروش گوشی‌های این شرکت نیز سیری نزولی داشته‌اند. مایکروسافت سپس با اخراج بخشی از کارکنان این شرکت که عمدتا از بخش موبایل بودند، تغییراتی در استراتژی خود نیز ایجاد کرد.

پس از این اتفاقات تنها شاهد معرفی گوشی‌های پایین رده و میان‌رده از مایکروسافت بودیم. هر چند این گوشی‌ها برای بازارهای در حال توسعه، گزینه‌های مناسبی هستند اما برای بازارهای توسعه یافته‌ای همچون آمریکای شمالی و اروپا مایکروسافت نیاز به گوشی‌هایی مانند لومیا ۹۳۰، لومیا ۱۰۲۰ و لومیا۱۵۲۰ دارد تا سیر صعودی گذشته را حفظ کند. گوشی پرچم‌دار این شرکت در فوریه‌ی سال ۲۰۱۴ با نام لومیا آیکون معرفی شد که مختص اپراتور ورایزن بود و پس از گذشت هفت ماه، فروش آن متوقف شد. سپس در آوریل ۲۰۱۴ نوبت به لومیا ۹۳۰ رسید که باز هم موفقیتی از خود به نمایش نگذاشت.

توجه به این نکته ضروری است که اگر مایکروسافت در پاییز پیش‌رو پرچم‌دار جدیدی را معرفی کند، دو نسل از دیگر رقبا در معرفی پرچم‌دارها عقب افتاده است و این به معنای از دست رفتن بخشی از بازار موبایل‌های ویندوزی است. با این همه به نظر می‌رسد مایکروسافت عجله‌ای برای معرفی پرچم‌داری جدید ندارد.


معضلی به نام کمبود اپلیکیشن‌ها
توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری نیز تمایل کمتری را به ویندوز موبایل از خود نشان می‌دهند و مهم‌تر اینکه شرکت‌های بزرگ نیز دیگر گوشی‌های با سیستم عامل ویندوز را معرفی نمی‌کنند. اینستاگرام یک سال پیش بروزرسانی شده و از آخرین بروزرسانی تویتر ۶ ماه می‌گذرد. اپلیکیشن فیسبوک نیز همچنانی نرم‌افزاری از طرف خود مایکروسافت است و هیچ پیشرفتی نداشته است.

دیگر شرکت‌ها و اپلیکیشن‌ها مانند واتس اپ، لاین و وایبربه طور منظم نرم‌افزارهای خود را بروزرسانی می‌کنند اما با اقبال کمی که به این پلتفرم شده است، نگاهی به آینده‌ی پیش‌رو اوضاع خوبی را نشان نمی‌دهد. از طرفی مایکروسافت در کنفرانس BUILD امسال خود از ابزارها و روش‌های مختلفی برای تبدیل ساده‌ی اپلیکیشن‌های اندرویدی به ویندوز ۱۰ خبر داد که امیدها برای گسترش و پشتیبانی بهتر توسعه‌دهندگان از ویندوز ۱۰ را افزایش داد.


تمرکز بر روی تعداد گوشی‌های کمتر، قدمی درست برای مایکروسافت
نادلا همچنین بیان کرده است که مایکروسافت توجه خود را به سه دسته‌ی گوشی‌های ارزان‌قیمت، تجاری و پرچم‌دار معطوف خواهد کرد. البته این حرف جدیدی نبود و استفان الوپ در کنفرانس MWC سال ۲۰۱۴ میلادی نیز به نوعی به آن اشاره کرده بود و گفته بود که مسیر موفق لومیا ۵۲۰ را ادامه خواهند داد.

لومیا ۵۲۰ بسیار موفق بود چرا که با استفاده از نو‌آوری‌هایی خیره کننده، بیشترین امکانات را با کمترین قیمت در اختیار خریدار قرار می‌داد.

ویندوز در حالت کلی مملو از خلاقیت بوده است. بیش از ۹۰ درصد از دنیای کسب و کار تحت این سیستم عامل عمل می‌کنند. گوشی‌های ویندوزی نیز با هماهنگی بالایی که با این سیستم عامل و نرم‌افزارهایی مانند One Drive و Office دارد، توجهات را در این بخش به خود جلب می‌کند.

اما بزرگ‌ترین فرصت‌های سوخته در بخش پرچم‌دارها خودنمایی می‌کنند. با گذشت ۱۶ ماه از ادغام نوکیا و مایکروسافت، گسترش ویندوز موبایل تنها از طریق گوشی‌های ارزان و میان‌رده‌ی مذکور بوده است.

نبود یک پرچم‌دار سایر بخش‌های موبایل مایکروسافت را تحت تاثیر قرار داده است. این گوشی‌ها غالبا توجهات را به سمت خود جلب کرده و در تبلیغات خیابانی و تلویزیونی خودنمایی می‌کنند. فقدان گوشی پرچم‌دار به نظر می‌رسد بزرگ‌ترین دلیل از دست رفتن بازار گوشی‌های ویندوزی است.


ویندوز باید مانند ستاره‌ای بدرخشد
در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد از گوشی‌های همراه از سیستم عامل اندروید و iOS بهره می‌برند و مایکروسافت برای گرفتن سهم این سیستم‌های عامل قدرتمند نیاز به کاری بیش از معرفی یک پرچم‌دار دارد. البته این به معنای انجام کارهای عجیب و غریبی نیست بلکه باید برخی ویژگی‌های پلتفرم توسط ویندوز بزرگ‌تر شوند و پیامی حاوی برتری این سیستم عامل را با خود به همراه داشته باشند.

دنیا در مورد ویندوز می‌داند و بر پایه‌‌ی آن می‌چرخد اما بخش موبایل ویندوز است که نیاز به تبلیغی جهانی دارد. این کار نیاز به برنامه‌ای کامل دارد. شعارهایی مانند «عکس بر روی آیفون» اپل و «با هم باشید اما متفاوت» گوگل با این که به نظر یک جمله هستند اما در عین حال جملاتی بسیار درخشان و پر معنا نیز هستند.

این به معنای بی‌توجهی مایکروسافت نیست اما تمرکز بر روی Office و سایر موارد مشابه به سختی می‌تواند توجه خریداران احتمالی را به سمت خود جلب کند، چرا که به ندرت پیش می‌آید فردی از آفیس بر روی گوشی همراه خود استفاده کند.

مشخصه‌هایی که ویندوز موبایل را از سایر سیستم‌های عامل متمایز می‌کنند باید مشخص‌تر بیان شوند و توجهات بیشتری را به خود جلب کنند.


غالب تقصیرها بر گردن مایکروسافت است
پلتفرم ویندوز فون با سری لومیا شناخته می‌شود. مایکروسافت استفاده از این سیستم عامل را برای توسعه‌دهندگان و سازندگان آزاد گذاشته است و با قرار دادن ویژگی‌های مانند کات و پیست به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا کدها را از سیستم‌های عاملی مانند اندروید و iOS بدون نیاز به بازنویسی، برای استفاده در کدنویسی اپلیکیشن‌ها به ویندوز موبایل انتقال دهند.

مایکروسافت شرکای زیادی دارد اما با این وجود، سری لومیا این شرکت ۹۰ درصد از گوشی‌های ویندوزی بازار را تشکیل می‌دهند. بقا یا نابودی این اکوسیستم به همان اندازه که وابسته به توسعه‌دهندگان است، به خود مایکروسافت نیز بستگی دارد. مایکروسافت نیاز به سخت‌افزاری با کیفیت و قدرتمند در قالب یک پرچم‌دار دارد.


چهار مورد حیاتی
با معرفی ویندوز ۱۰ موبایل چهار مورد وجود دارند که باید مایکروسافت توجه ویژ‌ه‌ای به آن‌ها داشته باشد. این چهار نکته فناوری دوربین، کورتانا، OneNote و پروژه‌ی Continuum هستند.

نیاز به توضیح نیست که بازار امروز به کیفیت دوربین اهمیت بسیاری می‌دهد. لومیا ۱۵۲۰ که حدود ۲ سال از زمان معرفی آن می‌گذرد با بهره‌گیری از لنز کارل زایس یکی از بهترین دوربین‌های گوشی‌های هوشمند را در خود جا داده و وجود این دوربین قدرتمند توانسته توجهات زیادی را به سمت این فبلت جلب کند.

مایکروسافت در حال حاضر نیز تلاش بسیاری برای پیشرفت سرویس کورتانای خود انجام می‌دهد. با یکپارچه‌سازی این سرویس، نوآوری‌های بسیاری را نیز می‌توان به همراه آن وارد گوشی‌های لومیا کرد.

OneNote یک قهرمان بلامنازع است، ابزاری که برای تمامی افراد از حرفه‌ای‌ها تا دانش‌آموزان و افراد عادی، کابردهای بسیاری دارد. این ابزار به قدری کاربردی است که بسیاری از افراد آن را بهترین محصول مایکروسافت می‌دانند. وان نوت می‌تواند برگ برنده‌ای در دستان مایکروسافت برای جلب توجهات به سمت ویندوز فون‌ها باشد.

به عنوان نکته‌ی آخر، مایکروسافت نباید از تاثیر پروژه‌ی Continuum خود غافل شود. گوشی‌های هوشمند ابزاری مهم در زندگی روزمره‌ی بسیاری از افراد هستند. امکان استفاده از محیط جذاب ویندوز دسکتاپ و امکانات آن بر روی گوشی هوشمند می‌تواند بسیاری از افراد را ذوق زده کند. مایکروسافت باید این فرصت را غنیمت بشمارد و کار بر روی پروژه‌ی خود را با قدرت بیشتری ادامه دهد.


مایکروسافت باید بدون هیچ شکی وارد بازار گوشی‌های هوشمند شود
موفقیت ویندوز و آفیس از طریق استفاده توسط دیگر سازندگان بوده است. گوگل نیز کما بیش از این مدل برای موفقیت خود استفاده کرده است. ویندوز فون نیز در ابتدا به این شکل بود اما پس از به هم پیوستن نوکیا و مایکروسافت، هواداران نوکیا خواسته‌ای مشخص از مایکروسافت داشتند. مایکروسافت باید تفکری مانند اپل را در دنیای ویندوز فون‌ها نیز غالب کند و کنترل تک تک اجزای گوشی‌های ویندوزی را در دست داشته باشد.

در حال حاضر شاهد سومین تغییر در استراتژی مایکروسافت هستیم. اولی در زمان خرید نوکیا، دومی در زمان اخراج کارکنان در تابستان گذشته و بار سوم در روزهای گذشته و هم‌زمان با اخراج بیش از ۷۸۰۰ نفر از کارکنان مایکروسافت که غالبا از بخش موبایل بوده‌اند.

در ظاهر مایکروسافت پروژه‌های زیادی برای بخش موبایل دارد اما آن طور که از شواهد پیدا است، تصمیم دقیقی در مورد این بخش گرفته نشده است. در حال حاضر شرایط حکم می‌کنند که مایکروسافت تصمیم قطعی خود را بگیرد و با قدرتی تمام وارد بازار گوشی‌های هوشمند شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
عکس‌های جدیدی از گلکسی اس 6 اج+ فاش شدند


تا به امروز شایعات زیادی در مورد حذف گوشی با صفحه نمایش خمیده از سری نوت سامسونگ منتشر شده‌ است و آن طور که به نظر می‌رسد قرار است گلکسی اس ۶ اج+ جایگزین آن شود.



خبرهای منتشر شده، حاکی از استفاده‌ی گلکسی نوت ۵ از پردازنده‌ی اکسینوس ۷۴۲۲ در کنار ۴ گیگابایت رم بودند. گلکسی اس ۶ اج+ نیز از پردازنده‌ی مشابه اس ۶ یعنی اکسینوس ۷۴۲۰ بهره برده و به ۳ گیگابایت رم مجهز خواهد شد.

در زمینه‌ی طراحی، گلکسی اس ۶ اج+ کاملا مشابه برادر کوچک‌تر خود خواهد بود و در واقع نسخه‌ی دارای صفحه نمایش ۵.۷ اینچی اس ۶ اج است. در روزهای گذشته شاهد فاش شدن عکس‌هایی از ماکت‌ها و حتی قاب‌های محافظ این گوشی بود‌ه‌ایم. اما امروز عکس‌هایی از اس ۶ اج+ واقعی در کنار گلکسی نوت ۴ منتشر شده‌اند.

منبع فاش کننده‌ی این عکس‌ها مدعی است گوشی که در اختیار او قرار گرفته است کار نمی‌کند و ماکت است اما عکس‌هایی که وی منتشر کرده بسیار دقیق و واضح طراحی اس ۶ اج+ را نشان می‌دهند.

زمان معرفی فبلت جدید سامسونگ بنابر اخبار منتشر شده از منابع مختلف، هم‌زمان با گلکسی نوت ۵ و در روز ۲۱ مرداد ماه سال جاری خواهد بود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ظاهرا پردازنده‌ی اسنپدراگون 820 نیز مانند اسنپدراگون 810 گرم خواهد شد!


با انتشار خبر داغ شدن پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ بسیاری از کاربران برای خرید گوشی جدید در انتظار معرفی گوشی‌ها با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۰ بودند. اما به نظر می‌رسد این مشکل در پردازنده‌ی جدید کوالکام نیز برطرف نخواهد شد.



Ricciolo که فاش کننده‌ای نسبتا تازه کار است در حساب کاربری توییتر خود بیان کرده است که مشکل داغ شدن پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ در اسنپدراگون ۸۲۰ نیز برطرف نخواهد شد و برای رفع آن باید منتظر اسنپدراگون ۸۳۰ بمانیم.

Ricciolo به طور مشخص در تویت خود بیان کرده است که در زمینه‌ی گرم شدن دو پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ و ۸۲۰ تفاوتی ندارند. پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۳۰ کوالکام نیز تا سه ماهه‌ی سوم ۲۰۱۶ روانه‌ی بازار نخواهد شد.

بنابر گفته‌ی یک تحلیل‌گر چینی، پن جیوتانگ، کوالکام از آذر ماه سال جاری پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۰ خود را عرضه می‌کند و اولین گوشی که از این پردازنده استفاده خواهد کرد، شیائومی می ۵ پلاس خواهد بود.

اسنپدراگون ۸۲۰ از هسته‌های جدید ۶۴ بیتی ساخت کوالکام بهره می‌برد. این هسته‌ها که با نام Kyro شناخته می‌شوند دارای فرکانس حداکثری ۳ گیگاهرتز خواهند بود.

هنوز خیلی زود است که در باره‌ی گرم شدن بیش از حد پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۰ اظهار نظر کرد و ممکن است این شایعات توسط رقبای کوالکام و در راستای تخریب این شرکت تولید شده‌ باشند.

ریکولو شاهدی بر ادعای خود ندارد و این اولین خبری است که از داغ شدن اسنپدراگون ۸۲۰ می‌شنویم. باید منتظر ماند و دید که در روزهای آینده بازخوردها نسبت به این خبر چگونه خواهد بود و چه اخبار جدیدی در این باره منتشر خواهند شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 87 از 100:  « پیشین  1  ...  86  87  88  ...  99  100  پسین » 
موبایل

Mobile News | اخبار موبایل

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA